Boeken over informatief & professioneel

 • Jos Schneider, Gijs van de Westelaken boeken
  Jos Schneider, Gijs van de Westelaken - De bus uit Dachau

  'Even later staat de eerste Amerikaan in de poort van het kamp: "Hello boys, here we are!" Dan begint het: het juichen, het schreeuwen, het huilen. Alles gaat golven. Ik heb een gevoel alsof ik word opgetild. Ik brul. Ik ben terug op de wereld,' schrijft Ed.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Emma Mars boeken
  Emma Mars - Kama Sutra à la carte

  Ontdek samen met je geliefde de Kama Sutra om optimaal van elkaar te genieten. Zoek samen met je partner uit welke aanrakingen jullie het leukst vinden en van welke posities jullie het meeste houden: het Paradijs, de Hiëroglief of misschien de Duin? Gebruik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Royan van Velse boeken
  Royan van Velse - Claude François

  In de jaren 60 en 70 scoorde de Franse zanger Claude François de ene hit na de andere. Hij was niet te stuiten. Hij ontwikkelde concepten, schreef muziek, startte zijn eigen platenmaatschappij, beheerste de jongerenmedia met een eigen maandblad, en nu nog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Gillian G. Gaar boeken
  Gillian G. Gaar - Jimi Hendrix

  De grootsheid van Jimi Hendrix is onbetwistbaar. Hoewel hij nog geen vier jaar in de spotlights stond, blijven zijn innovatieve en fantasierijke interpretaties van blues en rock, zijn verbluffende performances en de ongelofelijke opnamen die hij naliet een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • William Rothwell boeken
  William Rothwell - Handboek Linux voor ontwikkelaars

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.Het Handboek Linux voor ontwikkelaars helpt u bij het schrijven van robuuste code voor Linux, of u nu een Linux-gebruiker met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,99
 • Leo Weijers boeken
  Leo Weijers - Zomerhit(te)

  Zomerhits roepen een zomerse sfeer op en kenmerken zich meestal door muziek die mensen associëren met zonnige of exotische gebieden. Bij een zomerhit ligt de nadruk niet zozeer op de tekst, maar meer op het ritme. In het boek 'ZOMERHIT(TE)' vindt u de 300… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Liuwe Westra boeken
  Liuwe Westra - Preektijgers, pastores, pioniers

  Deze breed geschakeerde bundel biedt een dwarsdoorsnede van het predikantschap in deze tijd. Het boek bevat onder andere groepsgesprekken met jonge predikanten en emeriti, interviews met poolers en pioniers, verhalen over veranderingen rondom de pastorie en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Roel Rutten boeken
  Roel Rutten - Het verhaal van een ramp

  Was het de piloot, was het de mist of was het de verkeersleider? Het was het allemaal en nog veel meer. En toch is veertig jaar lang de schuld voor de grootste vliegramp aller tijden in de schoenen geschoven van de piloot. Onterecht, zoals dit boek laat zien.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Erik Dijkstra boeken
  Erik Dijkstra - Spitten voor de vijand

  Meer dan honderdduizend mannen werden vanaf september 1944 opgeroepen om te werken aan Duitse verdedigingswerken in Nederland. In de nog bezette provincies werden de arbeiders gedwongen tewerkgesteld aan de bouw van tankgrachten, loopgraven en schuttersputjes,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Mark Van Wonderen boeken
  Mark Van Wonderen - Chin.ind.spec.rest.

  Als verslaggever in Noord-Holland reisde freelance journalist Mark van Wonderen jarenlang kriskras door de provincie. Lopend door buurten viel hem op dat elk gehucht naast een kerk en een dorpskroeg ook veelal een Chinees-Indisch restaurant huisvestte. En dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Code+ Deel 2 A1-A2

  "Code+ is een methode voor hoogopgeleide anderstaligen om snel en efficiënt Nederlands te leren. Met Code+ leer je Nederlands aan de hand van concrete taaltaken. Je kunt het onder begeleiding van een docent of zelfstandig doorwerken. Code+ bestaat uit vier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  42,50
 • Hetty van der Kolk boeken
  Hetty van der Kolk - Mark

  Op 47-jarige leeftijd stapt Mark bewust uit het leven. Hetty van der Kolk vertelt haar persoonlijk verhaal als moeder van een volwassen zoon die lijdt aan depressie en alcoholverslaving en uiteindelijk bewust uit het leven stapt. Over het waarom en alles wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Michiel Kelder boeken
  Michiel Kelder - Bitcoins voor Dummies

  Hoewel de bitcoin al tien jaar bestaat, heeft het grote publiek pas sinds kort interesse in dit digitale betaalmiddel. Dat het zo lang heeft geduurd, komt vooral doordat er nogal wat techniek bij bitcoins komt kijken. Je hoeft echter geen technisch wonder te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Leen Steyaert boeken
  Leen Steyaert - Jouw menopauzeplan

