Boeken over geneeskunde

 • Sabine E. Wildevuur boeken
  Sabine E. Wildevuur - Invisible Vision

  In our more and more visual culture, science is increasingly communicated to the public through digital scientific imaging. The ongoing development of science visualization techniques and modes continually broadens our possibilities for making the invisible… (Harde kaft)

  Lees meer...
  94,90
 • J.A.M. Lemmers boeken
  J.A.M. Lemmers - Bijblijven 2 - 2009

  Deze titel van Bijblijven geeft een overzicht van beeldvormende technieken die voor de huisarts van belang zijn. Het gaat om onderzoek dat door de huisarts bij de radioloog of de echolaborant kan worden aangevraagd en onderzoek dat onder de regie van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,90
 • W.A. van Veen boeken
  W.A. van Veen - Bijblijven 2009-7 bevolkingsonderzoeken

  In deze thema-editie wordt stilgestaan bij bevolkingsonderzoeken. Aan bod komen wet- en regelgeving voor screening, bevolkingsonderzoek naar mammacarcinoom, Bevolkingsonderzoek naar cervixcarcinoom, Bevolkingsonderzoek naar darmkanker, bevolkingsonderzoek naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,90
 • Bert Keizer boeken
  Bert Keizer - De man die stierf op een eiland

  No man is an island entire of itself. Any man s death diminishes me, because I am involved in mankind. In de gebruikelijke setting van zijn werk als verpleeghuisarts ontmoet Bert Keizer op een dag een man die zijn dood op onnavolgbare wijze tegemoet treedt.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Steven Lehrer, L.N.A. Willems boeken
  Steven Lehrer, L.N.A. Willems - Longgeluiden

  Dit boek beschrijft de veelheid aan longgeluiden die bij gezonden en bij zieke mensen kunnen worden gehoord, en geeft de huidige inzichten weer met betrekking tot de ontstaansmechanismen van die geluiden.Dit boek beschrijft de veelheid aan longgeluiden die bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Bart Willockx boeken
  Bart Willockx - Sportverzorging. Wat werkt echt ?

  Wat houdt de opdracht van de sportverzorger precies in? Wat zijn de objectief vast te stellen voordelen van massage en de fysiologische efficiëntie de vele soorten rekking en stretching? Wat zegt wetenschappelijk onderzoek over taping- en bandagetechnieken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jaarboek Psychiatrische Rehabilitatie

  Rehabilitatie als ggz-deelterrein heeft na dertig jaar theorie en praktijk een ¿eigen¿ bijzondere leerstoel gekregen aan de Universiteit van Tilburg: Rehabilitatie en participatie van mensen met ernstige psychische aandoeningen. In 2008 riep GGZ Nederland… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,90
 • Arko Oderwald boeken
  Arko Oderwald - Dokter worden

  Zet een aantal geneeskundestudenten bij elkaar en het gespreksonderwerp laat zich raden. Zulke gesprekken voorzien kennelijk in een behoefte, en de onderwerpen gaan gelijk op met de belangrijke momenten in de opleiding: het anatomiepracticum, de obducties, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Beate Giebner boeken
  Beate Giebner - Gedeelde ruimte

  Zorgverleners zijn gericht op het welzijn van patiënten. Zij werken daarbij evidence based en zijn persoonlijk betrokken. Maar wat gebeurt er tijdens de patiëntencontacten eigenlijk met henzelf? Wat maakt dat zij zich vaak op een bevlogen manier kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • M. Tsukiboshi boeken
  M. Tsukiboshi - Tandletsel

  Tandletsel - Diagnose en behandeling in de algemene praktijk De laatste jaren hebben een uitgebreidere kennis van behandelresultaten in combinatie met innovatieve technologie en nieuwe materialen geleid tot verbeterde diagnostiek en zorg voor patiënten met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  75,00
 • J.V. Laverman boeken
  J.V. Laverman - Volledig keramische restauraties

  Computerondersteund kroon- en brugwerk heeft de afgelopen jaren een intensieve groei en ontwikkeling doorgemaakt. Het lijdt geen twijfel dat de volledig keramische restauratie een niet meer weg te denken plek in de restauratieve tandheelkunde heeft verworven.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  74,50
 • W.H. Birkenhager, P.W. de Leeuw boeken
  W.H. Birkenhager, P.W. de Leeuw - Handboek hypertensie

  Wie aan hypertensie denkt is zich onmiddellijk bewust van de kwetsbaarheid van elke mens. De mens als een volcontinu hightech-bedrijf komt in beeld: het hart als pomp, de hersenen als sturende database, het bloed als voedende haarlemmer olie. Een leek kan zich… (Harde kaft)

  Lees meer...
  68,00
 • A.F.G Leentjes, R.O.B. Gans, J.M.G.A. Schols boeken
  A.F.G Leentjes, R.O.B. Gans, J.M.G.A. Schols - Handboek multidisciplinaire zorg

