Boeken over informatica

 • Hendrik Manhaeve boeken
  Hendrik Manhaeve - Business analyse

  Dit boek geeft een overzicht van technieken die bij het bepalen van de behoeften nuttig zijn. U hoeft natuurlijk niet bij elk project, elk systeem alle technieken te gebruiken. Wat u gebruikt en wat niet, is bepaald door de omstandigheden. Minimaal zult u de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  42,39
 • Twan Deibel boeken
  Twan Deibel - Handboek SharePoint 2016

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extra's.SharePoint is een vaak bejubeld en soms verguisd product. In achttien jaar is SharePoint geëvolueerd tot een rijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Anton Aalberts boeken
  Anton Aalberts - Basishandleiding Beter werken met Office 2016

  Basishandleiding Beter Werken met Office 2016 1ste druk is een boek van Anton Aalberts uitgegeven bij Bijleveld, Uitgeverij. ISBN 9789055482535 De 'Basishandleiding Beter Werken met Office 2016' is de handigste, compleetste, gemakkelijkste en overzichtelijkste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Ignace Van de Woestyne, Jan Vanthienen boeken
  Ignace Van de Woestyne, Jan Vanthienen - Softwareontwerp en Programmeren met Phython 3

  Ben je op zoek naar een praktisch handboek over het programmeren met een moderne programmeertaal dat de belangrijkste programmeerstructuren behandelt en waarin je een initiatie krijgt in het ontwerpen van software? Dan heb je met Softwareontwerp en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Joris de Sutter boeken
  Joris de Sutter - Ontdek de Android Phone

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Android is Googles besturingssysteem voor smartphones. Meer dan de helft van alle smartphones draait op Android. Dit boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Roy Sahupala boeken
  Roy Sahupala - WordPress Onder De Motorkap

  WordPress aanpassen Onder De Motorkap. PHP, Child Theme, Functions, Hooks, Plugins, Widgets, Custom Post Types, Snippets en nog veel meer ...In dit boek leer je WordPress onder de motorkap aan te passen. Na het lezen van dit boek heb je meer kennis van PHP. Je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,95
 • William Rothwell boeken
  William Rothwell - Handboek Linux voor ontwikkelaars

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.Het Handboek Linux voor ontwikkelaars helpt u bij het schrijven van robuuste code voor Linux, of u nu een Linux-gebruiker met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,99
 • Michiel Kelder boeken
  Michiel Kelder - Bitcoins voor Dummies

  Hoewel de bitcoin al tien jaar bestaat, heeft het grote publiek pas sinds kort interesse in dit digitale betaalmiddel. Dat het zo lang heeft geduurd, komt vooral doordat er nogal wat techniek bij bitcoins komt kijken. Je hoeft echter geen technisch wonder te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Mark LaFay boeken
  Mark LaFay - Drones voor Dummies

  Steeds meer mensen halen een drone in huis, het onbemande luchtvaartuigje dat vanaf een afstand bestuurbaar is. Het besturen van een drone is een fantastische ervaring! Om het vliegen zelf natuurlijk, maar ook vanwege de spectaculaire luchtopnames die je kunt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Ingrid Krüs boeken
  Ingrid Krüs - Verder met Prezi Next

  Met Prezi Next maak je online presentaties die de aandacht blijven vasthouden. Prezi Next, de opvolger van Prezi Classic, is ontworpen met het oog op toekomstige ontwikkelingen en is bij uitstek geschikt voor 'conversational presenting'. Verder met Prezi Next… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,90
 • Studio Visual Steps boeken
  Studio Visual Steps - Werken met een Samsung telefoon met Android 8

  De telefoons van Samsung zijn zeer complete multimediatelefoons die erg geliefd zijn bij een groot publiek. Er zijn verschillende typen telefoons verkrijgbaar met een bepaalde versie van het besturingssysteem Android. Dit boek helpt om vertrouwd te raken met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Brian Wood boeken
  Brian Wood - Adobe Illustrator CC Classroom in a book 2018 release

  De snelste, gemakkelijkste en meest uitgebreide manier om Adobe Illustrator CC te lerenOntwikkel een solide basis voor succesvol werken met Adobe Illustrator CC aan de hand van praktische projecten, zoals het maken van logo's, illustraties en posters. Leer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,99
 • Peter Kassenaar boeken
  Peter Kassenaar - Angular

