Boeken over informatief & professioneel

 • Petra Nelstein boeken
  Petra Nelstein - Indianen van Suriname

  Indianen van Suriname De indianen van Suriname zijn trots op hun land en hun tradities. De vondst van het Penardmanuscript uit 1908 over hun cultuur plaatst dit erfgoed in een nieuw daglicht. Een goede reden om op zoek te gaan naar hun huidige manier van leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Marc Moens boeken
  Marc Moens - Ik heb drie nieren

  Nierpatiënt Marc Moens onderging een niertransplantatie en beschrijft in zijn boek Ik heb drie nieren zijn verhaal vanaf het eerste moment dat hij ziek werd tot twee jaar na zijn operatie. Een periode van ongeveer 5 jaar. 'Toen mijn nieren steeds slechter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jeroen Kuiper boeken
  Jeroen Kuiper - Polen

  Polen - Geen land van fietsers en vegetariërsWat is er aan de hand met Polen? Sinds de machtsovername door de partij Recht en Rechtvaardigheid (PiS) in 2015 waait er een snijdende nationaal-conservatieve wind door Polen. Het voormalige beste jongetje van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • Peter Van Dam boeken
  Peter Van Dam - Architect Louis de Wolf (1871-1923)

  De Haagse architect Louis de Wolf (1871-1923) wordt beschouwd als de belangrijkste exponent van de (Wiener) Sezessionstil in ons land. Tot de bekendste voorbeelden van het werk van De Wolf behoort de Salon de Rafraichissements, in opdracht van J.A. Krul in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Brenda Jin boeken
  Brenda Jin - Web-API’s ontwerpen

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extra's. Een van de zaken die software-engineers het meest voldoening schenken is de ontwikkeling van web-API's voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Marjan van Heteren boeken
  Marjan van Heteren - Mysterie Mondriaan

  De mysterieuze omzwervingen van een prachtige grote tekening van een jonge vrouw van de hand van Piet Mondriaan vormen het onderwerp van deze uitgave. Jarenlang werd gedacht dat het meisjesportret werd vervaardigd door Mondriaans vakbroeder Leo Gestel. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jozefien Van Beek, Louis De Mey boeken
  Jozefien Van Beek, Louis De Mey - Cultuurhuizen in Vlaanderen

  Een eigengereide fotografische impressie van de rijkdom en diversiteit van het Vlaamse cultuurlandschap. Architectuurfotograaf Stijn Bollaert bracht een 50-tal iconische cultuurhuizen in beeld. Zowel populaire als hoge cultuur komen aan bod: een rockconcert in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Margot C. Berends, Liza van Kuik, Jolly van der Velden boeken
  Margot C. Berends, Liza van Kuik, Jolly van der Velden - Laan van Meerdervoort

  De Laan van Meerdervoort wordt wel de langste laan van Nederland en zelfs van Europa genoemd: bijna zes kilometer lang. De laan is een letterlijke en figuurlijke dwarsdoorsnede van Den Haag. Alles is er te vinden: winkels, scholen, bedrijven, instellingen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Lily van der Stokker, Leontine Coelewij, Raphael Gygax boeken
  Lily van der Stokker, Leontine Coelewij, Raphael Gygax - Friendly Good

  Lily van der Stokker is recognised for her exuberant and decorative murals. Her work is ostensibly about things like beauty, friendship, and kindness, or about everyday activities such as tidying up or visiting the doctor – subjects seldom encountered in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  41,15
 • Lieve Watteeuw, Hanne Itterbeke boeken
  Lieve Watteeuw, Hanne Itterbeke - De Besloten Hofjes van Mechelen

  Tijdens de late middeleeuwen ontstond in de Lage Landen een unieke religieuze kunstvorm, die gebruikmaakte van een grote verscheidenheid aan artefacten en memorabilia: de Besloten Hofjes. Deze unieke mixed-mediaobjecten stellen een ideale spirituele en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Vera Lukassen boeken
  Vera Lukassen - Excel 2019 Gevorderd

  Leer op een eenvoudige manier met duidelijke voorbeelden om te gaan met Excel Gevorderd 2019! Met het Lesboek Excel Gevorderd 2019 leert u op een eenvoudige manier om te gaan met het programma. Leer hoe u snel professionele draaitabellen m.b.v. slicers maakt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Timo Baldwin Marcel Sanders boeken
  Timo Baldwin Marcel Sanders - De Kracht van Blockchain

  De meeste mensen zullen gehoord hebben van de cryptomunt bitcoin. De populariteit, die aanvankelijk was voorbehouden aan techneuten, bleek bij een groot publiek aan terrein te winnen. Het lonkende perspectief van een financieel systeem zonder banken sloeg aan.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Frank Ferdinand boeken
  Frank Ferdinand - Toontaal

