Boeken over informatica

 • Senol Tapirdamaz boeken
  Senol Tapirdamaz - Basiscursus Mini-basiscursus Evernote

  Evernote is een praktisch programma voor wie gegevens en webpagina's niet wil vergeten. Dit boek legt snel en duidelijk uit hoe het werkt en wijst op slimme mogelijkheden waar je zelf niet aan dacht. Evernote is niet alleen zakelijk te gebruiken, maar ook voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • S. Bal boeken
  S. Bal - De keten uitgedaagd

  Verantwoording is een maatschappelijk vraagstuk van de eerste orde, maar ook een bron van groeiende zorg en irritatie voor veel organisaties. In 2004 startten het ministerie van Financiën en het ministerie van Justitie een onderzoek naar de mogelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  84,80
 • Daniël Jumelet boeken
  Daniël Jumelet - Levende IT-architectuur Praktische toepassing van een functiegerichte aanpak

  De complexiteit van moderne IT-landschappen dwingt organisaties om veranderingen en vernieuwingen onder architectuur door te voeren. Maar dat is eenvoudiger gezegd dan gedaan. Want hoe beoefen je IT-architectuur in de praktijk? Wat zijn de taken van een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  48,25
 • Antoni Dol boeken
  Antoni Dol - Prototyping met Online Tools

  Prototypes maken is een essentiële fase in het ontwikkelen van apps voor elk platform. Het maakt het verschil tussen een succesvolle, populaire app en een gemiste kans in de app store. Het heeft gevolgen voor het aantal downloads en aankopen van de app. Wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Pieter van Groenewoud boeken
  Pieter van Groenewoud - macOS High Sierra

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extra's.Ben je op zoek naar een boek waarin de werking van een Mac, macOS High Sierra en de meegeleverde Apple-software duidelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Anton Aalberts boeken
  Anton Aalberts - Basishandleiding Word 2016

  De «Basishandleiding Word 2016» is het handigste, helderste en voordeligste boek voor iedereen die snel en optimaal aan de slag wil met de nieuwste van het meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma ter wereld. Dit boek is geschikt voor Word 2016 en voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Douwe Brolsma, Mark Kouwenhoven boeken
  Douwe Brolsma, Mark Kouwenhoven - M_o_R® Courseware ter voorbereiding op het Foundation en Practitioner examen

  Deze Courseware bestaat uit twee samengevoegde publicaties, M_o_R® Courseware ter voorbereiding op het Foundation en Practitioner examen (ISBN: 978 94 018 0109 6) en Risicomanagement op basis van M_o_R® en NEN/ISO 31000 (ISBN: 978 90 875 3656 5). Management… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  78,18
 • Studio Visual Steps boeken
  Studio Visual Steps - Hét Windows 10 updateboek

  Vanaf de eerste versie van Windows 10 in 2015 is er gemiddeld twee keer per jaar een grote update uitgekomen voor het besturingssysteem. Iedere update bracht nieuwe mogelijkheden, functies en apps. Daardoor werd het werken met Windows 10 beter, makkelijker en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Rob Geilleit, Ruud Smetsers, Marius Poot, Gerard Schröer boeken
  Rob Geilleit, Ruud Smetsers, Marius Poot, Gerard Schröer - ERP-systemen voor Productie en Groothandel 2017

  Een onafhankelijke evaluatie van meer dan 30 ERP-systemen voor Productie en Groothandel, gebaseerd op een onderzoek begin 2017.Sinds 1991 evalueert IPL als enige onafhankelijke partij jaarlijks de ERP systemen op de Benelux-markt. Sinds 2004 doet IPL dat samen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  99,50
 • Office Toetscombinaties

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extra's. Wil je sneller met Office werken? Gebruik dan toetscombinaties! Dankzij toetscombinaties kun je veel handelingen overslaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Koen Wybo boeken
  Koen Wybo - Debian 9 HB

  Het boek om LINUX met behulp van de distributie Debian Stretch (versie 9) te leren kennen en vooral gebruiken. * Verken de GNOME-desktopomgeving en richt deze in naar je wensen. Breid GNOME uit met handige extra's.* Overwin je angst om de terminal te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Marianne Nugteren, Selma Polter boeken
  Marianne Nugteren, Selma Polter - Six Sigma for IT Management

  Six Sigma for IT ManagementA POCKET GUIDESix Sigma is extending its influence as a process improvement method, from its traditional logistics field into other areas of the organization, Businesses will soon be asking IT departments to apply Six Sigma to IT… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,91
 • Vera Lukassen boeken
  Vera Lukassen - Excel 365 Basis

