Boeken over informatief & professioneel

 • Vastgoedmarkt exploitatiewijzer 2018

  De Vastgoedmarkt Exploitatiewijzer bevat alle gegevens die nodig zijn om de onderhoudskosten en overige exploitatielasten van beleggingsvastgoed/onroerende zaken te kunnen inschatten.De Vastgoedmarkt Exploitatiewijzer bevat alle gegevens die nodig zijn om de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  196,10
 • Annemiek Bal boeken
  Annemiek Bal - De verdoemde kolonie

  Minder dan 150 jaar geleden werd alles wat exotisch was, inclusief mensen, tentoongesteld in wereldsteden zoals Parijs en Londen. Wat van ver kwam werd vreemd bevonden, maar tegelijkertijd ook verleidelijk. Verleidelijk vanwege de kleurenpracht van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Caroline Roodenburg boeken
  Caroline Roodenburg - De geschiedenis van kunsthandel M.L. de Boer

  Jarenlang was Kunsthandel M.L. de Boer in het Amsterdamse kunstleven een instituut. Deze befaamde zaak aan de Keizersgracht, die van 1945 tot 2006 actief was en tot 1991 werd geleid door naamgever Martien de Boer (1907-1991), functioneerde als kunsthandel én… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Frits Palmboom boeken
  Frits Palmboom - IJsselmeergebied

  Het IJsselmeer is de binnenzee van Nederland: een weidse ruimte met vele gezichten en een bewogen geschiedenis, die grotendeels schuilgaat achter hoge dijken. Tot de aanleg van de Afsluitdijk was het een open zeearm, met eb en vloed, met zout en zoet water en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Hans Buiter, Peter Staal boeken
  Hans Buiter, Peter Staal - Het avontuur van de ANWB

  Op snelwegen en in steden zijn de gele Wegenwachtauto’s niet te missen. Op de radio klinkt de ANWB-verkeersinformatie en in bijna elke grotere plaats is een ANWB-winkel aanwezig. Ruwweg één op de twee huishoudens in Nederland is lid van de vereniging. Twee… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Philo Bregstein, Ed de Heer, Neel Struijk, Hanna Velthoen boeken
  Philo Bregstein, Ed de Heer, Neel Struijk, Hanna Velthoen - Uit je woorden

  Marline Fritzius (1936-2006) was een veelzijdig kunstenares. Zij werkte in verschillende technieken, vooral aquarel, maar ook linoleumsnede, etsen, olieverf, potlood, houtskool en ballpoint. Al even gevarieerd zijn haar onderwerpen: portretten, stadsgezichten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Dorothee Olthof, Martine Teunissen boeken
  Dorothee Olthof, Martine Teunissen - Beauty en fashion

  'Mooi zijn is kunst met een geheim', zo schreef de Romeinse dichter Ovidius tweeduizend jaar geleden. Romeinse vrouwen wilden graag net zo mooi zijn als Venus, de godin van de liefde. Romeinse mannen moesten, volgens Ovidius, 'zien te behagen door hun goede… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Michiel Hendryckx boeken
  Michiel Hendryckx - En route

  Fotograaf en schrijver Michiel Hendryckx (°1951) heeft steeds minder nodig om te verdwalen. Hij kijkt naar de wereld met een open en nieuwsgierige blik, en maakt ons met graagte deelgenoot van wat hij onderweg opmerkt. Alle foto's in dit boek zijn spontaan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jan Middelkamp, Marc Neijland, Peter Wolfhagen, Ronald Wouters boeken
  Jan Middelkamp, Marc Neijland, Peter Wolfhagen, Ronald Wouters - Groepsfitness in Nederland

  In de Nederlandse fitness sector traint naar schatting 50% van de leden (ook) in groepsverband. Zo ongeveer 30% neemt alleen deel aan groepslessen onder begeleiding van een instructeur. Veel andere informatie over dit prachtige vakgebied ontbreekt helaas. Zie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Wijnand van der Sanden, Anja Schuring boeken
  Wijnand van der Sanden, Anja Schuring - De zaak Vermaning

  In 1965 ontdekte de amateurarcheoloog Tjerk Vermaning (1929-1987) vlakbij zijn woonplaats Smilde twee kampementen uit de tijd van Neanderthalers. In de jaren daarna vond hij er nog enkele, in Hijken en Eemster. De wetenschap reageerde enthousiast. Vermaning… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Peter Groenwold, Rein Scholte, Gerlinde Schüssler boeken
  Peter Groenwold, Rein Scholte, Gerlinde Schüssler - De markt

  De markt is veelal de meest levendige plek van de stad en oefent grote aan- trekkingskracht uit op veel mensen: niet alleen op kopers, maar ook op kijkers en toeristisch publiek. Dit is een fotoboek dat niet alleen een beeld geeft van de markt en de mensen die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Joke Frima boeken
  Joke Frima - Flora - Schilderijen

  Joke Frima (Den Haag, 1952) kreeg van 1976 tot 1985 een klassieke tekenopleiding in Florence, gericht op het exact leren tekenen van het menselijk model. De natuur is het uitgangspunt van de visuele waarnemingen van Joke Frima, waarbij goed kijken en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Remko Wiltjer, Pim Peters, Rob Stark, Paul Korthagen boeken
  Remko Wiltjer, Pim Peters, Rob Stark, Paul Korthagen - De kunst van het construeren

