Boeken over gezondheid

 • Anodea Judith boeken
  Anodea Judith - Werkboek chakra

  Chakra betekent wiel of draaikolk in het Sanskriet. De zeven chakra's zijn centra van energie in het menselijk lichaam. Anodea Judith, psycholoog, ziet het het chakra systeem als sleutel tot kennis en geestelijke groei. Wanneer er in een chakra blokkades… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Pieter van der Slikke boeken
  Pieter van der Slikke - Haptonomie en haptotherapie

  Iemand aanraken en zelf aangeraakt worden is een essentiële behoefte. Veel mensen missen echter het werkelijke contact met zichzelf en anderen om deze optimaal te kunnen vervullen. Haptonomie is een methode om onze zintuigen ten volle te leren gebruiken bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Corwin Aakster, Fleur Kortekaas boeken
  Corwin Aakster, Fleur Kortekaas - Kruidengeneeskunde

  Fytotherapie is de toepassing van plantaardige geneesmiddelen of kruiden bij de genezing van ziekten. Kruidengeneeskunde was oorspronkelijk een vorm van volksgeneeskunst, maar tegenwoordig zijn veel kruiden wetenschappelijk onderzocht. Binnen verschillende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Corwin Aakster, Fleur Kortekaas boeken
  Corwin Aakster, Fleur Kortekaas - Natuurgeneeskunde

  'Natuurgeneeskunde' wordt ten onrechte vaak gezien als synoniem voor 'alternatieve geneeswijzen'. De natuurgeneeskunde hanteert echter een eigen filosofie met een daarbij behorende werkwijze. Natuurgeneeskundigen kunnen een heel scala aan therapievormen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Jos Cuijten boeken
  Jos Cuijten - Is dementie erg?

  Is dementie erg? van Jos Cuijten geeft inzicht in de werking van de hersenen van mensen met dementie en hoe je die kennis kunt toepassen in de zorg voor dementerenden. Daarmee geeft het antwoord op belangrijke vragen zoals: Wat is er met een dementerende aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Monique Oudshoorn-van Egmond boeken
  Monique Oudshoorn-van Egmond - Op weg naar braille

  Om verschillende redenen kunt u op zoek zijn naar informatie over braille. U bent op latere leeftijd slechtziend of blind geworden of u merkt dat uw zicht langzaam minder wordt. Misschien gaat iemand in uw familie of vriendenkring slechter zien of heeft u… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Marleen Derks boeken
  Marleen Derks - Nooit meer piekeren

  Marleen Derks wist haar eigen chronische piekergedrag succesvol te bestrijden. Omdat dit haar niet was gelukt met bestaande therapieën ontwikkelde zij op basis van wetenschappelijk onderzoek haar eigen K.E.U.Z.E methode, waarmee ook jij in vijf stappen kunt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Ulco Schuurmans boeken
  Ulco Schuurmans - Ontdek Snel: Gezondheidsapps

  Gezondheidsapps maken een sterke groei door: er zijn al rond de 60.000 apps verkrijgbaar. De explosie aan medische apps maakt het moeilijk om de apps die je nodig hebt te vinden. In dit boek ontdek je snel welke typen gezondheidsapps verkrijgbaar zijn, waar je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Anke van Haften boeken
  Anke van Haften - Goede kanker bestaat niet! Een ervaringsverhaal over schildklierkanker Reeks Zorgindruk

  "Soms sta je versteld wat mensen allemaal kunnen uitkramen. Is dat uit onnozelheid, onwetendheid of gewoon omdat ze zich geen houding weten te geven als het gaat om een ziekte als kanker? Ik prent mezelf in dat het goed bedoeld is, maar een knagend gevoel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Klaus-Dietrich Runow boeken
  Klaus-Dietrich Runow - Als gifstoffen op je zenuwen gaan werken

  De opname van giftige stoffen uit de lucht, ons drinkwater, onze voeding en producten als deodorants en wasmiddelen leidt steeds sneller tot een belasting van het zenuwstelsel. In dit boek laat Klaus-Dietrich Runow zien hoe deze gifstoffen in het milieu de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Thorsten Weiss boeken
  Thorsten Weiss - Moringa

  Moringa bevat alle voedingsstoffen die je nodig hebt van je geboorte tot op hoge leeftijd. Er is geen boom of plant die zoveel voedingsstoffen bevat en zoveel gezondheidsvoordelen biedt. Niet voor niets wordt moringa ook wel 'de meest veelzijdige boom ter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Maria Holl boeken
  Maria Holl - De tinnitus-ademtherapie

  Aanbevolen door de Duitse Tinnitus-LigaDe tinnitus-ademtherapie is een zelfhulpprogramma met oefeningen om de psychische en fysieke oorzaken van oorsuizingen op te heffen of te verminderen. Deze uitgave is een uitgebreide en aangepaste versie van het in 2008… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ernst Rietzschel boeken
  Ernst Rietzschel - Het Grote Cholesterol Boek

