Boeken over gezondheid

 • Jan-Willem van Aalst, Anja Wolters boeken
  Jan-Willem van Aalst, Anja Wolters - Heelheid

  Van cardiologie tot bloesemtherapie; van oncologie tot opstellingen; van medicatie tot mindfulness... voor het eerst verschijnt een uitvoerig lexicon dat vrijwel alle allopathische en complementaire geneeswijzen bij elkaar brengt, plus vele psychologische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Rogier van Hoorn boeken
  Rogier van Hoorn - 10 gezonde werkgewoontes

  Gezond leven, je energiek voelen en optimaal presteren, we willen het allemaal. Toch lukt het niet iedereen. Hoe komt dat? Goede voornemens alleen zijn niet genoeg. Je moet er ook werk van maken en nog belangrijker: het volhouden. Dat is precies waar dit boek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Marije de Vries boeken
  Marije de Vries - Fitgids voor werkend Nederland

  Als je fit bent, geniet je meer van je werk. Bovendien presteer je beter, ben je minder vaak ziek en haal je meer uit je vrije tijd. In dit boek vertelt Marije de Vries hoe je voortaan zonder sloten koffie, energiedips, stress en overgewicht door het vele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Romano Zago boeken
  Romano Zago - Aloe is geen medicijn ... maar geneest!

  Aloë is geen medicijn ... maar geneest! Dit is het 2. boek van Pater Romano Zago, die ook "Aloë arborecsens tegen kanker" en de bijlage "The Scientific Monographic History of Aloë vera and Aloë arborescens" schreef. In de afgelopen jaren hebben de boeken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Anita C. Nanhoe, Katinka Lünnemann, Trees Pels boeken
  Anita C. Nanhoe, Katinka Lünnemann, Trees Pels - Honor and partner violence among Hindustani in the Netherlands

  This report is an exploratory study on how honor-based mechanisms and forced marriages relate to partner violence among Hindustani in the Netherlands. The report starts with a description of the role honor-based beliefs and marriage play in the upbringing… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Hidde de Vries boeken
  Hidde de Vries - Recharge in 7 dagen

  Hard werken en succes behalen is het mooiste wat er is. Toch kan het op een bepaald moment misgaan en merk je dat je te veel van jezelf hebt gevraagd. In 2010 stonden mijn meters in het rood. Ik pakte mijn koffers en trok de wijde wereld in op zoek naar een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Corwin Aakster, Fleur Kortekaas boeken
  Corwin Aakster, Fleur Kortekaas - Manuele behandelwijzen

  In Manuele behandelwijzen worden de manuele genees- en behandelwijzen besproken. Dit zijn alle handmatige methoden die het harmonisch functioneren van het menselijk lichaam bevorderen, en van het bewegingsapparaat in het bijzonder. Je kunt denken aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Megan Carnarius boeken
  Megan Carnarius - Anders kijken naar Alzheimer

  Megan Carnarius pleit in haar boek Anders kijken naar Alzheimer, een warme en liefdevolle benadering van een ziekte die velen treft voor een nieuwe benadering van Alzheimer. De ziekte van Alzheimer is de meest voorkomende vorm van dementie. Deze ziekte,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Corwin Aakster, Fleur Kortekaas boeken
  Corwin Aakster, Fleur Kortekaas - Spirituele westerse geneeswijzen

  In Spirituele westerse geneeswijzen van Corwin Aakster en Fleur Kortekaas wordt een zeer breed scala van alternatieve genees- en behandelwijzen besproken. Dit varieert van bijvoorbeeld aura-soma, magnetiseren en tachiontherapie via gebedsgenezing, mazdaznan,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Bart Lutters boeken
  Bart Lutters - Vonken in de meterkast

  Ons brein is een meterkast, een netwerk van kabels dat het lichaam van stroom voorziet. Soms ontstaat er kortsluiting - kabels slijten, stoppen slaan door - met hersenziekten als gevolg. Op dat moment kan elektriciteit uitkomst bieden. Depressie, Parkinson en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Stef Linsen boeken
  Stef Linsen - Help, mijn partner heeft een depressie!

  Dit boek stelt alle belangrijke kwesties voor partners aan de orde over depressie op een begrijpelijke manier. 'Wat is er met je partner aan de hand?' 'Is de liefde over?' 'Wat kan ik doen en wat niet?' 'Is het mijn schuld?' Dat zijn enkele van de prangende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Corwin Aakster, Fleur Kortekaas boeken
  Corwin Aakster, Fleur Kortekaas - Chinese geneeskunde

  n de Chinese geneeskunde is ziekte het gevolg van een verstoring in de levensenergie qi. De geneeswijzen zijn erop gericht de balans tussen yin en yang te herstellen. Chinese geneeskunde van Corwin Aakster en Fleur Kortekaas geeft actuele informatie over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Corwin Aakster, Fleur Kortekaas boeken
  Corwin Aakster, Fleur Kortekaas - Ayurvedische geneeskunde

