Boeken over buitenlandse talen

 • Cecilia Odé boeken
  Cecilia Odé - Bij de Joekagieren

  Elke twee weken verdwijnt er ergens ter wereld een taal. Het belang van biodiversiteit is inmiddels gemeengoed; waarom zou de instandhouding van taaldiversiteit minder belangrijk zijn? Aan de hand van de nagenoeg verdwenen taal Toendra Joekagier laat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Margot Dijkgraaf boeken
  Margot Dijkgraaf - Lezen in Frankrijk

  Een literaire reisgids voor de Frankrijkganger. Frankrijk door de ogen van hedendaagse Franstalige schrijvers.Frankrijk: iedereen heeft er een beeld van. Een zwerm culturele connotaties bepaalt het imago van het land, maar vaak blijft dat beperkt tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Sara Rymenams, Kimberley Merckx, Liesbeth Vandenbulcke, Elke Weylandt boeken
  Sara Rymenams, Kimberley Merckx, Liesbeth Vandenbulcke, Elke Weylandt - Le français économique, jen fais mon affaire

  Bien communiquer est essentiel pour tous ceux qui veulent réussir en affaires. Le défi est d'autant plus grand quand on veut s'exprimer dans une langue qui n'est pas la sienne. Or, c'est à tout étudiant ou professionnel néerlandophone souhaitant s'initier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,00
 • Piet Wackie Eysten boeken
  Piet Wackie Eysten - Tragiek van een komedie

  Richard Strauss' opera Die Schweigsame Frau, waarvoor Stefan Zweig het libretto schreef, is maar zelden live te horen. Ook opnamen ervan zijn spaarzaam. Maar de ontstaansgeschiedenis levert spannende lectuur op. Strauss (1864-1949) was vanaf 1933 President van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Catullus boeken
  Catullus - Catullus

  Na dertig jaar is er weer een Nederlandse vertaling van de volledige werken van de Romeinse dichter Catullus beschikbaar. In dit boek zijn zowel de oorspronkelijke Latijnse tekst als de Nederlandse vertaling opgenomen. In zijn vertaling is Ype de Jong zo dicht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Don-Aminado boeken
  Don-Aminado - Aforismen

  'Behandel uw eigen vrouw alsof ze niet uw vrouw is, maar die van iemand anders', 'Ooggetuigen zijn de gevaarlijkste vertellers'... Het zijn aforismen van Don-Aminado, pseudoniem van de Joods-Russische schrijver Aminad Petrovitsj Sjpoljanski (1888-1957). Hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,90
 • Anke Minnee-de Koning boeken
  Anke Minnee-de Koning - C'est pour le boulanger!

  Dit boekje is tot stand gekomen dankzij haar leerlingen, die haar regelmatig verrassen met zinnen als: je pleure les fleurs par terre, j'ai une fracture à ma jambe de clé of: c'est de la moutarde après le repas.Het is een grappig boekje maar kan zeker ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Christiaan Caspers, Frits Naerebout boeken
  Christiaan Caspers, Frits Naerebout - Een nacht in Pompeii

  Alsof de tussenliggende eeuwen wegvallen en een levende Romeinse stad haar deuren voor je opent: zo was het voor de toeristen die vanaf het eind van de achttiende eeuw de opgraving van Pompeii bezochten. Zo'n zeventienhonderd jaar tevoren was deze stad aan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Anke Werker boeken
  Anke Werker - Jane Austen voor iedereen

  In juli 2017 was het precies 200 jaar geleden dat Jane Austen stierf, maar: ze is nog springlevend. Jane Austen heeft fanclubs, een museum en zelfs een eigen festival, eens in de paar jaar wordt een van haar romans verfilmd en als zij nu nog had geleefd was ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Fritz Reuter boeken
  Fritz Reuter - Twee vrolijke Duitse geschiedenissen

  Fritz Reuter (7 november 1810 in Hagen; † 12 juli 1874 in Eisenach; volledige naam: Heinrich Ludwig Christian Friedrich Reuter) wordt beschouwd als één van de belangrijkste dichters en de schrijvers van de Nederduitse taal. Fritz Reuter werd geboren in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Hugo Camps boeken
  Hugo Camps - Frankrijk en de Fransen

  Frankrijk en de Fransen Francofiel en meesterinterviewer Hugo Camps heeft in dit boek al zijn interviews met Fransen gebundeld en daaraan zijn reportages uit Frankrijk toegevoegd. Camps heeft een intieme ontmoeting met Brigitte Bardot in haar slaapkamer,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Katja Kooiman boeken
  Katja Kooiman - De avonturen van Mark en Marly

  Dit is een voorlees/oefenboek bestemd voor zowel scholen als voor ouders die kinderen in de leeftijd van 4 -7 jaar Engelse willen leren. Het boek is makkelijk om te lezen en vraagt van een ouder/leraar geen extra voorbereiding. Wel moeten de Engelse woorden op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Piet Desmet, Guido Vanhee boeken
  Piet Desmet, Guido Vanhee - Vous Dites ?!

