Boeken over gezondheid

 • Gert E. Schuitemaker boeken
  Gert E. Schuitemaker - Astaxanthine

  De sterkste antioxidant uit het water heet astaxanthine. Dr. Gert Schuitemaker schreef een boek over dit veelzijdige voedingssupplement, dat veroudering kan helpen vertragen. Lang leven in een goede gezondheid. Wie wil dat niet? Toch grijpen de kwaaltjes en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Remko Iedema, Herman Jansen boeken
  Remko Iedema, Herman Jansen - Succes met je ADHD!

  Volwassenen met ADHD, hoe richten ze hun leven in? Hoe vinden ze balans? En wat betekent succes voor hen? Zijn het chaotische, tegen de verleiding van verslaving vechtende en medicijn gebruikende mensen? Of zijn ze creatief, denken ze ?out of the box? en maken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Uffe Ravnskov boeken
  Uffe Ravnskov - Feiten en fabels over cholesterol en cholesterolverlagende medicijnen

  Dr. Uffe Ravnskov vond het na vele jaren studie tijd worden om de feiten en fabels over cholesterol naar buiten te brengen.Het feit dat miljoenen mensen ten onrechte cholesterolverlagers slikken - het nummer één medicijn in de wereld - moet doorbroken worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anil Kumar Mehta boeken
  Anil Kumar Mehta - Ayurvedische voedingsleer in de praktijk

  De relatie tussen voeding en gezondheid volgens de oudste gezondheidsleer ter wereld. Met recepten en dieten. In Ayurveda, de oudste gezondheidsleer ter wereld, is de juiste voeding heel belangrijk. Alleen met de juiste voeding, aangepast aan de individuele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Matthijs Buikema boeken
  Matthijs Buikema - Onder zeil

  Eind september 2008 worden zeven patiënten in het Rotterdamse Havenziekenhuis ziek na een relatief eenvoudige ingreep. De toestand van een van hen, de Rotterdamse architect Wytze Patijn, is wekenlang kritiek. Al gauw wordt duidelijk dat er een medische fout… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Sandew Hira boeken
  Sandew Hira - Verboden Liefde

  ?Waarom heeft Allah mij gestraft?? riep moeder Jokhoe huilend uit toen haar zoon haar vertelde dat hij op mannen viel. Ze wist niet eens wathomoseksualiteit was. Veel later, als ze schrijver Sandew Hira vertelt overhaar eerste reactie, zegt ze er steeds bij:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Anil Kumar Mehta, José van Burink boeken
  Anil Kumar Mehta, José van Burink - Met Ayurveda gezond ouder worden

  De Ayurvedische visie op ouder worden is een positieve; in tegenstelling tot de medische en materialistische kijk op ouder worden die in het Westen domineert, beschouwt Ayurveda ouder worden als een geschenk van het leven zelf. Een fase met eigen kansen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • David Deida boeken
  David Deida - De kracht van echte vrouwen

  Het bekendste boek van spiritueel leraar David Deida is De kracht van echte mannen. Het wachten was nog op de vrouwelijke tegenhanger, en gelukkig is die er nu, zodat beide titels elkaar als geliefden kunnen vergezellen. Marianne Williamson schreef een ten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jack Challem, Burton Berkson, Melissa Diane Smith boeken
  Jack Challem, Burton Berkson, Melissa Diane Smith - Syndroom X

  Wat is syndroom X? Het is een resistentie tegen insuline - het hormoon dat nodig is om voedsel in energie om te zetten - in combinatie met een hoog gehalte aan cholesterol of triglyceriden, een hoge bloeddruk of te veel lichaamsvet. Syndroom X doet je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Andreas Moritz boeken
  Andreas Moritz - Weg met diabetes!

  Volgens de populaire auteur is diabetes helemaal geen ziekte; bij het merendeel van de gevallen is het een complex beschermings- of overlevingsmechanisme waarmee het lichaam de mogelijk fatale gevolgen van een ongezond eet- en leefpatroon afwendt. Ondanks de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Richard Duray boeken
  Richard Duray - Dwars

  Richard Duray is dwars. Als jonge student - in de bloei van zijn leven - breekt hij zijn nek. Ondanks de moeilijke weg die hij gaat, komt hij er bovenop en boekt hij de meest wonderbaarlijke resultaten in zijn revalidatie. Zo deed hij onder andere mee aan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Andreas Moritz boeken
  Andreas Moritz - Het body en mind mysterie

  Een goede gezondheid is het meest waardevolle bezit dat je ooit zulthebben. Deze simpele waarheid geldt voor iedereen. De staat van jegezondheid is een reflectie van hoe je jezelfen je wereld ervaart. Dit legt vanzelfsprekendde verantwoordelijkheid voor je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Gert E. Schuitemaker, Toine de Graaf boeken
  Gert E. Schuitemaker, Toine de Graaf - Fit met Voedingssupplementen

