Boeken over gezondheid

 • Matthijs Buikema boeken
  Matthijs Buikema - 'Hadden ze maar geluisterd...'

  'Was Niels gezond geweest als de artsen destijds mijn signalen hadden opgepikt en hem eerder hadden onderzocht? Waarom werd de meest vreselijke diagnose die er was - namelijk een hersentumor - niet meteen uitgesloten? Geen enkele arts wil toch een hersentumor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Jean-Paul Claes boeken
  Jean-Paul Claes - De boomenergie als mijn vriend

  Dit boek is gegroeid vanuit een waargebeurde beleving, enkele jaren terug. Het is een ruim en spiritueel boek dat verder gaat dan onszelf. Het is een reis die een verdieping maakt naar het geheel van het bestaan. Het boek geeft ook een boodschap mee, waar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Herman Jansen, Betty Rombout boeken
  Herman Jansen, Betty Rombout - Autisme in het nest

  Interviews over opgroeien met een vader of moeder met autisme 'Autisme in het nest' is een leerzaam boek met interviews over opgroeien in een gezin met een ouder met autisme. De invloed die dat kan hebben op het leven van kinderen, ook als ze allang het huis… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Henk Tjong Tjin Tai boeken
  Henk Tjong Tjin Tai - Geneeskunst?

  Traditionele Chinese Geneeskunde en hypnotherapie werken wel, maar zie het maar te bewijzen. Dit is haast onmogelijk met methodes die gehanteerd worden in de reguliere geneeskunde. Een bespreking van patiënten, die met deze geneeswijzen zijn behandeld, kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Egbert Boerma boeken
  Egbert Boerma - Tantaluskwelling

  'Tantaluskwelling' laat weinig heel van de huidige cultstatus van het apergersyndroom. Wanneer een autistische stoornis niet bijtijds wordt onderkend en begeleid, kan deze iemand ernstig beletten zich te ontplooien, en dat op een geniepige manier. Juist bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Lenie Janssen boeken
  Lenie Janssen - Mijn Zondagse Kind

  Als je de woorden niet meer kunt vinden. Als je oren wel horen, maar het geluid niet in de hersenen verwerkt wordt en zijn betekenis verliest en als je op zeer jonge leeftijd geen uitleg meer krijgt over alles wat er rond om je gebeurt, dan beland je in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Erwin G. Bruhns, Hans-Peter Zgraggen boeken
  Erwin G. Bruhns, Hans-Peter Zgraggen - De wonderboom Moringa

  Bestaat er een geneeskrachtige plant tegen bijna alle lichamelijke klachten? ja! De tovernaam is "Moringa". De eiwitrijke "Wonderboom" uit India en de Himalaya heeft nog veel meer verrassingen - en zoveel hooggedoseerde vitamines en mineralen, dat hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Eva Van der Linden boeken
  Eva Van der Linden - Zoon met een gebruiksaanwijzing

  Het dagelijkse leven van een moeder met een autistische kleuter Autisme is hip. Net zoals ADHD is het een etiket dat steeds meer kinderen wordt opgekleefd. Een modeverschijnsel dat ook wel weer overwaait? Neen. Autisme is een harde realiteit voor mensen die er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Frans Leenders boeken
  Frans Leenders - Eetstoornissen

  Wie met eetstoornissen in aanraking is geweest treedt een bijzondere wereld binnen. Naast ellende, verdriet en domweg overleven zijn er ook bijzondere kwaliteiten die mensen met eetstoornissen ontwikkelen. Zoals het mysterieuze 'decodeergedrag', het vermogen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Gert E. Schuitemaker boeken
  Gert E. Schuitemaker - Gewrichten en Voeding

  In dit nieuwe millennium vond een doorbraak in de wetenschap plaats met de ontdekking van de stille ontsteking en de betekenis hiervan voor vele chronische ziekten, óók gewrichtsziekten. De stille ontsteking, veroudering en een ontregeling van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Tara Wilders boeken
  Tara Wilders - Handig healen

  Alles wat we denken, voelen en doen brengt iets in ons lichaam teweeg en heeft invloed op onze uitstraling. Het verschil tussen iemand die vol irritatie zit en iemand die ontspannen is, is gemakkelijk te zien. Deze uitstraling is voelbaar als een energieveld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Martina Fontana boeken
  Martina Fontana - Afkicken van suiker

  Onze wereld is zoet en overal is suiker - zichtbaar maar ook goed verborgen in vele producten die we dagelijks gebruiken. Zoet smaakt goed, maar wie te veel suiker gebruikt, raakt verslaafd en riskeert gezondheidsproblemen. Uitputting, overgewicht, diabetes en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Karin Kalbantner-Wernicke, Tina Haase boeken
  Karin Kalbantner-Wernicke, Tina Haase - Baby-shiatsu

