Boeken over gezondheid

 • Saron Petronilia boeken
  Saron Petronilia - Alles over werken tijdens de overgang

  Dit boek helpt je je overgangssymptomen de baas te worden zodat je werk er niet onder lijdt. Het helpt je ook te bepalen hoe je je werkzame leven de komende 15 tot 20 jaar wilt inrichten. Naast nuchtere informatie, tips en strategieën bevat Alles over werken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Het Oranje Kruis boeken
  Het Oranje Kruis - Het Oranje Kruis Jeugd werkboekje

  Het Oranje Kruis Jeugd Werkboekje is speciaal bedoeld als verwerkingsmateriaal bij Het Oranje Kruis Jeugdboekje voor kinderen van 8 tot 12 jaar oud. Het werkboekje is samen met de Het Oranje Kruis Jeugdboekje dé manier om kinderen EHBO te leren. Kinderen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,50
 • Jet van Nieuwkerk boeken
  Jet van Nieuwkerk - Het boek van Jet

  Van healthy tussendoortjes, workout-food en eten met een date tot koken voor een groep vriendinnen, feesthapjes en een katerontbijt. In Het boek van Jet geeft Jet van Nieuwkerk haar favoriete recepten, praktische tips en persoonlijke verhalen voor als je graag… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Het Oranje Kruis boeken
  Het Oranje Kruis - Het Oranje Kruis Jeugd-boekje

  Dit boek omvat de officiële lesstof voor het diploma Jeugd Eerste Hulp van Het Oranje Kruis. Het betreft hier de 2e druk 2017 editie. Het Oranje Kruis Jeugdboekje is dé manier om kinderen EHBO te leren. Het boek is geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Kiran Vyas boeken
  Kiran Vyas - Ayurveda, een praktische gids

  Ayurveda (letterlijk: 'kennis van het leven'), een duizenden jaren oude levensfilosofie uit India, bekijkt de mens in zijn totaliteit: de mens als fysiek, affectief, mentaal en spiritueel wezen. Ayurveda, een praktische gids is de perfecte introductie. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Daniel Kieffer boeken
  Daniel Kieffer - Raadgever naturopathie

  Ontdek hoe je gezonder en gelukkiger kunt leven volgens de principes van de natuur. 'Dit is een boek om te lezen, raadplegen, aanraken, verteren en opnemen, om te leren genezen, om te leren groeien en om nooit meer ziek te zijn.' Claude Barreau Naturopathie is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Robynne Chutkan boeken
  Robynne Chutkan - Opgeblazen gevoel weg ermee

  Met dit boek kun je precies bepalen wat de hoofdoorzaak van je opgeblazen gevoel is, of dit nu de kunstmatige zoetstoffen in je sportdrank zijn, het hoestmiddel dat je gebruikt, een niet-herkend schildklierprobleem of een van de andere 101 veelvoorkomende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jon Palfreman boeken
  Jon Palfreman - Hersenstormen

  Zeven miljoen patiënten wereldwijd, zeventigduizend in Nederland. De ziekte van Parkinson is even raadselachtig als ingrijpend. Het is een ziekte die veel inzicht biedt in de enorme complexiteit van de hersenen: bepaalde hersencellen sterven langzaam af,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Menno Oosterhoff boeken
  Menno Oosterhoff - Vals alarm

  In Vals alarm toont Menno Oosterhoff wat er omgaat in mensen met een dwangstoornis. Hij put daarbij niet alleen uit zijn kennis als psychiater, maar ook uit zijn eigen ervaringen als dwangpatiënt. De dwangstoornis is vooral bekend als smetvrees of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Roy Beijaert boeken
  Roy Beijaert - NHG reeks Oma's en de zorg voor hun kleinkinderen

  Het verhelpen van kwalen bij kinderen is niet alleen het domein van de huisarts. Van oudsher richten bezorgde ouders zich met de klachten van hun kinderen net zo vaak tot grootmoeder. Zeker nu beide ouders door hun drukke levens niet meer toekomen aan een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Cis Everhard boeken
  Cis Everhard - Pitjit De stille kracht van Indonesische massage

  Pitjit, massage uit de gordel van smaragd.Tot op heden is deze traditionele, van generatie op generatie mondeling overgedragen massagekunst niet op schrift gesteld. Al vanaf de oudheid wordt in Indonesië Pitjit binnen de gezinnen, families en sociale kringen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Hans Meex boeken
  Hans Meex - Levenslang ziek

  ´Levenslang ziek´ is een autobiografie. Een overzicht van mijn leven als ´chronisch en multidisciplinair patiënt´. Geen ´klaagboek´ van de zoveelste Nederlander die in de veronderstelling verkeert dat een breed publiek in zijn levensverhaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • MarieCke boeken
  MarieCke - Jezelf vinden, gewicht verliezen

