Boeken over informatief & professioneel

 • M. Boshart boeken
  M. Boshart - De rode dood

  De pokken hebben de mensheid vergezeld vanaf het moment dat deze in steden begon te leven. Vele eeuwen werd de bevolking van de Oude Wereld geteisterd, rond 1500 trok de ziekte naar de Nieuwe Wereld om daar haar bijdrage te plegen aan de decimering van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Bridget Davies boeken
  Bridget Davies - Do More Art: Inkt

  Ben jij creatief? Maak kennis met inkt en ontdek wat je daar allemaal mee kunt doen! Of je nu voor het eerst met inkt werkt of gewoon inspiratie zoekt, dit boek staat bomvol technieken en creatieve ideeën die je helpen verder te komen met illustreren,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Carla Rus boeken
  Carla Rus - Zeeland bevrijd !

  Een bloedige strijd van 85 dagen in Zeeland en West-Brabant resulteerde uiteindelijk in de bevrijding van Nederland, 75 jaar geleden. Dit boekje maakt de Slag om de Schelde , waardoor de haven van Antwerpen voor de geallieerden toegankelijk werd, in kort… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Koenraad Tinel, David Van Reybrouck, Kurt Snoekx, Koen van Synghel boeken
  Koenraad Tinel, David Van Reybrouck, Kurt Snoekx, Koen van Synghel - UDSJUEN - Koenraad Tinel

  Met een overweldigende kracht bouwt Koenraad Tinel (°1934, Gent) al meer dan een halve eeuw gestaag verder aan zijn zelf geschapen universum. Zijn werk onderzoekt de onvatbare relatie tussen aarde en mythe, tussen denken en seksuele energie. In een vormen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,99
 • Ferdinand Mertens boeken
  Ferdinand Mertens - Strijd in Slenaken

  In Slenaken tijdens het burgermeesterschap van Alphonse van Melsen neemt Ferdinand Mertens - achterkleinzoon van Van Melsen - ons mee naar Slenaken aan het einde van de 19de eeuw. Wat stond een burgemeester van een zeer kleine gemeente te doen? De oprukkende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Cees Andriesse boeken
  Cees Andriesse - Zo is het

  Ze mogen dan twee eeuwen oud zijn maar blijven ons verbazen, die boeken van Laplace over de hemelmechanica en de waarschijnlijkheidsrekening. Dat de man er zijn leven lang nieuwe wiskunde voor heeft kunnen bedenken! In zijn land wordt hij voor een Newton… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • R. Boeklagen boeken
  R. Boeklagen - AutoCAD 2020

  AutoCAD 2020 is niet uit het Engels vertaald, maar door een Nederlandse auteur geschreven die de Nederlandse tekennormen hanteert. Op die manier bent u verzekerd van een studie- en handboek dat zorgt dat u de juiste kennis opdoet (millimeters, lagenindeling,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  64,50
 • George van Hal boeken
  George van Hal - Tossen met de kosmos

  Wat hebben het mysterieuze binnenste van zwarte gaten, de vraag of we leven in een geavanceerd kosmisch hologram en de wetenschappelijke zoektocht naar de ultieme theorie van alles gemeen? Het antwoord: het begrip entropie. Geboren in pruttelende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Bart van der Steen boeken
  Bart van der Steen - In Leiden moet het anders

  Met de leus ‘In Leiden moet het anders en anders is de SP’ voerde de SP in 1982 campagne voor de Leidse gemeenteraad. Met succes, want na twaalf jaar actievoeren veroverde de afdeling haar eerste gemeenteraadszetel. Tussen 1970 en 1982 veranderde de SP van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Johan Van Rhijn boeken
  Johan Van Rhijn - de Enne Jans Heerd op Maarhuizen

  Dit boek staat aan de vooravond van een nieuw begin voor de Enne Jans Heerd op Maarhuizen, een historische boerderij van Staatsbosbeheer. Het verhaal van Maarhuizen krijgt een nieuw hoofdstuk. De Heerd is een plek die het verdient om gedeeld te worden met het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,50
 • Happy Vegan boeken
  Happy Vegan - 100 VEGAN QUOTES

  100 Nederlandstalige inspirerende vegan quotes. Voor jezelf of om iemand anders mee te inspireren. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,12
 • Hendrien Kaal boeken
  Hendrien Kaal - Met zorg naar de politie

  Medewerkers in de zorg voor mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) worden met enige regelmaat geconfronteerd met delinquent gedrag van hun cliënten. De vraag hoe hiermee om te gaan, en met name de vraag wanneer het strafrecht hierbij te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Eric Heres, Bruno Steinfort boeken
  Eric Heres, Bruno Steinfort - Van missie naar strijd

  InhoudTwaalf verhalen. Eerlijk. Ontroerend. Intiem. Uniek. Van oorlogsveteranen, hun partners, hun kinderen, hun hulpverleners. Over wat het betekent als 'onze jongens en meiden' na terugkeer van een uitzending de oorlog niet meer uit hun hoofd krijgen. Hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Angela Maas boeken
  Angela Maas - Hart voor vrouwen

