Boeken over overig

 • Peter Maas boeken
  Peter Maas - Handboek Indesign CS6 / CC

  Met InDesign CS6 kunt u moeiteloos kleinere en grotere documenten vormgeven en opmaken. De typografische mogelijkheden zijn zeer geavanceerd en dankzij de integratie met de andere onder­delen van de Creative Suite, is InDesign een goede keuze voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Yvette Backer boeken
  Yvette Backer - ASL en BiSL praktijkcases

  De ontwikkeling van Application Services Library ASL® en Business InformationServices Libray BiSL® is begonnen in Nederland, zo'n tien tot vijftien jaargeleden. Deze libraries beschrijven het werk van applicatiebeheerders (ASL) envan functioneel beheerders… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Natasa Brouwer boeken
  Natasa Brouwer - e-Learning cookbook

  Information and communication technology (ICT) makes it possible to bring information to everyone who wants to learn. Rapid advances in technology offer strong support for using ICT in teaching. Online education can intensify and improve students' learning… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  44,95
 • Joris de Sutter boeken
  Joris de Sutter - Doe meer met Android Tablets

  Hebt u een Android-tablet? Leer de meest interessante functies kennen en gebruiken! Met dit boek maakt u stap voor stap en op heldere wijze kennis met uw apparaat. Dit begint bij de aanschaf en de installatie van het systeem tot aan het downloaden van muziek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Arie van Stam, Patrick van 't Hek boeken
  Arie van Stam, Patrick van 't Hek - Acceptatietesten in de praktijk

  Geen bedrijf is in staat om goed te kunnen functioneren zonder ICT. Veel bedrijven ontwikkelen hun applicaties en programma's zelf, andere bedrijven besteden deze werkzaamheden (deels) uit. In beide gevallen is het goed functioneren van programmatuur voor het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • T. Koomen boeken
  T. Koomen - TMap Next

  TMap Next - Een geheel vernieuwd en geactualiseerd TMap!TMap is een testmethode die is samen te vatten in vier essenties:De opdrachtgever stuurt het testen aan op rationele en economische gronden: Business Driven Test Management (BDTM).Het volledig beschreven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,00
 • Luciano Floridi boeken
  Luciano Floridi - Informatie

  Informatie speelt een rol in bijna alle onderdelen van de samenleving: van thermodynamica tot DNA, van het gebruik van onze mobiele telefoon tot internet. In dit Elementaire Deeltje geeft filosoof Luciano Florido, een autoriteit op hetgebied van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Sigrid Dufraimont boeken
  Sigrid Dufraimont - Het Samsung Galaxy S4 boek

  Ben je in het bezit van een Samsung Galaxy S4? Gefeliciteerd, je hebt niet alleen een hippe smartphone, maar ook een echte krachtpatser in handen. Je Galaxy S4 kan bijzonder veel en daardoor is het soms even zoeken hoe alles in elkaar zit. Dit boek vertelt je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Erik de Vries, Rik Maes, Wouter Bronswijk boeken
  Erik de Vries, Rik Maes, Wouter Bronswijk - De informatieprofessional 3.0

  Voor wie invloed wil uitoefenen, is vakinhoudelijke kennis alleen niet genoeg. Het succesvol onder de aandacht brengen van ICT-vraagstukken vergt specifieke 'strategische' vaardigheden. Deze zijn nodig om proactief te acteren in communicatie- en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Toon Loonen boeken
  Toon Loonen - Data Modelling

  The data base has a central position in every information system. It is the link between the different functions of the system, some entering data, others reporting data on screens or paper or interfacing with other systems in or outside the organization. The… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Tom Breur boeken
  Tom Breur - Big data

  Big Data is dé business intelligence (BI) trend van de laatste tijd en lijktdit jaar helemaal 'door te breken'. De continue introductie van nieuwetechnologie, de dalende kosten voor gegevensopslag en het alsmaarkrachtiger worden van computers, maken het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Piet van den Eynde boeken
  Piet van den Eynde - Digitale fotografie op reis

  Fotograferen op reis is een populaire bezigheid. Maar wat heb je echt nodig om die onvergetelijke momenten van je reis vast te leggen? En wat moet je vooral thuislaten? Ervaren reisfotograaf Piet Van den Eynde deelt in dit boek zijn meest waardevolle tips voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Maarten Looijen, Louis van Hemmen boeken
  Maarten Looijen, Louis van Hemmen - Beheer van informatiesystemen

  De informatie- en communicatietechnologie (ICT) heeft de informatiesystemen almaar complexer gemaakt. Bedrijfsprocessen zijn niet meer uit te voeren zonder die systemen. Hoewel dit geen nieuw geluid is, valt niet te ontkennen dat de hausse in vernieuwing… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  59,95
 • Hans Frederiks boeken
  Hans Frederiks - Kleurmanagement

