Boeken over informatica

 • Peter Kassenaar boeken
  Peter Kassenaar - Web Development Library: Bootstrap 4

  Bootstrap is een CSS- en JavaScript-bibliotheek waarmee u op eenvoudige wijze websites en -apps kunt vormgeven. Bootstrap bevat daar allerlei componenten voor, zoals knoppen, drop-downmenu's, tabs en tabellay-outs. Daarnaast is er een uitgebreid gridsysteem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Anton Aalberts boeken
  Anton Aalberts - Basishandleiding Beter werken met Excel 2016

  De «Basishandleiding Beter Werken met Excel 2016» is onmisbaar voor iedereen die optimaal en met volledig rendement aan de slag wil met Excel van MS Office 2016 of Office 365. Glashelder wordt de bediening van Excel 2016 uitgelegd aan de aan de hand van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Hendrik Manhaeve boeken
  Hendrik Manhaeve - Business analyse

  Dit boek geeft een overzicht van technieken die bij het bepalen van de behoeften nuttig zijn. U hoeft natuurlijk niet bij elk project, elk systeem alle technieken te gebruiken. Wat u gebruikt en wat niet, is bepaald door de omstandigheden. Minimaal zult u de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  42,39
 • Yvette Backer, Lex Scholten boeken
  Yvette Backer, Lex Scholten - Courseware BiSL ® Next Courseware

  BiSLNext is de opvolger van het in 2005 geïntroduceerde BiSL. BiSL (Business information Services Library) is uitgegroeid tot standaard op het vakgebied Business informatiemanagement. BiSLNext is aangepast aan de nieuwe tijd en speel daarmee in op diverse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  59,67
 • Roy Sahupala boeken
  Roy Sahupala - WordPress Onder De Motorkap

  WordPress aanpassen Onder De Motorkap. PHP, Child Theme, Functions, Hooks, Plugins, Widgets, Custom Post Types, Snippets en nog veel meer ...In dit boek leer je WordPress onder de motorkap aan te passen. Na het lezen van dit boek heb je meer kennis van PHP. Je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,95
 • Ignace Van de Woestyne, Jan Vanthienen boeken
  Ignace Van de Woestyne, Jan Vanthienen - Softwareontwerp en Programmeren in Phython 3

  Ben je op zoek naar een praktisch handboek over het programmeren met een moderne programmeertaal dat de belangrijkste programmeerstructuren behandelt en waarin je een initiatie krijgt in het ontwerpen van software? Dan heb je met Softwareontwerp en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Ingrid Krüs boeken
  Ingrid Krüs - Verder met Prezi Next

  Met Prezi Next maak je online presentaties die de aandacht blijven vasthouden. Prezi Next, de opvolger van Prezi Classic, is ontworpen met het oog op toekomstige ontwikkelingen en is bij uitstek geschikt voor 'conversational presenting'. Verder met Prezi Next… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,90
 • Johan W. Elzenga boeken
  Johan W. Elzenga - Photoshop CC voor Lightroom fotografen

  'Photoshop CC voor Lightroom-fotografen' is een praktische gids om je wegwijs te maken in het werken met Photoshop CC in de dagelijkse praktijk. Het is bovendien een boek waarbij er vanuit wordt gegaan dat je Adobe (Photoshop) Lightroom gebruikt als de basis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jan Ris boeken
  Jan Ris - Adobe Indesign cc 2018

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie verkrijgbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plusinteressante extra's.Adobe InDesign CC2018 Tips, trucs & technieken geeft tientallen slimme tips en handige trucs voor iedereen die InDesign… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • William Rothwell boeken
  William Rothwell - Handboek Linux voor ontwikkelaars

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.Het Handboek Linux voor ontwikkelaars helpt u bij het schrijven van robuuste code voor Linux, of u nu een Linux-gebruiker met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,99
 • Stap voor stap leren programmeren met Python

  Programmeren is leuk, uitdagend en de vaardigheden die je daarbij leert, zijn nuttig voor de rest van je leven. Heb jij het programmeren al ontdekt? Python is een veelgebruikte en makkelijk te leren programmeertaal die ook leuk is om te gebruiken. Met dit boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Michiel Kelder boeken
  Michiel Kelder - Bitcoins voor Dummies

  Hoewel de bitcoin al tien jaar bestaat, heeft het grote publiek pas sinds kort interesse in dit digitale betaalmiddel. Dat het zo lang heeft geduurd, komt vooral doordat er nogal wat techniek bij bitcoins komt kijken. Je hoeft echter geen technisch wonder te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Eric Matthes boeken
  Eric Matthes - Crash course programmeren in Python