  In dit boek beschrijf ik mijn reis van gepeste, ietwat vollere puber, die niet geleerd heeft dat ze er mag zijn. Ik heb een negatief zelfbeeld gehad. Mede hierdoor heb ik een ongezonde relatie met eten ontwikkeld. Food.. my friend :-) Het oordeelt niet over me… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Pauline Dekker, Wanda de Kanter boeken
  Pauline Dekker, Wanda de Kanter - Nederland stopt ! Met roken

  Dit handboek is een eye opener. De mythe van de verslaving, de tactieken van de tabaksindustrie, de gezond-heidsvoordelen voor wie stopt, maar ook de bedreigingen voor wie doorrookt alle facetten van het roken komen aan de orde. Het StoppenStappenPlan helpt om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jop de Vrieze boeken
  Jop de Vrieze - Allemaal beestjes

  We dragen zo'n 1,5 kilo beestjes met ons mee. Ze verteren een deel van het voedsel in onze darmen, ze produceren vitamines en ze zorgen voor een schone en gezonde huid. Ze assisteren en reguleren ons immuunsysteem en hebben zelfs invloed op ons gedrag. Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Paul Chek boeken
  Paul Chek - Hoe te Eten, te Bewegen en Gezond te zijn!

  De manier waarop we op voedsel, beweging en stress reageren,varieert per persoon, net zoals je vingerafdrukken. Dit boek van fitnessgoeroe Paul Chek, 320 pagina's met honderden full-color foto's en duidelijke uitleg, brengt jouw individuele behoeften in kaart… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Pieter Webeling, Frénk van der Linden boeken
  Pieter Webeling, Frénk van der Linden - Het mooiste woord is herinnering

  Een plastic emmer op een gaspit. Schoenen in de koelkast. Linksaf slaan op de rotonde. Wie verdwaalt in het doolhof van de dementie, verliest het contact met de wereld en zichzelf. De persoonlijkheid van de patiënt lost langzaam op. Het is een ziekteproces… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Janine Bharucha boeken
  Janine Bharucha - Masseer zelf je pijn weg

  Een stijve nek, een opgeblazen gevoel, oorsuizingen, vermoeide ogen, hoofdpijn... iedereen heeft er wel eens mee te maken. Masseer zelf je pijn weg bevat 50 eenvoudige massagetechnieken die je zelf tijdens een korte pauze kunt toepassen. De technieken worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Ulrike Amann boeken
  Ulrike Amann - Houd je darmen gezond

  Een groot deel van de bevolking heeft darmklachten zonder het te weten, want vaak schuilt de oorzaak van veel voorkomende klachten zoals bijvoorbeeld depressie, alzheimer, migraine en allergieën in een verstoring van onze darmflora. Daarnaast komen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Richard de Leth boeken
  Richard de Leth - OERsterk Leven

  Totaalconcept voor een sterk lichaam en een vrije geest. De huidige mens wordt steeds vermoeider, dikker en zieker. Dit boek geeft een duidelijk inzicht in de oorzaken en biedt praktische tips voor een gezonder en gelukkiger leven, Het is een gids om het beste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Marnix Pauwels boeken
  Marnix Pauwels - Vrij

  'Vrij' is het levenswerk van Marnix Pauwels, ex-verslaafde en ervaringsdeskundige op het gebied van depressie, angststoornis, borderline en andere psychische aandoeningen. Het leert je op een nieuwe manier naar al je aannames over jou en het leven kijken, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Filip De Keyser, Heidi Van de Keere boeken
  Filip De Keyser, Heidi Van de Keere - Reumapositief

  1 op de 5 mensen kampt met reuma Als je te horen krijgt dat je reuma hebt, is dit nagenoeg altijd een kantelmoment. Aan de hand van inzichten uit de positieve psychologie tonen de auteurs dat het mogelijk is om na een diagnose op een positieve manier een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • R. Havekes, H. Drenth boeken
  R. Havekes, H. Drenth - Docentenreeks De leerwerkplaats

  Je leert alles hier veel sneller en intensiever", is een veelgehoorde opmerking van studenten. In 2002 is gestart met een leerwerkplaats in het Leids Universitair Medisch Centrum, in samenwerking met de Hogeschool Leiden, waarbij Ria Havekes als projectleider… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,95
 • E. Hoekstra, D. van de Neer boeken
  E. Hoekstra, D. van de Neer - Heel je rug

  Ismakogie-oefeningen ter voorkoming van rugklachten.Het is wetenschappelijk bewezen dat rugpijn kan worden voorkomen door een goede houding en door te blijven bewegen. Deze oefeningen vormen daarbij een belangrijk hulpmiddel, ze zijn zacht en plezierig om te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • A. E. boeken
  A. E. - Van kanker naar kanjer

  8 Mei 2006, Jack gaat, omdat hij last heeft van aften in zijn mond, even langs de huisarts. Hij verwacht een pilletje te krijgen en er dan van af te zijn, maar een dag later wordt er acute leukemie geconstateerd. Hij wordt meteen opgenomen in het Erasmus… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95