Boeken over gezondheid

 • Eva Bron boeken
  Eva Bron - Goddelijke Seks

  In dit boek begeven we ons op het pad der liefde en seksualiteit. De schrijfster laat ons zien wat mogelijk is met de liefde bedrijven, welke orgasmes er bestaan en hoe tot deze orgasmes te komen. Wat is er voor nodig? Welke inzichten heb je nodig en hoe pak… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,90
 • Lancar Ida-Bagus boeken
  Lancar Ida-Bagus - PIJET (Pidjet)

  Pijnbehandeling, plaatselijke verlamming en pijnbestrijding middels druk met de vingertoppen uit te oefenen op de zenuwpunten van de te behandelen lichaamsdelen volgens de oorspronkelijke Javaanse massagetechnieken. Iedereen die in het bezit is van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  31,77
 • Dick Bijl boeken
  Dick Bijl - Antidepressiva en depressie

  Wat u altijd al wilde weten over de industrie achter deze veelgebruikte medicijnen Meer dan een miljoen Nederlanders gebruiken inmiddels antidepressiva. Somberheid, interessevermindering en nog wat lichamelijke klachten en de diagnose depressie is snel gesteld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Erwin De Bisscop boeken
  Erwin De Bisscop - An Alcohol Problem? What now?

  It is hard to imagine our society without the use of alcohol; it is, and hasalways been, embedded in our lifestyle. Excessive alcohol consumptionis therefore one of our major health care problems. In this book theauthor has brought together what has been… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Eva Wolf boeken
  Eva Wolf - Toeval Bestaat NIet

  Wat voor nut heeft het om hard te lopen als je niet op de juiste weg bent? Een dagboek, waarin Eva Wolf haar weg beschrijft naar een gezondheid die veel meer inhoudt dan de afwezigheid van ziekte. Na een leven lang ‘hard lopen’ bleek Eva aan het Chronisch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Hannelore Demonie boeken
  Hannelore Demonie - Klein geluk

  Wat heb je nodig om je lijf en hoofd sterker te maken? Als we de self-care industrie mogen geloven een mix van intense work-outs, smakeloze diëten en complexe meditatie-oefeningen, het liefst gestuurd vanuit een betalende app. Overbodig en vaak onhaalbaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • M. Yeqon boeken
  M. Yeqon - Handboek voor BDSM-relaties

  BDSM vereist vertrouwen, zekerheid, vrijheid en een heel veel intimiteit binnen een relatie. Dit handboek focust zich op het relationele aspect van BDSM relaties. Zowel technische, psychologische als biologische aspecten van BDSM komen aan bod. Als je je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Maurice Zondag boeken
  Maurice Zondag - Vrouwen Versieren Kun Je Leren!

  Vrouwen versieren kun je leren! Ja! Ik was net als jij altijd in de veronderstelling dat je het of wel, of niet kan. Kun je het niet, dan heb je pech. Dan moet je maar geluk hebben dat je iemand tegen het lijf loopt die jou ook leuk vindt. NEE! Jij kunt het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Nadine Berling-Auman boeken
  Nadine Berling-Auman - Heilzame kruiden voor geest en ziel

  Stress, vermoeidheid, angstgevoelens: het zijn de kwalen van deze tijd. Ben je op zoek naar milde geneeswijzen voor deze en andere mentale klachten, of wil je ze op een natuurlijke manier behandelen? Dan zijn de geneeskrachtige kruiden in dit boek iets voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Linda Bijtebier boeken
  Linda Bijtebier - MEDISCHE QI GONG & de kracht van loslaten

  Welke invloed heeft het loslaten op onze gezondheid en welbevinden? Je hoort het zo vaak; laat het los, maar hoe doe je dat? En hoe werkt dat nu eigenlijk? In dit boek krijg je achtergrondinformatie over de medische Qigong met praktische oefeningen om de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Dorly Deeg boeken
  Dorly Deeg - Gewonnen jaren

  Gewonnen jaren van Dorly Deeg is een verfrissende kijk op het ouder worden. Voor de lezers van Dick Swaab, Ap Dijksterhuis, Oliver Sacks en Daniel Kahneman. Oud worden is normaal, laat Gewonnen jaren zien. De ouderen van nu hebben vele levensjaren gewonnen ten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Nellie Lobbezoo boeken
  Nellie Lobbezoo - Je geld of je leven

  ‘Ik, kapitein op het schip, zal mijn lijf koesteren en beschermen.Het is me al 56 jaar trouw. Nu ben ik aan zet.’In juli 2016 ontdekt Nellie Lobbezoo dat ze kanker heeft. Het melanoom confronteert haar met zowel persoonlijke als maatschappelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Rob Broersen boeken
  Rob Broersen - Met autisme valt goed te leren

