Boeken over muziek

 • Frank Ferdinand boeken
  Frank Ferdinand - Toontaal

  Sprekende Surinaamse liedjes van 1650 tot 1950De tekst en muziek van de 71 in dit boek opgenomen (Creoolse) liedjes hebben generaties lang uit de hearts and minds van de Surinamers geklonken. Sommige liedjes zijn bekend, andere zijn in vergetelheid geraakt.De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Aldo Druyf boeken
  Aldo Druyf - Klassiek In Zicht

  Klassiek in zicht is dé lees- en luistergids voor een ontdekkingsreis door de mooiste klassieke muziek. En iedereen kan mee! Van jong tot oud, van beginner tot ervaren liefhebber, thuis en op school! Door de unieke indeling in genres krijg je een duidelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Adam White, Barney Ales boeken
  Adam White, Barney Ales - Motown

  60 jaar nadat Berry Gordy in Detroit het platenlabel Motown oprichtte, is Motown nog steeds een begrip. Het gevierde label Motown Records ontwikkelde zich door de jaren heen tot veel meer dan alleen een platenmaatschappij: het werd een sound. Van Let’s get… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Ben Westervoorde, Jan-Willem de Vries boeken
  Ben Westervoorde, Jan-Willem de Vries - Hazes

  Hazes - De Stripbiografie deel 2 beschrijft het leven van André Hazes van 1977 tot 1990.Met het zweet op zijn voorhoofd en het geluid op z’n hardst staat André op het podium. Het publiek schreeuwt mee. Van bouwvakkers tot chirurgen, heel Nederland houdt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Leo Weijers boeken
  Leo Weijers - Zomerhit(te)

  Zomerhits roepen een zomerse sfeer op en kenmerken zich meestal door muziek die mensen associëren met zonnige of exotische gebieden. Bij een zomerhit ligt de nadruk niet zozeer op de tekst, maar meer op het ritme. In het boek 'ZOMERHIT(TE)' vindt u de 300… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Natalie Bauer-Lechner boeken
  Natalie Bauer-Lechner - Herinneringen aan Gustav Mahler

  Dit boek biedt een fascinerende inkijk in het leven en denken van de jonge Mahler. Natalie Bauer-Lechner (1858-1921) was een bijzondere vrouw in Mahlers leven. Ze was zijn zielsverwante, hoopte op een huwelijk, maar werd uiteindelijk uit zijn leven verbannen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Dr. Fried Schmidt-Marlissa en Martha Schmidt-Marlissa-Gelzenleuchter

  DR. FRIED SCHMIDT-MARLISSA en Martha Schmidt-Marlissa-Gelzenleuchter Veendamse musici op de grens van twee werelden Dit boek is het resultaat van een jarenlange speurtocht door de auteur naar de persoon van Dr. Fried Schmidt-Marlissa (1894-1946), zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Colin Kraan, Kevin Kraan boeken
  Colin Kraan, Kevin Kraan - No Limit

  Een zeer onthullend en grappig boek vol nostalgie naar een tijd waarin altijd de zon scheen! De grote Eurodance-hits uit de jaren negentig staan iedereen in het geheugen gegrift – al is het tegen wil en dank. De vrolijke, onweerstaanbare en pretentieloze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Han Hak boeken
  Han Hak - The Sixties: het grote verlangen

  Het ging om een unieke samenloop van omstandigheden. Het betrof opeens heel erg veel jongeren die, voortkomend uit de optimistische geboortegolf na het beëindigen van de Tweede Wereldoorlog, opgroeiden in een wereld die technologisch en economisch uit het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • The who in Nederland

  Na bijna 50 jaar heeft de Britse band The Who een rijke geschiedenis achter de rug. Hun liveshows zijn tot op de dag van vandaag ongeëvenaard en ze werden daarom ook de beste live band ooit genoemd. Dit boek richt zich op hun bezoeken aan Nederland. Vanaf hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Sylvia Broeckaert boeken
  Sylvia Broeckaert - Iedereen Opera

  Waar worden de emoties meer openlijk getoond dan op de bühne van de opera? Opera is wanhoop, liefde, verlangen, verdriet, extase én humor, met een intensiteit waar het echte leven een puntje aan kan zuigen. Hoog tijd dus voor een publicatie om het genre te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,99
 • Gers Pardoel boeken
  Gers Pardoel - Gers

  Gers Pardoel is een fenomeen. Hij is een Nederlander, maar vooral een idool in Vlaanderen. Dankzij zijn hits ("Ik neem je mee", "Bagagedrager", "Broodje Bakpao" ...). Dankzij zijn concerten (hij tourt tot eind 2018 exclusief in alle grote Vlaamse steden). Hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Michael Jackson

