Citaatboeken

 • Kris Bossenbroek - Fousert boeken
  Kris Bossenbroek - Fousert - Craft Inspiratie

  Na het succes van de Craftbijbel een boekje vol craftinspiratie! Op iedere pagina een mooi vormgegeven citaat of bijbeltekst. Om op te hangen, in te plakken en de creativiteit op los te laten. Craft Inspiratie is te gebruiken bij de Craftagenda, maar kan ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Kris Bossenbroek - Fousert boeken
  Kris Bossenbroek - Fousert - Craftinspiratie

  Craftinspiratie is een boekje vol creatieve quotes, bijbelteksten en items om te gebruiken in bijvoorbeeld je Craft your day-boek, je eigen agenda, artjournal, dagboek, Craftbijbel of allerlei andere creatieve projecten. Knip de quotes, labels, tekeningen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • F. Collignon boeken
  F. Collignon - Het paard in onze taal

  Het paard maakte tot zo¿n honderd jaar geleden een belangrijk deel uit van ons dagelijkse leven. Het was een van de snelste manieren om je te vervoeren. De auto was nog maar net uitgevonden en enkel voor rijke waaghalzen weggelegd.Geen wonder dat de taal van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Tineke Tuinder boeken
  Tineke Tuinder - Pluspunt

  Voor een 50-, 55- of 60-plusser verandert er veel: het uiterlijk verandert, de plaats in de maatschappij, de rol in de kerk, je wordt misschien oma... In dit cadeauboek worden in korte overdenkingen een aantal thema's aangestipt en vragen aangereikt. In de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • M. Cazemier, H. van Marum boeken
  M. Cazemier, H. van Marum - Als de kat van huis is ...

  In dit boek zijn de meest gangbare Nederlandse (4000) spreekwoorden, gezegden en uitdrukkingen bijeengebracht. De taal verandert voortdurend. Modieuze uitdrukkingen zijn meestal geen lang leven beschoren en verdwijnen na verloop van tijd. Sommige zegswijzen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Pim Oosterheert boeken
  Pim Oosterheert - ZEG NU ZELF; Bommelcitatenboek

  De taaltuin van Toonder ligt vol schatten. Dit citatenboek geeft u een indruk van Toonders taalvirtuositeit. Het Bommelcitatenboek is een eerbetoon aan Marten Toonder die onze taal verrijkt heeft, niet alleen met nieuwe woorden maar ook met zijn humor, ironie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • S.W.F. Margadant boeken
    9,95
 • Karel Cambien boeken
  E-book
  Karel Cambien - Bart de Wever: ik ben niet staatsgevaarlijk

  De ster van N-VA politicus Bart De Wever rijst al sinds 2004, en zelden is een politicus op zo'n korte tijd zo populair geworden. Daar hebben zijn oneliners, en lang niet alleen de Latijnse, zeker toe bijgedragen. Dit boek bundelt zijn beste oneliners. Nu eens… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Karel Cambien, Louis Tobback boeken
  E-book
  Karel Cambien, Louis Tobback - Ik ben god de vader niet

  Dit boek biedt een bloemlezing van de betere oneliners die Louis Tobback de voorbije dertig jaar debiteerde in de Vlaamse pers. De uitspraken van deze éminence grise van de Belgische politiek zijn niet zonder belang: met zijn veertig jaar ervaring als… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Gert Dooreman, Bart Van Aken boeken
  Gert Dooreman, Bart Van Aken - NO TWO PERSONS EVER READ THE SAME BOOK - QUOTES ON BOOKS, READING AND WRITING

  Voor bibliofielen met een zwak voor vormgeving: 100 citaten over lezen, boeken en schrijven in een unieke typografische vormgeving van Dooreman.Bibliofiel Bart Van Aken van Het Paard Van Troje verzamelt al jarenlang citaten die met lezen te maken hebben. Dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95