Boeken over informatica

 • Antoni Dol boeken
  Antoni Dol - Online styleguides met Frontify

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Styleguides zijn onmisbare naslagwerken, waarin eigenschappen van de stijl van een merk of een uiting ervan, zoals een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Hans C. van Dorth boeken
  Hans C. van Dorth - Excel voor financial controllers

  Bent u financial controller of heeft u de ambitie dit vak te beoefenen? Dan heeft of krijgt u in uw vakgebied te maken met budgetteringen, financiële analyeses, calculaties en planningen. U ondersteunt en adviseert bij financiële, bedrijfskundige en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Willemien Haagsma boeken
  Willemien Haagsma - InDesign CC

  Dit cursusboek is de beste voorbereiding voor toekomstige vormgevers en dtp'ers. Het is een laagdrempelige manier om kennis te maken met InDesign CC, het meest geavanceerde programma voor desktop publishing. Aan de hand van rijk geïllustreerde instructies… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Harold Weistra boeken
  Harold Weistra - Basiscursus AutoCAD

  Technische tekeningen maken moeilijk? Niet met dit boek, al tien jaar een bestseller uit de bekende serie Basiscursus! Stapsgewijs en op heldere wijze leert u snel volledige tekeningen maken in AutoCAD en AutoCAD LT.Aan de hand van voorbeelden, illustraties en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • André van Woerkom boeken
  André van Woerkom - Ontdek Photoshop Elements 2018

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u automatisch toegang, plus relevante extra's.Photoshop Elements is een fantastisch programma voor fotobewerking, en biedt hier en daar zelfs meer mogelijkheden dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Mark Koster boeken
  Mark Koster - Hoe word ik een Bitcoin Miljonair?

  Hoe word ik Bitcoin-miljonair De koers van de bitcoin bereikt hoogtepunt na hoogtepunt. Is dat een hype of gaat de cryptomunt het financiële systeem opblazen? Journalist Mark Koster volgt de munt al vijf jaar en dook de afgelopen maanden onder in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Maciej Kranz boeken
  Maciej Kranz - Internet of Things in bedrijf

  NEW YORK TIMES BESTSELLER. In de afgelopen vijf jaar is Internet of Things (IoT) uitgegroeid tot dé technologische ontwikkeling waarover iedereen praat. Na personen worden nu ook miljarden 'dingen' aangesloten op internet en dat levert een schat aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Studio Visual Steps boeken
  Studio Visual Steps - Hét Windows 10 updateboek

  Vanaf de eerste versie van Windows 10 in 2015 is er gemiddeld twee keer per jaar een grote update uitgekomen voor het besturingssysteem. Iedere update bracht nieuwe mogelijkheden, functies en apps. Daardoor werd het werken met Windows 10 beter, makkelijker en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Bob Timroff boeken
  Bob Timroff - Handboek macOS High Sierra

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.Een van de vele redenen om een Mac te gebruiken is macOS High Sierra, het nieuwe besturings-systeem van Apple. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Anneke de Graaff boeken
  Anneke de Graaff - 17Jaar internet les aan Senioren

  Hoeveel plezier ik heb om de Senioren alles te leren over het computer gebruik. Over de veiligheid over diverse programma`s, foto bewerking, animaties maken leren, mailen, met Word werken, Sociale media en wat er verder wordt gevraagd. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,72
 • Saskia Jacobsen, Jolanda Toet boeken
  Saskia Jacobsen, Jolanda Toet - OneNote praktisch en efficiënt

  Waar had ik het ook al weer genoteerd? Door de enorme hoeveelheid informatie die op ons afkomt, is het werken met een aantekeningenboekje en gele memo’s steeds lastiger. Microsoft OneNote is een programma om notities te verzamelen die je in de cloud kunt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Pieter van Groenewoud boeken
  Pieter van Groenewoud - macOS High Sierra

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extra's.Ben je op zoek naar een boek waarin de werking van een Mac, macOS High Sierra en de meegeleverde Apple-software duidelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Alphons de Vocht boeken
  Alphons de Vocht - Basishandboek SPSS 25

