Boeken over gezondheid

 • Basiswerk V&V Verloskunde, gynaecologie en kindergeneeskunde 4

  Verloskunde, kindergeneeskunde en gynaecologie behandelt de anatomie en fysiologie van de voortplanting, de fysiologie van de zwangerschap, bevalling en kraambedperiode en de pathologie hiervan. Het laatste deel gaat over de gynaecologie. De verschijnselen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  63,95
 • Helen Purperhart boeken
  Helen Purperhart - Familieyoga

  Yoga, spel en massage voor het hele gezin.Dit is het nieuwe boek van Helen Purperhart, ditmaal bedoeld voor het hele gezin. Het boek kan thuis gebruikt worden, maar ook in een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en op school. De meeste ouders besteden veel tijd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • B. Thio boeken
  B. Thio - Jeuk

  Jeuk is een vervelende klacht voor de patiënt en vaak ook voor de behandelende arts. Terwijl de patiënt soms slapeloze nachten heeft, kost het de arts de nodige hoofdbrekens om de klacht te duiden aan de hand van overige symptomen, medicijngebruik, medische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,95
 • Gert E. Schuitemaker boeken
  Gert E. Schuitemaker - Nieuw licht op vitamine D en chronische ziekten

  In Nieuw licht op vitamine D en chronische ziekten wordt uitgebreid ingegaan op alle facetten van vitamine D. Op de relatie met onder meer osteoporose, kanker en hart- en vaatziekten. Op de juiste dagdosis om het risicio op deze aandoeningen te verkleinen. Op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Jan de Ronde boeken
  Jan de Ronde - Wit bloed

  Wit Bloed: hoe een kind leukemie overwintIan is bijna drie wanneer de diagnose acute lymfatische leukemie wordt gesteld. Jan de Ronde, Ians vader, beschrijft in Wit Bloed wat dit voor zijn zoon en voor een jong gezin betekent. Opmerkelijk is de gelaagdheid in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • H.J. Trentelman boeken
  H.J. Trentelman - Chemo of kan ik zelf kiezen

  Wees blij dat de schrijver van dit boek chemotherapie geweigerd heeft. U had anders dit bijzondere boekniet kunnen lezen, want Henk Trentelman had al 12 jaar dood moeten zijn... volgens zijn toenmalige specialist.Schokkende onthullingen in dit boek.Meer dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • R.P.L.M. Hoogma, H. van der Heyde boeken
  R.P.L.M. Hoogma, H. van der Heyde - De meest gestelde vragen over insulinepomptherapie

  Wanneer de internist bij uw driemaandelijkse controle over insulinepomptherapie begint, is de kans groot dat u denkt : 'Nou, zo erg zijn die hoge bloedglucosewaarden toch ook weer niet?'Of: 'Nee, ik wil beslist geen insulinepomp, dat is het eindstation.'Op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • B. Schoemaker boeken
  B. Schoemaker - Ooglaseren

  Ooglaseren De plussen en de minnenOoglaseren is populair. Jaarlijks kiezen 25.000 Nederlanders ervoor om hun bril of contactlenzen weg te doen en de refractieafwijking in hun ogen voorgoed weg te laten laseren. De is daar heel enthousiast over, de ander minder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • F. Batmanghelidj boeken
  F. Batmanghelidj - ABC van Astma, Lupus en Allergieën

  Gebaseerd op meer dan twintig jaar van klinisch en wetenschappelijk onderzoek naar de rol van water in het lichaamlaat deze baanbrekende arts zien hoe water ¿ jazeker, water ¿ een verbazingwekkende reeks medische aandoeningen kan verhelpen. Dit boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • R.J.C.M. Beerthuizen boeken
  R.J.C.M. Beerthuizen - Anticonceptie na de bevalling

  Anticonceptie na de bevalling biedt uitgebreide informatie over trends in het verloskundig handelen in Nederland, de plaats van de bevalling en gegevens over borstvoeding. De specifieke voorwaarden die gesteld worden aan anticonceptie na de bevalling worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,95
 • Murat Can, Jenny Nijs boeken
  Murat Can, Jenny Nijs - Het leren omgaan met je relatie

  De kwaliteit van de relaties die we hebben iszeker ook bepalend voor de kwaliteit van onsleven. Een relatie hebben en deze ook onderhoudenhoudt veel meer in dan het hebbenvan de juiste kennis over relaties. Werkenaan een relatie is vooral werken aan hetinzicht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Sarah Brewer boeken
  Sarah Brewer - Leven met astma

  Als u aan astma lijdt ¿ of iemand in uw directe omgeving heeft deze aandoening ¿ dan weet u hoe ernstig de verschijnselen kunnen zijn. De befaamde arts en bestsellerauteur Sarah Brewer presenteert met dit boek een uniek hulpmiddel bij het omgaan met deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • J. Zuidema-Cazemier boeken
  J. Zuidema-Cazemier - Ik bepaal

  Wil je meer dan 5 kilo afvallen en zoek je naar een manier om je gewicht blijvend omlaag te brengen? Dan geef je jezelf met dit boek de beste kans van slagen! De meeste afslankboeken bepalen voor jou wat de beste manier is om af te vallen. Natuurlijk hebben de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Remko Iedema, Herman Jansen boeken
  Remko Iedema, Herman Jansen - Succes met je ADHD?

