Boeken over informatief & professioneel

 • Marcel Kocken boeken
  Marcel Kocken - Mechelen in prentkaarten - Alfred Ost

  Uit het omvangrijke en veelzijdige oeuvre van Alfred Ost wordt in dit boek aandacht besteed aan de prentkaarten die Ost tekende en schilderde van het Mechelen van omstreeks 1900 - 1914. Het is zijn kijk op een periode die voor de huidige Mechelaars pure… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Studio Visual Steps boeken
  Studio Visual Steps - PowerPoint 2019, 2016 en Office 365

  Het programma Microsoft PowerPoint is een zeer populair en gebruiksvriendelijk programma voor het maken van professionele presentaties. In dit boek leert u zowel de basisbeginselen van het programma, als enkele geavanceerde functies. Door de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ryan Mitchell boeken
  Ryan Mitchell - Webscraping met Python

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Programmeren is magie, maar webscrapen is een vorm van tovenarij. Met een eenvoudig geautomatiseerd programma kunt u… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Erwin Joos boeken
  Erwin Joos - Eugeen van Mieghem

  In 1872 reisde Clement Griscom, een jonge ondernemer uit Philadelphia, naar Antwerpen om er de Belgische vennootschap Société Anonyme deNavigation Belge-Américaine (kortweg sanba ) op te richten. Tijdens een periode van ongeveer 60 jaar, tussen 1873 en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Eddy de Heij boeken
  Eddy de Heij - 90 Minutes

  Het leven is net een voetbalwedstrijd. Je wilt succes, maar soms zit het tegen. Van oefenen word je altijd beter. Je maakt fouten en daar leer je van. Samen kom je verder. Supporters helpen je om nog beter te spelen. En fair play is altijd het beste. In dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,75
 • Frans Camphuijsen, Jelmar Hugen, Ludo Jongen boeken
  Frans Camphuijsen, Jelmar Hugen, Ludo Jongen - De populaire Middeleeuwen

  In de populaire cultuur, via boeken, muziek en films, maar ook door televisieseries en computerspelletjes zijn de Middeleeuwen in het publieke (on)bewustzijn volop aanwezig. Dit themanummer van Madoc brengt in beeld hoe de Middeleeuwen in de vroege… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Roel Stavorinus boeken
  Roel Stavorinus - Logo x LogoII

  In Logo × Logo 2 geven 66 grafisch ontwerpers een antwoord op de vraag: wat is jouw favoriete logo? Op de linkerpagina zie je het logo dat ze zelf hebben ontworpen. Rechts het logo van een collega. In de begeleidende teksten geven zij zelf een toelichting op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Rolf Hage boeken
  Rolf Hage - Eer tegen eer

  De bekendste schaking tijdens de Republiek was die van Catharina van Orliens in 1664. Zij werd 17 maart ’s avonds op hardhandige wijze uit het huis van haar familie in Den Haag ontvoerd door Johan Diederik de Mortaigne. Deze geruchtmakende zaak is een van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • Henk van de Biezen, Bob Hendriks, Peter Sigmond boeken
  Henk van de Biezen, Bob Hendriks, Peter Sigmond - Scheepshistorie

  Scheepshistorie verschijnt in het voor- en najaar. Dus 2x per jaar. Volledig in kleur, 128 pagina’s, formaat 275 x 210 mm. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,95
 • Karrarikh Tor boeken
  Karrarikh Tor - Muziektheorie: De taal van het geluid - Naslaggids

  Ben je het beu om met je mede bandleden te vechten omdat je elkaars instrumenten niet begrijpt?Alle ongelooflijke kleurenafbeeldingen van Muziektheorie: de taal van het geluid geschreven voor gitaar en bas op één plek! De kleurenafbeeldingen verbinden de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Robert-Jan Wille boeken
  Robert-Jan Wille - Mannen van de microscoop

  Gee?nthousiasmeerd door Darwin en de Duitse embryologie trokken aan het eind van de negentiende eeuw Nederlandse ontwikkelingsbiologen vanuit hun nieuwe laboratoria naar buiten. Hun leidsman was Pieter Harting: dankzij hem bekeken en vergeleken studenten onder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Judith Koorn boeken
  Judith Koorn - Monument voor Maartje

  Dit boek is een eerbetoon aan mijn dochter Maartje die zich inzette voor het leven van een klasgenote. Toen zij wist dat ze haar vijftiende verjaardag niet zou halen, schreef zij minister Verdonk een brief: ‘Ik ga dood, er komt dus een plaatsje vrij voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Anton Aalberts boeken
  Anton Aalberts - Basishandleiding Beter werken met Office 2019

  «Basishandleiding Beter Werken met Office 2019» (1ste druk) is een boek van Anton Aalberts uitgegeven bij Uitgeverij Bijleveld ISBN 9789055482726 De «Basishandleiding Beter Werken met Office 2019» is de handigste, compleetste, gemakkelijkste en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Gino Campati boeken
  Gino Campati - Inside out

  'Ik werk door tot twee weken na mijn dood.' Gino Campati (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Mineke Bosch boeken
  Mineke Bosch - Strijd!

