Boeken over gezondheid

 • Charles Spence boeken
  Charles Spence - Gastrofysica

  Waarom bijvoorbeeld consumeren we 35 procent meer voedsel wanneer we met iemand anders eten, en zelfs 75 procent meer wanneer we met drie anderen eten? Hoe is het te verklaren dat liefhebbers van koffie er bij fel licht meer van drinken? Waarom is 27 procent… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Trutchka M. Bouterse boeken
  Trutchka M. Bouterse - Mensen hebben gezegd

  Mijn naam is Trutchka Bouterse, diëtist. Ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam in 2008.Voordat ik begon aan de opleiding Voeding en Diëtetiek, heb ik meer dan 15 jaar in verschillende ziekenhuizen gewerkt. In het VUmc op de afdelingen Thoracale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anita C. Nanhoe, Katinka Lünnemann, Trees Pels boeken
  Anita C. Nanhoe, Katinka Lünnemann, Trees Pels - Honor and partner violence among Hindustani in the Netherlands

  This report is an exploratory study on how honor-based mechanisms and forced marriages relate to partner violence among Hindustani in the Netherlands. The report starts with a description of the role honor-based beliefs and marriage play in the upbringing… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Dave Asprey boeken
  Dave Asprey - Het Bulletproof voedingsplan

  In 1995 was Dave, destijds midden 20, een jonge, succesvolle ondernemer en door zijn bedrijfsactiviteiten zelfs al een Silicon Valley-multimiljonair. Hij had slechts één probleem: hij woog 135 kg, at en leefde zeer ongezond en hem was rond zijn dertigste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Richard de Leth boeken
  Richard de Leth - Persoonlijk leefstijlplan

  Investeer in jezelf Richard de Leth helpt je met dit boek jouw gezondheid te versterken. En hij legt uit hoe je een gelukkiger en waardevoller leven kunt leiden. Naast zijn filosofie over een gezonde leefstijl, behandelt hij ook onderwerpen als zingeving,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Avonturier Reiziger: Waaghalzerij en Pioniersgeest

  Nadat de jonge Ron Hubbard uit Azië teruggekeerd was naar de VS en snel zijn middelbare school afmaakte, ging hij aan de George Washington Universiteit studeren. Daar maakte hij naam als reizende stuntpiloot bij de geboorte van de Amerikaanse luchtvaart. Hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,00
 • De avontuurlijke beginjaren: Brieven & Dagboeken

  Volg L. Ron Hubbard in zijn vroege ontdekkingen in het begin van zijn heroïsche reis - de anekdotes, artikelen en foto's vertellen het allemaal. Zijn expedities in het Caribische gebied, West-Indië, Alaska en zijn avonturen als een piloot worden allemaal in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  42,00
 • Dianetics: Brieven en Dagboeken

  Ervaar 1950 in de voetstappen van L. Ron Hubbard, toen hij op het punt stond om zijn monumentale ontdekking naar buiten te brengen - een revolutie die uiteindelijk alles veranderde, gedocumenteerd in tal van persoonlijke brieven. (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,00
 • De Drijfveren van het Bestaan

  Ieder individu is uitgerust met een centrale kracht die hem door het bestaan heen voortstuwt. Deze impuls, deze stuwkracht, is de drang tot voortbestaan. Het is de inspanning van de kant van het organisme om voort te bestaan.We noemen deze drang tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • De Componenten van Begrip

  Deze kennis zal u in staat stellen om hulp te bieden aan degenen die de ongemakken ervaren van misverstanden, uiteenlopende gezichtspunten, gebroken relaties en alle andere beproevingen die het leven van de mens tot een aaneenschakeling van tegenvallers maakt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Ethiek en de Condities

  De mens heeft ethiek eeuwenlang iets ongrijpbaars gevonden. De laatste tijd is het steeds verwarrender geworden. Hoe kan iemand bepalen dat hetgeen wat hij doet juist of verkeerd is?Hoe kan iemand, ondanks de druk die op hem wordt uitgeoefend, zichzelf ervan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Mirjam Hommes boeken
  Mirjam Hommes - De Slanke Waarheid

  De Slanke Waarheid - gezond afvallen zonder dieet of zweet De Slanke Waarheid is een boek voor gewone mensen die normale dingen willen eten en gezond willen afvallen. Zónder onmogelijke diëten, extreme trainingsschema's of vieze shakes. * Hoe krijg én houd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Daan Borrel, Peter Leusink boeken
  Daan Borrel, Peter Leusink - dit gaat niet over SEKS

  'Mooi aan deze bundel vind ik de onderzoekende eerlijkheid waarmee deze mensen vertellen over hun lichaam, hun seksleven, en hun ontwikkeling.' - Stine Jensen, filosoof25 zeer verschillende mensen onthullen hun seksuele ontdekkingstocht. Wat beleefden zij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,00
 • Sonja Borgsteede, Mariëlle Beckers boeken
  Sonja Borgsteede, Mariëlle Beckers - Kom van die bank af!

