Boeken over gezondheid

 • Corwin Aakster, Fleur Kortekaas boeken
  Corwin Aakster, Fleur Kortekaas - Traditionele niet-westerse geneeswijzen

  In Traditionele niet-westerse geneeswijzen worden in deel I de belangrijkste geneeswijzen uit Japan, Korea, Tibet en China besproken. In deel II worden geneeswijzen met een wereldwijde verspreiding waarin religie, magie goden en / of geesten een grotere rol… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Corwin Aakster, Fleur Kortekaas boeken
  Corwin Aakster, Fleur Kortekaas - Voedingstherapie en -supplementen

  In Voedingstherapie en -supplementen worden de werking van voeding en supplementen op lichaam en geest besproken. Voedingstherapie en - supplementen is het elfde deel in de nieuwe AnkhHermes-serie Geneeswijzen in Nederland. Eerder verschenen al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Paul Balduck boeken
  Paul Balduck - De ontdekkers van onze voeding

  Je weet wel dat onze voeding uit proteïnen, koolhydraten, vetten en nog wat bijkomende stofjes bestaat, maar wie heeft ons dat wijsgemaakt? Wie onderzocht de bestemming van al die voedingsbestanddelen in ons lichaam? Wie was zo bezorgd om ons welzijn dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Konrad Kemagg boeken
  Konrad Kemagg - Keer je kankerkansen

  KEER JE KANKERKANSEN: Wat de wetenschap ons leert.Weet u dat het drinken van minstens 4 kopjes koffie per dag bescherming geeft tegen (slok)darmkanker tot wel 40%? En dat sommige stoffen in omega-3 een risico zijn voor prostaatkanker en andere stoffen van dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jan van Ingen Schenau boeken
  Jan van Ingen Schenau - Antidepressiva

  Antidepressiva behoren tot de meest voorgeschreven medicijnen in Nederland en worden door bijna één miljoen mensen gebruikt. Voor veel mensen heeft dat geleid tot een vermindering van hun angst, depressie of paniek. Maar ook de keerzijde van de medaille… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,00
 • Maria (MIRA) Peeters-Lootens boeken
  Maria (MIRA) Peeters-Lootens - Het leven is de moeite waard

  "Op de cover staat de mooie afbeelding van een omgekeerde regenboog die de vorm heeft van een schaal. De schrijfster ziet het als een symbool waarin zegeningen en geesteskrachten opgevangen kunnen worden die door de goddelijke Geest vanuit de Oerbron… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Avonturier Reiziger: Waaghalzerij en Pioniersgeest

  Nadat de jonge Ron Hubbard uit Azië teruggekeerd was naar de VS en snel zijn middelbare school afmaakte, ging hij aan de George Washington Universiteit studeren. Daar maakte hij naam als reizende stuntpiloot bij de geboorte van de Amerikaanse luchtvaart. Hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,00
 • Fotograaf: Schrijven met licht

  Zie de vele geselecteerde foto's die het verhaal vertellen over Hubbard's lange carrière die verschillende beroepen overspant. Ontdek het doel achter de foto's die hij nam en lees over de stabiele gegevens die hij voor iedere fotograaf formuleerde. (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,00
 • Gezagvoerder: De Zeven Zeeën bevarend

  Vaar het zeegat uit met L. Ron Hubbard en navigeer door zijn indrukwekkende nalatenschap van nautische kennis. Bekijk het logboek van het schip dat verhaalt over zijn reizen, zijn fotografische verhalen, de krantenknipsels en niet eerder gepubliceerde essays… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,00
 • Filosoof en Grondlegger: Herontdekken van de menselijke ziel

  Herontdekken van de menselijke ziel is het verhaal van Hubbard's filosofische zoektocht en het ontwikkelen van de filosofie van Scientology. Verscheidene zeldzame essays, selecties en discussies over alle kritieke momenten van zijn filosofische reis zijn erbij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,00
 • Filantroop: Herstellen van eer en zelfrespect

  Een uitgebreid overzicht van hoe de ontdekkingen van Hubbard over de hele wereld mannen en vrouwen hun fatsoen, eer en zelfrespect teruggeven. (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,00
 • Filantroop: Onderwijs, geletterdheid en beschaving

  Dit werk laat een blijvende indruk achter van L. Ron Hubbard als opvoeder en van zijn leermethoden. Het laat de ontwikkeling zien van zijn oplossing voor analfabetisme en de educatieve crisis: de studiemethode en de toepassing ervan in de hele wereld. (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,00
 • Filantroop: Rehabiliteren van een gedrogeerde samenleving

