Boeken over informatief & professioneel

 • Eelco de Boer boeken
  Eelco de Boer - Abraham was een Fries

  Abraham kwam uit het land der Chaldeeën en woonde in het land van de Filistijnen. Beide volken kwamen pas rond het jaar 1.200 voor Christus in het oostelijk Middellandse Zeegebied aan, daar waar nu het land Israël en zijn buren liggen. Abraham leefde reeds 2… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Christopher de Bellaigue boeken
  Christopher de Bellaigue - De islamitische Verlichting

  De islamitische Verlichting beschrijft de strijd tussen geloof en rede, tussen verstarde samenlevingen en de verworvenheden van de westerse Verlichting in de landen van het Midden-Oosten. Aan de hand van de levens van hervormers en de gebeurtenissen in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Frits Boer boeken
  Frits Boer - Angst

  Iedereen kent angst. Een onplezierig gevoel dat je waarschuwt bij gevaar. Maar angst kan ook optreden zonder dat je snapt waar het vandaan komt. Soms zo heftig dat je leven er door overhoop gegooid wordt. Angst is als het bekende topje van de ijsberg. Onder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,00
 • André van Woerkom boeken
  André van Woerkom - Ontdek Photoshop Elements 2018

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u automatisch toegang, plus relevante extra's.Photoshop Elements is een fantastisch programma voor fotobewerking, en biedt hier en daar zelfs meer mogelijkheden dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Vincent van Vilsteren boeken
  Vincent van Vilsteren - Nieuwe Drentse Volksalmanak 2017

  De Nieuwe Drents(ch)e Volksalmanak, opvolger van de Drentsche Volksalmanak (1837-1851), verschijnt sinds 1883. In de loop van de jaren is de almanak uitgegroeid tot historisch en archeologisch jaarboek van Drenthe. Het is hét podium voor zowel professionele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Rende van de Kamp, Jeoffrey van Woensel boeken
  Rende van de Kamp, Jeoffrey van Woensel - Operatie Keystone

  In dit boek wordt voor het eerst de unieke geschiedenis verteld van het detachement Nederlanders bij de befaamde Special Air Service (SAS), ook wel 'het spookleger' genoemd. Deze speciale Britse eenheid voerde in de Tweede Wereldoorlog in Noord-Afrika en Zuid-… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Eiko boeken
  Eiko - Doe de split in 4 weken

  De Japanse yogadocent Eiko, koningin van de split, leert je met 'Doe de split in vier weken' in 4 weken de split te doen. Iedereen kan de split doen: jong, oud, lenig of stijf! Met slechts vijf minuten stretchen per dag kun ook jij je flexibiliteit verbeteren.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Kerst Huisman boeken
  Kerst Huisman - De Ariaantjesaga

  In deze familiekroniek beschrijft Kerst Huisman het verhaal van de mooie schippersdochter Ariaantje Nieman, uit Ouddorp op Goeree-Overflakkee en haar nazaten. Toen ze zes was, stierf haar moeder. En toen ze zelf in 1924 stierf, pas 35 jaar oud, liet ze vier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Willem Oltmans boeken
  Willem Oltmans - Memoires Willem Oltmans Memoires 1989-B

  12 juli 1989 Ik reed naar Pretoria en had een intens gesprek met Theo Albrecht in Burocadia. "I may be a junior diplomat," zei hij, "but I studied Anthropology. I do place myself into the shoes of blacks. I saw how my parents treated them. I think, you are… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Wallace H. Tucker boeken
  Wallace H. Tucker - Kosmisch vuurwerk

  Het Chandra X-ray Observatory is NASA's krachtigste röntgensatelliet ooit. Sinds 1999 maakt hij spectaculaire beelden van het heelal, tot dan toe verborgen voor telescopen die alleen gevoelig zijn voor zichtbaar licht. Dit heeft onschatbare kennis opgeleverd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,50
 • David Kleijn boeken
  David Kleijn - Bij nader inzien - de waarde van natuur vanuit het perspectief van wilde bestuivers

  Het Institute for Water and Wetland Research (IWWR), van de Radboud Universiteit Nijmegen, wil Victor Westhoff eren met een jaarlijkse naar hem vernoemde lezingenmiddag waarin de actualiteit van het behoud en het beheer van natuur centraal staat. Prof. dr.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Marie Helene Herweijer-van Gelder boeken
  Marie Helene Herweijer-van Gelder - Evidence-Based design in Nederlandse ziekenhuizen

  Hoe kunnen architecten de bevindingen van het Evidence Based Design toepassen in hun ontwerpen?Dit boek identificeert de ruimtelijke kwaliteiten, waarvan wetenschappelijk bewezen is dat deze een positief effect hebben op de gezondheid en het welbevinden van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Els Simons boeken
  Els Simons - Oma vertelt

