Boeken over informatief & professioneel

 • Alias Pyrrho boeken
  Alias Pyrrho - SCEPSIS OVER SCEPSIS

  Scepsis is een voorbehoud tegenover de aanvaarding van kennis, de acceptatie van feiten en een terughoudende instelling tegenover waarheid. Beweringen, hypothesen, dogma’s, geloof en veronderstellingen verdienen scepsis. Maar verdient wetenschappelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,47
 • Frank Libertas boeken
  Frank Libertas - Remmers in Vaste Dienst

  Frank rolde tijdens de economische crisis van de jaren 80 in een beleidsfunctie bij de directie Economische Zaken van de gemeente Rotterdam met destijds 33.000 ambtenaren. Na een start als een kat in een vreemd pakhuis werd hij al snel topambtenaar. Hij zette… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,96
 • Frank Libertas boeken
  Frank Libertas - Lakedemoniers, Sparta 1888 voor Christus tot heden

  De geschiedenis van Sparta is legendarisch. De auteur start zijn reis in 1888 voor Christus in een kleine nederzetting op de Peloponnesos om via de route Sparta Rotterdam 1888 de reis te vervolgen naar het huidige gehucht Sparta. De Goden zetten je op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,96
 • Frank Libertas boeken
  Frank Libertas - De Geschiedenis van Kiev-Rus

  In deze kroniek vernoemd naar de 3 broers die Kiev zouden hebben gesticht wordt de geschiedenis van deze bijzondere stad geschetst vanaf de oude Steentijd tot heden. Dit grensland bevindt zich thans op een breukvlak en heeft alles in zich om een succes te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Karrarikh Tor boeken
  Karrarikh Tor - Muziektheorie: De taal van het geluid - Naslaggids

  Ben je het beu om met je mede bandleden te vechten omdat je elkaars instrumenten niet begrijpt?Alle ongelooflijke kleurenafbeeldingen van Muziektheorie: de taal van het geluid geschreven voor gitaar en bas op één plek! De kleurenafbeeldingen verbinden de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Mind-Control

  Mind Control Menselijke robots in onze samenlevingMK ULTRAKindermisbruikRituele moordenNieuwe Wereld OrdeNieuwe Wereld Regering en hun toekomstplannen met u en mij.De gruwelijke feiten op een rijHoe ze het doen en wie het doenHet Hele Verhaaldoor : Quasimodo. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Luc Cortebeeck boeken
  Luc Cortebeeck - Er is nog werk

  Werk is een fundamenteel deel van ons leven. Daarom is het van zo'n groot belang dat werk voor iedereen beschikbaar én waardig is. Dat dat vandaag nog lang niet zo is, tonen de wantoestanden van moderne slavernij in Myanmar en Qatar, de onderwaardering van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Anita Twaalfhoven boeken
  Anita Twaalfhoven - Opera voor de Toekomst

  Holland Opera brengt opera in het hier en nu. Met eigentijdse (locatie)voorstellingen en educatieve projecten weet het gezelschap een breed publiek te ontroeren en te betoveren. De geavanceerde composities verbinden de oude verhalen met het heden, voeden de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Luc Volders boeken
  Luc Volders - ESP32 Uitgelegd

  We willen steeds meer grip op onze leefomgeving krijgen. Niet alleen willen we weten hoe warm het in huis is en daar de thermostaat op af stemmen, we willen ook onze verlichting kunnen instellen vanaf ons werk. Maar we willen ook weten of de deuren wel echt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Don Croonenberg boeken
  Don Croonenberg - Kat met stroop en laurier

  ‘We liepen over de Rijksweg en in het veld zagen we twee morsdode Duitsers met witte camouflagelakens om, rechtop, bevroren. Honderden mensen moeten die twee daar zo hebben zien staan.’ De grens tussen Duitsland en Midden-Limburg, een lijn op een kaart die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Linda Pasman boeken
  Linda Pasman - In 10 stappen naar een slim samengesteld gezin

  Wil jij jouw samengesteld gezin slim vormgeven, valkuilen vermijden en proactief uitdagingen aanpakken? Geloof dan in de kracht van Gods liefde voor jullie nieuwe gezin. De 10 stappen die je in dit boek krijgt aangereikt, helpen je hierbij. Ruim de stenen uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Agata Toromanoff, Pierre Toromanoff boeken
  Agata Toromanoff, Pierre Toromanoff - Zeegezichten

  Schilderijen van de zede, met haar steeds wisselende water- en wolkenpartijen en kleuren, zijn net zo fascinerend als landschappen. Veel beroemde kunstenaars lieten zich door de zee inspireren, zoals dit boek aantoont. De zee staat niet alleen symbool voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jeroen Bernaer, Michael Troffaes boeken
  Jeroen Bernaer, Michael Troffaes - BAARD!

