Boeken over gezondheid

 • Andreas Moritz boeken
  Andreas Moritz - Weg met diabetes!

  Volgens de populaire auteur is diabetes helemaal geen ziekte; bij het merendeel van de gevallen is het een complex beschermings- of overlevingsmechanisme waarmee het lichaam de mogelijk fatale gevolgen van een ongezond eet- en leefpatroon afwendt. Ondanks de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Richard Duray boeken
  Richard Duray - Dwars

  Richard Duray is dwars. Als jonge student - in de bloei van zijn leven - breekt hij zijn nek. Ondanks de moeilijke weg die hij gaat, komt hij er bovenop en boekt hij de meest wonderbaarlijke resultaten in zijn revalidatie. Zo deed hij onder andere mee aan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Ingrid Barendsen, Wil Boonstra boeken
  Ingrid Barendsen, Wil Boonstra - Terug naar toen 2

  Ouderen praten graag over vroeger: over hun kleding, het leven op school, veranderingen in het verkeer, apparaten die het leven gemakkelijker maakten, hun eerste baan, uitstapjes en vakanties. Reminiscentie-activiteiten hebben tot doel samen met ouderen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Sandew Hira boeken
  Sandew Hira - Verboden Liefde

  ¿Waarom heeft Allah mij gestraft?¿ riep moeder Jokhoe huilend uit toen haar zoon haar vertelde dat hij op mannen viel. Ze wist niet eens wathomoseksualiteit was. Veel later, als ze schrijver Sandew Hira vertelt overhaar eerste reactie, zegt ze er steeds bij:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Yvette Rooding boeken
  Yvette Rooding - Me myself en m'n ego

  'Ik vond mijzelf niet meer leuk'....Met deze tekst begint dit boek waarin de schrijfster met de billen bloot gaat. Haar Ego wordt door haarzelf volkomen ontrafeld en in al zijn naakte kwetsbaarheid getoond. Al haar slechte kanten, aspecten die wij mensen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Michaela Riedel, Klaus Jürgen Becker boeken
  Michaela Riedel, Klaus Jürgen Becker - Ontdek de geheimen van de mannelijke seksualiteit

  Het mannelijk geslachtsorgaan wordt in het Sanskriet aangeduid met het begrip Lingam. Het verwijst niet alleen naar de anatomie, maar tevens naar de energetische en spirituele dimensie van de mannelijke genitaliën. Lingam-massage is gebaseerd op tantrische en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Helen Purperhart, Cerise van Zanten-Ernste boeken
  Helen Purperhart, Cerise van Zanten-Ernste - Yoga met je kind

  Een beweegboek voor ouders met een baby, dreumes of peuter'Yoga met je kind' is een doe-boek voor ouders met jonge kinderen in de leeftijd van 3 maanden tot 4 jaar.Het theoretische deel van het boek geeft achtergrondinformatie over hoe het jonge kind zich… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Ria Teeuw, Madeleine Meuwessen, Micha Meuwessen boeken
  Ria Teeuw, Madeleine Meuwessen, Micha Meuwessen - De tijd vooruit met Star Remedies en Seven Essentials

  De Star Remedies zijn bloesemremedies en brengen balans op emotioneel niveau. De Seven Essentials bevatten de essentie van wereldwonderen en krachtplaatsen. De trillingen daarvan zijn heel verfijnd en werken uit op en zelfs voorbij het spirituele level. Beide… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Julia Handstede, Theodore Handstede boeken
  Julia Handstede, Theodore Handstede - Tao van topseks

  Wil je seks (weer) in de top drie van je leven hebben? Zou je je seksleven graag willen verbeteren? En wil je bovendien weten hoe je met seks je gezondheid en spirituele groei positief kunt beïnvloeden? Dan is dit boek een echte aanrader. De Tao van Topseks… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Andreas Moritz boeken
  Andreas Moritz - De vier meest voorkomende ziekteoorzaken

  Alle belangrijke ziekten worden veroorzaakt en voorafgegaan door een vorm van verstopping. Een verstopping van de lever is bijvoorbeeld meestal te wijten aan galstenen in de galwegen (intrahepatische galstenen). Het beïnvloedt de toevoer van voedingsstoffen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Bea Lalmahomed boeken
  Bea Lalmahomed - Eer

  'Eer' levert in islamitische en hindoegezinnen vaak scheve gezagsverhoudingen. Vaders en zonen zijn eerbewakers; vrouwen en dochters moeten gehoorzaam zijn. De verleiding is dan groot om misbruik te maken van die macht. Mannen mishandelen en misbruiken hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,50
 • Jenny Palm boeken
  Jenny Palm - * Omgaan met hersenletsel

  Veel mensen met niet-aangeboren hersenletsel zijn vanaf het moment dat zij zijn uitbehandeld in meerdere of mindere mate aangewezen op de hulpverlening. Hulpverleners zoeken vaak jarenlang elke dag opnieuw naar de juiste manier van omgaan met hun individuele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  41,50
 • Nancy Popieul boeken
  Nancy Popieul - Planten, levenskracht en DNA

