Boeken over fotografie, film

 • Elspeth Diederix boeken
  Elspeth Diederix - When Red Disappears

  For her series 'When Red Disappears' Elspeth Diederix, ventured into the secret gardens of the Dutch waters in Zeeland. The benthic flora and fauna of this chilly, turbid, green-grey water turned out to display an extraordinary visual richness that was a… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Frans Lemmens boeken
  Frans Lemmens - Amsterdam

  In dit nieuwe, tweetalige boek (NED/ENG) met meer dan 100 nieuwe foto's laat succesfotograaf Frans Lemmens zien waarom onze hoofdstad zo mateloos populair is. Ooit was Amsterdam niet meer dan een kleine nederzetting aan de Amstel. Deze nederzetting groeide al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Eric Min, Miro Svolik boeken
  Eric Min, Miro Svolik - Homage to all my inspirations

  MIRO SVOLIK - HOMAGE TO ALL MY INSPIRATIONS met een boeiende inleiding van ERIC MIN in het Nederlands, Engels en Tsjechisch. Sinds het prille begin van zijn kunstenaarsloopbaan voert MIRO SVOLIK [CZ, 1960] een permanente dialoog met het platte vlak. Hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,00
 • Martijn Doolaard, Laurent de Maertelaer boeken
  Martijn Doolaard, Laurent de Maertelaer - Schizzi Immaginari Volume 2

  SCHIZZI IMMAGINARI - MARTIJN DOOLAARD - FOTOBOEK De Nederlandse fotograaf MARTIJN DOOLAARD (1966) bundelt in SCHIZZI IMMAGINARI - inmiddels zijn zevende boek bij uitgeverij Voetnoot - een nieuwe reeks zwart-witportretten. Deze 'denkbeeldige schetsen' vormen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • Jos Houweling boeken
  Jos Houweling - Veranderingen

  VERANDERINGEN - JOS HOUWELING - FOTOBOEK JOS HOUWELING: 'Het begon met Henrik B., die een oude foto mailde waarop zijn sportwagen. Met de computer heb ik de auto kromgebogen en teruggestuurd. Fotomail van Serge-Henri V. Korte leren broeken. Ik heb de broeken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,50
 • Pauline van Lynden boeken
  Pauline van Lynden - Donkere Palissaden

  De houten palenrijen die op de Zeeuwse stranden het lager gelegen gebied achter de duinen en dijken al vijfhonderd jaar tegen de zee beschermen, vormen een belangrijk cultuurhistorisch erfgoed. zij getuigen van een lange geschiedenis van vallen en opstaan in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Jos Houweling boeken
  Jos Houweling - Amsterdam 744

  AMSTERDAM 744 - FOTOCOLLAGES VAN JOS HOUWELING Amsterdam bestaat 744 jaar en dat vieren wij met deze ontspannen kijk op de stad. Dit boek is een speels vervolg op het 700 CENTENBOEK, dat Jos Houweling in 1975 maakte ter gelegenheid van het 700-jarig bestaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,50
 • Theodorus Moerings boeken
  Theodorus Moerings - I want to go like Eliah when I go

  Wil je weten welke baantjes ik had? Derde man binnenvaart Koninklijke Marine kanonnier tweede klas Scheepstuiger Wanbetaler bezoeker Militair adviseur Zeerover Explorer Wichelroedeloper Aardstraalkistjes verkoper Pornograaf Illegale gokbaas Koppelbaas/runner… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Annegien Schilling boeken
  Annegien Schilling - Twisting reality

  Twisting reality van Instagram fenomeen Annegien Schilling (@fetching_tigerss) is het logische en denderende vervolg op haar succesvolle boek Imagine. Shoot. Create. Aan de hand van magisch nieuw beeldmateriaal legt Annegien stapsgewijs uit hoe ze haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Michiel Hendryckx boeken
  Michiel Hendryckx - Twee ezels

  In het gezelschap van de muilezel Odin begint fotograaf en auteur Michiel Hendryckx in 1990 aan een voettocht naar de Olympus. Twee ezels is zijn verslag van een merkwaardige reis langs vergeten wegen, van België over Duitsland tot in Griekenland. Het verhaal… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Robbes Hollywood aan de Schelde

  Uitgegeven naar aanleiding van de film Hollywood aan de Schelde van Robbe de Hert, die in première gaat op het filmfestival van Oostende op 14 september 2018. ------------------------------ Zopas is na vele jaren werk Robbe De Herts meesterwerk Hollywood aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Ronald van de Vate boeken
  Ronald van de Vate - De zomerse Fanfare van 1958

  De zomerse fanfare van 1958 neemt u mee terug naar Bert Haanstra’s filmklassieker Fanfare, die met 2,6 miljoen bezoekers nog steeds de op een na meest bezochte Nederlandse speelfilm ‘aller tijden’ is. Hoe ontstond het idee voor de film, wie was Alexander… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Reinjan Mulder, Cleo Wächter, Merel Bem, Henk Baas, Berno Strootman, Peter Delpeut, Ludo van Halem boeken
  Reinjan Mulder, Cleo Wächter, Merel Bem, Henk Baas, Berno Strootman, Peter Delpeut, Ludo van Halem - Objectief Nederland