  KOM VAN DIE BANK AF! OVER PUBERS EN IETS MET BEWEGEN ENZO 'Beweegt ze wel genoeg..?' Pubers zijn vaak lastig in beweging te krijgen. Dat ondervinden orthopedagoog Mariëlle Beckers en psycholoog Sonja Borgsteede dagelijks in hun praktijk Buro Bloei. Omdat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Barbara Muller boeken
  Barbara Muller - Onbesuisd

  Een must read voor mensen die geen genoegen nemen met de uitspraak van een dokter dat er niets te doen is aan hun allesoverheersende aandoening.Wanneer de dokter Barbara kalmerende middelen en antidepressiva voorschrijft omdat hij haar niet van oorsuis af kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Geerteke de Haas boeken
  Geerteke de Haas - Geur- en chemicaliënovergevoeligheid

  MCS (Multiple Chemical Sensitivity) staat voor meervoudige chemische overgevoeligheid. Geerteke de Haas, auteur van 'Geur- en chemicaliën overgevoeligheid' lijdt aan deze ziekte. Het duurde 25 jaar voordat deze diagnose gesteld kon worden. In dit boek deelt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Fotograaf: Schrijven met licht

  Zie de vele geselecteerde foto's die het verhaal vertellen over Hubbard's lange carrière die verschillende beroepen overspant. Ontdek het doel achter de foto's die hij nam en lees over de stabiele gegevens die hij voor iedere fotograaf formuleerde. (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,00
 • Gezagvoerder: De Zeven Zeeën bevarend

  Vaar het zeegat uit met L. Ron Hubbard en navigeer door zijn indrukwekkende nalatenschap van nautische kennis. Bekijk het logboek van het schip dat verhaalt over zijn reizen, zijn fotografische verhalen, de krantenknipsels en niet eerder gepubliceerde essays… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,00
 • Filosoof en Grondlegger: Herontdekken van de menselijke ziel

  Herontdekken van de menselijke ziel is het verhaal van Hubbard's filosofische zoektocht en het ontwikkelen van de filosofie van Scientology. Verscheidene zeldzame essays, selecties en discussies over alle kritieke momenten van zijn filosofische reis zijn erbij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,00
 • Filantroop: Onderwijs, geletterdheid en beschaving

  Dit werk laat een blijvende indruk achter van L. Ron Hubbard als opvoeder en van zijn leermethoden. Het laat de ontwikkeling zien van zijn oplossing voor analfabetisme en de educatieve crisis: de studiemethode en de toepassing ervan in de hele wereld. (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,00
 • Filantroop: Rehabiliteren van een gedrogeerde samenleving

  Het bekendmaken van de "beestachtige waarheid" over drugs en de psychiatrische samenzwering om een gedrogeerde samenleving te creëren. Lees de heldere begrijpelijke oplossingen en methoden voor drugrehabilitatie en haar wereldwijde toepassing en resultaten. (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,00
 • Sjoukje Okma boeken
  Sjoukje Okma - Leven met fibromyalgie

  Fibromyalgie is een veelvoorkomende chronische aandoening. Alleen al in Nederland hebben circa 350.000 mensen last van deze aandoening. Er wordt steeds meer bekend over fibromyalgie. Zo wordt er veel over geschreven en geadviseerd. De informatie is echter niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mirjam Scholten boeken
  Mirjam Scholten - Uiteindelijk

  We blijven langer vitaal en worden steeds ouder. Maar uiteindelijk is het einde van het leven in zicht. Van jezelf of van dierbare naasten. Dat roept existentiële vragen op bij alle betrokkenen. Hoe zal iemand sterven? Hoe wíl iemand sterven? Welke zaken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Chantal Halmans boeken
  Chantal Halmans - De draadloze kooi. Ziek van elektrosmog

  In dit boek zijn de persoonlijke verhalen gebundeld van een groeiende groep mensen die last hebben van straling en elektromagnetische velden (EMV). Zij worden door omgevingsfactoren gedwongen hun leefstijl radicaal om te gooien en zichzelf daarbij opnieuw uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Eberhard J. Wormer boeken
  Eberhard J. Wormer - Natuurlijke antidepressiva

  De gezondheid en kwaliteit van leven van mensen met depressieve gevoelens of een depressie worden vaak maar al te gemakkelijk op het spel gezet door overhaast sterke psychofarmaca voor te schrijven. Als de psychische klachten echter worden veroorzaakt door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95