Boeken over gezondheid

 • Maria (MIRA) Peeters-Lootens boeken
  Maria (MIRA) Peeters-Lootens - Het leven is de moeite waard

  "Op de cover staat de mooie afbeelding van een omgekeerde regenboog die de vorm heeft van een schaal. De schrijfster ziet het als een symbool waarin zegeningen en geesteskrachten opgevangen kunnen worden die door de goddelijke Geest vanuit de Oerbron… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Gábor Lenkei boeken
  Gábor Lenkei - Toestanden die op ziektes lijken

  Zou het kunnen dat u medicijnen neemt terwijl dat helemaal niet nodig is? Zou het kunnen dat u niet eens ziek bent? Ook al hebt u gezondheidsproblemen die erg veel lijken op een echte ziekte?Dat is zeker mogelijk. De reguliere geneeskunde maakt immers geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,75
 • Geert Thyssen boeken
  Geert Thyssen - Een andere kijk op ziekte en gezondheid

  Meer en meer mensen worden geteisterd door een of andere 'ziekte'. Vaak leggen we ons lot in handen van een externe behandelaar waardoor echte 'genezing' niet zo snel gevonden wordt. Geert Thyssen vertrok vanuit zijn eigen ervaring voor het schrijven van dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • T. Schalekamp, H.J. Haisma boeken
  T. Schalekamp, H.J. Haisma - Domeinspecifiek referentiekader & raamplan farmacie 2016

  Het Domeinspecifiek referentiekader & Raamplan Farmacie 2016 zijn geschreven in opdracht van de farmacieopleidingen in Nederland in samenspraak met de beroepsorganisatie van Nederlandse apothekers KNMP. In het Domeinspecifiek referentiekader Farmacie worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Eric Sijbrands boeken
  Eric Sijbrands - Spreekuur Thuis Te veel cholesterol, wat moet je er mee?

  Over cholesterol is al sinds jaar en dag veel te doen. Er wordt van alles over geroepen. Cholesterol is slecht! O nee, cholesterol is juist heel goed! Het gekke is dat het allebei waar is. Alleen is het ene cholesterol het andere niet. De verschillen zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Rens van der Vorst boeken
  Rens van der Vorst - Appen is het nieuwe roken

  Appen is écht het nieuwe roken! Oké, van roken ga je dood en van appen niet (althans zolang je het niet in het verkeer doet) maar verder zijn er ontzettend veel overeenkomsten. Als we op onze smartphone zitten, dan zijn we aan het appen en dat doen we net zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Wijs met medicijnen

  Als u ouder wordt, verandert uw lichaam. Uw spierkracht neemt af, uw huid wordt droger, uw botten worden brozer. En uw lichaam reageert anders op medicijnen. U kunt eerder last krijgen van bijwerkingen. Juist medicijngebruik is dan heel belangrijk. Uw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Paul Poley boeken
  Paul Poley - Het Sterkebottenboekje

  Het is belangrijk om goed te zorgen voor uw botten. Want hoe sterker die zijn, hoe kleiner de kans op botbreuken. Maar hoe krijgt u nu sterke botten? Dit boekje geeft antwoord op precies die vraag. U kunt er van alles in lezen over voeding, beweging en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Peter Holst boeken
  Peter Holst - Komt een kankercel bij de dokter

  Behalve het signaleren van verhoogd vóórkomen van kanker in West-Europa wil dit boek ook een aanzet geven tot het voorkómen - de preventie - van kanker en andere chronische ziekten, die zich op latere leeftijd voordoen. Sinds de jaren vijftig van de 20e… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Anton Wijker boeken
  Anton Wijker - Roken de baas

  Toen ik op zeker moment besloten had niet meer te roken tijdens de koffiepauze, kreeg ik last van mijn maag en schouders. De koffie smaakte ook meer niet zoals ik gewend was. Heel naar, maar ik wilde het toch niet opgeven. Al na enkele dagen ontstond er een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Marek Glezerman boeken
  Marek Glezerman - Ook getest op vrouwen, Naar een genderrevolutie in de geneeskunde

  Wist je dat vrouwen zestig procent meer kans hebben op bijwerkingen van geneesmiddelen dan mannen? Ze worden bijvoorbeeld sneller misselijk als ze pijnstillers nemen, en dus zijn ze minder geneigd om die te nemen. En slaappillen blijven langer werken in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Arend Hoiting boeken
  Arend Hoiting - Adem minder, genees jezelf

  "Diep ademen is gezond" is een veelgehoorde opmerking. De Buteyko-methode is een wetenschappelijk onderbouwde ademhalingsmethode die bewijst dat juist het tegenovergestelde waar is. Minder diep ademen geneest veel ziekten, waaronder een hoge bloeddruk, Angina… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Nina Veeneman-Dietz, Noor Schutte-Kerckhoff, Marieke Wigmans-Bremers boeken
  Nina Veeneman-Dietz, Noor Schutte-Kerckhoff, Marieke Wigmans-Bremers - Buskruit met EHBO

  Een ongeluk(je) zit in een klein hoekje, zeker waar het kinderen betreft. Wantkinderen zijn nou eenmaal avontuurlijk en onderzoekend, vaak nog heerlijkzorgeloos, impulsief, soms wat ongecontroleerd en sneller dan het geluid.Bovendien zijn kinderen met nog niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Geert D'Haens, Séverine Vermeire boeken
  Geert D'Haens, Séverine Vermeire - Alles over chronische darmziekten

  ?Vele tienduizenden mensen in België en Nederland worden getroffen door een chronische inflammatoire darmziekte (ook bekend onder de term IBD). Meestal gebeurt dit al op erg jonge leeftijd. Deze ziekten, zoals de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa, hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Geerteke de Haas boeken
  Geerteke de Haas - Ervaringsverhalen bij geur- en chemicaliënovergevoeligheid.

