Boeken over gezondheid

 • Peter John Schouten boeken
  Peter John Schouten - Traumasexuality

  Traumasexuality concerns the lives of men who were sexually abused as boys. The term provides a new perspective on the damage caused by sexual abuse.Traumasexuality concerns the lives of men who were sexually abused as boys. Everyone finds sexual abuse very… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,00
 • Koen de Jong, Bram Bakker boeken
  Koen de Jong, Bram Bakker - Verademing

  Veel mensen staan de hele dag áán. Ze ademen te snel en ze verbruiken daarmee onnodig veel energie. Kun jij goed ontspannen? Als je ontspannen bent adem je zes tot tien keer per minuut, niet meer. In Verademing beschrijven we verschillende manieren om te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Eva Bron boeken
  Eva Bron - Goddelijke Seks

  In dit boek begeven we ons op het pad der liefde en seksualiteit. De schrijfster laat ons zien wat mogelijk is met de liefde bedrijven, welke orgasmes er bestaan en hoe tot deze orgasmes te komen. Wat is er voor nodig? Welke inzichten heb je nodig en hoe pak… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,90
 • Nathalie Pieper-van der Stelt boeken
  Nathalie Pieper-van der Stelt - Homeopathie voor kinderen

  Een informatief boek met veel interessante eyeopeners met veel interessante eyeopeners over de homeopatische geneeskunde. Vol met verrijkende kennis, praktijkverhalen, informatie over vaccineren en de mogelijke gevolgen hiervan. Klachten als eczeem,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Corrie Greefkes boeken
  Corrie Greefkes - Vanuit ons oogpunt gezien

  Het boek “Vanuit ons oogpunt gezien” gaat over de zorg in het algemeen. Ik heb diverse mensen een interview afgenomen, die op welke manier dan ook voor iemand zorgen. Verhalen van mantelzorgers, vrijwilligers, chauffeurs, die voor de gehandicapte mens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Julia (PROF.) SEIDERER-NACK boeken
  Julia (PROF.) SEIDERER-NACK - Leververvetting

  WEG MET LEVERVERVETTING!Onze energie en vitaliteit beginnen in de lever. In geen enkel ander orgaan van ons lichaam vinden er tegelijkertijd zoveel verschillende stofwisselings- en zuiveringsprocessen plaats. De voeding en levensstijl van de westerse wereld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Mariëtte van Hooff boeken
  Mariëtte van Hooff - Anders over leven met kanker

  Als je kanker krijgt, staat je hele leven op zijn kop. Je gaat niet alleen door een medische molen, maar ook emotioneel heb je veel te verduren. Ook als je geneest ben je er nog niet klaar mee. Vaak begint je verwerkingsproces dan pas. Met dit boek breng je in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,75
 • Sascha Seifert boeken
  Sascha Seifert - MTC Functioneel Fasciaal Tapen

  Zo leer je Functioneel Fasciaal Tapen! Medical Taping is een behandelmethode die niet meer is weg te denken binnen de paramedische sector. Dit boek is een prachtige aanvulling op de bestaande MTC boeken. De auteur Sascha Seifert is Osteopaat,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Virginia Jobse boeken
  Virginia Jobse - Van gezellig dik naar sportief gezond

  Sinds mei 2017 ben ik de trotse eigenaar van een maag ter grootte van een kiwi. Door een maagverkleining heb ik 50 kilo achter mij kunnen laten. Een mooi middel zo'n maagverkleining, maar er gebeurt meer in je lichaam dan het verliezen van kilo's. Mindset,… (Losbladig)

  Lees meer...
  24,95
 • Petra Rutgers, Nancy Schonhage boeken
  Petra Rutgers, Nancy Schonhage - Relax

  Twijfel jij wel eens over je jezelf? Krijg je al stress als je aan de feestdagen denkt? Heb je zorgen over je inkomen? Zeg je te vaak ja in plaats van nee? Wil je leren hoe je meer relaxt door het leven gaat? Dan is dit boek echt iets voor jou! Het is vaak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Rachel Beider boeken
  Rachel Beider - Massage voor beginners

  Massage is een prachtige behandelmethode en kan voor ontspanning en verlichting zorgen. Daarnaast kan massage het lichaam ondersteunen om zichzelf te helen. Massage voor beginners biedt je een eenvoudige manier om kennis te maken met massagetechnieken. In het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Loïs Bisschop boeken
  Loïs Bisschop - Ik drink niet meer

  'Een confronterend verhaal mét humor.' - Wendy Magazine'Een schot in de roos.' - Herman Brusselmans 'Ik wil het echte leven, zonder filter, zonder verdoving.' Loïs Bisschop leidt een wild studentenleven met veel ruige uitgaansavonden vol drank en drugs. Op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Janneke Wittekoek boeken
  Janneke Wittekoek - Het vrouwenhart werkboek