  In dit boek wordt het verhaal over Michael Jackson verteld op basis van interviews, foto’s en video’s die zijn leven hebben vastgelegd. Het volgt zijn vroege carrière met zijn broers en zijn vader Joe. Het brengt zijn weg naar de top in beeld, zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Elvis Presley

  Elvis Presley kun je gerust de grootste ster van de afgelopen zeventig jaar noemen. Hij heeft niet alleen de muziek blijven beïnvloed, maar ook de denkwereld van zijn vaderland, de Verenigde Staten. Dit boek belicht zijn revolutionaire muziek, zijn films,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Henk van Gelder, Vic van de Reyt boeken
  Henk van Gelder, Vic van de Reyt - Brel in Nederland

  Ter ere van zijn veertigste sterfdag verschijnt dit boek met lp, cd en twee dvd’s. 'Brel in Nederland' verhaalt over de bijzondere haat-liefdeverhouding van Jacques Brel met Nederland. We volgen de wereldberoemde zanger van zijn eerste optreden in Haarlem… (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,95
 • Yesim Saltik boeken
  Yesim Saltik - Müzik Ruhun Gidasidir

  "Müzik Ruhun G?das?d?r" (muziek voedt de ziel) is een muziektherapeutische liedbundel voor Turkse migranten met dementie. Het is een hulpmiddel die ingezet kan worden door muziektherapeuten binnen de muziektherapie. De samenstelling van de bundel is gebaseerd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Roger Daltrey boeken
  Roger Daltrey - Mijn verhaal

  De frontman van The Who vertelt hoe hij vanuit het niets opklom tot rock-’n-rollmegaster Roger Daltrey is de stem van The Who, een van de grootste bands aller tijden. Hij werd in maart 1944 geboren, op het hoogtepunt van de Londen Blitz. Hij vocht zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Pieter Bergé boeken
  Pieter Bergé - Wie schreef het requiem van Mozart?

  Feiten, geruchten en verzinsels zijn in de Requiemgeschiedenis nauwelijks te onderscheiden. De meeste versies baseren zich op geruchten die niet helemaal onwaar zijn, en zelfs de waarheden blijken vaak vertakter dan men redelijkerwijs van een waarheid kan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Liesbeth Kruyt, Christopher Harris boeken
  Liesbeth Kruyt, Christopher Harris - (How) Opera Works, (Hoe) opera werkt

  A profound approach to opera uncovers a gold mine of possibilities; opera is fuelled with the energy of the future. And while the search for gold will always go on, the other 'mines' - concealed in the operatic production process - must be tracked down and… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Tjerk Lammers, Peter Koelewijn boeken
  Tjerk Lammers, Peter Koelewijn - PEER

  In PEER vertelt Peter Koelewijn zijn levensverhaal. De levenslust spat van de pagina's!In PEER vertelt Peter Koelewijn zijn levensverhaal. Over hoe hij opgroeide in de viswinkel van zijn ouders in het Eindhoven van tijdens en vlak na de oorlog. Over zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Maarten Brandt boeken
  Maarten Brandt - Klinkende alchemie

  Klinkende alchemie, de verzamelde muziekessays van Maarten Brandt is een unieke en lijvige verzameling van 98 essays geschreven door een op en top gedreven musicoloog. Deze collectie beschouwingen werpt een duidelijk ander licht op klassieke muziek dan we… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Malcolm Croft boeken
  Malcolm Croft - Coldplay

  Dit is het eerste Nederlandstalige boek, geschreven door Debs Wild en Malcom Croft, over de Britse band Coldplay, die in 2000 wereldwijd doorbrak met het nummer Yellow en is uitgegroeid tot een van de populairste rockformaties ooit. Coldplay - Life in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Tina Turner boeken
  Tina Turner - My love story

  Tina Turner, de lang heersende Queen of Rock ‘n’ Roll, onthult in deze onthutsende autobiografie het nooit eerder vertelde verhaal van een wonderbaarlijk leven in de spotlights. Alles komt aan bod: haar jeugd die ze katoenplukkend doorbracht in Nutbush,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Cara J. Stevens boeken
  Cara J. Stevens - BTS: Het verhaal van Bangtan

  De ultieme BTS-fanguide, vol met mooie foto’s en heel veel info over BTS en hun ARMY! In deze onofficiële biografie lees je alles over RM, J-Hope, Suga, Jimin, V, Jin, en Jungkook, over hoe de groep is ontstaan en hoe ze (mede dankzij hun ARMY) een van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Led Zeppelin boeken
  Led Zeppelin - Led Zeppelin

  LED ZEPPELIN door LED ZEPPELIN is het eerste en enige officieel geïllustreerde boek door de band zelf. Het is ontstaan in een unieke samenwerking tussen Jimmy Page, Robert Plant en John Paul Jones. Ter ere van de oprichting 50 jaar geleden, blikt deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,95