Boeken over gezondheid

  • Jes Schalkwijk boeken
    Jes Schalkwijk - Vanzelfgenezen

    Vanzelf Genezen gaat vanzelf als de patiënt met zijn klachten aan de slag gaat. Vanzelf Genezen biedt een totaal nieuw concept, waarin lichaamstaal, biochemie, biofysica, verstand, ziel, chi en mu op een logische wijze met elkaar verbonden worden. Een concept… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Lucas Slager, Fredy Wamelink boeken
    Lucas Slager, Fredy Wamelink - Eet smakelijk, leef gezond!

    In dit boekje wordt op praktische wijze uitgelegd hoe je door middel van voeding veel aan je gezondheid kunt doen.Je vindt naast dagmenu's vooral praktische informatie over: evenwichtig eten, koolhydraten, eiwitten, vetten, zuren en basen, kruiden, vitamines,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    13,00
  • Gert E. Schuitemaker boeken
    Gert E. Schuitemaker - Ortho Dossier Het gouden boekje voor het hart

    In Het Gouden Boekje voor het Hart presenteert Gert Schuitemaker acht lifestyle-stappen om hart- en vaatziekten te voorkomen. Vier stappen gaan over voeding en voedingssupplementen. Eet mediterraan (met een glas rode wijn) of volgens het oerdieet, neem… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    11,50
  • Nancy Popieul boeken
    Nancy Popieul - Zeewier

    ZEEWIER, de toekomst De geschiedenis van de geneeskunde is ooit gestart met mensen die op zoeken gingen naar planten, bomen en struiken, edelstenen,... die hun kwalen genazen. Wie in de buurt van de zee woonde leerde als kind de grote geneeskracht van de zee… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Richard Hoofs boeken
    Richard Hoofs - Nieuwe geneeskunde

    Het uitgangspunt van 'Nieuwe Geneeskunde' is om weer tot verbinding te komen met de bron. We doen hierbij ons voordeel met de huidige kennis en studie van het materiële 'uit het Westen' en verdiepen deze met energetische wijsheid 'uit het Oosten'.'Nieuwe… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,90
  • Andreas Moritz boeken
    Andreas Moritz - Het body en mind mysterie

    Een goede gezondheid is het meest waardevolle bezit dat je ooit zulthebben. Deze simpele waarheid geldt voor iedereen. De staat van jegezondheid is een reflectie van hoe je jezelfen je wereld ervaart. Dit legt vanzelfsprekendde verantwoordelijkheid voor je… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      9,95
  • Frank Kinslow boeken
    Frank Kinslow - Quantum healing in het dagelijks leven

    Quantum Healing zoals ontwikkeld door Frank Kinslow is een opmerkelijk snelwerkende vorm van geestelijke genezing waarbij oosterse meditatietechnieken samensmelten met praktische toepassingen van de quantumfysica. Door middel van enkele oefeningen leert de… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,50
  • Piet-Hein Peeters, Cindy Cloïn boeken
    Piet-Hein Peeters, Cindy Cloïn - Onder het mom van zelfredzaamheid

    Onder het mom van zelfredzaamheid Zelfredzaamheid is de nieuwe mantra in de wereld van zorg en welzijn. Mooie term natuurlijk, maar wat wordt er nu eigenlijk meer van mensen verwacht? Wanneer kan iemand nog zelfredzaam zijn en waar houdt dat op? En is… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,95
  • Judith van Gaalen boeken
    Judith van Gaalen - Als lekker lastig is

    Bevrijd jezelf van kleine en grote verslavingen. Bijna ieder mens heeft zo zijn manieren om de pijn en donkere kanten van het leven op te vangen en draaglijk te maken door een tijdelijk en kunstmatig gevoel van comfort te creëren. Bij veel mensen neemt dat de… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    18,50
  • Charles B. Inlander, Cynthia K. Moran boeken
    Charles B. Inlander, Cynthia K. Moran - Beter omgaan met stress

    Praktische tips en oplossingen om: uw stressniveau te verlagen - de oorzaken van stress aan te pakken - weer goed te kunnen slapen Als u last hebt van stress, is het belangrijk om daar goed mee om te gaan, want stress kan leiden tot vele ziekten en kwalen. Het… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Simon Rozendaal boeken
    Simon Rozendaal - Elementaire Deeltjes Vaccinatie

    Vaccinatie is #2 in de serie Elementaire Deeltjes.In dit boek legt Simon Rozendaal uit wat vaccinaties zijn, hoe effectief ze zijn, hoe tegenstanders over vaccinaties denken en wat de voor- en nadelen van vaccinaties zijn.-Simon Rozendaal is redacteur… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Philip Kielman, Rita Kos boeken
    Philip Kielman, Rita Kos - Lyme, de verzwegen epidemie

    De ziekte van Lyme - of liever: borreliose - wordt veroorzaakt door de spirocheet Borrelia burgdorferi (Bb). De ware aard van deze spiraalvormige bacterie, en de schade die hij met zijn toxinen teweegbrengt, wordt door de meeste artsen en therapeuten nog niet… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Gert E. Schuitemaker boeken
    Gert E. Schuitemaker - Gezond met voedingssupplementen advies van een apotheker

