Boeken over gezondheid

 • Yvette Rooding boeken
  Yvette Rooding - Me myself en m'n ego

  'Ik vond mijzelf niet meer leuk'....Met deze tekst begint dit boek waarin de schrijfster met de billen bloot gaat. Haar Ego wordt door haarzelf volkomen ontrafeld en in al zijn naakte kwetsbaarheid getoond. Al haar slechte kanten, aspecten die wij mensen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marlies Vervoort boeken
  Marlies Vervoort - Sondylarthro watte? Leven met jeugdreuma

  Marlies Vervoort (°1993) behaalde een diploma als opvoedster in de richting jeugd- en gehandicaptenzorg en studeert momenteel sociaal werk in Geel. Na een lange zoektocht werd op haar vijftiende jeugdreuma vastgesteld. Deze diagnose veranderde haar leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • James Defares boeken
  James Defares - De houdbare mens

  Dit is het belangrijkste boek, niet van uw leven, maar voor uw leven. Waarom?Omdat het een praktische, wetenschappelijk gefundeerde gids is om '120 te worden en 60 te blijven'. Kan dat?Het CBS berekent dat meisjes die nu geboren worden gemiddeld 100 jaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • B. Schoemaker boeken
  B. Schoemaker - Ooglaseren

  Ooglaseren De plussen en de minnenOoglaseren is populair. Jaarlijks kiezen 25.000 Nederlanders ervoor om hun bril of contactlenzen weg te doen en de refractieafwijking in hun ogen voorgoed weg te laten laseren. De is daar heel enthousiast over, de ander minder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Lenie Janssen boeken
  Lenie Janssen - Mijn zondagse kind

  Als je de woorden niet meer kunt vinden. Als je oren wel horen, maar het geluid niet in de hersenen verwerkt wordt en zijn betekenis verliest en als je op zeer jonge leeftijd geen uitleg meer krijgt over alles wat er rond om je gebeurt, dan beland je in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Anneke de Jong boeken
  Anneke de Jong - De Ultieme Penis Verlengings Gids - Luxe Pakket

  Dit waanzinnige pakket bestaat uit:- De Ultieme Penis Verlengingsgids- 2 Hotelvouchers, 2 - 6 overnachten in honderden hotels. (excl. ontbijt/diner)- 2 Condooms- Zakje glijmiddel- PenismeterDe droom of het verlangen van veel mannen.Een grotere, dikkere,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  69,00
 • Anneke de Jong boeken
  Anneke de Jong - De Ultieme Penis Verlengings Gids - Luxe Pakket

  Dit waanzinnige pakket bestaat uit:- De Ultieme Penis Verlengingsgids- 2 Hotelvouchers, 2 - 6 overnachten in honderden hotels. (excl. ontbijt/diner)- 2 Condooms- Zakje glijmiddel- PenismeterDe droom of het verlangen van veel mannen.Een grotere, dikkere,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  69,00
 • R. Havekes, H. Drenth boeken
  R. Havekes, H. Drenth - De leerwerkplaats

  Je leert alles hier veel sneller en intensiever", is een veelgehoorde opmerking van studenten. In 2002 is gestart met een leerwerkplaats in het Leids Universitair Medisch Centrum, in samenwerking met de Hogeschool Leiden, waarbij Ria Havekes als projectleider… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,95
 • Simon Singh, Edzard Ernst boeken
  Simon Singh, Edzard Ernst - Bekocht of behandeld?

  Alternatieve geneeswijzen wetenschappelijk onderzocht `Onze missie, stellen Simon Singh en Edzard Ernst, `is het onthullen van de waarheid over drankjes, zalfjes, pillen, naalden, kloppen en het werken met energieën. Remedies die buiten het domein van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Wanda Bijster-Smit, Adelheid van Driel-van Alphen boeken
  Wanda Bijster-Smit, Adelheid van Driel-van Alphen - Kiki tovert met reiki

  Kiki is bezig met iets geheimzinnings als zij door de directeur van het plaatselijke dierenasiel gesnapt wordt bij een klein, zwart hondje. Een onbekende jongen helpt haar uit haar benarde situatie. Als dank vertelt Kiki hem haar geheim. En dat blijkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Barbelo Chr. Uijtenbogaardt boeken
  Barbelo Chr. Uijtenbogaardt - Ontspannen en visualiseren voor iedereen

  In een tijd vol haast en stress is ontspannen en visualiseren noodzakelijk. Dit praktische boekje legt uit hoe we stress opbouwen, wat we eraan kunnen doen om stress te verminderen en hoe we ons leven een positieve impuls kunnen geven.'Ontspannen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Jan B. Kwant boeken
  Jan B. Kwant - Maar als het donker wordt

  Een autobiografisch verhaal over de hectische periode na het krijgen van de diagnose Parkinson op 48 jarige leeftijd. Een boek waarin ook de kwetsbare momenten in alle openheid worden beschreven. Momenten van wanhoop, hoop maar ook acceptatie. De ervaring hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Annette Born boeken
  Annette Born - Aangekomen!

