Boeken over informatief & professioneel

 • Tom Sligting boeken
  Tom Sligting - De sprekersbijbel

  Na vijfentwintig jaar ervaring en bijna vierduizend shows als spreker/comedian in het theater en op evenementen bij het bedrijfsleven heb ik een aardig beeld wat er gaande is in Nederland als het om presenteren gaat. Laten we zeggen dat er nog een wereld te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Thomas Beekman, Marilou Van der Keur boeken
  Thomas Beekman, Marilou Van der Keur - My Energy Notes

  Veel mensen denken dat vitaliteit te maken heeft met gezonde voeding en voldoende beweging. Maar het is veel meer dan dat. Vitaliteit is levenskracht. Energie die door je lijf stroomt. Je vitaal, krachtig en energiek voelen is een eerste levensbehoefte. Bouwen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Soeredj Monorath boeken
  Soeredj Monorath - Gedragsanalyse en effectieve communicatiestrategieën

  Het vakgebied van de trainer-coach bestaat uit verschillende zaken, zoals het adviseren, trainen en coachen van klanten (trainees). Daarbij bouw je snel en verantwoord aan een sterke relatie met jouw klanten. Vaak met als doel het aanleren van een verbeterde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Hans van Tellingen boeken
  Hans van Tellingen - Waarom stenen winkels winnen

  Waarom Stenen Winkels Winnen? Dat is logisch, toch? Dit boek beschrijft waarom. Met de waarheid over de winkelleegstand. Is deze wel zo hoog? Met de waarheid over het percentage dat online besteed wordt. Gaat het eigenlijk wel om grote bedragen? Met de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Carel van Gestel boeken
  Carel van Gestel - Tot het rode licht gedoofd is

  Bij de aanleg van de eerste spoorlijnen in Nederland bestond er al een flink netwerk van bestrate en onbestrate wegen, die van belang waren voor het lokale en interlokale vervoer van mensen en goederen en waarover diligences, getrokken door twee of drie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Hanneke Van der Heijden, Fokke Gerritsen boeken
  Hanneke Van der Heijden, Fokke Gerritsen - Standplaats Istanbul

  In boekpublicaties over Turkije zijn culturele onderwerpen al jaren onderbelicht. De aandacht voor Turkije richt zich bijna exclusief op de politieke actualiteit. Maar we doen een land te kort als we het alleen via zijn politieke actualiteit willen begrijpen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Jonne Harmsma boeken
  Jonne Harmsma - Jelle zal wel zien

  Was Jelle Zijlstra inderdaad de guitige en vertrouwenwekkende figuur zoals Wim Kan hem bezong in ‘Jelle zal wel zien’? Zeker, maar evenzeer blijkt uit deze met vaart geschreven biografie dat de econoom uit het Friese Oosterbierum een sluwe politicus was… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Jac. J. Baart, Lennart van Oudheusden boeken
  Jac. J. Baart, Lennart van Oudheusden - Target Rotterdam

  Geallieerde bommen maakten méér slachtoffers in Rotterdam dan de Duitse bommen op 14 mei 1940. Dit leed is extra moeilijk te bevatten, omdat het werd aangericht door onze latere bevrijders. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd de regio Rotterdam meer dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Remieg Aerts, Klaas van Berkel, Babette Hellemans boeken
  Remieg Aerts, Klaas van Berkel, Babette Hellemans - Alles is cultuur

  De cultuurgeschiedenis heeft de laatste dertig jaar een onstuimige groei doorgemaakt. Huizinga maakte een revival door, er kwam aandacht voor de sociale geschiedenis van cultuuruitingen en dankzij de opkomst van de mentaliteitsgeschiedenis en cultural turn in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Kristine McKenna, Stijn Huijts boeken
  Kristine McKenna, Stijn Huijts - David Lynch, someone is in my house

  Kristine McKenna, Michael Chabon, Stijn Huijts e.a. Het visuele universum van David Lynch: een volledig overzicht David Lynch is onmiskenbaar een van de invloedrijkste Amerikaanse film- en televisie-makers van de twintigste eeuw. Zijn beeldend werk is minder… (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,00
 • Joeri De Bruyn boeken
  Joeri De Bruyn - Leuven, 25 jaar Stadsvernieuwing

  Met de vernieuwing van de stationsomgeving geldt Leuven als een van de pioniers van de golf van stadsvernieuwing die de voorbije decennia door de Vlaamse steden trok. Later volgden andere bekroonde projecten zoals de Vaartkom, de Centrale Werkplaatsen, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Peter H. Cramer Bornemann boeken
  Peter H. Cramer Bornemann - Het einde van de democratie en het begin van de nieuwe wereldorde

  Francis Fukuyama, na de val van de Berlijnse muur, suggereert in zijn boek "Het einde van de geschiedenis", een wereld zonder geweld. De koude oorlog tussen Amerika en de Sovjet Unie was beëindigd. De democratie zou wereldwijd worden overgenomen. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Alfred van Egmond boeken
  Alfred van Egmond - Verstopte oren?

