Boeken over gezondheid

 • Pierre Capel boeken
  Pierre Capel - Het emotionele DNA

  Gevoelens bestaan niet, zij ontstaan Wanneer we het over onze gevoelens hebben, kunnen we ze meestal precies omschrijven. Maar hoe ze ontstaan, waar ze vandaan komen en, nog belangrijker, wat ze allemaal met ons doen, weten we vaak niet. Ze dwarrelen als een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Rudy Proesmans boeken
  Rudy Proesmans - Optimaal gezond zonder medicijnen

  Nooit lag het geneesmiddelengebruik zo hoog als nu. We gaan er vaak van uit dat we medicijnen moeten nemen om onze gezondheid op peil te houden. In plaats van groenten, fruit, vette vis, volkorenproducten en noten te eten, slikken we cholesterolverlagers,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Michael Gienger boeken
  Michael Gienger - Handboek geneeskrachtige stenen

  Edelstenen hebben een geneeskrachtige werking. Michael Gienger leert je in dit boek alles over deze heilzame kracht van edelstenen. Handboek geneeskrachtige stenen In het Handboek geneeskrachtige stenen worden circa honderd (edel)stenen beschreven. Michael… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Daan Borrel, Peter Leusink boeken
  Daan Borrel, Peter Leusink - dit gaat niet over SEKS

  'Mooi aan deze bundel vind ik de onderzoekende eerlijkheid waarmee deze mensen vertellen over hun lichaam, hun seksleven, en hun ontwikkeling.' - Stine Jensen, filosoof25 zeer verschillende mensen onthullen hun seksuele ontdekkingstocht. Wat beleefden zij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,00
 • Sylvia Tara boeken
  Sylvia Tara - Waarom de één wel dik wordt en de ander niet

  Versla je vet met wetenschap! We vervloeken de schoonzus die ontbijt met pizza maar niet aankomt en kijken vol argwaan naar die vollere collega die beweert echt alleen maar sla te eten. Zo ook biochemicus Sylvia Tara, een vrouw die zich afvroeg of lichaamsvet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Michael Mosley, Peta Bee boeken
  Michael Mosley, Peta Bee - De Vastendieetwork-out

  Slechts een halfuur bewegen per week vermindert glucoselevels in het bloed, vermindert de kans op kanker en diabetes, helpt bij het afvallen en maximaliseert de gezondheid, dat ontdekten Michael Mosley, bekend van het succesconcept Het vastendieet, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Dan Brulé boeken
  Dan Brulé - Gewoon ademhalen

  In 'Gewoon ademhalen' deelt Dan Brule, pionier op het gebied van ademhaling, voor de eerste keer zijn Breath Mastery-techniek. Deze techniek heeft wereldwijd meer dan 100.000 mensen geholpen. Met deze manier van ademhalen verminder je stress en angst, verhoog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jamé Heskett boeken
  Jamé Heskett - Een gezond evenwicht

  Een gezond evenwicht gaat over de juiste keuzes maken. En die hoeven helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. De waarheid over afvallen en een gezonde levensstijl. Afvallen zonder dieet 'Morgen doe ik alles helemaal anders.' Met deze gedachte over gezonder leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lina Nertby Aurell, Mia Clase boeken
  Lina Nertby Aurell, Mia Clase - Food Pharmacy

  De belangrijkste en leukste feitjes over je darmflora én de lekkerste recepten. Food Pharmacy begon twee jaar geleden als een blog van de foodnerds Lina Nertby Aurell en Mia Clase over darmflora en ontstekingsremmend voedsel. Dit boek vat op toegankelijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Frans Debruyne, Henri Marres, Greet Hens boeken
  Frans Debruyne, Henri Marres, Greet Hens - Zakboek Keel-, Neus-, Oorheelkunde 19de druk, 2017

  Dit geactualiseerde zakboek bundelt op een systematische manier de belangrijkste aandoeningen van neus, keel en oor. Klinische foto's verhelderen de verschillende aandoeningen van hoofd en hals. Het vakgebied omvat de zintuigen gehoor, evenwicht, reuk en smaak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,50
 • Sjoukje Okma boeken
  Sjoukje Okma - Leven met fibromyalgie

  Fibromyalgie is een veelvoorkomende chronische aandoening. Alleen al in Nederland hebben circa 350.000 mensen last van deze aandoening. Er wordt steeds meer bekend over fibromyalgie. Zo wordt er veel over geschreven en geadviseerd. De informatie is echter niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jacques Soonius boeken
  Jacques Soonius - Communicatie in de gezondheidszorg (derde druk)

  De hulpverlener als communicator, samenwerker en organisator heeft meer aandacht gekregen bij de invoering van het competentiemodel CanMEDS voor (para)medische- en psychosociale opleidingen. Communiceren met de patiënt en het vermogen om in teamverband te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Julia Kang boeken
  Julia Kang - Fruit jezelf gezond en slank

  Fruit werkt. Als je er genoeg van eet val je af, wordt je mooier, krijg je véél meer energie, bescherm je jezelf tegen ziektes en leef je langer. Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat vijf porties fruit en groente al veel beter zijn voor je gezondheid dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Kees Wessels, Kees Kraaijeveld boeken
  Kees Wessels, Kees Kraaijeveld - Zo werkt de huisartsenzorg

