Boeken over informatica

 • Meindert Munnik boeken
  Meindert Munnik - Succes met Testmanagement

  Word jij als gevolg van nieuwe werkwijzen als agile, DevOps of andere veranderingen binnen jouw organisatie plotseling geconfronteerd met het feit dat testen onderdeel is gaan uitmaken van je functie? En heb je die ‘magische testwereld’ tot nu toe altijd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Oleg Skrynnik boeken
  Oleg Skrynnik - DevOps Handboek

  Dit boek legt de managementaspecten van DevOps uit voor degenen die zich professioneel bezighouden met informatie- en technologiemanagement.Dit boek legt de managementaspecten van DevOps uit voor degenen die zich professioneel bezighouden met informatie- en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,83
 • Tineke Van der Berg boeken
  Tineke Van der Berg - Veranderen in vogelvlucht

  In “Veranderen in vogelvlucht” stipt auteur Tineke van der Berg losjes diverse thema’s rondom organisatieontwikkeling aan. Het boek biedt een mooie mix tussen theorie en praktijk, met veel voorbeelden en tips. Helder en toegankelijk geschreven; voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Anton Aalberts boeken
  Anton Aalberts - Basishandleiding Beter werken met Office 2019

  «Basishandleiding Beter Werken met Office 2019» (1ste druk) is een boek van Anton Aalberts uitgegeven bij Uitgeverij Bijleveld ISBN 9789055482726 De «Basishandleiding Beter Werken met Office 2019» is de handigste, compleetste, gemakkelijkste en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Michael Alexander, John Walkenbach boeken
  Michael Alexander, John Walkenbach - Microsoft Excel VBA voor Dummies

  Om de mogelijkheden van Excel optimaal te benutten, moet je de kracht van Visual Basic for Applications (VBA) begrijpen en toepassen. VBA is de programmeertaal waarin macro’s worden geschreven. Door macro’s aan Excel toe te voegen, wordt het werk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Wim de Groot boeken
  Wim de Groot - Handboek Excel 2019

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Microsoft Excel mag zich verheugen in een toenemende belangstelling. Steeds meer mensen ontdekken het gemak en de ontelbare… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,99
 • Daniël E. Brouwer, Martijn Buurman boeken
  Daniël E. Brouwer, Martijn Buurman - Hét handboek voor de functioneel beheerder

  HET ENIGE BOEK DAT JE ALS FUNCTIONEEL BEHEERDER NIET MAG MISSEN! Functioneel beheerders zijn er in vele soorten en maten, van applicatiegerichte specialisten tot breedgeoriënteerde generalisten, maar ze hebben allemaal één primair doel: zorgen voor een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Marjolijn Feringa, Jeroen Venneman boeken
  Marjolijn Feringa, Jeroen Venneman - Agile focus in besturing

  Hoe bestuur je een wendbare organisatie, of beter, hoe bestuur je een organisatie naar een blijvende wendbare organisatie? • Ben jij lid van het Managementteam (MT) of lid van de directie die de noodzaak tot verandering in besturing ziet, die de urgentie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,56
 • Ronald Smit boeken
  Ronald Smit - Handboek Powerpoint 2019

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra’s. PowerPoint 2019 is het meest gebruikte programma om presentaties samen te stellen. Het is onderdeel van zowel Microsoft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Pieter Dhaeze, Hans Frederiks boeken
  Pieter Dhaeze, Hans Frederiks - Ontdek Lightroom Classic CC, inclusief e-update

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Ben je serieus met fotografie bezig? En schiet je regelmatig fotoseries in de RAW-indeling? Dan is er maar één programma… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Patrick van 't Hek boeken
  Patrick van 't Hek - Acceptatietesten met gebruikers

  Nieuw ontwikkelde software moet worden getest. Door een 'gebruikersacceptatietest' uit te voeren kan worden bepaald of de gebruiker met de ontwikkelde software om kan gaan. Een slecht uitgevoerde gebruikersacceptatietest vergroot het risico op een inadequaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Arie van Stam, Patrick van 't Hek boeken
  Arie van Stam, Patrick van 't Hek - Acceptatietesten in de praktijk