  Sprekende Surinaamse liedjes van 1650 tot 1950 De tekst en muziek van de 71 in dit boek opgenomen (Creoolse) liedjes hebben generaties lang uit de hearts and minds van de Surinamers geklonken. Sommige liedjes zijn bekend, andere zijn in vergetelheid geraakt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Will van Sebille boeken
  Will van Sebille - De muze zit aan

  Hoewel schrijven een individueel proces is, heeft vrijwel iedere schrijverbehoefte aan reacties. Als een tekst af is maar soms al tijdens het schrijven. Een schrijfgroep biedt daarvoor ideale mogelijkheden. Alle onderdelen van het schrijven kunnen worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • H.A. Hoetink boeken
  H.A. Hoetink - Taaleidoscoop

  Taal zit in ons bloed, in de lucht, in alles wat je doet en denkt. Taal is wat ons mens maakt, het verwoordt ons. In veel opzichten zou, in plaats van homo sapiens, een betere benaming voor de mens zijn: homo narrator. De verhalende mens. Wat ons kenmerkt en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • H.A. Hoetink boeken
  H.A. Hoetink - Voer voor alfabeten

  Taal vind je overal, in alle soorten en maten. In een sollicitatiebrief, op een pak rijst, bij het afrekenen aan de kassa, op spandoeken, in een openingsspeech, op de achterkant van een boek... Taal lijkt zo vanzelfsprekend dat je bijna zou vergeten dat het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Dat klopt!

  Hands-on tips om duidelijk, efficiënt en klantgericht te schrijven. 24 pagina's vol goede voorbeelden van mails, socialmediaberichten, brieven, rapportages, onderwerpregels en beginzinnen. Speelse lay-out waardoor heel toegankelijk. Inspirerend, actueel en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Jac. J. Baart, Lennart van Oudheusden boeken
  Jac. J. Baart, Lennart van Oudheusden - Target Rotterdam

  Geallieerde bommen maakten méér slachtoffers in Rotterdam dan de Duitse bommen op 14 mei 1940. Dit leed is extra moeilijk te bevatten, omdat het werd aangericht door onze latere bevrijders. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd de regio Rotterdam meer dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Jonne Harmsma boeken
  Jonne Harmsma - Jelle zal wel zien

  Was Jelle Zijlstra inderdaad de guitige en vertrouwenwekkende figuur zoals Wim Kan hem bezong in ‘Jelle zal wel zien’? Zeker, maar evenzeer blijkt uit deze met vaart geschreven biografie dat de econoom uit het Friese Oosterbierum een sluwe politicus was… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Carel van Gestel boeken
  Carel van Gestel - Tot het rode licht gedoofd is

  Bij de aanleg van de eerste spoorlijnen in Nederland bestond er al een flink netwerk van bestrate en onbestrate wegen, die van belang waren voor het lokale en interlokale vervoer van mensen en goederen en waarover diligences, getrokken door twee of drie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Hanneke Van der Heijden, Fokke Gerritsen boeken
  Hanneke Van der Heijden, Fokke Gerritsen - Standplaats Istanbul

  In boekpublicaties over Turkije zijn culturele onderwerpen al jaren onderbelicht. De aandacht voor Turkije richt zich bijna exclusief op de politieke actualiteit. Maar we doen een land te kort als we het alleen via zijn politieke actualiteit willen begrijpen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Thijs Broer boeken
  Thijs Broer - Mooi Samen

  In het voorjaar en de zomer van 2018 reisden de fotografen Koos Breukel en Sander Troelstra in een oud campertje rond de voormalige Zuiderzee om het verenigingsleven langs de kusten te verkennen en in beeld te brengen. Van de showband op het voormalige eiland… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Peter Slevin boeken
  Peter Slevin - Michelle Obama DL

  dwarsligger 564 Peter Slevin Michelle Obama Het inspirerende verhaal van Michelle Obama – een modern Amerikaans icoon Van de lessen die ze leerde in Chicago tot het gedachtegoed dat zij uitdraagt als een van de meest bewonderde vrouwen ter wereld: Michelle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Colin Kraan, Kevin Kraan boeken
  Colin Kraan, Kevin Kraan - No Limit

  Een zeer onthullend en grappig boek vol nostalgie naar een tijd waarin altijd de zon scheen! De grote Eurodance-hits uit de jaren negentig staan iedereen in het geheugen gegrift – al is het tegen wil en dank. De vrolijke, onweerstaanbare en pretentieloze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Keith McCormick, Jesus Salcedo, Aaron Poh boeken
  Keith McCormick, Jesus Salcedo, Aaron Poh - Statistiek met SPSS voor Dummies

  SPSS Statistics is een toepassing die statistische analyses op data uitvoert. Als je op je werk SPPS gebruikt, vind je dat misschien een beetje overweldigend. Maak je geen zorgen, in Statistiek met SPSS voor Dummies vind je de oplossing! De duidelijke,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99