Boeken over gezondheid

 • Mirjam Scholten boeken
  Mirjam Scholten - Uiteindelijk

  We blijven langer vitaal en worden steeds ouder. Maar uiteindelijk is het einde van het leven in zicht. Van jezelf of van dierbare naasten. Dat roept existentiële vragen op bij alle betrokkenen. Hoe zal iemand sterven? Hoe wíl iemand sterven? Welke zaken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Joe Dispenza boeken
  Joe Dispenza - Jij bent de placebo

  Is het mogelijk om te genezen met enkel je gedachten - zonder medicatie of operatie? De waarheid is dat dit vaker gebeurt dan je misschien zou verwachten. In Jij bent de placebo bespreekt dr. Joe Dispenza talrijke gedocumenteerde casussen van mensen die een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • William Cortvriendt boeken
  William Cortvriendt - Hoe word je 100?

  'Hoe word je 100?' vertelt ons in duidelijke alledaagse taal de wetenschappelijke feiten over hoe we gezond en jong blijven en daardoor bijzonder lang kunnen leven. Het boek is door de internationale pers met lovende reacties ontvangen: Met een voorwoord van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Marnix Pauwels boeken
  Marnix Pauwels - AHA!

  Wordt je leven bepaald door een verslaving waar je graag mee zou willen stoppen? Heb je al vaker geprobeerd je gewoontes te veranderen, maar lukte het nooit? Ben je klaar voor een frisse start en een compleet nieuwe kijk op jezelf? AHA! wijst je de weg. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • James Parkinson, Jorrit Hoff boeken
  James Parkinson, Jorrit Hoff - Ziekte van Parkinson 200 jaar

  In 2017 is het precies tweehonderd jaar geleden dat James Parkinson An essay on the Shaking Palsy publiceerde. Daarin beschreef hij als eerste de symptomen van de aandoening die later op initiatief van Jean Martin Charcot, de grondlegger van de moderne… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Robert J. Blom boeken
  Robert J. Blom - Natuurlijk gezond met alternatieve geneeswijzen

  Naast de reguliere geneeskunde bestaan er honderden zogeheten 'alternatieve geneeswijzen'. Denk daarbij aan natuurgeneeskunde, chiropractie, hydrotherapie, homeopathie, manuele geneeskunde en nog vele therapieën waaruit gekozen kan worden, als er sprake is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Sofie Mulders boeken
  Sofie Mulders - Topdokters

  Ze is fascinerend, de machinerie van de mens. Van hoofd tot tenen, van huid tot spier: talloze onderdelen zijn op ingenieuze wijze met elkaar verbonden. Maar soms loopt het mis met dat systeem. Dan zijn er dokters nodig. Topdokters liefst. Ze werken op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Suzanne Bos boeken
  Suzanne Bos - Buikgevoel

  Op haar 21e kreeg Suzanne Bos te horen dat ze darmkanker had. Ze verloor het vertrouwen in haar buik, maar toen ze meer kwam te weten over de werking van de darmen, verdween gaandeweg die onzekerheid. In Buikgevoel vertelt Suzanne Bos over het leven met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Patrick McKeown, Marion Meesters boeken
  Patrick McKeown, Marion Meesters - Zuurstofwinst

  Bij ademen is het principe 'minder is meer' van toepassing. Door minder lucht op te nemen wordt zuurstof beter afgeleverd aan de spieren, de organen en de weefsels. Zuurstofwinst geeft je de kennis en de vaardigheden om de zuurstofvoorziening van je lichaam te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Anntje Peeters boeken
  Anntje Peeters - SuperBUIKgevoel

  Opstaan met een platte buik, maar aan het einde van de dag rond je taille een kledingmaat groter nodig hebben. Voor veel mensen, in het bijzonder vrouwen, is het helaas herkenbaar.Een chronisch slechte spijsvertering leidt tot een opgeblazen gevoel, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Tracey Wood, Katrina Cochrane boeken
  Tracey Wood, Katrina Cochrane - Dyslexie voor Dummies, pocketeditie

  Hoewel het de meest voorkomende leerstoornis is, wordt dyslexie vaak niet erkend en lastig gevonden. Dit is de vriendelijke gids voor ouders en verzorgenden van kinderen met dyslexie en natuurlijk voor iedereen die zelf met dyslexie te maken heeft. Het boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Ronald Sahyouni, Aradhana Verma, Jefferson Chen boeken
  Ronald Sahyouni, Aradhana Verma, Jefferson Chen - Alzheimer ontrafeld

  Hoewel de ziekte van Alzheimer al jarenlang het onderwerp is van wetenschappelijk onderzoek, bestaat er op dit moment nog geen enkel medicijn. Toch begrijpen onderzoekers steeds beter hoe het menselijk brein werkt en wat er misgaat bij deze slopende ziekte.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,50
 • René Steenhorst boeken
  René Steenhorst - De ontdekkingsreis van Bob Pinedo

