Boeken over informatica

 • Ronald Smit boeken
  Ronald Smit - 101 tips en trucs voor windows 10, 2e editie

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.Windows 10 is op een groot aantal pc's geïnstalleerd en wordt door miljoenen mensen gebruikt. Ondertussen zijn er talloze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Michiel de Rond boeken
  Michiel de Rond - App Development Library: Apps maken voor Android

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.Leer native apps programmeren voor het populairste mobiele platform: Android. Met een marktaandeel van ruim 80% is Android… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • William Rothwell boeken
  William Rothwell - Handboek Linux voor ontwikkelaars

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.Het Handboek Linux voor ontwikkelaars helpt u bij het schrijven van robuuste code voor Linux, of u nu een Linux-gebruiker met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,99
 • Bruno Skvorc boeken
  Bruno Skvorc - Beter ontwikkelen met PHP

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.PHP is vandaag de dag de drijvende kracht achter een groot deel van het web; het is zonder twijfel de meest toegankelijke en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Hossein Chamani, Gerard Kruijff, Ger Oosting, Jos van Rooyen boeken
  Hossein Chamani, Gerard Kruijff, Ger Oosting, Jos van Rooyen - Aan de slag met software testen (tweede druk)

  ICT'ers leveren betere softwareproducten wanneer ze kennis hebben van kwaliteit en testen. Aan de slag met software testen helpt ICT-studenten om al tijdens hun studie testexpertise te ontwikkelen voor de beroepspraktijk. De student kan de verworven kennis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,50
 • Peter Kassenaar boeken
  Peter Kassenaar - Het windows 10 overstap- en updateboek

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.Windows 10 is de nieuwste versie van het veelzijdige besturingsprogramma van Microsoft, dat ook op tablets gebruikt kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Harold Weistra boeken
  Harold Weistra - Basiscursus AutoCAD

  Technische tekeningen maken moeilijk? Niet met dit boek, al tien jaar een bestseller uit de bekende serie Basiscursus! Stapsgewijs en op heldere wijze leert u snel volledige tekeningen maken in AutoCAD en AutoCAD LT. Aan de hand van voorbeelden, illustraties… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Peter ter Braake boeken
  Peter ter Braake - Leerboek Business Intelligence

  Jarenlang hebben organisaties gegevens verzameld in databases. Nu moeten zij de stap maken naar zinvol gebruik: Business Intelligence. Goed toegepast kan Business Intelligence een organisatie kosteneffectiever laten werken. Of een voorsprong geven op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,50
 • Antoni Dol boeken
  Antoni Dol - Online styleguides met Frontify

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Styleguides zijn onmisbare naslagwerken, waarin eigenschappen van de stijl van een merk of een uiting ervan, zoals een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Alphons de Vocht boeken
  Alphons de Vocht - Basishandboek SPSS 25

  SPSS (officieel 'IBM SPSS Statistics') is het meest gebruikte statistische programma ter wereld. SPSS 25 is de nieuwste versie van SPSS, die je ook krijgt als je een doorlopend abonnement op SPSS neemt met 'SPSS Subscription'. Het 'Basishandboek SPSS 25' van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Willemien Haagsma boeken
  Willemien Haagsma - InDesign CC

  Dit cursusboek is de beste voorbereiding voor toekomstige vormgevers en dtp'ers. Het is een laagdrempelige manier om kennis te maken met InDesign CC, het meest geavanceerde programma voor desktop publishing. Aan de hand van rijk geïllustreerde instructies… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Tonny Loorbach boeken
  Tonny Loorbach - Doelgerichte SEO

  Ze zeggen dat je een lange adem moet hebben om succes te behalen met zoekmachineoptimalisatie (SEO). Want als het zo gemakkelijk was om met je website bovenaan in de zoekresultaten van Google te komen, dan zou iedereen daar immers wel staan. Dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Studio Visual Steps boeken
  Studio Visual Steps - Fotobewerking met Photoshop Elements

  Met dit boek leert u foto's bewerken zoals een professionele fotograaf het zou doen!Fotograferen met mobiele telefoons, tablets en digitale fotocamera's is niet meer weg te denken tegenwoordig. De kwaliteit van de camera's op deze apparaten is al behoorlijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Olga M. Londer, Penelope Coventry boeken
  Olga M. Londer, Penelope Coventry - Het complete boek SharePoint 2016

