Boeken over muziek populair

 • Bart Peeters boeken
  Bart Peeters - Anneke Grönloh, de biografie

  -- MET 10 INCH LP MET NIET EERDER UITGEBRACHTE NUMMERS -- Hitnoteringen van Suriname tot Singapore, vermeldingen in The Guinness Book of Records, officier in de Orde van Oranje-Nassau, en met 30 miljoen verkochte platen wereldwijd de succesvolste Nederlandse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Peter Van Dyck boeken
  Peter Van Dyck - Watskeburt, Lage Landen?

  Journalist en muziekfanaat Peter Van Dyck stelt met Watskeburt, Lage Landen? een ware eregalerij van het Nederlandstalige lied samen. Hij graaft in leven en werk van bekende helden, vergeten goden en rijzende sterren aan het Nederlandse en Vlaamse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Cor van Diejen boeken
  Cor van Diejen - Een harlekijneend, gans wit genekt, kwaakt:

  Na de internationale bestseller Een Modder van Inventie dacht ik op papier klaar te zijn met FZ. Toch ging het al snel weer kriebelen. Dat had twee oorzaken: Captain Beefheart kwam er bekaaid af in het modderboek en de hoeveelheid 'achterstallig onderhoud' bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • The who in Nederland

  Na bijna 50 jaar heeft de Britse band The Who een rijke geschiedenis achter de rug. Hun liveshows zijn tot op de dag van vandaag ongeëvenaard en ze werden daarom ook de beste live band ooit genoemd. Dit boek richt zich op hun bezoeken aan Nederland. Vanaf hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Wiel Beijer boeken
  Wiel Beijer - De wereld van Pinkpop 50

  De wereld van Pinkpop 50 De wereld van Pinkpop belicht de boeiende geschiedenis van het oudste nog bestaande openlucht-popfestival van de wereld. Van de start in 1970 in het Burgemeester Damensportpark in Geleen, via een eenmalig uitstapje in 1987 naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • James Ball boeken
  James Ball - Should I Stay or Should I Go?

  Hoe vaak heeft Rihanna haar paraplu nu echt nodig? Hilarische antwoorden op vragen uit popliedjes. We hebben het ons allemaal wel eens afgevraagd, op een feest meezingend met Queen of als je thuis voor de honderdste keer luistert naar Annie Lennox. Is this… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Ernesto Assante boeken
  Ernesto Assante - Woodstock '69

  Woodstock: De rock-’n-rollrevolutie van 1969 vertelt het boeiende verhaal van de totstandkoming van het muziekevenement en de mensen die er geschiedenis mee schreven. Hoe kun je vijftig jaar later uitleggen wat Woodstock was aan mensen die niet het geluk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Johan Ral, Marc Didden boeken
  Johan Ral, Marc Didden - Ancienne Belgique

  Midden in de stad, boven op de metrolijnen die dagelijks duizenden mensen van noord naar zuid vervoeren, worden in de AB zowat 300 keer per jaar steengoede concerten georganiseerd. Jong artistiek talent, commerciële zwaargewichten en internationale kleppers… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Job de Wit boeken
  Job de Wit - Roxy en de house revolutie

  In de zomer van 1988 was het er ineens. Overgewaaid uit de VS werd in de roemruchte Amsterdamse discotheek Roxy voor het eerst housemuziek gedraaid. In Roxy en de houserevolutie reconstrueert muziekjournalist Job de Wit hoe de nieuwe, opzwepende elektronische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Stany Van Wijmeersch boeken
  Stany Van Wijmeersch - Let's talk about ABBA

  Met 375 miljoen verkochte albums, een nieuw museum in Stockholm en de pas aangekondigde comeback van Agnetha Fältskog is ABBA nog altijd hotter dan hot. Let's talk about ABBA is het verhaal van de iconische popgroep verteld door mensen uit hun directe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Frank Boeijen boeken
  Frank Boeijen - Genade

  Boek + cd van Frank Boeijen. In Genade onderneemt hij een gepassioneerde zoektocht naar zijn wortels. Met 12 nieuwe liederen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Huub Snoep boeken
  Huub Snoep - Unieke muziek voor elk publiek

  Als je 40 jaar bestaat en in die vier decennia overal je neus in mocht steken, dan ben je geen gewone blaaskapel. Dat is Kleintje Pils ook niet. De band is uitgegroeid van een carnavalsband naar een pretband die elk publiek, waar ook ter wereld, kan vermaken.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Frits Spits boeken
  Frits Spits - De standaards van Spits 2

  Het tweede deel van De Standaards van Spits. De mooiste Nederlandstalige liedjes geschreven en samengesteld door Frits Spits. Inclusief 4 cd's.Frits Spits is een van de bekendste radiomakers van Nederland. Generaties jongeren groeiden op met De Avondspits. Uit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,50
 • Fred Baggen boeken
  Fred Baggen - The Doors

