Boeken over gezondheid

 • Willem Schouten, Jan Schouten boeken
  Willem Schouten, Jan Schouten - Enjoy your life F*ck the stress

  Ken je dat gevoel? Dat je van voren niet weet dat je van achteren leeft? Dat je bed je beste vriend is en je eigenlijk nergens meer echt zin in hebt? Je wilt er natuurlijk niet aan maar het lijkt erop dat de sluipschutter ook jou in het vizier heeft: stress!… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Robert Jan Blom boeken
  Robert Jan Blom - De pest en andere geheimzinnige ziekten

  Af en toe schrikt de wereld op van een ziekte, die óf niet eerder voorkwam, óf zich bij zeldzaamheid manifesteert. Soms kan zo’n ‘nieuwe ziekte’ enorme gevolgen hebben in de wereld, zowel voor de volksgezondheid als voor de sociale en economische orde.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Bram Bakker boeken
  Bram Bakker - De dokter als patiënt

  Bram Bakker is 54 jaar en leidt een druk leven als psychiater en publicist van onder meer kritische stukken over zijn vak. Ook daarnaast is zijn leven best hectisch. Maar alles loopt, en op het oog zijn er geen grote, onoplosbare problemen in zijn leven. Dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Dr. Ben Lynch boeken
  Dr. Ben Lynch - Dirty Genes Nederlandse editie

  Na jarenlang aan onverklaarbare gezondheidsproblemen te hebben geleden, ontdekte dr. Ben Lynch de oorsprong van het probleem: 'vuile' genen. Genen kunnen bij je geboorte al vuil zijn of ze 'gedragen zich vervuild' als gevolg van je omgeving, voedingspatroon of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Anthony William boeken
  Anthony William - Thyroid Healing

  Het derde boek van Anthony William behandelt de schildklier. Als je met een chronisch gezondheidsprobleem worstelt, ben je niet de enige. Je bent dan een van de miljoenen mensen die met de mysterieuze symptomen wordt geconfronteerd die de medische gemeenschap… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Hetty van der Kolk boeken
  Hetty van der Kolk - Mark

  Op 47-jarige leeftijd stapt Mark bewust uit het leven. Hetty van der Kolk vertelt haar persoonlijk verhaal als moeder van een volwassen zoon die lijdt aan depressie en alcoholverslaving en uiteindelijk bewust uit het leven stapt. Over het waarom en alles wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Linda Bijtebier boeken
  Linda Bijtebier - Medisch Qi Gong & depressie

  Een depressie kan ons allemaal overkomen. We zijn in toenemende mate met ons hoofd gaan werken, de hersenen raken daardoor overbelast. De balans lijkt zoek. Medische Qigong is gebaseerd op de Chinese visie op gezondheid, de 5-elementenleer en is complementair… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Kim Van Hoorenbeeck boeken
  Kim Van Hoorenbeeck - Leven met een extra rugzak

  In België heeft 13 procent van de jongeren overgewicht, 3 procent is obees. Deze problematiek vraagt om een specifieke behandeling, op maat van elk kind. · Welke voeding heeft je kind nodig op welke leeftijd? · Hoe ziet een ideale maaltijd eruit? · Welke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Karel-Peter Companje, Ton Kappelhof, Robert Mouton, Patrick Jeurissen boeken
  Karel-Peter Companje, Ton Kappelhof, Robert Mouton, Patrick Jeurissen - Vijftig jaar kostenbeheersing in de zorg. Deel I: 1966-1995

  Kostenbeheersing is al vele decennia een centraal thema in de geschiedenis van de gezondheidszorg en collectieve uitgaven. De auteurs gaan in een tweeluik in op de vraag hoe het kostenbeheersingsbeleid in de jaren 1966-2017 werd ontwikkeld onder invloed van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Roelie Roorda, Silvie Kamphuis boeken
  Roelie Roorda, Silvie Kamphuis - Belevingsgerichte zorg aan huis

  Belevingsgerichte zorg aan huis is een pleidooi voor menselijke, betaalbare thuiszorg. Dit boek beschrijft Roelie Roorda’s werk en wordt geïllustreerd door verhalen over bijzondere relaties met cliënten.‘Nou, stapt u maar in mevrouw Zeeuw. Deze is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Gérard Debuigne, François Couplan boeken
  Gérard Debuigne, François Couplan - Geneeskrachtige planten- & kruidengids

  Al eeuwenlang weet men dat planten medicinale eigenschappen hebben. Behalve de laatste 500 jaar heeft de mensheid altijd alleen maar planten gehad om zich te verzorgen. De fytotherapie, die natuurlijke remedies biedt en goed wordt verdragen door ons organisme,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Bibian Visser boeken
  Bibian Visser - Een maagverkleining, en dan?

