Boeken over informatief & professioneel

 • Paul Claes boeken
  Paul Claes - Wie zei dat?

  Meer nog dan door daden wordt de geschiedenis geschreven door woorden. Slagzinnen hebben hordes mensen op de been gebracht, strijdkreten hebben oorlogen gewonnen en gevatte opmerkingen hebben tegenstanders de mond gesnoerd. Woorden hoeven trouwens niet echt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Wim Braam boeken
  Wim Braam - Energie

  Wim Braam is van huis uit biofysicus. Zijn belangstelling gaat uit naar natuurfilosofie en vrijwel alle vormen van wetenschap. Hij schreef een serie boeken over technieken die een rol spelen in chemische, biologische en medische laboratoria. Altijd al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Maartenjan Hoekstra boeken
  Maartenjan Hoekstra - Stedebouwkundig(e) ­ontwerpen in woorden

  The realisation of an urban design involves many players, such as designers, critics, politicians, journalists, public relations specialists and residents. In order to consult with each other they make use of drawings, but also frequently of words, to be able… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Peter Luscuere boeken
  Peter Luscuere - Circulariteit, op weg naar 2050?

  Dit boek is geschreven naar aanleiding van de ministeriële publicatie ‘Rijksbreed programma Circulaire Economie’ uit september 2016, waarin de ambitieuze doelstelling wordt uitgesproken dat Nederland zich voor 2050 moet ontwikkelen naar een volledig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Dr. Fried Schmidt-Marlissa en Martha Schmidt-Marlissa-Gelzenleuchter

  DR. FRIED SCHMIDT-MARLISSA en Martha Schmidt-Marlissa-Gelzenleuchter Veendamse musici op de grens van twee werelden Dit boek is het resultaat van een jarenlange speurtocht door de auteur naar de persoon van Dr. Fried Schmidt-Marlissa (1894-1946), zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Stefan de Groot boeken
  Stefan de Groot - Procreate 4 Handleiding

  Procreate is de beste teken en schilder app voor de iPad. Je kan de app gebruiken als schetsboek, maar je kan er ook volwaardige kunstwerken mee maken. Als je de app eenmaal hebt aangeschaft in de AppStore dan zijn daarna alle updates gratis. In dit boek legt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Pieter Meulendijks boeken
  Pieter Meulendijks - Verdrongen geschiedenis

  In 2016 publiceerde Pieter Meulendijks Een nieuwe geschiedenis van Vietnam en in 2017 een verkorte uitgave Van de Trungzusters tot Ho Chi Minh. Figuren in de geschiedenis van Vietnam. Recensies spraken over ‘Een prestatie van formaat’, ‘warm… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,95
 • James Cateridge boeken
  James Cateridge - Film voor Dummies

  Of je je nu voorbereidt op een filmstudie aan de universiteit of gewoon een passie voor cinema hebt, je zult zeker genieten van dit boek. Hierin lees je hoe films ideeën kunnen overbrengen; hoe de filmsector werkt en wie er in het team zit; de impact die film… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • De Boekenwereld 35.2

  Dit nummer staat in het teken van de historische cartografie, die deze zomer een hoogtij beleeft in de vorm van een internationaal congres, verschillende publicaties en een tentoon-stelling in het Koninklijk Paleis te Amsterdam. Alom prachtige kaarten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Frans Leidelmeijer, Chris Vellinga boeken
  Frans Leidelmeijer, Chris Vellinga - Basoeki Abdullah in Den Haag

  Bilingual (Dutch and English) biography on Basoeki Abdullah, Indonesian painter with emphasis on his years in The Hague.In de jaren dertig kwam Basoeki Abdullah naar Den Haag om te studeren aan de Academie voor Beeldende Kunsten. Ook na de Tweede Wereldoorlog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Jeroen Lutters boeken
  Jeroen Lutters - Cy Twombly’s Quattro Stagioni

  The fourth instalment of the ‘Teaching Objects’ series revolves around “Creation”. In this art novella the reader is guided by Lisa, a young artist who is facing death. A dialogue with four works by the American painter Cy Twombly emerges from the… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Quinten De Coene boeken
  Quinten De Coene - ASFALT

  Wie het oeuvre van Quinten De Coene verkent, zal opmerken dat steeds dezelfde onderwerpen terugkomen. Bepaalde plaatsen, personen en voorwerpen worden keer op keer herhaald in de picturale zoektocht naar de interpretatie van zijn onderwerp. De Coene flirt met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  85,39
 • Hennie Vaessen boeken
  Hennie Vaessen - De Slag om Arnhem September 1944

