Boeken over muziekinstrumenten

 • Hugo Pinksterboer boeken
  Hugo Pinksterboer - Tipboek Piano en vleugel

  Een piano of een vleugel kopen? Tipboek Piano en vleugel vertelt je alles wat je weten moet om een goede keuze te maken. Ook onderhoud, stemmen en accessoires komen uitgebreid aan bod. Ruim dertig pianisten, pianostemmers, technici, docenten en andere kenners… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Hugo Pinksterboer boeken
  Hugo Pinksterboer - Tipboek Viool en altviool

  Alles weten over je instrument, van aanschaf tot onderhoud? Tipboek Viool en altviool vertelt het je allemaal. Van hoe je de klank van je instrument kunt bijsturen tot hoe je je haarlint harst of een strijkstok or nieuwe snaren kiest, en nog veel meer. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Hugo Pinksterboer boeken
  Hugo Pinksterboer - Tipboek Saxofoon

  Wat is het verschil tussen een saxofoon van 500 en eentje van 5.000 euro? Met Tipboek Saxofoon in je hand kun je dat horen, voelen en zien. Met de kennis uit dit lekker leesbare boek koop je probleemloos de beste sax voor jouw budget. Op zoek naar de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Hugo Pinksterboer boeken
  Hugo Pinksterboer - Tipboek Keyboard en digitale piano

  Van plan om een keyboard of een digitale piano te kopen? Wil je alles uit je instrument halen wat erin zit? Tipboek Keyboard en digitale piano vertelt je alles wat je weten moet. Zo kies je moeiteloos het keyboard of de digitale piano die het best bij jou en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Hugo Pinksterboer boeken
  Hugo Pinksterboer - Tipboek Klarinet

  Alles weten over jouw instrument? Tipboek Klarinet vertelt je het hele verhaal, van aanschaf tot onderhoud en stemmen. Houten kunststof klarinetten, speciale tonnetjes en tussenringen, de boring en de beker, offset en in-line zijkleppen, verstelbare… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Hugo Pinksterboer boeken
  Hugo Pinksterboer - Tipboek akoestische gitaar

  Geactualiseerde editie van dit reeds in zeven talen verschenen boek, met veel nieuw beeldmateriaal. ZELFS PROFS Alles weten over je instrument, van aanschaf tot onderhoud? Tipboek Akoestische gitaar vertelt het je allemaal. Van het verschil tussen Dreadnoughts… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Hugo Pinksterboer boeken
  Hugo Pinksterboer - Tipboek fluit en piccolo

  Geactualiseerde en uitgebreide editie van dit reeds in zeven talen verschenen boek, met veel nieuw beeldmateriaal, nu voor het eerst met Tipcodes en uitgebreide grepentabellen. COMPLEET Alles weten over jouw instrument? Tipboek Fluit en piccolo vertelt je het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ghislain Potvlieghe boeken
  Ghislain Potvlieghe - Orgels in het Pajottenland

  Ghislain Potvlieghe is een autoriteit op het vlak van orgelbouw en orgelrestauratie en o.m. medeauteur van het standaardwerk Orgelkunst in Vlaanderen. In Orgels in het Pajottenland wordt een veertigtal orgels in de streek uitgebreid besproken en geïllustreerd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • U. Zuiderveld boeken
  U. Zuiderveld - Altijd Drummen

  Je moet wel een beetje gek zijn om drummer te worden? zei Hans Eijkenaar, bekend van zijn werk met onder andere Candy Dulfer, onverbloemd in een interview met De Volkskrant. En één van Nederlands meest gevraagde slagwerkers sprak de legendarische woorden:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Andreas Dill, Luc Rombouts boeken
  Andreas Dill, Luc Rombouts - Zingende torens - Singing towers

  Dit boek opent een verborgen wereld hoog in de zingende torens van Vlaanderen: de hoge, niet altijd veilige trappen, de koude wind die door de galmgaten giert, de robuuste bronzen klokken met elk een eigen klank en persoonlijkheid, het klavier dat met vaardige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • B. Brouwer boeken
  B. Brouwer - Pianistisch perspectief

  De pianotechniek is gebonden aan onontkoombare natuurwetten. Zowel de werking van het instrument als de anatomie van de pianist vertoont wetmatigheden die algemeen geldend zijn. Deze principes zijn zo eenvoudig dat zelfs een kind ze kan begrijpen. Tobias… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Phil Capone boeken
  Phil Capone - Gitaarakkoordengids 2 voor rock, folk, blues, country, jazz en akoestisch spel

