Boeken over informatief & professioneel

 • Rita Van Audenrode boeken
  Rita Van Audenrode - VolHART

  Me too? #... Ik ook! Plots besef je twijfelend of weet je met zekerheid dat je grensoverschrijdend gedrag of seksueel misbruik meemaakt(e): incest ervaarde, aangerand of verkracht werd ... Wat ga je doen? Wat heb je nodig? Wie kan jou ondersteunen? Zoveel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Gerard Claassens boeken
  Gerard Claassens - Voorbeeldig en vermakelijk vertellen

  In de proloog van de Beatrijs, een van de verhalen in dit boek, roept de dichter Gods hulp in: 'Moge God het mij vergunnen dat ik de kern van dit verhaal juist weet te treffen en het tot een goed einde breng'. Of hem dat gelukt is, weet je alleen door het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Mike Dilkes, Alexander Dams boeken
  Mike Dilkes, Alexander Dams - Stop met snurken

  Goedkoper dan relatietherapie! Snurken is irritant voor je partner maar ook ongezond voor jezelf. In Stop met snurken beschrijft Mike Dilkes, KNO-arts in Londen, waardoor snurken komt en waarom je er iets aan moet doen. Niet door een operatie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Renske Suijver boeken
  Renske Suijver - Mesdag & Japan. De Mesdag Collectie in focus

  Kunstschilder en verzamelaar Hendrik Willem Mesdag verzamelde aan het eind van de 19de eeuw een brede collectie Japanse objecten, van samoeraizwaarden en bontgekleurd aardewerk tot bronzen kraanvogels en majestueuze altaarvazen. Japanse toegepaste kunst was… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Jacqueline Bel, Rick Honings, Jaap Grave boeken
  Jacqueline Bel, Rick Honings, Jaap Grave - Multatuli nu. Nieuwe perspectieven op Eduard Douwes Dekker en zijn werk

  In 2017 was het honderddertig jaar geleden dat Eduard Douwes Dekker overleed. Maar wat betekent Multatuli voor de huidige tijd? Het laatste deel van zijn Volledige werken is meer dan twintig jaar geleden verschenen en de bekroonde biografie van Dik van der… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • H. Ronnes, N.H. Bijleveld, J.C.C.F.M. van den Borne boeken
  H. Ronnes, N.H. Bijleveld, J.C.C.F.M. van den Borne - Virtus 24/2017

  Dit meertalige tijdschrift is een forum voor wetenschappelijke artikelen over onderzoek naar de geschiedenis van adel en patriciaat en verwante onderzoeksgebieden zoals genealogie, heraldiek en kastelen. De artikelen kennen verschillende invalshoeken:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Pauline Ottervanger, Wilma Smit boeken
  Pauline Ottervanger, Wilma Smit - Wat elke vrouw moet weten

  Wilma Smit en Pauline Ottervanger, twee ervaren gynaecologen geven in Wat elke vrouw moet weten! antwoord op alle vragen over het vrouwelijk geslachtsorgaan, hormonen, kwalen en normale werking. Van eerste menstruatie tot menopauze. Met duidelijke informatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Alexander Swanston, Malcolm Swanston boeken
  Alexander Swanston, Malcolm Swanston - Atlas van de tweede wereldoorlog

  Dit boek geeft de beslissende veldslagen en gebeurtenissen van de Tweede Wereldoorlog weer. De gedetailleerde kaarten en verklarende uitleg maken de grootste wereldbrand in de menselijke geschiedenis inzichtelijk, vanaf de Duitse inval in zijn buurlanden tot… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ian Barnes boeken
  Ian Barnes - Historische atlas van het Jodendom

  Dit is het fascinerende verhaal van de vierduizend jaar oude geschiedenis van het joodse geloof. Historische atlas van het jodendom biedt een gedetailleerd overzicht, van de komst van de joden in het oude Palestina tot de moderne Israëlische staat. Ruim… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Herwi Rikhof boeken
  Herwi Rikhof - Een schatkamer voor pelgrims. De Cenakelkerk van de Heilig Landstichting

  De Cenakelkerk van de Heilig Landstichting is een onder - deel van het 'Grootste Museum van Nederland', een project van het Catharijneconvent om het religieuze erfgoed in Nederland onder de aandacht te brengen. De Cenakelkerk is een schatkamer: een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Tania Stadsbader boeken
  Tania Stadsbader - Wankele Wilma neemt je mee naar Dizzyland

  Je kijkt met je ogen. Met je oren hoor je en ruiken doe je met je neus. Om te proeven heb je een tong, om te voelen vingers en de rest van je huid. Maar welk deel van je lichaam zorgt voor je evenwicht? Want dat heb je nodig voor letterlijk alles wat je doet.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Siebe Wittebrood boeken
  Siebe Wittebrood - Slanker door Kanker

  Op zijn 24ste krijgt Siebe Wittebrood te horen dat hij aan een zeldzame vorm van kanker lijdt. Wereldwijd zijn er maar twintig andere gevallen bekend. Er is dan ook geen standaardbehandeling voorhanden.In Slanker door kanker schrijft Wittebrood openhartig en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Philip Spinhoven, Claudi Bockting, Eric Ruhe, Jan Spijker boeken
  Philip Spinhoven, Claudi Bockting, Eric Ruhe, Jan Spijker - Comorbiditeit van psychische stoornissen

