Boeken over sterrenkunde

 • Rod Pyle boeken
  Rod Pyle - Maanmissies

  ‘THAT’S ONE SMALL STEP FOR MAN, ONE GIANT LEAP FOR MANKIND’Met deze woorden markeert Neil Armstrong het hoogtepunt van een van de meest gedurfde expedities die de mens ooit ondernomen heeft en het begin van een nieuw tijdperk.MAANMISSIES traceert onze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Ben Moore boeken
  Ben Moore - Hallo daar

  Bestaat er leven buiten onze aarde? Het is haast onvoorstelbaar: alleen al in ons Melkwegstelsel zouden zich meer dan tien miljard planeten met leven kunnen bevinden. Ben Moore neemt ons mee op een adembenemende reis: van het ontstaan en de evolutie van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Liesbeth Bisterbosch boeken
  Liesbeth Bisterbosch - De golvende dierenriem

  'De golvende dierenriem' bestaat uit een aan beide zijden bedrukte draaibare sterrenkaart, diameter 24 cm, en een boekje met verklarende teksten. Schijf en boekje zijn samen verpakt in een transparante envelop. De ene kant van de draaibare sterrenkaart toont… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Rob Walrecht boeken
  Rob Walrecht - Planisfeer voor Nederland en Belgie

  Nederlandse standaard planisfeer voor 52º NB, zeer nauwkeurig voor elk gebied tussen 47º en 57º NB en speciaal ontworpen voor Nederland en België. Het is de enige planisfeer die is ontworpen voor een specifieke lengte: 5° OL en daardoor in de Benelux… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Rob Walrecht boeken
  Rob Walrecht - Vakantie planisfeer voor Zuid Europa (40 N)

  Nederlandse planisfeer voor 40º NB , zeer nauwkeurig voor elk gebied tussen 35º en 45º NB. De naam "vakantieplanisfeer voor Zuid-Europa" benadrukt dat men tijdens de vakantie juist vaak schitterende kansen heeft om een fraaie sterrenhemel te bewonderen. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Rob Walrecht boeken
  Rob Walrecht - Nederlandse vakantie-planisfeer voor Noord-Europa (60 graden)

  Nederlandse planisfeer voor 60º NB , zeer nauwkeurig voor elk gebied tussen 55º en 65º NB. De naam "vakantieplanisfeer voor Noord-Europa" benadrukt dat men tijdens de vakantie juist vaak schitterende kansen heeft om een fraaie sterrenhemel te bewonderen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Rob Walrecht boeken
  Rob Walrecht - Nederlandse vakantie-planisfeer voor Midden-Europa (50 graden)

  Nederlandse planisfeer voor 50º NB, zeer nauwkeurig voor elk gebied tussen 45º en 55º NB. De naam "vakantieplanisfeer voor Midden-Europa" benadrukt dat men tijdens de vakantie juist vaak schitterende kansen heeft om een fraaie sterrenhemel te bewonderen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Rob Walrecht boeken
  Rob Walrecht - Genieten van het zonnestelsel

  Genieten van het zonnestelsel Dit is het tweede deel van een serie van drie boeken voor iedereen - jong en oud - die geïnteresseerd is in het heelal. Om de jeugd te bereiken is de schrijfstijl en lay-out prettig en kleurrijk. De boeken bevat zeer veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Genieten van de sterrenhemel

  Genieten van de sterrenhemel Dit is het eerste deel van een serie van drie boeken voor iedereen - jong en oud - die geïnteresseerd is in het heelal, maar er nog niet veel over weet. Om de jeugd te bereiken is de schrijfstijl en lay-out prettig en kleurrijk.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Karin Heesakkers boeken
  Karin Heesakkers - Sterren in de klas

  Sterren in de klas geeft handvatten aan ouders en leerkrachten om ingewikkelde antwoorden behapbaar te maken. Beleef bijvoorbeeld zwaartekracht in de speeltuin, maak je eigen planetentouw of teken sterren op een plein om de betekenis van de antwoorden echt te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • R. Walrecht boeken
  R. Walrecht - Genieten van het heelal

  Genieten van het heelal Dit is het derde deel van een serie van drie boeken voor iedereen - jong en oud - die geïnteresseerd is in het heelal. Om de jeugd te bereiken is de schrijfstijl en lay-out prettig en kleurrijk. De boeken bevat zeer veel kleurrijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Henny Lamers, Rob Walrecht boeken
  Henny Lamers, Rob Walrecht - De Oerknal

