Boeken over gezondheid

 • Samefko Ludidi boeken
  Samefko Ludidi - De dr. Ludidi Vastenmethode

  Intermittent fasting: val af, reset je lijf en krijg grip op je gezondheid. Hoewel vasten in eerste instantie streng klinkt, blijkt niets minder waar. Dr. Ludidi ontwikkelde een methode om intermittent fasting (onderbroken vasten) voor iedereen toegankelijk te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Inti Chavez Perez boeken
  Inti Chavez Perez - Respect

  In ‘Respect’, van Inti Chavez Perez, is geen vraag te groot, te klein, te beschamend of taboe. In deze baanbrekende, eerlijke gids richt de schrijver zich rechtstreeks tot tienerjongens en beantwoordt al hun vragen over liefde en seks. Ook jongens zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Eva Bron boeken
  Eva Bron - Goddelijke Seks

  In dit boek begeven we ons op het pad der liefde en seksualiteit. De schrijfster laat ons zien wat mogelijk is met de liefde bedrijven, welke orgasmes er bestaan en hoe tot deze orgasmes te komen. Wat is er voor nodig? Welke inzichten heb je nodig en hoe pak… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,90
 • Michael Nehls boeken
  Michael Nehls - Geef Alzheimer geen kans

  Hoe je de ziekte kunt voorkomen en tijdig omkeren dankzij een gezonde levensstijl. Alzheimer is een verschrikkelijke diagnose. De ziekte geldt als ongeneeslijk en men ziet die vaak als een noodlottig gevolg van het ouder worden. In dit boek legt dokter Michael… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • René Brant boeken
  René Brant - Aap op schoenen met een buikje

  Ooit waren we oermensen, uitstekend aangepast aan het leven in de jungle. Nu leven we in een jungle van beton. Deze overgang verliep zo snel dat onze oeroude genen het niet konden bijbenen en niet meer passen bij onze moderne leefomgeving en het hectische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Miriam Helsper, Yolande Kylstra boeken
  Miriam Helsper, Yolande Kylstra - Adembenemend

  Wie kent het niet? Een brok in de keel, kikker in de keel, iets beneemt je de adem, de adem stokt. Op het moment dat je niet meer vrijuit kunt ademen blokkeert je stem of het spreken. Je slaat dicht of rent het liefst van het podium af. Hoe werkt spanning op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Mariëtte van Hooff boeken
  Mariëtte van Hooff - Anders over leven met kanker

  Als je kanker krijgt, staat je hele leven op zijn kop. Je gaat niet alleen door een medische molen, maar ook emotioneel heb je veel te verduren. Ook als je geneest ben je er nog niet klaar mee. Vaak begint je verwerkingsproces dan pas. Met dit boek breng je in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,75
 • John E. Upledger boeken
  John E. Upledger - CranioSacraal Therapie: toetssteen bij natuurlijk genezen

  Standaardwerk voor cranio-sacraal therapie.In CranioSacraal Therapie: toetssteen bij natuurlijk genezen vertelt osteopaat John E. Upledger, DO, OMM hoe hij tot de ontwikkeling van de CranioSacraal Therapie is gekomen. Hij beschrijft verschillende opmerkelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Ad Nouws boeken
  Ad Nouws - Mentale kwetsbaarheid door Parkinson

  Mentale kwetsbaarheid door parkinson Zo'n 200 jaar geleden beschreef huisarts James Parkinson mensen met een een trillende hand, arm of been. Mensen die voorovergebogen heel erg traag liepen of juist heel erg snel. Uiterlijke kenmerken die sindsdien worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Mariëtte Boon, Liesbeth van Rossum boeken
  Mariëtte Boon, Liesbeth van Rossum - Vet belangrijk

  Mariëtte Boon & Liesbeth van Rossum VET belangrijk Feiten en fabels over voeding, vetverbranding en verborgen dikmakers Een aanstekelijk en belangrijk boek dat je ideeën over vet voor altijd zal veranderen Vet is een cruciaal onderdeel van je lichaam. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Virginia Jobse boeken
  Virginia Jobse - Van gezellig dik naar sportief gezond

  Sinds mei 2017 ben ik de trotse eigenaar van een maag ter grootte van een kiwi. Door een maagverkleining heb ik 50 kilo achter mij kunnen laten. Een mooi middel zo'n maagverkleining, maar er gebeurt meer in je lichaam dan het verliezen van kilo's. Mindset,… (Losbladig)

  Lees meer...
  24,95
 • Loïs Bisschop boeken
  Loïs Bisschop - Ik drink niet meer

  'Een confronterend verhaal mét humor.' - Wendy Magazine'Een schot in de roos.' - Herman Brusselmans 'Ik wil het echte leven, zonder filter, zonder verdoving.' Loïs Bisschop leidt een wild studentenleven met veel ruige uitgaansavonden vol drank en drugs. Op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Bert-Jan de Boer boeken
  Bert-Jan de Boer - Mannen en testosteron

