Boeken over informatica

 • Wim de Groot boeken
  Wim de Groot - ExpertHandboek Business Intelligence

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra’s. Als bedrijf kunt u succesvoller zaken doen door principes van Business Intelligence (BI) te gebruiken. Een krachtig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,99
 • Arie van Stam, Patrick van 't Hek boeken
  Arie van Stam, Patrick van 't Hek - Acceptatietesten in de praktijk

  Geen bedrijf is in staat om goed te kunnen functioneren zonder ICT. Veel bedrijven ontwikkelen hun applicaties en programma’s zelf, andere bedrijven besteden deze werkzaamheden (deels) uit. In beide gevallen is het goed functioneren van programmatuur voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Studio Visual Steps boeken
  Studio Visual Steps - Basisboek Excel 2019 en Office 365

  Het rekenprogramma Microsoft Excel is een gebruiksvriendelijk programma dat talloze mogelijkheden biedt voor allerlei toepassingen. In Basisboek Excel 2019, 2016 en Office 365 leert u zowel de basisbeginselen van het programma, als enkele geavanceerde functies… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Faithe Wempen boeken
  Faithe Wempen - Microsoft Office 2019 voor senioren voor Dummies

  Ben je een 50-plusser die Office gebruikt en zoek je de basisinformatie over programma’s als Word, Excel, PowerPoint en Outlook? Microsoft Office 2019 voor senioren voor Dummies kan je helpen! Deze toegankelijke gids heeft grotere letters, duidelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,99
 • Studio Visual Steps boeken
  Studio Visual Steps - Basisboek Word 2019, 2016 en Office 365

  Het tekstverwerkingsprogramma Microsoft Word is een zeer populair en gebruiksvriendelijk programma voor het werken met allerlei teksten. In Basisboek Word 2019, 2016 en Office 365 leert u zowel de basisbeginselen van het programma, als enkele geavanceerde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Peter Kassenaar boeken
  Peter Kassenaar - Handboek Word 2019

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Microsoft Word 2019 is de meest gebruikte tekstverwerker ter wereld. U bedient het Office-programma met behulp van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Anton Aalberts boeken
  Anton Aalberts - Basishandleiding beter werken met excel 2019

  De 'Basishandleiding Beter Werken met Excel 2019' is onmisbaar voor iedereen die optimaal en met volledig rendement aan de slag wil met Excel van MS Office 2019 of Office 365. Glashelder wordt de bediening van Excel 2019 uitgelegd aan de aan de hand van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Studio Visual Steps boeken
  Studio Visual Steps - MacOS Mojave

  De laptops en desktopcomputers van Apple zijn al jarenlang erg populair. Heeft u de weg naar deze gebruiksvriendelijke computer gevonden, maar de basishandelingen nog niet geheel onder de knie? Dan is dit boek uitstekend geschikt voor u! In dit boek leert u… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Wilfred de Feiter boeken
  Wilfred de Feiter - Handboek Access 2019

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Databaseprogramma Access 2019, onderdeel van het Microsoft Office-pakket, wordt soms een elektronische kaartenbak genoemd.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Ronald Smit boeken
  Ronald Smit - Handboek Powerpoint 2019

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra’s. PowerPoint 2019 is het meest gebruikte programma om presentaties samen te stellen. Het is onderdeel van zowel Microsoft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Bob Timroff boeken
  Bob Timroff - 250 tips & trucs voor macOS Mojave

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra’s. macOS is een schitterend, uiterst stabiel en zeer gebruiksvriendelijk besturingssysteem. Lees in dit boek hoe u beter en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Peter Kassenaar boeken
  Peter Kassenaar - Handboek Outlook 2019

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Outlook 2019 is een veelzijdig, uitgebreid en krachtig programma dat u gebruikt om te e-mailen, uw agenda te beheren, taken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Andre van Woerkom boeken
  Andre van Woerkom - Ontdek Photoshop Elements 2019 2019