  Volwassenen met ADHD, hoe richten ze hun leven in? Hoe vinden ze balans? En wat betekent succes voor hen? Zijn het chaotische, tegen de verleiding van verslaving vechtende en medicijn gebruikende mensen? Of zijn ze creatief, denken ze ?out of the box? en maken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Gert E. Schuitemaker boeken
  Gert E. Schuitemaker - Astaxanthine. De algen antioxidant

  De sterkste antioxidant uit het water heet astaxanthine. Dr. Gert Schuitemaker schreef een boek over dit veelzijdige voedingssupplement, dat veroudering kan helpen vertragen. Lang leven in een goede gezondheid. Wie wil dat niet? Toch grijpen de kwaaltjes en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Lisbeth Verharen, André Nicolasen boeken
  Lisbeth Verharen, André Nicolasen - Maatschappelijk werk in de breedte

  Problemen van cliënten spelen op verschillende niveaus: micro-, meso- en macroniveau. In de praktijk grijpen maatschappelijk werkers veelal gelijktijdig of na elkaar in op alle drie de niveaus, meestal impliciet en zonder overleg met beroepsgenoten. Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  38,95
 • Lisbeth Verharen, Marijke van Bommel, Marjoleine Vosselman boeken
  Lisbeth Verharen, Marijke van Bommel, Marjoleine Vosselman - De sociaal-agogische kennisbasis

  In de verschillende sociaal-agogische opleidingen verdiepen studenten zich in kennis en inzichten uit verschillende wetenschapsgebieden en praktijkervaringen. Langzamerhand bouwen zij een kennisbasis op die de grondslag vormt voor hun handelen. Niet alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • M.Rose Windels, Leonard Orr boeken
  M.Rose Windels, Leonard Orr - Springlevend

  Springlevend. Rebirthing ¿ adem je gezond is een boek met twee gezichten, twee doelen: gezond en lang leven. In BOEK I brengt M. Rose Windels haar verhaal over haar klanten, rebirthing, zuiveringstechnieken, bewust verbonden ademen zelf, gezondheid in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Doke van der Neer boeken
  Doke van der Neer - Voetenwerk

  Op goede voet met Ismakogie. Oefeningen ter voorkoming en genezing van voetklachtenVeel mensen hebben last van hun voeten. Vooral bij het ouder worden kunnen verschillende soorten klachten ontstaan, die steeds meer problemen geven. Bij teveel eelt, likdoorns,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Kama Soetra

  De Kama Soetra, de Wetenschap der Liefde, werd bijna 2000 jaar geleden samengesteld door de Indiase godsgeleerde Vatsyayana. Nog steeds is de Kama Soetra een van de grootste werken uit de historie: een klassiek liefdeshandboek, een hoogtepunt in de rijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Hetty Draayer boeken
  Hetty Draayer - Meditatie, energie en bewustzijn

  Meditatie, energie en bewustzijnHetty Draayer In het midden van ons lichaam, diep in de ruimte van het bekken, ligt het 'kosmisch oog'. Als we van daaruit ademen, mediteren en leven, gaan alle poriën van de huid open, wordt ons lichaam in energie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Uffe Ravnskov boeken
  Uffe Ravnskov - Feiten en fabels over cholesterol en cholesterolverlagende medicijnen

  Dr. Uffe Ravnskov vond het na vele jaren studie tijd worden om de feiten en fabels over cholesterol naar buiten te brengen.Het feit dat miljoenen mensen ten onrechte cholesterolverlagers slikken - het nummer één medicijn in de wereld - moet doorbroken worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anil Kumar Mehta boeken
  Anil Kumar Mehta - Ayurvedische voedingsleer in de praktijk

  De relatie tussen voeding en gezondheid volgens de oudste gezondheidsleer ter wereld. Met recepten en dieten. In Ayurveda, de oudste gezondheidsleer ter wereld, is de juiste voeding heel belangrijk. Alleen met de juiste voeding, aangepast aan de individuele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Rob van Berkel boeken
  Rob van Berkel - Overgewicht en obesitas

  Meer dan de helft van de volwassen Nederlanders heeft overgewicht of obesitas. Dit leidt niet alleen tot serieuze gezondheidsproblemen maar ook tot hoge zorgkosten. Inmiddels heeft het alarmerende vormen aangenomen en is iedereen op zoek naar DE oplossing.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • James Defares boeken
  James Defares - De Houdbare Mens

  Dit is het belangrijkste boek, niet van uw leven, maar voor uw leven. Waarom?Omdat het een praktische, wetenschappelijk gefundeerde gids is om '120 te worden en 60 te blijven'. Kan dat?Het CBS berekent dat meisjes die nu geboren worden gemiddeld 100 jaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95