Boeken over gezondheid

 • Pauline van der Mije boeken
  Pauline van der Mije - De grote (ont)regelaar

  DE GROTE (ONT)REGELAAR De schildklier is een klein orgaan, maar hij regelt wel allerlei processen in je lichaam. Als je schildklier niet goed werkt, raakt er dus van alles ontregeld. Ruim een half miljoen Nederlanders weet hoe het voelt om een schildklier te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Gérard Debuigne, François Couplan boeken
  Gérard Debuigne, François Couplan - Geneeskrachtige planten- & kruidengids

  Al eeuwenlang weet men dat planten medicinale eigenschappen hebben. Behalve de laatste 500 jaar heeft de mensheid altijd alleen maar planten gehad om zich te verzorgen. De fytotherapie, die natuurlijke remedies biedt en goed wordt verdragen door ons organisme,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Bibian Visser boeken
  Bibian Visser - Een maagverkleining, en dan?

  In Een maagverkleining. En dan? komen diverse aspecten van het kiezen voor een maagverkleining aan bod. Hoe bereid je je het beste voor op de operatie? Is het raar om de eerste weken spijt te hebben? Hoe ga je om met je omgeving die je niet altijd zal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Anil Kumar Mehta boeken
  Anil Kumar Mehta - Handboek Ayurvedische massage

  Massage appelleert aan de natuurlijke behoefte van de mens om te worden aangeraakt. Het is net zo essentieel als de behoefte aan eten en drinken. Daarom is massage in de Ayurveda een belangrijk onderdeel van deze oudste gezondheidsleer ter wereld, en dient net… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Kris Van Kerckhoven, Hans Willemse boeken
  Kris Van Kerckhoven, Hans Willemse - Altijd moe & chronische pijn ?

  Als adviserend geneesheer bij een onafhankelijk ziekenfonds ziet dr. Kris Van Kerckhoven wekelijks tientallen mensen met 'onverklaarbare' klachten. Ze voelen zich uitgeput, dolgedraaid, slapen slecht, hebben schouder-, nek- of rugpijn, verterings-,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Floris Wouterson boeken
  Floris Wouterson - Superslapen

  Slaap is een absolute voorwaarde voor excellente prestaties. Slaap is zelfs belangrijker dan eten en bewegen samen. Heb jij een veeleisende baan, ben je ondernemer of (top)sporter? Dan is het noodzakelijk dat je een goede nachtrust geniet. Want zonder goede… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Linda Bijtebier boeken
  Linda Bijtebier - Medisch Qi Gong & depressie

  Een depressie kan ons allemaal overkomen. We zijn in toenemende mate met ons hoofd gaan werken, de hersenen raken daardoor overbelast. De balans lijkt zoek. Medische Qigong is gebaseerd op de Chinese visie op gezondheid, de 5-elementenleer en is complementair… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Noella Appermans boeken
  Noella Appermans - Heradem!

  Dit boek is bedoeld voor iedereen, want iedereen ademt! Een juiste ademhaling is de basis van een goede gezondheid. Veel kwalen en ziektes vinden hun oorsprong in een verstoorde ademhaling. Heradem! brengt het moeilijke maar hoopgevende verhaal van Noëlla… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Arend Hoiting boeken
  Arend Hoiting - Adem minder, genees jezelf

  "Diep ademen is gezond" is een veelgehoorde opmerking. De Buteyko-methode is een wetenschappelijk onderbouwde ademhalingsmethode die bewijst dat juist het tegenovergestelde waar is. Minder diep ademen geneest veel ziekten, waaronder een hoge bloeddruk, Angina… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Amy Berger boeken
  Amy Berger - De Alzheimer aanpak

  In De Alzheimer Aanpak presenteert gediplomeerd voedingsdeskundige Amy Berger een revolutionaire aanpak voor het bestrijden van de ziekte van Alzheimer door middel van eet- en leefwijzemaatregelen. Bergers onderzoek toont aan dat alzheimer het gevolg is van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Yvonne Kort boeken
  Yvonne Kort - Gezond begint in je mond

  Gezond begint in je mond, letterlijk, zo laat Yvonne Kort zien. Net als de darmen en de huid zegt de toestand van de mond veel over onze gezondheid. Sinds enkele jaren is er wereldwijd aandacht voor het belang van een goede mondverzorging en een gezonde mond.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Camiel Wijffels boeken
  Camiel Wijffels - Je hersens in de pot vinden

  In dit boek tracht ik een kijkje te geven in het hoofd van een volwassene met hersenletsel. Ik ligt een tipje van de sluier op, zodat de wereld van mensen met hersenletsel zichtbaar wordt. Vanaf het moment dat de getroffene wakker wordt in het ziekenhuis tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Rens Kroes boeken
  Rens Kroes - Powerfood

