Massageboeken

 • Rachel Beider boeken
  Rachel Beider - Massage voor beginners

  Massage is een prachtige behandelmethode en kan voor ontspanning en verlichting zorgen. Daarnaast kan massage het lichaam ondersteunen om zichzelf te helen. Massage voor beginners biedt je een eenvoudige manier om kennis te maken met massagetechnieken. In het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Laurent Turlin, Alix Lefief-Delcourt boeken
  Laurent Turlin, Alix Lefief-Delcourt - Chinese zelfmassage

  Met behulp van de 12 belangrijkste acupressuurpunten leer je de behandeling voor verschillende klachten volgens de Chinese geneeskunde. Belangrijkste acupressuurpunten Ontdek de belangrijkste acupressuurpunten uit de Chinese geneeskunde. Met behulp van de 12… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Heidi Velten, Bruno Walter boeken
  Heidi Velten, Bruno Walter - Helende kindermassage

  Het eerste boek in het Nederlands op het gebied van kindermassage.Helende kindermassage is een zeer praktisch handboek met aan de leeftijd aangepaste massagetechnieken voor kinderen van 2 - 7 jaar met specifieke behoeften of klachten. De technieken zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • James Earls, Thomas Myers boeken
  James Earls, Thomas Myers - Handboek fascial release-therapie

  Fascial release-therapie is het antwoord op acute of chronische pijn. De fascie is een zacht bindweefsel dat rondom spieren, botten en organen ligt. Deze fascie kan door therapeuten worden behandeld om pijnklachten te verminderen. Als er op de juiste manier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  51,99
 • Rom Guttinger, Nina Kee-van Huissteden, Gert-Jan Raats boeken
  Rom Guttinger, Nina Kee-van Huissteden, Gert-Jan Raats - Palpatievaardigheden en massagetherapie

  Het werkboek Palpatievaardigheden en massagetherapie draagt bij aan het ondersteunen van aankomende zorgprofessionals die, in een steeds veranderende maatschappij, body of knowledge en skills moeten kunnen inzetten (Beroepsprofiel KnGF, 2014). Het ondersteunt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,50
 • A.M. van Bilsen boeken
  A.M. van Bilsen - Gevoelige kinderen, wat kun je voor ze doen

  Anne Marie van Bilsen is moeder van gevoelige kinderen en deelt in dit boek haar persoonlijke en haar praktijkervaringen met andere ouders. Zij heeft met een van haar zonen ondervonden dat het medische circuit geen oplossing bood voor zijn toenmalige problemen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Fiona Harrold boeken
  Fiona Harrold - De beste massage technieken

  Deze handige massagegids in zakformaat staat boordevol ontspannende en stimulerende massages om helemaal tot rust te komen of uzelf weer op te laden. Naast een volledige lichaamsmassage van ongeveer een uur, vindt u in dit boek kortere sessies van 20 en 30… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Gerald R. Mettam boeken
  Gerald R. Mettam - Masseren doe je zo

  Steeds meer mensen ervaren de voordelen en het genot van een massage in een spa of na het sporten. Dit is hét boek om de andere kant van massage te ontdekken: het plezier, de voldoening en de ontspanning van het geven van een massage. Je wilt met masseren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Kenneth Ray Stubbs boeken
  Kenneth Ray Stubbs - Erotische massage

  In Erotische massage leert de lezer stap voor stap zich de tantrische massage eigen te maken. Met meer dan 100 instructieve erotische tekeningen reikt dit boek diverse tantrische massagevormen aan. Het gevoel voor sensualiteit, erotiek en vooral intimiteit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Clair Davies, Amber Davies, Maria Worley boeken
  Clair Davies, Amber Davies, Maria Worley - Handboek triggerpointtherapie

  Hoofdpijn-, nek-, schouder- en rugpijn zijn voor veel mensen terugkerendeongemakken. Om die te onderdrukken, gaan ze vroeg naar bed dan wel naarde sauna, of slikken ze een pijnstiller. Weinigen weten echter dat deze pijnenkunnen worden veroorzaakt door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,99
 • Steve Capellini, Michel Van Welden boeken
  E-book
  Steve Capellini, Michel Van Welden - Massage voor Dummies

  'Massage voor Dummies' is een heldere gids over alle facetten van het masseren. Het besteedt aandacht aan verschillende vormen van massage: Zweedse massage, shiatsu, sportmassage, bedrijfsmassage, zelfmassage, babymassage, reflexologie (voetmassage),… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Clair Davies, Amber Davies boeken
  E-book
  Clair Davies, Amber Davies - Handboek triggerpoint-therapie

  Met Handboek trigger-point-therapie leert men de eigen pijn, of die van een ander, te verlichten. Hoofdpijn, nek-, schouder- of rugpijn zijn voor veel mensen terugkerende ongemakken. Om die tegen te gaan, gaan ze vroeg naar bed, nemen ze een sauna of slikken… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • K. Dreyfuss boeken
  K. Dreyfuss - Massage

  50 kaarten met ontspannende technieken voor rust en harmonie. In deze doos vindt u 50 mooi geïllustreerde kaarten met gemakkelijk te volgen technieken voor het geven en ontvangen van de ideale massage. Deze set kaarten, die u overal mee naartoe kunt nemen,… (Postcard book or pack)

  Lees meer...
  19,95