Boeken over gezondheid

 • Het Oranje Kruis boeken
  Het Oranje Kruis - Het Oranje Kruis Jeugd werkboekje

  Het Oranje Kruis Jeugd Werkboekje is speciaal bedoeld als verwerkingsmateriaal bij Het Oranje Kruis Jeugdboekje voor kinderen van 8 tot 12 jaar oud. Het werkboekje is samen met de Het Oranje Kruis Jeugdboekje dé manier om kinderen EHBO te leren. Kinderen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,50
 • Servaas Binge boeken
  Servaas Binge - Nooit meer naar de dokter

  Waarom gaan we naar de dokter? Huisarts Servaas Bingé gaat op zoek naar de redenen waarom mensen hem consulteren. Vaak was het doktersbezoek overbodig of onnodig. Want mensen kunnen voor een groot deel hun gezondheid zélf bepalen.Door preventie, dus door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Jet van Nieuwkerk boeken
  Jet van Nieuwkerk - Het boek van Jet

  Van healthy tussendoortjes, workout-food en eten met een date tot koken voor een groep vriendinnen, feesthapjes en een katerontbijt. In Het boek van Jet geeft Jet van Nieuwkerk haar favoriete recepten, praktische tips en persoonlijke verhalen voor als je graag… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Daniel Kieffer boeken
  Daniel Kieffer - Raadgever naturopathie

  Ontdek hoe je gezonder en gelukkiger kunt leven volgens de principes van de natuur. 'Dit is een boek om te lezen, raadplegen, aanraken, verteren en opnemen, om te leren genezen, om te leren groeien en om nooit meer ziek te zijn.' Claude Barreau Naturopathie is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Robynne Chutkan boeken
  Robynne Chutkan - Opgeblazen gevoel weg ermee

  Met dit boek kun je precies bepalen wat de hoofdoorzaak van je opgeblazen gevoel is, of dit nu de kunstmatige zoetstoffen in je sportdrank zijn, het hoestmiddel dat je gebruikt, een niet-herkend schildklierprobleem of een van de andere 101 veelvoorkomende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Suzanne Bos boeken
  Suzanne Bos - Buikgevoel

  Op haar 21e kreeg Suzanne Bos te horen dat ze darmkanker had. Ze verloor het vertrouwen in haar buik, maar toen ze meer kwam te weten over de werking van de darmen, verdween gaandeweg die onzekerheid. In Buikgevoel vertelt Suzanne Bos over het leven met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Lina Nertby Aurell, Mia Clase boeken
  Lina Nertby Aurell, Mia Clase - Food Pharmacy

  De belangrijkste en leukste feitjes over je darmflora én de lekkerste recepten. Food Pharmacy begon twee jaar geleden als een blog van de foodnerds Lina Nertby Aurell en Mia Clase over darmflora en ontstekingsremmend voedsel. Dit boek vat op toegankelijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jon Palfreman boeken
  Jon Palfreman - Hersenstormen

  Zeven miljoen patiënten wereldwijd, zeventigduizend in Nederland. De ziekte van Parkinson is even raadselachtig als ingrijpend. Het is een ziekte die veel inzicht biedt in de enorme complexiteit van de hersenen: bepaalde hersencellen sterven langzaam af,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • MarieCke boeken
  MarieCke - Jezelf vinden, gewicht verliezen

  In dit boek beschrijf ik mijn reis van gepeste, ietwat vollere puber, die niet geleerd heeft dat ze er mag zijn. Ik heb een negatief zelfbeeld gehad. Mede hierdoor heb ik een ongezonde relatie met eten ontwikkeld. Food.. my friend :-) Het oordeelt niet over me… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hans Meex boeken
  Hans Meex - Levenslang ziek

  ´Levenslang ziek´ is een autobiografie. Een overzicht van mijn leven als ´chronisch en multidisciplinair patiënt´. Geen ´klaagboek´ van de zoveelste Nederlander die in de veronderstelling verkeert dat een breed publiek in zijn levensverhaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Cis Everhard boeken
  Cis Everhard - Pitjit De stille kracht van Indonesische massage

  Pitjit, massage uit de gordel van smaragd.Tot op heden is deze traditionele, van generatie op generatie mondeling overgedragen massagekunst niet op schrift gesteld. Al vanaf de oudheid wordt in Indonesië Pitjit binnen de gezinnen, families en sociale kringen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Roy Beijaert boeken
  Roy Beijaert - Oma's en de zorg voor hun kleinkinderen

  Het verhelpen van kwalen bij kinderen is niet alleen het domein van de huisarts. Van oudsher richten bezorgde ouders zich met de klachten van hun kinderen net zo vaak tot grootmoeder. Zeker nu beide ouders door hun drukke levens niet meer toekomen aan een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Pauline Dekker, Wanda de Kanter boeken
  Pauline Dekker, Wanda de Kanter - Nederland stopt! Met roken