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u automatisch toegang, plus relevante extra’s. Photoshop Elements is een fantastisch programma voor fotobewerking, en biedt hier en daar zelfs meer mogelijkheden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Krijn Soeteman boeken
  Krijn Soeteman - Cryptovaluta voor Dummies

  Vraag je je af hoe het nou eigenlijk zit met al die verschillende cryptovaluta zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Monero, IOTA en Icon? Waarom is er een blockchain voor nodig? Wat is daar het voordeel van en wanneer heb je er niets aan? En is valuta… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Patrick van 't Hek boeken
  Patrick van 't Hek - Acceptatietesten met gebruikers

  Nieuw ontwikkelde software moet worden getest. Door een 'gebruikersacceptatietest' uit te voeren kan worden bepaald of de gebruiker met de ontwikkelde software om kan gaan. Een slecht uitgevoerde gebruikersacceptatietest vergroot het risico op een inadequaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Pieter van Groenewoud boeken
  Pieter van Groenewoud - macOS Mojave

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extra's. Ben je op zoek naar een boek waarin de werking van een Mac, macOS Mojave en de meegeleverde Apple-software duidelijk worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Wallace Wang boeken
  Wallace Wang - Microsoft Office 2019 voor Dummies

  Microsoft Office 2019 voor Dummies leidt je stap voor stap langs de verschillende onderdelen van het Office-pakket. Maak je punt met Word, gebruik spreadsheets in Excel, geef overtuigende presentaties met PowerPoint, beheer je e-mail met Outlook en organiseer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,99
 • Glyn Dewis boeken
  Glyn Dewis - Photoshop Tools voor Fotografen

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extra’s. In Photoshop Tools voor fotografen deelt fotograaf en auteur Glyn Dewis Photoshop op in slechts drie hoofdfuncties:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Vera Lukassen boeken
  Vera Lukassen - Excel 2019 Gevorderd

  Leer op een eenvoudige manier met duidelijke voorbeelden om te gaan met Excel Gevorderd 2019! Met het Lesboek Excel Gevorderd 2019 leert u op een eenvoudige manier om te gaan met het programma. Leer hoe u snel professionele draaitabellen m.b.v. slicers maakt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Brenda Jin boeken
  Brenda Jin - Web-API’s ontwerpen

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extra's. Een van de zaken die software-engineers het meest voldoening schenken is de ontwikkeling van web-API's voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Bob Timroff boeken
  Bob Timroff - Ontdek mac OS Mojave

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Een van de vele redenen om een Mac te gebruiken is macOS Mojave, het nieuwe besturingssysteem van Apple. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Greg Harvey boeken
  Greg Harvey - Microsoft Excel 2019 voor Dummies

  Ben je niet van plan de rest van je leven te wijden aan het bestuderen van Excel, maar wil je het gewoon gebruiken? Dan is Microsoft Excel 2019 voor Dummies het juiste boek voor je! Het vertelt je exact hoe je het programma kunt gebruiken voor de dagelijkse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,99
 • Vera Lukassen boeken
  Vera Lukassen - Excel 2019 Basis

  Leer op een eenvoudige manier met duidelijke voorbeelden om te gaan met Excel Beginners 2019! Met het Lesboek Excel Beginners 2019 leert u op een eenvoudige manier om te gaan met het programma. Leer hoe u snel gegevens kunt invoeren en ordenen. Hoe u deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Henk van de Kamer boeken
  Henk van de Kamer - Bash-scripts programmeren

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Iedereen die regelmatig met de computer werkt, kent wel een vervelend klusje dat prima geautomatiseerd kan worden. Onder DOS… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Lodewijk Gelauff boeken
  Lodewijk Gelauff - Schrijven voor Wikipedia

  Wikipedia is een internetencyclopedie met als doel iedereen, waar ook ter wereld, vrije toegang te geven tot alle menselijke kennis. Het is het grootste samenwerkingsproject op het gebied van kennis en educatie ooit. De Nederlandstalige Wikipedia bevat bijna… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99