Boeken over gezondheid

 • Wijs met medicijnen

  Als u ouder wordt, verandert uw lichaam. Uw spierkracht neemt af, uw huid wordt droger, uw botten worden brozer. En uw lichaam reageert anders op medicijnen. U kunt eerder last krijgen van bijwerkingen. Juist medicijngebruik is dan heel belangrijk. Uw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Eberhard J. Wormer boeken
  Eberhard J. Wormer - Natuurlijke antidepressiva

  De gezondheid en kwaliteit van leven van mensen met depressieve gevoelens of een depressie worden vaak maar al te gemakkelijk op het spel gezet door overhaast sterke psychofarmaca voor te schrijven. Als de psychische klachten echter worden veroorzaakt door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Cornelie Egelie-Sprenger boeken
  Cornelie Egelie-Sprenger - Pillendoos

  PILLENDOOS DE UPS EN DOWNS VAN EEN MANISCH-DEPRESSIEVE VROUW Cornelie Egelie-Sprenger lijdt vanaf haar drieëntwintigste aan heftige depressies, manieën en af en toe zelfs aan psychoses. Nadat ze in 2012 op Facebook een noodkreet plaatste, en voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marek Glezerman boeken
  Marek Glezerman - Ook getest op vrouwen, Naar een genderrevolutie in de geneeskunde

  Wist je dat vrouwen zestig procent meer kans hebben op bijwerkingen van geneesmiddelen dan mannen? Ze worden bijvoorbeeld sneller misselijk als ze pijnstillers nemen, en dus zijn ze minder geneigd om die te nemen. En slaappillen blijven langer werken in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Rineke Dijkinga boeken
  Rineke Dijkinga - Op weg naar meer energie

  OP WEG NAAR MEER ENERGIE Kan jouw energieniveau wel een oppepper gebruiken? Of wil je weten en vooral ervaren hoe je (nog) fitter, energieker en vitaler wordt? Dit boek vertelt je welke voeding energie 'vreet' en welke voeding juist energie oplevert. Daarbij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Geert D'Haens, Séverine Vermeire boeken
  Geert D'Haens, Séverine Vermeire - Alles over chronische darmziekten

  Vele tienduizenden mensen in België en Nederland worden getroffen door een chronische inflammatoire darmziekte (ook bekend onder de term IBD). Meestal gebeurt dit al op erg jonge leeftijd. Deze ziekten, zoals de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa, hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Richard de Leth boeken
  Richard de Leth - Persoonlijk leefstijlplan

  Investeer in jezelf Richard de Leth helpt je met dit boek jouw gezondheid te versterken. En hij legt uit hoe je een gelukkiger en waardevoller leven kunt leiden. Naast zijn filosofie over een gezonde leefstijl, behandelt hij ook onderwerpen als zingeving,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Sylvia Bastiaan-Trinthamer boeken
  Sylvia Bastiaan-Trinthamer - Kanker! Ik heb er mijn buik vol van! Over kanker en werk

  'Schreeuwend van woede zit ik in de auto naar huis. De tranen rollen over mijn wangen. Ik ben zo boos! Waarom ik, waarom nu, waarom wij weer? Jankend lees ik mijn man de informatie voor die ik op mijn telefoon gevonden heb over "Pseudomyxoma Peritonei". Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Laura Batstra boeken
  Laura Batstra - ADHD: macht en misverstanden

  ADHD. MACHT EN MISVERSTANDENIn 2012 deed het boek Hoe voorkom je ADHD? Door de diagnose niet te stellen veel stof opwaaien. Tegen de heersende hersenmode in, beargumenteerde Laura Batstra dat het beeld van ADHD als hersenziekte simplistisch en achterhaald is,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Christiaan Vinkers, Roeland R. Vis boeken
  Christiaan Vinkers, Roeland R. Vis - Even slikken

  Ongeveer 1 miljoen Nederlanders gebruiken op dit moment antidepressiva, maar weinig mensen durven daarvoor uit te komen. Hoewel er sprake lijkt te zijn van een depressie-epidemie, heerst er een groot taboe op het gebruik van medicatie hiervoor. In Even slikken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Juglen Zwaan boeken
  Juglen Zwaan - De voedingswijzer

  Eten doen we allemaal dagelijks. Maar wat stoppen we nu precies in onze mond? Wat zit erin? Wat doet het met onze gezondheid? Dit gebonden, full colour boek van 480 pagina's geeft daar op een begrijpelijke manier antwoord op. Honderden voedingsmiddelen komen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,95
 • William Cortvriendt boeken
  William Cortvriendt - Hoe word je 100?

