Medische handboeken

 • Jan Willem Elkhuizen, Menno Iprenburg boeken
  Jan Willem Elkhuizen, Menno Iprenburg - Rugpijn, hernia en spit Hoe kom ik er vanaf?

  Bij ruim 90 procent van alle rugklachten is niet duidelijk wat de oorzaak is. Dit boek komt met vernieuwende inzichten, verklaringen en oplossingen! Het maakt duidelijk wat er precies gebeurt als het in je rug schiet en waardoor chronische rugklachten of een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • J.H.B. Geertzen, J.S. Rietman boeken
  J.H.B. Geertzen, J.S. Rietman - Revalidatie na een beenamputatie

  Door de vergrijzing in Nederland zijn er steeds meer mensen met aandoeningen zoals arteriosclerose en diabetes mellitus die kunnen leiden tot stoornissen van de benen. Deze aandoeningen kunnen uiteindelijk leiden tot een amputatie. Dit overkomt 20 op de 100… (Harde kaft)

  Lees meer...
  60,00
 • Het Oranje Kruis boeken
  Het Oranje Kruis - Het Oranje Kruis Jeugd werkboekje

  Het Oranje Kruis Jeugd Werkboekje is speciaal bedoeld als verwerkingsmateriaal bij Het Oranje Kruis Jeugdboekje voor kinderen van 8 tot 12 jaar oud. Het werkboekje is samen met de Het Oranje Kruis Jeugdboekje dé manier om kinderen EHBO te leren. Kinderen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,50
 • Het Oranje Kruis boeken
  Het Oranje Kruis - Het Oranje Kruis Jeugd-boekje

  Dit boek omvat de officiële lesstof voor het diploma Jeugd Eerste Hulp van Het Oranje Kruis. Het betreft hier de 2e druk 2017 editie. Het Oranje Kruis Jeugdboekje is dé manier om kinderen EHBO te leren. Het boek is geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Janine Bharucha boeken
  Janine Bharucha - Masseer zelf je pijn weg

  Een stijve nek, een opgeblazen gevoel, oorsuizingen, vermoeide ogen, hoofdpijn... iedereen heeft er wel eens mee te maken. Masseer zelf je pijn weg bevat 50 eenvoudige massagetechnieken die je zelf tijdens een korte pauze kunt toepassen. De technieken worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • R.P.L.M. Hoogma, H. van der Heyde boeken
  R.P.L.M. Hoogma, H. van der Heyde - De meest gestelde vragen over insulinepomptherapie

  Wanneer de internist bij uw driemaandelijkse controle over insulinepomptherapie begint, is de kans groot dat u denkt : 'Nou, zo erg zijn die hoge bloedglucosewaarden toch ook weer niet?'Of: 'Nee, ik wil beslist geen insulinepomp, dat is het eindstation.'Op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Murat Can, Jenny Nijs boeken
  Murat Can, Jenny Nijs - Het leren omgaan met je relatie

  De kwaliteit van de relaties die we hebben iszeker ook bepalend voor de kwaliteit van onsleven. Een relatie hebben en deze ook onderhoudenhoudt veel meer in dan het hebbenvan de juiste kennis over relaties. Werkenaan een relatie is vooral werken aan hetinzicht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Sarah Brewer boeken
  Sarah Brewer - Leven met astma

  Als u aan astma lijdt ¿ of iemand in uw directe omgeving heeft deze aandoening ¿ dan weet u hoe ernstig de verschijnselen kunnen zijn. De befaamde arts en bestsellerauteur Sarah Brewer presenteert met dit boek een uniek hulpmiddel bij het omgaan met deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Fred de Vries boeken
  Fred de Vries - De Cranberry

  Nog niet zo lang geleden was de cranberry alleen op het Waddeneiland Terschelling een bekende plant. Daar bestond zelfs een oude legende die verklaarde hoe deze bes op het eiland terecht was gekomen. Tegenwoordig staat de cranberry bekend als ¿superfruit¿,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jacqueline van de Bilt boeken
  Jacqueline van de Bilt - Overwin je vaginisme

  Overwin je vaginisme "Dit boek heb ik geschreven voor vrouwen met vaginisme en pijn bij seks, omdat ik jullie hoop wil geven dat het mogelijk is om van je vaginisme af te komen. Het is mij en de vele vrouwen die ik heb begeleid immers ook gelukt." Jacqueline… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Stef Linsen boeken
  Stef Linsen - Help, mijn partner heeft een psychose!

