Boeken over informatief & professioneel

 • Axel Ruiters, Felix Sperans boeken
  Axel Ruiters, Felix Sperans - Briefwisseling tussen een schizofreen en een autist

  Door stil te staan bij je eigen en andermans perspectief, bij de verschillende accenten en facetten van menselijke interactie, verrijk je je blik op het leven. Verrijken is ook wat dit boek doet. De auteurs geven inkijk in hun psychische kwetsbaarheid en in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Wim Braam boeken
  Wim Braam - Energie

  Wim Braam is van huis uit biofysicus. Zijn belangstelling gaat uit naar natuurfilosofie en vrijwel alle vormen van wetenschap. Hij schreef een serie boeken over technieken die een rol spelen in chemische, biologische en medische laboratoria. Altijd al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Maartenjan Hoekstra boeken
  Maartenjan Hoekstra - Stedebouwkundig(e) ­ontwerpen in woorden

  The realisation of an urban design involves many players, such as designers, critics, politicians, journalists, public relations specialists and residents. In order to consult with each other they make use of drawings, but also frequently of words, to be able… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Peter Luscuere boeken
  Peter Luscuere - Circulariteit, op weg naar 2050?

  Dit boek is geschreven naar aanleiding van de ministeriële publicatie ‘Rijksbreed programma Circulaire Economie’ uit september 2016, waarin de ambitieuze doelstelling wordt uitgesproken dat Nederland zich voor 2050 moet ontwikkelen naar een volledig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Dr. Fried Schmidt-Marlissa en Martha Schmidt-Marlissa-Gelzenleuchter

  DR. FRIED SCHMIDT-MARLISSA en Martha Schmidt-Marlissa-Gelzenleuchter Veendamse musici op de grens van twee werelden Dit boek is het resultaat van een jarenlange speurtocht door de auteur naar de persoon van Dr. Fried Schmidt-Marlissa (1894-1946), zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jurgen Thyssen boeken
  Jurgen Thyssen - Biologisch Gezond voor De Hond

  "Biologisch gezond-de gouden raad uit Kaya's kruidentuin", is een boek dat je kan begeleiden met de verzorging van je hond. Waar de natuur een helpende hand en een goede oplossing kan bieden, is fabrieksmedicatie overbodig. Vlooien, teken, huidproblemen, voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Remsen Wolff boeken
  Remsen Wolff - All American Girls

  Remsen Wolff's liefdevolle portretten van New Yorkse travestieten, transseksuelen en transgenders.Remsen Wolff (1940-1998) was een autodidact straat- en studiofotograaf die zelden met zijn werk naar buiten is getreden. Zijn in 2019 ontdekte archief, dat een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Stefan de Groot boeken
  Stefan de Groot - Procreate 4 Handleiding

  Procreate is de beste teken en schilder app voor de iPad. Je kan de app gebruiken als schetsboek, maar je kan er ook volwaardige kunstwerken mee maken. Als je de app eenmaal hebt aangeschaft in de AppStore dan zijn daarna alle updates gratis. In dit boek legt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Pieter Meulendijks boeken
  Pieter Meulendijks - Verdrongen geschiedenis

  In 2016 publiceerde Pieter Meulendijks Een nieuwe geschiedenis van Vietnam en in 2017 een verkorte uitgave Van de Trungzusters tot Ho Chi Minh. Figuren in de geschiedenis van Vietnam. Recensies spraken over ‘Een prestatie van formaat’, ‘warm… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,95
 • Wessel Stoker boeken
  Wessel Stoker - God opnieuw verbeeld

  Stokers 'God opnieuw verbeeld' is het nieuwe standaardwerk over religieuze symboliek in de moderne kunst. De opvolger van Van der Leeuws 'Wegen en grenzen'.Het is verrassend hoe religieuze symboliek in de moderne kunst een breed publiek aanspreekt. Ook bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Johan van Merriënboer boeken
  Johan van Merriënboer - Mansholt

  Sicco Mansholt (1908-1995) staat voor de ontwikkeling van Europa vanaf de beginjaren van de Europese Gemeenschap, voor socialisme, voor naoorlogse internationale politiek, voor rationale landbouw gericht op productieverhoging, maar ook, aan het eind van zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • NIMH boeken
  NIMH - Vrij!