  Praktisch receptenboek van Rens Kroes In Powerfood presenteert Rens haar favoriete recepten met verantwoorde ingrediënten voor een happy en healthy lifestyle. Zoals de talloze lezers van haar columns en blogs wel weten, staat bij Rens Kroes het genieten van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Steven R. Gundry boeken
  Steven R. Gundry - De plantparadox

  DE NUMMER 1-BESTSELLER UIT AMERIKA Van gluten, het eiwit dat ontstekingen kan veroorzaken, hebben de meeste mensen wel gehoord. Een glutenvrij dieet is dan het advies, maar is het ook de oplossing? In De Plantparadox onthult Steven Gundry, een vooraanstaand… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Pam Smits boeken
  Pam Smits - De kleine EHBO voor Dummies

  Ben je ooit gestoken door een wesp of heb je je vinger weleens aan deoven verbrand? En had je geen idee hoe je die wond moest verzorgen?Dat hoeft je niet meer te overkomen! De kleine EHBO voor Dummies vertelt jealles over het te lijf gaan van alledaagse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Rock Your Body

  Glanzend haar, sterke nagels, stralende huid, retestrakke buik en een heleboel kennis: Merel en Tessa, oprichters van The Green Happiness have got it all. Hun missie? Anderen inspireren om gezonder te eten. Je hebt ongetwijfeld van hun superpopulaire Your 50… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Ilse van Galen boeken
  Ilse van Galen - Het dal door de berg op

  ‘Ik word gebeld door de huisarts. De uitslag van mijn borstonderzoek is niet goed. Borstkanker… het voelt als een doodvonnis.’ Zodra Ilse van Galen de diagnose kanker krijgt, wordt ze op de medische ‘lopende band’ gezet. De meeste mensen laten zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Emma W. Brouwer boeken
  Emma W. Brouwer - Een boekje open over vitamine B6-vergiftiging

  Een boekje open over vitamine B6-vergiftiging Emma W. Brouwer liep een vitamine B6-vergiftiging op. Ze is niet de enige. Helaas zijn er nog steeds mensen die ziek worden door te veel vitamine B6 te slikken. Dat een vitamine B6-vergiftiging heel eenvoudig te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,80
 • Joseph Mercola boeken
  Joseph Mercola - Vet als brandstof

  We accepteren al meer dan een eeuw de wetenschappelijke consensus dat kanker een genetische ziekte is die ontstaat als gevolg van schade aan chromosomen in de celkern. Maar wat als dit paradigma niet klopt? Wat als kanker niet het gevolg is van beschadigd DNA,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Sue Hitzmann boeken
  Sue Hitzmann - De melt methode

  Sue Hitzmann De MELT methode Een baanbrekend systeem van zelfbehandeling om - in slechts tien minuten per dag - chronische pijn te verminderen en een grote mate van ontspanning teweeg te brengen. Het boek over de MELT methode was volgens de New York Times… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,90
 • Patrick Jeurissen, Hans Maarse, Marit Tanke boeken
  Patrick Jeurissen, Hans Maarse, Marit Tanke - Betaalbare zorg

  Ondermeer door de vergrijzing en de toename van dure innovaties in de zorg zal het aandeel van de zorg in het bruto nationaal product in de toekomst verder oplopen. Hierdoor blijft er minder geld over voor andere publieke voorzieningen, zoals het onderwijs en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Peter M. Kalf boeken
  Peter M. Kalf - Uw immuun systeem schreeuwt S.O.S.

  Gezien met de elektronen microscoop in 1980, uw lichaam maakt met een vitamientje uit de lucht een nieuw haar- huid- spier- hersen- of bot-celletje. Mede door luchtvervuiling zitten er nu veel te weinig vitamientjes in de lucht. Uw lichaam heeft er per dag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Theo Niessen, Hanneke Jeronimus-van de Moosdijk, Gaby Jacobs boeken
  Theo Niessen, Hanneke Jeronimus-van de Moosdijk, Gaby Jacobs - Mindfulness in persoonsgerichte zorg

  Als professional in de persoonsgerichte zorg kun je geraakt worden door wat je meemaakt. De zorg kan ook belastend zijn, waardoor je thuis nog met je werk bezig blijft. Hoe houd je jezelf staande en blijf je flexibel en weerbaar om goede zorg te kunnen bieden?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Acharya Shunya boeken
  Acharya Shunya - Ayurveda, als moderne levensstijl

  Acharya Shunya Ayurveda, als moderne levensstijl Een complete gids voor meer gezondheid en vitaliteit met veel respect voor de natuur Ayurveda, als moderne levensstijl is een praktische gids voor eenieder die op zoek is naar een compleet overzicht van deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,90
 • Frederic Adnet, Sandrine Trouvelot boeken
  Frederic Adnet, Sandrine Trouvelot - S.O.S. gids

  Als zich een ernstig medisch probleem voordoet - hoge koorts, migraine, buikpijn, pijn in de hartstreek... - stellen mensen zich dezelfde vragen: is het zo erg dat ik met spoed naar een dokter of het ziekenhuis moet? Of valt het allemaal nog wel mee? En wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50