  Dit populair wetenschappelijk boek is opgebouwd uit drie delen en biedt diepgaande achtergrondinformatie over voedingssupplementen. In het eerste deel worden de historische achtergronden van suppletie geschetst, én het toekomstperspectief. Het tweede deel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Frank Kinslow boeken
  Frank Kinslow - Quantum healing in het dagelijks leven

  Quantum Healing zoals ontwikkeld door Frank Kinslow is een opmerkelijk snelwerkende vorm van geestelijke genezing waarbij oosterse meditatietechnieken samensmelten met praktische toepassingen van de quantumfysica. Door middel van enkele oefeningen leert de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Piet-Hein Peeters, Cindy Cloïn boeken
  Piet-Hein Peeters, Cindy Cloïn - Onder het mom van zelfredzaamheid

  Onder het mom van zelfredzaamheid Zelfredzaamheid is de nieuwe mantra in de wereld van zorg en welzijn. Mooie term natuurlijk, maar wat wordt er nu eigenlijk meer van mensen verwacht? Wanneer kan iemand nog zelfredzaam zijn en waar houdt dat op? En is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Andreas Moritz boeken
  Andreas Moritz - De vier meest voorkomende ziekteoorzaken

  Alle belangrijke ziekten worden veroorzaakt en voorafgegaan door een vorm van verstopping. Een verstopping van de lever is bijvoorbeeld meestal te wijten aan galstenen in de galwegen (intrahepatische galstenen). Het beïnvloedt de toevoer van voedingsstoffen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Gábor Lenkei boeken
  Gábor Lenkei - Waarom hebben gezonde mensen vitaminesupplementennodig?

  Na zijn bestseller "Censuur - Wat u niet mag weten over uw gezondheid", komt Dr. Gàbor Lenkei weer met een zeer verhelderend boek over gezondheid. Nu richt hij zich vooral op de relatief kleine lichamelijke problemen, die het leven van over het algemeen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,75
 • Matthijs Buikema boeken
  Matthijs Buikema - 'Hadden ze maar geluisterd...'

  'Was Niels gezond geweest als de artsen destijds mijn signalen hadden opgepikt en hem eerder hadden onderzocht? Waarom werd de meest vreselijke diagnose die er was - namelijk een hersentumor - niet meteen uitgesloten? Geen enkele arts wil toch een hersentumor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Anil Kumar Mehta, José van Burink boeken
  Anil Kumar Mehta, José van Burink - Ayurveda voor jong en oud

  AYURVEDA VOOR JONG EN OUD Gepast advies voor elke generatie Dit boek is bedoeld voor iedereen die gezonder wil gaan leven. De Ayurvedische levenswijze, met zijn eeuwenoude kennis van de gezondheidsleer, biedt daartoe de beste garanties. Dat geldt met name voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Herman Jansen, Betty Rombout boeken
  Herman Jansen, Betty Rombout - Autisme in het nest

  Interviews over opgroeien met een vader of moeder met autisme 'Autisme in het nest' is een leerzaam boek met interviews over opgroeien in een gezin met een ouder met autisme. De invloed die dat kan hebben op het leven van kinderen, ook als ze allang het huis… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Albert Sonnevelt boeken
  Albert Sonnevelt - De levenscode

  Vitale mensen hebben tientallen wensen, zieke mensen maar éénJe leeft in een wonderlijk tijdperk: er is meer informatie beschikbaar over ziekte en gezondheid dan je ooit kunt verwerken. Aan de andere kant dreigen er meer mensen te sterven aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Gábor Lenkei boeken
  Gábor Lenkei - Cholesterol is niet schadelijk

  Volgens de heersende opvatting is cholesterol een schadelijke stof. Maar de vraagt dringt zich op: is dit gebaseerd op echte wetenschap of slechts een dogmatische misvatting? De afgelopen tientallen jaren zijn wij met zijn allen bang gemaakt voor Cholesterol… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,75
 • Jeanne Ruland boeken
  Jeanne Ruland - Krachtdieren

  Jeanne RulandKRACHTDIERENOntdek welk dier je levenspad kan begeleidenOverzicht van de spirituele krachten en symbolische betekenis van dieren van A - ZKrachtdieren zijn spirituele begeleiders uit de dierenwereld. Veel mensen voelen zich van nature tot een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Kjeld Aij, Bas Lohman, Peter Fest, Michiel van Geloven boeken
  Kjeld Aij, Bas Lohman, Peter Fest, Michiel van Geloven - L2 zorg

  Lean heeft zijn intrede gedaan in menige zorginstelling. Lean is een managementfilosofie om elke dag en met iedereen in de organisatie doelgericht te verbeteren om tot reductie van verspilling in processen te komen. Dit boek gaat over lean in de zorg. In het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Fred de Vries boeken
  Fred de Vries - De Cranberry

  Nog niet zo lang geleden was de cranberry alleen op het Waddeneiland Terschelling een bekende plant. Daar bestond zelfs een oude legende die verklaarde hoe deze bes op het eiland terecht was gekomen. Tegenwoordig staat de cranberry bekend als ?superfruit?, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50