Boeken over gezondheid

 • Patrick Jeurissen, Hans Maarse, Marit Tanke boeken
  Patrick Jeurissen, Hans Maarse, Marit Tanke - Betaalbare zorg

  Ondermeer door de vergrijzing en de toename van dure innovaties in de zorg zal het aandeel van de zorg in het bruto nationaal product in de toekomst verder oplopen. Hierdoor blijft er minder geld over voor andere publieke voorzieningen, zoals het onderwijs en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Tessa Roseboom boeken
  Tessa Roseboom - De eerste 1000 dagen

  In de eerste duizend dagen van het leven, vanaf de bevruchting tot de tweede verjaardag, worden we gevormd tot wie we zijn. Invloeden in deze periode zijn bepalend voor de rest van het leven. Dit boek beschrijft vanuit verschillende vakgebieden hoe de omgeving… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Ron van den Bovenkamp boeken
  Ron van den Bovenkamp - Hoera...een depressie!

  Hoera…een depressie! Weer gezond na een langdurige, zware depressie Een inspirerend boek dat hoop geeft en laat zien dat je een depressie geheel kunt overwinnen, zonder terugval erna en geen antidepressiva meer. Depressie is op dit moment een actueel en veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ineke Haisma boeken
  Ineke Haisma - NoCx

  NoCx zijn alle stoffen die niet in ons lichaam thuis horen en daardoor bijdragen aan gezondheidsproblemen. Als je niet weet wat NoCx zijn en wat ze doen, herken je ze niet bij het boodschappen doen in de supermarkt en kun je ze niet voorkomen. We eten ons ziek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Raf Willaert boeken
  Raf Willaert - Wat je lichaam zelf doet, doet het beter

  Ons lichaam is een mirakel. Dat is geen geloofspunt, maar de conclusie van vijftig jaar wetenschappelijk onderzoek door een man die geworteld is in de natuur. Sinds zijn kindertijd voelt Raf Willaert zich verbonden met de planten rondom hem. Vandaag weet hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Dr. Izabella Wentz boeken
  Dr. Izabella Wentz - Het Hashimoto protocol

  Een van de snelst toenemende auto-immuunziekten in het land is de ziekte van Hashimoto, een schildklierziekte. Volgens voorzichtige schattingen wordt een op de vijf vrouwen op enig moment in hun leven door de ziekte van Hashimoto of een andere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Martine Prenen boeken
  Martine Prenen - Forever young

  Veel vrouwen huiveren van het cijfer 5 voor hun leeftijd. 50 worden, dat lijkt synoniem met de meest verschrikkelijke veranderingen die een vrouw kan meemaken: niets is minder waar. Martine Prenen toont hoe ouder worden ook fun kan zijn. Ze geeft je allerlei… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Nina Veeneman-Dietz, Noor Schutte-Kerckhoff, Marieke Wigmans-Bremers boeken
  Nina Veeneman-Dietz, Noor Schutte-Kerckhoff, Marieke Wigmans-Bremers - Buskruit met EHBO

  Een ongeluk(je) zit in een klein hoekje, zeker waar het kinderen betreft. Wantkinderen zijn nou eenmaal avontuurlijk en onderzoekend, vaak nog heerlijkzorgeloos, impulsief, soms wat ongecontroleerd en sneller dan het geluid.Bovendien zijn kinderen met nog niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Richard Wiseman boeken
  Richard Wiseman - Nachtrust

  Wat gebeurt er tijdens onze slaap? Wat is het beste moment om te ontwaken? Wat kunnen we doen om snurken tegen te gaan? Hoe kunnen we nachtmerries voorkomen? Wat zijn de geheimen van ‘superslapers’? Bijna een derde van ons leven brengen we slapend door, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Martijn Veltkamp boeken
  Martijn Veltkamp - Leven in Cadans

  Miljoenen Nederlanders en Belgen zijn in het gelukkige bezit van een sportfiets. Dat bewegen gezond is voor het lichaam is wel algemeen bekend, maar wat doet fietsen precies met je hoofd? Wat doet het met je zelfvertrouwen en je creativiteit? Kan het je helpen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Sylvia Tara boeken
  Sylvia Tara - Waarom de één wel dik wordt en de ander niet

  Versla je vet met wetenschap! We vervloeken de schoonzus die ontbijt met pizza maar niet aankomt en kijken vol argwaan naar die vollere collega die beweert echt alleen maar sla te eten. Zo ook biochemicus Sylvia Tara, een vrouw die zich afvroeg of lichaamsvet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Asja Tsachigova boeken
  Asja Tsachigova - Het Dreambody Plan

  Asja Tsachigova begeleidt al ruim twintig jaar mensen met gewichts- en gezondheidsproblemen. Na een aantal succesvolle jaren moest Asja door de ziekte van Lyme zelf flink gas terugnemen. Een frustrerende periode, waarbij ze het gevoel had stil te staan,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • William Cortvriendt boeken
  William Cortvriendt - Lichter