  Patiënten met een ernstige psychiatrische aandoening (EPA) kunnen een bijzondere presentatie van lichamelijke klachten hebben door het psychiatrische ziektebeeld en/of de psychiatrische medicatie. De meeste zorgverleners hebben incidenteel met hen te maken en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Luc Alofs boeken
  Luc Alofs - Koloniale mythen en Benedenwindse feiten

  De geschiedschrijving van de zogenaamd Spaanse periode van de Benedenwindse eilanden Curaçao, Aruba en Bonaire (ca. 1499-1634/6) wordt nog steeds gedomineerd door koloniale mythes over inheemse bewoners en Spaanse encomenderos. Inheemse bewoners worden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  75,00
 • Krijn Soeteman boeken
  Krijn Soeteman - Cryptovaluta voor Dummies

  Vraag je je af hoe het nou eigenlijk zit met al die verschillende cryptovaluta zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Monero, IOTA en Icon? Waarom is er een blockchain voor nodig? Wat is daar het voordeel van en wanneer heb je er niets aan? En is valuta… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Johanneke Bosman boeken
  Johanneke Bosman - Op bezoek bij Sint Nicolaas

  Johanneke Bosman Op bezoek bij Sint Nicolaas, een reisgids Reis met deze gids langs fysieke plaatsen maar vooral langs het le gendarische leven van Sint Nicolaas en de daaruit voortgekomen tradities en feesten. Het boek is niet bedoeld om een standpunt in te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jacomette de Blois boeken
  Jacomette de Blois - Iedere dag komt het voorbij

  Jacomette de Blois Iedere dag komt het voorbij. Ouder worden met de oorlog 'Sinds ik me íets kan herinneren, bestaat de Tweede Wereldoorlog voor mij.' 'Mijn ouders vonden elkaar in de mobilisatie. Een koffer vol brieven uit de oorlog vertelt hun verhaal.'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Andris J. Kursietis boeken
  Andris J. Kursietis - The Lions of Finland

  After more than 100 years of subjugation by Russia, Finland took advantage of the power vacuum created by the Bolshevik uprising and resulting demise of the royal house of Romanov in 1917 to proclaim its independence. The preservation of this independence was… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ronan Farrow boeken
  Ronan Farrow - Oorlog tegen vrede

  Oorlog tegen vrede van Ronan Farrow is een uiterst relevant boek over waarom Amerika steeds vaker militair ingrijpen en inzet van inlichtingendiensten verkiest boven diplomatie en vredesonderhandelingen. De Verenigde Staten zijn een natie geworden die eerst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Centrum Voor parlementaire geschiedenis boeken
  Centrum Voor parlementaire geschiedenis - Regio versus Randstad

  Het Centrum voor Parlementaire Geschiedenis is een samenwerkingsverband van de Radboud Universiteit Nijmegen en de Stichting Parlementaire Geschiedenis te Den Haag. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jaap de Jong, Olga van Marion, Adriaan Rademaker boeken
  Jaap de Jong, Olga van Marion, Adriaan Rademaker - Vertrouw mij!

  Van de retorica van Aristoteles tot de lessen van Oprah, van climategate tot vox pop, van Odysseus tot Baudet. Motorbendes, boerkadragers, tattoobezitters, maar ook politici, kunstenaars, journalisten= We maken ons allemaal zorgen over hoe we door anderen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • JC

  JC. 150 uitspraken van Jezus Liefdevol, streng, alledaags, rechtvaardig en wijs. JC. Een koffietafelboek Op elke pagina een indrukwekkend beeld, dat Jezus’ woorden nog dichterbij brengt. Zeker met de bijbehorende mobiele app. JC. Een uitnodiging Wees even… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Michel Tonino boeken
  Michel Tonino - Topteam in uitvoering

  Ben je uitvoerder, projectleider of directeur in de bouw? Dan weet je dat een TOPteam op de bouwplaats niet vanzelfsprekend ontstaat. Hoe kun je sneller en efficiënter bouwen, zonder dat het harder werken wordt? Hoe stem je de werkzaamheden nog beter op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Joachim Naudts, Rein Deslé boeken
  Joachim Naudts, Rein Deslé - Extra: Elitair

  Is 'Extra' elitair? Als we er de strikte definitie volgens Van Dale op nalezen, "voor een select groepje" dan is 'Extra' in essentie een elitair tijdschrift. Er worden slechts duizend exemplaren gedrukt en verspreid enkel in de "gespecialiseerde" boekhandel.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,35
 • Jolande Withuis boeken
  Jolande Withuis - Leve het leven

  Het boek Leve het leven. Over vrijheid en de biografie bevat de uitgebreide en geannoteerde tekst van de 47ste Huizinga-lezing, die op vrijdag 7 december is uitgesproken door socioloog en schrijver Jolande Withuis in de Pieterskerk in Leiden. Co-referent was… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95