  De Oerknal en het uitdijend heelal Iedereen heeft wel eens gehoord van de Oerknal, het begin van het heelal. Daarna ging het heelal uitdijen, een uitdijing die nog altijd doorgaat. Maar wat is die mysterieuze Oerknal nou eigenlijk. Was het een ontploffing? Zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Govert Schilling boeken
  Govert Schilling - Jaarboek sterrenkunde 2019

  • Waar kan ik Venus aan de sterrenhemel vinden? • Wanneer is het vollemaan? • Zijn er deze zomer vallende sterren zichtbaar? • Hoe laat begint de schemering? • Kan ik vannacht mijn eigen sterrenbeeld zien? • Waar vind ik de Leeuw en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Leonard David boeken
  Leonard David - Mars

  Het is een onwerkelijke gedachte, maar volgens NASA is Mars een haalbare bestemming in de nabije toekomst. National Geographic neemt dit gegeven als uitgangspunt voor een spectaculaire tv-serie en dit boek. Door middel van indrukwekkende foto's genomen vanuit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Michiel Rietveld boeken
  Michiel Rietveld - Houden van sterren en planeten

  Dit boek geeft tegenwicht aan abstracties als 'lichtjaren', het kijken naar 'gedoofde sterren' en zelfs de 'Big Bang'. De auteur zet de lezer met beide benen op de grond door de waarnemingsverschijnselen aan de hemel te leren volgen en te begrijpen en zo de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Govert Schilling boeken
  Govert Schilling - Een kleine introductie in de sterrenkunde

  Een tot de verbeelding sprekende ruimtereis door bestsellerauteur Govert Schilling.Benieuwd naar het verschil tussen de Grote en de Kleine Beer? Weten hoe een telescoop werkt? Wetenschapsjournalist Govert Schilling biedt een verfrissende inkijk in de kosmos.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Govert Schilling boeken
  Govert Schilling - Sterrenkunde

  Benieuwd naar het verschil tussen de Grote en de Kleine Beer? Weten hoe een telescoop werkt? Wetenschapsjournalist Govert Schilling biedt een verfrissende inkijk in de kosmos. Hij schetst het heelal aan de hand van een aantal thema's. In 'gluren bij de buren'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Katherine Blundell boeken
  Katherine Blundell - Zwarte gaten

  Vanwege hun geheimzinnige eigenschappen zijn zwarte gaten een voortdurende bron van fascinatie. In dit Elementaire Deeltje beantwoordt Katherine Blundell een reeks vragen over dit fenomeen: Wat is een zwart gat? Hoe worden ze ontdekt? En wat zou er gebeuren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Wallace H. Tucker boeken
  Wallace H. Tucker - Kosmisch vuurwerk

  Het Chandra X-ray Observatory is NASA's krachtigste röntgensatelliet ooit. Sinds 1999 maakt hij spectaculaire beelden van het heelal, tot dan toe verborgen voor telescopen die alleen gevoelig zijn voor zichtbaar licht. Dit heeft onschatbare kennis opgeleverd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ben Moore boeken
  Ben Moore - Hallo daar!

  De zoektocht naar leven elders in het universumHet is haast onvoorstelbaar: alleen al in ons Melkwegstelsel zouden zich meer dan tien miljard planeten met leven kunnen bevinden. Het onderzoek naar buitenaards leven is een serieuze wetenschappelijke discipline… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Willem de Sitter boeken
  Willem de Sitter - Kosmos

  Willem de Sitter behoort, met Einstein, Friedman en Lemaître, tot de pioniers van de moderne kosmologie. Hij ontwikkelde een nieuwe visie op de structuur en de bewegingstoestand van het heelal. Ook gaf hij gedurende de Eerste Wereldoorlog de door Einstein… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  41,99
 • Govert Schilling boeken
  Govert Schilling - Galaxies

  Sterrenstelsels zijn de fotomodellen van de kosmos. Sierlijke schijven, statige spiralen, symmetrische stralenkransen – elk sterrenstelsel is uniek. Sterrenstelsels zijn ook de fundamentele bouwstenen van het heelal, de dorpen en steden van het universum,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Eg Sneek boeken
  Eg Sneek - Prenatale Astrologie

  Prenatale astrologie is een nieuw terrein van onderzoek binnen de astrologie. Het kijkt naar de eerste 9 maanden van het leven. Het onderzoek heeft laten zien dat invloeden van planeten in de periode van de zwangerschap van grote betekenis zijn voor je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,51
 • Eg Sneek boeken
  Eg Sneek - Prenatale Astrologie

  Prenatale astrologie is een nieuw terrein van onderzoek binnen de astrologie. Het kijkt naar de eerste 9 maanden van het leven. Het onderzoek heeft laten zien dat invloeden van planeten in de periode van de zwangerschap van grote betekenis zijn voor je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Jim Bell boeken
  19,95