Boeken over informatief & professioneel

 • Ellen De Vriend boeken
  Ellen De Vriend - De tien van Renesse

  Eén van de meest dramatische oorlogsverhalen dat verteld moet worden.Het ophangen van de 'Tien van Renesse' op 10 december 1944 is een van de ergste oorlogsmisdaden van de Duitsers in Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Nog jaarlijks worden de 'Tien van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Henny van Lienden, Hiske Calsbeek boeken
  Henny van Lienden, Hiske Calsbeek - Waardevolle zorg

  Was het niet zo lang geleden bijna onfatsoenlijk om het in de zorg over geld te hebben, tegenwoordig lijkt het soms alsof het in de zorg alleen maar over geld gaat. De focus op geld heeft niet altijd positieve consequenties voor de geleverde kwaliteit. Dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Arie Bos boeken
  Arie Bos - Gebruik je hersens!

  Voor de meeste boeken o ver hersenen moet je een universitaire of tenminste een voortgezette opleiding hebben gevolgd om ze te kunnen lezen. Dat geldt ook voor zijn eigen boeken, bedacht Arie Bos. Terwijl hij eigenlijk vond, dat iedereen zou moeten kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Tim van Veelen boeken
  Tim van Veelen - Zij die stierven voor vrede

  1945 | Zutphen zucht onder de laatste dagen van de oorlog. Gedesillusioneerde nazi's bieden tegenstand, feller dan ooit. Als vader moet A.C. Oskam zijn gezin veilig stellen, maar als verzetsman moet hij soms risico's nemen. Negen andere verzetshelden maken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • S.P.J. van Alphen, R.C. Oude Voshaar, F. Bouckaert boeken
  S.P.J. van Alphen, R.C. Oude Voshaar, F. Bouckaert - Handboek persoonlijkheidsstoornissen bij ouderen

  De ouderenzorg is sterk in ontwikkeling. Zeker ook als het gaat om ouderen met een persoonlijkheidsstoornis. Deze hoogcomplexe groep van 65-plussers werd voorheen ondergediagnosticeerd en onderbehandeld of er werd onterecht aangenomen dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  65,00
 • J.B. Vuyk-Bosdriesz boeken
  J.B. Vuyk-Bosdriesz - Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands-Spaans

  Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands-Spaans, nieuwe editie! In dit Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands-Spaans vind je alles wat je nodig hebt voor het schoolvak Spaans en het eindexamen op de middelbare school. Ook bij gebruik thuis of bij een taalcursus is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands-Engels

  Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands-Engels, nieuwe editie! In dit Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands-Engels vind je alles wat je nodig hebt voor het schoolvak Engels en het eindexamen op de middelbare school. Ook bij gebruik thuis of bij een taalcursus is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Wijnand van der Sanden boeken
  Wijnand van der Sanden - Geschiedenis van Drenthe. Een archeologisch perspectief

  Drenthe kent een lange bewoningsgeschiedenis. De oudste sporen van menselijke aanwezigheid gaan zeker 50.000 jaar terug, misschien wel meer dan 100.000 jaar. In die lange periode voltrekken zich grote veranderingen. Gedurende het grootste deel van die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,50
 • Gerard Aalders boeken
  Gerard Aalders - Wilhelmina, werkelijkheid en fictie

  Was koningin Wilhelmina een vorstin van mythische proporties of een koningin van de mythe? Terwijl haar koningschap nog steeds met talloze raadsels is omgeven was Wilhelmina (1880 - 1962) als koningin razend populair. Voor haar dood heeft ze veel documenten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Luc Surdiacourt boeken
  Luc Surdiacourt - De Marollen

  De Marollen. Een eeuwenoud misverstand werpt een volledig nieuw licht op de naam en de evolutie van de bekendste volksbuurt in België. Wat begon als een eenvoudige voorbereiding van een gidswandeling door de Marollenwijk, mondde uit in zeven jaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Lucienne Damen boeken
  Lucienne Damen - Tijdreizen

  De schrijfster van dit boek neemt u, door middel van herinneringen uit haar leven, mee op een reis door de tijd. Luciënne Damen, in 1962 geboren in Den Haag en opgegroeid in het Haagse Laakkwartier, vertelt anekdotes, herinneringen, serieuze gedachtegangen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,09
 • Hans Van Zon boeken
  Hans Van Zon - De verwarring van links

  In hoeverre is het electorale falen van centrumlinkse partijen in het Westen te wijten aan de ideologische ommekeer die zich sinds 1968 binnen die partijen heeft voltrokken? Naast de erfenis van de libertaire revolutie van de jaren zestig is er het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,44
 • Arie Pieters boeken
  Arie Pieters - Diepe sporen

  Arie Pieters, woonachtig in 's-Gravendeel, is in het dagelijkse leven o.a. actief als fotograaf, tekstschrijver op het gebied van reclame & promotie en freelance correspondent voor een regiokrant. Eerder schreef hij boeken over de monumentale bomen en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Ewoud Sanders boeken
  Ewoud Sanders - Topstukken uit de collecties van het Joods Cultureel Kwartier