  Cholesterol. Iedereen kent het begrip maar weinigen kunnen zeggen wat het precies is. Of hoe nefast een hoge cholesterol is voor je hart. In de media verschijnen vaak tegenstrijdige berichten rond de gevaren van cholesterol en de weldaden van gezonder leven en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Richard Wiseman boeken
  Richard Wiseman - Nachtrust

  Wat gebeurt er tijdens onze slaap? Wat is het beste moment om te ontwaken? Wat kunnen we doen om snurken tegen te gaan? Hoe kunnen we nachtmerries voorkomen? Wat zijn de geheimen van 'superslapers'? Bijna een derde van ons leven brengen we slapend door, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Erica Palmcrantz Aziz boeken
  Erica Palmcrantz Aziz - 7 dagen detox

  Ontfiften met rauwkost en smoothies7 DAGEN VAN UW LEVEN - VOOR NIEUWE ENERGIE EN EEN BETER LEVENSGEVOEL!Detox - dat betekent niet alleen ontgiften en afvallen, maar vooral een nieuw levensgevoel creëren. Doe een week het beste voor uzelf en u zult het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Pascale Crauwels boeken
  Pascale Crauwels - Leren slapen zonder pillen

  Een op de drie Belgen slaapt slecht. Chronische stress, een ongezonde levensstijl of gepieker houdt ons 's nachts wakker. De oplossing op dat slaapprobleem wordt maar al te vaak aangereikt in de vorm van een slaappil, maar daarmee wordt de onderliggende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Harald Miedema, Josephine Engels boeken
  Harald Miedema, Josephine Engels - ZorgBasics Werkhervatting en re-integratie

  In deze uitgave in de reeks ZorgBasics staan Werkhervatting en re-integratie bij mensen met gezondheidsproblemen centraal. Door de nieuwe wetgeving is dit veld meer dan ooit aan verandering onderhevig. Dit boek gaat in op het belang van arbeidsparticipatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Lennie-Ester van der Geest boeken
  Lennie-Ester van der Geest - De halszaak Entonnie. Diagnose oorspeekselklierkanker.

  Lennie-Ester van der Geest - opgeleid en jaren werkzaam geweest in de gezondheidszorg - wordt getroffen door een agressieve vorm van oorspeekselklierkanker. Van de ene op de andere dag verandert haar onbevangen leven in geleefd worden. Het zijn twee woorden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Laurianne Ruhe boeken
  Laurianne Ruhe - Good Food - Word in 1 maand de beste versie van jezelf

  Dit boek staat boordevol inspiratie, tips en recepten om in één maand de beste versie van jezelf te worden! Gezond leven betekent niet dat je de rest van je leven worteltjes moet knagen of een dieet moet volgen, integendeel. Met de GoodFood-methode valt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jeanne Ruland boeken
  Jeanne Ruland - Krachtdieren en hulpdieren

  Het vervolg op 'Krachtdieren' - met de spirituele betekenis van 100 nieuwe dierenKrachtdieren zijn spirituele begeleiders uit de dierenwereld. Veel mensen voelen zich van nature tot een bepaald dier aangetrokken. Kennis van de spirituele en symbolische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Frédéric Saldmann boeken
  Frédéric Saldmann - Het beste medicijn ben je zelf

  Stress, slapeloosheid, gebrek aan beweging, geen zin in seks, te veel of niet gebalanceerd eten, misbruik van alcohol, tabak of medicijnen… Dit alles ondermijnt onze weerstand, waardoor we ons zwak en ongezond voelen. -Volgens Frédéric Saldmann kunnen we… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jenny Sutcliffe boeken
  Jenny Sutcliffe - De rugbijbel

  De Rugbijbel is een must have naslagwerk voor de hele familie. Het staat vol praktische wetenschappelijk bewezen tips, om je leven lang goed voor je rug te zorgen. * complete beschrijving van de klachten die je rug, nek en schouders kunnen treffen. *… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Diethard Stelzl boeken
  Diethard Stelzl - Hormonen en neurotransmitters activeren met kosmische symbolen

  Water is een informatiedrager, wat betekent dat water met specifieke gegevens kan worden opgeladen. Dit kunnen we onder andere doen door gebruik te maken van kosmische symbolen. Door water op te laden met de symbolen van hormonen en neurotransmitters… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Richard Béliveau, Denis Gingras boeken
  Richard Béliveau, Denis Gingras - Voorkomen van Kanker

  De diagnose kanker legt een bom onder het leven van velen. Het genezingsproces is lang en ingrijpend, als je al geneest. Zo'n 70% van de kankersoorten is te voorkomen. De crux ligt hem in de juiste voeding en beweging. En het vermijden van factoren die kanker… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • P.G.J. Ganzevles boeken
  P.G.J. Ganzevles - Orgon Levensenergie

  In dit boek staat het thema Levensenergie centraal, vanuit de gedachte dat het bij een gezond leefklimaat niet alleen gaat om schone lucht en biologische voeding. Orgon(ook wel genoemd Prana,of Chi) is een voor ons mensen uiterst belangrijke levensenergie.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00