Citaatboeken

 • Kris Bossenbroek - Fousert boeken
  Kris Bossenbroek - Fousert - Craftinspiratie

  Biblejournaling is in! Steeds meer mensen gaan zelf aan de slag om hun Bijbel uniek te maken. In dit werkboek vind je hiervoor alle info en tips. Ook zijn er voorbeelden en pagina's waar je zelf mee aan de slag kunt gaan.Verder vind je in dit werkboek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Tineke Tuinder-Krause boeken
  Tineke Tuinder-Krause - Pluspunt

  Voor een 50-, 55- of 60-plusser verandert er veel: het uiterlijk verandert, de plaats in de maatschappij, de rol in de kerk, je wordt misschien oma... In dit cadeauboek worden in korte overdenkingen een aantal thema's aangestipt en vragen aangereikt. In de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Pim Oosterheert boeken
  Pim Oosterheert - ZEG NU ZELF; Bommelcitatenboek

  De taaltuin van Toonder ligt vol schatten. Dit citatenboek geeft u een indruk van Toonders taalvirtuositeit. Het Bommelcitatenboek is een eerbetoon aan Marten Toonder die onze taal verrijkt heeft, niet alleen met nieuwe woorden maar ook met zijn humor, ironie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Karel Cambien boeken
  Karel Cambien - Bart de Wever

  De ster van N-VA politicus Bart De Wever rijst al sinds 2004, en zelden is een politicus op zo'n korte tijd zo populair geworden. Daar hebben zijn oneliners, en lang niet alleen de Latijnse, zeker toe bijgedragen. Dit boek bundelt zijn beste oneliners. Nu eens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Jan Dijkgraaf boeken
  Jan Dijkgraaf - Mandela in zijn eigen woorden

  Mandela in zijn eigen woorden is een selectie van de mooiste en belangrijkste uitspraken van de man die het wereldwijde symbool werd van strijdlust, gerechtigheid, opoffering, beschaving, vergevingsgezindheid en moed. Als hij sprak, hing de wereld aan zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Hubert Deitmers boeken
  Hubert Deitmers - Thinking BIC, venture quotes

  Een boek vol inspirerende quotes; uitspraken van boeiende mensen, over onderwerpen die voor ondernemers van belang kunnen zijn. De quotes zijn onderverdeeld in Believe, Innovate & Internationalize en Collaborate. Geïnspireerd op de V.O.C-mentaliteit bedacht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Louis Tobback, Karel Cambien boeken
  Louis Tobback, Karel Cambien - Louis Tobback. Ik ben God de Vader niet

  Dit boek biedt een bloemlezing van de betere oneliners die Louis Tobback de voorbije dertig jaar debiteerde in de Vlaamse pers. De uitspraken van deze éminence grise van de Belgische politiek zijn niet zonder belang: met zijn veertig jaar ervaring als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • F. Collignon boeken
  F. Collignon - Het paard in onze taal

  Het paard maakte tot zon honderd jaar geleden een belangrijk deel uit van ons dagelijkse leven. Het was een van de snelste manieren om je te vervoeren. De auto was nog maar net uitgevonden en enkel voor rijke waaghalzen weggelegd.Geen wonder dat de taal van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • M. Cazemier, H. van Marum boeken
  M. Cazemier, H. van Marum - Als de kat van huis is ...

  Onze taal verandert voortdurend. Modieuze uitdrukkingen zijn meestal geen lang leven beschoren. Sommige zegswijzen hebben door hun zeggingskracht de tijd overleefd. Voor een goed begrip kan de ontstaansbron belangrijke informatie leveren. Vandaar dat bij veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • M. de Vrij boeken
  M. de Vrij - Citaten over Vrede en wereldburgerschap

  Een compleet nieuw boekje met citaten over vrede uit het gehele werk van Marieke, samengesteld door drs. Marleen Oosterhof. Onderwerpen als angst, geweld, haat en discriminatie zijn in een liefdevol kader gezet en brengen uzelf daardoor in een proces van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Gerd De Ley boeken
  Gerd De Ley - Het groot citatenboek van de 21ste eeuw

  Dit citatenboek verzamelt 3333 spitante uitspraken uit het voorbije decennium. Naast de klassieke trefwoorden als liefde, leven, mannen en vrouwen, komen ook actuele onderwerpen als hoofddoeken, integratie, internet en de opwarming van de aarde uitvoerig aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Gerd de Ley boeken
  Gerd de Ley - Het grootste citatenboek ter wereld

  Gerd de Ley brengt nieuwe versie van zijn magnum opus Het onmisbare naslagwerk Het grootste citatenboek ter wereld werd aangevuld met nóg meer citaten en kreeg een nieuw jasje. Heb je inspiratie nodig tijdens het schrijven van een speech? Of wil je een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Phil Bosmans boeken
    9,95
 • S.W.F. Margadant boeken
    9,95
 • Karel Cambien, Louis Tobback boeken
  E-book
  Karel Cambien, Louis Tobback - Ik ben god de vader niet

  Dit boek biedt een bloemlezing van de betere oneliners die Louis Tobback de voorbije dertig jaar debiteerde in de Vlaamse pers. De uitspraken van deze éminence grise van de Belgische politiek zijn niet zonder belang: met zijn veertig jaar ervaring als… (E-book)

  Lees meer...
    9,95
 • Karel Cambien boeken
  E-book
  Karel Cambien - Bart de Wever: ik ben niet staatsgevaarlijk

  De ster van N-VA politicus Bart De Wever rijst al sinds 2004, en zelden is een politicus op zo'n korte tijd zo populair geworden. Daar hebben zijn oneliners, en lang niet alleen de Latijnse, zeker toe bijgedragen. Dit boek bundelt zijn beste oneliners. Nu eens… (E-book)

  Lees meer...
    9,95