  Er zijn nauwelijks onderwerpen waar zoveel onzin over ons is uitgestort als over ons gewicht, afvallen, en hoe we er uit zouden willen of moeten zien. Zo blijkt dat de oorzaken van overgewicht en obesitas niets te maken hebben met te veel eten of te weinig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jamé Heskett boeken
  Jamé Heskett - Een gezond evenwicht

  Een gezond evenwicht gaat over de juiste keuzes maken. En die hoeven helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. De waarheid over afvallen en een gezonde levensstijl. Afvallen zonder dieet 'Morgen doe ik alles helemaal anders.' Met deze gedachte over gezonder leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Evelien Jonkers boeken
  Evelien Jonkers - Met één borst in een Ferrari

  Het verhaal van Evelien Jonkers biedt een frisse en inspirerende blik op hoe zij is omgegaan met het behandeltraject van (borst)kanker. Dit boek is bestemd voor iedereen die de diagnose kanker heeft gekregen of iemand met kanker kent. De kern van haar verhaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Klaus OBERBEIL boeken
  Klaus OBERBEIL - Voeding het ultieme medicijn

  Wat hebben we nodig om elke dag opgewekt, dynamisch en vol energie te zijn? Om vierentwintig uur per dag te presteren, heeft ons lichaam behoefte aan voldoende voedingsstoffen. En die kunnen we alleen via de juiste voeding binnenkrijgen. In dit boek ontdekt u… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Emma Mars boeken
  Emma Mars - Kama Sutra à la carte

  Ontdek samen met je geliefde de Kama Sutra om optimaal van elkaar te genieten. Zoek samen met je partner uit welke aanrakingen jullie het leukst vinden en van welke posities jullie het meeste houden: het Paradijs, de Hiëroglief of misschien de Duin? Gebruik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Marc Nahuys boeken
  Marc Nahuys - Acne vulgaris

  Wie achteloos roept dat acne 'er nu eenmaal bij hoort op een bepaalde leeftijd', begrijpt niet hoe groot het probleem voor iemand kan zijn. Ook de term 'jeugdpuistjes' wil je laten geloven dat er niks anders op zit dan lijdzaam afwachten tot het over is. Maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Rens van der Vorst boeken
  Rens van der Vorst - Appen is het nieuwe roken

  Appen is écht het nieuwe roken! Oké, van roken ga je dood en van appen niet (althans zolang je het niet in het verkeer doet) maar verder zijn er ontzettend veel overeenkomsten. Als we op onze smartphone zitten, dan zijn we aan het appen en dat doen we net zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Christopher IMJ Read boeken
  Christopher IMJ Read - Causopractie

  Steeds vaker kampen we met allerlei kwalen, pijn en andere ongemakken waar de moderne geneeskunde geen raad mee weet. Denk bijvoorbeeld aan klachten als vermoeidheid, angst, depressie en burn-out. Daarvoor kloppen we aan bij artsen en specialisten, sommigen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Pauline Ottervanger, Wilma Smit boeken
  Pauline Ottervanger, Wilma Smit - Wat elke vrouw moet weten

  Wilma Smit en Pauline Ottervanger, twee ervaren gynaecologen geven in Wat elke vrouw moet weten! antwoord op alle vragen over het vrouwelijk geslachtsorgaan, hormonen, kwalen en normale werking. Van eerste menstruatie tot menopauze. Met duidelijke informatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Carola van Bemmelen boeken
  Carola van Bemmelen - De gelukkige eter

  ‘Een belangrijk boek voor iedereen die worstelt met de verslavende aspecten van onze voeding.’ Marjolein Dubbers, auteur van Het Energieke Vrouwen Voedingskompas Een relaxte relatie met eten? Verleid je oerbrein tot gezonder eetgedrag! Hoe zou jouw leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Alexander Witpas boeken
  Alexander Witpas - Happy Sex

  Alexander Witpas is seksuoloog en relatietherapeut, al jaren 'sekscoach' bij Het Nieuwsblad en een van de vier experten die de koppels op weg helpen in het VTM-programma Blind Getrouwd. Hij vertelt in dit boek over hoe je seksueel geluk kan vinden en houden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Andreas Hammering boeken
  Andreas Hammering - De heilzame kracht van bitterstoffen

  Bitterstoffen - de vergeten geneesmiddelen Bitterstoffen zijn allang in de vergetelheid geraakt. Ze worden bewust uit onze voeding gehaald omdat we een natuurlijke voorkeur hebben voor zoet. Dat is echt jammer, want bitterstoffen zijn in veel opzichten heel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Sofie Vermeulen, Stefan Laenen boeken
  Sofie Vermeulen, Stefan Laenen - Liefde in tijden van muco

  Sofie Vermeulen (1992, Lille) finisht de Antwerp 10 Miles met een gloednieuw paar donorlongen. De Kempense jonge vrouw lijdt aan mucoviscidose en vertelt in Liefde in tijden van muco over leven, lopen en liefde met een ongeneeslijke ziekte. Sofie is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00