Boeken over bladmuziek

 • Zing en speel mee met Drs. P

  Drs. P liet een indrukwekkend en omvangrijk oeuvre na. Hij wordt geroemd om zijn originele geest, droge humor en verbeeldingskracht, en zijn werk is verrassend, vol fantasie en bizarre wendingen. Zijn ollekebollekes staan in ieders geheugen gegrift, en ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Gert Oost boeken
  Gert Oost - Het Nieuw Utrechts Psalter

  150 vierstemmige chants om de psalmen onberijmd te kunnen zingen.Gert Oost (1942) werkte van 1983 tot '86 samen met de theoloog Pieter Oussoren aan 'het Utrechts Psalm Project'. Oussoren vertaalde de Psalmen zo getrouw mogelijk uit het Hebreeuws en bracht een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • William Gadsby boeken
  William Gadsby - Uit Gadsby’s hymnbook

  Samenstellers: vrienden van The Gospel Standard Intekenprijs 17,50 ?Na 31-12 19,95 ?Verschijnt DV oktober 2017 Dit muziekboek telt 52 vierstemmig te zingen hymns, zoals de Strict Baptists nog steeds gewend zijn te zingen. Met dit aantal kan men op scholen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • M. Ingen Housz boeken
  M. Ingen Housz - Over de stroom

  Over de stroom bevat een rijk geschakeerde en originele verzameling van meerstemmige liederen en canons voor diverse gelegenheden en uit verschillende landen en culturen.De uitgebreide aanwijzigingen over de uitvoering, de begeleiding en het didactische… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,00
 • Frank Rich boeken
  Frank Rich - Probeer eens Sing-a-long Songs

  Leer hoe je groepen moet begeleiden met gitaar en hoe je ze enthousiast kunt maken om te zingen. Wordt de spil van ieder feest! (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Frank Rich boeken
  Frank Rich - Probeer eens ... country gitaar

  Leer spelen in de stijl van Chet Atkins of Tommy Emmanuel. Frank Rich doet op een duidelijke en ontspannen manier alle geheimen van verschillende countrystijlen uit de doeken. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Stef Bos boeken
  Stef Bos - In een ander licht

  In deze partituur de tekst en muziek van de 12 liedjes van de CD In Een Ander Licht plus als extra twee liedjes die de CD niet haalden, t.w. lied van David -Waar is de muziek en lied van Elia - Recht door zee. 34 pagina's met een mooie glanslaminaten 4 kleuren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Didi Dubbeldam, Jan van der Plas boeken
  Didi Dubbeldam, Jan van der Plas - Minidisco muziekboek

  De Minidisco-liedjes van Didi Dubbeldam en Jan van der Plas zijn een begrip. Iedere zomer staan op de vakantieparken in binnen- en buitenland alle kinderen erop te dansen. In de wintermaanden worden ze veel gebruikt op kinderdagverblijven en basisscholen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Toon Hermans boeken
  Toon Hermans - Liedjesboek

  Teksten en partituren van de 100 mooiste liedjes van Toon De liedjes van Toon Hermans behoren tot zijn meest tijdloze repertoire. Van liefdesliedjes tot carnavalshits, ze blijven ontroeren of blij maken. En ze kunnen door jong en oud nog steeds met veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • B. Gradenwitz, P. Rosenberg boeken
  B. Gradenwitz, P. Rosenberg - Ik ben een zeemanskind

  Ik ben een zeemanskind is het vervolg op de succesvolle bundel De Gouden Poort en biedt een schat aan liedjes voor in het gezin, op basisscholen en pedagogische opleidingen, en overal waar met kinderen gezongen wordt. Deze verzameling van ongeveer 120 liedjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,50
 • Heilig boven alles

