Boeken over taalbeheersing

 • Sebastiaan Dönszelmann boeken
  Sebastiaan Dönszelmann - Doeltaal-leertaal

  In Doeltaal-Leertaal presenteert Sebastiaan Dönszelmann,vakdidacticus moderne vreemde talen, een doeltaaldidactiek met een zeer gunstig effect op alle taalvaardigheden van leerlingen. In een goede Franse les klinkt veel Frans; in een goede Engelse les veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • Marilene Gathier, Dorine de Kruyf boeken
  Marilene Gathier, Dorine de Kruyf - IJsbreker+ deel 1B Werkboek

  Met IJsbreker+ leer je Nederlands. Je leert de taal om in Nederland te kunnen werken en wonen. Met deel 1B ga je verder op weg naar taalniveau A1. Met IJsbreker+ kun je ook alles leren voor het inburgeringsexamen. Je kunt met IJsbreker+ veel zelf werken. In de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  66,60
 • Peter Debrabandere boeken
  Peter Debrabandere - Nederlands, helder en correct

  Hoe is het Nederlands en niet het Vlaams de cultuurtaal van Vlaanderen geworden? Met welke woordenboeken en taaladviesbronnen kun je achterhalen of woorden en uitdrukkingen tot de Nederlandse standaardtaal behoren? Hoe kun je leren schrijven zonder dt-fouten?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  40,70
 • IJsbreker+ Deel 4 A2-B1

  Met IJsbreker+ leer je Nederlands. Je leert de taal om in Nederland te kunnen werken en wonen. Met deel 4 werk je van taalniveau A2 naar B1. Met IJsbreker+ kun je ook alles leren voor het inburgeringsexamen. Je kunt met IJsbreker+ veel zelf werken. In de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  66,60
 • Armand Sag boeken
  Armand Sag - Leergrammatica van het Turkije-Turks

  Deze leergrammatica behandelt het modern Turkije-Turks, de officiele gesproken en geschreven taal van de Republiek Turkije. Door zijn uitgebreidheid, heldere en systematische uitleg, het hoge niveau en de talrijke oefeningen voorzien van antwoorden, gaat deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Nienke van Bezooijen, Lars Ros boeken
  Nienke van Bezooijen, Lars Ros - Sprekend leiderschap

  Spreken voor groepen voor leiders die vooruit willen is er maar één mogelijkheid over om te inspireren en vooruitgang te creëren die beklijft: het nieuwe spreken. Het nieuwe spreken is volledig zichtbaar staan voor het publiek, authentiek, betrokken,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • M. de Vooght boeken
  M. de Vooght - Moeders taal, vaders taal

  Wanneer je met kinderen vanuit de Lage Landen naar het buitenland vertrekt of ze worden daar geboren, dan dient zich onvermijdelijk de vraag aan over het Nederlands als eerste of tweede taal. Een beslissing van de opvoeders die gevolgen heeft voor de kinderen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,75
 • Sarah Auman, Marie-Anne Baert, Arnout de Witte, Kathleen Leemans boeken
  Sarah Auman, Marie-Anne Baert, Arnout de Witte, Kathleen Leemans - De complete communicatiewijzer

  Inclusief toegang tot online leerplatformDe complete communicatiewijzer is bedoeld voor studenten hoger onderwijs en voor volwassen die de basiscompetenties willen verwerven voor professionele communicatie. Het gaat om vaardigheden die nodig zijn in diverse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  57,60
 • An Wuyts boeken
  An Wuyts - Nederlands voor gevorderde anderstaligen

  Behoor je tot de grote, bontgekleurde groep van gevorderde anderstaligen? Is het Nederlands niet je moedertaal maar kun je je toch al aardig redden? Begrijpt iedereen je wel, maar heb je toch het gevoel dat je woordenschat en je taalvaardigheid soms… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,25
 • An Wuyts boeken
  An Wuyts - Nederlands voor gevorderde anderstaligen

  Behoor je tot de grote, bontgekleurde groep van gevorderde anderstaligen? Is het Nederlands niet je moedertaal maar kun je je toch al aardig redden? Begrijpt iedereen je wel maar heb je toch het gevoel dat je woordenschat en je taalvaardigheid soms… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,25
 • Dick Schram boeken
  Dick Schram - Hoe maakbaar is de lezer? 25

  Positieve leeservaringen in de kindertijd vormen de basis voor een leven lang lezen. Het is dan ook belangrijk dat kinderen structureel te maken krijgen met leesbevordering en literatuureducatie. Baby's, peuters, kleuters, kinderen en tieners, allemaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Helga Van Loo, Peter Schoenaerts boeken
  Helga Van Loo, Peter Schoenaerts - Lachland

  Hou je van taalspelletjes? Dan is dit boek iets voor jou! *op een leuke manier spelen met taal *veel puzzels, raadsels, spelletjes en moppen *voor tieners en volwassenen *voor beginnende en gevorderde taalleerders *met cartoons van Kamagurka, Latif Ait en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,60
 • Helga van Loo, Peter Schoenaerts boeken
  Helga van Loo, Peter Schoenaerts - Niet vanzelfsprekend Leerboek

