Boeken over gezondheid

 • Emma Mars boeken
  Emma Mars - Kama Sutra à la carte

  Ontdek samen met je geliefde de Kama Sutra om optimaal van elkaar te genieten. Zoek samen met je partner uit welke aanrakingen jullie het leukst vinden en van welke posities jullie het meeste houden: het Paradijs, de Hiëroglief of misschien de Duin? Gebruik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Tania Stadsbader boeken
  Tania Stadsbader - Wankele Wilma neemt je mee naar Dizzyland

  Je kijkt met je ogen. Met je oren hoor je en ruiken doe je met je neus. Om te proeven heb je een tong, om te voelen vingers en de rest van je huid. Maar welk deel van je lichaam zorgt voor je evenwicht? Want dat heb je nodig voor letterlijk alles wat je doet.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Jet van Nieuwkerk boeken
  Jet van Nieuwkerk - Het boek van Jet

  Van healthy tussendoortjes, workout-food en eten met een date tot koken voor een groep vriendinnen, feesthapjes en een katerontbijt. In Het boek van Jet geeft Jet van Nieuwkerk haar favoriete recepten, praktische tips en persoonlijke verhalen voor als je graag… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Mike Dilkes, Alexander Dams boeken
  Mike Dilkes, Alexander Dams - Stop met snurken

  Goedkoper dan relatietherapie! Snurken is irritant voor je partner maar ook ongezond voor jezelf. In Stop met snurken beschrijft Mike Dilkes, KNO-arts in Londen, waardoor snurken komt en waarom je er iets aan moet doen. Niet door een operatie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Nicolette de Boer boeken
  Nicolette de Boer - ParkinsonPartner

  ParkinsonPartner een aangrijpend verhaal hoe je Parkinson de baas wordt. Met tips en adviezen voor partners van mensen met de ziekte van Parkinson.ParkinsonPartner. Word parkinson de baas! Hoe ga je om met de ziekte van Parkinson? Wat staat de zieke te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jolanda van Dam boeken
  Jolanda van Dam - Gezondheidsklachten door straling

  In Gezondheidsklachten door straling geeft Jolanda van Dam inzicht in een leven met stralingsgevoeligheid, ofwel elektrohypersensitiviteit (EHS). Een relatief nieuwe aandoening, die wordt veroorzaakt door elektromagnetische straling. Hieraan staan we allemaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Diane Vandevenne boeken
  Diane Vandevenne - Jij kan zijn wie je bent

  We verlangen allemaal sterk naar het ervaren van diepe en duurzame geluksgevoelens. Schijnbaar staat niets ons daarvoor in de weg, behalve dan uiterlijke omstandigheden, zo denken we vaak: als we maar een betere baan hadden, een andere scholing hadden genoten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,90
 • Ineke Haisma boeken
  Ineke Haisma - NoCx

  NoCx zijn alle stoffen die niet in ons lichaam thuis horen en daardoor bijdragen aan gezondheidsproblemen. Als je niet weet wat NoCx zijn en wat ze doen, herken je ze niet bij het boodschappen doen in de supermarkt en kun je ze niet voorkomen. We eten ons ziek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • MarieCke boeken
  MarieCke - Jezelf vinden, gewicht verliezen

  In dit boek beschrijf ik mijn reis van gepeste, ietwat vollere puber, die niet geleerd heeft dat ze er mag zijn. Ik heb een negatief zelfbeeld gehad. Mede hierdoor heb ik een ongezonde relatie met eten ontwikkeld. Food.. my friend :-) Het oordeelt niet over me… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hans Meex boeken
  Hans Meex - Levenslang ziek

  ´Levenslang ziek´ is een autobiografie. Een overzicht van mijn leven als ´chronisch en multidisciplinair patiënt´. Geen ´klaagboek´ van de zoveelste Nederlander die in de veronderstelling verkeert dat een breed publiek in zijn levensverhaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Roy Beijaert boeken
  Roy Beijaert - Oma's en de zorg voor hun kleinkinderen

  Het verhelpen van kwalen bij kinderen is niet alleen het domein van de huisarts. Van oudsher richten bezorgde ouders zich met de klachten van hun kinderen net zo vaak tot grootmoeder. Zeker nu beide ouders door hun drukke levens niet meer toekomen aan een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Pauline Dekker, Wanda de Kanter boeken
  Pauline Dekker, Wanda de Kanter - Nederland stopt! Met roken

  Dit handboek is een eye opener. De mythe van de verslaving, de tactieken van de tabaksindustrie, de gezond-heidsvoordelen voor wie stopt, maar ook de bedreigingen voor wie doorrookt alle facetten van het roken komen aan de orde.Het StoppenStappenPlan helpt om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jop de Vrieze boeken
  Jop de Vrieze - Allemaal beestjes

