Boeken over informatief & professioneel

 • Adam Zamoyski boeken
  Adam Zamoyski - Napoleon

  Over niemand is meer geschreven dan Napoleon Bonaparte, de man die zich tot keizer van de Fransen liet kronen, het gezicht van Europa voorgoed veranderde en eindigde als balling op Sint-Helena. Toch hebben ook serieuze historici zich niet weten te onttrekken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,50
 • Tony Foster, Martijn Lemmen, Dick Smakman, Aletta G. Dorst boeken
  Tony Foster, Martijn Lemmen, Dick Smakman, Aletta G. Dorst - English Grammar through Dutch Eyes

  To be able to understand and speak a language well, you need to know the rules of that language. Ideally, learning these rules should be as enjoyable and easy as possible. This is where our book and its accompanying website come into the picture: English… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,50
 • Jean Martin Fortier boeken
  Jean Martin Fortier - Zo krijg je een rendabele kleine tuinderij

  Jean-Martin Fortier is een gedreven tuinder en met hart en ziel verbonden aan zijn tuinderij. Zijn energieke, nieuwsgierige en inventieve aard leidt hem naar een succesvolle aanpak. In dit boek deelt hij zijn geheim en laat hij je tot in detail meekijken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Alexandra Van Dongen, Katrien Lichtert, Abdelkader Benali boeken
  Alexandra Van Dongen, Katrien Lichtert, Abdelkader Benali - Voorwerp van gesprek

  Strijd tussen Carnval en Vasten is een meesterwerk van Pieter Bruegel de Oude (ca. 1525/30-1569), die 450 jaar geleden overleed. Het wereldberoemde schilderij uit 1559 barst van de bijzondere verhalen en personages. Dit boek zoomt in op de talrijke alledaagse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Kate ter Horst boeken
  Kate ter Horst - Engel van Arnhem

  Op 17 september 1944 krijgt Kate ter Horst het verzoek van Britse militairen om hun huis open te stellen als eerstehulppost. Spoedig ligt het huis vol gewonden en Kate doet wat ze kan om te helpen...Kate ter Horst-Arriëns woont tijdens de Slag om Arnhem met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Willem Bruls boeken
  Willem Bruls - Venetiaanse zangen

  In ‘Venetiaanse zangen’ laat Willem Bruls ons één ding heel duidelijk zien: Venetië ís opera. Niet alleen is de stad zelf een symfonie van kleuren en vormen en roept het ritme van de gevels onvermijdelijk muziekklanken op, maar Venetië is ook de stad… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Henk van de Kamer boeken
  Henk van de Kamer - Bash-scripts programmeren

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Iedereen die regelmatig met de computer werkt, kent wel een vervelend klusje dat prima geautomatiseerd kan worden. Onder DOS… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Ruud Bruijns boeken
  Ruud Bruijns - Liever revolutie dan oorlog

  In de jaren 1930 taande het principiële antimilitarisme in de internationale sociaaldemocratie. Als antwoord daarop ontstond de Internationale Socialistische Anti-Oorlogsliga in Nederland én België. Socialistische oud-strijders en militante jongeren sloegen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Huub Thomas boeken
  Huub Thomas - Het bezield modernisme van A.H. Wegerif

  Het verhaal van het Nederlandse modernisme is rijk en divers. Dit blijkt eens te meer nu het werk van vrijmetselaar-architect A.H. Wegerif in perspectief wordt geplaatst. Bezield modernisme beschrijft een architectuur die, gebaseerd op Wegerifs vertaling van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Peter Joosten boeken
  Peter Joosten - Biohacking

  Kunstmatige intelligentie, 3D-geprinte organen, genetische modificatie, transhumanisme, nootropics, ‘brain computer interfacing’, cyborgs, quantified self en nog veel meer. Van het upgraden van je huidige leven aan de hand van technologie tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Giacometti Chadwick

  De beelden van Alberto Giacometti (1901-1966) en Lynn Chadwick (1914-2003) belichamen de toestand van ontluistering en existentiële angst in Europa tijdens de jaren van de Koude Oorlog, toen de dreiging van een nucleaire catastrofe onafwendbaar leek. Met het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Derk Jansen, Nanny De Vries-Douma boeken
  Derk Jansen, Nanny De Vries-Douma - Een revolutionaire Kerk

  1798 – Een revolutionair jaar, waarbij ook de oprichting van de Verenigde Christelijke Gemeente van Dokkum behoort. De geschiedenis van deze gemeente werd al eerder vastgelegd door de toenmalige streekarchivaris W.T. Keune. Zijn feitelijke informatie over de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Lies Wouters-Soomers, Monique Ravenstijn boeken
  Lies Wouters-Soomers, Monique Ravenstijn - Hoe dan?

