Boeken over buitenlandse talen

 • ASSiMiL Duits

  Sprachkurs "Duits" - Deutsch für Niederländischsprechende Für Anfänger und Wiedereinsteiger - Lehrbuch (Niveau A1-B2) Dieser progressiv aufgebaute ASSiMiL-Selbstlernkurs bietet Niederlänischsprechenden einen leichten Einstieg in die deutsche Sprache und… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Hanneke Van der Heijden, Fokke Gerritsen boeken
  Hanneke Van der Heijden, Fokke Gerritsen - Standplaats Istanbul

  In boekpublicaties over Turkije zijn culturele onderwerpen al jaren onderbelicht. De aandacht voor Turkije richt zich bijna exclusief op de politieke actualiteit. Maar we doen een land te kort als we het alleen via zijn politieke actualiteit willen begrijpen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kees Siepelinga boeken
  Kees Siepelinga - Yes you can!

  Engels leren met dyslexie onmogelijk? ‘Yes you can’ helpt! De afgelopen jaren heb ik veel gewerkt met kinderen die last hebben van dyslexie. Dyslexie betekent dat spellen en lezen extra moeilijk is omdat de linker- en rechterhersenhelft langzamer met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Tony Foster, Martijn Lemmen, Dick Smakman, Aletta G. Dorst boeken
  Tony Foster, Martijn Lemmen, Dick Smakman, Aletta G. Dorst - English Grammar through Dutch Eyes

  To be able to understand and speak a language well, you need to know the rules of that language. Ideally, learning these rules should be as enjoyable and easy as possible. This is where our book and its accompanying website come into the picture: English… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,50
 • Cecilia Odé boeken
  Cecilia Odé - Bij de Joekagieren

  Elke twee weken verdwijnt er ergens ter wereld een taal. Het belang van biodiversiteit is inmiddels gemeengoed; waarom zou de instandhouding van taaldiversiteit minder belangrijk zijn? Aan de hand van de nagenoeg verdwenen taal Toendra Joekagier laat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Margot Dijkgraaf boeken
  Margot Dijkgraaf - Lezen in Frankrijk

  Een literaire reisgids voor de Frankrijkganger. Frankrijk door de ogen van hedendaagse Franstalige schrijvers.Frankrijk: iedereen heeft er een beeld van. Een zwerm culturele connotaties bepaalt het imago van het land, maar vaak blijft dat beperkt tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Don-Aminado boeken
  Don-Aminado - Aforismen

  'Behandel uw eigen vrouw alsof ze niet uw vrouw is, maar die van iemand anders', 'Ooggetuigen zijn de gevaarlijkste vertellers'... Het zijn aforismen van Don-Aminado, pseudoniem van de Joods-Russische schrijver Aminad Petrovitsj Sjpoljanski (1888-1957). Hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,90
 • Catullus boeken
  Catullus - Catullus

  Na dertig jaar is er weer een Nederlandse vertaling van de volledige werken van de Romeinse dichter Catullus beschikbaar. In dit boek zijn zowel de oorspronkelijke Latijnse tekst als de Nederlandse vertaling opgenomen. In zijn vertaling is Ype de Jong zo dicht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Piet Wackie Eysten boeken
  Piet Wackie Eysten - Tragiek van een komedie

  Richard Strauss' opera Die Schweigsame Frau, waarvoor Stefan Zweig het libretto schreef, is maar zelden live te horen. Ook opnamen ervan zijn spaarzaam. Maar de ontstaansgeschiedenis levert spannende lectuur op. Strauss (1864-1949) was vanaf 1933 President van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Anke Minnee-de Koning boeken
  Anke Minnee-de Koning - C'est pour le boulanger!

  Dit boekje is tot stand gekomen dankzij haar leerlingen, die haar regelmatig verrassen met zinnen als: je pleure les fleurs par terre, j'ai une fracture à ma jambe de clé of: c'est de la moutarde après le repas.Het is een grappig boekje maar kan zeker ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Angela van der Burg-Bairati, Thomas Luyten boeken
  Angela van der Burg-Bairati, Thomas Luyten - Italiaans

  Met de praktische (vakantie)cursus opSTAP Italiaans leer je snel en ongecompliceerd de basis van de Italiaanse taal. Doordat je naast losse uitdrukkingen ook de basisbeginselen van de grammatica leert, kun je al snel zelf zinnen formuleren. Zo kun je je in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Anke Werker boeken
  Anke Werker - Jane Austen voor iedereen

  In juli 2017 was het precies 200 jaar geleden dat Jane Austen stierf, maar: ze is nog springlevend. Jane Austen heeft fanclubs, een museum en zelfs een eigen festival, eens in de paar jaar wordt een van haar romans verfilmd en als zij nu nog had geleefd was ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gabriel Wyner boeken
  Gabriel Wyner - De taalhacker

