Boeken over gezondheid

 • William Cortvriendt boeken
  William Cortvriendt - Lichter

  Er zijn nauwelijks onderwerpen waar zoveel onzin over ons is uitgestort als over ons gewicht, afvallen, en hoe we er uit zouden willen of moeten zien. Zo blijkt dat de oorzaken van overgewicht en obesitas niets te maken hebben met te veel eten of te weinig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Gert E. Schuitemaker boeken
  Gert E. Schuitemaker - Fastfood voor bavianen

  Hoe kan het dat een arts medicijnen voorschrijft zonder eerst naar de voeding te kijken? Dit vraagt Gert Schuitemaker, na meer dan dertig jaar hiermee bezig te zijn, zich nog steeds af. In dit boek vindt u van hem 41 columns, die gezamenlijk een goede… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,80
 • Paul Wormer boeken
  Paul Wormer - De dokter en de vakgroep

  De dokter en de vakgroep. Hoe kun je als vakgroep zowel effectief als met plezier samenwerken? Hoe kun je de kloof dichten tussen wat je belangrijk vindt en hoe jouw vakgroep in de praktijk presteert? En hoe schakel je soepeler in de verschillende rollen die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Dermatica op Recept

  Dermatica op Recept is het standaard naslagwerk bij het voorschrijven en beoordelen van dermatologische receptuur en het zoeken naar alternatieven. Het beschrijft zowel de toepassing van basispreparaten als werkzame stoffen en hulpstoffen.Dit naslagwerk helpt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Marc Nahuys boeken
  Marc Nahuys - Spreekuur Thuis Acne vulgaris

  Wie achteloos roept dat acne 'er nu eenmaal bij hoort op een bepaalde leeftijd', begrijpt niet hoe groot het probleem voor iemand kan zijn. Ook de term 'jeugdpuistjes' wil je laten geloven dat er niks anders op zit dan lijdzaam afwachten tot het over is. Maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Bernard Cramet boeken
  Bernard Cramet - Alzheimer, mijn vriend

  Bernard Cramet Alzheimer, mijn vriend. Van beperking naar uitdaging Alzheimer is de ziekte waar deze en volgende generaties steeds meer mee te maken krijgen. Een van de belangrijkste kenmerken: geheugenverlies. Word je erdoor getroffen, dan lijkt het alsof er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Kevin Leman boeken
  Kevin Leman - Zo verbeter je je seksleven

  'Hij kijkt haar aan en kan nog maar aan e?e?n ding denken. Zij ziet hem kijken en denkt ook maar e?e?n ding: Niet nu.' Herkenbaar? Voor een goed huwelijk zijn twee zaken van levensbelang: open communicatie en bevredigende seks. Kevin Leman noemt seks de lijm… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Toine Pieters boeken
  Toine Pieters - Geneesmiddel in beeld

  Geneesmiddel in beeld: die titel mag u vrij letterlijk nemen. Het hart van dit boek wordt gevormd door beelden van geneesmiddelen. De middelen zelf: tabletten, zalftubes, en ampullen. Maar ook de klachten,de werking die ze hebben, en het effect dat ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Informatorium Medicamentorum 2018

  Het Informatorium Medicamentorum (IM) 2018 is beschikbaar in boekvorm. Met 36 nieuwe stoffen is het naslagwerk weer volledig actueel. (Harde kaft)

  Lees meer...
  481,24
 • Klaus OBERBEIL boeken
  Klaus OBERBEIL - Voeding het ultieme medicijn

  Wat hebben we nodig om elke dag opgewekt, dynamisch en vol energie te zijn? Om vierentwintig uur per dag te presteren, heeft ons lichaam behoefte aan voldoende voedingsstoffen. En die kunnen we alleen via de juiste voeding binnenkrijgen. In dit boek ontdekt u… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Frank Suárez boeken
  Frank Suárez - Diabetes zonder problemen

  BEHEERS DIABETES MET BEHULP VAN DE KRACHT VAN UW METABOLISME. Boordevol praktische aanbevelingen die u en uw naasten gaan helpen om via de kracht van uw metabolisme diabetes onder controle te houden. Wist u dat... * U niet in staat bent om uw glucosewaarden te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,75
 • Xandria WILLIAMS boeken
  Xandria WILLIAMS - Praktisch handboek leverontgifting

  Dit boek over leverontgifting biedt eenvoudige en praktische ideeën om u te helpen bij het afvallen en voor de aanpak van verschillende gezondheidsproblemen die worden veroorzaakt door de druk van het dagelijks leven. Uw lever is verantwoordelijk voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Margot HELLMISS boeken
  Margot HELLMISS - Appelazijn Het natuurlijke wondermiddel

  Appelazijn is een eeuwenoud natuurlijk geneesmiddel en huismiddeltje. Hij remt de eetlust, verbetert de ruststofwisseling, verlicht allerlei klachten (heesheid, keelpijn, misselijkheid, spijsverteringsproblemen, enz.), stimuleert de doorbloeding en kan als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Laurent Turlin, Alix Lefief-Delcourt boeken
  Laurent Turlin, Alix Lefief-Delcourt - Chinese zelfmassage