  Dit handboek is een eye opener. De mythe van de verslaving, de tactieken van de tabaksindustrie, de gezond-heidsvoordelen voor wie stopt, maar ook de bedreigingen voor wie doorrookt alle facetten van het roken komen aan de orde.Het StoppenStappenPlan helpt om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jop de Vrieze boeken
  Jop de Vrieze - Allemaal beestjes

  We dragen zo'n 1,5 kilo beestjes met ons mee. Ze verteren een deel van het voedsel in onze darmen, ze produceren vitamines en ze zorgen voor een schone en gezonde huid. Ze assisteren en reguleren ons immuunsysteem en hebben zelfs invloed op ons gedrag. Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Dan Brulé boeken
  Dan Brulé - Gewoon ademhalen

  In 'Gewoon ademhalen' deelt Dan Brule, pionier op het gebied van ademhaling, voor de eerste keer zijn Breath Mastery-techniek. Deze techniek heeft wereldwijd meer dan 100.000 mensen geholpen. Met deze manier van ademhalen verminder je stress en angst, verhoog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Pieter Webeling, Frénk van der Linden boeken
  Pieter Webeling, Frénk van der Linden - Het mooiste woord is herinnering

  Een plastic emmer op een gaspit. Schoenen in de koelkast. Linksaf slaan op de rotonde. Wie verdwaalt in het doolhof van de dementie, verliest het contact met de wereld en zichzelf. De persoonlijkheid van de patiënt lost langzaam op. Het is een ziekteproces… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Marnix Pauwels boeken
  Marnix Pauwels - AHA!

  Wordt je leven bepaald door een verslaving waar je graag mee zou willen stoppen? Heb je al vaker geprobeerd je gewoontes te veranderen, maar lukte het nooit? Ben je klaar voor een frisse start en een compleet nieuwe kijk op jezelf? AHA! wijst je de weg. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Janine Bharucha boeken
  Janine Bharucha - Masseer zelf je pijn weg

  Een stijve nek, een opgeblazen gevoel, oorsuizingen, vermoeide ogen, hoofdpijn... iedereen heeft er wel eens mee te maken. Masseer zelf je pijn weg bevat 50 eenvoudige massagetechnieken die je zelf tijdens een korte pauze kunt toepassen. De technieken worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Bjorn Schraa boeken
  Bjorn Schraa - Hoe gaan we dit doen?

  Hoe gaan we dit doen?Stressen of relaxenAls je op een pragmatische manier weet om te gaan met stress, kun je het accepteren als onderdeel van je dagelijks leven en er een positieve wending aan geven.Dit boek kan je helpen om stress anders te benaderen en deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Tracey Wood, Katrina Cochrane boeken
  Tracey Wood, Katrina Cochrane - Dyslexie voor Dummies, pocketeditie

  Hoewel het de meest voorkomende leerstoornis is, wordt dyslexie vaak niet erkend en lastig gevonden. Dit is de vriendelijke gids voor ouders en verzorgenden van kinderen met dyslexie en natuurlijk voor iedereen die zelf met dyslexie te maken heeft. Het boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Menno Oosterhoff boeken
  Menno Oosterhoff - Vals alarm

  In Vals alarm toont Menno Oosterhoff wat er omgaat in mensen met een dwangstoornis. Hij put daarbij niet alleen uit zijn kennis als psychiater, maar ook uit zijn eigen ervaringen als dwangpatiënt. De dwangstoornis is vooral bekend als smetvrees of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Richard de Leth boeken
  Richard de Leth - OERsterk Leven

  Totaalconcept voor een sterk lichaam en een vrije geest. De huidige mens wordt steeds vermoeider, dikker en zieker. Dit boek geeft een duidelijk inzicht in de oorzaken en biedt praktische tips voor een gezonder en gelukkiger leven, Het is een gids om het beste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Marnix Pauwels boeken
  Marnix Pauwels - Vrij

  'Vrij' is het levenswerk van Marnix Pauwels, ex-verslaafde en ervaringsdeskundige op het gebied van depressie, angststoornis, borderline en andere psychische aandoeningen. Het leert je op een nieuwe manier naar al je aannames over jou en het leven kijken, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Michael Mosley, Peta Bee boeken
  Michael Mosley, Peta Bee - De Vastendieetwork-out

  Slechts een halfuur bewegen per week vermindert glucoselevels in het bloed, vermindert de kans op kanker en diabetes, helpt bij het afvallen en maximaliseert de gezondheid, dat ontdekten Michael Mosley, bekend van het succesconcept Het vastendieet, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Michel Ferrari, Joost Haan boeken
  Michel Ferrari, Joost Haan - Alles over hoofdpijn en aangezichtspijn

  Bijna iedereen heeft ooit wel eens hoofdpijn gehad en minstens een derde van de bevolking boven de twaalf jaar heeft er zelfs regelmatig last van. Het is dus een echte 'volksklacht'. Hoofdpijn is geen ziekte op zich, maar een klacht die bij een groot aantal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99