Fotoboeken

 • Michiel Hanon boeken
  Michiel Hanon - De betovering van de kijkdoos

  62 kleurenfoto's en 5 gedichten (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,95
 • Ewout Huibers boeken
  Ewout Huibers - AXSTXRDXM

  Een fotograaf, vier seizoenen, duizenden grachten, straten, pleinen, parken en altijd weer ander weer. One photographer, four seasons, thousands of canals, streets, squares, parks and the ever changing weather. (Harde kaft)

  Lees meer...
  50,00
 • Harmen de Jong boeken
  Harmen de Jong - Op de Klapstoel

  Op de Klapstoel is een veel gelezen rubriek in Het Parool. Fotograaf Harmen de Jong maakt er portretten van BN'ers voor, op een iconisch wit klapstoeltje. De foto's zijn populair onder de lezers van de krant. (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Hans Vos boeken
  Hans Vos - Maasheggen

  De MaasheggenDe Brabantse Maasheggen liggen in de uiterwaarden van de Maas in het gebied van de gemeente Boxmeer.De foto's in dit boek zijn gemaakt door fotograaf Hans Vos, tijdens de 4 seizoenen, bij de dorpen Oeffelt, Beugen, Boxmeer, Sambeek,Vortum,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Ronald Wilfred Jansen boeken
  Ronald Wilfred Jansen - Amsterdam toen en nu

  Het fotoboek laat de markante plekken in de historische binnenstad van Amsterdam zien die herinneren aan het leven van Vincent van Gogh. Het is een sensatie om aan de hand van oude foto's en brieffragmenten de sporen van Vincent in Amsterdam te volgen. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  64,95
 • Ronald Wilfred Jansen boeken
  Ronald Wilfred Jansen - Groeten uit Arnhem

  Ronald Wilfred Jansen zocht tal van oude foto's en prentbriefkaarten van Arnhem op in het Gelders Archief en maakte vervolgens van elke oude foto en prentbriefkaart een recente foto vanaf dezelfde plek, waar ooit een andere fotograaf werd 'gegrepen' door een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  104,95
 • Ronald Wilfred Jansen boeken
  Ronald Wilfred Jansen - Amsterdam. Toen en Nu.

  Amsterdam Toen en Nu. In de voetsporen van Vincent van Gogh Ronald Wilfred Jansen • boek • paperbackHet fotoboek laat de markante plekken in de historische binnenstad van Amsterdam zien die herinneren aan het leven van Vincent van Gogh. Het is een sensatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Eddy Wegman

  Eddy (Everhardus Antonius) Wegman (17 februari 1918 - 12 mei 1998) werd geboren in Doetinchem. In zijn jonge jaren was hij een fanatiek bokser en wielrenner. In de oorlog heeft hij als lid van de Knokploeg van Johannes Post vele levens gered. Hiervoor is hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ronald Wilfred Jansen boeken
  Ronald Wilfred Jansen - Amsterdam Toen en Nu

  140 jaar veranderingen in de stad AMSTERDAM TOEN EN NU IN DE VOETSPOREN VAN VINCENT VAN GOGHHet fotoboek laat de markante plekken in de historische binnenstad van Amsterdam zien die herinneren aan het levenvan Vincent van Gogh. Het is een sensatie om aan de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  129,00
 • Ronald Wilfred Jansen boeken
  Ronald Wilfred Jansen - IJsland

  De krachten die de aarde vorm gaven zijn nog werkzaam Met de auto(bus) over de rondweg Hringvegur langs de hoogtepunten van IJsland: watervallen, geisers, thermische bronnen, lavavelden, gletsjers, vulkanen, basaltzuilen, zwavelbronnen, kraters, kokende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  99,00
 • Maarten Dings, Joachim Naudts boeken
  Maarten Dings, Joachim Naudts - De maan in de fotografie 1840-nu

  28 X 23 CM – 224 PAGINA’S – HARDCOVER – NEDERLANDSTALIGE EDITIE – €39,95 – ISBN 978 94 9267 779 2 UITGEVERIJ HANNIBAL WWW.UITGEVERIJHANNIBAL.BE Op 21 juli 1969, om 2.56 uur UTC, zet Neil Alden Armstrong als eerste mens een voet op de maan.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,95
 • Remsen Wolff boeken
  Remsen Wolff - All American Girls

  Remsen Wolff's liefdevolle portretten van New Yorkse travestieten, transseksuelen en transgenders.Remsen Wolff (1940-1998) was een autodidact straat- en studiofotograaf die zelden met zijn werk naar buiten is getreden. Zijn in 2019 ontdekte archief, dat een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Michel Szulc-Krzyzanowski boeken
  Michel Szulc-Krzyzanowski - Henny - Ik ben nog niet klaar.

