Boeken over gezondheid

 • Anton Wijker boeken
  Anton Wijker - Roken de baas

  Toen ik op zeker moment besloten had niet meer te roken tijdens de koffiepauze, kreeg ik last van mijn maag en schouders. De koffie smaakte ook meer niet zoals ik gewend was. Heel naar, maar ik wilde het toch niet opgeven. Al na enkele dagen ontstond er een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Lex Lemmers, Jeroen de Greeff boeken
  Lex Lemmers, Jeroen de Greeff - Gezondheidsbevordering en leefstijl - Een praktische inleiding

  We leven in Nederland steeds langer en over het algemeen gezonder. Maar ook welvaartsziekten als gevolg van een ongezonde leefstijl, zoals obesitas en diabetes type 2, nemen toe. Daarnaast is het verschil in levensverwachting tussen lager en hoger opgeleiden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • Patrick Jeurissen, Hans Maarse, Marit Tanke boeken
  Patrick Jeurissen, Hans Maarse, Marit Tanke - Betaalbare zorg

  Ondermeer door de vergrijzing en de toename van dure innovaties in de zorg zal het aandeel van de zorg in het bruto nationaal product in de toekomst verder oplopen. Hierdoor blijft er minder geld over voor andere publieke voorzieningen, zoals het onderwijs en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Matthew Walker boeken
  Matthew Walker - Slaap

  Waarom slapen we? En waarom is gebrek aan slaap zo schadelijk? Tot voor kort had de wetenschap daar geen antwoord op, maar de laatste twintig jaar heeft een explosie aan nieuw onderzoek veel kunnen verhelderen omtrent een van onze meest fundamentele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • William Cortvriendt boeken
  William Cortvriendt - Lichter

  Er zijn nauwelijks onderwerpen waar zoveel onzin over ons is uitgestort als over ons gewicht, afvallen, en hoe we er uit zouden willen of moeten zien. Zo blijkt dat de oorzaken van overgewicht en obesitas niets te maken hebben met te veel eten of te weinig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Peter Holst boeken
  Peter Holst - Komt een kankercel bij de dokter

  Behalve het signaleren van verhoogd vóórkomen van kanker in West-Europa wil dit boek ook een aanzet geven tot het voorkómen - de preventie - van kanker en andere chronische ziekten, die zich op latere leeftijd voordoen. Sinds de jaren vijftig van de 20e… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Andreas Hammering boeken
  Andreas Hammering - De heilzame kracht van bitterstoffen

  Bitterstoffen - de vergeten geneesmiddelen Bitterstoffen zijn allang in de vergetelheid geraakt. Ze worden bewust uit onze voeding gehaald omdat we een natuurlijke voorkeur hebben voor zoet. Dat is echt jammer, want bitterstoffen zijn in veel opzichten heel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Dr. Izabella Wentz boeken
  Dr. Izabella Wentz - Het Hashimoto protocol

  Een van de snelst toenemende auto-immuunziekten in het land is de ziekte van Hashimoto, een schildklierziekte. Volgens voorzichtige schattingen wordt een op de vijf vrouwen op enig moment in hun leven door de ziekte van Hashimoto of een andere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Martine Prenen boeken
  Martine Prenen - Forever Young

  Veel vrouwen huiveren van het cijfer 5 voor hun leeftijd. 50 worden, dat lijkt synoniem met de meest verschrikkelijke veranderingen die een vrouw kan meemaken: niets is minder waar. Martine Prenen toont hoe ouder worden ook fun kan zijn. Ze geeft je allerlei… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Alan Schwarz boeken
  Alan Schwarz - De ADHD golf

  De ADHD golf van onderzoeksjournalist Alan Schwarz is hét boek voor iedereen die te maken krijgt met ADHD. Nu steeds meer kinderen de diagnose ADHD krijgen is het hoog tijd voor een kritische blik op de diagnosestelling, het toegenomen medicijngebruik en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Mirjam Windrich boeken
  Mirjam Windrich - De therapierevolutie

  Zal straks het grootste deel van de geestelijke hulpverlening via internet verlopen? Coach en psychosociaal therapeut Mirjam Windrich vroeg zich af of haar werk ook via internet kon en startte een aantal eenvoudige emailexperimenten. Al snel boekte zij, of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Sonja Borgsteede, Mariëlle Beckers boeken
  Sonja Borgsteede, Mariëlle Beckers - Kom van die bank af!