  De strijd om het vrouwenkiesrecht in Nederland begon in 1882 toen enkele vrijdenksters het ontbreken van vrouwenkiesrecht ter discussie stelden en Aletta Jacobs tevergeefs probeerde te gaan stemmen. Na de Grondwetswijziging van 1887 die vrouwen expliciet van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Fred van Lieburg boeken
  Fred van Lieburg - Synodestad

  Synodestad gaat over Dordrecht in de jaren 1618 en 1619, toen daar de eerste Europese topconferentie in Nederland plaatsvond. Meer dan honderd politici, professoren en predikanten uit binnen- en buitenland kwamen bijeen in de oudste stad van Holland om de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Géraldine Schwarz boeken
  Géraldine Schwarz - De geheugenlozen

  ‘De geheugenlozen’ van Géraldine Schwarz is een krachtig pleidooi om het verleden onder ogen te zien en zo inzicht te krijgen in de opkomst van het populisme. Géraldine Schwarz ontdekt op een dag dat haar Duitse grootvader in 1938 voordelig een joods… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Frank Libertas boeken
  Frank Libertas - Gorki in Nederland

  De afgelopen jaren staat Kiev vrijwel dagelijks in het nieuws. In het Westen weten wij heel weinig over het grootste Europese grensland en zij bezien ons daar door een roze bril. Via een aantal maatschappelijke vraagstukken neemt de auteur de lezer mee op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,95
 • Frank Libertas boeken
  Frank Libertas - Kyv, Stjsjek en Chryv

  In deze kroniek vernoemd naar de 3 broers die Kiev zouden hebben gesticht wordt de geschiedenis van deze bijzondere stad geschetst van de oude Steentijd tot heden. Het grensland bevindt zich op een breukvlak en heeft alles in zich om een succes te worden of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Henk Visscher boeken
  Henk Visscher - Nederland in tijden van droom en daad

  Eén van de opvallendste veranderingen sinds de jaren zestig is de acceptatie van het naakt in de openbare ruimte. Daarvoor stuitte dit op grote weerstand, zelfs als het ging om kunstwerken. Dit bleek bijvoorbeeld bij Het Gerucht, een schilderij van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Loes Hegeman, Tess Wemeijer boeken
  Loes Hegeman, Tess Wemeijer - Poezenpraat

  Altijd al alle ins en outs over het wonderlijke vrouwenlichaam willen weten? Stiekem last van brandende vragen over seks,soa’s, onenightstands, wilde nachten en probleemvagina’s? Poezenpraat is een musthave voor iedereen die zijn of haar kennis wil… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Karolien Hupkes, Brenda Beumer boeken
  Karolien Hupkes, Brenda Beumer - Ode aan het vee

  Ode aan het vee Kinderen, maar ook volwassenen, weten tegenwoordig veel te vertellen over de meest exotische dieren. Maar hoe zit het eigenlijk met de kennis over onze 'eigen' boerderijdieren? Heeft een koe boventanden? Kunnen varkens goed zien? Wanneer legt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Frank Libertas boeken
  Frank Libertas - Paarelketting

  In Jenevercity verkeert burgemeester Paarelketting in zwaar weer en wordt verdacht van vriendjespolitiek, machtsmisbruik en angst zaaien. De democratisch gekozen volksvertegenwoordigers laten een integriteitsbureau invliegen om "zorgvuldig en objectief" met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Wolter Blankert boeken
  Wolter Blankert - Europa kan barsten

  Dit boek geeft een indringend beeld van de ontwikkelingen die spelen binnen de Europese Unie aan de vooravond van de parlementsverkiezingen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Liesbet Nys boeken
  Liesbet Nys - De kracht van wetenschap

  Eerste publicatie over de geschiedenis van de Dienst Onderzoekscoördinatie en het onderzoeksbeleid aan de KU LeuvenIn 2016 vierde de Dienst Onderzoekscoördinatie van de Leuvense universiteit zijn dertigste verjaardag. De geschiedenis van deze door de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50