Boeken over computercursussen

 • Marian Ponsioen - van der Hulst, Hannie van Osnabrugge boeken
  Marian Ponsioen - van der Hulst, Hannie van Osnabrugge - Wegwijs in word 2013

  Tekstverwerken is een van de meest gebruikte toepassingen van de computer, zowel privé als voor opleiding of werk. Met Wegwijs in Word 2013 leert u de basisvaardigheden van tekstverwerken met het programma Word 2013. Op een toegankelijke en aantrekkelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Maaike van Baal boeken
  Maaike van Baal - MS Excel 2010

  Excel moeilijk? Welnee! Pc-beginner of al bekend met Excel? Dit boek maakt Excel eindelijk doodgewoon gemakkelijk, ook de formules die nu nog lastig lijken. Werk het stap voor stap door. Alles staat helder uitgelegd, zonder moeilijke woorden en vrijwel overal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Maaike van Baal boeken
  Maaike van Baal - Basisboek Windows 7

  Beginnen als beginner en tóch meteen eindigen op een hoog niveau, na één enkel boek. De veelzijdigheid van Windows 7 zien én toepassen, na één enkel boek. Het is allemaal zeer goed mogelijk. Volg Maaike van Baal maar eens een paar uur van uw leven: haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Maaike van Baal boeken
  Maaike van Baal - MS Word 2010

  Eindelijk een extra duidelijk boek dat MS Word 2010 makkelijk maakt. Veel bewust kleurrijke plaatjes, duidelijke taal en oefeningen die het punt na punt makkelijk voor u maken. Dankzij de gekozen aanpak leert u zonder overbodige moeite toch ontzettend veel:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Hannie van Osnabrugge boeken
  Hannie van Osnabrugge - Wegwijs in Windows 8

  In Wegwijs in Windows 8 leert u werken met het besturingssysteem Windows 8. In zeven lessen leert u hoe u het startscherm, het bureaublad, Windows Verkenner en apps kunt gebruiken. Er is extra aandacht voor de apps Foto's, Video, Muziek, SkyDrive, Internet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Hannie van Osnabrugge boeken
  Hannie van Osnabrugge - Wegwijs in Windows Vista

  Wegwijs in Windows VistaDe computer speelt een belangrijke rol in onze samenleving. Mensen gebruiken computers op hun werk, in hun opleiding en voor hun administratie, maar ook voor het regelen van hun vakanties, voor het contact met bekenden én onbekenden,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Hannie van Osnabrugge boeken
  Hannie van Osnabrugge - Wegwijs in internet

  Internet heeft zijn plaats veroverd in de samenleving. Wie midden in de maatschappij wil staan, heeft de vaardigheden nodig om internet te kunnen gebruiken.Wegwijs in internet is een cursusboek voor mensen die nog geen ervaring hebben met internet. Het accent… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Hannie van Osnabrugge, Marian Ponsioen- van der Hulst boeken
  Hannie van Osnabrugge, Marian Ponsioen- van der Hulst - Thuis in Word 2010

  Word is wereldwijd het standaardprogramma voor tekstverwerking, op het werk én in de privésfeer. De meeste mensen beheersen de basisvaardigheden, zoals typen, fouten verbeteren en woorden vet of cursief maken. Maar Word kan nog veel meer! Het programma biedt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ria Beentjes boeken
  Ria Beentjes - Cursusboek Windows 7 voor beginners

  Het ultieme cursusboek voor een beginnerscursus Windows 7 Cursusboek Windows 7 voor beginners is een handig cursusboek, speciaal geschreven voor beginners die nooit eerder hebben gewerkt op een computer of laptop. Beginnershandelingen zoals het aanzetten van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hannie van Osnabrugge boeken
  Hannie van Osnabrugge - Wegwijs in Windows 7

  De computer is een vanzelfsprekend en onmisbaar hulpmiddel geworden, voor werk- en onderwijssituaties maar ook in de privésfeer. Geen wonder dat veel mensen die nog geen ervaring hebben met de pc, er ook graag kennis mee willen maken.Al jarenlang worden deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Hannie van Osnabrugge boeken
  Hannie van Osnabrugge - Wegwijs in WordPress

  Wegwijs in WordPress is een eerste kennismaking met WordPress: een programma om weblogs en websites te maken. Een weblog is een soort online dagboek. In zes lessen leert u uw weblog te activeren, zelf berichten te plaatsen, de lay-out van uw weblog aan te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Hannie van Osnabrugge boeken
  Hannie van Osnabrugge - Wegwijs in PowerPoint 2007