  Tussen juni 2019 en mei 2020 is het 75 jaar geleden dat de geallieerden de Tweede Wereldoorlog in hun voordeel beslisten en nazi-Duitsland versloegen. Europa was bevrijd, een gebeurtenis die sindsdien jaarlijks groot wordt gevierd. In dit historische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Illand Pietersma boeken
  Illand Pietersma - Wim Biewenga-Langs berg en dal klinkt hoorngeschal

  Een hamer, een zaag, een rasp en een schaar. Het is niet meteen het gereedschap dat je verwacht in een schildersatelier. Op de werktafel van Wim Biewenga liggen wel meer opvallende dingen: stukjes gekleurd papier, houten speelblokken en een bouwseltje van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Sean Smith boeken
  Sean Smith - Ed Sheeran

  Het fascinerende en onthullende portret van een van de succesvolste en meest geliefde popsterren ter wereld. Biograaf Sean Smith beschrijft de wonderlijke reis van Ed Sheeran, de verlegen, stotterende jongen die een wereldwijde sensatie werd, zonder ooit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Vincent Dumas boeken
  Vincent Dumas - Serial Killers

  Zij hielden de wereld in hun greep met hun afschuwelijke en ondenkbare daden: de seriemoordenaars, ogenschijnlijke gewone burgers die zich onder ons verborgen houden. Van het mysterie van Jack the Ripper in Londen tot de school shootings in de VS, in dit boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marijke Kolk, Margriet Wentink boeken
  Marijke Kolk, Margriet Wentink - Blootgelegd

  Blootgelegd portretteert 30 mensen die een traumatiserende gebeurtenis hebben meegemaakt. Welke impact heeft zo’n schokkende gebeurtenis? De geportretteerden tonen hun kwetsbaarheid en hun veerkracht.Blootgelegd toont in woord en beeld de portretten van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  42,50
 • S.T. Houweling, S.J.J. Logtenberg, H.J.G. Bilo, W.J.C. De Grauw boeken
  S.T. Houweling, S.J.J. Logtenberg, H.J.G. Bilo, W.J.C. De Grauw - Protocollaire zorg Chronische Nierschade (CNS)

  Mensen met chronische nierschade krijgen terecht steeds meer aandacht in de eerste lijn. De NHG-Standaard Chronische Nierschade biedt huisartsen en praktijkondersteuners houvast, maar is vaak niet direct en makkelijk te implementeren in de huisartsenpraktijk.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Bene Bailleul boeken
  Bene Bailleul - In 10 stappen een topteam

  Werk jij als teamleider of teamlid in een team waarvan de samenwerking beter kan? Kan jouw team nog beter presteren en wil jij betere relaties met je collega’s? Kortom, wil jij ook behoren tot een topteam? Dan is dit boek voor jou. De sleutel om te komen tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Arnoud Kuipers boeken
  Arnoud Kuipers - In 10 stappen van klant naar ambassadeur

  Jij bent ambitieus en supergoed in jouw vakgebied. Je bent constant op jacht naar nieuwe klanten. Je weet dat er meer rendement uit je bestaande klanten te halen valt. Daarom besteed je veel geld, tijd en moeite om die nieuwe klanten te werven. Je levert de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Daisy Goddijn boeken
  Daisy Goddijn - In 10 stappen de beste start voor je boek

  Een boek is een ideaal marketingmiddel voor je bedrijf. Met een boek krijg je niet alleen meer naamsbekendheid, maar nog belangrijker, je wint ook het vertrouwen van jouw potentiële klant. En dat kun je goed gebruiken als ondernemer. Wil jij ook een boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Wilke de Werk boeken
  Wilke de Werk - In 10 stappen naar je vrijheid

  Droom jij van een leven waarin je kunt werken waar je wilt, wanneer je wilt en met wie je wilt? Ben je niet gelukkig in je huidige leven en wil je het anders? Wil je verder groeien in netwerkmarketing en wil je meer vrijheid? Wil jij je leven écht veranderen?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Karen Dijkstra-Wiersma boeken
  Karen Dijkstra-Wiersma - In 10 stappen leren vanuit talent

  Heeft jouw kind moeite op school, weinig zelfvertrouwen of faalangst? Heb je het gevoel dat ‘het’ er wel in zit, maar er niet uit komt? Past het huidige onderwijssysteem niet bij de manier waarop jouw kind leert? Is je kind hoogbegaafd, hooggevoelig, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Zing en speel mee met Drs. P

  Drs. P liet een indrukwekkend en omvangrijk oeuvre na. Hij wordt geroemd om zijn originele geest, droge humor en verbeeldingskracht, en zijn werk is verrassend, vol fantasie en bizarre wendingen. Zijn ollekebollekes staan in ieders geheugen gegrift, en ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Rui Santos, Sara Santos boeken
  Rui Santos, Sara Santos - Raspberry Pi project handboek

  20 makkelijke en creatieve elektronicaprojecten voor kinderen én volwassenen! Het Raspberry Pi project handboek is een beginnersboek geschikt voor iedereen die houdt van elektronica en programmeren. Na een spoedcursus Raspberry Pi om aan de slag te kunnen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Maximiliaan Martens, Danny Praet boeken
  Maximiliaan Martens, Danny Praet - Het Lam Gods

  Het Lam Gods van de Gebroeders van Eyck (1432) wordt wereldwijd erkend als een uitzonderlijk kunstwerk en als één van de meest invloedrijke schilderijen ooit gemaakt. Op ‘s werelds eerste grote olieverfschilderij is de religieuze mystiek alom aanwezig. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  59,00