Boeken over gezondheid

 • Jop de Vrieze boeken
  Jop de Vrieze - Allemaal beestjes

  We dragen zo'n 1,5 kilo beestjes met ons mee. Ze verteren een deel van het voedsel in onze darmen, ze produceren vitamines en ze zorgen voor een schone en gezonde huid. Ze assisteren en reguleren ons immuunsysteem en hebben zelfs invloed op ons gedrag. Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Pieter Webeling, Frénk van der Linden boeken
  Pieter Webeling, Frénk van der Linden - Het mooiste woord is herinnering

  Een plastic emmer op een gaspit. Schoenen in de koelkast. Linksaf slaan op de rotonde. Wie verdwaalt in het doolhof van de dementie, verliest het contact met de wereld en zichzelf. De persoonlijkheid van de patiënt lost langzaam op. Het is een ziekteproces… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Jannes van Everdingen, Kees-Peter de Roos boeken
  Jannes van Everdingen, Kees-Peter de Roos - Huid & haar

  De huid vormt het omhulsel dat mens en dier van de buitenwereld afgrenst. Met een oppervlak van 1,5 à 2 m2 is het ons grootste orgaan. De huid is echter veel meer dan een verpakking alleen: hij beschermt, waarschuwt, is lustopwekkend en biedt een bron van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Richard de Leth boeken
  Richard de Leth - Persoonlijk leefstijlplan

  Investeer in jezelf Richard de Leth helpt je met dit boek jouw gezondheid te versterken. En hij legt uit hoe je een gelukkiger en waardevoller leven kunt leiden. Naast zijn filosofie over een gezonde leefstijl, behandelt hij ook onderwerpen als zingeving,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Janine Bharucha boeken
  Janine Bharucha - Masseer zelf je pijn weg

  Een stijve nek, een opgeblazen gevoel, oorsuizingen, vermoeide ogen, hoofdpijn... iedereen heeft er wel eens mee te maken. Masseer zelf je pijn weg bevat 50 eenvoudige massagetechnieken die je zelf tijdens een korte pauze kunt toepassen. De technieken worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Bjorn Schraa boeken
  Bjorn Schraa - Hoe gaan we dit doen?

  Hoe gaan we dit doen?Stressen of relaxenAls je op een pragmatische manier weet om te gaan met stress, kun je het accepteren als onderdeel van je dagelijks leven en er een positieve wending aan geven.Dit boek kan je helpen om stress anders te benaderen en deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Menno Oosterhoff boeken
  Menno Oosterhoff - Vals alarm

  In Vals alarm toont Menno Oosterhoff wat er omgaat in mensen met een dwangstoornis. Hij put daarbij niet alleen uit zijn kennis als psychiater, maar ook uit zijn eigen ervaringen als dwangpatiënt. De dwangstoornis is vooral bekend als smetvrees of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Richard de Leth boeken
  Richard de Leth - OERsterk Leven

  Totaalconcept voor een sterk lichaam en een vrije geest. De huidige mens wordt steeds vermoeider, dikker en zieker. Dit boek geeft een duidelijk inzicht in de oorzaken en biedt praktische tips voor een gezonder en gelukkiger leven, Het is een gids om het beste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Marnix Pauwels boeken
  Marnix Pauwels - Vrij

  'Vrij' is het levenswerk van Marnix Pauwels, ex-verslaafde en ervaringsdeskundige op het gebied van depressie, angststoornis, borderline en andere psychische aandoeningen. Het leert je op een nieuwe manier naar al je aannames over jou en het leven kijken, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Joan van Baarle boeken
  Joan van Baarle - Gevangen in geluid

  Gaby Olthuis, moeder van twee kinderen, lijdt aan een ondraaglijke vorm van oorsuizen. Wanneer er na een jarenlange strijd geen verlichting komt, besluit ze tot euthanasie. Hoe is zij zover gekomen?In Gevangen in geluid beschrijft haar moeder, Joan van Baarle,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Daphna Loudar boeken
  Daphna Loudar - Handboek voor tienermeiden

  Uniek naslagwerk over alles wat een tienermeisje wil weten maar niet durft te vragen! Handboek voor tienermeiden is hét meegroeiboek voor meiden tussen de 12 en de 17 jaar. Het boek vanaf de brugklas tot het laatste jaar van de middelbare school dat niet mag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Goedele Liekens boeken
  Goedele Liekens - Het vaginaboek

  De vagina is nog steeds taboe. Vele vrouwen durven er zelfs niet met vriendinnen over te spreken en vinden de vagina het lichaamsdeel waar ze het minst van afweten. Maar het zou onze intiemste vriendin moeten zijn! We moeten open over haar praten en haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Michael Polling boeken
  Michael Polling - Autobiografie van een lingam

  Dit is een boek over persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, liefde, tantra en seksualiteit - ook en juist als maatschappelijk en spiritueel verbindende factor. Het is een apart boek. Fictie noch factie. Iets daar tussenin. En een uniek boek. Het eerste over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Michael Gienger boeken
  Michael Gienger - Een steen voor ieder moment

