Boeken over overig

 • Natasa Brouwer boeken
  Natasa Brouwer - e-Learning cookbook

  Information and communication technology (ICT) makes it possible to bring information to everyone who wants to learn. Rapid advances in technology offer strong support for using ICT in teaching. Online education can intensify and improve students' learning… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  44,95
 • Hans Frederiks boeken
  Hans Frederiks - Kleurmanagement

  Het gebruik van kleurmanagement is voor veel fotografen en ontwerpers een vorm van zwarte kunst, een magie die alleen de hogepriesters van het ICC-profiel schijnen te beheersen. Maar met een beetje kennis is het voor iedereen mogelijk kleurmanagement te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Erik de Vries, Rik Maes, Wouter Bronswijk boeken
  Erik de Vries, Rik Maes, Wouter Bronswijk - De informatieprofessional 3.0

  Voor wie invloed wil uitoefenen, is vakinhoudelijke kennis alleen niet genoeg. Het succesvol onder de aandacht brengen van ICT-vraagstukken vergt specifieke 'strategische' vaardigheden. Deze zijn nodig om proactief te acteren in communicatie- en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Saskia Jacobsen, Jolanda Toet boeken
  Saskia Jacobsen, Jolanda Toet - Basiscursus Office 2013

  Office is de verzamelnaam voor kantoorautomatiseringsprogramma's waarvan in dit boek Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote aan de orde komen. Het is al weer toe aan versie 2013. Deze versie kan gebruikt worden op pc's met een muis, pc's met een touch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Sigrid Dufraimont boeken
  Sigrid Dufraimont - Het Samsung Galaxy S4 boek

  Ben je in het bezit van een Samsung Galaxy S4? Gefeliciteerd, je hebt niet alleen een hippe smartphone, maar ook een echte krachtpatser in handen. Je Galaxy S4 kan bijzonder veel en daardoor is het soms even zoeken hoe alles in elkaar zit. Dit boek vertelt je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Toon Loonen boeken
  Toon Loonen - Data Modelling

  The data base has a central position in every information system. It is the link between the different functions of the system, some entering data, others reporting data on screens or paper or interfacing with other systems in or outside the organization. The… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Tom Breur boeken
  Tom Breur - Big data

  Big Data is dé business intelligence (BI) trend van de laatste tijd en lijktdit jaar helemaal 'door te breken'. De continue introductie van nieuwetechnologie, de dalende kosten voor gegevensopslag en het alsmaarkrachtiger worden van computers, maken het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Pieter van Groenewoud boeken
  Pieter van Groenewoud - Het iphone 5s/5c boek

  Met de iPhone 5s heeft Apple weer een stijlvolle nieuwe smartphone boordevol verfijnde technische hoogstandjes uitgebracht. Maar ook zijn kleurige broertje, de iPhone 5c, is een volwaardige smartphone met indrukwekkende prestaties. Ben jij de gelukkige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Piet van den Eynde boeken
  Piet van den Eynde - Digitale fotografie op reis

  Fotograferen op reis is een populaire bezigheid. Maar wat heb je echt nodig om die onvergetelijke momenten van je reis vast te leggen? En wat moet je vooral thuislaten? Ervaren reisfotograaf Piet Van den Eynde deelt in dit boek zijn meest waardevolle tips voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Peter Noordam, Piet Koorevaar boeken
  Peter Noordam, Piet Koorevaar - Business logic management

  In de tegenwoordige kennis- en netwerkeconomie wordt het verschil gemaakt met informatienetwerken, procesketens en de beweeglijkheid daarvan. Voor het management betekent dit meer aandacht voor de inrichting van de informatie- en de procesorganisatie en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Carla White boeken
  Carla White - Van idee tot app

  Heb jij een briljant idee voor een app, maar je hebt geen flauw benul waar te beginnen? In Van idee tot app legt Carla White je haarfijn uit wat er allemaal komt kijken bij het ontwikkelen van apps voor iPhone en iPad, zelfs als je geen kennis hebt van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Pieter van Groenewoud boeken
  Pieter van Groenewoud - Het iPad boek 5e editie

  Het is niet vreemd dat de iPad zo geliefd is, want deze multimediale alleskunner voorziet in al je behoeften. Deze praktische gids helpt je op weg met de iPad zodat je er optimaal gebruik van zult maken. Het boek is geschikt voor alle iPads met iOS 7 en richt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • P.L. Overbeek, W.H.M. Sipman boeken
  P.L. Overbeek, W.H.M. Sipman - Informatiebeveiliging

  De noodzaak van informatiebeveiliging staat steeds minder ter discussie. Naarmate men meer gebruik maakt van computers en er steeds afhankelijker van wordt, neemt het belang van goede informatiebeveiliging toe. Dit boek leert de lezer de waarde van informatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Dre de Man boeken
  Dre de Man - Fotograferen met een nikon D7100