  SPSS (officieel 'IBM SPSS Statistics') is het meest gebruikte statistische programma ter wereld. SPSS 25 is de nieuwste versie van SPSS, die je ook krijgt als je een doorlopend abonnement op SPSS neemt met 'SPSS Subscription'. Het 'Basishandboek SPSS 25' van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Bob Timroff boeken
  Bob Timroff - Ontdek macOS High Sierra

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.Een van de vele redenen om een Mac te gebruiken is macOS High Sierra, het nieuwe besturingssysteem van Apple. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Antoni Dol boeken
  Antoni Dol - Prototyping met Online Tools

  Prototypes maken is een essentiële fase in het ontwikkelen van apps voor elk platform. Het maakt het verschil tussen een succesvolle, populaire app en een gemiste kans in de app store. Het heeft gevolgen voor het aantal downloads en aankopen van de app. Wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Hans van Bommel, Jo van Engelen boeken
  Hans van Bommel, Jo van Engelen - De Verwezenlijking

  De Verwezenlijking is het vierde boek van IT-ondernemer Hans van Bommel en bestuurder en hoogleraar Jo van Engelen over automatiseren en besturen. Waar de eerste drie boeken zich vooral richtten op de beschrijvingen van de huidige uitdagingen, de mogelijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Office Toetscombinaties

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extra's. Wil je sneller met Office werken? Gebruik dan toetscombinaties! Dankzij toetscombinaties kun je veel handelingen overslaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Henk van de Kamer, Ronald Smit boeken
  Henk van de Kamer, Ronald Smit - Werken met een NAS

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Een network attached storage, kortweg NAS, is eigenlijk een onmisbaar apparaat geworden. Niet alleen voor zakelijk gebruik,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Bert Hedeman, Roel Riepma boeken
  Bert Hedeman, Roel Riepma - Projectmanagement op basis van IPMA D

  Dit boek biedt alle basiskennis die je nodig hebt om het vak projectmanagement te leren kennen. Het is een toegankelijk boek voor startende projectmanagers. Het boek is gebaseerd op het competentieprofiel voor IPMA-D van de International Project Management… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  42,35
 • Vera Lukassen boeken
  Vera Lukassen - Excel 365 Basis

  Leer op een eenvoudige manier met duidelijke voorbeelden om te gaan met Excel 365 - Basis! Met het Lesboek Excel 365 leert u op een eenvoudige manier om te gaan met het programma. Leer hoe u snel gegevens kunt invoeren en ordenen. Hoe u deze gegevens op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Studio Visual Steps boeken
  Studio Visual Steps - iPad voor senioren met iOS 11 en hoger

  Heeft u een iPad en wilt u er graag mee leren werken, dan is deze titel uitermate geschikt voor u! In uw eigen tempo doet u veel kennis op over dit populaire apparaat. Voor u het weet heeft u een e-mail verzonden en naar informatie gezocht op het internet.Aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Koen Wybo boeken
  Koen Wybo - Debian 9 HB

  Het boek om LINUX met behulp van de distributie Debian Stretch (versie 9) te leren kennen en vooral gebruiken. * Verken de GNOME-desktopomgeving en richt deze in naar je wensen. Breid GNOME uit met handige extra's.* Overwin je angst om de terminal te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Wim de Groot boeken
  Wim de Groot - Handboek Datavisualisatie in Excel

  Excel is al lang de status voorbij van een programma voor boekhouders en controllers. Met de komst van Big Data toont Excel zich van onschatbare waarde voor sales, marketing en data driven organisaties. Waarom? Simpelweg omdat het met behulp van Excel mogelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Vera Lukassen boeken
  Vera Lukassen - InDesign CC

  Leer op een eenvoudige manier omgaan met InDesign CC Voor wie is dit boek bestemd? Voor iedereen die zich de beginselen Adobe InDesign CC eigen wil maken. Met het cursusboek van Serasta wordt stap voor stap alles uitgelegd wat u moet weten om het programma te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,95
 • Bert Verdonck boeken
  Bert Verdonck - De kleine WhatsApp voor Dummies

  WhatsApp wordt wereldwijd door meer dan één miljard mensen gebruikt om te bellen enberichten, bestanden, foto's en videoberichten met elkaar uit te wisselen. Via je internetverbindinggebruik je deze gratis dienst op je smartphone of simpelweg via de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99