Boeken over gezondheid

 • Carola van Bemmelen boeken
  Carola van Bemmelen - De gelukkige eter

  ‘Een belangrijk boek voor iedereen die worstelt met de verslavende aspecten van onze voeding.’ Marjolein Dubbers, auteur van Het Energieke Vrouwen Voedingskompas Een relaxte relatie met eten? Verleid je oerbrein tot gezonder eetgedrag! Hoe zou jouw leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jolanda van Dam boeken
  Jolanda van Dam - Gezondheidsklachten door straling

  In Gezondheidsklachten door straling geeft Jolanda van Dam inzicht in een leven met stralingsgevoeligheid, ofwel elektrohypersensitiviteit (EHS). Een relatief nieuwe aandoening, die wordt veroorzaakt door elektromagnetische straling. Hieraan staan we allemaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Kevin Leman boeken
  Kevin Leman - Zo verbeter je je seksleven

  'Hij kijkt haar aan en kan nog maar aan e?e?n ding denken. Zij ziet hem kijken en denkt ook maar e?e?n ding: Niet nu.' Herkenbaar? Voor een goed huwelijk zijn twee zaken van levensbelang: open communicatie en bevredigende seks. Kevin Leman noemt seks de lijm… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Frank Suárez boeken
  Frank Suárez - Diabetes zonder problemen

  BEHEERS DIABETES MET BEHULP VAN DE KRACHT VAN UW METABOLISME. Boordevol praktische aanbevelingen die u en uw naasten gaan helpen om via de kracht van uw metabolisme diabetes onder controle te houden. Wist u dat... * U niet in staat bent om uw glucosewaarden te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,75
 • Michael C. Gerald boeken
  Michael C. Gerald - 60.000 jaar geneesmiddelen

  De zoektocht naar geneesmiddelen die de mensheid van ziekten kunnen verlossen, is van alle tijden. Bij het lezen van 60.000 jaar geneesmiddelen zult u talloze medicijnen tegenkomen die ziekten voorkomen, beheersen en genezen die ooit onbehandelbaar,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Eric Sijbrands boeken
  Eric Sijbrands - Spreekuur Thuis Te veel cholesterol, wat moet je er mee?

  Over cholesterol is al sinds jaar en dag veel te doen. Er wordt van alles over geroepen. Cholesterol is slecht! O nee, cholesterol is juist heel goed! Het gekke is dat het allebei waar is. Alleen is het ene cholesterol het andere niet. De verschillen zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Arend Hoiting boeken
  Arend Hoiting - Adem minder, genees jezelf

  "Diep ademen is gezond" is een veelgehoorde opmerking. De Buteyko-methode is een wetenschappelijk onderbouwde ademhalingsmethode die bewijst dat juist het tegenovergestelde waar is. Minder diep ademen geneest veel ziekten, waaronder een hoge bloeddruk, Angina… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • J.H.B. Geertzen, J.S. Rietman boeken
  J.H.B. Geertzen, J.S. Rietman - Revalidatie na een beenamputatie

  Door de vergrijzing in Nederland zijn er steeds meer mensen met aandoeningen zoals arteriosclerose en diabetes mellitus die kunnen leiden tot stoornissen van de benen. Deze aandoeningen kunnen uiteindelijk leiden tot een amputatie. Dit overkomt 20 op de 100… (Harde kaft)

  Lees meer...
  60,00
 • Laurent Turlin, Alix Lefief-Delcourt boeken
  Laurent Turlin, Alix Lefief-Delcourt - Chinese zelfmassage

  Met behulp van de 12 belangrijkste acupressuurpunten leer je de behandeling voor verschillende klachten volgens de Chinese geneeskunde. Belangrijkste acupressuurpunten Ontdek de belangrijkste acupressuurpunten uit de Chinese geneeskunde. Met behulp van de 12… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Joan van Baarle boeken
  Joan van Baarle - Gevangen in geluid

  Gaby Olthuis, moeder van twee kinderen, lijdt aan een ondraaglijke vorm van oorsuizen. Wanneer er na een jarenlange strijd geen verlichting komt, besluit ze tot euthanasie. Hoe is zij zover gekomen?In Gevangen in geluid beschrijft haar moeder, Joan van Baarle,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jan Verhulst, Coen Völker boeken
  Jan Verhulst, Coen Völker - Angst na kanker

  Veel mensen die kanker hebben gehad, zijn na hun behandeling bang dat de ziekte opnieuw toe zal slaan. Soms gaat die angst voor terugkeer hun leven steeds meer beheersen.Psychologen Jan Verhulst, die zelf te maken kreeg met kanker, en Coen Völker, verbonden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jan Willem Elkhuizen, Menno Iprenburg boeken
  Jan Willem Elkhuizen, Menno Iprenburg - Rugpijn, hernia en spit Hoe kom ik er vanaf?