  KOM VAN DIE BANK AF! OVER PUBERS EN IETS MET BEWEGEN ENZO 'Beweegt ze wel genoeg..?' Pubers zijn vaak lastig in beweging te krijgen. Dat ondervinden orthopedagoog Mariëlle Beckers en psycholoog Sonja Borgsteede dagelijks in hun praktijk Buro Bloei. Omdat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Christopher IMJ Read boeken
  Christopher IMJ Read - Causopractie

  Steeds vaker kampen we met allerlei kwalen, pijn en andere ongemakken waar de moderne geneeskunde geen raad mee weet. Denk bijvoorbeeld aan klachten als vermoeidheid, angst, depressie en burn-out. Daarvoor kloppen we aan bij artsen en specialisten, sommigen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Martijn Veltkamp boeken
  Martijn Veltkamp - Leven in cadans

  Miljoenen Nederlanders en Belgen zijn in het gelukkige bezit van een sportfiets. Dat bewegen gezond is voor het lichaam is wel algemeen bekend, maar wat doet fietsen precies met je hoofd? Wat doet het met je zelfvertrouwen en je creativiteit? Kan het je helpen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Chantal Halmans boeken
  Chantal Halmans - De draadloze kooi. Ziek van elektrosmog

  In dit boek zijn de persoonlijke verhalen gebundeld van een groeiende groep mensen die last hebben van straling en elektromagnetische velden (EMV). Zij worden door omgevingsfactoren gedwongen hun leefstijl radicaal om te gooien en zichzelf daarbij opnieuw uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Tessa Roseboom boeken
  Tessa Roseboom - De eerste 1000 dagen

  In de eerste duizend dagen van het leven, vanaf de bevruchting tot de tweede verjaardag, worden we gevormd tot wie we zijn. Invloeden in deze periode zijn bepalend voor de rest van het leven. Dit boek beschrijft vanuit verschillende vakgebieden hoe de omgeving… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Els Wiegant, Michiel Hageman, Teun Teunis boeken
  Els Wiegant, Michiel Hageman, Teun Teunis - Samen beslissen: waarom moeilijk doen als het samen kan?

  Samen Beslissen in de spreekkamer, wat betekent dat precies? Hoe komen artsen en patiënten eigenlijk tot een besluit? Wat vinden zorgverzekeraars van Samen Beslissen? Hoe staan patiëntenverenigingen erin? Welke invloed heeft big data? Wat kan Samen Beslissen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mike Dilkes, Alexander Dams boeken
  Mike Dilkes, Alexander Dams - Stop met snurken

  Goedkoper dan relatietherapie! Snurken is irritant voor je partner maar ook ongezond voor jezelf. In Stop met snurken beschrijft Mike Dilkes, KNO-arts in Londen, waardoor snurken komt en waarom je er iets aan moet doen. Niet door een operatie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Berndt Rieger boeken
  Berndt Rieger - Schildkliermassage

  De schildklier is een van de gevoeligste organen van ons lichaam. Als de schildklier uit balans raakt, heeft dat gevolgen voor zowel ons lichaam als onze geest. Bij ontstekingen, knobbels en andere schildklierklachten kan massage een onmisbare natuurlijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Nasrien Cnops boeken
  Nasrien Cnops - Ik tegen de rest

  Nasrien Cnops is een echt zondagskind. Alles zit haar mee in het leven, altijd. Ze groeit op als vrolijk, joviaal, open en extravert tienermeisje dat op ieder feestje wel iemand kent. Nog maar nét heeft ze haar studies Journalistiek afgerond als haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Siebe Wittebrood boeken
  Siebe Wittebrood - Slanker door Kanker

  Op zijn 24ste krijgt Siebe Wittebrood te horen dat hij aan een zeldzame vorm van kanker lijdt. Wereldwijd zijn er maar twintig andere gevallen bekend. Er is dan ook geen standaardbehandeling voorhanden.In Slanker door kanker schrijft Wittebrood openhartig en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Xandria WILLIAMS boeken
  Xandria WILLIAMS - Praktisch handboek leverontgifting

  Dit boek over leverontgifting biedt eenvoudige en praktische ideeën om u te helpen bij het afvallen en voor de aanpak van verschillende gezondheidsproblemen die worden veroorzaakt door de druk van het dagelijks leven. Uw lever is verantwoordelijk voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Richard Gordon boeken
  Richard Gordon - Bewustzijn van materie

  'Bewustzijn van materie, over helen en overdraagbare energie' is het nieuwe meesterwerk van Richard Gordon, de grondlegger van de Quantum-Touch methode. Hij ontdekte dat hij, nadat hij de Quantum Touch methode gebruikte om cliënten te helpen bij het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Bernard Cramet boeken
  Bernard Cramet - Alzheimer, mijn vriend

  Bernard Cramet Alzheimer, mijn vriend. Van beperking naar uitdaging Alzheimer is de ziekte waar deze en volgende generaties steeds meer mee te maken krijgen. Een van de belangrijkste kenmerken: geheugenverlies. Word je erdoor getroffen, dan lijkt het alsof er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Alexander Witpas boeken
  Alexander Witpas - Happy Sex

  Alexander Witpas is seksuoloog en relatietherapeut, al jaren 'sekscoach' bij Het Nieuwsblad en een van de vier experten die de koppels op weg helpen in het VTM-programma Blind Getrouwd. Hij vertelt in dit boek over hoe je seksueel geluk kan vinden en houden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99