Boeken over informatica

 • Hendrik Manhaeve boeken
  Hendrik Manhaeve - Business analyse

  Dit boek geeft een overzicht van technieken die bij het bepalen van de behoeften nuttig zijn. U hoeft natuurlijk niet bij elk project, elk systeem alle technieken te gebruiken. Wat u gebruikt en wat niet, is bepaald door de omstandigheden. Minimaal zult u de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  42,39
 • Aldemar Verstolen boeken
  Aldemar Verstolen - Mnemomatica

  Kan een computer ons advies geven? En zouden we ons daar iets van aantrekken? Dit boek laat zien hoe een computer door abstractie nieuwe begrippen kan vormen, zoals het getalbegrip. Het boek bevat ook een schets van de manier waarop tekens voor die begrippen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • John Paul Mueller, Luca Massaron boeken
  John Paul Mueller, Luca Massaron - Kunstmatige intelligentie voor Dummies

  Stap de toekomst in met kunstmatige intelligentie! Machines, software en apparaten lossen hiermee zelfstandig problemen op, waarbij zij het denkvermogen van een mens imiteren. In Kunstmatige intelligentie voor Dummies krijg je een duidelijk overzicht van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Ton van den Hoogen boeken
  Ton van den Hoogen - Productontwikkeling in een digitale wereld

  Wilt u maximaal profijt hebben van IT, of beter gezegd: computertechnologie? Zet het dan rechtstreeks in in uw producten en diensten. En ten tweede, voor de optimalisatie van de primaire processen. Nog te vaak wordt IT alleen maar gezien als ondersteunend. Of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Roy Sahupala boeken
  Roy Sahupala - WordPress Onder De Motorkap

  WordPress aanpassen Onder De Motorkap. PHP, Child Theme, Functions, Hooks, Plugins, Widgets, Custom Post Types, Snippets en nog veel meer ...In dit boek leer je WordPress onder de motorkap aan te passen. Na het lezen van dit boek heb je meer kennis van PHP. Je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,95
 • Bert Venema boeken
  Bert Venema - Ontdek Pinnacle Studio 22 Ultimate

  Pinnacle Studio 22 Ultimate is een uitgebreid videobewerkingsprogramma met zeer krachtige en professionele functies. Maak indrukwekkende end-to-end HD-producties of deel uw reiservaringen in streaming video's met de dynamische gedeeld-schermfunctie. Met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Peter de Ruiter boeken
  Peter de Ruiter - De Podcastprofessor

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Podcasts staan aan het begin van een veelbelovende toekomst. In zijn boek De Podcastprofessor legt Peter de Ruiter zijn oor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Studio Visual Steps boeken
  Studio Visual Steps - Beveiliging, privacy en back-uppen van een Windows 10-pc of laptop

  Is uw computer veilig voor internetbankieren en online winkelen? U moet er toch niet aan denken dat uw persoonlijke gegevens op straat liggen of uw bankrekening wordt geplunderd! Beveiliging van de computer en privacy bewaren bij het surfen op internet is erg… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lodewijk Gelauff boeken
  Lodewijk Gelauff - Schrijven voor Wikipedia

  Wikipedia is een internetencyclopedie met als doel iedereen, waar ook ter wereld, vrije toegang te geven tot alle menselijke kennis. Het is het grootste samenwerkingsproject op het gebied van kennis en educatie ooit. De Nederlandstalige Wikipedia bevat bijna… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Henk van de Kamer boeken
  Henk van de Kamer - Bash-scripts programmeren

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Iedereen die regelmatig met de computer werkt, kent wel een vervelend klusje dat prima geautomatiseerd kan worden. Onder DOS… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Jaap de Bruijn boeken
  Jaap de Bruijn - De kleine Facebook voor Dummies

  Je online dagboek, een ontmoetingsplaats, je visitekaartje, een reclamezuil. Met Facebook kun je alle kanten op. In dit boekje lees je alles over de basisprincipes van dit populaire platform. Ontdek hoe je jezelf of je bedrijf kunt profileren en interessante… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Aldemar Verstolen boeken
  Aldemar Verstolen - Mnemomatica

  Kan een computer ons advies geven? En zouden we ons daar iets van aantrekken? Dit boek laat zien hoe een computer door abstractie nieuwe begrippen kan vormen, zoals het getalbegrip. Het boek bevat ook een schets van de manier waarop tekens voor die begrippen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jan Bootsma boeken
  Jan Bootsma - Solid modeling met Autodesk Inventor 2019

