Boeken over gezondheid

 • Pauline Dekker, Wanda de Kanter boeken
  Pauline Dekker, Wanda de Kanter - Nederland stopt ! Met roken

  Dit handboek is een eye opener. De mythe van de verslaving, de tactieken van de tabaksindustrie, de gezond-heidsvoordelen voor wie stopt, maar ook de bedreigingen voor wie doorrookt alle facetten van het roken komen aan de orde. Het StoppenStappenPlan helpt om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jop de Vrieze boeken
  Jop de Vrieze - Allemaal beestjes

  We dragen zo'n 1,5 kilo beestjes met ons mee. Ze verteren een deel van het voedsel in onze darmen, ze produceren vitamines en ze zorgen voor een schone en gezonde huid. Ze assisteren en reguleren ons immuunsysteem en hebben zelfs invloed op ons gedrag. Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Marga Beukeboom boeken
  Marga Beukeboom - Kanker… natuurlijk anders

  Ken je mogelijkheden… Zolang de medici kanker niet daadwerkelijk kunnen genezen zijn er, naast de reguliere behandelingen, niet-traditionele methodes die de kwaliteit van leven verbeteren en de algehele gezondheid kunnen herstellen. Haar zoon overleed aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marga Beukeboom boeken
  Marga Beukeboom - De jongen en zijn dood & Kanker… natuurlijk anders

  Een bijzonder en uniek boek dat uit twee delen bestaat, te weten "De Jongen en Zijn Dood" & " Kanker… natuurlijk anders". Het twee-in-een "upside down" boek is uitgebracht op Wereldkankerdag 2017. Het eerste deel is een aangrijpend en waargebeurd verhaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Margit Müller-Frahling boeken
  Margit Müller-Frahling - Actief met Schüsslerzouten

  De 'levenszouten' volgens dr. Schüssler fungeren als een bron voor onze gezondheid. In een wereld die steeds meer wordt gekenmerkt door stress en hectiek ondersteunen de Schüsslerzouten op subtiele wijze de lichamelijke en geestelijke vitaliteit. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Pieter Webeling, Frénk van der Linden boeken
  Pieter Webeling, Frénk van der Linden - Het mooiste woord is herinnering

  Een plastic emmer op een gaspit. Schoenen in de koelkast. Linksaf slaan op de rotonde. Wie verdwaalt in het doolhof van de dementie, verliest het contact met de wereld en zichzelf. De persoonlijkheid van de patiënt lost langzaam op. Het is een ziekteproces… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Jolanda De Mooij, Milly Van de Ploeg boeken
  Jolanda De Mooij, Milly Van de Ploeg - Dementie Inzicht

  Dementie Inzicht beschrijft de lichamelijke veroudering en de (verstandelijke) gevolgen van dementie op lichaam, geest en op gedrag. Het laat zien hoe we met deze veranderingen kunnen omgaan en hoe we onze zorg kunnen afstemmen op de persoonlijke behoeften en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • David Ludwig boeken
  David Ludwig - Altijd trek?

  Eindelijk een boek dat allerlei voedingsdogma's doorprikt. Iedereen zou het moeten lezen. - Kris Verburgh, auteur van De Voedselzandloper Je zult versteld staan hoe eenvoudig afslanken kan zijn. - Pacale Naessens, auteur van o.a. de bestseller Puur Pascale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Toine de Graaf boeken
  Toine de Graaf - Ortho Dossier De kracht van de alternatieven

  Het 'alternatieve circuit' is na de millenniumwisseling onder toenemende druk komen te staan. Op verschillende manieren en zo sterk, dat je kunt spreken van een jacht op de alternatieven. Vooral het verwijt 'niet bewezen' herhaalt zich voortdurend. Tegelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Marjo Horn boeken
  Marjo Horn - Welke vitamines doen het voor mij?

  Stress of pijn of dikwijls moe, totaal geen eetlust of juist áltijd trek. Waardoor komt het? Een tekort aan vitamines? Dat zou het zomaar kunnen zijn! Een gebrek aan vitamines kan tot de meest vervelende klachten leiden, zoals doodmoe zijn, maar niet weten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Richard de Leth boeken
  Richard de Leth - OERsterk Leven

  Totaalconcept voor een sterk lichaam en een vrije geest. De huidige mens wordt steeds vermoeider, dikker en zieker. Dit boek geeft een duidelijk inzicht in de oorzaken en biedt praktische tips voor een gezonder en gelukkiger leven, Het is een gids om het beste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Marnix Pauwels boeken
  Marnix Pauwels - Vrij

  'Vrij' is het levenswerk van Marnix Pauwels, ex-verslaafde en ervaringsdeskundige op het gebied van depressie, angststoornis, borderline en andere psychische aandoeningen. Het leert je op een nieuwe manier naar al je aannames over jou en het leven kijken, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Corwin Aakster, Fleur Kortekaas boeken
  Corwin Aakster, Fleur Kortekaas - Manuele behandelwijzen

  In Manuele behandelwijzen worden de manuele genees- en behandelwijzen besproken. Dit zijn alle handmatige methoden die het harmonisch functioneren van het menselijk lichaam bevorderen, en van het bewegingsapparaat in het bijzonder. Je kunt denken aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • James Earls, Thomas Myers boeken
  James Earls, Thomas Myers - Handboek fascial release-therapie

