Boeken over informatica

 • Fredrik Hamer boeken
  Fredrik Hamer - Spiekboekje Excel Query SQL

  Veel bedrijven en organisaties werken met de software van Microsoft voor het beheren van data. Er is dan ook veel behoefte aan personeel dat in staat is om snel en accuraat overzichten te maken met behulp van Excel, Access en SQL. Met het naslagwerk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,65
 • Ronald Smit boeken
  Ronald Smit - Microsoft Office 2019

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Bijna iedereen die met een pc werkt heeft wel eens met Microsoft Office gewerkt. Of het nu gaat om een brief, rapport,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Peter Kassenaar boeken
  Peter Kassenaar - Web Development Library - Vue.js

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.Vue.js is een relatief nieuw front-end JavaScript-framework dat even krachtig is als de grote tegenhangers Angular en React.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Bob Van Duuren boeken
  Bob Van Duuren - Leer jezelf snel... Windows 10, 3e editie

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.Windows 10 is de nieuwste versie van het veelzijdige besturingsprogramma van Microsoft, dat ook op tablets gebruikt kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Kevin Beaver boeken
  Kevin Beaver - Hacken voor Dummies

  Denk als een hacker om een hacker te slim af te zijn. Beveiligingsexpert Kevin Beaver laat zien wat hackers motiveert en waar ze naar op zoek zijn. Hij laat je kennismaken met de geheimen van kwetsbaarheids- en penetratietesten, en de best practices op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,99
 • Oleg Skrynnik boeken
  Oleg Skrynnik - DevOps Foundation Courseware - Nederlands

  Naast de publicatie DevOps Foundation Courseware - Nederlands (ISBN: 9789401804905) wordt u geadviseerd om de bijbehorende publicatie DevOps Handboek (ISBN: 9789401804363) te verkrijgen. DevOps Foundation is ideaal voor IT- en businessprofessionals die DevOps… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  71,97
 • Bert Verdonck boeken
  Bert Verdonck - De kleine Snapchat voor Dummies

  Snapchat wordt niet alleen door jongeren gebruikt om ludieke video’s met elkaar te delen, je kunt het platform ook zakelijk inzetten: om ermee te communiceren of om een influencer te worden. Het lijkt makkelijk om korte video’s te maken en een paar filters… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Studio Visual Steps boeken
  Studio Visual Steps - Het opruimboek voor de computer

  Is uw computer ook zo traag? Opstarten lijkt lang te duren en werken met programma’s gaat langzaam. Dan is het tijd om de computer eens goed op te ruimen! In dit gebruiksvriendelijke boek wordt stap voor stap besproken hoe u de computer weer sneller kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Anton Aalberts boeken
  Anton Aalberts - Basishandleiding Excel

  De 'Basishandleiding Excel' is onmisbaar voor iedereen die optimaal en met volledig rendement aan de slag wil met Excel. Dit boekje behandelt de versie van Excel van MS Office 2019 of Office 365, maar omdat het gericht is op de basisprincipes van Excel, is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Luc Volders boeken
  Luc Volders - ESP32 Uitgelegd

  We willen steeds meer grip op onze leefomgeving krijgen. Niet alleen willen we weten hoe warm het in huis is en daar de thermostaat op af stemmen, we willen ook onze verlichting kunnen instellen vanaf ons werk. Maar we willen ook weten of de deuren wel echt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Stefan de Groot boeken
  Stefan de Groot - Procreate 4 Handleiding

  Procreate is de beste teken en schilder app voor de iPad. Je kan de app gebruiken als schetsboek, maar je kan er ook volwaardige kunstwerken mee maken. Als je de app eenmaal hebt aangeschaft in de AppStore dan zijn daarna alle updates gratis. In dit boek legt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Studio Visual Steps boeken
  Studio Visual Steps - Samsung Galaxy tablet met Android 8

  De Samsung Galaxy tablets zijn zeer populair. In deze titel komen alle belangrijke functies en opties aan bod en leert u stap voor stap werken met uw tablet. E-mailen, internetten, notities maken, een route uitstippelen, werken met foto’s, video’s en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jan van Bon boeken
  Jan van Bon - ITIL®4 – Pocketguide