  Cardioloog dr. Janneke Wittekoek heeft als missie om het vrouwenhart op de kaart te zetten, zodat minder vrouwen zullen sterven aan harten vaatziekten; daar sterven in Nederland elke dag 57 vrouwen aan. Ook zet zij zich op alle fronten in om mensen bewust te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Bjarne Timonen boeken
  Bjarne Timonen - De leefstijlgids tegen somberheid

  Gelukkig is er toenemend wetenschappelijk bewijs dat leefstijlveranderingen milde depressieve klachten kunnen tegengaan of zelfs kunnen voorkomen. Door meer aandacht te geven aan verschillende levensgebieden kun je zowel je lichamelijke als je mentale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Annet Van Oss boeken
  Annet Van Oss - Anders over leven

  Duurzame inzetbaarheid vraagt om vitale medewerkers. Bedrijven en organisaties proberen van alles om medewerkers te stimuleren om gezonder te leven. Veel medewerkers reageren teleurstellend op voorzieningen en interventies. Vooral de meer praktisch opgeleide… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Manfred Spitzer boeken
  Manfred Spitzer - Eenzaamheid

  In zijn nieuwe boek ‘Eenzaamheid’ slaat hersenonderzoeker en bestsellerauteur Manfred Spitzer groot alarm. Eenzaamheid heeft in onze gedigitaliseerde en individualistische samenleving namelijk de vorm van een epidemie aangenomen, met een enorme impact op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Frouwkjen van Duin boeken
  Frouwkjen van Duin - 3x3 een passend gewicht voor iedereen

  Gezond leven en afvallen worden vaak te ingewikkeld gemaakt. Dat is jammer want daardoor leggen mensen zichzelf veel te veel regeltjes op. Dit verkleint de kans op succes maar bovenal word je er niet gelukkig van. Terwijl dat toch is waar het uiteindelijk om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Bob Doto boeken
  Bob Doto - Acupressuur voor beginners

  Met dit vrolijke boekje maak je op een toegankelijke manier kennis met acupressuur, ook wel bekend als Chinese drukpuntmassage. Eerst worden heel praktisch de basisprincipes van acupressuur uitgelegd, en vervolgens de richtlijnen en aanpak. In het tweede deel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Brent Agin, Sharon Perkins boeken
  Brent Agin, Sharon Perkins - Gezond ouder worden voor Dummies

  Iedereen wordt ouder. Maar dat wil nog niet zeggen dat je je ook ouder moet gaan voelen. Gezond ouder worden voor Dummies staat boordevol strategieën om ‘je echte leeftijd’ zo laag mogelijk te houden. Van goede voeding tot lichaamsbeweging, van de zorg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • LotteLust, Laura Hiddinga boeken
  LotteLust, Laura Hiddinga - Kom je ook?

  Auteur Laura Hiddinga van Kom je ook? schrijft voor online magazine LotteLust over vrouwen en seks. In dit boek staat alles wat iedere vrouw – en man – moet weten over het vrouwelijk orgasme. Oefening baart kunst, is het motto van dit informatieve en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Robin Fransman, Kees Kraaijeveld boeken
  Robin Fransman, Kees Kraaijeveld - Zo werkt de zorgverzekering

  Hoe werkt de zorgverzekering? De zorgverzekeraar speelt een onmisbare rol in het Nederlandse zorgstelsel. Alle Nederlanders zijn verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Maar hoe is de zorgverzekering georganiseerd, en hoe werkt de zorgverzekeraar? Met wie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Judith van den Reek boeken
  Judith van den Reek - Ik ben niet van suiker

  Judiths dochter wordt te vroeg geboren, waarna zij kampt met angststoornissen. Zij wordt opgenomen bij een COLK en volgt een EMDR-therapie. Haar diabetes blijkt een rol te spelen.Dit boek is de zoektocht van een jonge vrouw naar zichzelf en in die zoektocht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Inti Chavez Perez boeken
  Inti Chavez Perez - Respect

  In ‘Respect’, van Inti Chavez Perez, is geen vraag te groot, te klein, te beschamend of taboe. In deze baanbrekende, eerlijke gids richt de schrijver zich rechtstreeks tot tienerjongens en beantwoordt al hun vragen over liefde en seks. Ook jongens zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Thomas Beekman, Marilou Van der Keur boeken
  Thomas Beekman, Marilou Van der Keur - My Energy Notes

  Veel mensen denken dat vitaliteit te maken heeft met gezonde voeding en voldoende beweging. Maar het is veel meer dan dat. Vitaliteit is levenskracht. Energie die door je lijf stroomt. Je vitaal, krachtig en energiek voelen is een eerste levensbehoefte. Bouwen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Carine Green boeken
  Carine Green - Gezonder in 3 stappen

  Hoe goed voel jij je in je vel? In 'Gezonder in 3 stappen' reikt Carine Green, de auteur van 'Stress Reset', een aantal eenvoudige methoden aan om je algemene gezondheid te bevorderen. Maar ook mensen met specifieke klachten, gaande van chronische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50