Boeken over gezondheid

 • Eva Bron boeken
  Eva Bron - Goddelijke Seks

  In dit boek begeven we ons op het pad der liefde en seksualiteit. De schrijfster laat ons zien wat mogelijk is met de liefde bedrijven, welke orgasmes er bestaan en hoe tot deze orgasmes te komen. Wat is er voor nodig? Welke inzichten heb je nodig en hoe pak… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,90
 • Lancar Ida-Bagus boeken
  Lancar Ida-Bagus - PIJET (Pidjet)

  Pijnbehandeling, plaatselijke verlamming en pijnbestrijding middels druk met de vingertoppen uit te oefenen op de zenuwpunten van de te behandelen lichaamsdelen volgens de oorspronkelijke Javaanse massagetechnieken. Iedereen die in het bezit is van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  31,77
 • Rob Broersen boeken
  Rob Broersen - Met autisme valt goed te leren

  Het handboek Met autisme valt goed te leren van Rob Broersen helpt ouders en docenten van kinderen met ASS het kind hierbij te begeleiden. Hoe formuleer je samen, ouders én leerkrachten, de juiste begeleiding? Praktisch en actueel: dit boek is onmisbaar voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Marius Engelbrecht boeken
  Marius Engelbrecht - Oerzang

  De kracht van stemexpressie Oerzang gaat over de helende kracht van muziek en zang, met name door middel van stemexpressie. Stemexpressie is een methode om je via zingen en vrij improviseren te bevrijden van remmingen, blokkades en trauma’s. Stemexpressie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Happy Vegan boeken
  Happy Vegan - 100 VEGAN QUOTES

  100 Nederlandstalige inspirerende vegan quotes. Voor jezelf of om iemand anders mee te inspireren. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,12
 • Angela Maas boeken
  Angela Maas - Hart voor vrouwen

  Hart- en vaatziekten zijn al vele jaren wereldwijd doodsoorzaak nummer één bij vrouwen. Nog elke dag wordt de vrouwelijke hartpatiënt langs de mannelijke meetlat gelegd, wat tot verwarring, onduidelijke diagnoses en vaak verkeerde behandeling leidt. Vrouwen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Anders Hansen boeken
  Anders Hansen - Brainfit

  Wil je afrekenen met stress en vermoeidheid en tegelijkertijd je geheugen verbeteren? Je IQ verhogen en het verouderingsproces afremmen? Creatiever worden en je concentratievermogen vergroten? Dat kan! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is bewegen!… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Nadine Berling-Auman boeken
  Nadine Berling-Auman - Heilzame kruiden voor geest en ziel

  Stress, vermoeidheid, angstgevoelens: het zijn de kwalen van deze tijd. Ben je op zoek naar milde geneeswijzen voor deze en andere mentale klachten, of wil je ze op een natuurlijke manier behandelen? Dan zijn de geneeskrachtige kruiden in dit boek iets voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Kris Vanhaecht, Elly Van Bael, Deborah Seys, Ellen Coeckelberghs, Charlotte Van Der Auwera Van der Auwera, Filip Decruynaere boeken
  Kris Vanhaecht, Elly Van Bael, Deborah Seys, Ellen Coeckelberghs, Charlotte Van Der Auwera Van der Auwera, Filip Decruynaere - Mangomoment

  Het inmiddels bekende fenomeen Mangomoment ontstond in een Belgisch ziekenhuis, maar verovert nu in snel tempo zowel de Belgische als de Nederlandse gezondheidszorg. Mangomomenten: momenten van grote waarde die ontstaan via kleine, onverwachte gebaren die geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • André Molenaar boeken
  André Molenaar - Werken met de Heelstenen van Hildegard von Bingen

  Hildegard von Bingen (1098 - 1179) geldt min of meer als "de moeder" van de Europese Edelsteentherapie. Zij zag edelstenen als schatten van de (Goddelijke) natuur welke ons gegeven zijn om ons ter heling behulpzaam te kunnen zijn. Uit de 25 door haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Linda Bijtebier boeken
  Linda Bijtebier - MEDISCHE QI GONG & de kracht van loslaten

  Welke invloed heeft het loslaten op onze gezondheid en welbevinden? Je hoort het zo vaak; laat het los, maar hoe doe je dat? En hoe werkt dat nu eigenlijk? In dit boek krijg je achtergrondinformatie over de medische Qigong met praktische oefeningen om de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Corrie Greefkes boeken
  Corrie Greefkes - Vanuit ons oogpunt gezien

  Het boek “Vanuit ons oogpunt gezien” gaat over de zorg in het algemeen. Ik heb diverse mensen een interview afgenomen, die op welke manier dan ook voor iemand zorgen. Verhalen van mantelzorgers, vrijwilligers, chauffeurs, die voor de gehandicapte mens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Loes Hegeman, Tess Wemeijer boeken
  Loes Hegeman, Tess Wemeijer - Poezenpraat