  'Hoe word je 100?' vertelt ons in duidelijke alledaagse taal de wetenschappelijke feiten over hoe we gezond en jong blijven en daardoor bijzonder lang kunnen leven. Het boek is door de internationale pers met lovende reacties ontvangen: Met een voorwoord van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Dave Asprey boeken
  Dave Asprey - Het Bulletproof voedingsplan

  In 1995 was Dave, destijds midden 20, een jonge, succesvolle ondernemer en door zijn bedrijfsactiviteiten zelfs al een Silicon Valley-multimiljonair. Hij had slechts één probleem: hij woog 135 kg, at en leefde zeer ongezond en hem was rond zijn dertigste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • James Parkinson, Jorrit Hoff boeken
  James Parkinson, Jorrit Hoff - Ziekte van Parkinson 200 jaar

  In 2017 is het precies tweehonderd jaar geleden dat James Parkinson An essay on the Shaking Palsy publiceerde. Daarin beschreef hij als eerste de symptomen van de aandoening die later op initiatief van Jean Martin Charcot, de grondlegger van de moderne… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Diabetes Liga boeken
  Diabetes Liga - Leven met Diabetes Type 2

  Zo'n 400.000 Vlamingen hebben diabetes type 2. En het aantal neemt nog toe: tegen 2030 zou dat 1 op de 10 zijn. Steeds jongere mensen worden er ook door getroff en: veertigers, dertigers en zelfs twintigers. Een tendens die hand in hand gaat met ongezonde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • J.J. Luinenburg, D. Ensink-Dost, A.C.A.M. Lelie-van der Zande boeken
  J.J. Luinenburg, D. Ensink-Dost, A.C.A.M. Lelie-van der Zande - Standaarden voor Zelfzorg

  De Standaarden voor Zelfzorg ondersteunen het apotheekteam in de openbare apotheek bij het geven van een verantwoord zelfzorgadvies aan de patiënt. Dit standaardwerk is bovendien bedoeld als studieboek voor apothekersassistenten en apothekers in opleiding.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  59,50
 • Daphna Loudar boeken
  Daphna Loudar - Handboek voor tienermeiden

  Uniek naslagwerk over alles wat een tienermeisje wil weten maar niet durft te vragen! Handboek voor tienermeiden is hét meegroeiboek voor meiden tussen de 12 en de 17 jaar. Het boek vanaf de brugklas tot het laatste jaar van de middelbare school dat niet mag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Nicholas Freudenberg boeken
  Nicholas Freudenberg - Legaal maar fataal

  Legaal maar fataal. De strategieën van de zes grote industrieën die alcohol, auto's, wapens, voeding, medicijnen en tabak produceren, blijken verrassende overeenkomsten te vertonen. Vrijwel altijd is hun beleid gericht op het omzeilen, ontkrachten of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Hilda Nowotny boeken
  Hilda Nowotny - Helende orgaanmeditatie

  Een wereld op zich, een compleet universum - dat is ons lichaam met al zijn organen. Met adem- en lichaamswerk, meditatie en visualisatie, en helende klank kun je jezelf - en meer specifiek: je organen - helpen om gezond en vitaal te blijven of te herstellen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Bram Bakker boeken
  Bram Bakker - Blijf beter!

  Bram Bakker (1963) is psychiater en publicist. Hij promoveerde op de behandeling van paniekaanvallen en heeft in diverse GGZ-instellingen uitgebreide ervaring opgedaan met zeer uiteenlopende psychische problematiek. Thans is hij medisch directeur van Sitagre,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Christopher Vasey boeken
  Christopher Vasey - Detox stap voor stap

  Voel je je moe of futloos? Heb je geen levenslust of energie meer? Dan is het hoog tijd om een detoxkuur te volgen. Ons lichaam kampt met een teveel aan afvalstoffen die zich jarenlang hebben opgestapeld. Dat is volgens de natuurgeneeskunde de dieperliggende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Linda de Pagter boeken
  Linda de Pagter - Waarom je dik en ziek wordt van diëten

  Veel mensen zijn hun leven lang bezig met afvallen en zelden lukt het om het gewenste resultaat te behalen. Sterker nog, de kans is groot dat je, na je dieet, al je verloren kilo's terug krijgt, met bonus. Je vetpercentage wordt steeds hoger en je spiermassa… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Willy De Weerdt boeken
  Willy De Weerdt - Neurologische aandoeningen 4de ed.

  Als een patiënt een neurologisch deficit heeft, wat is dan het functionele effect daarvan? En wat betekent dat voor die patiënt? Dit vlot geschreven boek heeft een unieke invalshoek: zonder te focussen op complexe diagnosen, belicht de auteur het klinisch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  44,00
 • Laura Bond boeken
  Laura Bond - Mam gaat niet aan de chemo

  Dit boek gaat over keuzen. Een boek dat inspiratie en steunbiedt aan alle kankerpatiënten en hun gezin.In maart 2011 werd bij Laura Bonds moeder Gemmaeierstok- en baarmoederkanker geconstateerd. Laurakwam erachter dat het enige dat schokkender is dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Het Oranje Kruis boeken
  Het Oranje Kruis - Het Oranje Kruis Jeugd werkboekje

  Het Oranje Kruis Jeugd Werkboekje is speciaal bedoeld als verwerkingsmateriaal bij Het Oranje Kruis Jeugdboekje voor kinderen van 8 tot 12 jaar oud. Het werkboekje is samen met de Het Oranje Kruis Jeugdboekje dé manier om kinderen EHBO te leren. Kinderen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,50