Boeken over gezondheid

 • Andreas Hammering boeken
  Andreas Hammering - De heilzame kracht van bitterstoffen

  Bitterstoffen - de vergeten geneesmiddelen Bitterstoffen zijn allang in de vergetelheid geraakt. Ze worden bewust uit onze voeding gehaald omdat we een natuurlijke voorkeur hebben voor zoet. Dat is echt jammer, want bitterstoffen zijn in veel opzichten heel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Emma Mars boeken
  Emma Mars - Kama Sutra à la carte

  Ontdek samen met je geliefde de Kama Sutra om optimaal van elkaar te genieten. Zoek samen met je partner uit welke aanrakingen jullie het leukst vinden en van welke posities jullie het meeste houden: het Paradijs, de Hiëroglief of misschien de Duin? Gebruik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Nicolette de Boer boeken
  Nicolette de Boer - ParkinsonPartner

  ParkinsonPartner een aangrijpend verhaal hoe je Parkinson de baas wordt. Met tips en adviezen voor partners van mensen met de ziekte van Parkinson.ParkinsonPartner. Word parkinson de baas! Hoe ga je om met de ziekte van Parkinson? Wat staat de zieke te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Roelie Roorda, Silvie Kamphuis boeken
  Roelie Roorda, Silvie Kamphuis - Belevingsgerichte zorg aan huis

  Belevingsgerichte zorg aan huis is een pleidooi voor menselijke, betaalbare thuiszorg. Dit boek beschrijft Roelie Roorda’s werk en wordt geïllustreerd door verhalen over bijzondere relaties met cliënten.‘Nou, stapt u maar in mevrouw Zeeuw. Deze is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jolanda van Dam boeken
  Jolanda van Dam - Gezondheidsklachten door straling

  In Gezondheidsklachten door straling geeft Jolanda van Dam inzicht in een leven met stralingsgevoeligheid, ofwel elektrohypersensitiviteit (EHS). Een relatief nieuwe aandoening, die wordt veroorzaakt door elektromagnetische straling. Hieraan staan we allemaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Carola van Bemmelen boeken
  Carola van Bemmelen - De gelukkige eter

  ‘Een belangrijk boek voor iedereen die worstelt met de verslavende aspecten van onze voeding.’ Marjolein Dubbers, auteur van Het Energieke Vrouwen Voedingskompas Een relaxte relatie met eten? Verleid je oerbrein tot gezonder eetgedrag! Hoe zou jouw leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Margot HELLMISS boeken
  Margot HELLMISS - Appelazijn Het natuurlijke wondermiddel

  Appelazijn is een eeuwenoud natuurlijk geneesmiddel en huismiddeltje. Hij remt de eetlust, verbetert de ruststofwisseling, verlicht allerlei klachten (heesheid, keelpijn, misselijkheid, spijsverteringsproblemen, enz.), stimuleert de doorbloeding en kan als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Peter Jan Margry boeken
  Peter Jan Margry - Healing en 'alternatief' genezen

  Ziek zijn en (alternatief) genezen zijn van alle tijden. De afgelopen decennia zien we echter belangrijke verschuivingen. De markt voor 'niet-medische' vormen van genezen heeft zich verbreid, vernieuwd, geprofileerd, en bovenal is ze een steeds… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Geerteke de Haas boeken
  Geerteke de Haas - Ervaringsverhalen bij geur- en chemicaliënovergevoeligheid.

  'Ervaringsverhalen bij geur- en chemicaliënovergevoeligheid' is een aanvulling op het boek 'Geur- en chemicaliënovergevoeligheid' over de milieuziekte MCS (Multiple Chemical Sensitivity) van Geerteke de Haas. In deze aanvullende verhalenbundel vertellen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Laura Batstra boeken
  Laura Batstra - ADHD: macht en misverstanden

  ADHD. MACHT EN MISVERSTANDENIn 2012 deed het boek Hoe voorkom je ADHD? Door de diagnose niet te stellen veel stof opwaaien. Tegen de heersende hersenmode in, beargumenteerde Laura Batstra dat het beeld van ADHD als hersenziekte simplistisch en achterhaald is,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Klaus OBERBEIL boeken
  Klaus OBERBEIL - Voeding het ultieme medicijn

  Wat hebben we nodig om elke dag opgewekt, dynamisch en vol energie te zijn? Om vierentwintig uur per dag te presteren, heeft ons lichaam behoefte aan voldoende voedingsstoffen. En die kunnen we alleen via de juiste voeding binnenkrijgen. In dit boek ontdekt u… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Anton Wijker boeken
  Anton Wijker - Roken de baas

  Toen ik op zeker moment besloten had niet meer te roken tijdens de koffiepauze, kreeg ik last van mijn maag en schouders. De koffie smaakte ook meer niet zoals ik gewend was. Heel naar, maar ik wilde het toch niet opgeven. Al na enkele dagen ontstond er een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Peter Holst boeken
  Peter Holst - Komt een kankercel bij de dokter