  Hoe werkt de huisartsenzorg? De huisarts speelt een onmisbare rol in het Nederlandse zorgstelsel. Vrijwel iedere Nederlander kent de spreekkamer van zijn huisarts. Maar hoe is de huisartsenzorg georganiseerd, buiten de spreekkamer? Met wie werkt de huisarts… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Michaela Axt-Gadermann, Regina Rautenberg boeken
  Michaela Axt-Gadermann, Regina Rautenberg - Slim en gelukkig dankzij gezonde darmen

  Gezonde darmen voor een gezond brein De darm is in de afgelopen jaren uitgegroeid van een taboethema tot een superorgaan. De darmflora bepaalt vaak of we slank of dik, gezond of ziek zijn. Maar wat als ons spijsverteringsstelsel niet alleen onze gezondheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • René van Rijckevorsel, Eddy Schaafsma, José Bernard, Agnes Hoogendijk, Liesbeth Wiewel, Tonny van Winssen boeken
  René van Rijckevorsel, Eddy Schaafsma, José Bernard, Agnes Hoogendijk, Liesbeth Wiewel, Tonny van Winssen - Enjoy your life

  Gids voor een gezond leven Bij Juist geloven we dat je van het leven moet genieten. En om alles uit het leven te halen, is het van belang dat je energie hebt, productief bent, en dat je een opgeruimd hoofd hebt. Een gelukkig leven is dus een gezond leven. Maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Olga Commandeur, Ruud Dirkse boeken
  Olga Commandeur, Ruud Dirkse - Wat beweegt jou

  Kom in beweging met zorginnovator Ruud Dirkse en vitaliteitscoach Olga Commandeur! Bewegen is belangrijk om gezond oud te worden: sporten, maar ook wandelen, fietsen of gewoon boodschappen doen. In Wat beweegt jou? geven Ruud en Olga eenvoudige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Mirjam Hommes boeken
  Mirjam Hommes - De Slanke Waarheid

  De Slanke Waarheid - gezond afvallen zonder dieet of zweet De Slanke Waarheid is een boek voor gewone mensen die normale dingen willen eten en gezond willen afvallen. Zónder onmogelijke diëten, extreme trainingsschema's of vieze shakes. * Hoe krijg én houd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Wim Hof, Koen de Jong boeken
  Wim Hof, Koen de Jong - Koud kunstje

  Wim Hof (1959)is een bijzondere man. Al 20 x haalde hij het Guiness Book of Records, met extreme prestaties in de kou. Hij zwemt in water met temperaturen rond het vriespunt, dat is voor gewone mensen al binnen een minuut dodelijk. Waarom kan hij dat ? Wat is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Bjorn Schraa boeken
  Bjorn Schraa - Hoe gaan we dit doen?

  Hoe gaan we dit doen?Stressen of relaxenAls je op een pragmatische manier weet om te gaan met stress, kun je het accepteren als onderdeel van je dagelijks leven en er een positieve wending aan geven.Dit boek kan je helpen om stress anders te benaderen en deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Vanessa Pilloni boeken
  Vanessa Pilloni - Calorieën met voelsprieten

  Veel mensen zijn jarenlang bezig te herstellen van een eetstoornis. Een onderbelicht aspect hierbij is de relatie met hoogsensitiviteit. Uit onderzoek, mijn ervaringen en die van vele lotgenoten, blijkt dat praktisch iedereen met een eetstoornis hooggevoelig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Michael Polling boeken
  Michael Polling - Autobiografie van een lingam

  Dit is een boek over persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, liefde, tantra en seksualiteit - ook en juist als maatschappelijk en spiritueel verbindende factor. Het is een apart boek. Fictie noch factie. Iets daar tussenin. En een uniek boek. Het eerste over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Sylvia Bastiaan-Trinthamer boeken
  Sylvia Bastiaan-Trinthamer - Kanker! Ik heb er mijn buik vol van! Over kanker en werk

  'Schreeuwend van woede zit ik in de auto naar huis. De tranen rollen over mijn wangen. Ik ben zo boos! Waarom ik, waarom nu, waarom wij weer? Jankend lees ik mijn man de informatie voor die ik op mijn telefoon gevonden heb over "Pseudomyxoma Peritonei". Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Pim Christiaans boeken
  Pim Christiaans - Masterplan huid en haar

  Geweldig nieuws: je kunt rimpels, vouwen, vlekken, haaruitval en bijna alle andere verouderingsverschijnselen van je huid en haar diepgaand verbeteren. Dat kan zelfs op een honderd procent natuurlijke manier die goed is voor je lijf van top tot teen, van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Mirjam Scholten boeken
  Mirjam Scholten - Uiteindelijk

  We blijven langer vitaal en worden steeds ouder. Maar uiteindelijk is het einde van het leven in zicht. Van jezelf of van dierbare naasten. Dat roept existentiële vragen op bij alle betrokkenen. Hoe zal iemand sterven? Hoe wíl iemand sterven? Welke zaken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50