Boeken over gezondheid

 • Annette Born boeken
  Annette Born - Aangekomen!

  We worden te dik. De noodbel luidt: bijna 50% van de Nederlandse bevolking is te dik. Een lager percentage van deze groep mensen lijdt aan Obesitas. Of nog erger: aan Morbide Obesitas. Wanneer alle diëten zijn uitgeput, is er toch nog een oplossing voor alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Informatorium medicamentorum 2017

  Het Informatorium Medicamentorum (IM) 2017 is beschikbaar in boekvorm. Met 56 nieuwe stoffen is het naslagwerk weer volledig actueel. (Harde kaft)

  Lees meer...
  446,00
 • Maria ( Mira ) Lootens boeken
  Maria ( Mira ) Lootens - Universele goddelijke oerkrachten in het fysieke en geestelijke bestaan

  Reeds duizenden jaren zijn er mensen geweest die getracht hebben kennis, wijsheid en geestelijke waarden te begrijpen en samen te brengen. In onze hedendaagse leefwereld worden deze drie eigenschappen van het bewustzijn meer en meer erkend -dit zowel door de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hendrik Cammu boeken
  Hendrik Cammu - Wat moet ik nu geloven, dokter?

  ?We vinden een gezonde voeding en goed bewegen steeds belangrijker, maar verliezen de weg in de stroom van nieuwe, soms tegenstrijdige onderzoeken over voeding en beweging. Wat moeten we nu geloven? Wat is echt gezond?Dokter Hendrik Cammu gaat in Wat moet ik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Linda de Pagter boeken
  Linda de Pagter - Waarom je dik en ziek wordt van diëten

  Veel mensen zijn hun leven lang bezig met afvallen en zelden lukt het om het gewenste resultaat te behalen. Sterker nog, de kans is groot dat je, na je dieet, al je verloren kilo's terug krijgt, met bonus. Je vetpercentage wordt steeds hoger en je spiermassa… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jan Velsen boeken
  Jan Velsen - Leven zonder masker

  De laatste jaren is er een toenemende belangstelling voor familieopstellingen. De inzichten die opstellingen opleveren bieden de mogelijkheid om nieuwe wegen in te slaan in plaats van onbewust oude patronen te blijven volgen. Familieopstellingen nieuwe stijl… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,01
 • MarieCke boeken
  MarieCke - Jezelf vinden, gewicht verliezen

  In dit boek beschrijf ik mijn reis van gepeste, ietwat vollere puber, die niet geleerd heeft dat ze er mag zijn. Ik heb een negatief zelfbeeld gehad. Mede hierdoor heb ik een ongezonde relatie met eten ontwikkeld. Food.. my friend :-) Het oordeelt niet over me… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Cocky Drost boeken
  Cocky Drost - Ik wil heel dicht bij je zijn

  Een eerlijk en concreet boek dat met een vleug humor laat zien hoe belangrijk seks is in de relatie en hoe je als stel hierin kunt groeien.Leidraad daarbij zijn de bijbelse begrippen 'trouw' en 'schepping'.Seks hoort bij een relatie. En we vinden het vaak ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Konrad Kemagg boeken
  Konrad Kemagg - Keer je kankerkansen

  KEER JE KANKERKANSEN: Wat de wetenschap ons leert.Weet u dat het drinken van minstens 4 kopjes koffie per dag bescherming geeft tegen (slok)darmkanker tot wel 40%? En dat sommige stoffen in omega-3 een risico zijn voor prostaatkanker en andere stoffen van dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Paula Kragten boeken
  Paula Kragten - Mooi rood is niet lelijk

  We menstrueren tegenwoordig zo'n vijfhonderd keer per vrouwenleven. Tien keer vaker dan in de Middeleeuwen. Waarom eigenlijk? Voor een succesvolle voorplanting lijkt het geen voorwaarde. Konijnen menstrueren ook niet. Is al dat gemenstrueer wel gezond? Zouden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Janneke Wittekoek boeken
  Janneke Wittekoek - Het vrouwenhart

  Het vrouwenhart wordt weliswaar begeerd, maar ook ernstig miskend. Cardioloog dr. Janneke Wittekoek heeft als missie om het vrouwenhart op de kaart te zetten, zodat minder vrouwen zullen sterven aan hart- en vaatziekten; daar sterven in Nederland elke dag 57… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Johan Noorloos, Lenneke Vente boeken
  Johan Noorloos, Lenneke Vente - Yoga & Mannen

  Yoga en mannen is geen nieuwe combinatie: meer dan 2000 jaar lang werd yoga vooral door mannen beoefend. Pas de laatste decennia is deze Hindoeïstische leer in het Westen grotendeels door vrouwen omarmd. Maar het tij is gekeerd. Topsporters, beroepsmusici,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Corwin Aakster, Fleur Kortekaas boeken
  Corwin Aakster, Fleur Kortekaas - Spirituele westerse geneeswijzen