  De muziek van The Doors was de soundtrack van de Summer of Love, en Jim Morrison was de spreekbuis van een mondige, politiek bewuste generatie jongeren met een ideaal: We want the world and we want it… NOW! De boodschap was luid en duidelijk, en The Doors… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Gino Vannelli boeken
  Gino Vannelli - Stardust in the sand

  De Tipbook Company presenteert met trots het eerste boek van zanger, componist en multi-instrumentalist Gino Vannelli. In Stardust in the Sand vertelt hij Vannelli dertien aan zijn grootste hits gerelateerde verhalen over bijzondere momenten en ervaringen uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Arnold Zweers boeken
  Arnold Zweers - Popsporen

  Hoe was het om de mensenschuwe Michael Jackson te interviewen? Of een zwaar beschonken Marianne Faithfull te ontmoeten, Rod Stewart, Toto, Helen Shapiro, Status Quo, Herman Brood? Of zelfs een vorkje te prikken met The Rolling Stones? Maar ook: hoe was het om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Gert van Veen boeken
  Gert van Veen - Release/celebrate life

  Release & Celebrate Life vertelt hoe de vriendenclub rondom Duncan Stutterheim met bloed, zweet en tranen de grootste dance-organisatie ter wereld werd. Een weg vol ups en downs, persoonlijke drama's en triomfen, een ternauwernood afgewend faillissement en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Loek Dekker boeken
  Loek Dekker - Livin' Blues

  Livin' Blues was naast Cuby + Blizzards de bekendste Nederlandse bluesband in de jaren zestig en zeventig. Maar eveneens genoot de formatie internationale bekendheid. Door de stevige sound werd de groep ook populair bij de rockliefhebbers. Het grote publiek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • L. Mallekoote boeken
  L. Mallekoote - Bløf in Bhutan

  Inclusief gratis DVD met een documentaire over het bezoek van BLØF in Bhutan!De Zeeuwse band BLØF heeft enkele jaren geleden een aantal landen bezocht en daar nummers opgenomen. Dit resulteerde in de CD UMOJA. Het Aziatische koninkrijk Bhutan heeft daarbij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,45
 • Frank Boeijen boeken
  Frank Boeijen - Een vermoeden van licht

  Via zijn muziek ontmoette Frank Boeijen in de loop der jaren kunstenaars uit allerlei disciplines. Zij reageren nu, elk in eigen stijl, op de nieuwe cd Een vermoeden van licht. Dwars door alle kunstvormen lopen lijnen van vriendschap, verwantschap en gedeelde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Edwin Wendt boeken
  Edwin Wendt - Elvis Presley

  Edwin Wendt Elvis Presley erfenis van een fenomeen Zomer 2014 is het zestig jaar geleden dat de allereerste plaat van Elvis Presley verscheen. Niet alle 'geleerden' zijn het erover eens dat met 'That's All Right' de rock 'n' roll werd uitgevonden. Maar Elvis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Rashid Novaire boeken
  Rashid Novaire - Maria de Fátima

  Maria de Fátima - O Caminho Da Minha Vida (3 talig, Nederlands, Engels, Portugees) (80 pagina's) "Het pad van mijn leven" is de vertaalde titel van dit prachtige overzicht over een 40-jarige zangcarrière, bestaande uit boek + CD. De CD opent met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Mark van Schaick boeken
  Mark van Schaick - Why go

  De grungebeweging stond nog in de kinderschoenen toen Pearl Jam-zanger Eddie Vedder zijn eerste telefoongesprekken voerde met journalisten in Europa. Na de release van single Alive en debuutalbum Ten ging het keihard met de band. Nog voor de eerste keer dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Arne van Terphoven boeken
  Arne van Terphoven - Multigroove

  Een rauw, grappig en duizelingwekkend snel boek over het begin van de Nederlandse danceIlja Reiman raakt op zijn vijftiende dakloos in het Amsterdam van de jaren tachtig, vol sjacheraars en onaangepast volk. Hij stort zich op het organiseren van illegale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jan-Cees ter Brugge, Henk van Gelder, Lucas Ligtenberg, Piet Schreuders boeken
  Jan-Cees ter Brugge, Henk van Gelder, Lucas Ligtenberg, Piet Schreuders - The Beatles in Holland

  Tussen 5 en 7 juni 1964 gebeurde er iets in Nederland. Eigenlijk begonnen de jaren zestig hier pas met het bezoek van The Beatles. Die gebeurtenis wierp een steen in de vijver. Later kwamen er meerdere en grotere stenen die blijvende rimpelingen achterlieten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,64