  Het gebruik van kleurmanagement is voor veel fotografen en ontwerpers een vorm van zwarte kunst, een magie die alleen de hogepriesters van het ICC-profiel schijnen te beheersen. Maar met een beetje kennis is het voor iedereen mogelijk kleurmanagement te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Pieter van Groenewoud boeken
  Pieter van Groenewoud - Het iphone 5s/5c boek

  Met de iPhone 5s heeft Apple weer een stijlvolle nieuwe smartphone boordevol verfijnde technische hoogstandjes uitgebracht. Maar ook zijn kleurige broertje, de iPhone 5c, is een volwaardige smartphone met indrukwekkende prestaties. Ben jij de gelukkige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Carla White boeken
  Carla White - Van idee tot app

  Heb jij een briljant idee voor een app, maar je hebt geen flauw benul waar te beginnen? In Van idee tot app legt Carla White je haarfijn uit wat er allemaal komt kijken bij het ontwikkelen van apps voor iPhone en iPad, zelfs als je geen kennis hebt van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Geert-Jan Smits boeken
  Geert-Jan Smits - Finest Fifty e-commerce 2011

  Verbeter de online resultatenIn deze zevende editie beschrijft adviesbureau Jungle Minds de vijftig beste praktijkvoorbeelden op het gebied van online verkoop. Door de concrete tips uit dit boek krijgt u meer focus op de belangrijkste online trend. Deze kunt u… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Derk-Jan de Grood boeken
  Derk-Jan de Grood - De held die voor mijn nachtrust zorgt

  Over het succesvol maken van IT projecten is al heel wat geschreven. Het helpt blijkbaar weinig, want nog steeds zijn veel projecten niet succesvol. Onderbelicht is het gedrag van sleutelspelers in en rondom projecten die onder hoge druk staan. Hoe acteren die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Ivo van Hassel boeken
  Ivo van Hassel - Brood in mijn hoofd

  "In mijn hoofd stak alleen nog maar een stuk brood in plaats van hersenen." Zo overrompelend lucide en haast poëtisch verwoordt Chil Elberg zijn wrange herinneringen aan een bijna drie jaar lange odyssee in de nazikampen. Het vat in een gedachte de moordende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Sander van Vugt boeken
  Sander van Vugt - De iPad2-gids

  De iPad2 is in de korte tijd dat hij beschikbaar is al een groot succes. Dat dit fraaie apparaat zijn nut bewijst voor privé gebruik staat buiten discussie, toepassingen als het bekijken van digitale foto’s, of even snel iets opzoeken op Internet zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Andries van Dijk boeken
  Andries van Dijk - ICT Trends en innovatie

  ICT-trends en innovatie Andries van Dijk Informatietechnologie bevindt zich in een spannende fase: een grote kern is al volwassen geworden, maar daaromheen ontstaan nog steeds veel nieuwe technologieën en trends. Een succesvolle CIO moet zorgen voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  38,95
 • Kris Merckx boeken
  Kris Merckx - Webapplicaties

  HTML5, Javascript, jQuery, webframeworks, SVG en Canvas maken het mogelijk om webapplicaties te bouwen die bijna niet meer te onderscheiden zijn van klassieke desktopprogramma’s. Vaak zijn ze zelfs fl exibeler, crossplatform en crossbrowser. Dankzij een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Mark Hoogveld, Jan Willem Knop, Marcel Schaar boeken
  Mark Hoogveld, Jan Willem Knop, Marcel Schaar - Precies volgens plan!

  IT-projecten zijn niet altijd zo succesvol als zehoren te zijn. Onduidelijke of onvolledige requirementszijn regelmatig de oorzaak van tegenvallende resultaten. Requirements vormen het uitgangspunt voor de gewenste oplossing. Een fout in dit uitgangspunt kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • John Easterby boeken
  John Easterby - Beter fotograferen

  Fotografeert u al regelmatig, maar wilt u graag betere foto's maken? Dan is dit het boek voor u. Aan de hand van talloze tips, professionele technieken en praktische opdrachten leert u gaandeweg uw fotografische vaardigheden te verbeteren.Topfotograaf en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • D. Smits boeken
  D. Smits - Focus op IT-beheer

  De IT-wereld staat voor een grote verandering. Waar in het verleden de nadruk op de 'T' van technologie stond, is deze door de voortschrijdende ontwikkelingen gemeengoed geworden.De 'I' van informatie staat tegenwoordig centraal. Tegelijkertijd is ITin de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  44,95