  De 25ste eeuw. De mensen spreken niet meer zo goed Nederlands als vroeger. Dat moet veranderen. Daarom stuurt de president drie mensen naar het verleden. Hun opdracht: taal verzamelen in de 21ste eeuw. Dat is het begin van een spannend en niet zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  53,00
 • Arnoud Thüss, Dinand Warringa, Hans Veenkamp boeken
  Arnoud Thüss, Dinand Warringa, Hans Veenkamp - Improving your writing and speaking

  This book helps you to improve your English oral and writing skills by stimulating you to interact with other students and actively work on constructing your own knowledge. Why Improving Your Writing and Speaking? * in-class method * well-structured and highly… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  41,95
 • Erik Moonen boeken
  Erik Moonen - Dwaalspoor dyslexie

  Elk kind kan een vlotte lezer worden. Dyslexie is namelijk geen erfelijke taalontwikkelingsstoornis, maar het gevolg van slechte onderwijsmethoden.Dwaalspoor dyslexie laat zien welke ogenschijnlijk kleine, maar in werkelijkheid kapitale fouten er worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Freerk Teunissen, Aleid van de Vooren-Fokma boeken
  Freerk Teunissen, Aleid van de Vooren-Fokma - Tekststructuur

  Effectief en efficiënt schrijven gaat verder dan een actieve schrijfstijl en mooie tussenkopjes. Een goede tekst is aantrekkelijk voor de lezer, sluit aan bij zijn wensen en is helder. Schrijven is ordenen en structureren. Veel studenten hebben daar moeite… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Martine Pirreault boeken
  Martine Pirreault - Wat is er? Conversatieoefeningen NT2

  'Er' is een klein woordje, maar het is heel typisch voor het Nederlands. Als je als anderstalige Nederlands leert, vind je 'er' waarschijnlijk ook een erg lastig woord. Als je schrijft en je hebt genoeg tijd om na te denken, gebruik je 'er' misschien goed,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Code+ Deel 2 A1-A2

  "Code+ is een methode voor hoogopgeleide anderstaligen om snel en efficiënt Nederlands te leren. Met Code+ leer je Nederlands aan de hand van concrete taaltaken. Je kunt het onder begeleiding van een docent of zelfstandig doorwerken. Code+ bestaat uit vier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  43,50
 • Antoine Braet boeken
  Antoine Braet - Retorische kritiek

  Waaraan was de overtuigingskracht van Cicero te danken? En hoe probeert Balkenende te overtuigen? Daarover, maar ook over andere moderne overtuigende teksten gaat Retorische kritiek. Dit boek biedt een overzicht van alle klassieke overtuigingsmiddelen. Daarbij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  38,95
 • Roel van Steensel, Eliane Segers boeken
  Roel van Steensel, Eliane Segers - Succesvol lezen in het onderwijs

  Goed kunnen leren begint met goed kunnen lezen. Bij álle schoolvakken zijn leesplezier en leesvaardigheid van cruciaal belang. Niet alleen bij de taalvakken. Of het nou gaat om het oplossen van een verhalende rekensom, het stapsgewijs doorlopen van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Zebra+ deel 2 Werkboek

  Met Zebra+ leer je Nederlands. Je leert de taal om in Nederland te kunnen wonen en naar school te zijn. Je kunt met Zebra+ veel zelf werken. Er zijn veel oefeningen op de computer. Je oefent de woorden op de computer, je kunt luisteren en video's bekijken. Met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  66,60
 • Code+ deel 4 B1-B2

  "Code+ is een methode voor hoogopgeleide anderstaligen om snel en efficiënt Nederlands te leren. Met Code+ leer je Nederlands aan de hand van concrete taaltaken. Je kunt het onder begeleiding van een docent of zelfstandig doorwerken. Code+ bestaat uit vier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  95,00
 • Redouane El El Bouzidi, Faysal Steve Demmenie, Said Fourkour boeken
  Redouane El El Bouzidi, Faysal Steve Demmenie, Said Fourkour - Leer Arabisch Niveau 2 Arabische woorden

  Woorden zijn de bouwstenen waaruit een taal is opgebouwd. Uitgaande van dit gegeven heeft al-Yaqeen een boek samengesteld dat zich onderscheidt van anderen door de meest gebruikte Arabische woorden daarin op te nemen. De woorden staan ingedeeld naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • IJsbreker+ 2 Werkboek

  Met IJsbreker+ leer je Nederlands. Je leert de taal om in Nederland te kunnen werken en wonen. Met deel 2 bereik je het taalniveau A1 aan de hand van alledaagse thema's zoals tijd, geld, gezondheid en telefoneren.. Met IJsbreker+ kun je ook alles leren voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  66,60
 • Marilene Gathier, Dorine de Kruyf boeken
  Marilene Gathier, Dorine de Kruyf - IJsbreker+ 1A Werkboek

  Met IJsbreker+ leer je Nederlands. Je leert de taal om in Nederland te kunnen werken en wonen. Met deel 1A ga je op weg naar taalniveau A1. Met IJsbreker+ kun je ook alles leren voor het inburgeringsexamen. Je kunt met IJsbreker+ veel zelf werken. In de boeken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  66,60