  In 1944 vindt een grote luchtlandingsoperatie om bruggen veilig te stellen plaats, zodat grondtroepen vanuit België via het noorden Duitsland kunnen binnenvallen. In Arnhem gaat het mis. (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Mickaël Launay boeken
  Mickaël Launay - De wetten van de wereld

  In deze internationale bestseller laat de Franse wiskundige en YouTube-ster Mickaël Launay aan de hand van vele anekdotes uit de geschiedenis van de wiskunde zien hoe we de wereld beter begrijpen.Wiskunde moeilijk? Niet meer als je dit boek hebt gelezen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Anton Aalberts boeken
  Anton Aalberts - Basishandleiding Excel

  De 'Basishandleiding Excel' is onmisbaar voor iedereen die optimaal en met volledig rendement aan de slag wil met Excel. Dit boekje behandelt de versie van Excel van MS Office 2019 of Office 365, maar omdat het gericht is op de basisprincipes van Excel, is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Ronald Boeklagen boeken
  Ronald Boeklagen - Inventor 2020

  Wilt u stap voor stap leren tekenen met Inventor? Of bent u al een bedreven Inventor-tekenaar en wilt u snel updaten of meer diepgang? Dan is dit boek voor u de uitkomst, meer heeft u niet nodig. De nieuwste versie van het Inventor studie- en naslagboek is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  64,50
 • Peter Van Dyck boeken
  Peter Van Dyck - Watskeburt, Lage Landen?

  Journalist en muziekfanaat Peter Van Dyck stelt met Watskeburt, Lage Landen? een ware eregalerij van het Nederlandstalige lied samen. Hij graaft in leven en werk van bekende helden, vergeten goden en rijzende sterren aan het Nederlandse en Vlaamse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Drs. Wim Jurg boeken
  Drs. Wim Jurg - Leertherapie

  Dit boek is een korte inleiding in leertherapie als onderdeel van de opleiding tot pastoraal therapeut. Bijzondere aandacht krijgt de TGI (Thema Gerichte Interactie) als raamwerk voor het geven van leertherapie. De auteur van dit boek is psychotherapeut en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,66
 • Hans Cuppen boeken
  Hans Cuppen - Willem

  De eerste vijf jaar van zijn leven brengt Willem door in een Spaans asiel. Nu komt hij tot volle wasdom, als maatje en blije huisgenoot van de auteur en diens echtgenote. Waarom valt de keuze op Willem als nieuwe hond? De auteur beschrijft uitvoerig het proces… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Mirjam Foekema boeken
  Mirjam Foekema - Pareltjes uit de ouderenzorg

  Dag in, dag uit wordt er door verzorgend en verplegend personeel met veel passie voor onze ouderen gezorgd. Soms gebeurt dit in hun eigen woonomgeving, soms in een instelling zoals het verzorgingshuis, verpleeghuis of woonzorgcentrum. In de huidige tijd staat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Faidra Filippidou boeken
  Faidra Filippidou - Energy performance progress of the Dutch non-profit housing stock: a longitudinal assessment

  This research seeks to provide insight into the energy performance progress, of the existing non-profit housing stock in the Netherlands, through the application of energy renovations. The non-profit housing stock comprises 30% of the housing market in the… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Ilse Vorstenbosch boeken
  Ilse Vorstenbosch - IN BEELD

  Het leven van Ilse Vorstenbosch wordt gekenmerkt door groei en tegenslag, door afscheid en veerkracht. Zij groeide op in een adoptie­gezin, maar werd, eenmaal volwassen, door vier eigen kinderen omarmd. Haar leven kreeg ook vorm door de speurtocht naar haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Cor van Diejen boeken
  Cor van Diejen - Een harlekijneend, gans wit genekt, kwaakt:

  Na de internationale bestseller Een Modder van Inventie dacht ik op papier klaar te zijn met FZ. Toch ging het al snel weer kriebelen. Dat had twee oorzaken: Captain Beefheart kwam er bekaaid af in het modderboek en de hoeveelheid 'achterstallig onderhoud' bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Linda Bijtebier boeken
  Linda Bijtebier - MEDISCHE QI GONG & de kracht van loslaten

  Welke invloed heeft het loslaten op onze gezondheid en welbevinden? Je hoort het zo vaak; laat het los, maar hoe doe je dat? En hoe werkt dat nu eigenlijk? In dit boek krijg je achtergrondinformatie over de medische Qigong met praktische oefeningen om de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Studio Visual Steps boeken
  Studio Visual Steps - Samsung Galaxy tablet met Android 8

  De Samsung Galaxy tablets zijn zeer populair. In deze titel komen alle belangrijke functies en opties aan bod en leert u stap voor stap werken met uw tablet. E-mailen, internetten, notities maken, een route uitstippelen, werken met foto’s, video’s en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99