  Het gelijktijdig of op elkaar volgend voorkomen van meerdere psychische stoornissen bij dezelfde persoon is eerder regel dan uitzondering. Deze comorbiditeit of multimorbiditeit is groter dan op grond van het toeval verwacht kan worden en roept de fundamentele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Etienne van den Steen boeken
  Etienne van den Steen - Carol Deutch

  Dit is een gedramatiseerde biografie van een kunstschilder van Antwerps-Hongaars-Joodse origine die gedurende het Interbellum in Oostende verblijft. Gedramatiseerd, omdat de auteur het hoofdpersonage in een levendige en authentieke context weet te plaatsen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  60,00
 • Elias van der Plicht boeken
  Elias van der Plicht - Leven in bezet Nederland 1943

  1943 is het jaar van de ommekeer. Door de Duitse nederlagen in Rusland en Noord-Afrika en het geleidelijk terugdringen van de Japanners in de Grote Oceaan wordt duidelijk dat nazi-Duitsland de oorlog niet gaat winnen. In januari eisen de geallieerden de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Pieter Stokvis boeken
  Pieter Stokvis - Poste restante 1780-1920. Getuigenissen over alledaags bestaan

  Poste restante verwijst naar bewaard gebleven brieven als bronnen om het dagelijks leven tussen 1780 en 1920 te belichten. Omdat persoonlijke getuigenissen als grondstof voor het verhaal dienen, kan deze invalshoek 'egodocumentair' genoemd worden. Voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • J. Bader boeken
  J. Bader - kroniek van 'n vervolging

  Dit boek beschrijft de lotgevallen van de joodse mensen in Bergen op Zoom en wijde omgeving in de roerige tijd van het Nationaal-Socialisme. Dit is geen oorlogsgeschiedenis die zich beperkt tot de periode van 10 mei 1940 tot en met 5 mei 1945, maar een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • J. Bader boeken
  J. Bader - Kroniek van 'n vervolging

  Dit boek beschrijft de lotgevallen van de joodse mensen in Breda en wijde omgeving in de roerige tijd van het Nationaal-Socialisme. Dit is geen oorlogsgeschiedenis die zich beperkt tot de periode van 10 mei 1940 tot en met 5 mei 1945, maar een uitvoerige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • J. Bader boeken
  J. Bader - kroniek van 'n Vervolging Tilburg, Waalwijk eo

  Dit boek beschrijft de lotgevallen van de joodse mensen in Tilburg en wijde omgeving in de roerige tijd van het Nationaal-Socialisme. Dit is geen oorlogsgeschiedenis die zich beperkt tot de periode van 10 mei 1940 tot en met 5 mei 1945, maar een uitvoerige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • J. Bader boeken
  J. Bader - Kroniek van 'n Vervolging Oss, Uden eo

  Dit boek beschrijft de lotgevallen van de joodse mensen in Oss en wijde omgeving in de roerige tijd van het Nationaal-Socialisme. Dit is geen oorlogsgeschiedenis die zich beperkt tot de periode van 10 mei 1940 tot en met 5 mei 1945, maar een uitvoerige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • J. Bader boeken
  J. Bader - Kroniek van 'n Vervolging Eindhoven eo

  Dit boek beschrijft de lotgevallen van de joodse mensen in Eindhoven en wijde omgeving in de roerige tijd van het Nationaal-Socialisme. Dit is geen oorlogsgeschiedenis die zich beperkt tot de periode van 10 mei 1940 tot en met 5 mei 1945, maar een uitvoerige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Adriaan Honig, Jeroen Lijmer, Bastiaan Verwey boeken
  Adriaan Honig, Jeroen Lijmer, Bastiaan Verwey - Handboek psychiatrie in het ziekenhuis

  Psychiatrie in het algemeen ziekenhuis speelt een steeds prominentere rol in het psychiatrische zorgaanbod. Voor patiënten met ernstige psychiatrische aandoeningen - met gemiddeld een twintig jaar kortere levensverwachting - is specialistische ziekenhuiszorg… (Harde kaft)

  Lees meer...
  65,00
 • Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands-Frans

  Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands-Frans, nieuwe editie! In dit Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands-Frans vind je alles wat je nodig hebt voor het schoolvak Frans en het eindexamen op de middelbare school. Ook bij gebruik thuis of bij een taalcursus is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Wim Coster boeken
  Wim Coster - Het wolfsmeisje

  In de zomer van 1717 wordt in de bossen bij Zwolle een volkomen verwilderd meisje aangetroffen. Ze is uiterst schuw en stoot slechts rauwe klanken uit. Boeren weten haar met netten te vangen, waarna 'de wilde deerne' op kosten van het stadsbestuur wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Dita van Wieren-Maan boeken
  Dita van Wieren-Maan - Met tranen in mijn ogen

  "Met tranen in myn ooggen vat ik de pen op," zo schrijft Maria Malijs in 1828 vanuit een kolonie van Weldadigheid in Drenthe aan de regenten en regentessen van het Heilige Geest Weeshuis. Ze heeft heimwee naar Leiden en voelt zich diep ongelukkig. Maria's… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50