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.Angular is de opvolger van AngularJS. Behalve de naam is er maar weinig dat de twee frameworks met elkaar gemeen hebben.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Daniel Drescher boeken
  Daniel Drescher - Blockchain

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.In 25 overzichtelijke stappen beschrijft dit boek de basisprincipes van de blockchaintechnologie. Er wordt geen gebruik… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Jan Ris boeken
  Jan Ris - Adobe Indesign cc 2018

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie verkrijgbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plusinteressante extra's.Adobe InDesign CC2018 Tips, trucs & technieken geeft tientallen slimme tips en handige trucs voor iedereen die InDesign… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Yvette Backer, Lex Scholten boeken
  Yvette Backer, Lex Scholten - BiSL® Next Courseware

  BiSLNext is de opvolger van het in 2005 geïntroduceerde BiSL. BiSL (Business information Services Library) is uitgegroeid tot standaard op het vakgebied Business informatiemanagement. BiSLNext is aangepast aan de nieuwe tijd en speel daarmee in op diverse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  59,67
 • Ronald Boeklagen boeken
  Ronald Boeklagen - AutoCAD 2019

  Bent u op zoek naar een stapsgewijze introductie in CAD-technieken of wilt u een compleet CAD-handboek? AutoCAD 2019 is alles wat u nodig heeft! De nieuwste release, AutoCAD 2019, is volledig geüpdate zodat u naast goede achtergrondinformatie de allerlaatste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,50
 • Stap voor stap leren programmeren met Python

  Programmeren is leuk, uitdagend en de vaardigheden die je daarbij leert, zijn nuttig voor de rest van je leven. Heb jij het programmeren al ontdekt? Python is een veelgebruikte en makkelijk te leren programmeertaal die ook leuk is om te gebruiken. Met dit boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Jan Ris boeken
  Jan Ris - Adobe Illustrator cc 2018: tips, trucs en technieken

  Adobe Illustrator CC Tips, trucs & technieken biedt vele tientallen tips en trucs voor iedereen die met of zonder regelmaat Illustrator gebruikt om ontwerpen te maken voor kantoor, thuis en studio. Dit boek biedt een bonte verzameling praktische tips, handige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Ronald Boeklagen boeken
  Ronald Boeklagen - AutoCAD LT2019

  Dit boek leert u stap voor stap alles over het werken met AutoCAD LT2019. Het is Nederlandstalig en gebruikt Nederlandse tekennormen. Naast het boek heeft u geen andere informatie meer nodig. Dit is het meest complete hand- en leerboek voor AutoCAD release… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,50
 • Hans van Bommel, Jo van Engelen boeken
  Hans van Bommel, Jo van Engelen - De Verwezenlijking

  De Verwezenlijking is het vierde boek van IT-ondernemer Hans van Bommel en bestuurder en hoogleraar Jo van Engelen over automatiseren en besturen. Waar de eerste drie boeken zich vooral richtten op de beschrijvingen van de huidige uitdagingen, de mogelijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Studio Visual Steps boeken
  Studio Visual Steps - Projectgericht programmeren met de micro:bit

  Hoe leuk is het om te knutselen en tegelijkertijd te leren? Dat kan met de micro:bit! In dit boek ga je met deze slimme minicomputer aan de slag en leer je programmeren met behulp van de Microsoft Blocks Editor. Dit is een online programma waarmee je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Kelly Kordes Anton, Tina De Jarld boeken
  Kelly Kordes Anton, Tina De Jarld - Adobe indesign cc classroom in a book

  De snelste, gemakkelijkste en meest uitgebreide manier om Adobe InDesign CC te lerenVerbreed uw kennis over typografie, paginaopmaak en het opbouwen van documenten dankzij de stap-voor-staplessen in dit boek. De voorbeelden uit de dagelijkse praktijk -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,99
 • Eric Matthes boeken
  Eric Matthes - Crash course programmeren in Python

  Crash Course programmeren in Python is een snelle maar diepgaande introductie in programmeren met Python. Leer in korte tijd programma’s schrijven, problemen oplossen en laat programma’s ook werken. In de eerste helft van het boek komen basis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Henny Temmink boeken
  Henny Temmink - Ontdek iOS 11

  Web, e-mail, foto's, video, muziek, kaarten, FaceTime, agenda, contacten enzovoort, in een prachtige gebruikersomgeving; dit en nog veel meer heeft iOS 11 te bieden. De auteur doet Apples nieuwe besturingssysteem voor iPhone, iPad en iPod Touch haarfijn uit de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99