  We dragen zo'n 1,5 kilo beestjes met ons mee. Ze verteren een deel van het voedsel in onze darmen, ze produceren vitamines en ze zorgen voor een schone en gezonde huid. Ze assisteren en reguleren ons immuunsysteem en hebben zelfs invloed op ons gedrag. Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Xandria WILLIAMS boeken
  Xandria WILLIAMS - Praktisch handboek leverontgifting

  Dit boek over leverontgifting biedt eenvoudige en praktische ideeën om u te helpen bij het afvallen en voor de aanpak van verschillende gezondheidsproblemen die worden veroorzaakt door de druk van het dagelijks leven. Uw lever is verantwoordelijk voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Klaus OBERBEIL boeken
  Klaus OBERBEIL - Voeding het ultieme medicijn

  Wat hebben we nodig om elke dag opgewekt, dynamisch en vol energie te zijn? Om vierentwintig uur per dag te presteren, heeft ons lichaam behoefte aan voldoende voedingsstoffen. En die kunnen we alleen via de juiste voeding binnenkrijgen. In dit boek ontdekt u… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Frank Suárez boeken
  Frank Suárez - Diabetes zonder problemen

  BEHEERS DIABETES MET BEHULP VAN DE KRACHT VAN UW METABOLISME. Boordevol praktische aanbevelingen die u en uw naasten gaan helpen om via de kracht van uw metabolisme diabetes onder controle te houden. Wist u dat... * U niet in staat bent om uw glucosewaarden te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,75
 • Margot HELLMISS boeken
  Margot HELLMISS - Appelazijn

  Appelazijn is een eeuwenoud natuurlijk geneesmiddel en huismiddeltje. Hij remt de eetlust, verbetert de ruststofwisseling, verlicht allerlei klachten (heesheid, keelpijn, misselijkheid, spijsverteringsproblemen, enz.), stimuleert de doorbloeding en kan als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Pieter Webeling, Frénk van der Linden boeken
  Pieter Webeling, Frénk van der Linden - Het mooiste woord is herinnering

  Een plastic emmer op een gaspit. Schoenen in de koelkast. Linksaf slaan op de rotonde. Wie verdwaalt in het doolhof van de dementie, verliest het contact met de wereld en zichzelf. De persoonlijkheid van de patiënt lost langzaam op. Het is een ziekteproces… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Richard de Leth boeken
  Richard de Leth - Persoonlijk leefstijlplan

  Investeer in jezelf Richard de Leth helpt je met dit boek jouw gezondheid te versterken. En hij legt uit hoe je een gelukkiger en waardevoller leven kunt leiden. Naast zijn filosofie over een gezonde leefstijl, behandelt hij ook onderwerpen als zingeving,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Bjorn Schraa boeken
  Bjorn Schraa - Hoe gaan we dit doen?

  Hoe gaan we dit doen?Stressen of relaxenAls je op een pragmatische manier weet om te gaan met stress, kun je het accepteren als onderdeel van je dagelijks leven en er een positieve wending aan geven.Dit boek kan je helpen om stress anders te benaderen en deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kevin Leman boeken
  Kevin Leman - Zo verbeter je je seksleven

  'Hij kijkt haar aan en kan nog maar aan e?e?n ding denken. Zij ziet hem kijken en denkt ook maar e?e?n ding: Niet nu.' Herkenbaar? Voor een goed huwelijk zijn twee zaken van levensbelang: open communicatie en bevredigende seks. Kevin Leman noemt seks de lijm… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jan Willem Elkhuizen, Menno Iprenburg boeken
  Jan Willem Elkhuizen, Menno Iprenburg - Rugpijn, hernia en spit

  Bij ruim 90 procent van alle rugklachten is niet duidelijk wat de oorzaak is. Dit boek komt met vernieuwende inzichten, verklaringen en oplossingen! Het maakt duidelijk wat er precies gebeurt als het in je rug schiet en waardoor chronische rugklachten of een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Richard de Leth boeken
  Richard de Leth - OERsterk Leven

  Totaalconcept voor een sterk lichaam en een vrije geest. De huidige mens wordt steeds vermoeider, dikker en zieker. Dit boek geeft een duidelijk inzicht in de oorzaken en biedt praktische tips voor een gezonder en gelukkiger leven, Het is een gids om het beste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Menno Oosterhoff boeken
  Menno Oosterhoff - Vals alarm

  In Vals alarm toont Menno Oosterhoff wat er omgaat in mensen met een dwangstoornis. Hij put daarbij niet alleen uit zijn kennis als psychiater, maar ook uit zijn eigen ervaringen als dwangpatiënt. De dwangstoornis is vooral bekend als smetvrees of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Marnix Pauwels boeken
  Marnix Pauwels - Vrij

  'Vrij' is het levenswerk van Marnix Pauwels, ex-verslaafde en ervaringsdeskundige op het gebied van depressie, angststoornis, borderline en andere psychische aandoeningen. Het leert je op een nieuwe manier naar al je aannames over jou en het leven kijken, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95