  Microsoft SharePoint beïnvloedt in sterke mate de manier waarop werknemers binnen organisaties samenwerken. Samenwerking, collaboratie, beschikbaar maken en delen van informatie via het web is precies wat SharePoint 2016 biedt. En omdat SharePoint samenwerkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  59,99
 • Hans van Bommel, Jo van Engelen boeken
  Hans van Bommel, Jo van Engelen - De Verwezenlijking

  De Verwezenlijking is het vierde boek van IT-ondernemer Hans van Bommel en bestuurder en hoogleraar Jo van Engelen over automatiseren en besturen. Waar de eerste drie boeken zich vooral richtten op de beschrijvingen van de huidige uitdagingen, de mogelijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Henk van de Kamer, Ronald Smit boeken
  Henk van de Kamer, Ronald Smit - Werken met een NAS

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Een network attached storage, kortweg NAS, is eigenlijk een onmisbaar apparaat geworden. Niet alleen voor zakelijk gebruik,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Hans C. van Dorth boeken
  Hans C. van Dorth - Excel voor financial controllers

  Bent u financial controller of heeft u de ambitie dit vak te beoefenen? Dan heeft of krijgt u in uw vakgebied te maken met budgetteringen, financiële analyeses, calculaties en planningen. U ondersteunt en adviseert bij financiële, bedrijfskundige en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Mark Koster boeken
  Mark Koster - Hoe word ik een Bitcoin Miljonair?

  Hoe word ik Bitcoin-miljonair De koers van de bitcoin bereikt hoogtepunt na hoogtepunt. Is dat een hype of gaat de cryptomunt het financiële systeem opblazen? Journalist Mark Koster volgt de munt al vijf jaar en dook de afgelopen maanden onder in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • André van Woerkom boeken
  André van Woerkom - Ontdek Photoshop Elements 2018

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u automatisch toegang, plus relevante extra's.Photoshop Elements is een fantastisch programma voor fotobewerking, en biedt hier en daar zelfs meer mogelijkheden dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Hans Baars, Jule Hintzbergen, André Smulders, Kees Hintzbergen boeken
  Hans Baars, Jule Hintzbergen, André Smulders, Kees Hintzbergen - Information Security Foundation op basis van ISO 27002 Courseware

  Dit Courseware pakket bestaat uit twee publicaties, Information Security Foundation op basis van ISO 27002 Courseware (ISBN: 978 94 018 0179 9) en Basiskennis informatiebeveiliging op basis van ISO27001 en ISO27002 - 2de herziene druk (ISBN: 978 94 018 0013 6)… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  68,16
 • Studio Visual Steps boeken
  Studio Visual Steps - Tips, trucs en sneltoetscombinaties in Windows 10

  In deze praktische titel staan allerlei tips en trucs waardoor je sneller en gemakkelijker kunt werken met je pc of laptop. Windows 10 bevat allerlei handige functies en trucs die het werken met de computer vergemakkelijken. Weet jij bijvoorbeeld dat je het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Anneke de Graaff boeken
  Anneke de Graaff - 17Jaar internet les aan Senioren

  Hoeveel plezier ik heb om de Senioren alles te leren over het computer gebruik. Over de veiligheid over diverse programma`s, foto bewerking, animaties maken leren, mailen, met Word werken, Sociale media en wat er verder wordt gevraagd. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,72
 • Saskia Jacobsen, Jolanda Toet boeken
  Saskia Jacobsen, Jolanda Toet - OneNote praktisch en efficiënt

  Waar had ik het ook al weer genoteerd? Door de enorme hoeveelheid informatie die op ons afkomt, is het werken met een aantekeningenboekje en gele memo’s steeds lastiger. Microsoft OneNote is een programma om notities te verzamelen die je in de cloud kunt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Bob Timroff boeken
  Bob Timroff - Handboek macOS High Sierra

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.Een van de vele redenen om een Mac te gebruiken is macOS High Sierra, het nieuwe besturings-systeem van Apple. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Pieter van Groenewoud boeken
  Pieter van Groenewoud - macOS High Sierra

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extra's.Ben je op zoek naar een boek waarin de werking van een Mac, macOS High Sierra en de meegeleverde Apple-software duidelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99