  Met behulp van de 12 belangrijkste acupressuurpunten leer je de behandeling voor verschillende klachten volgens de Chinese geneeskunde. Belangrijkste acupressuurpunten Ontdek de belangrijkste acupressuurpunten uit de Chinese geneeskunde. Met behulp van de 12… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Karl Noten boeken
  Karl Noten - RugFit

  Een nieuwe verfrissende kijk op rugklachten. De Fysio Physics Methode bij rugklachten is een uniek en in de praktijk bewezen methode, direct en eenvoudig toepasbaar, ontwikkeld met een team van fysiotherapeuten, wetenschappers, artsen en orthopeden. Met dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Roelie Roorda, Silvie Kamphuis boeken
  Roelie Roorda, Silvie Kamphuis - Belevingsgerichte zorg aan huis

  Belevingsgerichte zorg aan huis is een pleidooi voor menselijke, betaalbare thuiszorg. Dit boek beschrijft Roelie Roorda’s werk en wordt geïllustreerd door verhalen over bijzondere relaties met cliënten.‘Nou, stapt u maar in mevrouw Zeeuw. Deze is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jan Willem Elkhuizen, Menno Iprenburg boeken
  Jan Willem Elkhuizen, Menno Iprenburg - Rugpijn, hernia en spit Hoe kom ik er vanaf?

  Bij ruim 90 procent van alle rugklachten is niet duidelijk wat de oorzaak is. Dit boek komt met vernieuwende inzichten, verklaringen en oplossingen! Het maakt duidelijk wat er precies gebeurt als het in je rug schiet en waardoor chronische rugklachten of een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Alan Schwarz boeken
  Alan Schwarz - De ADHD golf

  De ADHD golf van onderzoeksjournalist Alan Schwarz is hét boek voor iedereen die te maken krijgt met ADHD. Nu steeds meer kinderen de diagnose ADHD krijgen is het hoog tijd voor een kritische blik op de diagnosestelling, het toegenomen medicijngebruik en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Roos Smeets boeken
  Roos Smeets - Joya, gevangen in een web van gevoelens

  Dit boek is het verhaal van Joya en haar hooggevoeligheid. Veel mensen zijn hooggevoelig en weten zich hiermee soms geen raad. Bij hen komen gebeurtenissen, opmerkingen en prikkels van buitenaf zeer heftig binnen. Vandaar dat ze daar ook anders en soms fel op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Nina Veeneman-Dietz, Noor Schutte-Kerckhoff, Marieke Wigmans-Bremers boeken
  Nina Veeneman-Dietz, Noor Schutte-Kerckhoff, Marieke Wigmans-Bremers - Buskruit met EHBO

  Een ongeluk(je) zit in een klein hoekje, zeker waar het kinderen betreft. Wantkinderen zijn nou eenmaal avontuurlijk en onderzoekend, vaak nog heerlijkzorgeloos, impulsief, soms wat ongecontroleerd en sneller dan het geluid.Bovendien zijn kinderen met nog niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Arend Hoiting boeken
  Arend Hoiting - Adem minder, genees jezelf

  "Diep ademen is gezond" is een veelgehoorde opmerking. De Buteyko-methode is een wetenschappelijk onderbouwde ademhalingsmethode die bewijst dat juist het tegenovergestelde waar is. Minder diep ademen geneest veel ziekten, waaronder een hoge bloeddruk, Angina… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Peter Jan Margry boeken
  Peter Jan Margry - Healing en 'alternatief' genezen

  Ziek zijn en (alternatief) genezen zijn van alle tijden. De afgelopen decennia zien we echter belangrijke verschuivingen. De markt voor 'niet-medische' vormen van genezen heeft zich verbreid, vernieuwd, geprofileerd, en bovenal is ze een steeds… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Cornelia van Lierop, Fleur van Groningen boeken
  Cornelia van Lierop, Fleur van Groningen - Glijmiddel

  Dames! Meisjes! Juffrouwen en maagden!Laat Cornelia van Lierop u vertellen over de tijden van de Grote Droogte, de zweetaanvallen, de kilo's die er aan- en afvliegen, de dieptes en laagtes van het spelpatroon in de bedstee, het gevoel dat de wereld terminaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Geerteke de Haas boeken
  Geerteke de Haas - Ervaringsverhalen bij geur- en chemicaliënovergevoeligheid.

  'Ervaringsverhalen bij geur- en chemicaliënovergevoeligheid' is een aanvulling op het boek 'Geur- en chemicaliënovergevoeligheid' over de milieuziekte MCS (Multiple Chemical Sensitivity) van Geerteke de Haas. In deze aanvullende verhalenbundel vertellen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Laura Batstra boeken
  Laura Batstra - ADHD: macht en misverstanden

  ADHD. MACHT EN MISVERSTANDENIn 2012 deed het boek Hoe voorkom je ADHD? Door de diagnose niet te stellen veel stof opwaaien. Tegen de heersende hersenmode in, beargumenteerde Laura Batstra dat het beeld van ADHD als hersenziekte simplistisch en achterhaald is,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95