Boeken over gezondheid

 • Arjet Borger boeken
  Arjet Borger - Van alles over seks

  Een eerlijk boek over seksualiteit voor jongeren vanaf 15 jaar die hun eigen keuzes willen maken. Als specialist op het gebied van seksualiteit is het voor Arjet Borger normaal om hierover te praten en dat maakt dat dit boek ontspannen leest. Arjet geeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Wouter Duinisveld, Marcia Jansen boeken
  Wouter Duinisveld, Marcia Jansen - De hartslag van een ander

  'De hartslag van een ander, van transplantatie naar triatlon' is het bijzondere en inspirerende verhaal van Wouter Duinisveld (1977); een gezonde en sportieve jongeman, totdat een virusinfectie zijn hart compleet verwoest. In oktober 2007 krijgt Wouter een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Saron Petronilia boeken
  Saron Petronilia - Alles wat je moet weten over de overgang

  Ergens rond je vijfenveertigste begint het: de overgang. Niet zo rond je vijftigste en niet per se met het opvliegers of een wegblijvende menstruatie, zoals velen denken. De overgang is in onze westerse cultuur een beladen fenomeen, maar dankzij dit positieve… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Annemarie Postma boeken
  Annemarie Postma - The sitting chef

  Het eerste boek met voedingsrichtlijnen voor mensen met een zittende leefstijlIn haar nieuwste boek The Sitting Chef bewijst voormalig model, bestsellerauteur en sedentair expert Annemarie Postma dat gezonde voeding van levensbelang is bij de preventie van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Ger Lodewick boeken
  Ger Lodewick - Wat je over orgaandonatie zou moeten weten

  Dit boek is het meest uitgebreide, informatieve boek over orgaandonatie. Voor wie zich wil registreren, zich al heeft geregistreerd, twijfelt of zijn registratie wil veranderen. Niemand kan tegen het helpen van een ernstig ziek medemens zijn. Dat is de reden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Gert Schuitemaker, Jac van Dongen boeken
  Gert Schuitemaker, Jac van Dongen - Gezonde lifestyle eet-adviesboek

  Dieet-, afslank- en kookboeken zijn er genoeg. Maar een eet-adviesboek voor een gezonde lifestyle van de vroege ochtend tot de late avond? Met tips voor ontbijt, lunch, diner en de 'tussendoortjes'? Dat was er nog niet. Daarom schreven apotheker dr. Gert… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Bari M. Logan, Anand M. Sardesai, Sachin Daivajna, A.H.N. Robinson boeken
  Bari M. Logan, Anand M. Sardesai, Sachin Daivajna, A.H.N. Robinson - McMinn's Kleurenatlas van de anatomie van de voet en van de enkel

  Kleurenatlas voor de anatomie van voet en enkel bestemd voor de pedicure en de podotherapeut. (Harde kaft)

  Lees meer...
  62,95
 • Helen Purperhart, Cerise van Zanten-Ernste boeken
  Helen Purperhart, Cerise van Zanten-Ernste - Yoga met je kind

  Een beweegboek voor ouders met een baby, dreumes of peuter'Yoga met je kind' is een doe-boek voor ouders met jonge kinderen in de leeftijd van 3 maanden tot 4 jaar.Het theoretische deel van het boek geeft achtergrondinformatie over hoe het jonge kind zich… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Josca Bos boeken
  Josca Bos - Parkinson DoeBoek

  "Josca Bos beschrijft op een beeldende en herkenbare manier de fasen in de ziekte van Parkinson. Ze put uit haar eigen ervaringen, die van andere patiënten en wetenschappelijke kennis. Veel klachten en kenmerken van de aandoening en de gevolgen voor het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Elizabeth Blackburn, Elissa Epel boeken
  Elizabeth Blackburn, Elissa Epel - Jonger worden

  Elizabeth Blackburn won met haar baanbrekende onderzoek naar DNA en telomeren de Nobelprijs, en schreef samen met psychiater Elissa Epel het boek Jonger worden. Ga veroudering met behulp van de onderzoeksresultaten van Blackburn tegen en optimaliseer je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Bram Bakker, Meindert Inderwisch boeken
  Bram Bakker, Meindert Inderwisch - Mateloos

  Verslaving is een beladen term, voor een ernstige ziekte. Het gaat daarbij niet enkel om het onvermogen om genotsmiddelen als alcohol en drugs gedoseerd te gebruiken, maar ook om zogenaamde gedragsverslavingen. Met de popularisering van het internet is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Hilda Nowotny boeken
  Hilda Nowotny - Helende orgaanmeditatie

  Een wereld op zich, een compleet universum - dat is ons lichaam met al zijn organen. Met adem- en lichaamswerk, meditatie en visualisatie, en helende klank kun je jezelf - en meer specifiek: je organen - helpen om gezond en vitaal te blijven of te herstellen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Barbara Franz boeken
  Barbara Franz - Focusing yoga

