Boeken over gezondheid

 • Kama Soetra

  De Kama Soetra, de Wetenschap der Liefde, werd bijna 2000 jaar geleden samengesteld door de Indiase godsgeleerde Vatsyayana. Nog steeds is de Kama Soetra een van de grootste werken uit de historie: een klassiek liefdeshandboek, een hoogtepunt in de rijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Hetty Draayer boeken
  Hetty Draayer - Meditatie, energie en bewustzijn

  Meditatie, energie en bewustzijnHetty Draayer In het midden van ons lichaam, diep in de ruimte van het bekken, ligt het 'kosmisch oog'. Als we van daaruit ademen, mediteren en leven, gaan alle poriën van de huid open, wordt ons lichaam in energie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Tiemen Westerduin, Ilonka Terlouw boeken
  Tiemen Westerduin, Ilonka Terlouw - Geloven in seks

  ¿Ik vind het erg goed dat er niet in voorzichtige benamingen wordt gesproken, maar dat alles gewoon gezegd wordt zoals het is¿ (reactie van jongere uit meeleesgroep).Wil je uit seks halen wat erin zit, dan moet je daarin bewuste keuzes maken: zó wil ik het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Uffe Ravnskov boeken
  Uffe Ravnskov - Feiten en fabels over cholesterol en cholesterolverlagende medicijnen

  Dr. Uffe Ravnskov vond het na vele jaren studie tijd worden om de feiten en fabels over cholesterol naar buiten te brengen.Het feit dat miljoenen mensen ten onrechte cholesterolverlagers slikken - het nummer één medicijn in de wereld - moet doorbroken worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anil Kumar Mehta boeken
  Anil Kumar Mehta - Ayurvedische voedingsleer in de praktijk

  De relatie tussen voeding en gezondheid volgens de oudste gezondheidsleer ter wereld. Met recepten en dieten. In Ayurveda, de oudste gezondheidsleer ter wereld, is de juiste voeding heel belangrijk. Alleen met de juiste voeding, aangepast aan de individuele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Rob van Berkel boeken
  Rob van Berkel - Overgewicht en obesitas

  Meer dan de helft van de volwassen Nederlanders heeft overgewicht of obesitas. Dit leidt niet alleen tot serieuze gezondheidsproblemen maar ook tot hoge zorgkosten. Inmiddels heeft het alarmerende vormen aangenomen en is iedereen op zoek naar DE oplossing.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • James Defares boeken
  James Defares - De Houdbare Mens

  Dit is het belangrijkste boek, niet van uw leven, maar voor uw leven. Waarom?Omdat het een praktische, wetenschappelijk gefundeerde gids is om '120 te worden en 60 te blijven'. Kan dat?Het CBS berekent dat meisjes die nu geboren worden gemiddeld 100 jaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Frank Kinslow boeken
  Frank Kinslow - Quantum Healing Praktijkboek

  Het Quantum Healing Praktijkboek is het derde boek van Frank Kinslow over de Quantum Entrainment® Methode. Het bevat een volledig overzicht van deze snelwerkende healing methode met alle basisoefeningen, aangevuld met talrijke nieuwe oefeningen en praktische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Christa Keding boeken
  Christa Keding - DE SPIERTEST - WAT KUN JE ERMEE?

  Veel mensen hebben verbazingwekkende positieve ervaringen opgedaan met de spiertest, het belangrijkste instrument van de toegepaste kinesiologie. De spiertest is een fantastisch instrument om door middel van het testen van de spierspanning in de arm de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Joyce Mesdag boeken
  Joyce Mesdag - De lijdzame lust

  Sinds Fifty Shades of Grey van E.L. James de wereld veroverde, lijken zweepjes, bindtouw en lederen outfits geen taboe meer te zijn in de slaapkamers. Is SM nu 'gewoon' geworden in Vlaanderen? Auteur Joyce Mesdag (30 enfreelance journalist) interviewed… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jes Schalkwijk boeken
  Jes Schalkwijk - Vanzelfgenezen

  Vanzelf Genezen gaat vanzelf als de patiënt met zijn klachten aan de slag gaat. Vanzelf Genezen biedt een totaal nieuw concept, waarin lichaamstaal, biochemie, biofysica, verstand, ziel, chi en mu op een logische wijze met elkaar verbonden worden. Een concept… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Marijke Van Kampen, Mirjam Vervaeke boeken
  Marijke Van Kampen, Mirjam Vervaeke - Stress. Preventie, reductie en ontspanning. Twaalf methoden

  STRESS PREVENTIE, REDUCTIE EN ONTSPANNING TWAALF METHODEN Deze nieuwe editie - volledig geactualiseerd en met toegevoegd digitaal materiaal - heeft niet als doel om de zoveelste theorie over stress op de lezer los te laten, maar wel om kennis te laten maken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,85
 • Lucas Slager, Fredy Wamelink boeken
  Lucas Slager, Fredy Wamelink - Eet smakelijk, leef gezond!