    Tekst:Dit 'kijk- en beleefboek' is geschreven vanuit de intentie om op een zo aantrekkelijk mogelijke manier het waarom van voedingssupplementen te belichten. Op een duidelijke én toegankelijke manier wordt het nut van het gebruik van voedingssupplementen… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    29,50
  • Crispijn Hartzema boeken
    Crispijn Hartzema - Het Hormoon Geheim

    Moeiteloos afvallen, natuurlijke schoonheid en een stabiele cyclus!?Te mooi om waar te zijn? Toch kan iedereen dit binnen een maand ervaren volgens Crispijn Hartzema, schrijver van het boek Het Hormoon Geheim. In dit boek legt Crispijn uit waarom het… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Saskia van Velzen boeken
    Saskia van Velzen - Lachyoga

    Kinderen lachen wel 300 keer per dag, volwassenen gemiddeld nog maar 15 keer. Terwijl lachen zo gezond is! Onze natuurlijke lach is afhankelijk van veel factoren, maar er zijn kennelijk niet veel redenen om te lachen... We lachen vaker niet dan wel. Lachyoga… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    10,00
  • Thorsten Meininger, Josienna Davidse boeken
    Thorsten Meininger, Josienna Davidse - Een koelkast vol familie

    Achter eten gaat vaak veel meer schuil dan alleen onszelf voeden. Voeding kan een goede dekmantel zijn voor verdriet, angst, boosheid of pijn. We gebruiken voeding dan om ons te verdoven, ons onwetend te houden of om een valse grip op het leven te houden.Op… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    16,50
  • Fred de Vries boeken
    Fred de Vries - De Cranberry

    Nog niet zo lang geleden was de cranberry alleen op het Waddeneiland Terschelling een bekende plant. Daar bestond zelfs een oude legende die verklaarde hoe deze bes op het eiland terecht was gekomen. Tegenwoordig staat de cranberry bekend als ¿superfruit¿,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Matthijs Buikema boeken
    Matthijs Buikema - 'Hadden ze maar geluisterd...'

    'Was Niels gezond geweest als de artsen destijds mijn signalen hadden opgepikt en hem eerder hadden onderzocht? Waarom werd de meest vreselijke diagnose die er was - namelijk een hersentumor - niet meteen uitgesloten? Geen enkele arts wil toch een hersentumor… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    12,95
  • Jean-Paul Claes boeken
    Jean-Paul Claes - De boomenergie als mijn vriend

    Dit boek is gegroeid vanuit een waargebeurde beleving, enkele jaren terug. Het is een ruim en spiritueel boek dat verder gaat dan onszelf. Het is een reis die een verdieping maakt naar het geheel van het bestaan. Het boek geeft ook een boodschap mee, waar… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    17,00
  • Henk Tjong Tjin Tai boeken
    Henk Tjong Tjin Tai - Geneeskunst?

    Traditionele Chinese Geneeskunde en hypnotherapie werken wel, maar zie het maar te bewijzen. Dit is haast onmogelijk met methodes die gehanteerd worden in de reguliere geneeskunde. Een bespreking van patiënten, die met deze geneeswijzen zijn behandeld, kan… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,50
  • Erwin G. Bruhns, Hans-Peter Zgraggen boeken
    Erwin G. Bruhns, Hans-Peter Zgraggen - De wonderboom Moringa

    Bestaat er een geneeskrachtige plant tegen bijna alle lichamelijke klachten? ja! De tovernaam is "Moringa". De eiwitrijke "Wonderboom" uit India en de Himalaya heeft nog veel meer verrassingen - en zoveel hooggedoseerde vitamines en mineralen, dat hij… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    18,90
  • Eva Van der Linden boeken
    Eva Van der Linden - Zoon met een gebruiksaanwijzing

    Het dagelijkse leven van een moeder met een autistische kleuter Autisme is hip. Net zoals ADHD is het een etiket dat steeds meer kinderen wordt opgekleefd. Een modeverschijnsel dat ook wel weer overwaait? Neen. Autisme is een harde realiteit voor mensen die er… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Martina Fontana boeken
    Martina Fontana - Afkicken van suiker

    Onze wereld is zoet en overal is suiker - zichtbaar maar ook goed verborgen in vele producten die we dagelijks gebruiken. Zoet smaakt goed, maar wie te veel suiker gebruikt, raakt verslaafd en riskeert gezondheidsproblemen. Uitputting, overgewicht, diabetes en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,90
  • Karin Kalbantner-Wernicke, Tina Haase boeken
    Karin Kalbantner-Wernicke, Tina Haase - Baby-shiatsu

    Baby-shiatsu is een vorm van massage voor baby's in hun eerste levensjaar. Deze vorm van massage is veel meer dan ontspanning: het is effectief bij veel ziektes en kwaaltjes zoals buikpijn, de eerste tandjes, slaapproblemen en buikkrampjes. Bovendien bevordert… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    16,95
  • Adrian Jones boeken
    Adrian Jones - Zwarte Zalf

    Kankerbestrijding met plantaardige zalven. In de Amerikaanse geschiedenis van de kruiden-geneeskunde zijn kankerbehandelingen met plant-aardige zalven al meer dan 300 jaar bij de indianen bekend. De basis van al deze recepturen zijn vrijwel gelijk met hier en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    18,95