  Constructies van gebouwen spelen meestal een rol op de achtergrond. Dienstbaar zijn ze, net als de vrouwen en mannen die ze ontwerpen en detailleren. Maar constructies doen veel meer dan alleen zorgen dat een gebouw overeind blijft staan. ‘De kunst van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jeroen van den Biggelaar boeken
  Jeroen van den Biggelaar - De lelijke jaren zeventig

  De teloorgang van de lelijke architectuur van de toen zo moderne jaren zeventig De ‘moderne’ architectuur van de jaren zeventig is heel snel uit de tijd en mode geraakt. Weinig mensen rouwen om het feit dat deze architectuurperiode uit het stadsbeeld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Brian Wood boeken
  Brian Wood - Adobe Illustrator CC Classroom in a book 2018 release

  De snelste, gemakkelijkste en meest uitgebreide manier om Adobe Illustrator CC te lerenOntwikkel een solide basis voor succesvol werken met Adobe Illustrator CC aan de hand van praktische projecten, zoals het maken van logo's, illustraties en posters. Leer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,99
 • Het monastieke optreden - Het mystieke contract - De extatische opname.

  In het kader van het stadsfestival Antwerpen Barok 2018 ontving kunstenaar Jan Fabre het eervolle aanzoek om drie nieuwe altaarstukken te ontwerpen voor de Antwerpse Sint-Augustinuskerk, tegenwoordig het ontmoetings- en muziekcentrum AMUZ. Fabre plaatst zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Robert K. Massie boeken
  Robert K. Massie - Nicolaas en Alexandra

  Pulitzer-prijswinnaar Robert K. Massie schetst in ‘Nicolaas en Alexandra’ een fascinerend panorama van de laatste jaren van het Russische tsarenrijk. Op 17 juli 1918 werden tsaar Nicolaas II, zijn vrouw Alexandra en hun kinderen vermoord door de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Karel Puts boeken
  Karel Puts - Foutje bedankt

  In dit boek staan teksten die al jaren geleden bij mij opkwamen. Dit is in de loop van de jaren meer geworden. De aangelegenheid bleef in de actualiteit en er waren vraaggesprekken over, er werden standpunten over geformuleerd. Soms sprak ik erover en werden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,64
 • Nicole Cordewener boeken
  Nicole Cordewener - Geldgids voor eerstejaarsstudenten

  Het examencadeau voor geslaagden. Studeren en op kamers is een spannende grote stap! Iedereen die gaat studeren loopt (zeker financieel) tegen allerlei grote en kleinere issues aan. Deze gids is samengesteld door 6 kersverse studenten die een heel jaar lang… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Ed Lute boeken
  Ed Lute - Tweehonderd jaar Broederschap (1817-2017)

  De Zaanse Vrijmetselaarsloge 'Anna Paulowna' bestaat tweehonderd jaar. Opgericht in 1817 is het een van de oudste verenigingen in de Zaanstreek. Anders dan in het verleden wordt er de laatste tijd gelukkig steeds minder geheimzinnig gedaan over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Chris Baerveldt, Els van Dam boeken
  Chris Baerveldt, Els van Dam - De liefde van een olifant

  Deze uitgave bevat de tekst van het muziektheaterstuk ‘De liefde van een olifant’ van Chris Baerveldt en Els van Dam, geïllustreerd met foto's van de eerste voorstelling. De pogingen van een olifant om de liefde van een verzorgster in een ouderencentrum… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,09
 • Rajko Disseldorp boeken
  Rajko Disseldorp - Hiphop in Nederland

  Hiphop is in Nederland groter dan ooit. Met miljoenen YouTubeviews en Spotifystreams is er de afgelopen jaren een nieuwe, ongelooflijk creatieve generatie Nederlandse rappers opgestaan. Grenzen lijken er nauwelijks te zijn. Rajko Disseldorp volgde de afgelopen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Eelco de Boer boeken
  Eelco de Boer - Abraham was een Fries

  Abraham kwam uit het land der Chaldeeën en woonde in het land van de Filistijnen. Beide volken kwamen pas rond het jaar 1.200 voor Christus in het oostelijk Middellandse Zeegebied aan, daar waar nu het land Israël en zijn buren liggen. Abraham leefde reeds 2… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Jos Schneider, Gijs van de Westelaken boeken
  Jos Schneider, Gijs van de Westelaken - De bus uit Dachau

  'Even later staat de eerste Amerikaan in de poort van het kamp: "Hello boys, here we are!" Dan begint het: het juichen, het schreeuwen, het huilen. Alles gaat golven. Ik heb een gevoel alsof ik word opgetild. Ik brul. Ik ben terug op de wereld,' schrijft Ed.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Emma Mars boeken
  Emma Mars - Kama Sutra à la carte

  Ontdek samen met je geliefde de Kama Sutra om optimaal van elkaar te genieten. Zoek samen met je partner uit welke aanrakingen jullie het leukst vinden en van welke posities jullie het meeste houden: het Paradijs, de Hiëroglief of misschien de Duin? Gebruik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95