Boeken over gezondheid

 • Johan Albrecht boeken
  Johan Albrecht - Het gewicht van vlees

  'Je hebt een te hoge cholesterol en overweegt best cholesterolverlagers. Letten op je voeding heeft immers amper een invloed op je cholesterolwaarden.' De raad van zijn huisarts werd voor Johan Albrecht het begin van een intrigerende zoektocht in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Kees Wessels, Kees Kraaijeveld boeken
  Kees Wessels, Kees Kraaijeveld - Zo werkt de huisartsenzorg

  Hoe werkt de huisartsenzorg? De huisarts speelt een onmisbare rol in het Nederlandse zorgstelsel. Vrijwel iedere Nederlander kent de spreekkamer van zijn huisarts. Maar hoe is de huisartsenzorg georganiseerd, buiten de spreekkamer? Met wie werkt de huisarts… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Patrick McKeown, Marion Meesters boeken
  Patrick McKeown, Marion Meesters - Zuurstofwinst

  Bij ademen is het principe 'minder is meer' van toepassing. Door minder lucht op te nemen wordt zuurstof beter afgeleverd aan de spieren, de organen en de weefsels. Zuurstofwinst geeft je de kennis en de vaardigheden om de zuurstofvoorziening van je lichaam te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Joe Dispenza boeken
  Joe Dispenza - Jij bent de placebo

  Is het mogelijk om te genezen met enkel je gedachten - zonder medicatie of operatie? De waarheid is dat dit vaker gebeurt dan je misschien zou verwachten. In Jij bent de placebo bespreekt dr. Joe Dispenza talrijke gedocumenteerde casussen van mensen die een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • Jamé Heskett boeken
  Jamé Heskett - Een gezond evenwicht

  Een gezond evenwicht gaat over de juiste keuzes maken. En die hoeven helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. De waarheid over afvallen en een gezonde levensstijl. Afvallen zonder dieet 'Morgen doe ik alles helemaal anders.' Met deze gedachte over gezonder leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Vanessa Pilloni boeken
  Vanessa Pilloni - Calorieën met voelsprieten

  Veel mensen zijn jarenlang bezig te herstellen van een eetstoornis. Een onderbelicht aspect hierbij is de relatie met hoogsensitiviteit. Uit onderzoek, mijn ervaringen en die van vele lotgenoten, blijkt dat praktisch iedereen met een eetstoornis hooggevoelig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Suzanne Bos boeken
  Suzanne Bos - Buikgevoel

  Op haar 21e kreeg Suzanne Bos te horen dat ze darmkanker had. Ze verloor het vertrouwen in haar buik, maar toen ze meer kwam te weten over de werking van de darmen, verdween gaandeweg die onzekerheid. In Buikgevoel vertelt Suzanne Bos over het leven met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Frans Debruyne, Henri Marres, Greet Hens boeken
  Frans Debruyne, Henri Marres, Greet Hens - Zakboek Keel-, Neus-, Oorheelkunde 19de druk, 2017

  Dit geactualiseerde zakboek bundelt op een systematische manier de belangrijkste aandoeningen van neus, keel en oor. Klinische foto's verhelderen de verschillende aandoeningen van hoofd en hals. Het vakgebied omvat de zintuigen gehoor, evenwicht, reuk en smaak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,50
 • Tarthang Tulku boeken
  Tarthang Tulku - Nyingma psychologie Verborgen vrijheid

  De geest voorziet ons van een vitale energie die reageert op elke nuance van de ervaring. Wanneer we de aard van de geest doorgronden en zijn flexibiliteit op waarde schatten, kunnen we vorm geven aan de gerichtheid van zijn energie en creatief reageren op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Anntje Peeters boeken
  Anntje Peeters - SuperBUIKgevoel

  Opstaan met een platte buik, maar aan het einde van de dag rond je taille een kledingmaat groter nodig hebben. Voor veel mensen, in het bijzonder vrouwen, is het helaas herkenbaar.Een chronisch slechte spijsvertering leidt tot een opgeblazen gevoel, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Bram Bakker boeken
  Bram Bakker - Blijf beter!

  Bram Bakker (1963) is psychiater en publicist. Hij promoveerde op de behandeling van paniekaanvallen en heeft in diverse GGZ-instellingen uitgebreide ervaring opgedaan met zeer uiteenlopende psychische problematiek. Thans is hij medisch directeur van Sitagre,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Kiran Vyas boeken
  Kiran Vyas - Ayurveda, een praktische gids

  Ayurveda (letterlijk: 'kennis van het leven'), een duizenden jaren oude levensfilosofie uit India, bekijkt de mens in zijn totaliteit: de mens als fysiek, affectief, mentaal en spiritueel wezen. Ayurveda, een praktische gids is de perfecte introductie. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Sabine Hauswald boeken
  Sabine Hauswald - De schildklier

