Boeken over gezondheid

 • P.G.J. Ganzevles boeken
  P.G.J. Ganzevles - Orgon Levensenergie

  In dit boek staat het thema Levensenergie centraal, vanuit de gedachte dat het bij een gezond leefklimaat niet alleen gaat om schone lucht en biologische voeding. Orgon(ook wel genoemd Prana,of Chi) is een voor ons mensen uiterst belangrijke levensenergie.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Frits Winter boeken
  Frits Winter - Vermoeidheid de baas

  Vermoeidheid de Baas. De werkweek was nog nooit zo kort, de werkomstandigheden waren nog nooit zo goed. Hoe komt het toch dat zoveel mensen afknappen? Waarom herstel je zo moeilijk als je eenmaal bent afgebrand? Je krijgt het advies om het vooral rustig aan te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Nathalie Hermans, Benjamin Koen, Karine Garcia, Eddy Smits boeken
  Nathalie Hermans, Benjamin Koen, Karine Garcia, Eddy Smits - Heel Natuurlijk

  Door een overmedicalisering van onze gezondheidszorg lijken we voorgoed het geloof in onze eigen kracht te zijn verloren. Dokters en therapeuten krijgen teveel verantwoordelijkheid toegeschoven. Moeten we niet wat meer leren te vertrouwen op onszelf? Op ons… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Marije De Vries boeken
  Marije De Vries - Fitnessbijbel voor vrouwen

  Titel: Fitnessbijbel voor vrouwen Ondertitel: Compleet lifestyle programma voeding, beweging, ontspanning Hardcover, 280 pagina's, geïllustreerd. Uitgeverij CocoBooks Winkelprijs: 24,95 ISBN 978-90-79142-17-0 NUR-code 860 Verschijningsdatum: 24 maart 2014… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Truska Bast boeken
  Truska Bast - Van schaarste naar overvloed

  Sommige voorlichtingsboodschappen zullen wel nooit veranderen. 'Te' is nooit goed en variatie is de sleutel naar een gezond eetpatroon. Maar wie de afgelopen 70 jaar voedingsvoorlichting bekijkt, valt op dat het nooit stil heeft gestaan. Wees de overheid… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Rinno Heidstra boeken
  Rinno Heidstra - Het Actief Water boek

  Over water en onze gezondheid Het boek bevat informatie over alle aspecten van gezond drinkwater. Er wordt onder meer uitgelegd waarom water belangrijk is, wat basisch of alkaline water is en wat de verschillen zijn met kraanwater en omgekeerd osmosewater. Het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Karolien Selhorst, Els Verheyen boeken
  Karolien Selhorst, Els Verheyen - Overleven met een eetstoornis

  ver het boek: Eetstoornissen staan meer dan ooit in de kijker. Het aantal romans, documentaires en getuigenissen in media is nooit groter geweest. Maar vaak ligt de focus op het stereotiepe beeld van de eetstoornispatiënten: graatmagere meisjes die worstelen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Wouter Duinisveld, Marcia Jansen boeken
  Wouter Duinisveld, Marcia Jansen - De hartslag van een ander

  'De hartslag van een ander, van transplantatie naar triatlon' is het bijzondere en inspirerende verhaal van Wouter Duinisveld (1977); een gezonde en sportieve jongeman, totdat een virusinfectie zijn hart compleet verwoest. In oktober 2007 krijgt Wouter een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Saron Petronilia boeken
  Saron Petronilia - Alles wat je moet weten over de overgang

  Ergens rond je vijfenveertigste begint het: de overgang. Niet zo rond je vijftigste en niet per se met het opvliegers of een wegblijvende menstruatie, zoals velen denken. De overgang is in onze westerse cultuur een beladen fenomeen, maar dankzij dit positieve… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Gert Schuitemaker, Jac van Dongen boeken
  Gert Schuitemaker, Jac van Dongen - Gezonde Lifestyle Eet-Adviesboek

  Dieet-, afslank- en kookboeken zijn er genoeg. Maar een eet-adviesboek voor een gezonde lifestyle van de vroege ochtend tot de late avond? Met tips voor ontbijt, lunch, diner en de 'tussendoortjes'? Dat was er nog niet. Daarom schreven apotheker dr. Gert… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Bari M. Logan, Anand M. Sardesai, Sachin Daivajna, A.H.N. Robinson boeken
  Bari M. Logan, Anand M. Sardesai, Sachin Daivajna, A.H.N. Robinson - McMinn's Kleurenatlas

  Kleurenatlas voor de anatomie van voet en enkel bestemd voor de pedicure en de podotherapeut. (Harde kaft)

  Lees meer...
  60,00
 • Willem Koops, Bas Levering, Micha de Winter boeken
  Willem Koops, Bas Levering, Micha de Winter - Over kinderen en seks

  In de Victoriaanse tijd zijn eerst de vrouwen, en daarna de kinderen en de jongeren, ontdaan van seksualiteit. Er trad een verpreutsing of deseksualisering in die historisch gezien zijn weerga niet kende. In het verzuilde Nederland van de negentiende en eerste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,40
 • Marije de Vries boeken
  Marije de Vries - Fitgids voor werkend Nederland