  Dit boek is bedoeld voor studenten in het hoger onderwijs en voor werktuigbouwkundigen die voor het ontwerpen gebruik maken van het 3D CAD-pakket Autodesk Inventor. Het boek is gebaseerd op release 2019, maar ook goed te gebruiken voor eerdere versies. Dankzij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  41,95
 • Hans Frederiks, Ronald Smit boeken
  Hans Frederiks, Ronald Smit - Veilig online

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extra's. Het online leven is vaak leuk en zorgeloos: reizen boeken, prijzen vergelijken, shoppen, leerzame of onderhoudende video's… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Andrew Dasselaar, Jerry Vermanen boeken
  Andrew Dasselaar, Jerry Vermanen - Handboek Internetresearch & datajournalistiek

  Hoe kom ik erachter waar een foto op internet is gemaakt? Waar bevindt zich de drugshandel op het dark web, het onzichtbare deel van internet? En is er een makkelijke manier om mijn journalistieke onderzoek naar armoede te visualiseren? Op deze en vele andere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Ronald Boeklagen boeken
  Ronald Boeklagen - Inventor 2019

  Wilt u stap voor stap leren tekenen met Inventor? Of bent u al een bedreven Inventor-tekenaar en wilt u snel updaten of meer diepgang? Dan is dit boek voor u de uitkomst, meer heeft u niet nodig. De nieuwste versie van het Inventor studie- en naslagboek is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,50
 • Anton Aalberts boeken
  Anton Aalberts - Basishandleiding Beter werken met Office 2016

  Basishandleiding Beter Werken met Office 2016 1ste druk is een boek van Anton Aalberts uitgegeven bij Bijleveld, Uitgeverij. ISBN 9789055482535 De 'Basishandleiding Beter Werken met Office 2016' is de handigste, compleetste, gemakkelijkste en overzichtelijkste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Studio Visual Steps boeken
  Studio Visual Steps - Werken met een Samsung telefoon met Android 8

  De telefoons van Samsung zijn zeer complete multimediatelefoons die erg geliefd zijn bij een groot publiek. Er zijn verschillende typen telefoons verkrijgbaar met een bepaalde versie van het besturingssysteem Android. Dit boek helpt om vertrouwd te raken met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Joris de Sutter boeken
  Joris de Sutter - Ontdek de Android Phone

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Android is Googles besturingssysteem voor smartphones. Meer dan de helft van alle smartphones draait op Android. Dit boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Mark LaFay boeken
  Mark LaFay - Drones voor Dummies

  Steeds meer mensen halen een drone in huis, het onbemande luchtvaartuigje dat vanaf een afstand bestuurbaar is. Het besturen van een drone is een fantastische ervaring! Om het vliegen zelf natuurlijk, maar ook vanwege de spectaculaire luchtopnames die je kunt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Hans Baars, Jule Hintzbergen, André Smulders, Kees Hintzbergen boeken
  Hans Baars, Jule Hintzbergen, André Smulders, Kees Hintzbergen - Information Security Foundation op basis van ISO 27002 Courseware

  Dit Courseware pakket bestaat uit twee publicaties, Information Security Foundation op basis van ISO 27002 Courseware (ISBN: 978 94 018 0179 9) en Basiskennis informatiebeveiliging op basis van ISO27001 en ISO27002 - 2de herziene druk (ISBN: 978 94 018 0013 6)… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  68,16
 • Brian Wood boeken
  Brian Wood - Adobe Illustrator CC Classroom in a book 2018 release

  De snelste, gemakkelijkste en meest uitgebreide manier om Adobe Illustrator CC te lerenOntwikkel een solide basis voor succesvol werken met Adobe Illustrator CC aan de hand van praktische projecten, zoals het maken van logo's, illustraties en posters. Leer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,99
 • Ingrid Krüs boeken
  Ingrid Krüs - Verder met Prezi Next

  Met Prezi Next maak je online presentaties die de aandacht blijven vasthouden. Prezi Next, de opvolger van Prezi Classic, is ontworpen met het oog op toekomstige ontwikkelingen en is bij uitstek geschikt voor 'conversational presenting'. Verder met Prezi Next… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,90
 • Twan Deibel boeken
  Twan Deibel - Handboek SharePoint 2016

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extra's.SharePoint is een vaak bejubeld en soms verguisd product. In achttien jaar is SharePoint geëvolueerd tot een rijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Peter Kassenaar boeken
  Peter Kassenaar - Angular

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.Angular is de opvolger van AngularJS. Behalve de naam is er maar weinig dat de twee frameworks met elkaar gemeen hebben.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99