Boeken over gezondheid

 • Evelien Jonkers boeken
  Evelien Jonkers - Met één borst in een Ferrari

  Het verhaal van Evelien Jonkers biedt een frisse en inspirerende blik op hoe zij is omgegaan met het behandeltraject van (borst)kanker. Dit boek is bestemd voor iedereen die de diagnose kanker heeft gekregen of iemand met kanker kent. De kern van haar verhaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Etienne Premdani boeken
  Etienne Premdani - Ayurveda - het juweel der geneeswijzen

  Hoe voeding, leefwijze en geest onze gezondheid bepalen In dit boek legt de auteur gedetailleerd uit hoe volgens Ayurveda de spijsvertering in ons lichaam verloopt. Met aandacht voor onder andere de verschillende constitutietypen en de Ayurvedische benadering… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jacqueline van Lieshout boeken
  Jacqueline van Lieshout - Het relax Dieet

  Bestrijd stress en bereik jouw ideale gewicht Het relaxdieet van detoxcoach Jacqeline van Lieshout gaat over ontspanning. Het legt je precies uit hoe stress je niet alleen in zijn greep kan hebben, maar hoe het je gewicht en je gezondheid ook enorm negatief… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Elke Gunst boeken
  Elke Gunst - 100% Paleo

  100% Paleo is voor je lichaam wat control-alt-delete is voor je computer: even helemaal opnieuw opstarten. Je geeft je lichaam de kans om te detoxen en opnieuw te ervaren hoe het zou moeten functioneren van kop tot teen: een vlotte spijsvertering, een goed… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jacques Soonius boeken
  Jacques Soonius - Communicatie in de gezondheidszorg (derde druk)

  De hulpverlener als communicator, samenwerker en organisator heeft meer aandacht gekregen bij de invoering van het competentiemodel CanMEDS voor (para)medische- en psychosociale opleidingen. Communiceren met de patiënt en het vermogen om in teamverband te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Rens van der Vorst boeken
  Rens van der Vorst - Appen is het nieuwe roken

  Appen is écht het nieuwe roken! Oké, van roken ga je dood en van appen niet (althans zolang je het niet in het verkeer doet) maar verder zijn er ontzettend veel overeenkomsten. Als we op onze smartphone zitten, dan zijn we aan het appen en dat doen we net zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Eiko boeken
  Eiko - Doe de split in 4 weken

  De Japanse yogadocent Eiko, koningin van de split, leert je met 'Doe de split in vier weken' in 4 weken de split te doen. Iedereen kan de split doen: jong, oud, lenig of stijf! Met slechts vijf minuten stretchen per dag kun ook jij je flexibiliteit verbeteren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • J.M.A. Sitsen, E.C. Vasbinder, H. Abdullah-Koolmees boeken
  J.M.A. Sitsen, E.C. Vasbinder, H. Abdullah-Koolmees - Geneeskundig jaarboek 2018

  Het Geneeskundig Jaarboek 2018 is het recept voor iedereen die medicijnen voorschrijft, verkoopt of toedient. In het jaarboek vindt u de beschrijving van alle werkzame geregistreerde geneesmiddelen in Nederland, dat zijn er meer dan 2.000. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,90
 • Paul Wormer boeken
  Paul Wormer - De dokter en de vakgroep

  De dokter en de vakgroep. Hoe kun je als vakgroep zowel effectief als met plezier samenwerken? Hoe kun je de kloof dichten tussen wat je belangrijk vindt en hoe jouw vakgroep in de praktijk presteert? En hoe schakel je soepeler in de verschillende rollen die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Carolina van Dorenmalen boeken
  Carolina van Dorenmalen - Geluksfactor 10

  Geluksfactor 10 brengt je naast een overdosis positiviteit ook inspiratie en uitdaging, én zal voor velen een eye-opener zijn. Na jarenlang ongelukkig jojoën met haar gewicht viel Carolina van Dorenmalen door middel van gezonde voeding, sport en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Anna Elisabeth Röcker boeken
  Anna Elisabeth Röcker - Genezen op het ritme van de orgaanklok

  Evenwicht en energie voor lichaam, geest en zielMet deze praktische set kun je de kennis van de traditionele Chinese geneeskunde eenvoudig en effectief zelf toepassen.De leer van de twaalf meridianen staat hierbij centraal. Wanneer deze banen van levensenergie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Michaela Axt-Gadermann, Regina Rautenberg boeken
  Michaela Axt-Gadermann, Regina Rautenberg - Slim en gelukkig dankzij gezonde darmen

  Gezonde darmen voor een gezond brein De darm is in de afgelopen jaren uitgegroeid van een taboethema tot een superorgaan. De darmflora bepaalt vaak of we slank of dik, gezond of ziek zijn. Maar wat als ons spijsverteringsstelsel niet alleen onze gezondheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Karen Span boeken
  Karen Span - Motel Migraine

