Boeken over biografieën van musici

 • Ben Westervoorde, Jan-Willem de Vries boeken
  Ben Westervoorde, Jan-Willem de Vries - Hazes

  Hazes - De Stripbiografie deel 2 beschrijft het leven van André Hazes van 1977 tot 1990.Met het zweet op zijn voorhoofd en het geluid op z’n hardst staat André op het podium. Het publiek schreeuwt mee. Van bouwvakkers tot chirurgen, heel Nederland houdt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Dr. Fried Schmidt-Marlissa en Martha Schmidt-Marlissa-Gelzenleuchter

  DR. FRIED SCHMIDT-MARLISSA en Martha Schmidt-Marlissa-Gelzenleuchter Veendamse musici op de grens van twee werelden Dit boek is het resultaat van een jarenlange speurtocht door de auteur naar de persoon van Dr. Fried Schmidt-Marlissa (1894-1946), zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Roger Daltrey boeken
  Roger Daltrey - Mijn verhaal

  De frontman van The Who vertelt hoe hij vanuit het niets opklom tot rock-’n-rollmegaster Roger Daltrey is de stem van The Who, een van de grootste bands aller tijden. Hij werd in maart 1944 geboren, op het hoogtepunt van de Londen Blitz. Hij vocht zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Tjerk Lammers, Peter Koelewijn boeken
  Tjerk Lammers, Peter Koelewijn - PEER

  In PEER vertelt Peter Koelewijn zijn levensverhaal. De levenslust spat van de pagina's!In PEER vertelt Peter Koelewijn zijn levensverhaal. Over hoe hij opgroeide in de viswinkel van zijn ouders in het Eindhoven van tijdens en vlak na de oorlog. Over zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Tina Turner boeken
  Tina Turner - My love story

  Tina Turner, de lang heersende Queen of Rock ‘n’ Roll, onthult in deze onthutsende autobiografie het nooit eerder vertelde verhaal van een wonderbaarlijk leven in de spotlights. Alles komt aan bod: haar jeugd die ze katoenplukkend doorbracht in Nutbush,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Malcolm Croft boeken
  Malcolm Croft - Coldplay

  Dit is het eerste Nederlandstalige boek, geschreven door Debs Wild en Malcom Croft, over de Britse band Coldplay, die in 2000 wereldwijd doorbrak met het nummer Yellow en is uitgegroeid tot een van de populairste rockformaties ooit. Coldplay - Life in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Cara J. Stevens boeken
  Cara J. Stevens - BTS: Het verhaal van Bangtan

  De ultieme BTS-fanguide, vol met mooie foto’s en heel veel info over BTS en hun ARMY! In deze onofficiële biografie lees je alles over RM, J-Hope, Suga, Jimin, V, Jin, en Jungkook, over hoe de groep is ontstaan en hoe ze (mede dankzij hun ARMY) een van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Thijs Delrue boeken
  Thijs Delrue - Brel, de Belg

  In oktober 2018 is het 40 jaar geleden dat Jacques Brel overleed in een ziekenhuis nabij Parijs. De Franse hoofdstad waar Brel zijn ongelofelijke carrière ontplooide, maar die hem nooit zijn Belg-zijn deed vergeten. Of was Le Grand Jacques eerder in hart en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Robert Hilburn boeken
  Robert Hilburn - Paul Simon

  De eerste biografie over Paul Simon met medewerking van Simon zelf Paul Simon is een van de grootste en meest geliefde songwriters in de popmuziekgeschiedenis met hits als ‘The Sound of Silence’, ‘Bridge Over Troubled Water’ en ‘Graceland’. Na lang… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Wouter Bulckaert, Edward Hall boeken
  Wouter Bulckaert, Edward Hall - JJ Cale. Troubadour in de woestijn

  ‘Cocaine’ en ‘After Midnight’: Eric Clapton maakte tijdloze klassiekers van die songs. Maar ze zijn van de hand van JJ Cale. JJ wie? Die zanger-gitarist uit Tulsa bleef zijn leven lang bewust uit de schijnwerpers. Toch raakt elke luisteraar die de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Keith Richards, James Fox boeken
  Keith Richards, James Fox - Life

  De langverwachte autobiografie van de gitarist, songwriter en medeoprichter van The Rolling Stones. Ladies and gentlemen: Keith Richards. Eindelijk vertelt de man zelf over het leven in de crossfire hurricane: obsessief luisteren naar platen van Chuck Berry en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ineke Bosman boeken
  Ineke Bosman - Chuck was in Den Haag

  “Ik ontmoette Chuck op straat, ik woon tussen de twee plaatsen in Den Haag waar hij speelt. Het was juli 2016. Toen hij vanuit zijn zittende positie naar me opkeek om mijn groet te beantwoorden zag ik zijn ogen en vond ze opmerkelijk. Intens, intelligent en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • William Anthony boeken
  William Anthony - Musika Maestro