  Stoere mannen met een peperkoeken hart... Dat is het uitgangspunt van BAARD! Een boek vol unieke, verrassende en ontroerende portretten, in woord en beeld, van - hoe kan het anders - mannen met baarden. Hoe trots en onverzettelijk ze soms ook ogen, achter hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,00
 • Hannelore Demonie boeken
  Hannelore Demonie - Klein geluk

  Wat heb je nodig om je lijf en hoofd sterker te maken? Als we de self-care industrie mogen geloven een mix van intense work-outs, smakeloze diëten en complexe meditatie-oefeningen, het liefst gestuurd vanuit een betalende app. Overbodig en vaak onhaalbaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Sarah van Camp boeken
  Sarah van Camp - NIHONGO 1

  Nihongo is gericht op het ontwikkelen van taalvaardigheid in het Japans, vooralin functie van reizen naar Japan of werken met Japanners. In recente jaren ishet toerisme vanuit België en Nederland naar Japan exponentieel gestegen.Een goed moment dus om Japans… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • M. Yeqon boeken
  M. Yeqon - Handboek voor BDSM-relaties

  BDSM vereist vertrouwen, zekerheid, vrijheid en een heel veel intimiteit binnen een relatie. Dit handboek focust zich op het relationele aspect van BDSM relaties. Zowel technische, psychologische als biologische aspecten van BDSM komen aan bod. Als je je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Stefan Verstappen boeken
  Stefan Verstappen - De zesendertig oude Chinese krijgstactieken

  De Zesendertig krijgstactieken vormen een unieke verzameling van oude Chinese spreek­woorden die enkele van de meest doortrapte oorlogsstrategieën beschrijven.Waar andere Chinese militaire teksten, zoals Sun Zi?s Krijgskunst, zich richten op de militaire… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Maurice Zondag boeken
  Maurice Zondag - Vrouwen Versieren Kun Je Leren!

  Vrouwen versieren kun je leren! Ja! Ik was net als jij altijd in de veronderstelling dat je het of wel, of niet kan. Kun je het niet, dan heb je pech. Dan moet je maar geluk hebben dat je iemand tegen het lijf loopt die jou ook leuk vindt. NEE! Jij kunt het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Wim Voermans boeken
  Wim Voermans - Het verhaal van de grondwet

  Waar komen al die grondwetten toch vandaan? We leven in de eeuw van de grondwet. Bijna alle landen ter wereld hebben er tegenwoordig wel een. Een betrekkelijk recent fenomeen, trouwens, want driekwart van al die grondwetten is van na 1975. En dat terwijl de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Buisman boeken
  Buisman - Duizend jaar weer wind en water in de Lage Landen VII

  Deel 7 - 1800-1825, veel extreem weer, Bataafs-Franse tijd, invasie in Zeeland, Napoleon en Willem I In 'Duizend jaar weer, wind, en water in de Lage Landen' geeft Jan Buisman een indrukwekkend en zeer gedetailleerd overzicht van het weer in de noordelijke en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Ulrich Knaack, Tillmann Klein boeken
  Ulrich Knaack, Tillmann Klein - JFDE

  This issue of the Journal of Façade Design and Engineering is a result of the second façade conference, PowerSkin, held on January 17th 2019, in the context of the building trade fair ‘BAU’ in Munich. The conference was organized collaboratively by TU… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ronald Wilfred Jansen boeken
  Ronald Wilfred Jansen - Fotografie in Hoogeveen 1875-heden

  Wanneer verschenen de eerste fotografen in Hoogeveen ? Hoe werkten zij en met wat voor apparatuur? Welke onderwerpen kozen zij en wat is de oudste prentbriefkaart van Hoogeveen ? Op deze en vele andere vragen geeft historicus, auteur en fotograaf Ronald… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Eva Schutte, Monique van de Griendt boeken
  Eva Schutte, Monique van de Griendt - Taal van de gespecialiseerde mediator

  Bij mediation speelt taal een belangrijke rol. Het gaat er niet alleen om welke vraag je in welke situatie stelt, maar ook hóe je de vraag stelt. De taal die je als mediator gebruikt hangt ook af van het aandachtsgebied waarin je werkzaam bent. Zo zal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Ineke Greveling-de Vries boeken
  Ineke Greveling-de Vries - Wetgeving voor de Binnenvaart, Deel III. Handboek Marifonie.

  Het Jaarboek Wetgeving voor de Binnenvaart, Deel III, Marifonie helpt u bij het bedienen van een marifoon aan boord van een binnenschip. De editie 2019 bevat na het Regionale akkoord, een algemeen deel, zoals internationaal vastgesteld, met daarin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  74,50
 • Rinse Poortinga boeken
  Rinse Poortinga - Analyse + Meetkunde

  Begrippen en methoden, waarmee we op school op min of meer intuïtieve wijze kennis hebben gemaakt, worden in dit boek op een wiskundig verantwoorde manier opnieuw onder de loep genomen.Dit boek behandelt de belangrijkste begrippen en methoden uit de analyse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50