  Bij ruim 90 procent van alle rugklachten is niet duidelijk wat de oorzaak is. Dit boek komt met vernieuwende inzichten, verklaringen en oplossingen! Het maakt duidelijk wat er precies gebeurt als het in je rug schiet en waardoor chronische rugklachten of een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Informatorium Medicamentorum 2018

  Het Informatorium Medicamentorum (IM) 2018 is beschikbaar in boekvorm. Met 36 nieuwe stoffen is het naslagwerk weer volledig actueel. (Harde kaft)

  Lees meer...
  481,24
 • Rens Kroes boeken
  Rens Kroes - Powerfood

  Praktisch receptenboek van Rens Kroes In Powerfood presenteert Rens haar favoriete recepten met verantwoorde ingrediënten voor een happy en healthy lifestyle. Zoals de talloze lezers van haar columns en blogs wel weten, staat bij Rens Kroes het genieten van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Karl Noten boeken
  Karl Noten - RugFit

  Een nieuwe verfrissende kijk op rugklachten. De Fysio Physics Methode bij rugklachten is een uniek en in de praktijk bewezen methode, direct en eenvoudig toepasbaar, ontwikkeld met een team van fysiotherapeuten, wetenschappers, artsen en orthopeden. Met dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Roos Smeets boeken
  Roos Smeets - Joya, gevangen in een web van gevoelens

  Dit boek is het verhaal van Joya en haar hooggevoeligheid. Veel mensen zijn hooggevoelig en weten zich hiermee soms geen raad. Bij hen komen gebeurtenissen, opmerkingen en prikkels van buitenaf zeer heftig binnen. Vandaar dat ze daar ook anders en soms fel op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marlies Hummelen boeken
  Marlies Hummelen - Into the world

  Toenemende globalisering, grote aantallen migranten, zich snel verspreidende infectieziekten, falende gezondheidssystemen: ziekte en gezondheidszorg kennen geen grenzen. Internationale gezondheidszorg wordt steeds belangrijker voor de wereld van vandaag en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,50
 • Cornelia van Lierop, Fleur van Groningen boeken
  Cornelia van Lierop, Fleur van Groningen - Glijmiddel

  Dames! Meisjes! Juffrouwen en maagden!Laat Cornelia van Lierop u vertellen over de tijden van de Grote Droogte, de zweetaanvallen, de kilo's die er aan- en afvliegen, de dieptes en laagtes van het spelpatroon in de bedstee, het gevoel dat de wereld terminaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Goedele Liekens boeken
  Goedele Liekens - Het vaginaboek

  De vagina is nog steeds een taboe. Vele vrouwen durven er zelfs niet met vriendinnen over spreken en vinden de vagina het lichaamsdeel waar ze het minst van weten. Maar onze vagina is onze intiemste vriendin! We moeten open over haar praten en haar verkennen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Nina Veeneman-Dietz, Noor Schutte-Kerckhoff, Marieke Wigmans-Bremers boeken
  Nina Veeneman-Dietz, Noor Schutte-Kerckhoff, Marieke Wigmans-Bremers - Buskruit met EHBO

  Een ongeluk(je) zit in een klein hoekje, zeker waar het kinderen betreft. Wantkinderen zijn nou eenmaal avontuurlijk en onderzoekend, vaak nog heerlijkzorgeloos, impulsief, soms wat ongecontroleerd en sneller dan het geluid.Bovendien zijn kinderen met nog niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marc Bakker boeken
  Marc Bakker - Pro-active nursing: zakboekje

  Een goede verpleegkundige reageert adequaat en efficiënt op (mogelijke) problemen van patiënten. ProActive Nursing helpt situaties te overzien, analyseren, onderzoeken, aan te pakken en bewaken. Zo kan, door eerder de juiste acties te starten, de zorg en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Sylvia Tara boeken
  Sylvia Tara - Waarom de één wel dik wordt en de ander niet

  Versla je vet met wetenschap! We vervloeken de schoonzus die ontbijt met pizza maar niet aankomt en kijken vol argwaan naar die vollere collega die beweert echt alleen maar sla te eten. Zo ook biochemicus Sylvia Tara, een vrouw die zich afvroeg of lichaamsvet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jannes van Everdingen, Kees-Peter de Roos boeken
  Jannes van Everdingen, Kees-Peter de Roos - Huid & haar

  De huid vormt het omhulsel dat mens en dier van de buitenwereld afgrenst. Met een oppervlak van 1,5 à 2 m2 is het ons grootste orgaan. De huid is echter veel meer dan een verpakking alleen: hij beschermt, waarschuwt, is lustopwekkend en biedt een bron van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Asja Tsachigova boeken
  Asja Tsachigova - Het Dreambody Plan

  Asja Tsachigova begeleidt al ruim twintig jaar mensen met gewichts- en gezondheidsproblemen. Na een aantal succesvolle jaren moest Asja door de ziekte van Lyme zelf flink gas terugnemen. Een frustrerende periode, waarbij ze het gevoel had stil te staan,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jamé Heskett boeken
  Jamé Heskett - Een gezond evenwicht

  Een gezond evenwicht gaat over de juiste keuzes maken. En die hoeven helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. De waarheid over afvallen en een gezonde levensstijl. Afvallen zonder dieet 'Morgen doe ik alles helemaal anders.' Met deze gedachte over gezonder leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99