  In Nederland checken zo'n 2 miljoen mensen regelmatig in bij Motel Migraine: een plek waar je liever niet komt, maar waar je na lang onderweg zijn toch strandt omdat je niet verder kunt. Een onaangenaam verblijf waar je jezelf eenzaam schuilhoudt totdat het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Cindy Brands boeken
  Cindy Brands - MINDFULNESS AGENDA 2018

  Mindfulness wérkt! Aandacht, aanwezigheid, reflectie en 'grensvoelend' voelen zijn jouw sleutels tot een Mindful leven. Elke week vind je een stukje theorie en een oefening om gewoon te dóen, geïntegreerd in je dagelijks leven want daar heb je het nodig :) (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Charles Spence boeken
  Charles Spence - Gastrofysica

  Waarom bijvoorbeeld consumeren we 35 procent meer voedsel wanneer we met iemand anders eten, en zelfs 75 procent meer wanneer we met drie anderen eten? Hoe is het te verklaren dat liefhebbers van koffie er bij fel licht meer van drinken? Waarom is 27 procent… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Don Colbert boeken
  Don Colbert - Natuurlijk gezond

  De natuurlijke weg tot een betere gezondheid... je hele leven lang! Wees eens eerlijk... hoe is het met je gezondheid gesteld? Ben je tevreden, of heb je het idee dat je je beter zou moeten voelen? Ontbreekt er iets in jouw persoonlijke gezondheidssituatie?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Geerteke de Haas boeken
  Geerteke de Haas - Geur- en chemicaliënovergevoeligheid

  MCS (Multiple Chemical Sensitivity) staat voor meervoudige chemische overgevoeligheid. Geerteke de Haas, auteur van 'Geur- en chemicaliën overgevoeligheid' lijdt aan deze ziekte. Het duurde 25 jaar voordat deze diagnose gesteld kon worden. In dit boek deelt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Anthony William boeken
  Anthony William - Medical Medium Life Changing Foods - Ned. editie

  Medical Medium Life Changing FoodsNederlandse editiefull color 360 pagina's - harde cover.Anthony William, het Medical Medium, heeft tienduizenden mensen geholpen bij het genezen van hun kwalen die verkeerd gediagnosticeerd of niet effectief behandeld waren,of… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Katerina Janouch boeken
  Katerina Janouch - Oooh...

  Seks is leuk! En vooral wanneer je een orgasme krijgt. Met de tips uit Oooh... gaat dat zeker lukken! Meer dan 250 orgasmetips Seks is leuk! En vooral als het uitmondt in een orgasme. Met de meer dan 250 orgasmetips voor vrouwen en mannen gaat dit zeker… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Mirjam Hommes boeken
  Mirjam Hommes - De Slanke Waarheid

  De Slanke Waarheid - gezond afvallen zonder dieet of zweet De Slanke Waarheid is een boek voor gewone mensen die normale dingen willen eten en gezond willen afvallen. Zónder onmogelijke diëten, extreme trainingsschema's of vieze shakes. * Hoe krijg én houd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Michael Gienger boeken
  Michael Gienger - Handboek geneeskrachtige stenen

  Edelstenen hebben een geneeskrachtige werking. Michael Gienger leert je in dit boek alles over deze heilzame kracht van edelstenen. Handboek geneeskrachtige stenen In het Handboek geneeskrachtige stenen worden circa honderd (edel)stenen beschreven. Michael… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Wim Hof, Koen de Jong boeken
  Wim Hof, Koen de Jong - Koud kunstje

  Wim Hof (1959)is een bijzondere man. Al 20 x haalde hij het Guiness Book of Records, met extreme prestaties in de kou. Hij zwemt in water met temperaturen rond het vriespunt, dat is voor gewone mensen al binnen een minuut dodelijk. Waarom kan hij dat ? Wat is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Susanna-Sitari Rescio boeken
  Susanna-Sitari Rescio - Seks en mindfulness

  In onze seksualiteit ontvouwen zich tussen opwinding en orgasme allerlei gevoelens, verlangens en behoeften. Ieder mens is in staat deze tijdsspanne genotvol en creatief gestalte te geven - vooropgesteld dat hij zich bewust is van zijn seksuele persoonlijkheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Pim van Lommel boeken
  Pim van Lommel - Eindeloos bewustzijn

  dwarsligger 502 Pim van Lommel Eindeloos bewustzijn Tien jaar na de verschijning van Eindeloos bewustzijn is er nu een speciale jubileumeditie van Pim van Lommels bestseller over bijna-dood ervaringen. Met zijn wetenschappelijke visie maakte Van Lommel veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Wijs met medicijnen

  Als u ouder wordt, verandert uw lichaam. Uw spierkracht neemt af, uw huid wordt droger, uw botten worden brozer. En uw lichaam reageert anders op medicijnen. U kunt eerder last krijgen van bijwerkingen. Juist medicijngebruik is dan heel belangrijk. Uw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95