  In Een maagverkleining. En dan? komen diverse aspecten van het kiezen voor een maagverkleining aan bod. Hoe bereid je je het beste voor op de operatie? Is het raar om de eerste weken spijt te hebben? Hoe ga je om met je omgeving die je niet altijd zal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jutta Borms boeken
  Jutta Borms - De nieuwe dokter

  Een grensverleggend boek dat veel stof zal doen opwaaien! In De nieuwe dokter vertelt Jutta Borms hoe ze zelf kon vaststellen welk verschil de holistische geneeskunde kan maken en wat deze aanpak precies inhoudt. Aan de hand van voorbeelden uit haar eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Peter M. Kalf boeken
  Peter M. Kalf - Uw immuun systeem schreeuwt SOS!

  Gezien met de electronen microscoop in 1980, uw lichaam maakt met een vitamientje uit de lucht een nieuw haar- huid- spier- hersen- of bot-celletje. Uw lichaam heeft er per dag duizenden nodig. Door luchtvervuiling zitten er nu te weinig in de lucht, daarom… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Dana Santas boeken
  Dana Santas - Praktische oplossingen voor rugpijn

  Ban rugpijn en verbeter je levenskwaliteit met de 40 oefeningen in dit boek. Meer dan 80 procent van de volwassenen heeft ooit rugklachten. Medicatie biedt vaak slechts tijdelijk soelaas, en velen leggen zich er uiteindelijk bij neer dat rugpijn 'bij het leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Pauline van der Mije boeken
  Pauline van der Mije - De grote (ont)regelaar

  DE GROTE (ONT)REGELAAR De schildklier is een klein orgaan, maar hij regelt wel allerlei processen in je lichaam. Als je schildklier niet goed werkt, raakt er dus van alles ontregeld. Ruim een half miljoen Nederlanders weet hoe het voelt om een schildklier te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Saskia de Bruin boeken
  Saskia de Bruin - Weg van de pijn

  In ‘Weg van de pijn, de mind-body connectie herstellen om onbegrepen pijnklachten op te lossen’ laat Saskia de Bruin zien dat pijn vaak een verborgen agenda heeft. Ze ontdekte dat ons lichaam pijn en andere klachten kan gebruiken om ons te beschermen tegen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Hilde Demurie boeken
  Hilde Demurie - De gezondheidscirkel

  Gezondheid is een samenspel van de juiste voeding en een positieve manier van in het leven staan. Dat is de kern van De Gezondheidscirkel, een heldere en sterk onderbouwde methode om je gezondheid zelf in handen te nemen. Veel welvaartsziektes en allerlei… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Marc Moens boeken
  Marc Moens - Ik heb drie nieren

  Nierpatiënt Marc Moens onderging een niertransplantatie en beschrijft in zijn boek Ik heb drie nieren zijn verhaal vanaf het eerste moment dat hij ziek werd tot twee jaar na zijn operatie. Een periode van ongeveer 5 jaar. 'Toen mijn nieren steeds slechter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Floris Wouterson boeken
  Floris Wouterson - Superslapen

  Slaap is een absolute voorwaarde voor excellente prestaties. Slaap is zelfs belangrijker dan eten en bewegen samen. Heb jij een veeleisende baan, ben je ondernemer of (top)sporter? Dan is het noodzakelijk dat je een goede nachtrust geniet. Want zonder goede… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Noella Appermans boeken
  Noella Appermans - Heradem!

  Dit boek is bedoeld voor iedereen, want iedereen ademt! Een juiste ademhaling is de basis van een goede gezondheid. Veel kwalen en ziektes vinden hun oorsprong in een verstoorde ademhaling.Heradem! brengt het moeilijke maar hoopgevende verhaal van Noëlla… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Anil Kumar Mehta boeken
  Anil Kumar Mehta - Handboek Ayurvedische massage

  Massage appelleert aan de natuurlijke behoefte van de mens om te worden aangeraakt. Het is net zo essentieel als de behoefte aan eten en drinken. Daarom is massage in de Ayurveda een belangrijk onderdeel van deze oudste gezondheidsleer ter wereld, en dient net… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Peter Holst boeken
  Peter Holst - Komt een kankercel bij de dokter

  Behalve het signaleren van verhoogd vóórkomen van kanker in West-Europa wil dit boek ook een aanzet geven tot het voorkómen - de preventie - van kanker en andere chronische ziekten, die zich op latere leeftijd voordoen. Sinds de jaren vijftig van de 20e… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Amy Berger boeken
  Amy Berger - De Alzheimer Aanpak

  In De Alzheimer Aanpak presenteert gediplomeerd voedingsdeskundige Amy Berger een revolutionaire aanpak voor het bestrijden van de ziekte van Alzheimer door middel van eet- en leefwijzemaatregelen. Bergers onderzoek toont aan dat alzheimer het gevolg is van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Yvonne Kort boeken
  Yvonne Kort - Gezond begint in je mond

  Gezond begint in je mond, letterlijk, zo laat Yvonne Kort zien. Net als de darmen en de huid zegt de toestand van de mond veel over onze gezondheid. Sinds enkele jaren is er wereldwijd aandacht voor het belang van een goede mondverzorging en een gezonde mond.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50