Boeken over geneesmiddelen

 • J.M.A Sitsen, Heshu Abdullah-Koolmees boeken
  J.M.A Sitsen, Heshu Abdullah-Koolmees - Geneeskundig Jaarboek 2019

  Het Geneeskundig Jaarboek 2019 is hét recept voor iedereen die medicijnen voorschrijft, verkoopt of toedient. In het jaarboek vindt u de beschrijving van alle werkzame geregistreerde geneesmiddelen in Nederland, dat zijn er meer dan 2.000. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,99
 • Jan van Ingen Schenau boeken
  Jan van Ingen Schenau - Antidepressiva

  Antidepressiva behoren tot de meest voorgeschreven medicijnen in Nederland en worden door bijna één miljoen mensen gebruikt. Voor veel mensen heeft dat geleid tot een vermindering van hun angst, depressie of paniek. Maar ook de keerzijde van de medaille… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,90
 • Wijs met medicijnen

  Als u ouder wordt, verandert uw lichaam. Uw spierkracht neemt af, uw huid wordt droger, uw botten worden brozer. En uw lichaam reageert anders op medicijnen. U kunt eerder last krijgen van bijwerkingen. Juist medicijngebruik is dan heel belangrijk. Uw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Dermatica op Recept

  Dermatica op Recept is het standaard naslagwerk bij het voorschrijven en beoordelen van dermatologische receptuur en het zoeken naar alternatieven. Het beschrijft zowel de toepassing van basispreparaten als werkzame stoffen en hulpstoffen.Dit naslagwerk helpt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Toine Pieters boeken
  Toine Pieters - Geneesmiddel in beeld

  Geneesmiddel in beeld: die titel mag u vrij letterlijk nemen. Het hart van dit boek wordt gevormd door beelden van geneesmiddelen. De middelen zelf: tabletten, zalftubes, en ampullen. Maar ook de klachten,de werking die ze hebben, en het effect dat ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • J. van Ingen Schenau boeken
  J. van Ingen Schenau - Gids geriatrische geneesmiddelen

  Er bestaan veel farmacologische gidsen. Voor de medische begeleiding van oudere patiënten zijn die echter minder geschikt. Waarom? · Algemene repertoria zijn veel te uitgebreid. Vaak worden vele honderden, zo niet duizenden, farmacotherapeutica genoemd. ·… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Medicijnen voor senioren

  Niet voor niets staat er op de cover van dit boek Medicijnen voor Senioren en `Weet wat je slikt'. Hoewel ons lichaam heel wat kan hebben en we heel wat potjes kunnen breken vóór er echt niets misgaat, is de leeft ijd de grote spelbreker. De reserves raken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,00
 • Joep Zijp, Paul Andersson Toussaint boeken
  Joep Zijp, Paul Andersson Toussaint - Kunt dat even uitleggen?

  Kunt u dat even uitleggen?Henk, Ria, Anita en Theo uit dit boek hebben twee dingen gemeen. Ze gebruiken medicijnen. En ze hebbenmoeite met lezen. In dit boek lezen we hoe het zo gekomen is. Dat ze op school niet de aandacht kregen die ze nodig hadden. Dat ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • T. Schalekamp, H.J. Haisma boeken
  T. Schalekamp, H.J. Haisma - Domeinspecifiek referentiekader farmacie & raamplan farmacie 2016

  Het Domeinspecifiek referentiekader & Raamplan Farmacie 2016 zijn geschreven in opdracht van de farmacieopleidingen in Nederland in samenspraak met de beroepsorganisatie van Nederlandse apothekers KNMP. In het Domeinspecifiek referentiekader Farmacie worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Paul Poley boeken
  Paul Poley - Het sterkebottenboekje

  Het is belangrijk om goed te zorgen voor uw botten. Want hoe sterker die zijn, hoe kleiner de kans op botbreuken. Maar hoe krijgt u nu sterke botten? Dit boekje geeft antwoord op precies die vraag. U kunt er van alles in lezen over voeding, beweging en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Behandeling van acute vergiftigingen

  Dit boek biedt praktische hulp bij de behandeling van personen die acuut zijn blootgesteld aan potentieel toxische doseringen. De keuze van de onderwerpen is bepaald op geleide van de frequentie waarmee het Nationaal Vergiftigingen Informatie Centrum (NVIC)… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  62,00
 • Christine Beerepoot, Henriëtte Horst boeken
  Christine Beerepoot, Henriëtte Horst - 112 vragen over de zorgverzekeringswet

  Dit boek geeft antwoord op de meest gestelde vragen rondom de zorgverzekeringswet in de huisartsenpraktijk. Het gaat in op de laatste ontwikkelingen in de wet- en regelgeving.De vragen over de zorgverzekering worden vaak in de huisartsenpraktijk gesteld.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Informatorium Medicamentorum