  De ITIL pocketguides van Van Haren Publishing worden al lange tijd beschouwd als een betrouwbare gids op het gebied van ITIL, in vele taalversies. Deze publicaties hebben een vaste plaats verworven als naslagwerk voor professionals en als hulpmiddel bij het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,57
 • Van Haren Learning Solutions a.o. boeken
  Van Haren Learning Solutions a.o. - ITIL® 4 Foundation Courseware - Nederlands

  Summary Naast de ITIL® 4 Foundation Courseware – Nederlands (978 940 180 460 8) raden wij u aan om de overweging te maken de volgende publicatie aan te schaffen: ITIL®4 – Pocket Guide (ISBN: 978 940 180 442 4). ITIL®4 – Pocket Guide sluit aan op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,65
 • Fredrik Hamer boeken
  Fredrik Hamer - Spiekboekje Excel Query SQL

  Veel bedrijven en organisaties werken met de software van Microsoft voor het beheren van data. Er is dan ook veel behoefte aan personeel dat in staat is om snel en accuraat overzichten te maken met behulp van Excel, Access en SQL. Met het naslagwerk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,69
 • Patrick van 't Hek boeken
  Patrick van 't Hek - Acceptatietesten met gebruikers

  Nieuw ontwikkelde software moet worden getest. Door een 'gebruikersacceptatietest' uit te voeren kan worden bepaald of de gebruiker met de ontwikkelde software om kan gaan. Een slecht uitgevoerde gebruikersacceptatietest vergroot het risico op een inadequaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Arie van Stam, Patrick van 't Hek boeken
  Arie van Stam, Patrick van 't Hek - Acceptatietesten in de praktijk

  Geen bedrijf is in staat om goed te kunnen functioneren zonder ICT. Veel bedrijven ontwikkelen hun applicaties en programma’s zelf, andere bedrijven besteden deze werkzaamheden (deels) uit. In beide gevallen is het goed functioneren van programmatuur voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • W. Craig Tomlin boeken
  W. Craig Tomlin - UX-Optimalisatie

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Combineer twee verschillende gegevensbronnen - kwantitatieve behavioral UX en kwalitatieve usabilitytests - in één… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Rui Santos, Sara Santos boeken
  Rui Santos, Sara Santos - Raspberry Pi project handboek

  20 makkelijke en creatieve elektronicaprojecten voor kinderen én volwassenen! Het Raspberry Pi project handboek is een beginnersboek geschikt voor iedereen die houdt van elektronica en programmeren. Na een spoedcursus Raspberry Pi om aan de slag te kunnen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • R. Boeklagen boeken
  R. Boeklagen - AutoCAD LT2020

  Dit is het meest complete hand- en leerboek voor AutoCAD release LT2020. Het leert u stap voor stap alle CAD tekentechnieken en geeft u de achtergrondinformatie die u nodig heeft. Alle CAD-functies vindt u in een prettig leesbare stijl uitgebreid behandeld en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Alphons de Vocht boeken
  Alphons de Vocht - Basishandboek SPSS 26

  SPSS (officieel 'IBM SPSS Statistics') is het meest gebruikte statistische programma ter wereld. SPSS 26 is de nieuwste versie van SPSS, die je ook krijgt als je een doorlopend abonnement op SPSS neemt met 'SPSS Subscription (Classic Interface)'. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Ryan Mitchell boeken
  Ryan Mitchell - Webscraping met Python

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Programmeren is magie, maar webscrapen is een vorm van tovenarij. Met een eenvoudig geautomatiseerd programma kunt u… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Gunther van Bleyenbergh boeken
  Gunther van Bleyenbergh - Het complete boek Windows Server 2019

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extra's. Windows Server 2019 is een zeer compleet besturingssysteem dat zowel door kleine, middelgrote als zeer grote ondernemingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  59,99
 • Dirkjan van Ittersum boeken
  Dirkjan van Ittersum - Handboek Wordpress 5

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extra's.WordPress is een populair contentmanagementsysteem voor websites. Het programma is geliefd om zijn gebruiksgemak en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,99
 • Tineke Van der Berg boeken
  Tineke Van der Berg - Veranderen in vogelvlucht

  In “Veranderen in vogelvlucht” stipt auteur Tineke van der Berg losjes diverse thema’s rondom organisatieontwikkeling aan. Het boek biedt een mooie mix tussen theorie en praktijk, met veel voorbeelden en tips. Helder en toegankelijk geschreven; voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50