  Advies op maat van Vlaanderens eerste menopauze-experte De laatste jaren kijkt iedereen veel positiever naar de menopauze. Het leven stopt niet meer bij vijftig, en gelukkig maar! Toch roept die nieuwe levensfase bij vrouwen nog veel vragen op: wat moet ik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Imke Müller-Hellmann boeken
  Imke Müller-Hellmann - Verdwenen in Duitsland

  Verdwenen in Duitsland vertelt het verhaal van elf slachtoffers van het concentratiekamp in het Oost-Friese dorpje Engerhafe. Dit kamp werd als een buitenkamp van Neuengamme ingericht ten behoeve van de aanleg van de zogenaamde Friesenwall. Er vielen in het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Bill Wagner boeken
  Bill Wagner - Handboek effectiever programmeren in C#

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.In het Handboek Effectiever programmeren in C# identificeert en belicht de internationale .NET-specialist Bill Wagner 50… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Acharya Shunya boeken
  Acharya Shunya - Ayurveda, als moderne levensstijl

  Acharya Shunya Ayurveda, als moderne levensstijl Een complete gids voor meer gezondheid en vitaliteit met veel respect voor de natuur Ayurveda, als moderne levensstijl is een praktische gids voor eenieder die op zoek is naar een compleet overzicht van deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,90
 • Henk D. Meijering, Han Nijdam boeken
  Henk D. Meijering, Han Nijdam - Wat is recht?

  In de middeleeuwen maakten ook de Groninger Ommelanden deel uit van het Friese rechtsgebied, dat zich uitstrekte van het Vlie (nu het IJsselmeer) tot aan de Wezer in Duitsland. Vanaf de 12e eeuw is het recht daarvan op schrift gesteld, oorspronkelijk in het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Frederic Adnet, Sandrine Trouvelot boeken
  Frederic Adnet, Sandrine Trouvelot - S.O.S. gids

  Als zich een ernstig medisch probleem voordoet - hoge koorts, migraine, buikpijn, pijn in de hartstreek... - stellen mensen zich dezelfde vragen: is het zo erg dat ik met spoed naar een dokter of het ziekenhuis moet? Of valt het allemaal nog wel mee? En wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Henk Jochemsen boeken
  Henk Jochemsen - Als de tak wil bloeien

  We leven in een wereld waarin nog steeds schrikbarende armoede voorkomt, waarin er meer vluchtelingen zijn dan ooit tevoren en een groeiende stroom van jonge migranten tracht te ontsnappen aan de situatie die zij als hopeloos ervaren. Een wereld waarin grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,90
 • Vincent van Vilsteren, J. Nokandeh boeken
  Vincent van Vilsteren, J. Nokandeh - Iran

  Meer dan 100.000 jaar geleden ontstonden op het grondgebied van het huidige Iran de eerste beschavingen. Met geraffineerde technieken vonden mensen manieren om in een moeilijk klimaat landbouw en veeteelt te ontwikkelen. In de loop van duizenden jaren kwam… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Lucy O'Brien boeken
  Lucy O'Brien - Madonna, Het icoon

  In deze herziene, diepgravende biografie wordt het geheim ontrafeld van Madonna, die al 35 jaar de grootste vrouwelijke popster ter wereld is. Madonna, de uitdagende hedendaagse versie van een eeuwenoud icoon, de artieste die zichzelf steeds opnieuw uitvindt:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Emma W. Brouwer boeken
  Emma W. Brouwer - Een boekje open over vitamine B6-vergiftiging

  Een boekje open over vitamine B6-vergiftiging Emma W. Brouwer liep een vitamine B6-vergiftiging op. Ze is niet de enige. Helaas zijn er nog steeds mensen die ziek worden door te veel vitamine B6 te slikken. Dat een vitamine B6-vergiftiging heel eenvoudig te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,80
 • Andries Baart boeken
  Andries Baart - De ontdekking van kwaliteit

  Geschreven voor wie geeft om kwaliteit en wil dat relationeel zorgen telt: student, professional, cliënt/patiënt, manager, bestuurder, toezichthouder en kwaliteitsmanager in zorg en welzijn.Dit boek sluit aan bij de recente ontwikkelingen van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Jan van Oudheusden boeken
  Jan van Oudheusden - De eerste Wereldoorlog

  De belangstelling voor de Eerste Wereldoorlog, de eerste echt totale oorlog, lijkt ook na honderd jaar alleen maar toe te nemen. Als gevolg van een vergissing van een chauffeur in Sarajevo kreeg een jonge Servische nationalist de kans aartshertog Franz… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00