  In dit boekje wordt op praktische wijze uitgelegd hoe je door middel van voeding veel aan je gezondheid kunt doen.Je vindt naast dagmenu's vooral praktische informatie over: evenwichtig eten, koolhydraten, eiwitten, vetten, zuren en basen, kruiden, vitamines,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Gert E. Schuitemaker boeken
  Gert E. Schuitemaker - Ortho Dossier Het gouden boekje voor het hart

  In Het Gouden Boekje voor het Hart presenteert Gert Schuitemaker acht lifestyle-stappen om hart- en vaatziekten te voorkomen. Vier stappen gaan over voeding en voedingssupplementen. Eet mediterraan (met een glas rode wijn) of volgens het oerdieet, neem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Ingo Frobose boeken
  Ingo Frobose - Handboek voor een gezonde rug

  Het oefenprogramma voor een gezonde rug De nieuwe antipijnstrategie Ontdek wat bij rugpijn echt helpt en hoe u door een slimme combinatie van ontspanning en beweging de vicieuze cirkel eindelijk kunt doorbreken. Uniek zelfhulpprogramma in drie fasen Rust,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Nancy Popieul boeken
  Nancy Popieul - Zeewier

  ZEEWIER, de toekomst De geschiedenis van de geneeskunde is ooit gestart met mensen die op zoeken gingen naar planten, bomen en struiken, edelstenen,... die hun kwalen genazen. Wie in de buurt van de zee woonde leerde als kind de grote geneeskracht van de zee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Richard Hoofs boeken
  Richard Hoofs - Nieuwe geneeskunde

  Het uitgangspunt van 'Nieuwe Geneeskunde' is om weer tot verbinding te komen met de bron. We doen hierbij ons voordeel met de huidige kennis en studie van het materiële 'uit het Westen' en verdiepen deze met energetische wijsheid 'uit het Oosten'.'Nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Thorsten Weiss, Jenny Bor boeken
  Thorsten Weiss, Jenny Bor - Programmeer je lichaam op afvallen

  Bewust Gelukkig Slank Wanneer je wilt afvallen, dan moet je lichaam daar 'ja' tegen zeggen. En je lichaam kan 'ja' zeggen wanneer je het daarop programmeert. Wat zijn je onbewuste blokkades om niet af te vallen? Ontdek welke innerlijke programma's aan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Gunther H. Heepen boeken
  Gunther H. Heepen - Geneeskrachtige kuren met Schüssler-celzouten

  Schüssler-celzouten vormen een ongelooflijke schat aan geneesmiddelen en zijn ideaal voor de zelfbehandeling van veel klachten. Het is dan ook niet verbazend dat deze unieke geneesmethode zo populair is. Met de Schüssler-kuren kunt u het succes van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Andreas Moritz boeken
  Andreas Moritz - Het body en mind mysterie

  Een goede gezondheid is het meest waardevolle bezit dat je ooit zulthebben. Deze simpele waarheid geldt voor iedereen. De staat van jegezondheid is een reflectie van hoe je jezelfen je wereld ervaart. Dit legt vanzelfsprekendde verantwoordelijkheid voor je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Frank Kinslow boeken
  Frank Kinslow - Quantum healing in het dagelijks leven

  Quantum Healing zoals ontwikkeld door Frank Kinslow is een opmerkelijk snelwerkende vorm van geestelijke genezing waarbij oosterse meditatietechnieken samensmelten met praktische toepassingen van de quantumfysica. Door middel van enkele oefeningen leert de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Piet-Hein Peeters, Cindy Cloïn boeken
  Piet-Hein Peeters, Cindy Cloïn - Onder het mom van zelfredzaamheid

  Onder het mom van zelfredzaamheid Zelfredzaamheid is de nieuwe mantra in de wereld van zorg en welzijn. Mooie term natuurlijk, maar wat wordt er nu eigenlijk meer van mensen verwacht? Wanneer kan iemand nog zelfredzaam zijn en waar houdt dat op? En is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Judith van Gaalen boeken
  Judith van Gaalen - Als lekker lastig is

  Bevrijd jezelf van kleine en grote verslavingen. Bijna ieder mens heeft zo zijn manieren om de pijn en donkere kanten van het leven op te vangen en draaglijk te maken door een tijdelijk en kunstmatig gevoel van comfort te creëren. Bij veel mensen neemt dat de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Charles B. Inlander, Cynthia K. Moran boeken
  Charles B. Inlander, Cynthia K. Moran - Beter omgaan met stress

  Praktische tips en oplossingen om: uw stressniveau te verlagen - de oorzaken van stress aan te pakken - weer goed te kunnen slapen Als u last hebt van stress, is het belangrijk om daar goed mee om te gaan, want stress kan leiden tot vele ziekten en kwalen. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Simon Rozendaal boeken
  Simon Rozendaal - Elementaire Deeltjes Vaccinatie

  Vaccinatie is #2 in de serie Elementaire Deeltjes.In dit boek legt Simon Rozendaal uit wat vaccinaties zijn, hoe effectief ze zijn, hoe tegenstanders over vaccinaties denken en wat de voor- en nadelen van vaccinaties zijn.-Simon Rozendaal is redacteur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99