  Als je fit bent, geniet je meer van je werk. Bovendien presteer je beter, ben je minder vaak ziek en haal je meer uit je vrije tijd. In dit boek vertelt Marije de Vries hoe je voortaan zonder sloten koffie, energiedips, stress en overgewicht door het vele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Praveeta Timmerman, Anurago Frese boeken
  Praveeta Timmerman, Anurago Frese - De verborgen kracht van licht en kleur

  De verborgen kracht van licht en kleur. Sleutel tot een gezond en harmonieus leven Behandelingen met licht en kleur die je zelf thuis kunt doen of kunt geven aan je kinderen, familieleden, vrienden en kennissen.Licht doet leven. Zonder zonlicht zou er geen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Hans Frederiks boeken
  Hans Frederiks - Prostaatkanker wacht niet op Pasen; Alles wat jij en je partner willen weten over prostaatkanker

  Toen hij twee jaar geleden werd geconfronteerd met de diagnose prostaatkanker, begon Hans Frederiks zich online gek te lezen over de mogelijke gevolgen, behandelingen en bijwerkingen. Hij googelde zich suf. De informatie die hij vond was zeer divers: de ene… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Marleen Mares, Pepijn Roelofs boeken
  Marleen Mares, Pepijn Roelofs - ZorgBasics Preventie

  Deze uitgave in de reeks ZorgBasics belicht verschillende aspecten van preventie, gericht op het bevorderen van een gezonde leefstijl. Vanuit een maatschappelijk perspectief, theoretische achtergronden en voorbeelden uit de praktijk wordt het 'preventieveld'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Gavin Francis boeken
  Gavin Francis - Avonturen in de mens

  Aan de hand van zijn ervaringen als arts en wereldreiziger neemt Gavin Francis je mee op een ontdekkingsreis door het menselijk lichaam. Wat richt een toeval aan in het brein? Wat heeft het ingenieuze mechanisme van de voet voor de mensheid betekend?Avonturen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Lies Ameeuw boeken
  Lies Ameeuw - Ayurvedische polsdiagnose

  De afgelopen decennia heeft de van oorsprong Indiase ayurveda zijn opmars in het Westen gemaakt. Een nog onderbelicht onderdeel van de ayurveda is de polsdiagnose, die wordt gebruikt om de lichamelijke en geestelijke gezondheid te onderzoeken en te constateren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Corwin Aakster, Fleur Kortekaas boeken
  Corwin Aakster, Fleur Kortekaas - Antroposofische geneeskunde (def)

  Antroposofische geneeskunde is een vorm van geneeskunde die de totaliteit van de mens centraal stelt. In deze visie bestaat de mens niet alleen uit een lichaam, maar ook uit een ziel en geest, oftewel het Ik. De grondlegger van de Antroposofie was de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Corwin Aakster, Fleur Kortekaas boeken
  Corwin Aakster, Fleur Kortekaas - Homeopathie

  Homeopathie is het zesde deel in de nieuwe AnkhHermes-serie Geneeswijzen in Nederland. Eerder verschenen al Natuurgeneeskunde, Kruidengeneeskunde, Chinese geneeskunde, Ayurvedische geneeskunde en Antroposofische geneeskunde. De serie zal in de zomer van 2016… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • De grondbeginselen van organiseren

  Iedereen ziet in dat wanneer het allemaal beter georganiseerd was, de mensen beter af zouden zijn. We hebben allemaal slechte ervaringen met bureaucratische formaliteiten, onpersoonlijke overheidsinstanties of onzorgvuldige commerciële bedrijven. Slechte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Feitenonderzoek

  Veel mensen gaan op een vrij willekeurige manier te werk wanneer ze op zoek zijn naar de verklaring waarom de dingen die zij ondernemen verbeteren of achteruitgaan, en waarom zij zelf succesvol zijn of waarom niet. Gissingen en "ingevingen" zijn echter niet al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • De grondslagen van Public Relations

  Public relations voorziet in de middelen om je ideeën te communiceren en ze geaccepteerd te krijgen - een kunst die je absoluut onder de knie moet hebben als je met nieuwe ideeën werkt. Het is een manier om steun te winnen voor je projecten en inspanningen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Eva-Maria Kraske boeken
  Eva-Maria Kraske - Het zuur-base evenwicht

  De perfecte balans voor vitaliteit en gezondheidOnze leefwijze en voedingsgewoonten leiden vaak tot een te zure stofwisseling. Met eenvoudige middelen kunt u het zuur-base-evenwicht herstellen en ziekten voorkomen of zelfs genezen.Wat vindt u in dit boek?-… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Rob van Berkel boeken
  Rob van Berkel - Overgewicht en obesitas

  Meer dan de helft van de volwassen Nederlanders heeft overgewicht of obesitas. Dit leidt niet alleen tot serieuze gezondheidsproblemen maar ook tot hoge zorgkosten. Inmiddels heeft het alarmerende vormen aangenomen en is iedereen op zoek naar DE oplossing.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95