Boeken over computercursussen

 • Cursusboek MOS Word 2016 en 2013

  Het tekstverwerkingsprogramma Microsoft Word is een zeer populair en gebruiksvriendelijk programma voor het maken van onder andere brieven, verslagen, rapporten en folders. Zowel op school als in het bedrijfsleven is dit het meest gebruikte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Oefeningenbundel MOS Word 2016 en 2013

  Deze oefeningenbundel is essentieel bij de voorbereiding op het Microsoft Office Specialist® examen (MOS). Werkt u het cursusboek MOS Word 2016 en 2013 door dan leert u hoe u de benodigde handelingen uitvoert in Word.Dit betekent echter nog niet dat u alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Oefeningenbundel MOS Excel 2016 en 2013

  Deze oefeningenbundel is essentieel bij de voorbereiding op het Microsoft Office Specialist® examen (MOS). Werkt u het cursusboek MOS Excel 2016 en 2013 door dan leert u hoe u de benodigde handelingen uitvoert in Excel. Dit betekent echter nog niet dat u alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Oefeningenbundel MOS PowerPoint 2016 en 2013

  Deze oefeningenbundel is essentieel bij de voorbereiding op het Microsoft Office Specialist®-examen (MOS). Werkt u het Cursusboek MOS PowerPoint 2016 en 2013 door dan leert u hoe u de benodigde handelingen uitvoert in PowerPoint. Dit betekent echter nog niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Oefeningenbundel MOS Outlook 2016 en 2013

  Deze oefeningenbundel is essentieel bij de voorbereiding op het Microsoft Office Specialist® examen (MOS). Werkt u het cursusboek MOS Outlook 2016 en 2013 door dan leert u hoe u de benodigde handelingen uitvoert in Outlook.Dit betekent echter nog niet dat u… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Cursusboek MOS Outlook 2016 en 2013 + extra oefeningen

  Het programma Microsoft Outlook wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het versturen, beheren en sorteren van e-mailberichten. Naast deze uitgebreide mogelijkheden voor e-mail bevat het ook mogelijkheden voor het bijhouden van een agenda, takenlijst en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Cursusboek MOS Outlook 2016 en 2013

  Het programma Microsoft Outlook wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het versturen, beheren en sorteren van e-mailberichten. Naast deze uitgebreide mogelijkheden voor e-mail bevat het ook mogelijkheden voor het bijhouden van een agenda, takenlijst en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Cursusboek MOS Excel 2016 en 2013

  Excel is een rekenprogramma, ook wel een 'spreadsheetprogramma' genoemd. In Excel werkt u in feite op een grot vel ruitjespapier. In ieder vakje (cel) kunt u iets typen. Dat kan een getal, tekst of datum zijn, maar ook een onderliggende formule waarmee u… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Uithoorn Studio Visual Steps boeken
  Uithoorn Studio Visual Steps - Cursusboek MOS PowerPoint 2016 en 2013

  PowerPoint is een programma waarmee u presentaties maakt. Een presentatie bestaat uit dia's met bijvoorbeeld afbeeldingen, vormen, SmartArt, video, geluid, tabellen en grafieken. De presentatie laat u, ter ondersteuning van het verhaal dat u vertelt, via een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hannie van Osnabrugge boeken
  Hannie van Osnabrugge - Wegwijs in Windows 8.1

  In Wegwijs in Windows 8.1 leert u werken met het startscherm én het bureaublad van Windows 8.1. Na afloop kunt u onder meer een routebeschrijving opvragen, apps opzoeken en downloaden, bestanden beheren op de computer en in de cloud, foto's bekijken en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Hannie van Osnabrugge boeken
  Hannie van Osnabrugge - Wegwijs in Windows 7

  De computer is een vanzelfsprekend en onmisbaar hulpmiddel geworden, voor werk- en onderwijssituaties maar ook in de privésfeer. Geen wonder dat veel mensen die nog geen ervaring hebben met de pc, er ook graag kennis mee willen maken.Al jarenlang worden deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Hannie van Osnabrugge, Marian Ponsioen- van der Hulst boeken
  Hannie van Osnabrugge, Marian Ponsioen- van der Hulst - Thuis in Word 2010

  Word is wereldwijd het standaardprogramma voor tekstverwerking, op het werk én in de privésfeer. De meeste mensen beheersen de basisvaardigheden, zoals typen, fouten verbeteren en woorden vet of cursief maken. Maar Word kan nog veel meer! Het programma biedt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Marian Ponsioen - van der Hulst, Hannie van Osnabrugge boeken
  Marian Ponsioen - van der Hulst, Hannie van Osnabrugge - Wegwijs in Word 2013

  Tekstverwerken is een van de meest gebruikte toepassingen van de computer, zowel privé als voor opleiding of werk. Met Wegwijs in Word 2013 leert u de basisvaardigheden van tekstverwerken met het programma Word 2013. Op een toegankelijke en aantrekkelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Frans Koenn boeken
  Frans Koenn - Begin een eigen webshop met Wordpress en Woocommerce

