Boeken over gezondheid

 • Sarah Brewer boeken
  Sarah Brewer - Gezond eten, gezond blijven

  Gezond eten, gezond blijven Voeding is ons belangrijkste wapen tegen ziekten en kwalen, en een goed gekozen dieet kan bijna elke fysieke aandoening helpen voorkomen, verzachten of genezen. In dit boek komen eerst de 20 belangrijkste voedingsmiddelen voor onze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Wim Slabbinck boeken
  Wim Slabbinck - Waarom mannen geen seksboeken kopen

  Seks is iets tussen mannen en vrouwen, vrouwen en vrouwen en mannen en mannen. Aan vrouwelijke standpunten geen gebrek. Maar wie spreekt voor de mannen? Wie zegt dat mannen niet de bronstige neanderthalers zijn waarvoor ze vaak worden versleten?Als seksuoloog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Aruna M. Siewert boeken
  Aruna M. Siewert - Raadgever gezondheid - Natuurlijke antibiotica

  Tegen elke kwaal is een kruid gewassen Met geneeskrachtige planten helpt u uw immuunsysteem op een doeltreffende manier om ziekteverwekkers te bestrijden en bent u snel en blijvend weer gezond. Wat vindt u in dit boek? * Een overzicht van de geschiedenis en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Wout Huizing, Marije Vermaas boeken
  Wout Huizing, Marije Vermaas - Zin in zorg - gedichten

  "Wat ik kan doen is gordijnen ontsluiten de buitenwereld laten zien" Dit zijn de laatste regels van 'In zichzelf ', het gedicht dat de eerste prijs won van de gedichtenwedstrijd 2015 over het thema 'zorg en zingeving'. Het is een van de 26 gedichten in deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Joep Zijp, Paul Andersson Toussaint boeken
  Joep Zijp, Paul Andersson Toussaint - Kunt dat even uitleggen

  Kunt u dat even uitleggen?Henk, Ria, Anita en Theo uit dit boek hebben twee dingen gemeen. Ze gebruiken medicijnen. En ze hebbenmoeite met lezen. In dit boek lezen we hoe het zo gekomen is. Dat ze op school niet de aandacht kregen die ze nodig hadden. Dat ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jacqueline van de Bilt boeken
  Jacqueline van de Bilt - Overwin je vaginisme

  Overwin je vaginisme "Dit boek heb ik geschreven voor vrouwen met vaginisme en pijn bij seks, omdat ik jullie hoop wil geven dat het mogelijk is om van je vaginisme af te komen. Het is mij en de vele vrouwen die ik heb begeleid immers ook gelukt." Jacqueline… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Francine van Broekhoven boeken
  Francine van Broekhoven - Handboek borstgezondheid

  Dit boek kan je helpen met je borstgezondheid! Het laat je ontdekken wat je kunt doen om je borsten gezond te houden en borstaandoeningen te voorkomen. Negentig procent van de borstaandoeningen komt door leefstijl en met de juiste informatie kun je gezonde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Elke Vanelderen boeken
  Elke Vanelderen - Tegengif

  Wist je dat...... je een groot deel van de pesticiden op groenten en fruit kunt afwassen met appelazijn?... 1 fles water 25.000 soorten chemicaliën bevat?... nieuwe kleren restanten kunnen bevatten van kankerverwekkende kleurstoffen en schimmelwerende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Corwin Aakster, Fleur Kortekaas boeken
  Corwin Aakster, Fleur Kortekaas - Traditionele niet-westerse geneeswijzen

  In Traditionele niet-westerse geneeswijzen worden in deel I de belangrijkste geneeswijzen uit Japan, Korea, Tibet en China besproken. In deel II worden geneeswijzen met een wereldwijde verspreiding waarin religie, magie goden en / of geesten een grotere rol… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Corwin Aakster, Fleur Kortekaas boeken
  Corwin Aakster, Fleur Kortekaas - Voedingstherapie en -supplementen

  In Voedingstherapie en -supplementen worden de werking van voeding en supplementen op lichaam en geest besproken. Voedingstherapie en - supplementen is het elfde deel in de nieuwe AnkhHermes-serie Geneeswijzen in Nederland. Eerder verschenen al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Een supergezonde darmflora met probiotica

  Darm- en maagklachten komen veel voor: verstopping, winderigheid, buikpijn, brandend maagzuur, darmontstekingen en voedselallergieën. Vaak gaan deze klachten samen met een verstoring van het afweersysteem. Pro- en prebiotica kunnen hierbij helpen. Het zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Brigitte Boonen boeken
  Brigitte Boonen - Red je vel

  Alles wat je moet weten om huidkanker te voorkomen Huidkanker rukt op. Elk jaar blijft het aantal nieuwe gevallen toenemen. Het goede nieuws is dat je de ziekte met de juiste levensstijl vaak kunt voorkomen. En als je toch huidkanker krijgt, kan ze in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Charlotte N. Markey boeken
  Charlotte N. Markey - Slimme mensen diëten niet