  We worden te dik. De noodbel luidt: bijna 50% van de Nederlandse bevolking is te dik. Een lager percentage van deze groep mensen lijdt aan Obesitas. Of nog erger: aan Morbide Obesitas. Wanneer alle diëten zijn uitgeput, is er toch nog een oplossing voor alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jan van Ingen Schenau boeken
  Jan van Ingen Schenau - Slinkend brein

  `Als ze me opbergen, ga ik liever dood'. Op voorhand kan het verpleeghuis geen goed doen. Maar wat is er van waar? In dit boek beschrijf ik mijn ervaringen, maar niet alleen dat. Dementie komt uitvoerig aan de orde: wat zijn de eerste signalen van dementie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,90
 • Christine Beerepoot, Henriëtte Horst boeken
  Christine Beerepoot, Henriëtte Horst - 112 vragen over de zorgverzekeringswet

  Dit boek geeft antwoord op de meest gestelde vragen rondom de zorgverzekeringswet in de huisartsenpraktijk. Het gaat in op de laatste ontwikkelingen in de wet- en regelgeving.De vragen over de zorgverzekering worden vaak in de huisartsenpraktijk gesteld.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • J1 Mens boeken
  J1 Mens - Bekkeninstabiliteit

  Dit boek biedt een vrijwel compleet overzicht van de actuele kennis op het gebied van bekkeninstabiliteit: rug– en bekkenklachten die tijdens de zwangerschap of de bevalling kunnen ontstaan. In heldere bewoordingen lees je: wat bekkeninstabiliteit precies… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  61,95
 • Verloskunde, gynaecologie en kindergeneeskunde 4

  Verloskunde, kindergeneeskunde en gynaecologie behandelt de anatomie en fysiologie van de voortplanting, de fysiologie van de zwangerschap, bevalling en kraambedperiode en de pathologie hiervan. Het laatste deel gaat over de gynaecologie. De verschijnselen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  63,95
 • Onno van Schayck, Geertjan Wesseling boeken
  Onno van Schayck, Geertjan Wesseling - Leven met COPD

  In Leven met COPD komen de diverse aspecten van COPD aan de orde. Wat is de oorzaak, wat gebeurt er allemaal nadat de diagnose is gesteld, wat betekent COPD voor de patiënt en de omgeving. "Dit boekje is een leidraad en bron van inspiratie voor de patiënt om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • R.J.C.M. Beerthuizen boeken
  R.J.C.M. Beerthuizen - Anticonceptie na de bevalling

  Anticonceptie na de bevalling biedt uitgebreide informatie over trends in het verloskundig handelen in Nederland, de plaats van de bevalling en gegevens over borstvoeding. De specifieke voorwaarden die gesteld worden aan anticonceptie na de bevalling worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,95
 • J. Zuidema-Cazemier boeken
  J. Zuidema-Cazemier - Ik bepaal

  Wil je meer dan 5 kilo afvallen en zoek je naar een manier om je gewicht blijvend omlaag te brengen? Dan geef je jezelf met dit boek de beste kans van slagen! De meeste afslankboeken bepalen voor jou wat de beste manier is om af te vallen. Natuurlijk hebben de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Aliëtte Jonkers boeken
  Aliëtte Jonkers - Informatiesystemen in de praktijk

  Als huisarts houdt u zich graag bezig met de essentie van het vak: patientenzorg. Maar of u nu net bent begonnen als huisarts of al jarenlang werkzaam bent, u krijgt onherroepelijk te maken met informatiesystemen in de praktijk.In dit boek vindt u ten eerste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,95
 • Lisbeth Verharen, André Nicolasen boeken
  Lisbeth Verharen, André Nicolasen - Maatschappelijk werk in de breedte

  Problemen van cliënten spelen op verschillende niveaus: micro-, meso- en macroniveau. In de praktijk grijpen maatschappelijk werkers veelal gelijktijdig of na elkaar in op alle drie de niveaus, meestal impliciet en zonder overleg met beroepsgenoten. Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  38,95
 • P.E. Dirven-Meyer, Anton C. de Groot boeken
  P.E. Dirven-Meyer, Anton C. de Groot - Leven met eczeem

  Constitutioneel eczeem is een jeukende, erfelijke huidziekte, die meestal een chronisch beloop heeft. Perioden van verbetering en van verergering van het eczeem wisselen elkaar af. De aandoening ontstaat in verreweg de meeste gevallen voor het vijfde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Geerteke de Haas boeken
  Geerteke de Haas - Ervaringsverhalen bij geur- en chemicaliënovergevoeligheid

  'Ervaringsverhalen bij geur- en chemicaliënovergevoeligheid' is een aanvulling op het boek 'Geur- en chemicaliënovergevoeligheid' over de milieuziekte MCS (Multiple Chemical Sensitivity) van Geerteke de Haas. In deze aanvullende verhalenbundel vertellen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Preventie van psychosociale problemen bij kinderen en jeugdigen

  Preventie van psychosociale problemen bij kinderen en jeugdigen is een belangrijk thema geworden in de jeugdhulpverlening, de jeugdgezondheidszorg en het jeugdwelzijnswerk. Een wetenschappelijke onderbouwing van preventieactiviteiten ontbreekt echter veelal.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  86,95