Boeken over informatief & professioneel

 • Annet Van Oss boeken
  Annet Van Oss - Anders over leven

  Duurzame inzetbaarheid vraagt om vitale medewerkers. Bedrijven en organisaties proberen van alles om medewerkers te stimuleren om gezonder te leven. Veel medewerkers reageren teleurstellend op voorzieningen en interventies. Vooral de meer praktisch opgeleide… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Ignus Maes, Gerard Jaspers, Marten Hofstede boeken
  Ignus Maes, Gerard Jaspers, Marten Hofstede - Kasteel Keukenhof

  Dit negende Jaarboek Kasteel Keukenhof belicht enkele aspecten van het cultureel erfgoed. Er zijn bijdragen over de historische behangsels in de salons, kamers en andere ruimten van het kasteel en over de evacuatievan de schilderijencollectie tijdens de Tweede… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jet van Swieten boeken
  Jet van Swieten - Vijftien misvattingen en andere artikelen over NAH

  Nadat haar partner in 2008 een herseninfarct kreeg, kwam de Nieuwegeinse schrijfster Jet van Swieten terecht in een ware roller coaster die haar langs de rand van de wereld bracht in een ander leven. Zonder afscheid te kunnen nemen van het leven dat zij kende,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Frouwkjen van Duin boeken
  Frouwkjen van Duin - 3x3 een passend gewicht voor iedereen

  Gezond leven en afvallen worden vaak te ingewikkeld gemaakt. Dat is jammer want daardoor leggen mensen zichzelf veel te veel regeltjes op. Dit verkleint de kans op succes maar bovenal word je er niet gelukkig van. Terwijl dat toch is waar het uiteindelijk om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Marjolijn Feringa, Jeroen Venneman boeken
  Marjolijn Feringa, Jeroen Venneman - Agile focus in besturing

  Hoe bestuur je een wendbare organisatie, of beter, hoe bestuur je een organisatie naar een blijvende wendbare organisatie? • Ben jij lid van het Managementteam (MT) of lid van de directie die de noodzaak tot verandering in besturing ziet, die de urgentie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,56
 • Carel De Vries boeken
  Carel De Vries - Timemanagement in (bijna) 10 seconden

  Veel mensen in het onderwijs gaan gebukt onder een onacceptabele werkdruk. Ze worden er ziek van, velen vallen uit. Met slim timemanagement kun je veel leed voorkomen. In dit boekje neemt Carel de Vries je mee langs de belangrijkste energievreters in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Johan Verberckmoes boeken
  Johan Verberckmoes - Ontmoetingen in het Westen

  Al in de eerste eeuwen van onze jaartelling was de wereld een lappendeken van routes en contactzones. De druk bevaren Middellandse Zee was een uitwisselingsplek voor vele christenen en moslims. De Sahararoutes verbonden West-Afrika met het Euraziatische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Inga Rossi-Schrimpf boeken
  Inga Rossi-Schrimpf - The New Berlin

  Het kosmopolitische en mythische Berlijn was de hoofdstad van de eerste Duitse democratische republiek. Tijdens het interbellum maakte de stad uiterst woelige tijden door, die werden gekenmerkt door artistiek pluralisme. Op dit kruispunt tussen het Oosten en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Julia Seiderer-Nack boeken
  Julia Seiderer-Nack - Leververvetting

  WEG MET LEVERVERVETTING! Onze energie en vitaliteit beginnen in de lever. In geen enkel ander orgaan van ons lichaam vinden er tegelijkertijd zoveel verschillende stofwisselings- en zuiveringsprocessen plaats. De voeding en levensstijl van de westerse wereld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Koos Havelaar boeken
  Koos Havelaar - Bewaard en bewonderd

  Het terrein van het industrieel erfgoed kent een grote diversiteit aan vormen van erfgoed. Vaak wordt aandacht besteed aan gebouwen, terwijl fabrieksproducten, het ontstaan van het idee ervan, de verpakking en de reclame minder aan bod komen. Juist de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Bert Middel boeken
  Bert Middel - Die meneer is van ons...

  In Die meneer is van ons? beschrijft en analyseert Bert Middel met ironie, relativering en (zelf)kritiek zijn rondgang langs de macht en onmacht van politiek en bestuur. Als 'een gewone jongen uit de Groningse Oosterparkbuurt, die mocht doorleren' raakte hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Bob de Graaff boeken
  Bob de Graaff - Data en dreiging

  Intelligence is dé manier om een informatievoorsprong te verkrijgen op je opponent. Het kan zich voordoen in alle sectoren van de maatschappij: van overheden en bedrijfsleven tot crimi¬nele bendes, terroristische organisaties en zelfs voetbalclubs. En dus… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • J.W. Ooms, B.J. van Os boeken
  J.W. Ooms, B.J. van Os - De 33 van soesterberg