  Ontdek de geheimen van Woocommerce. Eindelijk een complete Nederlandse handleiding. Duidelijk en praktisch geschreven.Met het gratis Wordpress en de eveneens gratis plugin Woocommerce kunnen we meteen aan de slag! Dit boek is geschikt voor beginners én… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Hannie van Osnabrugge boeken
  Hannie van Osnabrugge - Wegwijs in internet

  Internet heeft zijn plaats veroverd in de samenleving. Wie midden in de maatschappij wil staan, heeft de vaardigheden nodig om internet te kunnen gebruiken.Wegwijs in internet is een cursusboek voor mensen die nog geen ervaring hebben met internet. Het accent… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Maaike van Baal boeken
  Maaike van Baal - MS Excel 2010

  Excel moeilijk? Welnee! Pc-beginner of al bekend met Excel? Dit boek maakt Excel eindelijk doodgewoon gemakkelijk, ook de formules die nu nog lastig lijken. Werk het stap voor stap door. Alles staat helder uitgelegd, zonder moeilijke woorden en vrijwel overal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Hannie van Osnabrugge boeken
  Hannie van Osnabrugge - Wegwijs in WordPress

  Wegwijs in WordPress is een eerste kennismaking met WordPress: een programma om weblogs en websites te maken. Een weblog is een soort online dagboek. In zes lessen leert u uw weblog te activeren, zelf berichten te plaatsen, de lay-out van uw weblog aan te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Hannie van Osnabrugge boeken
  Hannie van Osnabrugge - Wegwijs in Powerpoint 2010

  PowerPoint is een programma waarmee u presentaties kunt maken. Met dit programma kunt u een verhaal ondersteunen met tekst, beeld, geluid en film. PowerPoint is nuttig in onderwijs- en werksituaties, maar is ook goed te gebruiken in de privésfeer. Zo kunt u… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Cursusboek MOS Excel 2016 en 2013 + oefeningenbundel

  Betreft een bundel van zowel het Cursusboek MOS Excel 2016 en 2013 en Oefeningenbundel MOS Excel 2016 en 2013. Excel is een rekenprogramma, ook wel 'spreadsheetprogramma' genoemd. In Excel werkt u in feite op een groot vel ruitjespapier. In ieder vakje (cel)… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Hannie van Osnabrugge boeken
  Hannie van Osnabrugge - Wegwijs in Digitale foto's

  In korte tijd heeft de digitale camera de plaats ingenomen van het ouderwetse fototoestel. Geen wonder, want digitaal fotograferen is niet alleen gemakkelijk en goedkoop, het biedt ook talloze mogelijkheden als de foto¿s eenmaal genomen zijn.Met Wegwijs in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Hannie van Osnabrugge boeken
  Hannie van Osnabrugge - Wegwijs in Excel 2010

  De ledenadministratie bijhouden van een kaartclub, een enquête uitwerken van de buurtvereniging of de totale reiskosten berekenen van de afgelopen maand: het zijn bij uitstek klussen die met behulp van Excel eenvoudig geklaard kunnen worden. Wegwijs in Excel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Thijs Verhoeven boeken
  E-book
  Thijs Verhoeven - Handleiding Google vindbaarheid voor WordPress

  In de Google Optimalisatie handleiding voor WordPress wordt duidelijk met behulp van tekst en afbeeldingen uitgelegd hoe je WordPress op een dusdanige manier inricht dat deze beter gevonden wordt in Google. In de handleiding leggen we uit hoe een zoekmachine… (E-book)

  Lees meer...
  19,95
 • Cursusboek MOS PowerPoint 2016 en 2013 + oefeningenbundel

  Betreft een bundel van zowel het Cursusboek MOS PowerPoint 2016 en 2013 en Oefeningenbundel MOS PowerPoint 2016 en 2013.PowerPoint is een programma waarmee u presentaties maakt. Een presentatie bestaat uit dia's met bijvoorbeeld afbeeldingen, vormen, SmartArt,… (Samengesteld pakket)

  Lees meer...
  25,00
 • Thijs Verhoeven boeken
  E-book
  Thijs Verhoeven - Maak je WordPress website supersnel

  In de WordPress Optimalisatie handleiding (eBook) van WP Handleiding wordt uitgelegd hoe je jouw WordPress website supersnel maakt. We garanderen zelfs dat je website altijd sneller wordt als je alle stappen in deze handleiding volgt. Niets is vervelender dan… (E-book)

  Lees meer...
  19,95
 • E-book
  WordPress handleiding

  In de Nederlandstalige WordPress handleiding van WP Handleiding worden alle onderwerpen, mogelijkheden en extra’s die WordPress te bieden heeft behandeld. Je leert stap voor stap hoe je een professionele WordPress website maakt met dit eBook. Heb je daarna… (E-book)

  Lees meer...
  19,99