  Naarmate mannen ouder worden daalt hun testosteronspiegel. Sommige mannen maken al eerder niet zoveel testosteron aan. Ook door behandeling van een ziekte kan het testosterongehalte dalen. Dat alles veroorzaakt onder andere vermoeidheid, gebrek aan energie en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Manfred Spitzer boeken
  Manfred Spitzer - Eenzaamheid

  In zijn nieuwe boek ‘Eenzaamheid’ slaat hersenonderzoeker en bestsellerauteur Manfred Spitzer groot alarm. Eenzaamheid heeft in onze gedigitaliseerde en individualistische samenleving namelijk de vorm van een epidemie aangenomen, met een enorme impact op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Annet Van Oss boeken
  Annet Van Oss - Anders over leven

  Duurzame inzetbaarheid vraagt om vitale medewerkers. Bedrijven en organisaties proberen van alles om medewerkers te stimuleren om gezonder te leven. Veel medewerkers reageren teleurstellend op voorzieningen en interventies. Vooral de meer praktisch opgeleide… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Frouwkjen van Duin boeken
  Frouwkjen van Duin - 3x3 een passend gewicht voor iedereen

  Gezond leven en afvallen worden vaak te ingewikkeld gemaakt. Dat is jammer want daardoor leggen mensen zichzelf veel te veel regeltjes op. Dit verkleint de kans op succes maar bovenal word je er niet gelukkig van. Terwijl dat toch is waar het uiteindelijk om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Julia Seiderer-Nack boeken
  Julia Seiderer-Nack - Leververvetting

  WEG MET LEVERVERVETTING! Onze energie en vitaliteit beginnen in de lever. In geen enkel ander orgaan van ons lichaam vinden er tegelijkertijd zoveel verschillende stofwisselings- en zuiveringsprocessen plaats. De voeding en levensstijl van de westerse wereld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Ingeborg Bosch boeken
  Ingeborg Bosch - Vrij van eetproblemen

  Te veel eten, te weinig eten, voortdurend met eten of nieuwe diëten bezig zijn: het overkomt steeds meer mensen. Van die paar hardnekkige kilo’s die maar niet weg willen, tot ernstige en soms zelfs levensbedreigende problemen als anorexia en obesitas - eten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Amber Albarda, Cathelijne Wildervanck boeken
  Amber Albarda, Cathelijne Wildervanck - De Gelukspiramide

  De Gelukspiramide gaat over letterlijke voeding (wat stop je in je mond) maar ook over de spreekwoordelijke ‘wat haal je je in je hoofd’? Wat gebeurt er van binnen allemaal wat je uitput of juist energie geeft, waar je van wakker ligt of juist heerlijk op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Leonard Leinow, Juliana Birnbaum boeken
  Leonard Leinow, Juliana Birnbaum - Wat is CBD?

  Wat is CBD? van Leonard Leinow is een begrijpelijk en informatief boek voor iedereen die meer wil weten over cannabidiol, de niet-psychoactieve stof in cannabis. CBD is overal verkrijgbaar en wordt massaal gebruikt voor kwaaltjes als rugpijn, stijve knieën en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Mark dr. Sircus boeken
  Mark dr. Sircus - Genezen met jodium

  Naar schatting 90% van de bevolking heeft een tekort aan jodium, en de kans is groot dat de meesten van ons dit helemaal niet beseffen. Wat je dan dus ook niet weet is dat dit tekort rechtstreeks kan leiden tot enkele vreselijke gezondheidsproblemen – van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Gavin Francis boeken
  Gavin Francis - Gedaanteverwisselaars

  ‘Actueel, prikkelend en welbespraakt (...) vol warmte en inzicht, schaart hij zich onder de artsen met een goede pen, zoals Oliver Sacks en Atul Gawande.’ – The Times ‘Prachtige beschouwingen – klinische, antropologische, literaire en diep menselijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Andreas Moritz boeken
  Andreas Moritz - Kanker is geen ziekte

  De titel Kanker is geen ziekte kan voor de één verontrustend, voor de ander provocerend, maar voor iedereen bemoedigend zijn. Indien je voldoende open staat voor de mogelijkheid dat kanker eigenlijk geen ziekte is, kan dit boek je een diepgaande onthulling… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • Bart Cusveller boeken
  Bart Cusveller - Ethiek voor verpleegkundigen

  Als vakvrouw of -man leer je goede dingen te doen en de goede dingen goed te doen. Verpleegkundige ethiek hoort bij het gebruik en scherp houden van je verpleegkundige gereedschap. Soms gaat dat niet vanzelf, maar je kunt het leren. Dit studieboek ondersteunt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • David Perlmutter boeken
  David Perlmutter - Het glutengevaar (POD)

  De sluipmoordenaars van je brein: de onthutsende waarheid over granen, koolhydraten en suiker Je brein, dat ben je zelf. Hoe houd je je hersenen gezond? Hoe houd je je denkvermogen en je emotionele stabiliteit in stand? Het glutengevaar gaat over het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99