Boeken over informatief & professioneel

 • Pepijn Reeser, Shinji Otani boeken
  Pepijn Reeser, Shinji Otani - Standbeelden in Nederland

  Een prachtig overzicht van standbeelden overal in Nederland!Lang stond Nederland bekend als een standbeeldloos land. Terwijl elders vorsten en helden in brons en steen in het straatbeeld verschenen, was die eer hier slechts voor een enkeling weggelegd. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Jacques Meerman boeken
  Jacques Meerman - Mediterraneo

  Jacques Meerman Mediterraneo Een culinaire reisgids voor de mediterrane middeleeuwen Mediterraneo van Jacques Meerman is een culinair meesterwerk waarvan elke geschiedenisliefhebben zal smullen. Voor de lezers van De zijderoutes van Peter Frankopan. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Claudia Biegel boeken
  Claudia Biegel - Bijna vernietigd

  'Toen ik zo oud was als jij, moest ik het kamp in. Toen was mijn jeugd voorbij.' Bijna vernietigd is gebaseerd op het oorlogsdagboek van Elleke Rosendaal, waarin ze haar jaren in het Tjideng-kamp in Batavia beschrijft. Van een levenslustige puber zien we haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Govert Schilling boeken
  Govert Schilling - Sterrenbeelden

  Sterrenbeelden is een rijk geïllustreerde, fascinerende gids voor alle 88 sterrenbeelden aan de hemel. Perfect voor hobby-astronomen en sterrenliefhebbers van elke leeftijd. In Sterrenbeelden neemt wetenschapsjournalist Govert Schilling je mee op een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Henk van der Veen boeken
  Henk van der Veen - Archiprix 2019

  For English please see below Elk jaar selecteren de Nederlandse instellingen voor architectuur, stedenbouw en landschapsarchitectuur hun beste afstudeerprojecten. De oogst is altijd rijk en gevarieerd en weerspiegelt de ambities van een nieuwe generatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Monica ten Hoove boeken
  Monica ten Hoove - Experttips voor Financieel Succesvol Ondernemen

  Als ondernemer wil je een goede omzet. Maar financieel succesvol ondernemen is meer dan alleen veel omzet maken. Werk je hard, maar zie je dat niet (altijd) terug op je bankrekening? Ging je voor vrijheid, maar word je nu beperkt door je financiële situatie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Kim Hendriks-Horstman boeken
  Kim Hendriks-Horstman - Experttips voor Legalproof Ondernemen

  Loopt je bedrijf goed, maar krijg je daardoor ook meer verplichtingen en verantwoordelijkheden te dragen? Wil je meer impact maken, maar niet meer risico’s lopen? Wil je ‘juridisch veilig’, vanuit rust en verantwoord ondernemen? Dan is dit boek voor jou!… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Ferdinand Mertens boeken
  Ferdinand Mertens - Strijd in Slenaken

  In Slenaken tijdens het burgermeesterschap van Alphonse van Melsen neemt Ferdinand Mertens - achterkleinzoon van Van Melsen - ons mee naar Slenaken aan het einde van de 19de eeuw. Wat stond een burgemeester van een zeer kleine gemeente te doen? De oprukkende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Wiel Beijer boeken
  Wiel Beijer - De wereld van Pinkpop 50

  De wereld van Pinkpop 50 De wereld van Pinkpop belicht de boeiende geschiedenis van het oudste nog bestaande openlucht-popfestival van de wereld. Van de start in 1970 in het Burgemeester Damensportpark in Geleen, via een eenmalig uitstapje in 1987 naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Erna van Holland, Sander van der Ham boeken
  Erna van Holland, Sander van der Ham - Buurten

  In Nederland, met name in het stedelijk gebied, is een grote behoefte aan nieuwe woningen. Veelal in bestaande buurten waar mensen nu al wonen en leven. Hoe doe je dat op plekken die liefde en aandacht nodig hebben en niet alleen om een fysieke aanpassing… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Jet van Swieten boeken
  Jet van Swieten - Vijftien misvattingen en andere artikelen over NAH

  Nadat haar partner in 2008 een herseninfarct kreeg, kwam de Nieuwegeinse schrijfster Jet van Swieten terecht in een ware roller coaster die haar langs de rand van de wereld bracht in een ander leven. Zonder afscheid te kunnen nemen van het leven dat zij kende,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Frans de Vlieger boeken
  Frans de Vlieger - Bewustzijn upgrade voor transitie in de 21ste eeuw

  Dit boek is voortgekomen uit onderzoek naar de werking van de menselijke psyche dat vergelijkbaar is met de blackbox-methode die in de natuurkunde gebruikelijk is. Het toont niet alleen aan dat de menselijke psyche anders werkt dan we gewoonlijk denken, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anca Ioana Ionescu, Rients Dijkstra, Victor Muñoz Sanz boeken
  Anca Ioana Ionescu, Rients Dijkstra, Victor Muñoz Sanz - Robocar and Urban Space Evolution

  How can we create more human-centered, resilient, and sustainable cities in the tech age? Can we make use of technology and the opportunities presented rather than resisting its fast-paced evolution? What are the biggest and most likely spatial changes that… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jan de Lint boeken
  Jan de Lint - Om de West

  Om de West De drang om naast de Portugezen een eigen route naar de ‘Specerijen Eilanden’ te vinden was aan het eind van de vijftiende eeuw voor de Spaanse kroon aanleiding voor een aantal expedities. Met het wereldbeeld van die tijd lag het voor de hand om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Michel Szulc-Krzyzanowski boeken
  Michel Szulc-Krzyzanowski - Henny - Ik ben nog niet klaar.