  De Ayurvedische geneeskunde is de oud-Indiase leer en dagelijkse praktijk van gezondheidsbevordering en 'natuurlijke' ziektebestrijding. In Ayurvedische geneeskunde geven Corwin Aakster en Fleur Kortekaas uitleg over het uitgangspunt: de diepe verbondenheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Joel K. Kahn boeken
  Joel K. Kahn - Het gezonde hartboek

  Hart- en vaatziekten komen veel voor in de westerse wereld. Een hartinfarct, hartfalen of aderverkalking zijn voorbeelden van deze ziekten. In Het gezonde hartboek, hoe zorg je zo goed mogelijk voor je belangrijkste orgaan? van Joel K. Kahn legt deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Renate van der Zee boeken
  Renate van der Zee - Mannen die seks kopen

  Mannen die seks kopen. Wie zijn zij? Zijn ze met velen of vormen ze maar een bescheiden groep? Waarom doen ze het? Hoe kijken ze tegen de vrouwen aan met wie ze betaalde seks hebben? En hoe zit het met mensenhandel, voelen ze zich daar verantwoordelijk voor?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • Jan de Kort boeken
  Jan de Kort - Het syndroom van Usher

  Het syndroom van Usher is een van de belangrijkste oorzaken van een ernstige beperking van horen plus zien, ook wel doo lindheid. In dit boekje wordt kort en bondig ingegaan op de diagnose, de reacties van hen die aan dit syndroom lijden en aan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Diabetes Informatieboek 2011

  Diabetes Informatieboek 2011. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,90
 • Corwin Aakster, Fleur Kortekaas boeken
  Corwin Aakster, Fleur Kortekaas - Kruidengeneeskunde

  Fytotherapie is de toepassing van plantaardige geneesmiddelen of kruiden bij de genezing van ziekten. Kruidengeneeskunde was oorspronkelijk een vorm van volksgeneeskunst, maar tegenwoordig zijn veel kruiden wetenschappelijk onderzocht. Binnen verschillende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Corwin Aakster, Fleur Kortekaas boeken
  Corwin Aakster, Fleur Kortekaas - Natuurgeneeskunde

  'Natuurgeneeskunde' wordt ten onrechte vaak gezien als synoniem voor 'alternatieve geneeswijzen'. De natuurgeneeskunde hanteert echter een eigen filosofie met een daarbij behorende werkwijze. Natuurgeneeskundigen kunnen een heel scala aan therapievormen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Henk Lindeman, Ben van Cranenburgh boeken
  Henk Lindeman, Ben van Cranenburgh - Hersteld maar niet genezen

  In Hersteld, maar niet genezen schrijft Henk Lindeman openhartig en helder over de gevolgen van het herseninfarct dat hem overkwam, zijn revalidatie en het leven dat daarop volgde.Zijn herseninfarct zat aan de rechterzijde en dat levert op zichzelf al een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Corwin Aakster, Fleur Kortekaas boeken
  Corwin Aakster, Fleur Kortekaas - Homeopathie

  Homeopathie is het zesde deel in de nieuwe AnkhHermes-serie Geneeswijzen in Nederland. Eerder verschenen al Natuurgeneeskunde, Kruidengeneeskunde, Chinese geneeskunde, Ayurvedische geneeskunde en Antroposofische geneeskunde. De serie zal in de zomer van 2016… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Paula Kragten boeken
  Paula Kragten - Mooi rood is niet lelijk

  We menstrueren tegenwoordig zo'n vijfhonderd keer per vrouwenleven. Tien keer vaker dan in de Middeleeuwen. Waarom eigenlijk? Voor een succesvolle voorplanting lijkt het geen voorwaarde. Konijnen menstrueren ook niet. Is al dat gemenstrueer wel gezond? Zouden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Marijke Baken boeken
  Marijke Baken - Het doorzichtige lichaam

  Zoveel mensen krijgen te maken met een ernstige al dan niet levensbedreigende ziekte of ze leven met pijnklachten, burn-out, depressie of grote vermoeidheid. In zulke omstandigheden schept het klassieke denken over ziekte en gezondheid weinig ruimte voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Wouter Duinisveld, Marcia Jansen boeken
  Wouter Duinisveld, Marcia Jansen - De hartslag van een ander

  'De hartslag van een ander, van transplantatie naar triatlon' is het bijzondere en inspirerende verhaal van Wouter Duinisveld (1977); een gezonde en sportieve jongeman, totdat een virusinfectie zijn hart compleet verwoest. In oktober 2007 krijgt Wouter een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Ethiek en de Condities

  De mens heeft ethiek eeuwenlang iets ongrijpbaars gevonden. De laatste tijd is het steeds verwarrender geworden. Hoe kan iemand bepalen dat hetgeen wat hij doet juist of verkeerd is?Hoe kan iemand, ondanks de druk die op hem wordt uitgeoefend, zichzelf ervan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00