Boeken over gezondheid

 • Rineke Dijkinga boeken
  Rineke Dijkinga - Op weg naar meer energie

  OP WEG NAAR MEER ENERGIE Kan jouw energieniveau wel een oppepper gebruiken? Of wil je weten en vooral ervaren hoe je (nog) fitter, energieker en vitaler wordt? Dit boek vertelt je welke voeding energie 'vreet' en welke voeding juist energie oplevert. Daarbij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Laura Batstra boeken
  Laura Batstra - ADHD: macht en misverstanden

  ADHD. MACHT EN MISVERSTANDENIn 2012 deed het boek Hoe voorkom je ADHD? Door de diagnose niet te stellen veel stof opwaaien. Tegen de heersende hersenmode in, beargumenteerde Laura Batstra dat het beeld van ADHD als hersenziekte simplistisch en achterhaald is,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Geerteke de Haas boeken
  Geerteke de Haas - Geur- en chemicaliënovergevoeligheid

  MCS (Multiple Chemical Sensitivity) staat voor meervoudige chemische overgevoeligheid. Geerteke de Haas, auteur van 'Geur- en chemicaliën overgevoeligheid' lijdt aan deze ziekte. Het duurde 25 jaar voordat deze diagnose gesteld kon worden. In dit boek deelt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Bjorn Schraa boeken
  Bjorn Schraa - Hoe gaan we dit doen?

  Hoe gaan we dit doen?Stressen of relaxenAls je op een pragmatische manier weet om te gaan met stress, kun je het accepteren als onderdeel van je dagelijks leven en er een positieve wending aan geven.Dit boek kan je helpen om stress anders te benaderen en deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Nicholas Freudenberg boeken
  Nicholas Freudenberg - Legaal maar fataal

  Legaal maar fataal. De strategieën van de zes grote industrieën die alcohol, auto's, wapens, voeding, medicijnen en tabak produceren, blijken verrassende overeenkomsten te vertonen. Vrijwel altijd is hun beleid gericht op het omzeilen, ontkrachten of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Barbara Muller boeken
  Barbara Muller - Onbesuisd

  Een must read voor mensen die geen genoegen nemen met de uitspraak van een dokter dat er niets te doen is aan hun allesoverheersende aandoening.Wanneer de dokter Barbara kalmerende middelen en antidepressiva voorschrijft omdat hij haar niet van oorsuis af kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • P.M. Kalf boeken
  P.M. Kalf - Wellness

  Grootste medische ontdekking van de laatste 30 jaar ! Als uw immuun systeem wegvalt bent u vatbaar voor kanker en alle andere enge ziektes. Hoofdoorzaak nr. 1 ( Bron: NASA )Uw immuun systeem kan tegenwoordig veel sneller weg vallen door teveel binnen zitten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Anna Elisabeth Röcker boeken
  Anna Elisabeth Röcker - Genezen op het ritme van de orgaanklok

  Evenwicht en energie voor lichaam, geest en zielMet deze praktische set kun je de kennis van de traditionele Chinese geneeskunde eenvoudig en effectief zelf toepassen.De leer van de twaalf meridianen staat hierbij centraal. Wanneer deze banen van levensenergie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jolanda Berger boeken
  Jolanda Berger - Gevangen in mezelf

  Het leven van Jolanda (1982) is een leven van pijn, woede en eenzaamheid. Op haar tiende wordt ze seksueel misbruikt. Dat heeft zo'n impact op haar dat haar ontwikkeling stagneert. De pijn die het haar heeft gedaan, stopt ze weg en langzamerhand verandert ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Dave Asprey boeken
  Dave Asprey - Het Bulletproof voedingsplan

  In 1995 was Dave, destijds midden 20, een jonge, succesvolle ondernemer en door zijn bedrijfsactiviteiten zelfs al een Silicon Valley-multimiljonair. Hij had slechts één probleem: hij woog 135 kg, at en leefde zeer ongezond en hem was rond zijn dertigste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Ingrid Smit boeken
  Ingrid Smit - De kracht van diabetes

  'Het is een klamme hete dag in juni, de zon zinkt als een vuurbal in de grond. Snikkend loop ik op het fietspad. Mijn glucosesensor heb ik nu drie maanden, maar ik voel me nog steeds opgebrand. Ik ben aan het eind van mijn suikerlatijn. Is dit nu mijn leven,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Goedele Liekens boeken
  Goedele Liekens - Het vaginaboek

  De vagina is nog steeds een taboe. Vele vrouwen durven er zelfs niet met vriendinnen over spreken en vinden de vagina het lichaamsdeel waar ze het minst van weten. Maar onze vagina is onze intiemste vriendin! We moeten open over haar praten en haar verkennen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Sylvia Tara boeken
  Sylvia Tara - Waarom de één wel dik wordt en de ander niet

  Versla je vet met wetenschap! We vervloeken de schoonzus die ontbijt met pizza maar niet aankomt en kijken vol argwaan naar die vollere collega die beweert echt alleen maar sla te eten. Zo ook biochemicus Sylvia Tara, een vrouw die zich afvroeg of lichaamsvet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Robynne Chutkan boeken
  Robynne Chutkan - Opgeblazen gevoel weg ermee

  Met dit boek kun je precies bepalen wat de hoofdoorzaak van je opgeblazen gevoel is, of dit nu de kunstmatige zoetstoffen in je sportdrank zijn, het hoestmiddel dat je gebruikt, een niet-herkend schildklierprobleem of een van de andere 101 veelvoorkomende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Katerina Janouch boeken
  Katerina Janouch - Oooh...

