Boeken over gezondheid

 • Peter Holst boeken
  Peter Holst - Komt een kankercel bij de dokter

  Behalve het signaleren van verhoogd vóórkomen van kanker in West-Europa wil dit boek ook een aanzet geven tot het voorkómen - de preventie - van kanker en andere chronische ziekten, die zich op latere leeftijd voordoen. Sinds de jaren vijftig van de 20e… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Amy Berger boeken
  Amy Berger - De Alzheimer Aanpak

  In De Alzheimer Aanpak presenteert gediplomeerd voedingsdeskundige Amy Berger een revolutionaire aanpak voor het bestrijden van de ziekte van Alzheimer door middel van eet- en leefwijzemaatregelen. Bergers onderzoek toont aan dat alzheimer het gevolg is van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Camiel Wijffels boeken
  Camiel Wijffels - Je hersens in de pot vinden

  In dit boek tracht ik een kijkje te geven in het hoofd van een volwassene met hersenletsel. Ik ligt een tipje van de sluier op, zodat de wereld van mensen met hersenletsel zichtbaar wordt. Vanaf het moment dat de getroffene wakker wordt in het ziekenhuis tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Yvonne Kort boeken
  Yvonne Kort - Gezond begint in je mond

  Gezond begint in je mond, letterlijk, zo laat Yvonne Kort zien. Net als de darmen en de huid zegt de toestand van de mond veel over onze gezondheid. Sinds enkele jaren is er wereldwijd aandacht voor het belang van een goede mondverzorging en een gezonde mond.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Steven R. Gundry boeken
  Steven R. Gundry - De plantparadox

  DE NUMMER 1-BESTSELLER UIT AMERIKA Van gluten, het eiwit dat ontstekingen kan veroorzaken, hebben de meeste mensen wel gehoord. Een glutenvrij dieet is dan het advies, maar is het ook de oplossing? In De Plantparadox onthult Steven Gundry, een vooraanstaand… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Pam Smits boeken
  Pam Smits - De kleine EHBO voor Dummies

  Ben je ooit gestoken door een wesp of heb je je vinger weleens aan de oven verbrand? En had je geen idee hoe je die wond moest verzorgen? Dat hoeft je niet meer te overkomen! De kleine EHBO voor Dummies vertelt je alles over het te lijf gaan van alledaagse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Rock Your Body

  Glanzend haar, sterke nagels, stralende huid, retestrakke buik en een heleboel kennis: Merel en Tessa, oprichters van The Green Happiness have got it all. Hun missie? Anderen inspireren om gezonder te eten. Je hebt ongetwijfeld van hun superpopulaire Your 50… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Ilse van Galen boeken
  Ilse van Galen - Het dal door de berg op

  ‘Ik word gebeld door de huisarts. De uitslag van mijn borstonderzoek is niet goed. Borstkanker… het voelt als een doodvonnis.’ Zodra Ilse van Galen de diagnose kanker krijgt, wordt ze op de medische ‘lopende band’ gezet. De meeste mensen laten zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Emma W. Brouwer boeken
  Emma W. Brouwer - Een boekje open over vitamine B6-vergiftiging

  Een boekje open over vitamine B6-vergiftiging Emma W. Brouwer liep een vitamine B6-vergiftiging op. Ze is niet de enige. Helaas zijn er nog steeds mensen die ziek worden door te veel vitamine B6 te slikken. Dat een vitamine B6-vergiftiging heel eenvoudig te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,80
 • Sue Hitzmann boeken
  Sue Hitzmann - De melt methode

  Sue Hitzmann De MELT methode Een baanbrekend systeem van zelfbehandeling om - in slechts tien minuten per dag - chronische pijn te verminderen en een grote mate van ontspanning teweeg te brengen. Het boek over de MELT methode was volgens de New York Times… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,90
 • Theo Niessen, Hanneke Jeronimus-van de Moosdijk, Gaby Jacobs boeken
  Theo Niessen, Hanneke Jeronimus-van de Moosdijk, Gaby Jacobs - Mindfulness in persoonsgerichte zorg

  Als professional in de persoonsgerichte zorg kun je geraakt worden door wat je meemaakt. De zorg kan ook belastend zijn, waardoor je thuis nog met je werk bezig blijft. Hoe houd je jezelf staande en blijf je flexibel en weerbaar om goede zorg te kunnen bieden?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Frederic Adnet, Sandrine Trouvelot boeken
  Frederic Adnet, Sandrine Trouvelot - S.O.S. gids

  Als zich een ernstig medisch probleem voordoet - hoge koorts, migraine, buikpijn, pijn in de hartstreek... - stellen mensen zich dezelfde vragen: is het zo erg dat ik met spoed naar een dokter of het ziekenhuis moet? Of valt het allemaal nog wel mee? En wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Aline Kruit boeken
  Aline Kruit - Slapen is niets doen

