Boeken over gezondheid

 • Charles Spence boeken
  Charles Spence - Gastrofysica

  Waarom bijvoorbeeld consumeren we 35 procent meer voedsel wanneer we met iemand anders eten, en zelfs 75 procent meer wanneer we met drie anderen eten? Hoe is het te verklaren dat liefhebbers van koffie er bij fel licht meer van drinken? Waarom is 27 procent… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Eberhard J. Wormer boeken
  Eberhard J. Wormer - Natuurlijke antidepressiva

  De gezondheid en kwaliteit van leven van mensen met depressieve gevoelens of een depressie worden vaak maar al te gemakkelijk op het spel gezet door overhaast sterke psychofarmaca voor te schrijven. Als de psychische klachten echter worden veroorzaakt door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Diabetes Liga boeken
  Diabetes Liga - Leven met Diabetes Type 2

  Zo'n 400.000 Vlamingen hebben diabetes type 2. En het aantal neemt nog toe: tegen 2030 zou dat 1 op de 10 zijn. Steeds jongere mensen worden er ook door getroff en: veertigers, dertigers en zelfs twintigers. Een tendens die hand in hand gaat met ongezonde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Barbara Muller boeken
  Barbara Muller - Onbesuisd

  Een must read voor mensen die geen genoegen nemen met de uitspraak van een dokter dat er niets te doen is aan hun allesoverheersende aandoening.Wanneer de dokter Barbara kalmerende middelen en antidepressiva voorschrijft omdat hij haar niet van oorsuis af kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Geert D'Haens, Séverine Vermeire boeken
  Geert D'Haens, Séverine Vermeire - Alles over chronische darmziekten

  Vele tienduizenden mensen in België en Nederland worden getroffen door een chronische inflammatoire darmziekte (ook bekend onder de term IBD). Meestal gebeurt dit al op erg jonge leeftijd. Deze ziekten, zoals de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa, hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Juglen Zwaan boeken
  Juglen Zwaan - De voedingswijzer

  Eten doen we allemaal dagelijks. Maar wat stoppen we nu precies in onze mond? Wat zit erin? Wat doet het met onze gezondheid? Dit gebonden, full colour boek van 480 pagina's geeft daar op een begrijpelijke manier antwoord op. Honderden voedingsmiddelen komen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,95
 • Cindy Brands boeken
  Cindy Brands - MINDFULNESS AGENDA 2018

  Mindfulness wérkt! Aandacht, aanwezigheid, reflectie en 'grensvoelend' voelen zijn jouw sleutels tot een Mindful leven. Elke week vind je een stukje theorie en een oefening om gewoon te dóen, geïntegreerd in je dagelijks leven want daar heb je het nodig :) (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • J.J. Luinenburg, D. Ensink-Dost, A.C.A.M. Lelie-van der Zande boeken
  J.J. Luinenburg, D. Ensink-Dost, A.C.A.M. Lelie-van der Zande - Standaarden voor Zelfzorg

  De Standaarden voor Zelfzorg ondersteunen het apotheekteam in de openbare apotheek bij het geven van een verantwoord zelfzorgadvies aan de patiënt. Dit standaardwerk is bovendien bedoeld als studieboek voor apothekersassistenten en apothekers in opleiding.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  59,50
 • Geerteke de Haas boeken
  Geerteke de Haas - Geur- en chemicaliënovergevoeligheid

  MCS (Multiple Chemical Sensitivity) staat voor meervoudige chemische overgevoeligheid. Geerteke de Haas, auteur van 'Geur- en chemicaliën overgevoeligheid' lijdt aan deze ziekte. Het duurde 25 jaar voordat deze diagnose gesteld kon worden. In dit boek deelt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Laura Bond boeken
  Laura Bond - Mam gaat niet aan de chemo

  Dit boek gaat over keuzen. Een boek dat inspiratie en steunbiedt aan alle kankerpatiënten en hun gezin.In maart 2011 werd bij Laura Bonds moeder Gemmaeierstok- en baarmoederkanker geconstateerd. Laurakwam erachter dat het enige dat schokkender is dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Dave Asprey boeken
  Dave Asprey - Het Bulletproof voedingsplan

  In 1995 was Dave, destijds midden 20, een jonge, succesvolle ondernemer en door zijn bedrijfsactiviteiten zelfs al een Silicon Valley-multimiljonair. Hij had slechts één probleem: hij woog 135 kg, at en leefde zeer ongezond en hem was rond zijn dertigste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Richard de Leth boeken
  Richard de Leth - Persoonlijk leefstijlplan

  Investeer in jezelf Richard de Leth helpt je met dit boek jouw gezondheid te versterken. En hij legt uit hoe je een gelukkiger en waardevoller leven kunt leiden. Naast zijn filosofie over een gezonde leefstijl, behandelt hij ook onderwerpen als zingeving,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Michael C. Gerald boeken
  Michael C. Gerald - 60.000 jaar geneesmiddelen

  De zoektocht naar geneesmiddelen die de mensheid van ziekten kunnen verlossen, is van alle tijden. Bij het lezen van 60.000 jaar geneesmiddelen zult u talloze medicijnen tegenkomen die ziekten voorkomen, beheersen en genezen die ooit onbehandelbaar,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Eric Sijbrands boeken
  Eric Sijbrands - Spreekuur Thuis Te veel cholesterol, wat moet je er mee?

