Boeken over fotografie, film

 • Paul En Menno de Nooijer boeken
  Paul En Menno de Nooijer - Nightmares

  NIGHTMARES bevat ca. 450 recente fotowerken van de Nederlandse kunstenaars PAUL & MENNO DE NOOIJER. 'Nightmares' is een zogeheten flipboek. Alle foto's zijn afkomstig uit de gelijknamige reeks animatiefilms waar Paul & Menno sinds 2019 aan werken. De foto's… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Winfred Evers, Eric Min boeken
  Winfred Evers, Eric Min - Utopia

  Het overzichtsboek UTOPIA OF LIGHT bevat een selectie van ca. 300 fotowerken uit het rijkgeschakeerde oeuvre dat WINFRED EVERS (1954, Haarlem) sinds 1975 heeft opgebouwd. In de vroege jaren '80 schikte Evers objecten tot kleine stillevens en maakte hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  75,00
 • Titus M. Eliëns boeken
  Titus M. Eliëns - The White Blouse

  Sinds 2011 heeft fotografe Marie-Jeanne van Hövell tot Westerflier aan een reeks portretten gewerkt waarin een witte blouse van omstreeks 1912 centraal staat. Meer dan 75 meisjes, vrouwen, jongens en mannen heeft zij uitgenodigd om voor haar camera in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Elspeth Diederix boeken
  Elspeth Diederix - When Red Disappears

  For her series 'When Red Disappears' Elspeth Diederix, ventured into the secret gardens of the Dutch waters in Zeeland. The benthic flora and fauna of this chilly, turbid, green-grey water turned out to display an extraordinary visual richness that was a… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Frans Lemmens boeken
  Frans Lemmens - Amsterdam

  In dit nieuwe, tweetalige boek (NED/ENG) met meer dan 100 nieuwe foto's laat succesfotograaf Frans Lemmens zien waarom onze hoofdstad zo mateloos populair is. Ooit was Amsterdam niet meer dan een kleine nederzetting aan de Amstel. Deze nederzetting groeide al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Eric Min, Miro Svolik boeken
  Eric Min, Miro Svolik - Homage to all my inspirations

  MIRO SVOLIK - HOMAGE TO ALL MY INSPIRATIONS met een boeiende inleiding van ERIC MIN in het Nederlands, Engels en Tsjechisch. Sinds het prille begin van zijn kunstenaarsloopbaan voert MIRO SVOLIK [CZ, 1960] een permanente dialoog met het platte vlak. Hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,00
 • Martijn Doolaard, Laurent de Maertelaer boeken
  Martijn Doolaard, Laurent de Maertelaer - Schizzi Immaginari Volume 2

  SCHIZZI IMMAGINARI - MARTIJN DOOLAARD - FOTOBOEK De Nederlandse fotograaf MARTIJN DOOLAARD (1966) bundelt in SCHIZZI IMMAGINARI - inmiddels zijn zevende boek bij uitgeverij Voetnoot - een nieuwe reeks zwart-witportretten. Deze 'denkbeeldige schetsen' vormen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • Jos Houweling boeken
  Jos Houweling - Amsterdam 744

  AMSTERDAM 744 - FOTOCOLLAGES VAN JOS HOUWELING Amsterdam bestaat 744 jaar en dat vieren wij met deze ontspannen kijk op de stad. Dit boek is een speels vervolg op het 700 CENTENBOEK, dat Jos Houweling in 1975 maakte ter gelegenheid van het 700-jarig bestaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,50
 • Jos Houweling boeken
  Jos Houweling - Veranderingen

  VERANDERINGEN - JOS HOUWELING - FOTOBOEK JOS HOUWELING: 'Het begon met Henrik B., die een oude foto mailde waarop zijn sportwagen. Met de computer heb ik de auto kromgebogen en teruggestuurd. Fotomail van Serge-Henri V. Korte leren broeken. Ik heb de broeken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,50
 • Pauline van Lynden boeken
  Pauline van Lynden - Donkere Palissaden

  De houten palenrijen die op de Zeeuwse stranden het lager gelegen gebied achter de duinen en dijken al vijfhonderd jaar tegen de zee beschermen, vormen een belangrijk cultuurhistorisch erfgoed. zij getuigen van een lange geschiedenis van vallen en opstaan in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Theodorus Moerings boeken
  Theodorus Moerings - I want to go like Eliah when I go

  Wil je weten welke baantjes ik had? Derde man binnenvaart Koninklijke Marine kanonnier tweede klas Scheepstuiger Wanbetaler bezoeker Militair adviseur Zeerover Explorer Wichelroedeloper Aardstraalkistjes verkoper Pornograaf Illegale gokbaas Koppelbaas/runner… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Annegien Schilling boeken
  Annegien Schilling - Twisting reality

  Twisting reality van Instagram fenomeen Annegien Schilling (@fetching_tigerss) is het logische en denderende vervolg op haar succesvolle boek Imagine. Shoot. Create. Aan de hand van magisch nieuw beeldmateriaal legt Annegien stapsgewijs uit hoe ze haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Ronald Wilfred Jansen boeken
  Ronald Wilfred Jansen - Het Historisch Stadscentrum van Hoogeveen.