  Dit muziekboek behoort bij CD8 Psalmen voor Nu dat verschijnt onder de titel Heilig boven alles. Op deze cd zijn opgenomen de psalmen 47, 60, 72, 76, 80, 96, 107, 109, 132, 141 en 146. Psalmen voor Nu is een ambitieus project met als doel de pslamen op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Niels Dolieslager boeken
  Niels Dolieslager - Licht, kom tevoorschijn

  De negende cd van Psalmen voor Nu bewijst het opnieuw: de psalmen blijven boeien, als luisterliederen én als samenzangliederen. Eeuwenoude poëzie die spreekt van hoop en licht dat tevoorschijn komt. Psalmen voor Nu, een van de grootste muzikale projecten van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Compleet gelukkig

  Psalmen voor Nu is compleet! Met de gloedvolle dubbel-cd Compleet gelukkig laten de hebraïci, dichters en componisten van Psalmen voor Nu een groots slotakkoord klinken. Het gedroomde doel is bereikt: alle honderdvijftig psalmen voor iedereen beschikbaar in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • 20,99
 • Bart Visser boeken
  E-book
  Bart Visser - Totdat het veilig is

  Dit ebook is een PDF. Muziekboek bij Psalmen voor nu cd 1. De melodie is weergegeven als pianozetting met gitaarakkoorden. Bijzondere akkoorden zijn toegelicht met diagrammen. In dit boek zijn de volgende psalmen opgenomen: 4, 9, 15, 22, 28, 53, 57, 73, 84,… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Bart Visser boeken
  E-book
  Bart Visser - Voor niemand bang cd 2

  Dit ebook is een PDF. Muziekboek bij Psalmen voor nu cd 2. De melodie is weergegeven als pianozetting met gitaarakkoorden. Bijzondere akkoorden zijn toegelicht met diagrammen. In dit boek zijn de volgende psalmen opgenomen: 3, 6, 12, 13, 14, 29, 39, 41, 42-43,… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Bart Visser boeken
  E-book
  Bart Visser - Liefde, brood en slaap

  Dit ebook is een PDF. Muziekboek bij Psalmen voor nu cd 3. De melodie is weergegeven als pianozetting met gitaarakkoorden. Bijzondere akkoorden zijn toegelicht met diagrammen. In dit boek zijn de volgende psalmen opgenomen: 5, 8, 16, 23, 46, 56, 78, 79, 87,… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Bart Visser boeken
  E-book
  Bart Visser - Gefeliciteerd.

  Dit ebook is een PDF. Muziekboek bij Psalmen voor nu cd 5. De melodie is weergegeven als pianozetting met gitaarakkoorden. Bijzondere akkoorden zijn toegelicht met diagrammen. In dit boek zijn de volgende psalmen opgenomen: 1, 32, 59, 63, 86, 92, 100, 102,… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Frank Rich boeken
  Frank Rich - Probeer eens ukelele

  Er is geen snaarinstrument dat zo hanteerbaar en snel te leren is als de ukelele. Met een paar eenvoudige akkoorden zijn ontelbare liedjes te begeleiden. Speel mee met de CD en sneller dan je denkt speel je ukelele alsof je nooit anders hebt gedaan. (Sheet music)

  Lees meer...
  14,90
 • Frank Rich boeken
  Frank Rich - Probeer eens ... rhythm gitaar

  Een rhythmgitarist is niet alleen de onmisbare schakel tussen de solist en de ritmesectie in een band of orkest, maar ook de smaakmaker van elke song. Aan de hand van heel veel voorbeelden, oefeningen en tips, met de backing van een professioneel combo op de… (Sheet music)

  Lees meer...
  14,90
 • Frank Rich boeken
  Frank Rich - Probeer eens ... tokkelgitaar

  Hoe kun je jezelf begeleiden en tegelijkertijd de melodie spelen? In dit boek leer je alle bijzonderheden van deze gitaarspel die door de meeste singer-songwriters wordt gebruikt. (Sheet music)

  Lees meer...
  14,90
 • 15,00
 •   9,95
 • Philip Sparke boeken
  21,95
 •   9,95