  Over cholesterol is al sinds jaar en dag veel te doen. Er wordt van alles over geroepen. Cholesterol is slecht! O nee, cholesterol is juist heel goed! Het gekke is dat het allebei waar is. Alleen is het ene cholesterol het andere niet. De verschillen zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Christiaan Vinkers, Roeland R. Vis boeken
  Christiaan Vinkers, Roeland R. Vis - Even slikken

  Ongeveer 1 miljoen Nederlanders gebruiken op dit moment antidepressiva, maar weinig mensen durven daarvoor uit te komen. Hoewel er sprake lijkt te zijn van een depressie-epidemie, heerst er een groot taboe op het gebruik van medicatie hiervoor. In Even slikken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jannes van Everdingen, Kees-Peter de Roos boeken
  Jannes van Everdingen, Kees-Peter de Roos - Huid & haar

  De huid vormt het omhulsel dat mens en dier van de buitenwereld afgrenst. Met een oppervlak van 1,5 à 2 m2 is het ons grootste orgaan. De huid is echter veel meer dan een verpakking alleen: hij beschermt, waarschuwt, is lustopwekkend en biedt een bron van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Joan van Baarle boeken
  Joan van Baarle - Gevangen in geluid

  Gaby Olthuis, moeder van twee kinderen, lijdt aan een ondraaglijke vorm van oorsuizen. Wanneer er na een jarenlange strijd geen verlichting komt, besluit ze tot euthanasie. Hoe is zij zover gekomen?In Gevangen in geluid beschrijft haar moeder, Joan van Baarle,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Anna Elisabeth Röcker boeken
  Anna Elisabeth Röcker - Genezen op het ritme van de orgaanklok

  Evenwicht en energie voor lichaam, geest en zielMet deze praktische set kun je de kennis van de traditionele Chinese geneeskunde eenvoudig en effectief zelf toepassen.De leer van de twaalf meridianen staat hierbij centraal. Wanneer deze banen van levensenergie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Karen Span boeken
  Karen Span - Motel Migraine

  In Nederland checken zo'n 2 miljoen mensen regelmatig in bij Motel Migraine: een plek waar je liever niet komt, maar waar je na lang onderweg zijn toch strandt omdat je niet verder kunt. Een onaangenaam verblijf waar je jezelf eenzaam schuilhoudt totdat het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Goedele Liekens boeken
  Goedele Liekens - Het vaginaboek

  De vagina is nog steeds een taboe. Vele vrouwen durven er zelfs niet met vriendinnen over spreken en vinden de vagina het lichaamsdeel waar ze het minst van weten. Maar onze vagina is onze intiemste vriendin! We moeten open over haar praten en haar verkennen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Rens Kroes boeken
  Rens Kroes - Powerfood

  Praktisch receptenboek van Rens Kroes In Powerfood presenteert Rens haar favoriete recepten met verantwoorde ingrediënten voor een happy en healthy lifestyle. Zoals de talloze lezers van haar columns en blogs wel weten, staat bij Rens Kroes het genieten van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Rens van der Vorst boeken
  Rens van der Vorst - Appen is het nieuwe roken

  Appen is écht het nieuwe roken! Oké, van roken ga je dood en van appen niet (althans zolang je het niet in het verkeer doet) maar verder zijn er ontzettend veel overeenkomsten. Als we op onze smartphone zitten, dan zijn we aan het appen en dat doen we net zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Nicholas Freudenberg boeken
  Nicholas Freudenberg - Legaal maar fataal

  Legaal maar fataal. De strategieën van de zes grote industrieën die alcohol, auto's, wapens, voeding, medicijnen en tabak produceren, blijken verrassende overeenkomsten te vertonen. Vrijwel altijd is hun beleid gericht op het omzeilen, ontkrachten of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Evelien Jonkers boeken
  Evelien Jonkers - Met één borst in een Ferrari

  Het verhaal van Evelien Jonkers biedt een frisse en inspirerende blik op hoe zij is omgegaan met het behandeltraject van (borst)kanker. Dit boek is bestemd voor iedereen die de diagnose kanker heeft gekregen of iemand met kanker kent. De kern van haar verhaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Servaas Binge boeken
  Servaas Binge - Nooit meer naar de dokter

  Waarom gaan we naar de dokter? Huisarts Servaas Bingé gaat op zoek naar de redenen waarom mensen hem consulteren. Vaak was het doktersbezoek overbodig of onnodig. Want mensen kunnen voor een groot deel hun gezondheid zélf bepalen.Door preventie, dus door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99