  De gezondheidszorg wordt steeds meer geconfronteerd met problemen die de grenzen van de verschillende echelons en disciplines overschrijden. Vergrijzing van de populatie, met een forse toename van het aantal kwetsbare, veelal oudere, patiënten met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  65,00
 • Francesco Mannocci, Giovanni Cavalli, Massimo Gagliani boeken
  Francesco Mannocci, Giovanni Cavalli, Massimo Gagliani - Tandheelkundige essenties Adhesieve restauratie van endodontisch behandelde gebitselementen

  Adhesieve restauratietechnieken met bondings en composieten zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse tandheelkunde. Ook bij endodontisch behandelde gebitselementen kunnen deze adhesieve technieken met succes worden toegepast, echter met een kanttekening… (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,50
 • Wilma Duijst, Tatjana Naujocks boeken
  Wilma Duijst, Tatjana Naujocks - Over lijken

  Jaarlijks sterven 140.000 mensen in Nederland. Daarmee zou een lijk een doodgewoon fenomeen moeten zijn in onze maatschappij. Het lijk wordt echter doorgaans zo snel mogelijk overgebracht naar een plaats waar de maatschappij er weinig tot geen last meer van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • J.F. Morssink, F.P Müller boeken
  J.F. Morssink, F.P Müller - Fuga Materia Medica Composieten

  Fuga is een term uit de muziekwereld. Er wordt een muziekvorm mee bedoeld waarin meerstemmigheid en gevarieerde herhaling een hoofdrol spelen. Eigenlijk is dit precies een omschrijving van wat de klassiek homeopaten Franc Muller en Jeroen Morssink met deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Sipke Baarsma, Angele Steentjes boeken
  Sipke Baarsma, Angele Steentjes - Social Media voor medici

  Social media voor medici biedt medische professionals handreikingen – mede aan de hand van de richtlijnen van KNMG – hoe zij kunnen omgaan met de kansen en gevaren.Facebook, Twitter, LinkedIn en andere platforms bieden de medicus de mogelijkheid om direct… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Mark Kinet, Katrien Vuylsteke Vanfleteren, Sjef Houppermans boeken
  Mark Kinet, Katrien Vuylsteke Vanfleteren, Sjef Houppermans - Als het lichaam spreekt. Reeks Psychoanalyse en Cultuur

  Psychoanalyse is, zoals bekend, een kwestie van woord en taal. Maar heeft het lichaam dan geen rechten? In de therapie is een lijf aan het woord. Woordeloos, dat wel, maar het schreeuwt evengoed onze onbewuste kronkels uit. Op het lichaam leest men de polsslag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • Jaap Schuurmans, Bert Ummelen boeken
  Jaap Schuurmans, Bert Ummelen - Wat nu?

  'We kunnen niets meer voor u doen.' Je zal het in de spreekkamer maar te horen krijgen. Gelukkig klopt het niet. Artsen en andere zorgverleners kunnen nog een heleboel doen, ook als beter worden er niet meer in zit. En zeker kunnen patiënt en naasten dat. Dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Femkje Jonker, Carline Tacke boeken
  Femkje Jonker, Carline Tacke - Intuitie in de geneeskunde

  Intuïtie is een interessante eigenschap waarover we niet direct controle lijken te hebben, waarmee we wel dagelijks te maken hebben. In de geneeskunde speelt intuïtie een belangrijke rol in relatie tot de bekende klinische blik, een kunde die soms als gave… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • David Bartlett, David Ricketts boeken
  David Bartlett, David Ricketts - Tandheelkundige essenties Indirecte restauraties

  In een tijdperk waarin een 'witte tsunami' van volledig keramische, en dus tandkleurige, restauraties over de tandheelkunde raast, heeft het de auteurs niet aan moed ontbroken om Indirecte restauraties te publiceren. Ongetwijfeld zal de toepassing van volledig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  59,50
 • Sigrid Landman boeken
  Sigrid Landman - Opname - Een jonge moeder belandt op de PAAZ

  Na de geboorte van haar dochter Jasmijn wordt Merel opgenomen op de PAAZ. Ze wordt volgestopt met medicatie en heeft het gevoel dat het personeel geen tijd heeft om met haar te praten. De psychiater heeft zijn diagnose postpartum depressie snel gesteld. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Cor Neleman boeken
  Cor Neleman - Ieder contact is een kans

  'Ieder contact is een kans' Geeft een kijk op Psychiatrische Interventie Thuis, kortweg: PIT. Omgaan met patiënten met psychiatrische problematiek in hun thuissituatie is een vak apart, met name het samenwerken met de patiënt in zijn thuissituatie waarbij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Gert Laekeman, Luc Leyssens boeken
  Gert Laekeman, Luc Leyssens - Geneesmiddelen

  Geneesmiddelen moeten ons beter maken, maar roepen ook heel wat vragen op. Het blijft een hele klus om ons een weg te banen tussen meer dan 3.000 gecommercialiseerde geneesmiddelen die ons ter beschikking staan. Dit boek wil hiervoor een hulpmiddel zijn.In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,70
 • R.C. Beljaards boeken
  49,95