  In Spirituele westerse geneeswijzen van Corwin Aakster en Fleur Kortekaas wordt een zeer breed scala van alternatieve genees- en behandelwijzen besproken. Dit varieert van bijvoorbeeld aura-soma, magnetiseren en tachiontherapie via gebedsgenezing, mazdaznan,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Zoltan Rona boeken
  Zoltan Rona - Vitamine D

  Vitamine D, gezondheid van de zon van Zoltan Rona is een Ankertje dat alle essentiële informatie over vitamine D bevat. Vitamine D is een vreemde eend in de bijt van de vitamine-familie. De meeste vitamines krijgen we namelijk binnen via ons voedsel, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Ivo van Orshoven boeken
  Ivo van Orshoven - Op weg naar de energetische mens

  "Bij patiënten met chronische klachten is wellicht slechts 20% van ons klassieke geneeskundig handelen echt effectief. 80% Blijkt overbodig. De klassieke geneeskunde concentreert zich vaak op de klacht, en ziet daarbij te weinig de mens." Yvo Van Orshoven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Janine Bharucha boeken
  Janine Bharucha - Masseer zelf je pijn weg

  Een stijve nek, een opgeblazen gevoel, oorsuizingen, vermoeide ogen, hoofdpijn... iedereen heeft er wel eens mee te maken. Masseer zelf je pijn weg bevat 50 eenvoudige massagetechnieken die je zelf tijdens een korte pauze kunt toepassen. De technieken worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Robynne Chutkan boeken
  Robynne Chutkan - De microbioomoplossing

  Het microbioom - de verzamelnaam voor de 'niet-te-tellen' bacteriën die in ons spijsverteringskanaal wonen - is het recentste medische nieuwsonderwerp. Maar wat betekent dit baanbrekende onderzoek nu eigenlijk voor onze dagelijkse gezondheid? Dr. Robynne… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Cindy Brands boeken
  Cindy Brands - (Spelen met) Mindfulness

  Het mooiste geschenk wat je jezelf kunt geven is het herkennen en bewonen van jouw eigen ruimte van kalmte, vrede en aandacht. Vanuit deze ruimte kun je herkennen wat Leven je geeft in de vorm van gemak en ongemak. In dat herkennen ligt jouw vrijheid! In dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,65
 • Bas Klinkhamer, Kees Klinkhamer boeken
  Bas Klinkhamer, Kees Klinkhamer - Gelukkig ouder worden

  Actief, vitaal en wijs je oude dag tegemoet De boodschap van vader en zoon Klinkhamer: verdiep je tijdig in het ouder worden. Zo maak je van je oude dag een vitale, zinvolle en inspirerende tijd. Kees Klinkhamer weet vanuit zijn medische expertise en eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Roelof Timmerman boeken
  Roelof Timmerman - Chakrapunctuur

  Als kind van een jaar of acht lag ik in bed te dromen ... in deze droom zag ik een hele lange tunnel. Zonder enige moeite vloog ik daar door heen. Aan het eind van die tunnel was een grote lichte ruimte ... Op dat moment keek ik achterom en zag mijn lichaam in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Jet van Nieuwkerk boeken
  Jet van Nieuwkerk - Het boek van Jet

  Van healthy tussendoortjes, workout-food en eten met een date tot koken voor een groep vriendinnen, feesthapjes en een katerontbijt. In Het boek van Jet geeft Jet van Nieuwkerk haar favoriete recepten, praktische tips en persoonlijke verhalen voor als je graag… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Paul Balduck boeken
  Paul Balduck - De ontdekkers van onze voeding

  Je weet wel dat onze voeding uit proteïnen, koolhydraten, vetten en nog wat bijkomende stofjes bestaat, maar wie heeft ons dat wijsgemaakt? Wie onderzocht de bestemming van al die voedingsbestanddelen in ons lichaam? Wie was zo bezorgd om ons welzijn dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Jon Palfreman boeken
  Jon Palfreman - Hersenstormen

  Zeven miljoen patiënten wereldwijd, zeventigduizend in Nederland. De ziekte van Parkinson is even raadselachtig als ingrijpend. Het is een ziekte die veel inzicht biedt in de enorme complexiteit van de hersenen: bepaalde hersencellen sterven langzaam af,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Roy Beijaert boeken
  Roy Beijaert - NHG reeks Oma's en de zorg voor hun kleinkinderen

  Het verhelpen van kwalen bij kinderen is niet alleen het domein van de huisarts. Van oudsher richten bezorgde ouders zich met de klachten van hun kinderen net zo vaak tot grootmoeder. Zeker nu beide ouders door hun drukke levens niet meer toekomen aan een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Cis Everhard boeken
  Cis Everhard - Pitjit De stille kracht van Indonesische massage

  Pitjit, massage uit de gordel van smaragd.Tot op heden is deze traditionele, van generatie op generatie mondeling overgedragen massagekunst niet op schrift gesteld. Al vanaf de oudheid wordt in Indonesië Pitjit binnen de gezinnen, families en sociale kringen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00