  Het Informatorium Medicamentorum (IM) 2018 is beschikbaar in boekvorm. Met 36 nieuwe stoffen is het naslagwerk weer volledig actueel. (Harde kaft)

  Lees meer...
  481,24
 • Elly van Haaren, Nicolien van Halem, Tera Stuut, Henny Verbeek boeken
  Elly van Haaren, Nicolien van Halem, Tera Stuut, Henny Verbeek - Medicatieveiligheid

  Medicatieveiligheid staat hoog op de agenda van veel instellingen voor langdurige zorg. Dat is belangrijk, want een fout bij de medicijntoediening kan ernstige gevolgen voor de patiënt hebben. In de zorgsector is er veel aandacht voor verantwoorde omgang met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Michael C. Gerald boeken
  Michael C. Gerald - De geschiedenis van geneesmiddelen

  De zoektocht naar geneesmiddelen die de mensheid van ziekten kunnen verlossen, is van alle tijden. Bij het lezen van 60.000 jaar geneesmiddelen zult u talloze medicijnen tegenkomen die ziekten voorkomen, beheersen en genezen die ooit onbehandelbaar,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • J.J. Luinenburg, D. Ensink-Dost, A.C.A.M. Lelie-van der Zande boeken
  J.J. Luinenburg, D. Ensink-Dost, A.C.A.M. Lelie-van der Zande - Standaarden voor Zelfzorg

  De Standaarden voor Zelfzorg ondersteunen het apotheekteam in de openbare apotheek bij het geven van een verantwoord zelfzorgadvies aan de patiënt. Dit standaardwerk is bovendien bedoeld als studieboek voor apothekersassistenten en apothekers in opleiding.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  59,50
 • R.J.C.M. Beerthuizen boeken
  R.J.C.M. Beerthuizen - Anticonceptie na de bevalling

  Anticonceptie na de bevalling biedt uitgebreide informatie over trends in het verloskundig handelen in Nederland, de plaats van de bevalling en gegevens over borstvoeding. De specifieke voorwaarden die gesteld worden aan anticonceptie na de bevalling worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,95
 • Informatorium Medicamentorum 2017

  Het Informatorium Medicamentorum (IM) 2017 is beschikbaar in boekvorm. Met 56 nieuwe stoffen is het naslagwerk weer volledig actueel. (Harde kaft)

  Lees meer...
  446,00
 • R.J.C.M. Beerthuizen boeken
  R.J.C.M. Beerthuizen - Anticonceptie op maat

  Goede anticonceptiehulpverlening betekent vooral het bieden van relevante informatie. Informatie die het mogelijk maakt om exact die vorm van anticonceptie te kiezen die het beste past bij de levensfase en levensstijl van de individuele gebruik(st)er.Binnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  44,99
 • T. Heijenbrok-van Herpen, W. Hospes boeken
  T. Heijenbrok-van Herpen, W. Hospes - Handboek enteralia

  Het komt in de zorg regelmatig voor dat patiënten orale medicatie niet meer goed kunnen innemen. Patiënten met deze problemen verblijven vaak in verzorgings-, verpleeg- of ziekenhuizen. Ook in de thuissituatie kan het voorkomen dat patiënten gevoed worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  40,00
 • J.M.A Sitsen, H. Abdullah-Koolmees boeken
  J.M.A Sitsen, H. Abdullah-Koolmees - Geneeskundig Jaarboek 2020

  Het Geneeskundig Jaarboek 2020 is hét recept voor iedereen die medicijnen voorschrijft, verkoopt of toedient. In het jaarboek vindt u de beschrijving van alle werkzame geregistreerde geneesmiddelen in Nederland, dat zijn er meer dan 2.000. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,99
 • Ivan Wolffers boeken
  E-book
  Ivan Wolffers - Top 100 van meest gebruikte medicijnen

  Dé onafhankelijke gids is medicijnland. Thuisdokteren doen we allemaal wel eens. Van migraine tot spit en slapeloosheid: als het ons overvalt als we op visite zijn, lenen we een ontstekingsremmer van ome Piet of een seresta van tante Jo. Dat is bepaald niet… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Leo Neels boeken
  E-book
  Leo Neels - Belgie, fantastisch farmaland

  Een scherpe blik op de farmasector De farmasector is het best bewaarde geheim van België. Het is immers één van de weinige sectoren waarin België tot de absolute wereldtop behoort. In België, fantastisch farmaland brengt Leo Neels een authentiek verhaal… (E-book)

  Lees meer...
  15,99