  Professor Charlotte Markey maakt voor eens en voor altijd een einde aan calorieën tellen, crashdiëten en het jojo-effect Diëten werkt niet. Integendeel, wetenschappelijk onderzoek toont aan dat diëten de kans op gewichtstoename alleen maar vergroot.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Michael Gienger boeken
  Michael Gienger - Een steen voor ieder moment

  Is er iemand jarig, verhuisd of geslaagd? Heb je behoefte aan succes of ben je in de rouw? Voor elk van deze en nog vele andere momenten zijn er speciale stenen. In Een steen voor ieder moment staan 22 verschillende momenten beschreven waarbij een steen goed… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Paul Balduck boeken
  Paul Balduck - De ontdekkers van onze voeding

  Je weet wel dat onze voeding uit proteïnen, koolhydraten, vetten en nog wat bijkomende stofjes bestaat, maar wie heeft ons dat wijsgemaakt? Wie onderzocht de bestemming van al die voedingsbestanddelen in ons lichaam? Wie was zo bezorgd om ons welzijn dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Florence Vertanessian boeken
  Florence Vertanessian - Eenvoudig en snel ontspannen op ieder moment

  In het haastige leven van tegenwoordig is het niet gemakkelijk om tijd te vinden voor jezelf, te ontspannen, je zen te voelen... Het goede nieuws is dat er duizend en één manieren bestaan om lichaam en geest tot rust te laten komen, zoals massages, mudra's,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Tarthang Tulku boeken
  Tarthang Tulku - Nyingma psychologie Open bewustzijn

  Voor de vele mensen die naar manieren zoeken om de kwaliteit van hun leven te verbeteren, geeft Open bewustzijn een heldere uitleg van de waarde van meditatie en hoe je bij de beoefening ervan te werk moet gaan. Door meditatie te definiëren als een manier om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Konrad Kemagg boeken
  Konrad Kemagg - Keer je kankerkansen

  KEER JE KANKERKANSEN: Wat de wetenschap ons leert.Weet u dat het drinken van minstens 4 kopjes koffie per dag bescherming geeft tegen (slok)darmkanker tot wel 40%? En dat sommige stoffen in omega-3 een risico zijn voor prostaatkanker en andere stoffen van dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jan van Ingen Schenau boeken
  Jan van Ingen Schenau - Antidepressiva

  Antidepressiva behoren tot de meest voorgeschreven medicijnen in Nederland en worden door bijna één miljoen mensen gebruikt. Voor veel mensen heeft dat geleid tot een vermindering van hun angst, depressie of paniek. Maar ook de keerzijde van de medaille… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,00
 • Paul Roozendaal, Marleen Hartog boeken
  Paul Roozendaal, Marleen Hartog - Uit de goot

  Op zijn dertiende raakt Paul verslaafd aan alcohol, drugs en gokken. De zestien opvolgende jaren drinkt en snuift hij weg. Talloze afkickpogingen, zelfmoordplannen en psychoses brengen hem zowel letterlijk als figuurlijk alleen maar verder van huis.In 2013… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Maria (MIRA) Peeters-Lootens boeken
  Maria (MIRA) Peeters-Lootens - Het leven is de moeite waard

  "Op de cover staat de mooie afbeelding van een omgekeerde regenboog die de vorm heeft van een schaal. De schrijfster ziet het als een symbool waarin zegeningen en geesteskrachten opgevangen kunnen worden die door de goddelijke Geest vanuit de Oerbron… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Katja de Bruin boeken
  Katja de Bruin - Zitten is het nieuwe roken

  Wie gezond probeert te leven, eet zo bewust mogelijk en beweegt regelmatig. Maar wat nog niet is doorgedrongen, is dat we met z’n allen veel te veel zitten: in de auto, op het werk, op school en in zorginstellingen. Zelfs onze vrije tijd brengen we het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Avonturier Reiziger: Waaghalzerij en Pioniersgeest

  Nadat de jonge Ron Hubbard uit Azië teruggekeerd was naar de VS en snel zijn middelbare school afmaakte, ging hij aan de George Washington Universiteit studeren. Daar maakte hij naam als reizende stuntpiloot bij de geboorte van de Amerikaanse luchtvaart. Hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,00
 • Fotograaf: Schrijven met licht

  Zie de vele geselecteerde foto's die het verhaal vertellen over Hubbard's lange carrière die verschillende beroepen overspant. Ontdek het doel achter de foto's die hij nam en lees over de stabiele gegevens die hij voor iedere fotograaf formuleerde. (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,00
 • Gezagvoerder: De Zeven Zeeën bevarend

  Vaar het zeegat uit met L. Ron Hubbard en navigeer door zijn indrukwekkende nalatenschap van nautische kennis. Bekijk het logboek van het schip dat verhaalt over zijn reizen, zijn fotografische verhalen, de krantenknipsels en niet eerder gepubliceerde essays… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,00