  'Ervaringsverhalen bij geur- en chemicaliënovergevoeligheid' is een aanvulling op het boek 'Geur- en chemicaliënovergevoeligheid' over de milieuziekte MCS (Multiple Chemical Sensitivity) van Geerteke de Haas. In deze aanvullende verhalenbundel vertellen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Steve Parker, Andrew Baker boeken
  Steve Parker, Andrew Baker - Het menselijk lichaam in infographics

  Het menselijk lichaam bevat 206 botten en 100.000 kilometer aan bloedvaten, het produceert elke seconde 25 miljoen nieuwe cellen en bestaat uit triljoenen atomen. Het is een voortdurende bron van verbazing, we dragen het ons hele leven bij ons, maar toch weten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Michaela Axt-Gadermann, Regina Rautenberg boeken
  Michaela Axt-Gadermann, Regina Rautenberg - Slim en gelukkig dankzij gezonde darmen

  Gezonde darmen voor een gezond brein De darm is in de afgelopen jaren uitgegroeid van een taboethema tot een superorgaan. De darmflora bepaalt vaak of we slank of dik, gezond of ziek zijn. Maar wat als ons spijsverteringsstelsel niet alleen onze gezondheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • James Parkinson, Jorrit Hoff boeken
  James Parkinson, Jorrit Hoff - Ziekte van Parkinson 200 jaar

  In 2017 is het precies tweehonderd jaar geleden dat James Parkinson An essay on the Shaking Palsy publiceerde. Daarin beschreef hij als eerste de symptomen van de aandoening die later op initiatief van Jean Martin Charcot, de grondlegger van de moderne… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jan van Ingen Schenau boeken
  Jan van Ingen Schenau - Slinkend brein

  `Als ze me opbergen, ga ik liever dood'. Op voorhand kan het verpleeghuis geen goed doen. Maar wat is er van waar? In dit boek beschrijf ik mijn ervaringen, maar niet alleen dat. Dementie komt uitvoerig aan de orde: wat zijn de eerste signalen van dementie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,90
 • Mirjam Windrich boeken
  Mirjam Windrich - De therapierevolutie

  Zal straks het grootste deel van de geestelijke hulpverlening via internet verlopen? Coach en psychosociaal therapeut Mirjam Windrich vroeg zich af of haar werk ook via internet kon en startte een aantal eenvoudige emailexperimenten. Al snel boekte zij, of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Christopher Vasey boeken
  Christopher Vasey - Detox stap voor stap

  Voel je je moe of futloos? Heb je geen levenslust of energie meer? Dan is het hoog tijd om een detoxkuur te volgen. Ons lichaam kampt met een teveel aan afvalstoffen die zich jarenlang hebben opgestapeld. Dat is volgens de natuurgeneeskunde de dieperliggende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • René Steenhorst boeken
  René Steenhorst - De ontdekkingsreis van Bob Pinedo

  Nooit zal kankerspecialist prof. dr. Bob Pinedo die aanblik vergeten in de jaren zeventig van de vorige eeuw van al die 'uitzichtloos ziek' verklaarde patiënten. Patiënten met uitzaaiingen werden toen nog beschouwd als hopeloos verloren. Van goede… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Cornelie Egelie-Sprenger boeken
  Cornelie Egelie-Sprenger - Pillendoos

  PILLENDOOS DE UPS EN DOWNS VAN EEN MANISCH-DEPRESSIEVE VROUW Cornelie Egelie-Sprenger lijdt vanaf haar drieëntwintigste aan heftige depressies, manieën en af en toe zelfs aan psychoses. Nadat ze in 2012 op Facebook een noodkreet plaatste, en voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • J.M.A. Sitsen, E.C. Vasbinder, H. Abdullah-Koolmees boeken
  J.M.A. Sitsen, E.C. Vasbinder, H. Abdullah-Koolmees - Geneeskundig jaarboek 2018

  Het Geneeskundig Jaarboek 2018 is het recept voor iedereen die medicijnen voorschrijft, verkoopt of toedient. In het jaarboek vindt u de beschrijving van alle werkzame geregistreerde geneesmiddelen in Nederland, dat zijn er meer dan 2.000. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,90
 • Cindy Brands boeken
  Cindy Brands - MINDFULNESS AGENDA 2018

  Mindfulness wérkt! Aandacht, aanwezigheid, reflectie en 'grensvoelend' voelen zijn jouw sleutels tot een Mindful leven. Elke week vind je een stukje theorie en een oefening om gewoon te dóen, geïntegreerd in je dagelijks leven want daar heb je het nodig :) (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50