  Na de enorm succesvolle Gitaarakkoordengids biedt dit nieuwe boek nog eens ruim vijfhonderd geïllustreerde akkoorden voor rock, blues, soul, country en jazz, en voor akoestisch gitaarspel. Ontdek alle geheime akkoorden die door professionele sessiegitaristen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Christiaan Ingelse, Jan D. van Laar, Dick Sanderman, Jan Smelik boeken
  Christiaan Ingelse, Jan D. van Laar, Dick Sanderman, Jan Smelik - Nieuw handboek voor de kerkorganist

  Door de eeuwen heen is de rol van de kerkorganist in de protestantse eredienst verschillend gewaardeerd. De laatste decennia breekt echter steeds meer het besef door dat de organist een wezenlijke bijdrage levert aan de kerkdienst. Als gevolg van deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Hennie Schouten boeken
  Hennie Schouten - Solfège 1

  In de laatste jaren is steeds meer het streven merkbaar om de ontwikkeling van het muzikaal gehoor als de basis te beschouwen van alle muzikale ontwikkeling. Niet alleen wordt thans bij de opleiding van aanstaande vak -musici solfège sterk geaccentueerd, ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,10
 • Hugo Pinksterboer boeken
  Hugo Pinksterboer - Tipboek versterkers en effecten

  Alles weten over je apparatuur, van aanschaf tot onderhoud? Tipboek Versterkers en effecten vertelt het je het hele verhaal - in glasheldere taal. Voor gitaristen en bassisten, maar ook voor drummers, zangers, blazers en andere muzikanten, van beginner tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Hugo Pinksterboer boeken
  Hugo Pinksterboer - Tipboek Cello

  Waarom klinken geen twee cello's hetzelfde, waarom is de ene cello zo veel duurder dan de andere en hoe kies je uit al die cello's jouw ideale instrument? Tipboek Cello geeft antwoord op al die vragen. Zo vertelt het boek je alles over het bovenblad, over wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Hugo Pinksterboer boeken
  Hugo Pinksterboer - Tipboek Drums

  Drumstel kopen? Je eigen drumstel laten klinken zoals jij dat wilt? Akoestisch of elektronisch drummen? Hugo Pinksterboer, die voor Slagwerkkrant talloze drumstellen testte en een hele rits fabrieken bezocht vertelt het je allemaal - in glasheldere taal, voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Hugo Pinksterboer boeken
  Hugo Pinksterboer - Tipboek Elektrische gitaar en basgitaar

  Vernieuwde editie van dit in zeven talen verschenen boek. Geactualiseerd en uitgebreid met veel nieuw beeldmateriaal! ZELFS PROFS... Elektrische gitaar of bas kopen? Tipboek Elektrische gitaar en basgitaar vertelt je alles wat je weten moet. Ook over stemmen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Adam Perlmutter boeken
  Adam Perlmutter - Pianospelen voor dummies

  Dankzij zijn enorm brede toonbereik is de piano veelzijdig genoeg om melodiee¨n te produceren en tegelijkertijd begeleiding te bieden. Maar deze opvallende eigenschap maakt het ook zo lastig om pianospelen onder de knie te krijgen. De nieuwe editie van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mark Phillips, Jon Chappell boeken
  Mark Phillips, Jon Chappell - Gitaarspelen voor Dummies

  In deze nieuwe editie van 'Gitaarspelen voor Dummies' vind je alle informatie die je als beginnende of ervaren gitaarspeler nodig hebt: van de aanschaf van een gitaar tot het stemmen, bespelen en verzorgen. Het boek biedt je online bovendien tientallen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hans Fidom boeken
  Hans Fidom - Het Maakzel van Agricola

  Zoals de stad Groningen het hart is van de Ommelanden eromheen, zo is de Martinikerk het hart van de stad. Geen Groninger zal niet opvrolijken bij het zien van ‘D’ olle grieze’, zoals de Martinitoren in het Noorden heet, en ook van het orgel weten zowel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,95
 • Gert Eijkelboom boeken
  Gert Eijkelboom - De aristocraat onder onze historische orgels

  De Oude Kerk is het oudste gebouw van Amsterdam. Al voor de Reformatie kon het publiek hier bijna dagelijks genieten van openbare orgelbespelingen. Organist Jan Pieterszoon Sweelinck maakte er furore mee. Van heinde en ver kwamen leerlingen om bij hem te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • David Roberts boeken
  19,95
 • Jan van den Bosch boeken
  22,50
 • Jos D'Hollander boeken
  30,00