  Dit boek bevat de oplossingen van het oefenboek bij Vous Dites?! Vous dites?! biedt een handig overzicht van fouten die Nederlandstaligen vaak maken wanneer ze Frans spreken of schrijven. De ervaring leert dat het echter meestal niet volstaat te weten over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,75
 • Piet Desmet, Jean René Klein, Béatrice Lamiroy boeken
  Piet Desmet, Jean René Klein, Béatrice Lamiroy - Vous Dites ?!

  Is het visum of visa, conservatif of conservateur, tirer of attirer l'attention? Hoe zegt u 'zich iets realiseren': se réaliser quelque chose of réaliser quelque chose? Kent u het verschil tussen notamment, nommément en à savoir? Vous dites?! geeft een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,50
 • Piet Desmet, Guido Vanhee boeken
  Piet Desmet, Guido Vanhee - Vous Dites ?!

  Vous dites?! biedt een handig overzicht van fouten die Nederlandstaligen vaak maken wanneer ze Frans spreken of schrijven. De ervaring leert dat het echter meestal niet volstaat te weten over welke fouten het hier precies gaat om ze ook niet meer te maken. Dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Francesca Romana Onofri, Karen Antje Möller boeken
  Francesca Romana Onofri, Karen Antje Möller - Italiaans voor dummies

  Met deze geweldige gids leer je op eenvoudige wijze Italiaans spreken. Of je nu student of toeristbent of gewoon de beginselen van het Italiaans wilt oppikken, deze pocketeditie heeft voor ieder wat wils. En niet alleen de taal komt aan bod, ook de Italiaanse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Jan Bloemendal boeken
  Jan Bloemendal - Latijn

  Het Latijn is eeuwenlang voertaal geweest, eerst van een groepje boeren in en rond Rome, later van een heel wereldrijk, van de kerk en van literatuur en wetenschap. Hoe komt het dat de taal het zo lang, ruwweg van 750 vóór tot 1750 ná Christus, heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Gabriel Wyner boeken
  Gabriel Wyner - De taalhacker

  Gabriel Wyner moest voor zijn werk als operazanger perfect Italiaans, Frans, Russisch en Duits leren. Gefrustreerd door de traditionele lesmethoden, en gefascineerd door taalwetenschap en de werking van het brein, ontwikkelde hij een betere manier om talen te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Paul Pelckmans boeken
  Paul Pelckmans - De wereld van La Fontaine

  In zijn alombekende fabels liet La Fontaine de avonturen van dieren telkens uitdraaien op een zedenles. Die 17e-eeuwse fabels maken onlosmakelijk deel uit van de literaire traditie in Frankrijk. Politici en auteurs verwijzen nog vaak naar de subtiele wijsheden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Hanna 't Hart-Waslicka boeken
  Hanna 't Hart-Waslicka - Opstap Pools

  opSTAPPOOLSopSTAP Pools is een praktische (vakantie) cursus. Met behulp van dit boek en de cd maken de cursisten op een ongecompliceerde manier kennis met de Poolse taal. Dankzij de bondige, maar systematische uitleg van de grammatica biedt het boek snel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Véronique Caplain boeken
  Véronique Caplain - Première étape

  Première étape is een communicatieve methode Frans voor volwassenen. De mondelinge communicatie staat centraal. De cursisten leren Frans spreken aan de hand van veel beeldmateriaal en gevarieerde opdrachten. Ook leren ze het lezen en schrijven van teksten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Gerjan van Schaaik boeken
  Gerjan van Schaaik - Turks op maat

  De Turkse taal staat de laatste jaren steeds meer in belangstelling, mede door de toegenomen populariteit van Turkije als reisbestemming. Turks op maat is een taalcursus waarmee je in korte tijd de basis van het Turks leert. Je leert de taal met behulp van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Corriejanne Timmers boeken
  Corriejanne Timmers - E-mails en brieven schrijven in het Duits

  Prisma E-mails en brieven schrijven in het Duits biedt heldere antwoorden op alle vragen die zich kunnen voordoen bij het schrijven van Duitse e-mails of brieven, zowel in de zakelijke als in de privésfeer. Het boek bevat praktische adviezen voor alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Florimon van Putte, Igma van Putte-de Windt boeken
  Florimon van Putte, Igma van Putte-de Windt - Grammatica van het Papiaments

  De Grammatica van het Papiaments is een op mondelinge en schriftelijke communicatie gericht praktisch handboek en naslagwerk. Hij is bedoeld voor moedertaalsprekers en voor wie op het niveau van een gevorderde geïnteresseerd is in het gebruik van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jan Cumps, Diana Phillips boeken
  Jan Cumps, Diana Phillips - An a to z of common errors

  An A to Z of Common Errors is a handy and concise reference book enabling users to check tricky problems in the fields of grammar, vocabulary, pronunciation and spelling both quickly and easily.The explanations are phrased in simple, everyday language and are… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90