  Geen bedrijf is in staat om goed te kunnen functioneren zonder ICT. Veel bedrijven ontwikkelen hun applicaties en programma’s zelf, andere bedrijven besteden deze werkzaamheden (deels) uit. In beide gevallen is het goed functioneren van programmatuur voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Studio Visual Steps boeken
  Studio Visual Steps - Basisboek Excel 2019, 2016 en Office 365

  Het rekenprogramma Microsoft Excel is een gebruiksvriendelijk programma dat talloze mogelijkheden biedt voor allerlei toepassingen. In Basisboek Excel 2019, 2016 en Office 365 leert u zowel de basisbeginselen van het programma, als enkele geavanceerde functies… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Adjiedj Bakas, André Van Dam boeken
  Adjiedj Bakas, André Van Dam - De digitale werkplek

  Een digitale storm raast over het bedrijfsleven; oude verdienmodellen verdwijnen, nieuwe komen ervoor in de plaats. Alle grote digitale trends bereiken nu hun kantelpunt. Social, Mobile, Analytics en Cloud (SMAC) zijn volwassen geworden, vloeien in elkaar over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Wilfred de Feiter boeken
  Wilfred de Feiter - Handboek Access 2019

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Databaseprogramma Access 2019, onderdeel van het Microsoft Office-pakket, wordt soms een elektronische kaartenbak genoemd.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Peter Kassenaar boeken
  Peter Kassenaar - Handboek Outlook 2019

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Outlook 2019 is een veelzijdig, uitgebreid en krachtig programma dat u gebruikt om te e-mailen, uw agenda te beheren, taken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Studio Visual Steps boeken
  Studio Visual Steps - Basisboek Word 2019, 2016 en Office 365

  Het tekstverwerkingsprogramma Microsoft Word is een zeer populair en gebruiksvriendelijk programma voor het werken met allerlei teksten. In Basisboek Word 2019, 2016 en Office 365 leert u zowel de basisbeginselen van het programma, als enkele geavanceerde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Faithe Wempen boeken
  Faithe Wempen - Microsoft Office 2019 voor senioren voor Dummies

  Ben je een 50-plusser die Office gebruikt en zoek je de basisinformatie over programma’s als Word, Excel, PowerPoint en Outlook? Microsoft Office 2019 voor senioren voor Dummies kan je helpen! Deze toegankelijke gids heeft grotere letters, duidelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,99
 • Bob Timroff boeken
  Bob Timroff - 250 tips & trucs voor macOS Mojave

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra’s. macOS is een schitterend, uiterst stabiel en zeer gebruiksvriendelijk besturingssysteem. Lees in dit boek hoe u beter en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Peter Kassenaar boeken
  Peter Kassenaar - Handboek Word 2019

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Microsoft Word 2019 is de meest gebruikte tekstverwerker ter wereld. U bedient het Office-programma met behulp van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Studio Visual Steps boeken
  Studio Visual Steps - MacOS Mojave

  De laptops en desktopcomputers van Apple zijn al jarenlang erg populair. Heeft u de weg naar deze gebruiksvriendelijke computer gevonden, maar de basishandelingen nog niet geheel onder de knie? Dan is dit boek uitstekend geschikt voor u! In dit boek leert u… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Brenda Jin boeken
  Brenda Jin - Web-API’s ontwerpen

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extra's. Een van de zaken die software-engineers het meest voldoening schenken is de ontwikkeling van web-API's voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Anton Aalberts boeken
  Anton Aalberts - Basishandleiding beter werken met excel 2019

  De 'Basishandleiding Beter Werken met Excel 2019' is onmisbaar voor iedereen die optimaal en met volledig rendement aan de slag wil met Excel van MS Office 2019 of Office 365. Glashelder wordt de bediening van Excel 2019 uitgelegd aan de aan de hand van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Henk van de Kamer boeken
  Henk van de Kamer - Bash-scripts programmeren

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Iedereen die regelmatig met de computer werkt, kent wel een vervelend klusje dat prima geautomatiseerd kan worden. Onder DOS… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Lodewijk Gelauff boeken
  Lodewijk Gelauff - Schrijven voor Wikipedia

  Wikipedia is een internetencyclopedie met als doel iedereen, waar ook ter wereld, vrije toegang te geven tot alle menselijke kennis. Het is het grootste samenwerkingsproject op het gebied van kennis en educatie ooit. De Nederlandstalige Wikipedia bevat bijna… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99