  Nooit zal kankerspecialist prof. dr. Bob Pinedo die aanblik vergeten in de jaren zeventig van de vorige eeuw van al die 'uitzichtloos ziek' verklaarde patiënten. Patiënten met uitzaaiingen werden toen nog beschouwd als hopeloos verloren. Van goede… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Hilda Nowotny boeken
  Hilda Nowotny - Helende orgaanmeditatie

  Een wereld op zich, een compleet universum - dat is ons lichaam met al zijn organen. Met adem- en lichaamswerk, meditatie en visualisatie, en helende klank kun je jezelf - en meer specifiek: je organen - helpen om gezond en vitaal te blijven of te herstellen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Bram Bakker boeken
  Bram Bakker - Blijf beter!

  Bram Bakker (1963) is psychiater en publicist. Hij promoveerde op de behandeling van paniekaanvallen en heeft in diverse GGZ-instellingen uitgebreide ervaring opgedaan met zeer uiteenlopende psychische problematiek. Thans is hij medisch directeur van Sitagre,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Sabine Hauswald boeken
  Sabine Hauswald - De schildklier

  Steeds meer mensen hebben problemen met de schildklier: hij werkt te snel, hij werkt te langzaam of er is zelfs sprake van een auto-immuunziekte. Hormonale chaos, depressie, rusteloosheid, een verzwakt immuunsysteem en gewichtstoename kunnen het gevolg zijn.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Saskia L. Ebeli boeken
  Saskia L. Ebeli - Je lijf, je looks, je leven

  Dit boek gaat over alles wat je als vrouw met kanker kunt doen om goed voor jezelf te zorgen. Het biedt een schat aan informatie en inspiratie die je helpt om jezelf staande te houden in deze moeilijke tijd. Je Lijf Je Looks Je Leven spreekt je aan als mens.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Dick Schoot, Wim Daniëls boeken
  Dick Schoot, Wim Daniëls - De baarmoeder

  Waar heb je negen maanden van je leven doorgebracht zonder er ook maar iets bewust van mee te hebben gekregen? Jawel: in de baarmoeder. Als dit orgaan er niet zou zijn, zou je niet bestaan. Alles wat je in je natuurlijke staat bent, is gevormd in dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Christopher Vasey boeken
  Christopher Vasey - Detox stap voor stap

  Voel je je moe of futloos? Heb je geen levenslust of energie meer? Dan is het hoog tijd om een detoxkuur te volgen. Ons lichaam kampt met een teveel aan afvalstoffen die zich jarenlang hebben opgestapeld. Dat is volgens de natuurgeneeskunde de dieperliggende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Hans Moolenburgh boeken
  Hans Moolenburgh - Gezond leven in een vervuilde wereld

  Een handleiding met vuistregelsWe leven in een wereld waarin tot de verbeelding sprekende uitvindingen hand in hand gaan met een steeds verdere vervuiling van de aarde. Er is een groeiend aantal beschavingsziekten waar de medische wereld niet tegenop gewassen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Barbara Franz boeken
  Barbara Franz - Focusing yoga

  Focusing is een eenvoudig aan te leren methode voor het oplossen van persoonlijke problemen door middel van bewuste lichaamsbeleving. De juiste volgende stap is er altijd, en hij laat zich zien als je aandacht schenkt aan dat wat het lichaam al weet. Yoga is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Linda de Pagter boeken
  Linda de Pagter - Waarom je dik en ziek wordt van diëten

  Veel mensen zijn hun leven lang bezig met afvallen en zelden lukt het om het gewenste resultaat te behalen. Sterker nog, de kans is groot dat je, na je dieet, al je verloren kilo's terug krijgt, met bonus. Je vetpercentage wordt steeds hoger en je spiermassa… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jolanda Berger boeken
  Jolanda Berger - Gevangen in mezelf

  Het leven van Jolanda (1982) is een leven van pijn, woede en eenzaamheid. Op haar tiende wordt ze seksueel misbruikt. Dat heeft zo'n impact op haar dat haar ontwikkeling stagneert. De pijn die het haar heeft gedaan, stopt ze weg en langzamerhand verandert ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Willy De Weerdt boeken
  Willy De Weerdt - Neurologische aandoeningen 4de ed.

  Als een patiënt een neurologisch deficit heeft, wat is dan het functionele effect daarvan? En wat betekent dat voor die patiënt? Dit vlot geschreven boek heeft een unieke invalshoek: zonder te focussen op complexe diagnosen, belicht de auteur het klinisch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  44,00
 • Annette Born boeken
  Annette Born - Aangekomen!

  We worden te dik. De noodbel luidt: bijna 50% van de Nederlandse bevolking is te dik. Een lager percentage van deze groep mensen lijdt aan Obesitas. Of nog erger: aan Morbide Obesitas. Wanneer alle diëten zijn uitgeput, is er toch nog een oplossing voor alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95