Boeken over gezondheid

 • Menno Oosterhoff boeken
  Menno Oosterhoff - Vals alarm

  In Vals alarm toont Menno Oosterhoff wat er omgaat in mensen met een dwangstoornis. Hij put daarbij niet alleen uit zijn kennis als psychiater, maar ook uit zijn eigen ervaringen als dwangpatiënt. De dwangstoornis is vooral bekend als smetvrees of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Corwin Aakster, Fleur Kortekaas boeken
  Corwin Aakster, Fleur Kortekaas - Voedingstherapie en -supplementen

  In Voedingstherapie en -supplementen worden de werking van voeding en supplementen op lichaam en geest besproken. Voedingstherapie en - supplementen is het elfde deel in de nieuwe AnkhHermes-serie Geneeswijzen in Nederland. Eerder verschenen al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Ida Kerseboom boeken
  Ida Kerseboom - Het babydilemma

  Wel of geen kind? Het lees- én doe-boek voor als je een antwoord wilt op deze mooie, maar moeilijke levensvraag. Ook leuk om cadeau te geven aan een twijfelende vriendin. Met trends, oorzaken, consequenties, ervaringen, interviews, quotes, vragen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Wim Zeegers boeken
  Wim Zeegers - Stille slopers

  "Vijfentwintig jaar geleden veranderde ik mijn voedingspatroon.Mijn te hoog geachte cholesterolwaarde daalde met een derde, van 8,5 naar 5,8.Het zogenaamde goede cholesterol steeg met een kwart.De aangeboden cholesterolverlagende medicijnen (statines) heb ik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Wim Hof, Koen de Jong boeken
  Wim Hof, Koen de Jong - Koud kunstje

  Wim Hof (1959)is een bijzondere man. Al 20 x haalde hij het Guiness Book of Records, met extreme prestaties in de kou. Hij zwemt in water met temperaturen rond het vriespunt, dat is voor gewone mensen al binnen een minuut dodelijk. Waarom kan hij dat ? Wat is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Wim Slabbinck boeken
  Wim Slabbinck - Waarom mannen geen seksboeken kopen

  Seks is iets tussen mannen en vrouwen, vrouwen en vrouwen en mannen en mannen. Aan vrouwelijke standpunten geen gebrek. Maar wie spreekt voor de mannen? Wie zegt dat mannen niet de bronstige neanderthalers zijn waarvoor ze vaak worden versleten?Als seksuoloog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tom Rath boeken
  Tom Rath - Eet, beweeg, slaap

  Eens in de zoveel tijd verschijnt er een boek dat verandert hoe je elke dag denkt, voelt en handelt. Eet Beweeg Slaap is een nieuwe manier van leven Eet Beweeg Slaap is een overtuigend pleidooi voor een goede nachtrust en voor het zoeken van een goede balans… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Het Oranje Kruis boeken
  Het Oranje Kruis - Het Oranje Kruis Jeugd-boekje

  Dit boek omvat de officiële lesstof voor het diploma Jeugd Eerste Hulp van Het Oranje Kruis. Het betreft hier de 2e druk 2017 editie. Het Oranje Kruis Jeugdboekje is dé manier om kinderen EHBO te leren. Het boek is geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Kiran Vyas boeken
  Kiran Vyas - Ayurveda, een praktische gids

  Ayurveda (letterlijk: 'kennis van het leven'), een duizenden jaren oude levensfilosofie uit India, bekijkt de mens in zijn totaliteit: de mens als fysiek, affectief, mentaal en spiritueel wezen. Ayurveda, een praktische gids is de perfecte introductie. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Dick Schoot, Wim Daniëls boeken
  Dick Schoot, Wim Daniëls - De baarmoeder

  Waar heb je negen maanden van je leven doorgebracht zonder er ook maar iets bewust van mee te hebben gekregen? Jawel: in de baarmoeder. Als dit orgaan er niet zou zijn, zou je niet bestaan. Alles wat je in je natuurlijke staat bent, is gevormd in dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jan G.M. van der Burg boeken
  Jan G.M. van der Burg - VERGEET DiETEN

  Nooit meer jojoën. Terug naar een oergezonde levensstijl, zonder diëten en ook zonder intensief te sporten. Luchtig hulpboek met praktische instructies voor een kinderlijk eenvoudige 'reset' van je lichaam.Beter in je vel zonder diëten en zonder intensief… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jean Hall boeken
  Jean Hall - Adem

  Eenvoudige ademhalingstechnieken voor een rustiger en gelukkiger leven Onze adem is de graadmeter van onze gemoedstoestand. Een adem kan stokken en versnellen. Het kalmeert en een zucht geeft lucht. Stilstaan bij je ademhaling kan meditatief zijn maar ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ulrike Amann boeken
  Ulrike Amann - Houd je darmen gezond