  Het bekendmaken van de "beestachtige waarheid" over drugs en de psychiatrische samenzwering om een gedrogeerde samenleving te creëren. Lees de heldere begrijpelijke oplossingen en methoden voor drugrehabilitatie en haar wereldwijde toepassing en resultaten. (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,00
 • De avontuurlijke beginjaren: Brieven & Dagboeken

  Volg L. Ron Hubbard in zijn vroege ontdekkingen in het begin van zijn heroïsche reis - de anekdotes, artikelen en foto's vertellen het allemaal. Zijn expedities in het Caribische gebied, West-Indië, Alaska en zijn avonturen als een piloot worden allemaal in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  42,00
 • Dianetics: Brieven en Dagboeken

  Ervaar 1950 in de voetstappen van L. Ron Hubbard, toen hij op het punt stond om zijn monumentale ontdekking naar buiten te brengen - een revolutie die uiteindelijk alles veranderde, gedocumenteerd in tal van persoonlijke brieven. (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,00
 • De Drijfveren van het Bestaan

  Ieder individu is uitgerust met een centrale kracht die hem door het bestaan heen voortstuwt. Deze impuls, deze stuwkracht, is de drang tot voortbestaan. Het is de inspanning van de kant van het organisme om voort te bestaan.We noemen deze drang tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • De Componenten van Begrip

  Deze kennis zal u in staat stellen om hulp te bieden aan degenen die de ongemakken ervaren van misverstanden, uiteenlopende gezichtspunten, gebroken relaties en alle andere beproevingen die het leven van de mens tot een aaneenschakeling van tegenvallers maakt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • De grondbeginselen van organiseren

  Iedereen ziet in dat wanneer het allemaal beter georganiseerd was, de mensen beter af zouden zijn. We hebben allemaal slechte ervaringen met bureaucratische formaliteiten, onpersoonlijke overheidsinstanties of onzorgvuldige commerciële bedrijven. Slechte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Feitenonderzoek

  Veel mensen gaan op een vrij willekeurige manier te werk wanneer ze op zoek zijn naar de verklaring waarom de dingen die zij ondernemen verbeteren of achteruitgaan, en waarom zij zelf succesvol zijn of waarom niet. Gissingen en "ingevingen" zijn echter niet al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • De grondslagen van Public Relations

  Public relations voorziet in de middelen om je ideeën te communiceren en ze geaccepteerd te krijgen - een kunst die je absoluut onder de knie moet hebben als je met nieuwe ideeën werkt. Het is een manier om steun te winnen voor je projecten en inspanningen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Antje O. boeken
  Antje O. - Leven met Pijn

  Antje was werkzaam als verpleegkundige toen ze op een dag viel en haar enkel verzwikte. Ze dacht dat de pijn na een paar weken over zou gaan, maar hij werd juist erger. De weken werden maanden en nu heeft ze al vier jaar CRPS, oftewel het Complex Regionaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Bram Bakker, Meindert Inderwisch boeken
  Bram Bakker, Meindert Inderwisch - Mateloos

  Verslaving is een beladen term, voor een ernstige ziekte. Het gaat daarbij niet enkel om het onvermogen om genotsmiddelen als alcohol en drugs gedoseerd te gebruiken, maar ook om zogenaamde gedragsverslavingen. Met de popularisering van het internet is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Karel Bruinsma boeken
  Karel Bruinsma - Ouder van mijn ouders

  Enkele kinderen van verstandelijk beperkte ouders vertellen over hun moeizame jeugd. Bijzondere en aangrijpende verhalen, die niet algemeen bekend zijn. Daarnaast geven betrokken professionals en bewindslieden hun visie op dit thema.Volgens de Universele… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Geert Thyssen boeken
  Geert Thyssen - Een andere kijk op ziekte en gezondheid

  Meer en meer mensen worden geteisterd door een of andere 'ziekte'. Vaak leggen we ons lot in handen van een externe behandelaar waardoor echte 'genezing' niet zo snel gevonden wordt. Geert Thyssen vertrok vanuit zijn eigen ervaring voor het schrijven van dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Astrid de Bruin-van de Logt boeken
  Astrid de Bruin-van de Logt - Wijs met spoedzorg (voor ouderen)

  Handzame verwijzer/eerste hulpboek voor mantelzorgers,vrijwilligers en ouderen die een leidraad vormt voor de meest voorkomende vormen van spoedzorg voor ouderen. Geschreven vanuit het perspectief van een doelgroep zonder medische achtergrond.Situaties worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95