  Op 19 november 2017 is het precies 75 jaar geleden dat op de vliegbasis Soesterberg 33 verzetshelden door de Duitse bezetter standrechtelijk werden geëxecuteerd en in een massagraf werden begraven. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Kathryn Tempest boeken
  Kathryn Tempest - Brutus

  Historica Kathryn Tempest schetst in de biografie ‘Brutus’ een portret van een bijzondere Romeinse senator. Hij was filosoof, staatsman, vredestichters en legeraanvoerder. Maar bovenal is Marcus Junius Brutus bekend als ’s werelds beroemdste moordenaar.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • At Home Publishers boeken
  At Home Publishers - Buitengewoon Belgisch Bouwen 5

  Buitengewoon Belgisch Bouwen 5 is zonder twijfel dé inspiratiebron voor wie een passie heeft voor architectuur of interieurinrichting, als toekomstige (ver)bouwer, als architect of als interieurvormgever. Tientallen hoogstaande projecten passeren de revue en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,99
 • Birte Schohaus boeken
  Birte Schohaus - Slagkracht

  "Misschien ben ik te veel over de rand gelopen, maar ik wist hoe politiek werkt." Jacques Tichelaar In 2017 eindigde de politieke carrière van Jacques Tichelaar abrupt. Landelijke en provinciaal had hij meer dan zijn sporen verdiend. Toch moest hij het veld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Ingeborg Bosch boeken
  Ingeborg Bosch - Vrij van eetproblemen

  Te veel eten, te weinig eten, voortdurend met eten of nieuwe diëten bezig zijn: het overkomt steeds meer mensen. Van die paar hardnekkige kilo’s die maar niet weg willen, tot ernstige en soms zelfs levensbedreigende problemen als anorexia en obesitas - eten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Marieke Kuipers boeken
  Marieke Kuipers - Interieurs van herrijzend Nederland 1940-1965

  In korte tijd wist Nederland te herstellen van de enorme oorlogsschade. Na een moeilijke start van schaarste kwamen er tussen 1945 en 1965 meer dan 2,5 miljoen nieuwe bouwwerken bij. De bijbehorende binnenruimten waren veelzijdig in vormgeving voor wonen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Ineke Huysman, Roosje Peeters boeken
  Ineke Huysman, Roosje Peeters - Johan de Witt en Engeland

  Engeland, diplomatie en internationale betrekkingen staan vanwege Brexit momenteel volop in de belangstelling. In de tijd dat Johan de Witt (1625-1672) raadpensionaris is van de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden is dit ook het geval. Gedurende een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marieke Uildriks, Marcia Biesheuvel, Marlous Voshol boeken
  Marieke Uildriks, Marcia Biesheuvel, Marlous Voshol - Almost Unreal

  De kunstschilder Willem van Veldhuizen (Rotterdam, 1954) werkt in modern realistische en hyperrealistische stijl met als voornaamste thema museuminterieurs. De oorsprong daarvan is zijn fascinatie voor architectonische vormen, reflecties en vloerstructuren. In… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Justin Spoor boeken
  Justin Spoor - Spijt van de Goden

  De creatie van de mens zorgde voor spijt van de goden. Hun schepping moest ongedaan worden gemaakt, wat werkelijkheid werd door de Zondvloed van 12.800 jaar geleden. Het wegvagen van deze beschaving zorgde voor een ontbrekend hoofdstuk van onze prehistorie. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,79
 • S. Verhoeven, S.T. Houweling, H.J.G. Bilo, M.M. van Veen-Bouwman boeken
  S. Verhoeven, S.T. Houweling, H.J.G. Bilo, M.M. van Veen-Bouwman - Insulinetherapie in de eerste lijn, inclusief de behandeling met GLP1-analogen 2019-2020

  Insulinetherapie is in de eerste lijn al jaren een vast onderdeel van de zorg voor patiënten met type 2 diabetes. Dit boek is inmiddels de zesde druk en is weer volledig geactualiseerd en uitgebreid met een hoofdstuk over GLP1-analogen. Het boek is de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Maartenjan Hoekstra boeken
  Maartenjan Hoekstra - Stedebouwkundig(e) ­ontwerpen in woorden

  The realisation of an urban design involves many players, such as designers, critics, politicians, journalists, public relations specialists and residents. In order to consult with each other they make use of drawings, but also frequently of words, to be able… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Peter Luscuere boeken
  Peter Luscuere - Circulariteit, op weg naar 2050?

  Dit boek is geschreven naar aanleiding van de ministeriële publicatie ‘Rijksbreed programma Circulaire Economie’ uit september 2016, waarin de ambitieuze doelstelling wordt uitgesproken dat Nederland zich voor 2050 moet ontwikkelen naar een volledig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Willem Oltmans boeken
  Willem Oltmans - Memoires 1991-A

  29 januari 1991 Op 16 november had Buitenlandse zaken mijn verzoek tot inzage in de beperkende instructie van Luns (dd. 14 10 1990) beantwoord en stuurde me een aantal stukken toe, die Peter mij vanuit Johannesburg doorzond en ik gisteren ontving. Een ervan is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00