  Een groot deel van de bevolking heeft darmklachten zonder het te weten, want vaak schuilt de oorzaak van veel voorkomende klachten zoals bijvoorbeeld depressie, alzheimer, migraine en allergieën in een verstoring van onze darmflora. Daarnaast komen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Filantroop: Herstellen van eer en zelfrespect

  Een uitgebreid overzicht van hoe de ontdekkingen van Hubbard over de hele wereld mannen en vrouwen hun fatsoen, eer en zelfrespect teruggeven. (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,00
 • Adrian Schulte boeken
  Adrian Schulte - Poep jezelf wijzer

  Poep jezelf wijzer gaat verder waar De mooie voedselmachine stopt: het bevat praktische tips om de darmen weer gezond te krijgen.Een goede en gezonde spijsvertering begint in je hoofd. We willen ons elke dag gezond en vol energie voelen; we willen niet voelen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Wiesje van der Flier, Philip Scheltens boeken
  Wiesje van der Flier, Philip Scheltens - Het alzheimermysterie

  Alzheimer is dé uitdaging in de gezondheidszorg van deze eeuw. Alleen al in Nederland zijn er zo'n 250.000 mensen met deze ziekte, wereldwijd zullen er 105 miljoen patiënten zijn in 2050. Onderzoekers Wiesje van der Flier en Philip Scheltens werken aan een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Het Oranje Kruis boeken
  Het Oranje Kruis - Het Oranje Kruis Jeugd werkboekje

  Het Oranje Kruis Jeugd Werkboekje is speciaal bedoeld als verwerkingsmateriaal bij Het Oranje Kruis Jeugdboekje voor kinderen van 8 tot 12 jaar oud. Het werkboekje is samen met de Het Oranje Kruis Jeugdboekje dé manier om kinderen EHBO te leren. Kinderen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,50
 • Paul Chek boeken
  Paul Chek - Hoe te Eten, te Bewegen en Gezond te zijn!

  De manier waarop we op voedsel, beweging en stress reageren,varieert per persoon, net zoals je vingerafdrukken. Dit boek van fitnessgoeroe Paul Chek, 320 pagina's met honderden full-color foto's en duidelijke uitleg, brengt jouw individuele behoeften in kaart… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • W. Chris Winter boeken
  W. Chris Winter - Waarom je niet slaapt en hoe het op te lossen

  Slaapverwekkend Wie slecht slaapt, is daar de hele dag mee bezig. En dat is niet gek want slapen is voor elk orgaan van belang. Het effect van een slechte nachtrust op onze concentratie en humeur is direct merkbaar. Voor onszelf en voor onze omgeving. Eén… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Corwin Aakster, Fleur Kortekaas boeken
  Corwin Aakster, Fleur Kortekaas - Integrale geneeskunde

  Integrale geneeskunde is het twaalfde en laatste deel in de nieuwe AnkhHermes-serie Geneeswijzen in Nederland. Eerder verschenen al Natuurgeneeskunde, Kruidengeneeskunde, Chinese geneeskunde, Ayurvedische geneeskunde, Antroposofische geneeskunde, Homeopathie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • William Cortvriendt boeken
  William Cortvriendt - Hoe word je 100?

  'Hoe word je 100?' vertelt ons in duidelijke alledaagse taal de wetenschappelijke feiten over hoe we gezond en jong blijven en daardoor bijzonder lang kunnen leven. Het boek is door de internationale pers met lovende reacties ontvangen: Met een voorwoord van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Alie Relker boeken
  Alie Relker - Kindergezichten lezen

  Dit boek is bedoeld voor iedereen die privé of beroepsmatig met kinderen en jongeren te maken heeft. Het geeft een andere kijk op kinderen en geeft handvatten om hen en jezelf op een andere manier waar te nemen. Gezichten lezen is geen methode maar een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Corwin Aakster, Fleur Kortekaas boeken
  Corwin Aakster, Fleur Kortekaas - Traditionele niet-westerse geneeswijzen

  In Traditionele niet-westerse geneeswijzen worden in deel I de belangrijkste geneeswijzen uit Japan, Korea, Tibet en China besproken. In deel II worden geneeswijzen met een wereldwijde verspreiding waarin religie, magie goden en / of geesten een grotere rol… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Hilda Nowotny boeken
  Hilda Nowotny - Helende orgaanmeditatie

  Een wereld op zich, een compleet universum - dat is ons lichaam met al zijn organen. Met adem- en lichaamswerk, meditatie en visualisatie, en helende klank kun je jezelf - en meer specifiek: je organen - helpen om gezond en vitaal te blijven of te herstellen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Lad Vasant boeken
  Lad Vasant - De complete Ayurvedische huisapotheek

  * In De complete Ayurvedische huisapotheek kan iedere lezer op basis van zijn persoonlijke kenmerken een uitgebreid scala aan geneesmethoden vinden, die de directe kwaal of ontstane onbalans in het lichaam kunnen opheffen. * De complete Ayurvedische… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,50