  Henny werkte toen ze 16 jaar oud was aan de lopende band in een koekjesfabriek. s’Ochtends heel vroeg bracht ze kranten rond en s’avonds maakte ze kantoren schoon. Want zo ging dat in haar gezin: haar ouders peperden haar in dat als je voor een dubbeltje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Frits Gierstberg, Loes van Harrevelt, Katrin Pietsch boeken
  Frits Gierstberg, Loes van Harrevelt, Katrin Pietsch - Lust for Life

  Het eerste overzicht van Van der Elskens kleurenfotografie.Het Nederlands Fotomuseum beheert het complete negatieven- en dia-archief van Ed van der Elsken en heeft onlangs met succes het grote restauratieproject van meer dan 42.000 kleurendia’s van Van der… (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,50
 • Ronald Wilfred Jansen boeken
  Ronald Wilfred Jansen - Groeten uit Hoogeveen

  Iedereen kent wel de vervreemdende sensatie van het kijken naar oude prentbriefkaarten en foto’s. Mensen zagen er anders uit, deden ander werk, gedroegen zich anders en waren ’s avonds nog veel op straat, terwijl we nu voor de TV of achter de computer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  59,95
 • marcellus boeken
  marcellus - Dierbare herinneringen

  Vijftig herinneringen van vijftig herinneringen.Fotograaf marcellus maakte een bundeling van portretten van mensen op hoge leeftijd na hen gevraagd te hebben wat hun mooiste herinneringen zijn. Ook deze verhalen zijn in dit boekje opgenomen. Een gedeeld en te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Karin Broekhuijsen boeken
  Karin Broekhuijsen - Ode aan het hunebed

  “Het is niet zo van Drenten om trots te zijn op hun eigen landschap. Drentse bescheidenheid, u kent dat vast wel. Helemaal fout! Ik ben er apetrots op. Karin heeft me laten zien waarom.” Hein Klompmaker, Voorzitter Hunebed Highway Business Club Iedereen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Pieter de Groot boeken
  Pieter de Groot - IJzer

  IJzer wordt al minstens drieduizend jaar door de mens bewerkt. In de twintigste eeuw is het klassieke handwerk steeds meer vervangen door industriële productie. In dit boek worden 21 bedrijven geportretteerd waar ijzer nog klassiek wordt bewerkt, het handwerk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Ronald Wilfred Jansen boeken
  Ronald Wilfred Jansen - Groeten uit Arnhem

  Ronald Wilfred Jansen zocht tal van oude foto's en prentbriefkaarten van Arnhem op in het Gelders Archief en maakte vervolgens van elke oude foto en prentbriefkaart een recente foto vanaf dezelfde plek, waar ooit een andere fotograaf werd 'gegrepen' door een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Bouke Henstra boeken
  Bouke Henstra - De tijd van toen

  Als correspondent van een viertal dagbladen en twee regionale omroepen heeft Bouke Henstra vanaf de jaren '60 tot ver in deze eeuw foto's genomen op Schiermonnikoog. Foto's van mensen, gebouwen, de natuur en talloze gebeurtenissen. Een deel van zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Ida Boekel boeken
  Ida Boekel - Pracht kracht

  Een bijzonder fotoboek van krachtige moeders met hun prachtig meervoudig beperkt kind. De beperkingen van de kinderen zijn zeer divers, allen met een visuele beperking. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Maartje ter Horst, Jan Beuving boeken
  Maartje ter Horst, Jan Beuving - Ode aan de kleinste musea van Nederland

  Nederland kent talloze piepkleine musea. Soms zijn ze niet groter dan de huiskamer van de eigenaar. Wie kent het Electro Radio Nostalgie Museum, Jannie’s Koeienmuseum, het Zandlopermuseum of het Nederlands Dakpannenmuseum? Fotograaf Maartje ter Horst (1990)… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Donald van Tol boeken
  Donald van Tol - Sleep Naked

  Lasciate ogni speranza, o voi che entrate … (Gij die hier binnentreedt, laat alle hoop varen). Een citaat uit Dante’s ‘Inferno’ (La divina commedia) en één van de boodschappen die fotograaf Donald van Tol aantrof bij de ingang van een school in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jeroen Bernaer, Michael Troffaes boeken
  Jeroen Bernaer, Michael Troffaes - BAARD!

  Stoere mannen met een peperkoeken hart... Dat is het uitgangspunt van BAARD! Een boek vol unieke, verrassende en ontroerende portretten, in woord en beeld, van - hoe kan het anders - mannen met baarden. Hoe trots en onverzettelijk ze soms ook ogen, achter hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,00
 • Frame/Work

  Isn’t it true that the best things happen as soon as you dare to start colouring outside the lines, or when you dare to say no the same old approach and open doors to whole new worlds? That may be so, however it takes some courage to do so. We’ve known a… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95