Boeken over informatica

 • Brenda Jin boeken
  Brenda Jin - Web-API’s ontwerpen

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extra's. Een van de zaken die software-engineers het meest voldoening schenken is de ontwikkeling van web-API's voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Vera Lukassen boeken
  Vera Lukassen - Excel 2019 Basis

  Leer op een eenvoudige manier met duidelijke voorbeelden om te gaan met Excel Beginners 2019! Met het Lesboek Excel Beginners 2019 leert u op een eenvoudige manier om te gaan met het programma. Leer hoe u snel gegevens kunt invoeren en ordenen. Hoe u deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Krijn Soeteman boeken
  Krijn Soeteman - Cryptovaluta voor Dummies

  Vraag je je af hoe het nou eigenlijk zit met al die verschillende cryptovaluta zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Monero, IOTA en Icon? Waarom is er een blockchain voor nodig? Wat is daar het voordeel van en wanneer heb je er niets aan? En is valuta… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Greg Harvey boeken
  Greg Harvey - Microsoft Excel 2019 voor Dummies

  Ben je niet van plan de rest van je leven te wijden aan het bestuderen van Excel, maar wil je het gewoon gebruiken? Dan is Microsoft Excel 2019 voor Dummies het juiste boek voor je! Het vertelt je exact hoe je het programma kunt gebruiken voor de dagelijkse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,99
 • Henny Temmink boeken
  Henny Temmink - Ontdek iOS 12

  Web, e-mail, foto's, video, muziek, kaarten, FaceTime, agenda, contacten enzovoort, in een prachtige gebruikersomgeving; dit en nog veel meer heeft iOS 12 te bieden. De auteur doet Apples nieuwe besturingssysteem voor iPhone, iPad en iPod Touch haarfijn uit de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Wallace Wang boeken
  Wallace Wang - Microsoft Office 2019 voor Dummies

  Microsoft Office 2019 voor Dummies leidt je stap voor stap langs de verschillende onderdelen van het Office-pakket. Maak je punt met Word, gebruik spreadsheets in Excel, geef overtuigende presentaties met PowerPoint, beheer je e-mail met Outlook en organiseer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,99
 • Studio Visual Steps boeken
  Studio Visual Steps - iPad voor senioren met iOS 12 en hoger

  De iPad is sinds het verschijnen in 2010 enorm populair. Inmiddels zijn diverse generaties iPads verschenen en heeft het besturingssysteem ook meerdere keren een update met nieuwe functies gekregen. Dit najaar verschijnt weer een nieuwe versie van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Scott Kelby boeken
  Scott Kelby - Scott Kelby, hoe doe je dat in Lightroom Classic

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.Scott Kelby, wereldwijd de bestverkopende auteur van Lightroom-boeken, heeft een geheel nieuw concept voor Lightroom-boeken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Bob Timroff boeken
  Bob Timroff - Ontdek mac OS Mojave

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Een van de vele redenen om een Mac te gebruiken is macOS Mojave, het nieuwe besturingssysteem van Apple. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Pieter van Groenewoud boeken
  Pieter van Groenewoud - macOS Mojave

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extra's. Ben je op zoek naar een boek waarin de werking van een Mac, macOS Mojave en de meegeleverde Apple-software duidelijk worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Studio Visual Steps boeken
  Studio Visual Steps - Ontdek OneDrive, Dropbox en WeTransfer

  U heeft er misschien wel eens van gehoord. Bestanden opslaan in de cloud. Maar is dit wel veilig en hoe werkt dat precies? In deze titel worden de programma's OneDrive, Dropbox en WeTransfer uitgebreid behandeld voor zowel de Windows 10-computer als gebruik op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Denis Doeland boeken
  Denis Doeland - Digitaal Vermogen

  Digitaal Vermogen, de kracht, macht en potentie van elke organisatie, een handleiding om een business te hacken. Het helpt organisaties om de bedrijfswaarde te vergroten door juist gebruik van data.Digitaal Vermogen, de kracht, macht en potentie van elke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Ronald Boeklagen boeken
  Ronald Boeklagen - Revit 2019

  Dit boek leert u stap voor stap alle ontwerptechnieken met Revit 2019. Het is Nederlandstalig en gebruikt Nederlandse afspraken. Dit boek leert u stap voor stap de ontwerptechnieken van 3D CAD in de bouw vanaf de eerste muur tot en met het maken van eigen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,50
 • John Paul Mueller, Luca Massaron boeken
  John Paul Mueller, Luca Massaron - Kunstmatige intelligentie voor Dummies