  't Ogeveine, kale Bijlmer, van het mooie Dèentse laand, oen straoten, strak as elastiek, stikt vlukend of bij 't Olde Zaand. Coevern, Möppelt, 't midden van Assen, 't is verriekt en op efleurd, deur al dat moois wat daor bewaard is. Slinterend woj daor op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  64,00
 • Edward Loomans boeken
  Edward Loomans - Scherpte en onscherpte: kijken, zien en waarnemen

  Het fotoboek "Scherpte en onscherpte: kijken, zien en waarnemen" is het eindresultaat van het Fotowerkplaatsproject van Edward Loomans. Het concept van het project was om door middel van een macrolens meerdere schepte-dieptelagen in landschapsfoto's te krijgen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Yoerie Custers boeken
  Yoerie Custers - Journey to forgotten dreams

  Het karakter van een oud, verlaten klooster. De schoonheid van een vervallen gevel. Boomstammen die de vloeren van een oud gebouw doen bewegen.Levendige klimop door het venster, dat het totale plaatje siert.De krachtige, maar tegelijkertijd mooie verandering… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,40
 • Ronald Wilfred Jansen boeken
  Ronald Wilfred Jansen - Verdwenen Hoogeveen Het Centrum

  Verdwenen Hoogeveen Deel 1, Het Centrum Fotoboek De auteur is in Hoogeveen opgegroeid en als historicus gaat het aan zijn hart dat er zoveel van het oude Hoogeveen verloren is gegaan. Als fotograaf is hij op dezelfde plek gaan staan waar vroeger, soms meer dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  205,00
 • Ronald Wilfred Jansen boeken
  Ronald Wilfred Jansen - Verdwenen Hoogeveen Deel 3,de buitendorpen

  Verdwenen Hoogeveen Deel 3, De Buitendorpen Fotoboek (Harde kaft)

  Lees meer...
  135,00
 • Nicolette Vermeulen boeken
  Nicolette Vermeulen - Dordrecht in detail

  Een stad is tijdloos. Mensen komen en gaan, geven er kleur en sfeer aan en zijn prachtig in al hun diversiteit. Generaties inwoners markeren er hun eigen plekje, slopen en bouwen. Ze geven beweging aan het straatbeeld. In de hoop dat wat ze maken zo lang… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,08
 • Ronald Wilfred Jansen boeken
  Ronald Wilfred Jansen - Verdwenen Hoogeveen

  Verdwenen HoogeveenDeel 2, De CentrumrandFotoboekDe auteur is in Hoogeveen opgegroeid en als historicus gaat het aan zijn hart dat er zoveel van het oude Hoogeveen verloren is gegaan. Als fotograaf is hij op dezelfde plek gaan staan waar vroeger, soms meer dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  89,00
 • Top Girls 2019 Wandkalender

  Top Girls Art & Image Wandkalender A3 Format von 29,7 x 42 cmPraktische Spiralbindung Internationales Kalendarium Achtung heiß! Seien Sie gespannt, auf zwölf attraktive und atemberaubend schöne Aktaufnahmen von wunderschönen Frauen. Ästhetisch schöne… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Playboy 2019 Wandkalender

  Playboy Format von 29,7 x 42 cmInternationales KalendariumPraktische SpiralbindungLackiertes Deckblatt Alles was Männern gefällt! Mit diesem Motto wurde auch dieser Erotikkalender der Kultmarke Playboy zusammengestellt. Auf zwölf Seiten präsentieren sich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Dream Boys 2019 Wandkalender

  Dream Boys Art & Image Wandkalender A3 Format von 29,7 x 42 cmPraktische Spiralbindung Internationales Kalendarium Hier werden Träume wahr. In diesem Erotikkalender werden 12 Monate lang echte Traummänner abgelichtet. Die muskulösen Männerkörper werden in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Dubbelaars/Doubles II

  Het blijft intrigerend mannen in dezelfde pose gekleed én naakt te zien. Het is dan ook vanzelfsprekend dat er een Dubbelaars/Doubles II zou verschijnen. Met name ook om geen onrecht te doen aan de vele modellen die niet in het eerste deel zijn afgebeeld en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • J. van Swieten boeken
  J. van Swieten - The Art of News

  RAYMOND RUTTING - THE ART OF NEWS Van de meermalen bekroonde reportagefotograaf Raymond Rutting, dit jaar voor de tweede keer uitgeroepen tot Fotojournalist van het Jaar, is op 28 oktober 2005 bij Focus Publishing een omvangrijk fotoboek verschenen waarin zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • R. Boonstra boeken
  R. Boonstra - Beyond Photography

  Beyond Photography. Photography and Imagination toont een keuze uit het werk van hedendaagse Nederlandse en Belgische kunstenaars die in hun fotowerken een eigen wereld creëren. Meeslepende beelden die soms aansluiten bij de romantiek en het surrealisme. Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,00