Boeken over buitenlandse talen

 • Matthijs G.C. Schouten boeken
  Matthijs G.C. Schouten - Spiegel van de natuur

  De zienswijze dat de natuur bezield is, was ooit wijdverbreid... De manier waarop we naar de natuur kijken, verschilt van cultuur tot cultuur. De islam spreekt bijvoorbeeld over de vele levenslessen die Allah in de natuur aanbracht. Het boeddhisme benadert de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Hanneke Van der Heijden, Fokke Gerritsen boeken
  Hanneke Van der Heijden, Fokke Gerritsen - Standplaats Istanbul

  In boekpublicaties over Turkije zijn culturele onderwerpen al jaren onderbelicht. De aandacht voor Turkije richt zich bijna exclusief op de politieke actualiteit. Maar we doen een land te kort als we het alleen via zijn politieke actualiteit willen begrijpen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Kees Siepelinga boeken
  Kees Siepelinga - Yes you can!

  Engels leren met dyslexie onmogelijk? ‘Yes you can’ helpt! De afgelopen jaren heb ik veel gewerkt met kinderen die last hebben van dyslexie. Dyslexie betekent dat spellen en lezen extra moeilijk is omdat de linker- en rechterhersenhelft langzamer met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Tony Foster, Martijn Lemmen, Dick Smakman, Aletta G. Dorst boeken
  Tony Foster, Martijn Lemmen, Dick Smakman, Aletta G. Dorst - English Grammar through Dutch Eyes

  To be able to understand and speak a language well, you need to know the rules of that language. Ideally, learning these rules should be as enjoyable and easy as possible. This is where our book and its accompanying website come into the picture: English… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,50
 • ASSiMiL Duits

  Sprachkurs "Duits" - Deutsch für Niederländischsprechende Für Anfänger und Wiedereinsteiger - Lehrbuch (Niveau A1-B2) Dieser progressiv aufgebaute ASSiMiL-Selbstlernkurs bietet Niederlänischsprechenden einen leichten Einstieg in die deutsche Sprache und… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Tonyukuk Ersoy, Petra Van Dongen boeken
  Tonyukuk Ersoy, Petra Van Dongen - Turkije-Turks

  Dit boek is het tweede van een reeks. In deel I zijn o.a. de naamvallen en de tegenwoordige tijd behandeld. In dit deel gaan we verder met tijden in hoofdzinnen. (Bijzinnen worden behandeld in deel III.) Na dit boek te hebben doorgewerkt, zullen de cursisten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • C. Timmers boeken
  C. Timmers - E-mails en brieven schrijven in het Duits

  Prisma E-mails en brieven schrijven in het Duits biedt heldere antwoorden op alle vragen die zich kunnen voordoen bij het schrijven van Duitse e-mails of brieven, zowel in de zakelijke als in de privésfeer. Het boek bevat praktische adviezen voor alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Cecilia Odé boeken
  Cecilia Odé - Bij de Joekagieren

  Elke twee weken verdwijnt er ergens ter wereld een taal. Het belang van biodiversiteit is inmiddels gemeengoed; waarom zou de instandhouding van taaldiversiteit minder belangrijk zijn? Aan de hand van de nagenoeg verdwenen taal Toendra Joekagier laat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Catullus boeken
  Catullus - Catullus

  Na dertig jaar is er weer een Nederlandse vertaling van de volledige werken van de Romeinse dichter Catullus beschikbaar. In dit boek zijn zowel de oorspronkelijke Latijnse tekst als de Nederlandse vertaling opgenomen. In zijn vertaling is Ype de Jong zo dicht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Margot Dijkgraaf boeken
  Margot Dijkgraaf - Lezen in Frankrijk

  Een literaire reisgids voor de Frankrijkganger. Frankrijk door de ogen van hedendaagse Franstalige schrijvers.Frankrijk: iedereen heeft er een beeld van. Een zwerm culturele connotaties bepaalt het imago van het land, maar vaak blijft dat beperkt tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Anke Minnee-de Koning boeken
  Anke Minnee-de Koning - C'est pour le boulanger!

  Dit boekje is tot stand gekomen dankzij haar leerlingen, die haar regelmatig verrassen met zinnen als: je pleure les fleurs par terre, j'ai une fracture à ma jambe de clé of: c'est de la moutarde après le repas.Het is een grappig boekje maar kan zeker ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Anke Werker boeken
  Anke Werker - Jane Austen voor iedereen

  In juli 2017 was het precies 200 jaar geleden dat Jane Austen stierf, maar: ze is nog springlevend. Jane Austen heeft fanclubs, een museum en zelfs een eigen festival, eens in de paar jaar wordt een van haar romans verfilmd en als zij nu nog had geleefd was ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Jan Bloemendal boeken
  Jan Bloemendal - Latijn

