Boeken over gezondheid

 • Evelien Jonkers boeken
  Evelien Jonkers - Met één borst in een Ferrari

  Het verhaal van Evelien Jonkers biedt een frisse en inspirerende blik op hoe zij is omgegaan met het behandeltraject van (borst)kanker. Dit boek is bestemd voor iedereen die de diagnose kanker heeft gekregen of iemand met kanker kent. De kern van haar verhaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Tarthang Tulku boeken
  Tarthang Tulku - Nyingma psychologie Open bewustzijn

  Voor de vele mensen die naar manieren zoeken om de kwaliteit van hun leven te verbeteren, geeft Open bewustzijn een heldere uitleg van de waarde van meditatie en hoe je bij de beoefening ervan te werk moet gaan. Door meditatie te definiëren als een manier om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Karen Span boeken
  Karen Span - Motel Migraine

  In Nederland checken zo'n 2 miljoen mensen regelmatig in bij Motel Migraine: een plek waar je liever niet komt, maar waar je na lang onderweg zijn toch strandt omdat je niet verder kunt. Een onaangenaam verblijf waar je jezelf eenzaam schuilhoudt totdat het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Daphna Loudar boeken
  Daphna Loudar - Handboek voor tienermeiden

  Uniek naslagwerk over alles wat een tienermeisje wil weten maar niet durft te vragen! Handboek voor tienermeiden is hét meegroeiboek voor meiden tussen de 12 en de 17 jaar. Het boek vanaf de brugklas tot het laatste jaar van de middelbare school dat niet mag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Lina Nertby Aurell, Mia Clase boeken
  Lina Nertby Aurell, Mia Clase - Food Pharmacy

  De belangrijkste en leukste feitjes over je darmflora én de lekkerste recepten. Food Pharmacy begon twee jaar geleden als een blog van de foodnerds Lina Nertby Aurell en Mia Clase over darmflora en ontstekingsremmend voedsel. Dit boek vat op toegankelijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Pierre Capel boeken
  Pierre Capel - Het emotionele DNA

  Gevoelens bestaan niet, zij ontstaan Wanneer we het over onze gevoelens hebben, kunnen we ze meestal precies omschrijven. Maar hoe ze ontstaan, waar ze vandaan komen en, nog belangrijker, wat ze allemaal met ons doen, weten we vaak niet. Ze dwarrelen als een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Arianne Trossèl, Paul Trossel boeken
  Arianne Trossèl, Paul Trossel - Oogwenk

  Op een zonnige zondagmorgen in februari 2008 verandert het leven van de succesvolle expat Paul Trossèl (1971) en zijn zwangere vrouw Arianne (1972) volledig. Terwijl zij staat te douchen en hun zoontje televisie kijkt, krijgt hij op de bank een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Sebastian Books boeken
  Sebastian Books - Dagboek hoofdpijn

  Iedereen heeft wel eens hoofdpijn. Voor duizenden Nederlanders is hoofdpijn echter een probleem dat het dagelijks functioneren bemoeilijkt of zelfs onmogelijk maakt.Omdat hoofdpijn vele oorzaken kent, kan het voor een arts lastig zijn om de juiste diagnose te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Sylvia Bastiaan-Trinthamer boeken
  Sylvia Bastiaan-Trinthamer - Kanker! Ik heb er mijn buik vol van! Over kanker en werk

  'Schreeuwend van woede zit ik in de auto naar huis. De tranen rollen over mijn wangen. Ik ben zo boos! Waarom ik, waarom nu, waarom wij weer? Jankend lees ik mijn man de informatie voor die ik op mijn telefoon gevonden heb over "Pseudomyxoma Peritonei". Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Brigitte Boonen boeken
  Brigitte Boonen - Red je vel

  Alles wat je moet weten om huidkanker te voorkomen Huidkanker rukt op. Elk jaar blijft het aantal nieuwe gevallen toenemen. Het goede nieuws is dat je de ziekte met de juiste levensstijl vaak kunt voorkomen. En als je toch huidkanker krijgt, kan ze in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Cees J. Muusse, Siep Slager boeken
  Cees J. Muusse, Siep Slager - Omgaan met risico's

  In 2011 breekt er een grote brand uit bij Chemie-Pack te Moerdijk. Enkele maanden later kan een aanrijding tussen een goederentrein en een personentrein ternauwernood worden voorkomen. Datzelfde jaar stort het dak van de Grolsche Veste te Enschede in, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  54,00
 • Michael Polling boeken
  Michael Polling - Autobiografie van een lingam

  Dit is een boek over persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, liefde, tantra en seksualiteit - ook en juist als maatschappelijk en spiritueel verbindende factor. Het is een apart boek. Fictie noch factie. Iets daar tussenin. En een uniek boek. Het eerste over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Romano Zago boeken
  Romano Zago - Aloë arborescens tegen kanker

  Aloe arborescens tegen kanker Dit boek brengt een "huisrecept" uit de traditionele Braziliaanse Kloostergeneeskunde naar Europa, dat reeds lang bij talloze gevallen van ernstige ziekten heeft geholpen. De door Pater Romano Zago uitgeprobeerde en verder… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Sjoukje Okma boeken
  Sjoukje Okma - Leven met fibromyalgie