  Henny werkte toen ze 16 jaar oud was aan de lopende band in een koekjesfabriek. s’Ochtends heel vroeg bracht ze kranten rond en s’avonds maakte ze kantoren schoon. Want zo ging dat in haar gezin: haar ouders peperden haar in dat als je voor een dubbeltje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Jeroen Poblome, Sam Cleymans boeken
  Jeroen Poblome, Sam Cleymans - De gezichten van Sagalassos

  Bijna een millennium van elkaar gescheiden woonden een Romeinse man en een Midden-Byzantijnse vrouw in het Turkse Sagalassos. Ze hebben elkaar nooit ontmoet, maar de verschillen en gelijkenissen in hun levensverhaal brengen het dagelijkse leven in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Henk van der Linden boeken
  Henk van der Linden - De Grote Oorlog, Kroniek 1914-1918

  In alweer het 38ste deel staan zoals altijd een keur van auteurs stil bij de Eerste Wereldoorlog. Zij schrijven over diverse thema’s, zoals het trieste lot van de Duits-Joodse soldaten die in WOI meevochten. Tevens staan we stil bij zes oorlogsauteurs die op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Tanja Wassenberg boeken
  Tanja Wassenberg - Het walviskind

  Haarlem in de jaren vijftig. Ten tijde van de economische malaise wordt de walvisvaart nieuw leven in geblazen als oplossing voor het voedseltekort en het tekort aan oliën na de Tweede Wereldoorlog. Tijdens piekjaren wordt Jan Wassenberg, ‘de kleine’,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Marco Krijnsen boeken
  Marco Krijnsen - Pionier en prof

  Vernieuwer, technoloog, manager en ondernemer: Harry van den Kroonenberg (1933-1996) was het allemaal. Letterlijk en figuurlijk een hardloper. Altijd een paar stappen verder dan de rest. Onorthodox en gedurfd. Haagse ambtenaren en toezichthouders trotserend.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Anders Hansen boeken
  Anders Hansen - Brainfit

  Wil je afrekenen met stress en vermoeidheid en tegelijkertijd je geheugen verbeteren? Je IQ verhogen en het verouderingsproces afremmen? Creatiever worden en je concentratievermogen vergroten? Dat kan! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is bewegen!… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Nadine Berling-Auman boeken
  Nadine Berling-Auman - Heilzame kruiden voor geest en ziel

  Stress, vermoeidheid, angstgevoelens: het zijn de kwalen van deze tijd. Ben je op zoek naar milde geneeswijzen voor deze en andere mentale klachten, of wil je ze op een natuurlijke manier behandelen? Dan zijn de geneeskrachtige kruiden in dit boek iets voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Nel De Mûelenaere boeken
  Nel De Mûelenaere - Belgen, zijt gij ten strijde gereed?

  Een zeldzame geschiedenis van het Belgische legerBelgië stond in de decennia voor de Eerste Wereldoorlog niet bekend als een militaristische natie. Poor little Belgium voerde pas in 1913 algemene dienstplicht in, beschikte amper over een militaire traditie en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Anne Doedens, Liek Mulder boeken
  Anne Doedens, Liek Mulder - Koreaoorlog

  De Koreaoorlog is de enige oorlog die onder de vlag van de Verenigde Naties werd gevoerd, zij het met een hoofdrol voor de Amerikanen. Een oorlog in een land met een geschiedenis van duizenden jaren, maar tot diep in de twintigste eeuw in het Westen nauwelijks… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jef Schaeps, Mart van Duijn boeken
  Jef Schaeps, Mart van Duijn - Rembrandt en de Universiteit Leiden

  Rembrandt is onlosmakelijk verbonden met de stad Leiden. Hij werd er geboren, ging er naar school en begon er zijn carrière als een van de grootste schilders in de Nederlandse geschiedenis. Eenzelfde verbondenheid is er tussen Rembrandt en de Universiteit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • 50 jaar urologie in het Rotterdams academisch ziekenhuis

  In 2019 bestaat de afdeling Urologie van het Rotterdamse academisch ziekenhuis – het huidige ErasmusMC – 50 jaar. Een afdeling met een stoere historie, van no-nonsense, onderzoek en aanpakken. Echt Rotterdams.Velen hebben aan deze 50 jaren een eigen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50