  Gabriel Wyner moest voor zijn werk als operazanger perfect Italiaans, Frans, Russisch en Duits leren. Gefrustreerd door de traditionele lesmethoden, en gefascineerd door taalwetenschap en de werking van het brein, ontwikkelde hij een betere manier om talen te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Jan Bloemendal boeken
  Jan Bloemendal - Latijn

  Het Latijn is eeuwenlang voertaal geweest, eerst van een groepje boeren in en rond Rome, later van een heel wereldrijk, van de kerk en van literatuur en wetenschap. Hoe komt het dat de taal het zo lang, ruwweg van 750 vóór tot 1750 ná Christus, heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Chris P. Odijk boeken
  Chris P. Odijk - Vertaalwijzer Engels-Nederlands

  Voor mensen die beroepshalve teksten in het Engels willen gaan vertalen, is er studiemateriaal in overvloed: de boekenplanken puilen uit van de vertaal¬gidsen Nederlands-Engels. De vertaler Engels-Nederlands komt er echter bekaaid vanaf; blijkbaar verkeren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Marjet de Jong boeken
  Marjet de Jong - Ik heb overal spijt van

  Er zijn talloze vertalingen van het werk van de 'Parijse kluizenaar' Paul Léautaud in Nederland verschenen. Met Ik heb overal spijt van is er nu dan eindelijk ook een biografie van de schrijver die een leven lang in zijn dagboek optekende wat er om hem heen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Thomas Mann boeken
  Thomas Mann - Nietzsche en Schopenhauer

  Zijn gehele leven heeft Thomas Mann (1875 - 1955) zich met culturele, maatschappelijke en politieke vraagstukken beziggehouden en zijn gedachten en standpunten in een indrukwekkend aantal essays vastgelegd, die altijd in de schaduw van zijn grote en bekende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,98
 • Thomas Mann boeken
  Thomas Mann - Schopenhauer en Nietzsche

  Zijn gehele leven heeft Thomas Mann (1875 - 1955) zich met culturele, maatschappelijke en politieke vraagstukken beziggehouden en zijn gedachten en standpunten in een indrukwekkend aantal essays vastgelegd, die altijd in de schaduw van zijn grote en bekende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Dafni Alverti, Despina Moisiadou boeken
  Dafni Alverti, Despina Moisiadou - Milào Tekstboek

  Griekenland heeft op veel Nederlanders een grote aantrekkingskracht. De rijke historie, mooie natuur en het zonnige klimaat maken het tot een geliefd vakantieland. Maar je verstaanbaar maken in het Grieks, dat vinden veel mensen nog een hele opgave. Met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,50
 • Johan Zonnenberg, Heleen Kost boeken
  Johan Zonnenberg, Heleen Kost - Engels voor zelfstudie

  Met dit Werkboek, dat aansluit bij de taaltraining Engels voor zelfstudie, kunt u uw taalvaardigheid in het Engels uitbreiden en verdiepen tot B1-niveau. Het werkboek bevat 22 lessen, waarin de vaardigheden in het spreken, luisteren, lezen en schrijven verder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Caroline Verstraeten boeken
  Caroline Verstraeten - Zakelijk Frans

  Doe je zaken met Franstalige partners, dan helpt het enorm als je je in het Frans kunt uitdrukken, aan de telefoon, op een beurs of op zakenreis.Met Zakelijk Frans train je vooral je mondelinge communicatie. Je leert over jezelf te praten, over je beroep, je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,90
 • Katja Zaich, Claudia Wittenberg boeken
  Katja Zaich, Claudia Wittenberg - Zakelijk Duits 2

  Doe je zaken met partners in Duitstalige landen, dan werkt het enorm in je voordeel als je je in hun taal kunt uitdrukken. Weet je zeker dat jouw Duits goed op niveau is? Lukt het je om vloeiend en zonder misverstanden te communiceren? Of kun je nog wel wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,90
 • Christina Irún Chavarría, Nuria González Gutiérrez boeken
  Christina Irún Chavarría, Nuria González Gutiérrez - Start.es

  Na Chinees is Spaans de meest gesproken moedertaal ter wereld, en de vraag naar cursussen Spaans is al jaren groeiende. Veel cursisten hebben hierbij behoefte aan taalhandelingen die ze direct toe kunnen passen. De communicatieve methode Start.es voorziet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Sahid M. Shiyab boeken
  Sahid M. Shiyab - A textbook of translation

  This book examines various theoretical and practical issues in translation in imaginative and instructive ways. It provides translation students and translation teachers with a good understanding of the real core of what translation is all about, despite the… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Siegfried Theissen, Phillipe Hiligsmann, Caroline Klein boeken
  Siegfried Theissen, Phillipe Hiligsmann, Caroline Klein - Nederlands-Frans in contrast

  Een Nederlandstalige die Frans leert, ondervindt vaak heel wat moeilijkheden met het juiste gebruik van de Franse voorzetsels. Zo zal men vaak geneigd zijn het Nederlandse aan te vertalen door het Franse à en omgekeerd. Dit is de oorzaak van heel wat Vlaamse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  33,90