  Dit boek vertrekt vanuit de grote passie van de schrijfster: het leven zelf. Via cel-DNA, genetica en epigenetica stappen we de wereld binnen van de moderne kruidengeneeskunde. In 'Planten, levenskracht en DNA' vind je uitgebreide informatie over fytotherapie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Els van der Vlist boeken
  Els van der Vlist - De tijd van m'n leven

  In dit boek legt Els van der Vlist de verbinding tussen het praktische managen van je bezigheden en het leven met God. Hoe betrek je Hem bij de tijd van je leven? Ook christenen leven vaak heel druk en gestrest, terwijl God zijn kinderen juist rust heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Arjet Borger boeken
  Arjet Borger - In gesprek over seks

  Het is een uitdaging om kinderen en jongeren op de juiste manier te begeleiden in het omgaan met seksualiteit. Arjet Borger laat zien hoe je het gesprek over seks kunt integreren in de opvoeding, zodat kinderen wijs en weerbaar worden. Alleen het geven van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • David K. Randall boeken
  David K. Randall - SLAAP LEKKER

  Hoe we slapen heeft invloed op onze gezondheid, ons energieniveau, geheugen, seksleven en op onze creativiteit. Goed slapen is belangrijk, maar wat weten we er eigenlijk vanaf?Slaap lekker voert je langs droomonderzoekers, sportcoaches, relatiebemiddelaars,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Marilyn Glenville boeken
  Marilyn Glenville - Op een natuurlijke manier door de menopauze

  Ontdek hoe u zonder medicatie uw hormonen in balans houdt tijdens de overgang Eindelijk een duidelijke gids over hoe u zonder medicatie en zonder symptomen de verschillende fases van de menopauze doorkomt en ook daarna geniet van een lang en gezond leven. Op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Larry A. Smith boeken
  Larry A. Smith - MMS Miracle Mineral Supplement

  Miracle Mineral Supplement, MMS, is een krachtig middel tegen allerlei ziekteverwekkende bacteriën, virussen, schimmels en parasieten. Het kan een doorbraak zijn in de strijd tegen ziektes als diabetes, de ziekte van Lyme, aids, tbc, kanker, malaria en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Chunyi Lin, Gary Rebstock boeken
  Chunyi Lin, Gary Rebstock - Spring Forest Qigong

  Alles, echt alles in het universum is energie of qi. Een boom, een rots, de lucht en je lichaam zijn allemaal energie, alleen in verschillende vormen. Energie kan niet gecreëerd of vernietigd worden, maar energie kan wel transformeren. Ziekte is ook een vorm… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Rietje Krijnen boeken
  Rietje Krijnen - Het Darmkankerlogboek

  Darmkanker is na borstkanker de meest voorkomende vorm van kanker, met zo?n 12.000 nieuwe ziektegevallen per jaar. Hoe goed de arts ook probeert je voor te bereiden op de fases die je doormaakt, je mist toch geregeld informatie. Bijvoorbeeld over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • A. Morningstar, U. Desai boeken
  A. Morningstar, U. Desai - Het Ayurveda kookboek

  Amadea Morningstar & Urmila DesaiHet Ayurveda KookboekUw persoonlijke gids voor Voeding en Gezondheid Prijs: 18,50 Pagina's: 352 Bindwijze: Paperback ISBN: 978 90 6378 297 9 Het Ayurveda Kookboek van Amadea Morningstar, voedingsspecialiste en Urmila Desai,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Christiane Beerlandt boeken
  Christiane Beerlandt - Geloof, bewustzijn en liefde

  Klein boekje met positieve, hartverwarmende, indringend-stimulerende en vertrouwengevende teksten. Om jezelf te verlossen van twijfels, verdriet, angsten ... (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,00
 • Christiane Beerlandt boeken
  Christiane Beerlandt - Genees jezelf van AIDS

  Genees jezelf op fundamentele wijze van aids. Seropositief? Geen drama ... wel Tijd om Veranderingen in jezelf aan te brengen! Op een zeer diepgaande wijze beschrijft de auteur de psychische en emotionele patronen die maken dat iemand kan getroffen worden door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Hippocrates, Galenus, Empedocles boeken
  Hippocrates, Galenus, Empedocles - Candide De vier elementen in de klassieke geneeskunde

  Zoals alle natuurverschijnselen zijn ook gezondheid en ziekte onderhevig aan wetmatigheden. Empedocles (492-432 v. Chr.) had als een van de eerste artsen in de klassieke oudheid een theorie: het menselijk lichaam bestond, zoals de wereld zelf, uit vier… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • E. Hoekstra, D. van der Neer boeken
  E. Hoekstra, D. van der Neer - Vitaal en mooi met Ismakogie

  Bewegingsleer voor een goede en mooiere lichaamshouding.Ismakogie leert ons het verschil te voelen tussen goed en verkeerd bewegen. Belangrijk: de oefeningen kunnen gewoon in het dagelijks leven en tijdens het werk gedaan worden. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50