  Steeds meer mensen hebben problemen met de schildklier: hij werkt te snel, hij werkt te langzaam of er is zelfs sprake van een auto-immuunziekte. Hormonale chaos, depressie, rusteloosheid, een verzwakt immuunsysteem en gewichtstoename kunnen het gevolg zijn.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Daniel Kieffer boeken
  Daniel Kieffer - Raadgever naturopathie

  Ontdek hoe je gezonder en gelukkiger kunt leven volgens de principes van de natuur. 'Dit is een boek om te lezen, raadplegen, aanraken, verteren en opnemen, om te leren genezen, om te leren groeien en om nooit meer ziek te zijn.' Claude Barreau Naturopathie is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Barbara Franz boeken
  Barbara Franz - Focusing yoga

  Focusing is een eenvoudig aan te leren methode voor het oplossen van persoonlijke problemen door middel van bewuste lichaamsbeleving. De juiste volgende stap is er altijd, en hij laat zich zien als je aandacht schenkt aan dat wat het lichaam al weet. Yoga is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Saron Petronilia boeken
  Saron Petronilia - Alles over werken tijdens de overgang

  Dit boek helpt je je overgangssymptomen de baas te worden zodat je werk er niet onder lijdt. Het helpt je ook te bepalen hoe je je werkzame leven de komende 15 tot 20 jaar wilt inrichten. Naast nuchtere informatie, tips en strategieën bevat Alles over werken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Marnix Pauwels boeken
  Marnix Pauwels - AHA!

  Wordt je leven bepaald door een verslaving waar je graag mee zou willen stoppen? Heb je al vaker geprobeerd je gewoontes te veranderen, maar lukte het nooit? Ben je klaar voor een frisse start en een compleet nieuwe kijk op jezelf? AHA! wijst je de weg. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Saskia L. Ebeli boeken
  Saskia L. Ebeli - Je lijf, je looks, je leven

  Dit boek gaat over alles wat je als vrouw met kanker kunt doen om goed voor jezelf te zorgen. Het biedt een schat aan informatie en inspiratie die je helpt om jezelf staande te houden in deze moeilijke tijd. Je Lijf Je Looks Je Leven spreekt je aan als mens.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Hans Moolenburgh boeken
  Hans Moolenburgh - Gezond leven in een vervuilde wereld

  Een handleiding met vuistregelsWe leven in een wereld waarin tot de verbeelding sprekende uitvindingen hand in hand gaan met een steeds verdere vervuiling van de aarde. Er is een groeiend aantal beschavingsziekten waar de medische wereld niet tegenop gewassen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Reinder Postma boeken
  Reinder Postma - De Gezonde Routine Methode

  Met de Routine Methode presenteert Reinder Postma, health change coach in Amsterdam, een nieuwe methode waarmee een gezond gewicht én een goede conditie opgebouwd kunnen worden. Hij legt daarbij niet de nadruk op maaltijdrecepten of een nieuw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Olga Commandeur, Ruud Dirkse boeken
  Olga Commandeur, Ruud Dirkse - Wat beweegt jou

  Kom in beweging met zorginnovator Ruud Dirkse en vitaliteitscoach Olga Commandeur! Bewegen is belangrijk om gezond oud te worden: sporten, maar ook wandelen, fietsen of gewoon boodschappen doen. In Wat beweegt jou? geven Ruud en Olga eenvoudige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Filip De Keyser, Heidi Van de Keere boeken
  Filip De Keyser, Heidi Van de Keere - Reumapositief

  1 op de 5 mensen kampt met reuma Als je te horen krijgt dat je reuma hebt, is dit nagenoeg altijd een kantelmoment. Aan de hand van inzichten uit de positieve psychologie tonen de auteurs dat het mogelijk is om na een diagnose op een positieve manier een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marlies Vervoort boeken
  Marlies Vervoort - Spondylarthro watte? Leven met jeugdreuma

  Marlies Vervoort (°1993) behaalde een diploma als opvoedster in de richting jeugd- en gehandicaptenzorg en studeert momenteel sociaal werk in Geel. Na een lange zoektocht werd op haar vijftiende jeugdreuma vastgesteld. Deze diagnose veranderde haar leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Hans Meex boeken
  Hans Meex - Levenslang ziek

  ´Levenslang ziek´ is een autobiografie. Een overzicht van mijn leven als ´chronisch en multidisciplinair patiënt´. Geen ´klaagboek´ van de zoveelste Nederlander die in de veronderstelling verkeert dat een breed publiek in zijn levensverhaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Menno Oosterhoff boeken
  Menno Oosterhoff - Vals alarm

  In Vals alarm toont Menno Oosterhoff wat er omgaat in mensen met een dwangstoornis. Hij put daarbij niet alleen uit zijn kennis als psychiater, maar ook uit zijn eigen ervaringen als dwangpatiënt. De dwangstoornis is vooral bekend als smetvrees of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50