  Focusing is een eenvoudig aan te leren methode voor het oplossen van persoonlijke problemen door middel van bewuste lichaamsbeleving. De juiste volgende stap is er altijd, en hij laat zich zien als je aandacht schenkt aan dat wat het lichaam al weet. Yoga is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Sabine Hauswald boeken
  Sabine Hauswald - De schildklier

  Steeds meer mensen hebben problemen met de schildklier: hij werkt te snel, hij werkt te langzaam of er is zelfs sprake van een auto-immuunziekte. Hormonale chaos, depressie, rusteloosheid, een verzwakt immuunsysteem en gewichtstoename kunnen het gevolg zijn.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Ulrike Amann boeken
  Ulrike Amann - Houd je darmen gezond

  Een groot deel van de bevolking heeft darmklachten zonder het te weten, want vaak schuilt de oorzaak van veel voorkomende klachten zoals bijvoorbeeld depressie, alzheimer, migraine en allergieën in een verstoring van onze darmflora. Daarnaast komen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Daniel Kieffer boeken
  Daniel Kieffer - Raadgever naturopathie

  Ontdek hoe je gezonder en gelukkiger kunt leven volgens de principes van de natuur. 'Dit is een boek om te lezen, raadplegen, aanraken, verteren en opnemen, om te leren genezen, om te leren groeien en om nooit meer ziek te zijn.' Claude Barreau Naturopathie is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Michaela Axt- Gadermann, Regina Rautenberg boeken
  Michaela Axt- Gadermann, Regina Rautenberg - Gezonde darmen voor een slanke lijn

  Of we zonder moeite slank blijven of blijvend tegen de kilo's moeten vechten, wordt allemaal in onze darmen bepaald. Ontelbare bacteriën zijn ervoor verantwoordelijk hoe goed of slecht we ons eten kunnen verteren. Het slechte nieuws: wie de foute bacteriën… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Arendo Joustra boeken
  Arendo Joustra - Gezondheids ABC

  Speciale editie Gezondheids-ABC Alles over de revolutie in de medische wetenschap. Wat u moet weten om gezond en fit te worden en te blijven. Wetenschapsredacteuren Simon Rozendaal en José van der Sman volgen de ontwikkelingen in de medische wereld al jaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Daan de Wit boeken
  Daan de Wit - Weet wat je eet

  Wat is verstandig om te eten en wat juist niet? Weet wat je eet laat op prikkelende en toegankelijke wijze zien dat de oudste kennis over voeding wordt bevestigd door de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Gezond eten is eten zoals je lichaam zou willen dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Robynne Chutkan boeken
  Robynne Chutkan - De microbioom oplossing

  Het microbioom - de verzamelnaam voor de 'niet-te-tellen' bacteriën die in ons spijsverteringskanaal wonen - is het recentste medische nieuwsonderwerp. Maar wat betekent dit baanbrekende onderzoek nu eigenlijk voor onze dagelijkse gezondheid? Dr. Robynne… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Paula Kragten boeken
  Paula Kragten - Mooi rood is niet lelijk

  We menstrueren tegenwoordig zo'n vijfhonderd keer per vrouwenleven. Tien keer vaker dan in de Middeleeuwen. Waarom eigenlijk? Voor een succesvolle voorplanting lijkt het geen voorwaarde. Konijnen menstrueren ook niet. Is al dat gemenstrueer wel gezond? Zouden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Paul Poley boeken
  Paul Poley - Het sterkebottenboekje

  Het is belangrijk om goed te zorgen voor uw botten. Want hoe sterker die zijn, hoe kleiner de kans op botbreuken. Maar hoe krijgt u nu sterke botten? Dit boekje geeft antwoord op precies die vraag. U kunt er van alles in lezen over voeding, beweging en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Robert J. Blom boeken
  Robert J. Blom - Natuurlijk gezond

  Naast de reguliere geneeskunde bestaan er honderden zogeheten 'alternatieve geneeswijzen'. Denk daarbij aan natuurgeneeskunde, chiropractie, hydrotherapie, homeopathie, manuele geneeskunde en nog vele therapieën waaruit gekozen kan worden, als er sprake is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hendrik Cammu boeken
  Hendrik Cammu - Wat moet ik nu geloven, dokter?

  ?We vinden een gezonde voeding en goed bewegen steeds belangrijker, maar verliezen de weg in de stroom van nieuwe, soms tegenstrijdige onderzoeken over voeding en beweging. Wat moeten we nu geloven? Wat is echt gezond?Dokter Hendrik Cammu gaat in Wat moet ik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Christopher Vasey boeken
  Christopher Vasey - Detox stap voor stap

  Voel je je moe of futloos? Heb je geen levenslust of energie meer? Dan is het hoog tijd om een detoxkuur te volgen. Ons lichaam kampt met een teveel aan afvalstoffen die zich jarenlang hebben opgestapeld. Dat is volgens de natuurgeneeskunde de dieperliggende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95