  Leer op een eenvoudige manier met duidelijke voorbeelden om te gaan met Excel 365 - Basis! Met het Lesboek Excel 365 leert u op een eenvoudige manier om te gaan met het programma. Leer hoe u snel gegevens kunt invoeren en ordenen. Hoe u deze gegevens op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Bob Timroff boeken
  Bob Timroff - Ontdek macOS High Sierra

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.Een van de vele redenen om een Mac te gebruiken is macOS High Sierra, het nieuwe besturingssysteem van Apple. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Studio Visual Steps boeken
  Studio Visual Steps - iPad voor senioren met iOS 11 en hoger

  Heeft u een iPad en wilt u er graag mee leren werken, dan is deze titel uitermate geschikt voor u! In uw eigen tempo doet u veel kennis op over dit populaire apparaat. Voor u het weet heeft u een e-mail verzonden en naar informatie gezocht op het internet.Aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Bert Verdonck boeken
  Bert Verdonck - De kleine WhatsApp voor Dummies

  WhatsApp wordt wereldwijd door meer dan één miljard mensen gebruikt om te bellen en berichten, bestanden, foto's en videoberichten met elkaar uit te wisselen. Via je internetverbinding gebruik je deze gratis dienst op je smartphone of simpelweg via de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Hans van Bommel, Jo van Engelen boeken
  Hans van Bommel, Jo van Engelen - De Verwezenlijking

  De Verwezenlijking is het vierde boek van IT-ondernemer Hans van Bommel en bestuurder en hoogleraar Jo van Engelen over automatiseren en besturen. Waar de eerste drie boeken zich vooral richtten op de beschrijvingen van de huidige uitdagingen, de mogelijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Henk van de Kamer, Ronald Smit boeken
  Henk van de Kamer, Ronald Smit - Werken met een NAS

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Een network attached storage, kortweg NAS, is eigenlijk een onmisbaar apparaat geworden. Niet alleen voor zakelijk gebruik,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Vera Lukassen boeken
  Vera Lukassen - InDesign CC

  Leer op een eenvoudige manier omgaan met InDesign CC Voor wie is dit boek bestemd? Voor iedereen die zich de beginselen Adobe InDesign CC eigen wil maken. Met het cursusboek van Serasta wordt stap voor stap alles uitgelegd wat u moet weten om het programma te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,95
 • Studio Visual Steps boeken
  Studio Visual Steps - Tips, trucs en sneltoetscombinaties in Windows 10

  In deze praktische titel staan allerlei tips en trucs waardoor je sneller en gemakkelijker kunt werken met je pc of laptop. Windows 10 bevat allerlei handige functies en trucs die het werken met de computer vergemakkelijken. Weet jij bijvoorbeeld dat je het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • R. Boeklagen boeken
  R. Boeklagen - Inventor 2018

  Wilt u stap voor stap leren tekenen met Inventor? Of bent u al een bedreven Inventor-tekenaar en wilt u snel updaten of meer diepgang? Dan is dit boek voor u de uitkomst, meer heeft u niet nodig. De nieuwste versie van het Inventor studie- en naslagboek is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,50
 • Wim de Groot boeken
  Wim de Groot - Handboek Datavisualisatie in Excel

  Excel is al lang de status voorbij van een programma voor boekhouders en controllers. Met de komst van Big Data toont Excel zich van onschatbare waarde voor sales, marketing en data driven organisaties. Waarom? Simpelweg omdat het met behulp van Excel mogelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Bert Hedeman, Roel Riepma boeken
  Bert Hedeman, Roel Riepma - Projectmanagement op basis van IPMA D

  Dit boek biedt alle basiskennis die je nodig hebt om het vak projectmanagement te leren kennen. Het is een toegankelijk boek voor startende projectmanagers. Het boek is gebaseerd op het competentieprofiel voor IPMA-D van de International Project Management… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  42,35
 • Studio Visual Steps boeken
  Studio Visual Steps - Cursusboek MOS Excel 2016 en 2013 Expert

  Heeft u de basishandelingen van Excel onder de knie en wilt u aan de slag met de meer geavanceerde functies en opties van Excel, dan is dit cursusboek geschikt voor u. Aan de hand van stap-voor-stapinstructies en oefenbestanden leert u werken met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ton van den Hoogen boeken
  Ton van den Hoogen - MCTL - Certificering/examinering

  Hoe haalt u uit IT wat erin zit? Hoe zorgt u voor een (blijvend) optimale inzet van IT in uw eigen bedrijf? Dat zijn de vragen die binnen MCTL (‘Managing Computer Technology Library’) centraal staan. Een systematische aanpak, van operationeel tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95