  Behalve het signaleren van verhoogd vóórkomen van kanker in West-Europa wil dit boek ook een aanzet geven tot het voorkómen - de preventie - van kanker en andere chronische ziekten, die zich op latere leeftijd voordoen. Sinds de jaren vijftig van de 20e… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Alan Schwarz boeken
  Alan Schwarz - De ADHD golf

  De ADHD golf van onderzoeksjournalist Alan Schwarz is hét boek voor iedereen die te maken krijgt met ADHD. Nu steeds meer kinderen de diagnose ADHD krijgen is het hoog tijd voor een kritische blik op de diagnosestelling, het toegenomen medicijngebruik en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Marek Glezerman boeken
  Marek Glezerman - Ook getest op vrouwen, Naar een genderrevolutie in de geneeskunde

  Wist je dat vrouwen zestig procent meer kans hebben op bijwerkingen van geneesmiddelen dan mannen? Ze worden bijvoorbeeld sneller misselijk als ze pijnstillers nemen, en dus zijn ze minder geneigd om die te nemen. En slaappillen blijven langer werken in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Mirjam Windrich boeken
  Mirjam Windrich - De therapierevolutie

  Zal straks het grootste deel van de geestelijke hulpverlening via internet verlopen? Coach en psychosociaal therapeut Mirjam Windrich vroeg zich af of haar werk ook via internet kon en startte een aantal eenvoudige emailexperimenten. Al snel boekte zij, of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Sonja Borgsteede, Mariëlle Beckers boeken
  Sonja Borgsteede, Mariëlle Beckers - Kom van die bank af!

  KOM VAN DIE BANK AF! OVER PUBERS EN IETS MET BEWEGEN ENZO 'Beweegt ze wel genoeg..?' Pubers zijn vaak lastig in beweging te krijgen. Dat ondervinden orthopedagoog Mariëlle Beckers en psycholoog Sonja Borgsteede dagelijks in hun praktijk Buro Bloei. Omdat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Chantal Halmans boeken
  Chantal Halmans - De draadloze kooi. Ziek van elektrosmog

  In dit boek zijn de persoonlijke verhalen gebundeld van een groeiende groep mensen die last hebben van straling en elektromagnetische velden (EMV). Zij worden door omgevingsfactoren gedwongen hun leefstijl radicaal om te gooien en zichzelf daarbij opnieuw uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Kevin Leman boeken
  Kevin Leman - Zo verbeter je je seksleven

  'Hij kijkt haar aan en kan nog maar aan e?e?n ding denken. Zij ziet hem kijken en denkt ook maar e?e?n ding: Niet nu.' Herkenbaar? Voor een goed huwelijk zijn twee zaken van levensbelang: open communicatie en bevredigende seks. Kevin Leman noemt seks de lijm… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Frank Suárez boeken
  Frank Suárez - Diabetes zonder problemen

  BEHEERS DIABETES MET BEHULP VAN DE KRACHT VAN UW METABOLISME. Boordevol praktische aanbevelingen die u en uw naasten gaan helpen om via de kracht van uw metabolisme diabetes onder controle te houden. Wist u dat... * U niet in staat bent om uw glucosewaarden te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,75
 • Els Wiegant, Michiel Hageman, Teun Teunis boeken
  Els Wiegant, Michiel Hageman, Teun Teunis - Samen beslissen: waarom moeilijk doen als het samen kan?

  Samen Beslissen in de spreekkamer, wat betekent dat precies? Hoe komen artsen en patiënten eigenlijk tot een besluit? Wat vinden zorgverzekeraars van Samen Beslissen? Hoe staan patiëntenverenigingen erin? Welke invloed heeft big data? Wat kan Samen Beslissen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Nasrien Cnops boeken
  Nasrien Cnops - Ik tegen de rest

  Nasrien Cnops is een echt zondagskind. Alles zit haar mee in het leven, altijd. Ze groeit op als vrolijk, joviaal, open en extravert tienermeisje dat op ieder feestje wel iemand kent. Nog maar nét heeft ze haar studies Journalistiek afgerond als haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Laurent Turlin, Alix Lefief-Delcourt boeken
  Laurent Turlin, Alix Lefief-Delcourt - Chinese zelfmassage

  Met behulp van de 12 belangrijkste acupressuurpunten leer je de behandeling voor verschillende klachten volgens de Chinese geneeskunde. Belangrijkste acupressuurpunten Ontdek de belangrijkste acupressuurpunten uit de Chinese geneeskunde. Met behulp van de 12… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Roos Smeets boeken
  Roos Smeets - Joya, gevangen in een web van gevoelens

  Dit boek is het verhaal van Joya en haar hooggevoeligheid. Veel mensen zijn hooggevoelig en weten zich hiermee soms geen raad. Bij hen komen gebeurtenissen, opmerkingen en prikkels van buitenaf zeer heftig binnen. Vandaar dat ze daar ook anders en soms fel op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Bernard Cramet boeken
  Bernard Cramet - Alzheimer, mijn vriend

  Bernard Cramet Alzheimer, mijn vriend. Van beperking naar uitdaging Alzheimer is de ziekte waar deze en volgende generaties steeds meer mee te maken krijgen. Een van de belangrijkste kenmerken: geheugenverlies. Word je erdoor getroffen, dan lijkt het alsof er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90