Boeken over informatief & professioneel

 • Bart Peeters boeken
  Bart Peeters - Anneke Grönloh, de biografie

  -- MET 10 INCH LP MET NIET EERDER UITGEBRACHTE NUMMERS -- Hitnoteringen van Suriname tot Singapore, vermeldingen in The Guinness Book of Records, officier in de Orde van Oranje-Nassau, en met 30 miljoen verkochte platen wereldwijd de succesvolste Nederlandse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Isaäc van der Waal boeken
  Isaäc van der Waal - Mondslijmvliesafwijkingen

  Dit boek geeft een helder overzicht van de diagnostiek en behandeling van veelvoorkomende mondslijmvliesafwijkingen. Het is bedoeld voor gebruik in de dagelijkse praktijk, maar is ook zeer geschikt als naslagwerk. Het richt zich op een breed scala aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  44,99
 • David van Bodegom boeken
  David van Bodegom - Het geheim van de schildpad

  In ‘Het geheim van de schildpad’ onderzoekt verouderingsarts David van Bodegom de biologie van lang leven. Geen mens leefde ooit langer dan 122 jaar, maar schildpadden worden met gemak dubbel zo oud. Wat is hun geheim? Waarom verouderen sommige dieren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Paul Besseling, Frans Nieuwenhuis, Jan-Willem Pieterse, Saskia Pieterse boeken
  Paul Besseling, Frans Nieuwenhuis, Jan-Willem Pieterse, Saskia Pieterse - Scholier in de Hongerwinter

  In de nalatenschap van Pim Nieuwenhuis vonden wij brieven en een dagboek uit de winter van 1944-1945, de hongerwinter. Pim was een Haagse scholier die op de vlucht ging voor de honger en voor de bombardementen op Den Haag. Maar meer nog vreesde hij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Hans Vos boeken
  Hans Vos - Maasheggen

  De MaasheggenDe Brabantse Maasheggen liggen in de uiterwaarden van de Maas in het gebied van de gemeente Boxmeer.De foto's in dit boek zijn gemaakt door fotograaf Hans Vos, tijdens de 4 seizoenen, bij de dorpen Oeffelt, Beugen, Boxmeer, Sambeek,Vortum,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Gerard Mak boeken
  Gerard Mak - Toffe peren, rotte appels

  WARME WAARGEBEURDE POLITIEVERHALEN De vorming van de Nationale Politie gaat gepaard met grote problemen. De kritiek neemt met de dag toe en zelfs de top moet nu erkennen dat het allemaal te hoog gegrepen was. Zo hangt het personeelsplan van de reorganisatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Mercée Doran boeken
  Mercée Doran - Wijsheid uit Liefde

  Wijsheid Uit Liefde is een boek waar het woord 'liefde' centraal staat. In dit boek vind je 100 wijsheden die je leren over liefde en die liefde omschrijven. Dit boek is het antwoord op de vraag: Wat is liefde? Middels dit boek wil ik jou als lezer laten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Titus M. Eliëns boeken
  Titus M. Eliëns - Barbara Nanning - Eeuwige beweging

  In 2019 is het vier decennia geleden dat Barbara Nanning (1957) aan de Amsterdamse Gerrit Rietveld Academie afstudeerde in de keramiek. In die veertig jaar heeft Nanning zich ontwikkeld tot een internationaal gerespecteerde kunstenares wier werk in talloze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Kristina Carrillo-Bucaram boeken
  Kristina Carrillo-Bucaram - Het Fully Raw voedingsplan

  Kristina Carrillo-Bucaram, oprichter van FullyRaw en Rawfully Organic en een YouTube-beroemdheid met 1 miljoen volgers, heeft haar gezondheid drastisch verbeterd door een volledig onbewerkte en veganistische leefstijl – en dit kun jij ook. Gewichtsverlies,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Ronald Smit, Henk van de Kamer boeken
  Ronald Smit, Henk van de Kamer - Overstappen naar Linux

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Het gratis besturingssysteem Linux heeft in de afgelopen jaren een sterke ontwikkeling doorgemaakt, waardoor het ook voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Rick Honings, Lotte Jensen boeken
  Rick Honings, Lotte Jensen - Romantici en revolutionairen

  Mensen opvoeden tot volwaardige burgers. Dat was wat Betje Wolff en Aagje Deken met hun achttiende-eeuwse briefromans nastreefden. Honderd jaar later keek de Tachtiger Willem Kloos heel anders aan tegen zijn positie als schrijver. Met zijn dichtregel ‘Ik ben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Kurt Van Camp boeken
  Kurt Van Camp - Het verzet van De Zwarte Hand

  Op 27 oktober 1941 werd De Zwarte Hand opgerold. Wat begonnen was als een spannende poging om de Duitse bezetter en zijn lokale medewerkers uit te dagen en te intimideren kwam daarmee abrupt ten einde. Van de prille verzetsgroep, die vooral bestond uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Wieke Karsten boeken
  Wieke Karsten - In de muziek

