Boeken over gezondheid

 • Elke Gunst boeken
  Elke Gunst - 100% Paleo

  100% Paleo is voor je lichaam wat control-alt-delete is voor je computer: even helemaal opnieuw opstarten. Je geeft je lichaam de kans om te detoxen en opnieuw te ervaren hoe het zou moeten functioneren van kop tot teen: een vlotte spijsvertering, een goed… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Nicholas Freudenberg boeken
  Nicholas Freudenberg - Legaal maar fataal

  Legaal maar fataal. De strategieën van de zes grote industrieën die alcohol, auto's, wapens, voeding, medicijnen en tabak produceren, blijken verrassende overeenkomsten te vertonen. Vrijwel altijd is hun beleid gericht op het omzeilen, ontkrachten of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Marek Glezerman boeken
  Marek Glezerman - Ook getest op vrouwen

  Wist je dat vrouwen zestig procent meer kans hebben op bijwerkingen van geneesmiddelen dan mannen? Ze worden bijvoorbeeld sneller misselijk als ze pijnstillers nemen, en dus zijn ze minder geneigd om die te nemen. En slaappillen blijven langer werken in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Geerteke de Haas boeken
  Geerteke de Haas - Geur- en chemicaliënovergevoeligheid

  MCS (Multiple Chemical Sensitivity) staat voor meervoudige chemische overgevoeligheid. Geerteke de Haas, auteur van 'Geur- en chemicaliën overgevoeligheid' lijdt aan deze ziekte. Het duurde 25 jaar voordat deze diagnose gesteld kon worden. In dit boek deelt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Charles Spence boeken
  Charles Spence - Gastrofysica

  Waarom bijvoorbeeld consumeren we 35 procent meer voedsel wanneer we met iemand anders eten, en zelfs 75 procent meer wanneer we met drie anderen eten? Hoe is het te verklaren dat liefhebbers van koffie er bij fel licht meer van drinken? Waarom is 27 procent… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Hilda Nowotny boeken
  Hilda Nowotny - Helende orgaanmeditatie

  Een wereld op zich, een compleet universum - dat is ons lichaam met al zijn organen. Met adem- en lichaamswerk, meditatie en visualisatie, en helende klank kun je jezelf - en meer specifiek: je organen - helpen om gezond en vitaal te blijven of te herstellen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Don Colbert boeken
  Don Colbert - Natuurlijk gezond

  De natuurlijke weg tot een betere gezondheid... je hele leven lang! Wees eens eerlijk... hoe is het met je gezondheid gesteld? Ben je tevreden, of heb je het idee dat je je beter zou moeten voelen? Ontbreekt er iets in jouw persoonlijke gezondheidssituatie?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Carolina van Dorenmalen boeken
  Carolina van Dorenmalen - Geluksfactor 10

  Geluksfactor 10 brengt je naast een overdosis positiviteit ook inspiratie en uitdaging, én zal voor velen een eye-opener zijn. Na jarenlang ongelukkig jojoën met haar gewicht viel Carolina van Dorenmalen door middel van gezonde voeding, sport en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Christopher Vasey boeken
  Christopher Vasey - Detox stap voor stap

  Voel je je moe of futloos? Heb je geen levenslust of energie meer? Dan is het hoog tijd om een detoxkuur te volgen. Ons lichaam kampt met een teveel aan afvalstoffen die zich jarenlang hebben opgestapeld. Dat is volgens de natuurgeneeskunde de dieperliggende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mirjam Windrich boeken
  Mirjam Windrich - De therapie revolutie

  Zal straks het grootste deel van de geestelijke hulpverlening via internet verlopen? Coach en psychosociaal therapeut Mirjam Windrich vroeg zich af of haar werk ook via internet kon en startte een aantal eenvoudige emailexperimenten. Al snel boekte zij, of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Deepak Chopra, Rudolph E. Tanzi boeken
  Deepak Chopra, Rudolph E. Tanzi - Het zelfhelend vermogen

  In ‘Het zelfhelend vermogen’ schrijven Deepak Chopra en Rudolph E. Tanzi, bekend van de toptitels ‘Superbrein’ en ‘Supergenen’, over het nieuwste onderzoek op het gebied van de verbinding van lichaam & geest, lichaam & genen en lichaam & immuniteit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Paul Wormer boeken
  Paul Wormer - De dokter en de vakgroep

  De dokter en de vakgroep. Hoe kun je als vakgroep zowel effectief als met plezier samenwerken? Hoe kun je de kloof dichten tussen wat je belangrijk vindt en hoe jouw vakgroep in de praktijk presteert? En hoe schakel je soepeler in de verschillende rollen die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Jet van Nieuwkerk boeken
  Jet van Nieuwkerk - Het boek van Jet