  De Nikon D7100 is een camera met veel mogelijkheden die het de fotograaf in vele opzichten gemakkelijk maakt. Wilt u ook het maximale uit deze camera halen? Dit boek beschrijft duidelijk waarvoor de vele instellingen en opties dienen en wanneer u ze gebruikt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Saskia Jacobsen boeken
  Saskia Jacobsen - Basiscursus Word 2013

  Word 2013 is het jongste tekstverwerkingsprogramma van Microsoft waarmee u teksten kunt maken voor uiteenlopende doeleinden. Van brieven tot rapporten en van werkstukken tot nieuwsbrieven. Word 2013 kan gebruikt worden op pc's met een muis, pc's met een touch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Merijn de Boer boeken
  Merijn de Boer - Basiscursus gamedesign

  Wil je een eigen game maken voor een website, smartphone of tablet? Een goed idee is belangrijk maar waar begin je? Hoe maak je een eerste proefversie? Hoe zet je jouw game vervolgens onlineof presenteer je het bij een digitale winkel met apps en games? In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Saskia Jacobsen boeken
  Saskia Jacobsen - Basiscursus Powerpoint 2013

  PowerPoint 2013 is het jongste presentatieprogramma van Microsoft voor zowel professionals als consumenten. Men spreekt vaak over 'een PowerPoint' als een presentatie wordt bedoeld. Dat geeft al aan hoe veel PowerPoint gebruikt wordt. Bedrijven gebruiken het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jeroen Horlings boeken
  Jeroen Horlings - Fotograferen met een Canon 700d

  De Canon 700D is een unieke camera waarmee u de meest fantastische foto's én video's kunt maken, maar de bijbehorende handleiding gaat niet verder dan een beknopte beschrijving van functies en instellingen. Dit boek geeft wel de praktische voorbeelden,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Cesar Cleijn boeken
  Cesar Cleijn - Muziek maken... Voor kids

  Dit leuke en praktische werkboek, voorzien van veel voorbeelden en illustraties, laat kinderen in de leeftijdsgroep van 8 tot 14 jaar zien hoe je zelf muziek op de computer maakt en bewerkt. Je leert loops en tracks te downloaden en aan te passen. Dit boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Saskia Jacobsen, Jolanda Toet boeken
  Saskia Jacobsen, Jolanda Toet - Basiscursus Outlook 2013

  Outlook 2013 is het nieuwste programma van Microsoft om e-mailberichten te ontvangen en versturen. Daarnaast bevat het programma een krachtige agenda en de mogelijkheid om taken en adresgegevens bij te houden. U leert in deze Basiscursus: * Snel en praktisch… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • César Cleijn boeken
  César Cleijn - GameMaker for kids

  Dit leuke en praktische werkboek, voorzien van veel voorbeelden en illustraties, laat kinderen in de leeftijdsgroep van 8 tot 14 jaar zien hoe je zelf een computergame maakt. We gebruiken hiervoor de gratis versie van GameMaker. Je hebt vast wel eens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Geert-Jan Smits boeken
  Geert-Jan Smits - Finest Fifty e-commerce 2011

  Verbeter de online resultatenIn deze zevende editie beschrijft adviesbureau Jungle Minds de vijftig beste praktijkvoorbeelden op het gebied van online verkoop. Door de concrete tips uit dit boek krijgt u meer focus op de belangrijkste online trend. Deze kunt u… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Derk-Jan de Grood boeken
  Derk-Jan de Grood - De held die voor mijn nachtrust zorgt

  Over het succesvol maken van IT projecten is al heel wat geschreven. Het helpt blijkbaar weinig, want nog steeds zijn veel projecten niet succesvol. Onderbelicht is het gedrag van sleutelspelers in en rondom projecten die onder hoge druk staan. Hoe acteren die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • J. Arno Oosterhaven boeken
  J. Arno Oosterhaven - Pak je kansen met architectuur

  Het aantal bedrijven dat vanuit een architectuuraanpak werkt of architectuur met behulp van ICT aanpakt, groeit. De architectuur kennis verrijkt en verdiept zich daardoor. Dit maakt het mogelijk om voor specifieke situaties een passende architectuuraanpak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Ivo van Hassel boeken
  Ivo van Hassel - Brood in mijn hoofd

  "In mijn hoofd stak alleen nog maar een stuk brood in plaats van hersenen." Zo overrompelend lucide en haast poëtisch verwoordt Chil Elberg zijn wrange herinneringen aan een bijna drie jaar lange odyssee in de nazikampen. Het vat in een gedachte de moordende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95