  Hoe dan? vertelt het verhaal van Monique en Lies, twee ondernemende vrouwen die door hun briefwisseling dichter tot elkaar komen én hun eigen superkracht vinden. Het boek biedt (h)erkenning, inspiratie en handvaten aan de lezer om ook zelf het eigen talent te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Anne-Fleur van der Meer boeken
  Anne-Fleur van der Meer - Ladders naar het licht

  Depressie is in de westerse wereld een veelbesproken en veel bestudeerde psychiatrische stoornis. Naast de aandacht voor het onderwerp in wetenschappelijke artikelen, diagnostische handboeken, zelfhulpboeken, depressiegala’s en overheidscampagnes, is er de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Anusja Croonen boeken
  Anusja Croonen - Brieven aan mama

  Anuja, geboren in India, wordt door haar mama naar een kindertehuis gebracht om haar een veilig onderdak te kunnen bieden. Anuja betekent "jongere zus". Wanneer ze geadopteerd wordt door Belgische ouders, wordt haar naam veranderd naar Anusja. Van haar mama is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Arie Pieters boeken
  Arie Pieters - Toen 4 nog 6 was

  Arie Pieters, woonachtig in 's-Gravendeel, is in het dagelijkse leven o.a. actief als fotograaf, tekstschrijver op het gebied van reclame & promotie en freelance correspondent voor regiokrant Het Kompas. Eerder schreef hij boeken over de monumentale bomen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Cees Rutgers boeken
  Cees Rutgers - Los van de aarde

  Piet Mondriaan (1872 - 1944) is wereldberoemd. Samen met Rembrandt en Van Gogh behoort hij tot de top drie van Nederlandse kunstschilders. Mondriaan heeft teksten geschreven waarin hij de bedoeling van zijn nieuwe kunst uitlegt. Als schrijver is hij echter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,65
 • Faidra Filippidou boeken
  Faidra Filippidou - Energy performance progress of the Dutch non-profit housing stock: a longitudinal assessment

  This research seeks to provide insight into the energy performance progress, of the existing non-profit housing stock in the Netherlands, through the application of energy renovations. The non-profit housing stock comprises 30% of the housing market in the… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Kees Tukker boeken
  Kees Tukker - De voedselcommissaris

  'De voedselcommissaris' van Kees Tukker is een indringende reconstructie van de dilemma's in het leven en werk van een topambtenaar tijdens de Tweede Wereldoorlog, met een voorwoord van Ad van Liempt. Jan Groen Tukker hielp tijdens de Tweede Wereldoorlog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Ruben Jacobs boeken
  Ruben Jacobs - Artonauten

  In de twintigste en eenentwintigste eeuw verkenden de aqua-, aero-, en astronauten de fysieke buitenwereld van de mens. Zee, lucht, kosmos; dankzij technologische uitvindingen was de mens in staat om vanuit diverse perspectieven zijn eigen leefwereld, planeet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Tom Willaert, Dirk Speelman, Fred Truyen boeken
  Tom Willaert, Dirk Speelman, Fred Truyen - Digitale geletterdheid

  Omgaan met digtale data in de geesteswetenschappenAls onderzoeker of student in de geesteswetenschappen werk je vandaag in een omgeving waarin je slechts enkele muisklikken bent verwijderd van miljoenen teksten, beelden en geluidsopnames uit bibliotheken,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Fred Baggen boeken
  Fred Baggen - De tegenstrever

  In aanloop naar de biografie van Maarten Lamers, 'De tegenstrever. Tonelen van Maarten J. Lamers' leven, werken en de Kerk van Satan', verschijnen gedurende 2018 vijf geïllustreerde boekjes met zeldzame foto's en documenten, onder andere uit nooit eerder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Theo van Daalhoff boeken
  Theo van Daalhoff - Poempeloem

  In het boek bespreekt Haags auteur en (amateur-)musicus Theo van Daalhoff op geheel eigen wijze zijn bijzondere ervaringen met ruim 40 jaar popmuziek in de Rockstad. Optredens in de Schilderswijk, Ockenburg maar ook Terneuzen en zelfs Mallorca komen aan bod.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Hans Teerds boeken
  Hans Teerds - Architectuur — Werk in uitvoering

  Architectuur – werk in uitvoering is geschreven met het oog op eerstejaars studenten Bouwkunde van de TU Delft in het kader van de het vak Grondslagen-1. In dit vak, dat gegeven wordt in het eerste semester van het eerste studiejaar, maken de studenten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Bibian Visser boeken
  Bibian Visser - Een maagverkleining, en dan?

  In Een maagverkleining. En dan? komen diverse aspecten van het kiezen voor een maagverkleining aan bod. Hoe bereid je je het beste voor op de operatie? Is het raar om de eerste weken spijt te hebben? Hoe ga je om met je omgeving die je niet altijd zal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99