  Van healthy tussendoortjes, workout-food en eten met een date tot koken voor een groep vriendinnen, feesthapjes en een katerontbijt. In Het boek van Jet geeft Jet van Nieuwkerk haar favoriete recepten, praktische tips en persoonlijke verhalen voor als je graag… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Etienne Premdani boeken
  Etienne Premdani - Ayurveda

  Hoe voeding, leefwijze en geest onze gezondheid bepalen In dit boek legt de auteur gedetailleerd uit hoe volgens Ayurveda de spijsvertering in ons lichaam verloopt. Met aandacht voor onder andere de verschillende constitutietypen en de Ayurvedische benadering… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jacqueline van Lieshout boeken
  Jacqueline van Lieshout - Het relax dieet

  Bestrijd stress en bereik jouw ideale gewicht Het relaxdieet van detoxcoach Jacqeline van Lieshout gaat over ontspanning. Het legt je precies uit hoe stress je niet alleen in zijn greep kan hebben, maar hoe het je gewicht en je gezondheid ook enorm negatief… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Chantal Halmans boeken
  Chantal Halmans - De draadloze kooi

  In dit boek zijn de persoonlijke verhalen gebundeld van een groeiende groep mensen die last hebben van straling en elektromagnetische velden (EMV). Zij worden door omgevingsfactoren gedwongen hun leefstijl radicaal om te gooien en zichzelf daarbij opnieuw uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Daniel Kieffer boeken
  Daniel Kieffer - Raadgever naturopathie

  Ontdek hoe je gezonder en gelukkiger kunt leven volgens de principes van de natuur. 'Dit is een boek om te lezen, raadplegen, aanraken, verteren en opnemen, om te leren genezen, om te leren groeien en om nooit meer ziek te zijn.' Claude Barreau Naturopathie is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Suzanne Bos boeken
  Suzanne Bos - Buikgevoel

  Op haar 21e kreeg Suzanne Bos te horen dat ze darmkanker had. Ze verloor het vertrouwen in haar buik, maar toen ze meer kwam te weten over de werking van de darmen, verdween gaandeweg die onzekerheid. In Buikgevoel vertelt Suzanne Bos over het leven met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jon Palfreman boeken
  Jon Palfreman - Hersenstormen

  Zeven miljoen patiënten wereldwijd, zeventigduizend in Nederland. De ziekte van Parkinson is even raadselachtig als ingrijpend. Het is een ziekte die veel inzicht biedt in de enorme complexiteit van de hersenen: bepaalde hersencellen sterven langzaam af,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • MarieCke boeken
  MarieCke - Jezelf vinden, gewicht verliezen

  In dit boek beschrijf ik mijn reis van gepeste, ietwat vollere puber, die niet geleerd heeft dat ze er mag zijn. Ik heb een negatief zelfbeeld gehad. Mede hierdoor heb ik een ongezonde relatie met eten ontwikkeld. Food.. my friend :-) Het oordeelt niet over me… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hans Meex boeken
  Hans Meex - Levenslang ziek

  ´Levenslang ziek´ is een autobiografie. Een overzicht van mijn leven als ´chronisch en multidisciplinair patiënt´. Geen ´klaagboek´ van de zoveelste Nederlander die in de veronderstelling verkeert dat een breed publiek in zijn levensverhaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Roy Beijaert boeken
  Roy Beijaert - Oma's en de zorg voor hun kleinkinderen

  Het verhelpen van kwalen bij kinderen is niet alleen het domein van de huisarts. Van oudsher richten bezorgde ouders zich met de klachten van hun kinderen net zo vaak tot grootmoeder. Zeker nu beide ouders door hun drukke levens niet meer toekomen aan een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Pauline Dekker, Wanda de Kanter boeken
  Pauline Dekker, Wanda de Kanter - Nederland stopt! Met roken

  Dit handboek is een eye opener. De mythe van de verslaving, de tactieken van de tabaksindustrie, de gezond-heidsvoordelen voor wie stopt, maar ook de bedreigingen voor wie doorrookt alle facetten van het roken komen aan de orde.Het StoppenStappenPlan helpt om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jop de Vrieze boeken
  Jop de Vrieze - Allemaal beestjes

  We dragen zo'n 1,5 kilo beestjes met ons mee. Ze verteren een deel van het voedsel in onze darmen, ze produceren vitamines en ze zorgen voor een schone en gezonde huid. Ze assisteren en reguleren ons immuunsysteem en hebben zelfs invloed op ons gedrag. Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Pieter Webeling, Frénk van der Linden boeken
  Pieter Webeling, Frénk van der Linden - Het mooiste woord is herinnering

  Een plastic emmer op een gaspit. Schoenen in de koelkast. Linksaf slaan op de rotonde. Wie verdwaalt in het doolhof van de dementie, verliest het contact met de wereld en zichzelf. De persoonlijkheid van de patiënt lost langzaam op. Het is een ziekteproces… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90