  Als je als partner met psychose te maken hebt (gehad), dan voelt dat alsof je in een web verstrikt bent geraakt. Je wordt overrompeld door alle verschillende, verwarrende dingen. 'Wat is er met je partner aan de hand?', 'Is de liefde over?', 'Wat kan ik wel en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Josca Bos boeken
  Josca Bos - Parkinson DoeBoek

  "Josca Bos beschrijft op een beeldende en herkenbare manier de fasen in de ziekte van Parkinson. Ze put uit haar eigen ervaringen, die van andere patiënten en wetenschappelijke kennis. Veel klachten en kenmerken van de aandoening en de gevolgen voor het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jan van Ingen Schenau boeken
  Jan van Ingen Schenau - Slinkend brein

  `Als ze me opbergen, ga ik liever dood'. Op voorhand kan het verpleeghuis geen goed doen. Maar wat is er van waar? In dit boek beschrijf ik mijn ervaringen, maar niet alleen dat. Dementie komt uitvoerig aan de orde: wat zijn de eerste signalen van dementie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,90
 • Sebastian Books boeken
  Sebastian Books - Dagboek hoofdpijn

  Iedereen heeft wel eens hoofdpijn. Voor duizenden Nederlanders is hoofdpijn echter een probleem dat het dagelijks functioneren bemoeilijkt of zelfs onmogelijk maakt.Omdat hoofdpijn vele oorzaken kent, kan het voor een arts lastig zijn om de juiste diagnose te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Stef Linsen boeken
  Stef Linsen - Help, mijn partner heeft een depressie!

  Dit boek stelt alle belangrijke kwesties voor partners aan de orde over depressie op een begrijpelijke manier. 'Wat is er met je partner aan de hand?' 'Is de liefde over?' 'Wat kan ik doen en wat niet?' 'Is het mijn schuld?' Dat zijn enkele van de prangende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Diabetes Informatieboek 2011

  Diabetes Informatieboek 2011. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,90
 • Sarah Brewer boeken
  Sarah Brewer - Leven met hoge bloeddruk

  De bekende arts en bestsellerauteur Sarah Brewer presenteert nu een baanbrekend boek voor mensen die aan hoge bloeddruk lijden. Hierin vindt u gezaghebbende, maar toch zeer gemakkelijk te volgen programma¿s met aanvullende middelen en technieken die de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • M.H. Beers boeken
  M.H. Beers - Merck Manual Leeftijd en gezondheid

  Vitaal blijven en rekening houden met je leeftijd. Hoe doe je dat? Wie ouder wordt, weet dat je goed naar je lichaam moet luisteren. Je moet voelen waar je staat, wat je kunt en niet kunt. Daarbij past een medisch boek dat rekening houdt met leeftijd. Elk mens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Luc Herregods, Marc Coppens, Sandrine Herbelet, Sofie Herregods, Bernard Depypere boeken
  Luc Herregods, Marc Coppens, Sandrine Herbelet, Sofie Herregods, Bernard Depypere - EHBO

  De overlevingskans voor een patiënt met een hart-of ademhalingsstilstand is het grootst als een omstaander de reanimatie onmiddellijk start. Spoed-en urgentiearts Luc Herregods beschrijft en demonstreert alle vaardigheden die nodig zijn voor een professionele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • J1 Mens boeken
  J1 Mens - Bekkeninstabiliteit

  Dit boek biedt een vrijwel compleet overzicht van de actuele kennis op het gebied van bekkeninstabiliteit: rug– en bekkenklachten die tijdens de zwangerschap of de bevalling kunnen ontstaan. In heldere bewoordingen lees je: wat bekkeninstabiliteit precies… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  61,95
 • Onno van Schayck, Geertjan Wesseling boeken
  Onno van Schayck, Geertjan Wesseling - Leven met COPD

  In Leven met COPD komen de diverse aspecten van COPD aan de orde. Wat is de oorzaak, wat gebeurt er allemaal nadat de diagnose is gesteld, wat betekent COPD voor de patiënt en de omgeving. "Dit boekje is een leidraad en bron van inspiratie voor de patiënt om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • P.E. Dirven-Meyer, Anton C. de Groot boeken
  P.E. Dirven-Meyer, Anton C. de Groot - Leven met eczeem

  Constitutioneel eczeem is een jeukende, erfelijke huidziekte, die meestal een chronisch beloop heeft. Perioden van verbetering en van verergering van het eczeem wisselen elkaar af. De aandoening ontstaat in verreweg de meeste gevallen voor het vijfde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Mieke Hazes, Annemarie de Vroed, Hetty Wintjes boeken
  Mieke Hazes, Annemarie de Vroed, Hetty Wintjes - Leven met reumatoïde artritis

  Reumatoïde artritis is een vorm van reuma die wordt gekenmerkt door ontstekingen in de gewrichten. Van de ruim 150 verschillende ziektebeelden binnen de reumatologie valt de grootste groep binnen de diagnose reumatoïde artritis (RA). Vroeger betekende dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Maria-E. Lange-Ernst boeken
  Maria-E. Lange-Ernst - Raadgever Depressie en angstgevoelens

  Oorzaken en symptomen - De verschillende behandelingen - Alternatieve methoden en zelfhulp Iedereen krijgt in zijn leven wel eens te maken met sombere stemmingen, angstgevoelens en depressies. Dit kan zich op verschillende manieren uiten: slapeloosheid,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Rachel Knol, Mirjam Weissenbruch boeken
  Rachel Knol, Mirjam Weissenbruch - De intensive care voor pasgeborenen. Handleiding voor ouders

  Deze handleiding is bedoeld voor alle ouders met een kind op een NICU (Neonatale Intensive Care Unit). Ze biedt algemene informatie over de gang van zaken op deze afdeling, over de ziektebeelden die er het meest voorkomen, de mogelijkheden en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50