  Stap de toekomst in met kunstmatige intelligentie! Machines, software en apparaten lossen hiermee zelfstandig problemen op, waarbij zij het denkvermogen van een mens imiteren. In Kunstmatige intelligentie voor Dummies krijg je een duidelijk overzicht van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,99
 • Ton van den Hoogen boeken
  Ton van den Hoogen - Productontwikkeling in een digitale wereld

  Wilt u maximaal profijt hebben van IT, of beter gezegd: computertechnologie? Zet het dan rechtstreeks in in uw producten en diensten. En ten tweede, voor de optimalisatie van de primaire processen. Nog te vaak wordt IT alleen maar gezien als ondersteunend. Of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Henk van de Kamer boeken
  Henk van de Kamer - Bash-scripts programmeren

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Iedereen die regelmatig met de computer werkt, kent wel een vervelend klusje dat prima geautomatiseerd kan worden. Onder DOS… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Lodewijk Gelauff boeken
  Lodewijk Gelauff - Schrijven voor Wikipedia

  Wikipedia is een internetencyclopedie met als doel iedereen, waar ook ter wereld, vrije toegang te geven tot alle menselijke kennis. Het is het grootste samenwerkingsproject op het gebied van kennis en educatie ooit. De Nederlandstalige Wikipedia bevat bijna… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Peter de Ruiter boeken
  Peter de Ruiter - De Podcastprofessor

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Podcasts staan aan het begin van een veelbelovende toekomst. In zijn boek De Podcastprofessor legt Peter de Ruiter zijn oor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Bert Venema boeken
  Bert Venema - Ontdek Pinnacle Studio 22 Ultimate

  Pinnacle Studio 22 Ultimate is een uitgebreid videobewerkingsprogramma met zeer krachtige en professionele functies. Maak indrukwekkende end-to-end HD-producties of deel uw reiservaringen in streaming video's met de dynamische gedeeld-schermfunctie. Met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Studio Visual Steps boeken
  Studio Visual Steps - Beveiliging, privacy en back-uppen van een Windows 10-pc of laptop

  Is uw computer veilig voor internetbankieren en online winkelen? U moet er toch niet aan denken dat uw persoonlijke gegevens op straat liggen of uw bankrekening wordt geplunderd! Beveiliging van de computer en privacy bewaren bij het surfen op internet is erg… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jaap de Bruijn boeken
  Jaap de Bruijn - De kleine Facebook voor Dummies

  Je online dagboek, een ontmoetingsplaats, je visitekaartje, een reclamezuil. Met Facebook kun je alle kanten op. In dit boekje lees je alles over de basisprincipes van dit populaire platform. Ontdek hoe je jezelf of je bedrijf kunt profileren en interessante… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Aldemar Verstolen boeken
  Aldemar Verstolen - Mnemomatica

  Kan een computer ons advies geven? En zouden we ons daar iets van aantrekken? Dit boek laat zien hoe een computer door abstractie nieuwe begrippen kan vormen, zoals het getalbegrip. Het boek bevat ook een schets van de manier waarop tekens voor die begrippen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Hans Baars, Jule Hintzbergen, André Smulders, Kees Hintzbergen boeken
  Hans Baars, Jule Hintzbergen, André Smulders, Kees Hintzbergen - Information Security Foundation op basis van ISO 27002 Courseware

  Dit Courseware pakket bestaat uit twee publicaties, Information Security Foundation op basis van ISO 27002 Courseware (ISBN: 978 94 018 0179 9) en Basiskennis informatiebeveiliging op basis van ISO27001 en ISO27002 - 2de herziene druk (ISBN: 978 94 018 0013 6)… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  68,16
 • Jan Bootsma boeken
  Jan Bootsma - Solid modeling met Autodesk Inventor 2019

  Dit boek is bedoeld voor studenten in het hoger onderwijs en voor werktuigbouwkundigen die voor het ontwerpen gebruik maken van het 3D CAD-pakket Autodesk Inventor. Het boek is gebaseerd op release 2019, maar ook goed te gebruiken voor eerdere versies. Dankzij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  41,95
 • Hans Frederiks, Ronald Smit boeken
  Hans Frederiks, Ronald Smit - Veilig online

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extra's. Het online leven is vaak leuk en zorgeloos: reizen boeken, prijzen vergelijken, shoppen, leerzame of onderhoudende video's… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99