  Schitterende synagogen, markante gebouwen en indrukwekkende herdenkingsplaatsen kleuren het straatbeeld van de oude Amsterdamse Jodenbuurt. In het hart daarvan bevindt zich op nog geen vierkante kilometer het Joods Cultureel Kwartier, dat gemarkeerd wordt door… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Rein van Willigen boeken
  Rein van Willigen - Walt Disney

  Met Walt Disney, de man, de muis, de magie schetst Van Willigen een duidelijk én objectief beeld van de man die de grondlegger was van het meest invloedrijke entertainmentconcern ter wereld, The Walt Disney Company. Zijn eerdere boek Mou$e Entertainment werd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Liesbeth Geevers, Violet Soen boeken
  Liesbeth Geevers, Violet Soen - Nieuwe Tijdingen Sacrale ruimte in de vroegmoderne Nederlanden

  Terwijl de tijd vervliegt, is ruimte weerbarstig. Dat bleek in het bijzonder in de Reformatietijd van de zestiende en zeventiende eeuw. Toen werd het religieuze landschap weliswaar grondig hertekend, maar ruimtes die van oudsher een sacrale status hadden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Yvonne Bontekoning, Cocky Hoogeveen boeken
  Yvonne Bontekoning, Cocky Hoogeveen - Voetentraining

  Handboek voor de scheve grote teen Hebt u last van een scheve grote teen? Bent u bang dat het erger wordt? Een op de vier mensen heeft een scheve grote teen en heeft daar in meer of mindere mate last van. De klachten, veroorzaakt door deze hallux valgus, zoals… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,97
 • Mart van Duijn boeken
  Mart van Duijn - Bijdragen tot de Geschiedenis van de Nederlandse Boekhandel. Nieuwe Reeks Delftse Bijbel

  De Delftse Bijbel van 1477 is het eerste boek dat werd gedrukt in de Nederlandse taal. Dit gebeurde tegen de achtergrond van belangrijke historische ontwikkelingen: de uitvinding van de boekdrukkunst, de groei van de steden als centra van kennis en cultuur en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • Elise Wensvoort-Oranje boeken
  Elise Wensvoort-Oranje - De rijwielbrancard

  De dag- en nachtrapporten van de Schiedamse politie zijn voor genealogen zoals Elise Wensvoort- Oranje een bron van onschatbare waarde. Elise vond er informatie over de rijwielbrancard, een voor vele onbekend vervoer voor zieken vanaf 1914. Maar er is meer,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Heleen Kole boeken
  Heleen Kole - Polderen of niet? Participatie in het bestuur van de waterschappen Bunschoten en Mastenbroek vóór 1800

  'Polderen' is in de hedendaagse politiek een vertrouwd begrip, maar hoe zat het met polderen in de vroegere Nederlandse waterschappen? Waarover werd onderhandeld achter de middeleeuwse dijken en wie beslisten mee? Uitgerekend toen de beste jaren van de Gouden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Bettine Siertsema boeken
  Bettine Siertsema - Uit de diepten Werkboek

  Dit boek bevat een selectie teksten uit dagboeken en memoires van overlevenden van de nazi concentratiekampen. Het zijn aangrijpende teksten die de condition humaine in kaart brengen. Wat zich aan het begrip lijkt te onttrekken, wordt toch onder woorden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Sander Hunink boeken
  Sander Hunink - Het oeroude geslacht Hunink

  Geschiedenis en genealogie van de familie Hunink uit Deventer en Lichtenvoorde. Tevens een verklaring van de naam Hunink en afgeleide namen, die zijn oorsprong heeft in de regio Achterhoek-Westfalen.Dit boek beschrijft de afkomst en geschiedenis van de familie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Karin van Lieverloo, Feico Hoekstra boeken
  Karin van Lieverloo, Feico Hoekstra - We Are Food. Je bent wat je eet - over de kunst van voedsel

  Zonder voedsel kan niemand leven. Maar hoe vaak staan we nou eigenlijk stil bij wat we elke dag weer eten? In 'We Are Food' maakt een ruime selectie kunstwerken de kijker op originele wijze bewust van onze weliswaar dagelijkse maar desondanks gecompliceerde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anthony Donner boeken
  Anthony Donner - Dutch DJs

  Het grootste DJ boek ooit gemaakt! Al meer dan 160 keer in de internationale media belicht! Het Dutch DJs boek is het grootste en meest omvangrijke koffietafelboek over de mens achter de Nederlandse DJ/Producer - en hoe deze zijn grenzen verlegt. Daarnaast… (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,95
 • Rita Van Audenrode boeken
  Rita Van Audenrode - VolHART

  Me too? #... Ik ook! Plots besef je twijfelend of weet je met zekerheid dat je grensoverschrijdend gedrag of seksueel misbruik meemaakt(e): incest ervaarde, aangerand of verkracht werd ... Wat ga je doen? Wat heb je nodig? Wie kan jou ondersteunen? Zoveel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95