  Julino Willem Anthony werd in 1956 te Bonaire geboren. Onder de naam William Anthony heeft hij op verschillende locaties als zanger opgetreden. Ook schnabbelt hij soms als acteur en (edel) figurant in Nederlandse televisieproducties. Dit doet hij naast zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Bruce Springsteen boeken
  Bruce Springsteen - Born to run

  ‘Ideale rockautobiografie’ - Het Parool De afgelopen zes jaar heeft Springsteen in stilte en vol overgave zijn levensverhaal opgeschreven. De magie die zijn songteksten zo bijzonder maakt, spat van elke pagina van dit boek af. Met ontwapenende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Lucy O'Brien boeken
  Lucy O'Brien - Madonna, Het icoon

  In deze herziene, diepgravende biografie wordt het geheim ontrafeld van Madonna, die al 35 jaar de grootste vrouwelijke popster ter wereld is. Madonna, de uitdagende hedendaagse versie van een eeuwenoud icoon, de artieste die zichzelf steeds opnieuw uitvindt:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Ben Westervoorde, Jan-Willem de Vries boeken
  Ben Westervoorde, Jan-Willem de Vries - André Hazes, De stripbiografie 1+2 VOORDEELPAKKET

  Nooit eerder was het levensverhaal van André Hazes, de grootste volkszanger die Nederland ooit heeft gekend, zo duidelijk in beeld gebracht in deze stripbiografie.Nooit eerder was het levensverhaal van André Hazes, de grootste volkszanger die Nederland ooit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Alexandra Vierkant boeken
  Alexandra Vierkant - Boom!

  Jarenlang donderde zijn stem over de velden van de Zwarte Cross maar nu heeft hij pijn. Oprechte pijn. Zielenpijn. Als in de blues van Cuby. In 'Boom! De wonderbaarlijke reis van een rock-'n-roll reus' volgen we het turbulente leven van Johannes de Boom, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Marcel Langedijk boeken
  Marcel Langedijk - Gordon

  Hij verkocht miljoenen platen, stond in bomvolle theaters, sporthallen en arena's, en maakt al jarenlang de best bekeken en meest spraakmakende tv-programma's van Nederland: Gordon Heuckeroth.Van zijn roerige jeugd in Amsterdam-Noord tot aan de glamourvilla's… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Victor Mastboom boeken
  Victor Mastboom - DJ Jean

  ‘Veel mensen die mij privé kennen houden van mij als Jan, maar willen niets te maken hebben met die ultieme weekendrebel genaamd DJ Jean.’ Maak kennis met Jan Engelaar alias DJ Jean, Nederlands eerste dj-celebrity, berucht om zijn losbandige levensstijl,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Gilles Deleux boeken
  Gilles Deleux - Arno

  Arno Hintjens staat al bijna een halve eeuw als muzikant op het podium. Vanaf 1970 als mondharmonicaspeler van de bluesgroep Freckle Face, daarna als zanger van Tjens Couter en T.C. Matic, waarmee hij in 1981 doorbrak met de hit Oh la la la. Andere new wave… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Sander Donkers boeken
  Sander Donkers - Hay

  'Opeens was ik een superstar. Om me heen was het een gekkenhuis, helemaal geweldig. Ik kon alles krijgen wat ik wilde, en daar heb ik misbruik van gemaakt. Ik was gewoon onwijs arrogant, ik had maling aan heel de wereld. Je kon geen serieus woord met me… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sandra Timmerman boeken
  Sandra Timmerman - Circuskind

  Circuskind is het ongelooflijke verhaal van een meisje dat vanuit een wereld van roem, geld en succes, in duistere tijden van godsdienstwaan, extreme dreiging van het einde der tijden en een leven van pijnlijke armoede terechtkwam. Als kind misbruikt,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jos van Zoelen boeken
  Jos van Zoelen - Andre Hazes en ik

  ANDRÉ HAZES & IK HET ECHTE VERHAAL! Vijftien jaar lang was Jos van Zoelen de personal manager, chauffeur en bodyguard van André Hazes. Vijftien jaar is langer dan de meeste huwelijken duren. Zeker die van Hazes zelf... Bovenal was Jos dan ook Andrés vriend,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Olivier Todd boeken
  Olivier Todd - Jacques Brel een leven

  Olivier Todd kreeg voor zijn onderzoek over Jacques Brel, een leven toegang tot het privé-archief van de zanger. Hij ontdekte onbekende teksten, gedichten, eerste versies van romans en verrassende correspondenties. Hij ontdekte teksten die de man achter de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Leon Verdonschot boeken
  Leon Verdonschot - VOS

  Luc De Vos was een van de meest geliefde zangers van Vlaanderen. Hij brak in 1992 door met Gorki, scoorde meerdere toptienhits, maar ook als televisiepersoonlijkheid, columnist en schrijver was hij ongekend populair. Hij werd bewonderd om zijn levenslust,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50