  WAAROM HET BIJ SLAPELOOSHEID GEEN ZIN HEEFT STEEDS HARDER JE BEST TE DOEN * * * * * EN HOE JE DOOR EEN SIMPELE MINDSWITCH EEN GOEDE SLAPER WORDT * * * * * Slapen is lekker, gezond en belangrijk. Niet voor niets brengen we een flink deel van ons leven in bed… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Joseph Mercola boeken
  Joseph Mercola - Vet als brandstof

  We accepteren al meer dan een eeuw de wetenschappelijke consensus dat kanker een genetische ziekte is die ontstaat als gevolg van schade aan chromosomen in de celkern. Maar wat als dit paradigma niet klopt? Wat als kanker niet het gevolg is van beschadigd DNA,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Henry Schut boeken
  Henry Schut - Topfit

  ‘Hoe doe je dat?!’ is de vraag die Henry Schut vaak wordt gesteld sinds hij op de cover van Men’s Health stond. Waar haalt hij de energie en tijd vandaan? Met een fulltime baan. Met een gezin met jonge kinderen en veel meer drukte. In Topfit geeft Henry… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Kees Kraaijeveld, Kees Wessels boeken
  Kees Kraaijeveld, Kees Wessels - Zo werkt de ouderenzorg

  De ouderenzorg in kaart gebracht Vroeg of laat hebben we allemaal met ouderenzorg te maken. We worden zelf ouder, of hebben familieleden die op leeftijd komen. In de media en in de politiek is er dan ook veel aandacht voor ouderenzorg. Over een tekort aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Henk Blanken boeken
  Henk Blanken - Je gaat er niet dood aan

  ‘Je gaat er niet dood aan’ is de herziene en uitgebreide uitgave van journalist Henk Blankens relaas over parkinson en dementie. Het is wél een goed verhaal, denkt Blanken als hij hoort dat hij parkinson heeft. Hij struikelt over tegels, kwijlt als hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Gayatri Devi boeken
  Gayatri Devi - Spectrum van hoop

  Via de levendige verhalen van haar patiënten bespreekt Devi, met veel compassie en humor, belangrijke thema’s en doorbreekt menig taboe rondom de mens met dementie. Heerlijk om te lezen!Spectrum van Hoop is een fraai voorbeeld van verhalende medische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Arend Hoiting boeken
  Arend Hoiting - Adem minder, genees jezelf

  "Diep ademen is gezond" is een veelgehoorde opmerking. De Buteyko-methode is een wetenschappelijk onderbouwde ademhalingsmethode die bewijst dat juist het tegenovergestelde waar is. Minder diep ademen geneest veel ziekten, waaronder een hoge bloeddruk, Angina… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Acharya Shunya boeken
  Acharya Shunya - Ayurveda, als moderne levensstijl

  Acharya Shunya Ayurveda, als moderne levensstijl Een complete gids voor meer gezondheid en vitaliteit met veel respect voor de natuur Ayurveda, als moderne levensstijl is een praktische gids voor eenieder die op zoek is naar een compleet overzicht van deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,90
 • Esther van Fenema boeken
  Esther van Fenema - Het ontstemde brein

  De stress van een bestaan als musicus is groot. Vaak moet avond aan avond een topprestatie worden geleverd. Alleen het hoogste kwaliteitsniveau is goed genoeg en de concurrentie is moordend. Falen is de grootst denkbare angst. Geen wonder dat veel musici… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Harald Overbeek boeken
  Harald Overbeek - Eko-Logisch

  Ben jij op zoek naar een boek met mooie Eko-bewuste recepten? Dan is dit jouw boek! Bewuste keuzes maken heeft niets met geitenwollen “muffe” sokken te maken. Dit was eerlijk gezegd mijn vooroordeel van Eko-bewust leven. Best bekrompen, want ik ben er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Rens Kroes boeken
  Rens Kroes - Powerfood

  Praktisch receptenboek van Rens Kroes In Powerfood presenteert Rens haar favoriete recepten met verantwoorde ingrediënten voor een happy en healthy lifestyle. Zoals de talloze lezers van haar columns en blogs wel weten, staat bij Rens Kroes het genieten van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Bernd Kleine Gunk boeken
  Bernd Kleine Gunk - Gezond en slank met sirtfood

  Rode wijn, rucola, groene thee en chocolade: het lijkt op het eerste gezicht een willekeurige selectie aan voedingsmiddelen, maar wat hebben ze gemeen? Deze en nog veel andere producten, beter bekend als 'sirtfoods', activeren het wonderenzym sirtuïne in ons… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Ester Hartholt boeken
  Ester Hartholt - Chemo - wat nu?

  Chemo - wat nu? bevat praktische tips waar je mee aan de slag kunt voordat je met de chemotherapie begint en voor tijdens het traject. Zodat je het gevoel krijgt de regie weer een beetje in eigen handen te hebben. Toen Ester Hartholt te horen kreeg dat ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50