  Altijd al alle ins en outs over het wonderlijke vrouwenlichaam willen weten? Stiekem last van brandende vragen over seks,soa’s, onenightstands, wilde nachten en probleemvagina’s? Poezenpraat is een musthave voor iedereen die zijn of haar kennis wil… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Kaj Alexander de Vries boeken
  Kaj Alexander de Vries - Candida, bron van ziekte (2019)

  Leer waarom een schimmel in uw lichaam met de naam candida aan de basis staat van een groot aantal gezondheidsproblemen, waaronder vermoeidheids-, darm-, long en huidklachten.Mijn naam is Kaj Alexander, dit boek gaat over de werkelijke oorzaak van veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Kaj Alexander de Vries boeken
  Kaj Alexander de Vries - ziekte van Lyme (2019)

  Dit boek geschreven door een ervaringsdeskundige zal je helpen Lyme te herkennen, diagnosticeren en er van te genezen.Steeds meer mensen zijn chronisch ziek door de ziekte van Lyme, het merendeel van deze mensen is dit zonder het te weten. Want ze zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Marnix Pauwels boeken
  Marnix Pauwels - Wakker

  'Hoe meer mensen wakker worden en inzien dat gedachten 100% van de tijd bepalen hoe we ons voelen, hoe meer begrip we voor elkaar krijgen: Ontdek waarom geen enkele omstandigheid je emoties veroorzaakt, maar dat het 'slechts' je gedachten zijn die je innerlijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Döndü Mens Yilmaz boeken
  Döndü Mens Yilmaz - Natuurlijke schoonheid uit eigen keuken

  Dit is een boek waarbij je al etend mooier wordt. Alles is puur natuur. Misschien wil je er wat bij eten. Een handjevol noten, pinda’s, hazelnoten, walnoten, wat honing. Een kopje Turkse koffie erbij ... Alle recepten zijn gebaseerd op etenswaren uit je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Herlinde Jacobs boeken
  Herlinde Jacobs - Fibromyalgie anders bekeken

  Fibromyalgie is een stressgerelateerde aandoening die gekenmerkt wordt door een reeks verschillende klachten, waarvan chronische pijn de belangrijkste is.Dr. Herlinde Jacobs is revalidatiearts en begeleidde vele honderden mensen met fibromyalgie. In 2011… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Lisa Spillebeen boeken
  Lisa Spillebeen - Over eitjes en bijtjes

  Lisa Spillebeen tekent op heerlijk herkenbare wijze hoe zij, haar vriend en omgeving omgingen met de ivf-pogingen die ze ondernamen. Op die manier doorbreekt ze heel wat taboes en maakt ze een geladen onderwerp bespreekbaar. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Bas Kast boeken
  Bas Kast - Het voedingskompas

  Bas Kast toont aan dat het nog niet te laat is: je kunt jezelf weer gezond maken door vandaag te beginnen met de juiste keuzes te maken Toen wetenschapsjournalist Bas Kast op zijn veertigste pijn op zijn borst kreeg, dacht hij: heb ik mijn gezondheid voorgoed… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Kris Van Hoofstadt boeken
  Kris Van Hoofstadt - STOP

  STOP is een 100% praktisch boek vol oefeningen, tips en trucs om het voortdurend denken te stoppen, of snel uit een beperkende emotie te stappen zoals stress (op school, op het werk, bij mensen, onderweg, tijdens bepaalde situaties, bij extreem verdriet of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,59
 • Willem Koert boeken
  Willem Koert - Legale pep

  In Legale PEP vind je honderd manieren om met behulp van voedingssupplementen een betere versie van jezelf te maken. Slimmer, mooier, relaxter, fitter, sterker, slanker, doortastender of gewoon gezonder. Dat is wat dit boek je biedt. Bijna alle supplementen in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Linda Bijtebier boeken
  Linda Bijtebier - Medische QI Gong & Depressie

  Een depressie kan ons allemaal overkomen. We zijn in toenemende mate met ons hoofd gaan werken, de hersenen raken daardoor overbelast. De balans lijkt zoek. Medische Qigong is gebaseerd op de Chinese visie op gezondheid, de 5-elementenleer en is complementair… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Dorothee Struck boeken
  Dorothee Struck - Anticonceptie zonder hormonen

  Dr. Dorothee Struck legt in begrijpelijke taal uit hoe het vrouwelijke lichaam is opgebouwd en wat er zich bij de cyclus afspeelt. Op basis hiervan schrijft ze hoe alle hormoonvrije anticonceptiemethoden werken, van het spiraaltje via verschillende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Margje Beekenkamp boeken
  Margje Beekenkamp - Liefdevolle Omhulling

  Op de vooravond van haar vijftigste verjaardag neemt Margje een rigoureus besluit. Ze kiest ervoor een kleine dood te sterven om dansend en vol passie haar vrouwelijkheid te leven. Ze neemt je in Liefdevolle Omhulling mee in het jaar waarin ze een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95