  For English see below -- In 1974 legde Reinjan Mulder (1949) een grof raster over de kaart van Nederland en trok eropuit om op de 52 kruispunten te gaan fotograferen. Doel was de objectieve werkelijkheid van Nederland vast te leggen, ongekleurd door tradities,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Liliane Vertessen

  NL/F/ Eng editie. Artiste rare sur la scène artistique, Liliane Vertessen a développé une œuvre inclassable dans laquelle, loin du narcissique selfie, elle use de son corps comme d'un matériau, à l'égal d'une danseuse, en offrant la troublante empreinte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Anne Reitsma boeken
  Anne Reitsma - JocheM

  Bijzonder boek met foto's van Jochem Myjer, door fotografe Anne Reitsma.Fotografe Anne Reitsma wil met haar foto’s doordringen tot de kern. In JocheM portretteert ze de mens achter de artiest: Jochem Myjer, zoals maar weinig mensen hem kennen. Anne kreeg… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Ronald Wilfred Jansen boeken
  Ronald Wilfred Jansen - Het Historisch Stadscentrum van Hoogeveen.

  't Ogeveine, kale Bijlmer, van het mooie Dèentse laand, oen straoten, strak as elastiek, stikt vlukend of bij 't Olde Zaand. Coevern, Möppelt, 't midden van Assen, 't is verriekt en op efleurd, deur al dat moois wat daor bewaard is. Slinterend woj daor op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  64,00
 • Edward Loomans boeken
  Edward Loomans - Scherpte en onscherpte: kijken, zien en waarnemen

  Het fotoboek "Scherpte en onscherpte: kijken, zien en waarnemen" is het eindresultaat van het Fotowerkplaatsproject van Edward Loomans. Het concept van het project was om door middel van een macrolens meerdere schepte-dieptelagen in landschapsfoto's te krijgen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Yoerie Custers boeken
  Yoerie Custers - Journey to forgotten dreams

  Het karakter van een oud, verlaten klooster. De schoonheid van een vervallen gevel. Boomstammen die de vloeren van een oud gebouw doen bewegen.Levendige klimop door het venster, dat het totale plaatje siert.De krachtige, maar tegelijkertijd mooie verandering… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,40
 • Ronald Wilfred Jansen boeken
  Ronald Wilfred Jansen - Verdwenen Hoogeveen Het Centrum

  Verdwenen Hoogeveen Deel 1, Het Centrum Fotoboek De auteur is in Hoogeveen opgegroeid en als historicus gaat het aan zijn hart dat er zoveel van het oude Hoogeveen verloren is gegaan. Als fotograaf is hij op dezelfde plek gaan staan waar vroeger, soms meer dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  205,00
 • Ronald Wilfred Jansen boeken
  Ronald Wilfred Jansen - Verdwenen Hoogeveen Deel 3,de buitendorpen

  Verdwenen Hoogeveen Deel 3, De Buitendorpen Fotoboek (Harde kaft)

  Lees meer...
  135,00
 • Nicolette Vermeulen boeken
  Nicolette Vermeulen - Dordrecht in detail

  Een stad is tijdloos. Mensen komen en gaan, geven er kleur en sfeer aan en zijn prachtig in al hun diversiteit. Generaties inwoners markeren er hun eigen plekje, slopen en bouwen. Ze geven beweging aan het straatbeeld. In de hoop dat wat ze maken zo lang… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,08
 • Ronald Wilfred Jansen boeken
  Ronald Wilfred Jansen - Verdwenen Hoogeveen

  Verdwenen HoogeveenDeel 2, De CentrumrandFotoboekDe auteur is in Hoogeveen opgegroeid en als historicus gaat het aan zijn hart dat er zoveel van het oude Hoogeveen verloren is gegaan. Als fotograaf is hij op dezelfde plek gaan staan waar vroeger, soms meer dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  89,00
 • Pim Ras boeken
  Pim Ras - Pim Ras

  Pim Ras (Rotterdam, 26 juli 1966), is een topfotograaf, wiens werk intussen al 30 jaar is te bewonderen in vooral AD Sportwereld. Zijn passie is sport, maar hij kijkt ook verder dan de bal, de racefiets, het zwembad en de atletiekbaan. Pim legt voor 'Artsen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Kritiek

  Tijdschrift van het Fotomuseum in Antwerpen. Dit issue is gewijd aan het thema (foto) kritiek. Met artikelen over Teenage Kicks, Ai Weiwei, Monsanto, Martha Rosler, en meer. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,35
 • Jef Paepen, Eric Min boeken
  Jef Paepen, Eric Min - Le goût de l'éternel

  LE GOÛT DE 'ÉTERNEL bevat twintig zwart-wit fotowerken van de Belgische fotograaf JEF PAEPEN. Hij heeft zich hiervoor geïnspireerd op gedichten van de Franse dichter CHARLES BAUDELAIRE uit diens bundel 'Les Fleurs du mal'. De betreffende gedichten van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,00