  Is er iemand jarig, verhuisd of geslaagd? Heb je behoefte aan succes of ben je in de rouw? Voor elk van deze en nog vele andere momenten zijn er speciale stenen. In Een steen voor ieder moment staan 22 verschillende momenten beschreven waarbij een steen goed… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • E. Hoekstra, D. van de Neer boeken
  E. Hoekstra, D. van de Neer - Heel je rug

  Ismakogie-oefeningen ter voorkoming van rugklachten.Het is wetenschappelijk bewezen dat rugpijn kan worden voorkomen door een goede houding en door te blijven bewegen. Deze oefeningen vormen daarbij een belangrijk hulpmiddel, ze zijn zacht en plezierig om te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Nancy Popieul boeken
  Nancy Popieul - Planten, levenskracht en DNA

  Dit boek vertrekt vanuit de grote passie van de schrijfster: het leven zelf. Via cel-DNA, genetica en epigenetica stappen we de wereld binnen van de moderne kruidengeneeskunde. In 'Planten, levenskracht en DNA' vind je uitgebreide informatie over fytotherapie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Vanessa Pilloni boeken
  Vanessa Pilloni - Calorieën met voelsprieten

  Veel mensen zijn jarenlang bezig te herstellen van een eetstoornis. Een onderbelicht aspect hierbij is de relatie met hoogsensitiviteit. Uit onderzoek, mijn ervaringen en die van vele lotgenoten, blijkt dat praktisch iedereen met een eetstoornis hooggevoelig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Eva-Maria Kraske boeken
  Eva-Maria Kraske - Het zuur-base evenwicht

  De perfecte balans voor vitaliteit en gezondheidOnze leefwijze en voedingsgewoonten leiden vaak tot een te zure stofwisseling. Met eenvoudige middelen kunt u het zuur-base-evenwicht herstellen en ziekten voorkomen of zelfs genezen.Wat vindt u in dit boek?-… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Patricia Vorstenbos boeken
  Patricia Vorstenbos - Mijn leven stond stil

  Wat doe je als je van een levenslustige en energieke vrouw verandert in iemand die doodziek op bed komt te liggen?Het overkwam Patricia Vorstenbos. De diagnose: MS, een ongeneeslijke ziekte. Dat kan niet, voelde ze intuïtief aan. Ze luisterde naar het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Marilyn Glenville boeken
  Marilyn Glenville - De grote gezondheidsbijbel voor vrouwen

  De complete raadgever voor vrouwen van elke leeftijd Voor een gelukkig en gezond leven is het belangrijk dat u uw lichaam goed verzorgt en daar kan dit boek u bij helpen. Het vertelt u tot in detail hoe uw lichaam in elkaar zit, met welke gezondheidsproblemen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jean-Paul Claes boeken
  Jean-Paul Claes - De boomenergie als mijn vriend

  Dit boek is gegroeid vanuit een waargebeurde beleving, enkele jaren terug. Het is een ruim en spiritueel boek dat verder gaat dan onszelf. Het is een reis die een verdieping maakt naar het geheel van het bestaan. Het boek geeft ook een boodschap mee, waar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • J1 Mens boeken
  J1 Mens - Bekkeninstabiliteit

  Dit boek biedt een vrijwel compleet overzicht van de actuele kennis op het gebied van bekkeninstabiliteit: rug– en bekkenklachten die tijdens de zwangerschap of de bevalling kunnen ontstaan. In heldere bewoordingen lees je: wat bekkeninstabiliteit precies… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  61,95
 • Maya Shetreat-Klein boeken
  Maya Shetreat-Klein - Goed vies, het nieuwe gezond

  Nieuwe onderzoeken laten zien dat chronische ziekten bij kinderen - van allergieën en ADHD tot psychische ziekten en obesitas - steeds vaker voorkomen. Dr. Maya Shetreat-Klein, kinderneuroloog en zelf ouder, liep op tegen de grenzen van de conventionele… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Maria Holl boeken
  Maria Holl - Beter slapen

  Beter slapen kan iedereen leren! Dit boek van de bekende therapeute en natuurgeneeskundige Maria Holl biedt talrijke tips, suggesties en oefeningen om tot een diepe en verkwikkende slaap te komen. Daarvoor is frisse lucht in de slaapkamer belangrijk, het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • René van Rijckevorsel, Eddy Schaafsma, José Bernard, Agnes Hoogendijk, Liesbeth Wiewel, Tonny van Winssen boeken
  René van Rijckevorsel, Eddy Schaafsma, José Bernard, Agnes Hoogendijk, Liesbeth Wiewel, Tonny van Winssen - Enjoy your life

  Gids voor een gezond leven Bij Juist geloven we dat je van het leven moet genieten. En om alles uit het leven te halen, is het van belang dat je energie hebt, productief bent, en dat je een opgeruimd hoofd hebt. Een gelukkig leven is dus een gezond leven. Maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95