Boeken over informatief & professioneel

 • Peter Groenwold, Rein Scholte, Gerlinde Schüssler boeken
  Peter Groenwold, Rein Scholte, Gerlinde Schüssler - De markt

  De markt is veelal de meest levendige plek van de stad en oefent grote aan- trekkingskracht uit op veel mensen: niet alleen op kopers, maar ook op kijkers en toeristisch publiek. Dit is een fotoboek dat niet alleen een beeld geeft van de markt en de mensen die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Dorothee Olthof, Martine Teunissen boeken
  Dorothee Olthof, Martine Teunissen - Beauty en fashion

  'Mooi zijn is kunst met een geheim', zo schreef de Romeinse dichter Ovidius tweeduizend jaar geleden. Romeinse vrouwen wilden graag net zo mooi zijn als Venus, de godin van de liefde. Romeinse mannen moesten, volgens Ovidius, 'zien te behagen door hun goede… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Michiel Hendryckx boeken
  Michiel Hendryckx - En route

  Fotograaf en schrijver Michiel Hendryckx (°1951) heeft steeds minder nodig om te verdwalen. Hij kijkt naar de wereld met een open en nieuwsgierige blik, en maakt ons met graagte deelgenoot van wat hij onderweg opmerkt. Alle foto's in dit boek zijn spontaan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jan Middelkamp, Marc Neijland, Peter Wolfhagen, Ronald Wouters boeken
  Jan Middelkamp, Marc Neijland, Peter Wolfhagen, Ronald Wouters - Groepsfitness in Nederland

  In de Nederlandse fitness sector traint naar schatting 50% van de leden (ook) in groepsverband. Zo ongeveer 30% neemt alleen deel aan groepslessen onder begeleiding van een instructeur. Veel andere informatie over dit prachtige vakgebied ontbreekt helaas. Zie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Erwin De Bisschop boeken
  Erwin De Bisschop - Een alcoholprobleem. Wat nu?

  Het gebruik van alcohol is nauwelijks weg te denken uit onze samenleving, het is als het ware ingebed in onze levensstijl. Overmatig alcoholgebruik is dan ook één van de grotere problemen in de gezondheidszorg. In dit boek heeft de auteur samengebracht wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Winston Scholsberg boeken
  Winston Scholsberg - Experttips voor Wervend Spreken

  Spreek jij weleens voor een publiek of heb je de wens om dat te gaan doen? Zorg dan voor echte verbinding met je publiek. Ook in gesprekken met klanten is verbinding maken essentieel voor een goed resultaat. Dit boek helpt je hierbij. In dit boek krijg je 50… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jeroen van den Biggelaar boeken
  Jeroen van den Biggelaar - De lelijke jaren zeventig

  De teloorgang van de lelijke architectuur van de toen zo moderne jaren zeventig De ‘moderne’ architectuur van de jaren zeventig is heel snel uit de tijd en mode geraakt. Weinig mensen rouwen om het feit dat deze architectuurperiode uit het stadsbeeld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Het monastieke optreden - Het mystieke contract - De extatische opname.

  In het kader van het stadsfestival Antwerpen Barok 2018 ontving kunstenaar Jan Fabre het eervolle aanzoek om drie nieuwe altaarstukken te ontwerpen voor de Antwerpse Sint-Augustinuskerk, tegenwoordig het ontmoetings- en muziekcentrum AMUZ. Fabre plaatst zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Frits Palmboom boeken
  Frits Palmboom - IJsselmeergebied

  Het IJsselmeer is de binnenzee van Nederland: een weidse ruimte met vele gezichten en een bewogen geschiedenis, die grotendeels schuilgaat achter hoge dijken. Tot de aanleg van de Afsluitdijk was het een open zeearm, met eb en vloed, met zout en zoet water en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Philo Bregstein, Ed de Heer, Neel Struijk, Hanna Velthoen boeken
  Philo Bregstein, Ed de Heer, Neel Struijk, Hanna Velthoen - Uit je woorden

  Marline Fritzius (1936-2006) was een veelzijdig kunstenares. Zij werkte in verschillende technieken, vooral aquarel, maar ook linoleumsnede, etsen, olieverf, potlood, houtskool en ballpoint. Al even gevarieerd zijn haar onderwerpen: portretten, stadsgezichten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Annemiek Bal boeken
  Annemiek Bal - De verdoemde kolonie

  Minder dan 150 jaar geleden werd alles wat exotisch was, inclusief mensen, tentoongesteld in wereldsteden zoals Parijs en Londen. Wat van ver kwam werd vreemd bevonden, maar tegelijkertijd ook verleidelijk. Verleidelijk vanwege de kleurenpracht van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Rinse Poortinga boeken
  Rinse Poortinga - Elementaire Meetkunde

  Meetkunde in het vlak en in de ruimte met behulp van eenvoudige lineaire algebra.Dit boek behandelt in de eerste twaalf hoofdstukken de vlakke meetkunde en de ruimtemeetkunde met behulp van eenvoudige lineaire algebra. Van de reële getallen hebben we alleen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,00
 • Wasima Khan boeken
  Wasima Khan - Groot Juridisch Woordenboek 2018