  Het handboek Met autisme valt goed te leren van Rob Broersen helpt ouders en docenten van kinderen met ASS het kind hierbij te begeleiden. Hoe formuleer je samen, ouders én leerkrachten, de juiste begeleiding? Praktisch en actueel: dit boek is onmisbaar voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Corrie Greefkes boeken
  Corrie Greefkes - Vanuit ons oogpunt gezien

  Het boek “Vanuit ons oogpunt gezien” gaat over de zorg in het algemeen. Ik heb diverse mensen een interview afgenomen, die op welke manier dan ook voor iemand zorgen. Verhalen van mantelzorgers, vrijwilligers, chauffeurs, die voor de gehandicapte mens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Döndü Mens Yilmaz boeken
  Döndü Mens Yilmaz - Natuurlijke schoonheid uit eigen keuken

  Dit is een boek waarbij je al etend mooier wordt. Alles is puur natuur. Misschien wil je er wat bij eten. Een handjevol noten, pinda’s, hazelnoten, walnoten, wat honing. Een kopje Turkse koffie erbij ... Alle recepten zijn gebaseerd op etenswaren uit je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Marnix Pauwels boeken
  Marnix Pauwels - Wakker

  'Hoe meer mensen wakker worden en inzien dat gedachten 100% van de tijd bepalen hoe we ons voelen, hoe meer begrip we voor elkaar krijgen: Ontdek waarom geen enkele omstandigheid je emoties veroorzaakt, maar dat het 'slechts' je gedachten zijn die je innerlijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Herlinde Jacobs boeken
  Herlinde Jacobs - Fibromyalgie anders bekeken

  Fibromyalgie is een stressgerelateerde aandoening die gekenmerkt wordt door een reeks verschillende klachten, waarvan chronische pijn de belangrijkste is.Dr. Herlinde Jacobs is revalidatiearts en begeleidde vele honderden mensen met fibromyalgie. In 2011… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Claudia Jansen boeken
  Claudia Jansen - Reiki in de praktijk

  REIKI IN DE PRAKTIJK is een compleet en veelzijdig naslagwerk. De auteur en tevens Reiki-master schrijft op een duidelijke en praktische manier over de geschiedenis van Reiki, de grootmeesters, symbolen, diverse behandelmethodes, energetisch reinigen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Lisa Spillebeen boeken
  Lisa Spillebeen - Over eitjes en bijtjes

  Lisa Spillebeen tekent op heerlijk herkenbare wijze hoe zij, haar vriend en omgeving omgingen met de ivf-pogingen die ze ondernamen. Op die manier doorbreekt ze heel wat taboes en maakt ze een geladen onderwerp bespreekbaar. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Linda Bijtebier boeken
  Linda Bijtebier - Medische QI Gong & Depressie

  Een depressie kan ons allemaal overkomen. We zijn in toenemende mate met ons hoofd gaan werken, de hersenen raken daardoor overbelast. De balans lijkt zoek. Medische Qigong is gebaseerd op de Chinese visie op gezondheid, de 5-elementenleer en is complementair… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Dorothee Struck boeken
  Dorothee Struck - Anticonceptie zonder hormonen

  Dr. Dorothee Struck legt in begrijpelijke taal uit hoe het vrouwelijke lichaam is opgebouwd en wat er zich bij de cyclus afspeelt. Op basis hiervan schrijft ze hoe alle hormoonvrije anticonceptiemethoden werken, van het spiraaltje via verschillende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Miek Maes boeken
  Miek Maes - Je gezondheid in eigen handen

  Veel mensen zijn ziek zonder te weten waarom. In haar gezondheidspraktijk ziet Miek Maes dagelijks patiënten met allergieën, migraine, maag-, darm- en huidklachten, overgewicht, emotionele schommelingen en allerlei andere chronische aandoeningen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Marcel Mirande boeken
  Marcel Mirande - Duik in de branding

  In Nederland lijdt 18 procent van de bevolking aan chronische pijn en ongeveer een derde daarvan blijft onverklaard. Mensen met zware chronische pijn ondernemen van alles om van de pijn te worden verlost, maar de behandelingen eindigen veelal teleurstellend.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • André Molenaar boeken
  André Molenaar - Werken met de Heelstenen van Hildegard von Bingen

  Hildegard von Bingen (1098 - 1178) geldt min of meer als "de moeder" van de Europese Edelsteentherapie. Zij zag edelstenen als schatten van de (Goddelijke) natuur welke ons gegeven zijn om ons ter heling behulpzaam te kunnen zijn. Uit de 25 door haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  47,50
 • Lilian Kluivers boeken
  Lilian Kluivers - De essentie van de Makk?-h? en de strekkingen van Masunaga

  Wat zijn de uitgangspunten die ten grondslag liggen aan de bekende Makk?-h?-serie en de strekkingen van Masunaga? Wat zijn de overeenkomsten en verschillen tussen deze series? Kun je soepeler worden? Hoe werkt dat door op je gezondheid? En wat hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,37