  Fibromyalgie is een veelvoorkomende chronische aandoening. Alleen al in Nederland hebben circa 350.000 mensen last van deze aandoening. Er wordt steeds meer bekend over fibromyalgie. Zo wordt er veel over geschreven en geadviseerd. De informatie is echter niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jacques Soonius boeken
  Jacques Soonius - Communicatie in de gezondheidszorg (derde druk)

  De hulpverlener als communicator, samenwerker en organisator heeft meer aandacht gekregen bij de invoering van het competentiemodel CanMEDS voor (para)medische- en psychosociale opleidingen. Communiceren met de patiënt en het vermogen om in teamverband te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Julia Kang boeken
  Julia Kang - Fruit jezelf gezond en slank

  Fruit werkt. Als je er genoeg van eet val je af, wordt je mooier, krijg je véél meer energie, bescherm je jezelf tegen ziektes en leef je langer. Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat vijf porties fruit en groente al veel beter zijn voor je gezondheid dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Gábor Lenkei boeken
  Gábor Lenkei - Verslag ter plaatse over de oorlog tegen vitaminen

  "Als u echt gezond wilt zijn, moet u er rekening mee houden dat gezondheid geen losstaand onderwerp is. Helaas is gezondheid tegenwoordig in de eerste plaats een economische en politieke kwestie. Er zijn machten die een ontzettend grote invloed uitoefenen op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,43
 • Astrid de Bruin-van de Logt boeken
  Astrid de Bruin-van de Logt - Wijs met spoedzorg (voor ouderen)

  Handzame verwijzer/eerste hulpboek voor mantelzorgers,vrijwilligers en ouderen die een leidraad vormt voor de meest voorkomende vormen van spoedzorg voor ouderen. Geschreven vanuit het perspectief van een doelgroep zonder medische achtergrond.Situaties worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Bart Lutters boeken
  Bart Lutters - Vonken in de meterkast

  Ons brein is een meterkast, een netwerk van kabels dat het lichaam van stroom voorziet. Soms ontstaat er kortsluiting - kabels slijten, stoppen slaan door - met hersenziekten als gevolg. Op dat moment kan elektriciteit uitkomst bieden. Depressie, Parkinson en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Pim Christiaans boeken
  Pim Christiaans - Masterplan huid en haar

  Geweldig nieuws: je kunt rimpels, vouwen, vlekken, haaruitval en bijna alle andere verouderingsverschijnselen van je huid en haar diepgaand verbeteren. Dat kan zelfs op een honderd procent natuurlijke manier die goed is voor je lijf van top tot teen, van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • René van Rijckevorsel, Eddy Schaafsma, José Bernard, Agnes Hoogendijk, Liesbeth Wiewel, Tonny van Winssen boeken
  René van Rijckevorsel, Eddy Schaafsma, José Bernard, Agnes Hoogendijk, Liesbeth Wiewel, Tonny van Winssen - Enjoy your life

  Gids voor een gezond leven Bij Juist geloven we dat je van het leven moet genieten. En om alles uit het leven te halen, is het van belang dat je energie hebt, productief bent, en dat je een opgeruimd hoofd hebt. Een gelukkig leven is dus een gezond leven. Maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Rens Kroes boeken
  Rens Kroes - Powerfood

  Praktisch receptenboek van Rens Kroes In Powerfood presenteert Rens haar favoriete recepten met verantwoorde ingrediënten voor een happy en healthy lifestyle. Zoals de talloze lezers van haar columns en blogs wel weten, staat bij Rens Kroes het genieten van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Anita C. Nanhoe, Jurriaan J. Omlo boeken
  Anita C. Nanhoe, Jurriaan J. Omlo - Tussen liefdevolle omarming en resolute verstoting.

  Over homoseksualiteit onder Surinaamse-Hindustanen in Nederland is maar weinig bekend.In deze vernieuwende studie zijn de auteurs daarom in gesprek gegaan met Hindustaanse homoseksuelen en experts binnen en buiten de Hindustaanse gemeenschap. Deze gesprekken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Johan Albrecht boeken
  Johan Albrecht - Het gewicht van vlees

  'Je hebt een te hoge cholesterol en overweegt best cholesterolverlagers. Letten op je voeding heeft immers amper een invloed op je cholesterolwaarden.' De raad van zijn huisarts werd voor Johan Albrecht het begin van een intrigerende zoektocht in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Kees Wessels, Kees Kraaijeveld boeken
  Kees Wessels, Kees Kraaijeveld - Zo werkt de huisartsenzorg

  Hoe werkt de huisartsenzorg? De huisarts speelt een onmisbare rol in het Nederlandse zorgstelsel. Vrijwel iedere Nederlander kent de spreekkamer van zijn huisarts. Maar hoe is de huisartsenzorg georganiseerd, buiten de spreekkamer? Met wie werkt de huisarts… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00