  Fascial release-therapie is het antwoord op acute of chronische pijn. De fascie is een zacht bindweefsel dat rondom spieren, botten en organen ligt. Deze fascie kan door therapeuten worden behandeld om pijnklachten te verminderen. Als er op de juiste manier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Erica Jago, Elena Brower boeken
  Erica Jago, Elena Brower - Liefde voor yoga

  Liefde voor yoga is een inspirerend werkboek voor iedereen die met yoga bezig is of wil zijn. Yoga is een manier om gezondheidsklachten te voorkomen, en in dit boek spatten de gezondheid en lenigheid van de pagina's af. De sfeervolle foto's zijn betoverend en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Robert Thompson, Kathleen Barnes boeken
  Robert Thompson, Kathleen Barnes - Calcium & broze botten

  Wat maakt je botten sterk? 95% van de mensen zou zeggen: 'Calcium'. Helaas heeft de praktijk de laatste jaren anders uitgewezen. Door de vergrijzing hebben we nog nooit zo veel botbreuken gezien als heden ten dage. Ongetwijfeld heeft de koelkast een bijdrage… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jan Vorst boeken
  Jan Vorst - Adempauze Vrij van astma, allergie, eczeem, hooikoorts, slaap-apneu, hoge bloeddruk, chronische bronchitis, hyperventilatieaanvallen, chronische vermoeidheid, insulineafhankelijke diabetes

  'Lekker diep ademhalen' klinkt aantrekkelijk, maar is niet altijd goed voor de gezondheid. Veel chronische aandoeningen zijn te herleiden tot een onbewuste, diepe ademhaling. Normaal, ontspannen ademen door de neus zorgt voor een betere zuurstofafgifte van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Rudi Westendorp, David van Bodegom boeken
  Rudi Westendorp, David van Bodegom - Oud worden in de praktijk

  Hoe kunnen we zorgen dat we gezond blijven, ook wanneer we ouder worden? Veel gezondheidsklachten, zoals hart- en vaatziekten, diabetes en versleten knieën, lijken onvermijdelijk maar ze komen voort uit onze leefstijl. En die leefstijl wordt gedicteerd door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tom Wiggers boeken
  Tom Wiggers - Doe-het-zelf gezond

  In dit boek worden alle elementen van een gezonde leefstijl besproken: van een gezond lichaamsgewicht tot gezonde slaapgewoonten en van een gezonde zwangerschap tot gezond ouder worden. Alle elementen zijn beknopt en begrijpelijk beschreven en wetenschappelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Marc Peeters, Jan Willem de Groot, Jean-Luc Van Laethem boeken
  Marc Peeters, Jan Willem de Groot, Jean-Luc Van Laethem - Alles over darmkanker

  ?Ongeveer een op de twintig mensen krijgt darmkanker. De aandoening komt helaas ook steeds vaker voor. Hoe ouder je wordt, hoe groter de kans op darmkanker. Door screening kun je de ziekte gelukkig in een vroeg stadium ontdekken. Bovendien is op medisch vlak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Corwin Aakster, Fleur Kortekaas boeken
  Corwin Aakster, Fleur Kortekaas - Ayurvedische geneeskunde

  De Ayurvedische geneeskunde is de oud-Indiase leer en dagelijkse praktijk van gezondheidsbevordering en 'natuurlijke' ziektebestrijding. In Ayurvedische geneeskunde geven Corwin Aakster en Fleur Kortekaas uitleg over het uitgangspunt: de diepe verbondenheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Joel K. Kahn boeken
  Joel K. Kahn - Het gezonde hartboek

  Hart- en vaatziekten komen veel voor in de westerse wereld. Een hartinfarct, hartfalen of aderverkalking zijn voorbeelden van deze ziekten. In Het gezonde hartboek, hoe zorg je zo goed mogelijk voor je belangrijkste orgaan? van Joel K. Kahn legt deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Lucy Sarink boeken
  Lucy Sarink - Meebewegen met kanker

  Meebewegen met kanker is het verhaal over twee eigenzinnige genezingsprocessen en een leven dat ingrijpend veranderde. Helder en bewogen beschrijft Lucy Sarink hoe zij de stap maakte van verzet en strijd naar overgave en meebewegen - zowel tijdens als na… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Franklyn Sills boeken
  Franklyn Sills - Grondbeginselen in craniosacrale biodynamica

  Als somatische benadering van welzijn is biodynamische craniosacrale therapie (BCST) gekend omwille van haar zachtheid en doeltreffendheid bij het behandelen van verschillende traum's en onevenwicht. Het is hierbij van groot belang dat de behandelaar in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Renate van der Zee boeken
  Renate van der Zee - Mannen die seks kopen

  Mannen die seks kopen. Wie zijn zij? Zijn ze met velen of vormen ze maar een bescheiden groep? Waarom doen ze het? Hoe kijken ze tegen de vrouwen aan met wie ze betaalde seks hebben? En hoe zit het met mensenhandel, voelen ze zich daar verantwoordelijk voor?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,90