  Seks is leuk! En vooral wanneer je een orgasme krijgt. Met de tips uit Oooh... gaat dat zeker lukken! Meer dan 250 orgasmetips Seks is leuk! En vooral als het uitmondt in een orgasme. Met de meer dan 250 orgasmetips voor vrouwen en mannen gaat dit zeker… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Nasrien Cnops boeken
  Nasrien Cnops - Ik tegen de rest

  Nasrien Cnops is een echt zondagskind. Alles zit haar mee in het leven, altijd. Ze groeit op als vrolijk, joviaal, open en extravert tienermeisje dat op ieder feestje wel iemand kent. Nog maar nét heeft ze haar studies Journalistiek afgerond als haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Laura Bond boeken
  Laura Bond - Mam gaat niet aan de chemo

  Dit boek gaat over keuzen. Een boek dat inspiratie en steunbiedt aan alle kankerpatiënten en hun gezin.In maart 2011 werd bij Laura Bonds moeder Gemmaeierstok- en baarmoederkanker geconstateerd. Laurakwam erachter dat het enige dat schokkender is dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Michael Gienger boeken
  Michael Gienger - Handboek geneeskrachtige stenen

  Edelstenen hebben een geneeskrachtige werking. Michael Gienger leert je in dit boek alles over deze heilzame kracht van edelstenen. Handboek geneeskrachtige stenen In het Handboek geneeskrachtige stenen worden circa honderd (edel)stenen beschreven. Michael… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Diabetes Liga boeken
  Diabetes Liga - Leven met Diabetes Type 2

  Zo'n 400.000 Vlamingen hebben diabetes type 2. En het aantal neemt nog toe: tegen 2030 zou dat 1 op de 10 zijn. Steeds jongere mensen worden er ook door getroff en: veertigers, dertigers en zelfs twintigers. Een tendens die hand in hand gaat met ongezonde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Ruth Tanghe, Ruben Vlot boeken
  Ruth Tanghe, Ruben Vlot - Vluggertjes

  Natuurlijk weet jij wat seks is, dat hoeven we jou niet meer uit te leggen. Maar ja, hoe deal je eigenlijk met seks in je eigen leven? Zijn er grenzen? Mag je porno kijken? Met of zonder hoofd op een (naakt)foto die je digitaal doorstuurt? Dat soort vragen...… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • J.J. Luinenburg, D. Ensink-Dost, A.C.A.M. Lelie-van der Zande boeken
  J.J. Luinenburg, D. Ensink-Dost, A.C.A.M. Lelie-van der Zande - Standaarden voor Zelfzorg

  De Standaarden voor Zelfzorg ondersteunen het apotheekteam in de openbare apotheek bij het geven van een verantwoord zelfzorgadvies aan de patiënt. Dit standaardwerk is bovendien bedoeld als studieboek voor apothekersassistenten en apothekers in opleiding.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  59,50
 • Robert J. Blom boeken
  Robert J. Blom - Natuurlijk gezond met alternatieve geneeswijzen

  Naast de reguliere geneeskunde bestaan er honderden zogeheten 'alternatieve geneeswijzen'. Denk daarbij aan natuurgeneeskunde, chiropractie, hydrotherapie, homeopathie, manuele geneeskunde en nog vele therapieën waaruit gekozen kan worden, als er sprake is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Dan Brulé boeken
  Dan Brulé - Gewoon ademhalen

  In 'Gewoon ademhalen' deelt Dan Brule, pionier op het gebied van ademhaling, voor de eerste keer zijn Breath Mastery-techniek. Deze techniek heeft wereldwijd meer dan 100.000 mensen geholpen. Met deze manier van ademhalen verminder je stress en angst, verhoog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Christiaan Vinkers, Roeland R. Vis boeken
  Christiaan Vinkers, Roeland R. Vis - Even slikken

  Ongeveer 1 miljoen Nederlanders gebruiken op dit moment antidepressiva, maar weinig mensen durven daarvoor uit te komen. Hoewel er sprake lijkt te zijn van een depressie-epidemie, heerst er een groot taboe op het gebruik van medicatie hiervoor. In Even slikken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Michael C. Gerald boeken
  Michael C. Gerald - 60.000 jaar geneesmiddelen

  De zoektocht naar geneesmiddelen die de mensheid van ziekten kunnen verlossen, is van alle tijden. Bij het lezen van 60.000 jaar geneesmiddelen zult u talloze medicijnen tegenkomen die ziekten voorkomen, beheersen en genezen die ooit onbehandelbaar,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95