  PowerPoint is een programma waarmee u presentaties kunt maken. Met dit programma kunt u uw verhaal ondersteunen met tekst, beeld, geluid en film. PowerPoint is nuttig in onderwijs- en werksituaties, maar ook in de privésfeer is het een heel geschikt programma… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Marian Ponsioen-van der Hulst boeken
  Marian Ponsioen-van der Hulst - Wegwijs in Word 2007

  Tekstverwerken is nog steeds een van de meest gebruikte toepassingen van de computer, zowel privé als voor opleiding of werk. Met Wegwijs in Word 2007 leren beginners de basisvaardigheden van tekstverwerken met het programma Word 2007. Op een toegankelijke en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Marian Ponsioen-van der Hulst, Hannie van Osnabrugge boeken
  Marian Ponsioen-van der Hulst, Hannie van Osnabrugge - Wegwijs in Word 2010

  Tekstverwerken is nog steeds een van de meest gebruikte toepassingen van de computer, zowel privé als voor opleiding of werk. Met Wegwijs in Word 2010 leert u de basisvaardigheden van tekstverwerken met het programma Word 2010. Op een toegankelijke en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Hannie van Osnabrugge boeken
  Hannie van Osnabrugge - Wegwijs in Powerpoint 2010

  PowerPoint is een programma waarmee u presentaties kunt maken. Met dit programma kunt u een verhaal ondersteunen met tekst, beeld, geluid en film. PowerPoint is nuttig in onderwijs- en werksituaties, maar is ook goed te gebruiken in de privésfeer. Zo kunt u… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Hannie van Osnabrugge boeken
  Hannie van Osnabrugge - Wegwijs in Excel 2007

  De ledenadministratie bijhouden van een kaartclub, een enquête uitwerken van de buurtvereniging of de totale reiskosten berekenen van de afgelopen maand: het zijn bij uitstek klussen die met behulp van Excel eenvoudig geklaard kunnen worden.Wegwijs in Excel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Cursusboek windows 8 voor beginners

  Deze titel is ook geschikt voor Windows 8.1. Een aanvullend bestand met de belangrijkste wijzigingen tussen Windows 8 en Windows 8.1 is beschikbaar op de website bij het boek www.visualsteps.nl/beginners8Windows 8 voor beginners is een ideaal boek voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hannie van Osnabrugge boeken
  Hannie van Osnabrugge - Wegwijs in de wereld van internet

  Internet heeft zijn plaats veroverd in de samenleving. Wie midden in de maatschappij wil staan, heeft de vaardigheden nodig om internet te kunnen gebruiken. Steeds meer mensen gaan online en willen kennismaken met de fascinerende mogelijkheden die internet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Hannie van Osnabrugge boeken
  Hannie van Osnabrugge - Wegwijs in Excel 2010

  De ledenadministratie bijhouden van een kaartclub, een enquête uitwerken van de buurtvereniging of de totale reiskosten berekenen van de afgelopen maand: het zijn bij uitstek klussen die met behulp van Excel eenvoudig geklaard kunnen worden. Wegwijs in Excel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Hannie van Osnabrugge boeken
  Hannie van Osnabrugge - Wegwijs in Digitale foto's

  In korte tijd heeft de digitale camera de plaats ingenomen van het ouderwetse fototoestel. Geen wonder, want digitaal fotograferen is niet alleen gemakkelijk en goedkoop, het biedt ook talloze mogelijkheden als de foto’s eenmaal genomen zijn.Met Wegwijs in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Hannie van Osnabrugge boeken
  17,00
 • P.N. Faase boeken
  P.N. Faase - Grafische bewerkingen met de computer

  In Grafische bewerkingen met de computer legt Paul Faase stap voor stap uit hoe een ongeoefend iemand op de computer kan leren om beelden te bewerken. Veel bestaande boeken over dit onderwerp zijn te uitgebreid of te ingewikkeld voor mensen die voor het eerst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Marian Ponsioen-van der Hulst, Hannie van Osnabrugge boeken
  12,50
 • Connie Morrison boeken
  Connie Morrison - Computer Literacy Basics

  Offers a review and exercises on the computer and its components, different Microsoft Office programs, and the Internet to help prepare for the IC3 certification exam (Harde kaft)

  Lees meer...
  143,95
 • Connie Morrison boeken
  Connie Morrison - Computer Literacy Basics

  Offers a review and exercises on the computer and its components, different Microsoft Office programs, and the Internet to help prepare for the IC3 certification exam (Zachte kaft)

  Lees meer...
  124,95