  Hart- en vaatziekten zijn al vele jaren wereldwijd doodsoorzaak nummer één bij vrouwen. Nog elke dag wordt de vrouwelijke hartpatiënt langs de mannelijke meetlat gelegd, wat tot verwarring, onduidelijke diagnoses en vaak verkeerde behandeling leidt. Vrouwen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Paul Besseling, Frans Nieuwenhuis, Jan-Willem Pieterse, Saskia Pieterse boeken
  Paul Besseling, Frans Nieuwenhuis, Jan-Willem Pieterse, Saskia Pieterse - Scholier in de Hongerwinter

  In de nalatenschap van Pim Nieuwenhuis vonden wij brieven en een dagboek uit de winter van 1944-1945, de hongerwinter. Pim was een Haagse scholier die op de vlucht ging voor de honger en voor de bombardementen op Den Haag. Maar meer nog vreesde hij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Hans Vos boeken
  Hans Vos - Maasheggen

  De MaasheggenDe Brabantse Maasheggen liggen in de uiterwaarden van de Maas in het gebied van de gemeente Boxmeer.De foto's in dit boek zijn gemaakt door fotograaf Hans Vos, tijdens de 4 seizoenen, bij de dorpen Oeffelt, Beugen, Boxmeer, Sambeek,Vortum,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Gerard Mak boeken
  Gerard Mak - Toffe peren, rotte appels

  WARME WAARGEBEURDE POLITIEVERHALEN De vorming van de Nationale Politie gaat gepaard met grote problemen. De kritiek neemt met de dag toe en zelfs de top moet nu erkennen dat het allemaal te hoog gegrepen was. Zo hangt het personeelsplan van de reorganisatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Mercée Doran boeken
  Mercée Doran - Wijsheid uit Liefde

  Wijsheid Uit Liefde is een boek waar het woord 'liefde' centraal staat. In dit boek vind je 100 wijsheden die je leren over liefde en die liefde omschrijven. Dit boek is het antwoord op de vraag: Wat is liefde? Middels dit boek wil ik jou als lezer laten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Felix Kreier, Iris Verberk-Jonkers boeken
  Felix Kreier, Iris Verberk-Jonkers - De dokter en digitalisering

  De zorgsector verandert en digitaliseert; de zorgverlening moet anders worden georganiseerd om ook in de toekomst betaalbaar te blijven. Er zijn nieuwe behandeltechnieken en –mogelijkheden en de rol van de patiënt wijzigt. Welke vaardigheden vraagt dit van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • John Keegan boeken
  John Keegan - De Eerste Wereldoorlog

  John Keegan, vermaard om een superieure reeks militair-historische boeken, concentreert zich in deze bestseller op het grootste mysterie van het drama: de koppige voortzetting van de loopgravenoorlog.De Eerste Wereldoorlog is een wereldbrand die in nevelen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Alexander Belgraver, Silvia Belgraver boeken
  Alexander Belgraver, Silvia Belgraver - Eerlijk nieuws zonder censuur

  NIEUWS ZONDER CENSUUR, FRAMING EN BELANGENVERSTRENGELING Dit boekje beschrijft op een toegankelijke manier wat er fout gaat met de huidige nieuwsvoorziening. Censuur, framing en belangenverstrengeling zijn aan de orde van de dag en onze privacy wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Pepijn Reeser, Shinji Otani boeken
  Pepijn Reeser, Shinji Otani - Standbeelden in Nederland

  Een prachtig overzicht van standbeelden overal in Nederland!Lang stond Nederland bekend als een standbeeldloos land. Terwijl elders vorsten en helden in brons en steen in het straatbeeld verschenen, was die eer hier slechts voor een enkeling weggelegd. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Bootsma boeken
  Bootsma - Kijk niet weg

  In ‘Kijk niet weg’ vertelt Esther Bootsma op meeslepende wijze het verhaal van generaal Patrick Cammaert, commandant van vredesmissies in onder meer Cambodja, Ethiopië en Congo, en adviseur van secretaris-generaal Kofi Annan. Geen Nederlandse militair… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Marta Breen, Jenny Jordahl boeken
  Marta Breen, Jenny Jordahl - Vrouwen in gevecht

  150 jaar geleden kon een vrouw niet stemmen of haar eigen geld verdienen. Ze had geen enkele politieke invloed, zelfs geen controle over haar eigen lichaam. Haar vader nam alle beslissingen tot ze getrouwd was en daarna nam haar echtgenoot het over. Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Paul van den Akker, Feico Hoekstra, Ype Koopmans, Catherine Lampert boeken
  Paul van den Akker, Feico Hoekstra, Ype Koopmans, Catherine Lampert - Euan Uglow

  De Britse kunstenaar Euan Uglow (1932-2000) is een van de belangrijkste figuratieve schilders van de tweede helft van de 20ste eeuw. Met een rijk-geïllustreerd boek en een gelijknamige overzichtstentoonstelling in Museum MORE krijgt hij eindelijk de erkenning… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95