  Crash Course programmeren in Python is een snelle maar diepgaande introductie in programmeren met Python. Leer in korte tijd programma’s schrijven, problemen oplossen en laat programma’s ook werken. In de eerste helft van het boek komen basis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Bill Wagner boeken
  Bill Wagner - Handboek effectiever programmeren in C#

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.In het Handboek Effectiever programmeren in C# identificeert en belicht de internationale .NET-specialist Bill Wagner 50… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Kelly Kordes Anton, Tina De Jarld boeken
  Kelly Kordes Anton, Tina De Jarld - Adobe InDesign CC 2018 Classroom in a Book

  De snelste, gemakkelijkste en meest uitgebreide manier om Adobe InDesign CC te lerenVerbreed uw kennis over typografie, paginaopmaak en het opbouwen van documenten dankzij de stap-voor-staplessen in dit boek. De voorbeelden uit de dagelijkse praktijk -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,99
 • Daniel Drescher boeken
  Daniel Drescher - Blockchain

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.In 25 overzichtelijke stappen beschrijft dit boek de basisprincipes van de blockchaintechnologie. Er wordt geen gebruik… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Studio Visual Steps boeken
  Studio Visual Steps - Projectgericht programmeren met de BBC micro:bit

  Hoe leuk is het om te knutselen en tegelijkertijd te leren? Dat kan met de micro:bit! In dit boek ga je met deze slimme minicomputer aan de slag en leer je programmeren met behulp van de Microsoft Blocks Editor. Dit is een online programma waarmee je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Gertjan Laan boeken
  Gertjan Laan - Aan de slag met Java en JavaFX (vijfde druk)

  Aan de slag met ... is een boekenreeks voor hbo-ict. Elk boek behandelt een specifiek softwarepakket of programmeertaal. Op de website www.aandeslagmetjava.nl kunnen studenten toetsen en oefeningen maken en extra studiemateriaal raadplegen. Daarmee bereiden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  44,95
 • Andrew Faulkner, Conrad Chavez boeken
  Andrew Faulkner, Conrad Chavez - Adobe Photoshop CC Classroom in a book

  De officiële training van Adobe voor Photoshop CCDe snelste, gemakkelijkste en meest uitgebreide manier om Adobe Photoshop CC te lerenLeer hoe u digitale foto's corrigeert, verbetert en aanpast, hoe u afbeeldingscomposities maakt en hoe u afbeeldingen voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,99
 • Henny Temmink boeken
  Henny Temmink - Ontdek Ontdek iOS 11, 2e editie

  Web, e-mail, foto's, video, muziek, kaarten, FaceTime, agenda, contacten enzovoort, in een prachtige gebruikersomgeving; dit en nog veel meer heeft iOS 11 te bieden. De auteur doet Apples nieuwe besturingssysteem voor iPhone, iPad en iPod Touch haarfijn uit de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Antoni Dol boeken
  Antoni Dol - Online styleguides met Frontify

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Styleguides zijn onmisbare naslagwerken, waarin eigenschappen van de stijl van een merk of een uiting ervan, zoals een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Peter Kassenaar boeken
  Peter Kassenaar - Het windows 10 overstap- en updateboek

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.Windows 10 is de nieuwste versie van het veelzijdige besturingsprogramma van Microsoft, dat ook op tablets gebruikt kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Jan Ris boeken
  Jan Ris - Photoshop CC 2018: Tips, trucs en techieken

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie verkrijgbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus interessante extra's.Adobe Photoshop CC2018 Tips, trucs & technieken biedt vele tientallen tips en trucs voor iedereen die met regelmaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Al Sweigart boeken
  Al Sweigart - Spelenderwijs programmeren in Scratch

  In de kleurrijke programmeertaal Scratch codeer je door blokken met code achter elkaar te zetten. Het wordt al door miljoenen beginnende programmeurs gebruikt. In dit boek worden via programmeren coole spellen gemaakt! Maak je klaar om asteroïden te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Jan Ris boeken
  Jan Ris - Illustrator cc 2018: tips, trucs en technieken

  Adobe Illustrator CC Tips, trucs & technieken biedt vele tientallen tips en trucs voor iedereen die met of zonder regelmaat Illustrator gebruikt om ontwerpen te maken voor kantoor, thuis en studio. Dit boek biedt een bonte verzameling praktische tips, handige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99