  Muziek maken is heerlijk. Iedereen die zingt of een instrument bespeelt, weet dat. Maar musiceren betekent ook oefenen, en alhoewel dat leuk en effectief kan zijn, is het voor velen soms moeilijk of frustrerend. Dat laatste geldt ook voor optreden, niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Gerrit Voerman, Koen Vossen boeken
  Gerrit Voerman, Koen Vossen - Wilders gewogen

  Nadat Geert Wilders in september 2004 uit de VVD-fractie was gestapt, slaagde hij er lange tijd in om met zijn Partij voor de Vrijheid het politieke debat te domineren. Als erfgenaam van Pim Fortuyn vertolkte hij de stem van kiezers die zich zorgen maken over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Maaike Bronselaer boeken
  Maaike Bronselaer - Wiskunde = Wijs !

  Het geheel is meer dan de som van de delen. Dat was de idee toen zeven docenten van vijf hogescholen de handen in elkaar sloegen om Wiskunde = Wijs! te schrijven, een handboek wiskunde voor de lagere school dat zijn gelijke niet kent. Een goede leerkracht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  50,00
 • Bart Verbrugge boeken
  Bart Verbrugge - Johannes Mutters Jr. (1858-1930)

  Architect Johannes Mutters jr. (1858-1930) was een belangrijke protagonist van de Haagse art nouveau architectuur, maar was als ‘modebewust’ ontwerper ook thuis in tal van andere stijlen. Na zijn opleiding in Den Haag en Antwerpen startte Mutters een eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • Arianne Baggerman, Rudolf Dekker, Michiel Plomp boeken
  Arianne Baggerman, Rudolf Dekker, Michiel Plomp - Jong in de 19de eeuw

  In de 19e eeuw veranderde onze kijk op kinderen radicaal. Aan het begin werden kinderen nog gezien als kleine volwassenen. Beroemde schilders als Jan Adam Kruseman, Adriaan de Lelie en Charles Howard Hodges beeldden ze ook zo af: rechtopstaand, statig, direct… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Huub Buijssen boeken
  Huub Buijssen - Het hart wordt niet dement

  De laatste jaren is kennis over de omgang met mensen met dementie enorm toegenomen. Dit boek vormt hier het bewijs van. Huub Buijssen, al vele jaren een autoriteit op het gebied van dementie, legt in dit boek uit hoe de persoon met dementie ermee worstelt dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Heidi Lobato boeken
  Heidi Lobato - Hysterikos, de verstikking van de baarmoeder

  Buikpijn? Misschien is het wel endometriose. Hysterikos is een bron van herkenning en steun voor vrouwen die altijd maar horen: 'stel je niet aan!'Hysterikos, de verstikking van de baarmoeder van Heidi Lobato is een aangrijpend en persoonlijk verhaal over een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Sylvia Wenmackers boeken
  Sylvia Wenmackers - Kans op chocoladetaart

  Een wiskundige speeltuin voor de denkende mens (slogan) 'Een kop verse koffie, een herinnering uit de lagereschooltijd of de spelcomputer van zoonlief, Sylvia Wenmackers neemt alledaagse observaties als vertrekpunt om intrigerende vragen uit de fysica,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Bart De Clerck, Joost Houtman boeken
  Bart De Clerck, Joost Houtman - De rest is parking

  Waarom Adam en Eva echt wel Antwerps spraken in het Aards Paradijs? Waarom Brabo, volle neef van Julius Caesar, de hand van reus Antigoon afhakte en zo Antwerpenaren inspireerde om lekker contrair te doen? Wat Thomas More, Winston Churchill en Albert Einstein… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Derk Boswijk boeken
  Derk Boswijk - Theodore Roosevelt

  Theodore Roosevelt wordt gerekend tot een van de beste Amerikaanse Presidenten. Hij was een man met een enorme ambitie, onuitputtelijke energie en een onstuitbare dadendrang. Zijn vooruitstrevende visie en onorthodoxe manier van politiek bedrijven is juist nu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Sofie Hoebeeck boeken
  Sofie Hoebeeck - Een dans van woorden

  Poëzie is schrijven vanuit je hart, vanuit je ziel, vanuit wat je in je diepste raakt. Poëzie is een manier om je creatief te uiten, het ouderschap te beleven, je sensualiteit een plaats te geven,een weg van afscheid en nieuw leven... Sofie neemt je graag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,09
 • Johan Huizinga boeken
  Johan Huizinga - De wetenschap der geschiedenis

  Facsimile heruitgave naar de uitgave uit 1937.Historicus Johan Huizinga verkent in De wetenschap der geschiedenis de grenzen van geschiedschrijving als wetenschappelijke en artistieke discipline. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Wiebren Rijkeboer boeken
  Wiebren Rijkeboer - De psychedelische sixties

  De muziek van de jaren zestig oefent een grote aantrekkingskracht uit op vele generaties popmuziekliefhebbers. In De psychedelische sixties belicht Wiebren Rijkeboer vooral de bands die de weg naar het succes niet of nauwelijks hebben gevonden. Rijkeboer voert… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00