  Het Latijn is eeuwenlang voertaal geweest, eerst van een groepje boeren in en rond Rome, later van een heel wereldrijk, van de kerk en van literatuur en wetenschap. Hoe komt het dat de taal het zo lang, ruwweg van 750 vóór tot 1750 ná Christus, heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Gabriel Wyner boeken
  Gabriel Wyner - De taalhacker

  Gabriel Wyner moest voor zijn werk als operazanger perfect Italiaans, Frans, Russisch en Duits leren. Gefrustreerd door de traditionele lesmethoden, en gefascineerd door taalwetenschap en de werking van het brein, ontwikkelde hij een betere manier om talen te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Marjet de Jong boeken
  Marjet de Jong - Ik heb overal spijt van

  Er zijn talloze vertalingen van het werk van de 'Parijse kluizenaar' Paul Léautaud in Nederland verschenen. Met Ik heb overal spijt van is er nu dan eindelijk ook een biografie van de schrijver die een leven lang in zijn dagboek optekende wat er om hem heen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Thomas Mann boeken
  Thomas Mann - Nietzsche en Schopenhauer

  Zijn gehele leven heeft Thomas Mann (1875 - 1955) zich met culturele, maatschappelijke en politieke vraagstukken beziggehouden en zijn gedachten en standpunten in een indrukwekkend aantal essays vastgelegd, die altijd in de schaduw van zijn grote en bekende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,98
 • Thomas Mann boeken
  Thomas Mann - Schopenhauer en Nietzsche

  Zijn gehele leven heeft Thomas Mann (1875 - 1955) zich met culturele, maatschappelijke en politieke vraagstukken beziggehouden en zijn gedachten en standpunten in een indrukwekkend aantal essays vastgelegd, die altijd in de schaduw van zijn grote en bekende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Raf Erzeel, Nadine Van den Eynden Morpeth boeken
  Raf Erzeel, Nadine Van den Eynden Morpeth - Sounds perfect!

  Sounds Perfect! is een praktische, gebruiksvriendelijke handleiding voor niet-moedertaalsprekers van het Engels die vrij snel en met een beperkte inspanning een Brits-Engels accent willen verwerven. Zonder de gebruikers met onnodige theoretische details te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Eric Bos boeken
  Eric Bos - De trouwe nimf

  "De trouwe nimfeen Venetiaanse roman De jonge Franse toneelschrijver Milo Picander verblijft in 1731 in Venetië en maakt kennis met de verborgen wereld binnen de muren van de palazzos, wordt verliefd op een claveciniste van de Ospedale della piéta waar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Christiaan Caspers, Frits Naerebout boeken
  Christiaan Caspers, Frits Naerebout - Een nacht in Pompeii

  Alsof de tussenliggende eeuwen wegvallen en een levende Romeinse stad haar deuren voor je opent: zo was het voor de toeristen die vanaf het eind van de achttiende eeuw de opgraving van Pompeii bezochten. Zo'n zeventienhonderd jaar tevoren was deze stad aan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Eenvoudig en vlot Spaans spreken en begrijpen

  U zult er versteld van staan hoe vlug u zich in het Spaans kunt uitdrukken. Een vreemde taal leren vraagt natuurlijk wat inspanning. Maar het hoeft daarom nog niet vervelend of moeilijk te zijn. Dat bewijst deze taalcursus. Hij is speciaal gemaakt voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,95
 • L. Ritt-Massera boeken
  L. Ritt-Massera - Snel en vlot grammatica Italiaans

  Duidelijke regels - Eenvoudige voorbeelden - Overzichtelijke tabellen. Deze handige grammaticagids is erg overzichtelijk en helemaal niet moeilijk te begrijpen. Zo geeft hij informatie op een heel bondige, maar toch heel precieze manier. Hij bevat regels,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Eenvoudig en vlot Frans spreken en begrijpen

  U zult er versteld van staan hoe vlug u zich in het Frans verstaanbaar kunt maken.Een vreemde taal leren vraagt natuurlijk wat inspanning. Maar het hoeft daarom nog niet vervelend of moeilijk te zijn. Dat bewijst deze taalcursus. Hij is speciaal gemaakt voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,95
 • H. Alkema, H. Westra-Lankamp boeken
  H. Alkema, H. Westra-Lankamp - 1800 dagelijkse uitdrukkingen en spreekwoorden in het Nederlands, Noors en Zweeds en dare kan fraga mer...

  1800 Dagelijkse Uitdrukkingen in het Noors en ZweedsDeze idiomatische woordenschat bevat ruim 1800 dagelijkse uitdrukkingen en zegswijzen in het Nederlands, Noors en Zweeds, die alfabetisch geordend zijn op het Nederlandse trefwoord. De uitdrukkingen zijn waar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Katja Kooiman boeken
  Katja Kooiman - De avonturen van Mark en Marly

  Dit is een voorlees/oefenboek bestemd voor zowel scholen als voor ouders die kinderen in de leeftijd van 4 -7 jaar Engelse willen leren. Het boek is makkelijk om te lezen en vraagt van een ouder/leraar geen extra voorbereiding. Wel moeten de Engelse woorden op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95