  Baby-shiatsu is een vorm van massage voor baby's in hun eerste levensjaar. Deze vorm van massage is veel meer dan ontspanning: het is effectief bij veel ziektes en kwaaltjes zoals buikpijn, de eerste tandjes, slaapproblemen en buikkrampjes. Bovendien bevordert… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Ans Van Kuijck - Linders boeken
  Ans Van Kuijck - Linders - het omgaan met mijn rechter bovenbeen amputatie

  helmond16 april 2011waar gebeurd verhaal ''Ik ben geboren op 13 juli 1957 in de zeilberg gemeente Deurne,Toen ik acht maanden oud was kreeg ik een ontsteking aan het bot van mijn rechterbeen, De operatie was toen in het st Lambertus ziekenhuis in Helmond, Nu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Adrian Jones boeken
  Adrian Jones - Zwarte Zalf

  Kankerbestrijding met plantaardige zalven. In de Amerikaanse geschiedenis van de kruiden-geneeskunde zijn kankerbehandelingen met plant-aardige zalven al meer dan 300 jaar bij de indianen bekend. De basis van al deze recepturen zijn vrijwel gelijk met hier en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Andreas Moritz boeken
  Andreas Moritz - Weg met diabetes!

  Volgens de populaire auteur is diabetes helemaal geen ziekte; bij het merendeel van de gevallen is het een complex beschermings- of overlevingsmechanisme waarmee het lichaam de mogelijk fatale gevolgen van een ongezond eet- en leefpatroon afwendt. Ondanks de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Richard Duray boeken
  Richard Duray - Dwars

  Richard Duray is dwars. Als jonge student - in de bloei van zijn leven - breekt hij zijn nek. Ondanks de moeilijke weg die hij gaat, komt hij er bovenop en boekt hij de meest wonderbaarlijke resultaten in zijn revalidatie. Zo deed hij onder andere mee aan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Ingrid Barendsen, Wil Boonstra boeken
  Ingrid Barendsen, Wil Boonstra - Terug naar toen 2

  Ouderen praten graag over vroeger: over hun kleding, het leven op school, veranderingen in het verkeer, apparaten die het leven gemakkelijker maakten, hun eerste baan, uitstapjes en vakanties. Reminiscentie-activiteiten hebben tot doel samen met ouderen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Sandew Hira boeken
  Sandew Hira - Verboden Liefde

  ¿Waarom heeft Allah mij gestraft?¿ riep moeder Jokhoe huilend uit toen haar zoon haar vertelde dat hij op mannen viel. Ze wist niet eens wathomoseksualiteit was. Veel later, als ze schrijver Sandew Hira vertelt overhaar eerste reactie, zegt ze er steeds bij:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Yvette Rooding boeken
  Yvette Rooding - Me myself en m'n ego

  'Ik vond mijzelf niet meer leuk'....Met deze tekst begint dit boek waarin de schrijfster met de billen bloot gaat. Haar Ego wordt door haarzelf volkomen ontrafeld en in al zijn naakte kwetsbaarheid getoond. Al haar slechte kanten, aspecten die wij mensen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Michaela Riedel, Klaus Jürgen Becker boeken
  Michaela Riedel, Klaus Jürgen Becker - Ontdek de geheimen van de mannelijke seksualiteit

  Het mannelijk geslachtsorgaan wordt in het Sanskriet aangeduid met het begrip Lingam. Het verwijst niet alleen naar de anatomie, maar tevens naar de energetische en spirituele dimensie van de mannelijke genitaliën. Lingam-massage is gebaseerd op tantrische en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Helen Purperhart, Cerise van Zanten-Ernste boeken
  Helen Purperhart, Cerise van Zanten-Ernste - Yoga met je kind

  Een beweegboek voor ouders met een baby, dreumes of peuter'Yoga met je kind' is een doe-boek voor ouders met jonge kinderen in de leeftijd van 3 maanden tot 4 jaar.Het theoretische deel van het boek geeft achtergrondinformatie over hoe het jonge kind zich… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Ria Teeuw, Madeleine Meuwessen, Micha Meuwessen boeken
  Ria Teeuw, Madeleine Meuwessen, Micha Meuwessen - De tijd vooruit met Star Remedies en Seven Essentials

  De Star Remedies zijn bloesemremedies en brengen balans op emotioneel niveau. De Seven Essentials bevatten de essentie van wereldwonderen en krachtplaatsen. De trillingen daarvan zijn heel verfijnd en werken uit op en zelfs voorbij het spirituele level. Beide… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Julia Handstede, Theodore Handstede boeken
  Julia Handstede, Theodore Handstede - Tao van topseks

  Wil je seks (weer) in de top drie van je leven hebben? Zou je je seksleven graag willen verbeteren? En wil je bovendien weten hoe je met seks je gezondheid en spirituele groei positief kunt beïnvloeden? Dan is dit boek een echte aanrader. De Tao van Topseks… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Andreas Moritz boeken
  Andreas Moritz - De vier meest voorkomende ziekteoorzaken

  Alle belangrijke ziekten worden veroorzaakt en voorafgegaan door een vorm van verstopping. Een verstopping van de lever is bijvoorbeeld meestal te wijten aan galstenen in de galwegen (intrahepatische galstenen). Het beïnvloedt de toevoer van voedingsstoffen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95