  Het Groot Juridisch Woordenboek omvat een verzameling van ruim 10.000 beschrijvende definities van klassieke en moderne termen die worden gebezigd in de Nederlandse rechtspraktijk, inclusief een verwijzing naar relevante wetsartikelen. Deze termen zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  99,00
 • Wasima Khan boeken
  Wasima Khan - Groot Juridisch Woordenboek 2018

  Deze studenteneditie van het Groot Juridisch Woordenboek omvat een verzameling van ruim 7000 beschrijvende definities – van aansprakelijkheid tot zekerheidsrechten – die worden gebruikt in de Nederlandse rechtspraktijk, inclusief een verwijzing naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Magdalena De Coninck boeken
  Magdalena De Coninck - AARDEZANG

  Magdalena de Coninck is kunstschilder en dichter. Na het verschijnen van ‘Zweefpauze in de Lucht – schilderijen en gedichten’ ligt hier haar tweede boek ‘Aardezang – schilderijen en gedichten’. Het thema is de aarde als bezielde planeet en de mens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Samuel De Korte boeken
  Samuel De Korte - Oorlog in het Oosten

  De Tweede Wereldoorlog was een bloedige strijd die over de hele wereld werd uitgevochten. Talloze mensen namen deel aan de gevechten die op allerlei fronten plaatsvonden. De focus ligt dan ook op de individuele beleving van dit conflict en niet op de grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Arie Pieters boeken
  Arie Pieters - Herinneringen aan Jimmy

  Arie Pieters, woonachtig in 's-Gravendeel, is in het dagelijkse leven o.a. actief als fotograaf, tekstschrijver op het gebied van reclame & promotie en freelance correspondent voor een regiokrant. Eerder schreef hij boeken over de monumentale bomen en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Ed Lute boeken
  Ed Lute - Tweehonderd jaar Broederschap (1817-2017)

  De Zaanse Vrijmetselaarsloge 'Anna Paulowna' bestaat tweehonderd jaar. Opgericht in 1817 is het een van de oudste verenigingen in de Zaanstreek. Anders dan in het verleden wordt er de laatste tijd gelukkig steeds minder geheimzinnig gedaan over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Chris Baerveldt, Els van Dam boeken
  Chris Baerveldt, Els van Dam - De liefde van een olifant

  Deze uitgave bevat de tekst van het muziektheaterstuk ‘De liefde van een olifant’ van Chris Baerveldt en Els van Dam, geïllustreerd met foto's van de eerste voorstelling. De pogingen van een olifant om de liefde van een verzorgster in een ouderencentrum… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,09
 • Rajko Disseldorp boeken
  Rajko Disseldorp - Hiphop in Nederland

  Hiphop is in Nederland groter dan ooit. Met miljoenen YouTubeviews en Spotifystreams is er de afgelopen jaren een nieuwe, ongelooflijk creatieve generatie Nederlandse rappers opgestaan. Grenzen lijken er nauwelijks te zijn. Rajko Disseldorp volgde de afgelopen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Eelco de Boer boeken
  Eelco de Boer - Abraham was een Fries

  Abraham kwam uit het land der Chaldeeën en woonde in het land van de Filistijnen. Beide volken kwamen pas rond het jaar 1.200 voor Christus in het oostelijk Middellandse Zeegebied aan, daar waar nu het land Israël en zijn buren liggen. Abraham leefde reeds 2… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Jos Schneider, Gijs van de Westelaken boeken
  Jos Schneider, Gijs van de Westelaken - De bus uit Dachau

  'Even later staat de eerste Amerikaan in de poort van het kamp: "Hello boys, here we are!" Dan begint het: het juichen, het schreeuwen, het huilen. Alles gaat golven. Ik heb een gevoel alsof ik word opgetild. Ik brul. Ik ben terug op de wereld,' schrijft Ed.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Emma Mars boeken
  Emma Mars - Kama Sutra à la carte

  Ontdek samen met je geliefde de Kama Sutra om optimaal van elkaar te genieten. Zoek samen met je partner uit welke aanrakingen jullie het leukst vinden en van welke posities jullie het meeste houden: het Paradijs, de Hiëroglief of misschien de Duin? Gebruik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Royan van Velse boeken
  Royan van Velse - Claude François

  In de jaren 60 en 70 scoorde de Franse zanger Claude François de ene hit na de andere. Hij was niet te stuiten. Hij ontwikkelde concepten, schreef muziek, startte zijn eigen platenmaatschappij, beheerste de jongerenmedia met een eigen maandblad, en nu nog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • William Rothwell boeken
  William Rothwell - Handboek Linux voor ontwikkelaars

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.Het Handboek Linux voor ontwikkelaars helpt u bij het schrijven van robuuste code voor Linux, of u nu een Linux-gebruiker met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,99