  Els Simons is in 1935 geboren in Antwerpen. In dit boek 'Oma vertelt - Ik was vijf in 1940' heeft ze herinneringen aan haar kindertijd, de oorlogsjaren en daarna neergeschreven. Via alledaagse, gewone dingen krijgt men een beeld van de tijd van toen. Zelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,30
 • Peggy Guggenheim en Nelly van Doesburg

  Peggy Guggenheim (1898-1979) en Nelly van Doesburg (1899-1975) hebben samen een cruciale bijdrage geleverd aan de kunststroming De Stijl. Niet door zelf kunst te vervaardigen, maar door De Stijl te promoten, te exposeren en aan te kopen in een tijd dat vrijwel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Mascha van Damme, Mark Hendriks boeken
  Mascha van Damme, Mark Hendriks - Rietveldprijs 2017.

  De Stichting Rietveldprijs reikt elke twee jaar een prijs uit aan een ontwerper die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de kwaliteit van de gebouwde omgeving in de stad Utrecht. De winnaar van 2017 is de transformatie van de Werkspoorkathedraal door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • D. van Ooteghem boeken
  D. van Ooteghem - Astrologie II: Astrologisch oefenboek Of hoe snel en efficiënt astrologie te leren

  OF HOE SNEL EN EFFICIËNT ASTROLOGIE TE LEREN Astrologie leren is een moeilijke bedoening. Heel dikwijls ontbreekt het de leerling-astroloog aan de nodige basiskennis, het praktische inzicht en de technieken. Het astrologisch oefenboek is ontstaan uit een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Hans Smit boeken
  Hans Smit - Ben Cramer

  Schnabbelaar, arrogante kwast, eigenheimer, domme jongen die zich overal voor leent. Er wordt van alles over hem gezegd. Maar wie is Ben Cramer nu werkelijk? In de vijftig jaar dat zijn carrière duurt, heeft hij de Nederlandse entertainmentwereld zien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Marije Sietsma, Fleur Bodt boeken
  Marije Sietsma, Fleur Bodt - Op Klarendal

  Op Klarendal is een kleine ode aan de Arnhemse wijk Klarendal. David Jonathan Jagersma, onder andere bekend van zijn project Klarendallers, maakte prachtige foto's van de wijk en haar bewoners. Fleur Bodt, studente Creative Writing aan ArtEZ, bracht de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Marianne Kock boeken
  Marianne Kock - Zorg over zorg

  Samen echte verandering in de zorg in gang zetten: wie durft het aan? Hoe zorgen we samen voor mensen met wie het minder goed gaat, die ziek zijn of een beperking hebben? Die vraag gaat de auteur na aan het hart. Acht jaar geleden besloot de overheid om de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Stef Woestenenk boeken
  Stef Woestenenk - Loepzuiver

  Stef Woestenenk logeert bij de zoon van Ronnie Lane, zit op de bank bij Eric Burdon, eet een krentenbol bij Bennie Jolink, drinkt thee bij Geraint Watkins, staat op het podium met Alan Gascoigne, eet sh and chips met Billy Nicholls, drinkt een biertje met Ian… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Jochem Klijn boeken
  Jochem Klijn - Experttips boekenserie Experttips voor effectief strategisch netwerken

  Ben je ondernemer en wil je graag in een positie komen dat je kunt stoppen met verkopen en gekocht gaat worden? Dat potentiële klanten jou gaan bellen in plaats van andersom? Dan ben je bij dit boek aan het juiste adres. In dit boek vind je 50 praktische tips… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Gerard Mak boeken
  Gerard Mak - Toffe peren, rotte appels

  WARME WAARGEBEURDE POLITIEVERHALEN De vorming van de Nationale Politie gaat gepaard met grote problemen. De kritiek neemt met de dag toe en zelfs de top moet nu erkennen dat het allemaal te hoog gegrepen was. Zo hangt het personeelsplan van de reorganisatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • ARCHIPEL (FR) (Europalia Indonesia)

  Indonesië beslaat met zijn meer dan 17.000 eilanden een oppervlakte die gelijk is aan het grondgebied van de Europese Unie. De Indonesische archipel is een plaats van samenvloeiingen en ontmoetingspunten, en was altijd al een van de belangrijkste knooppunten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  38,00
 • Philippe Van Cauteren boeken
  Philippe Van Cauteren - Brieven aan kunstenaars

  Al jarenlang schrijft Philippe Van Cauteren, directeur van het Gentse S.M.A.K., brieven naar kunstenaars van over de hele wereld. Hij richt zich op een zeer persoonlijke manier tot kunstenaars die hem inspireren en legt hen uit waarom. Vaak zit in de brieven… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Jan Middelkamp, Peter Wolfhagen, Ronald Wouters boeken
  Jan Middelkamp, Peter Wolfhagen, Ronald Wouters - Personal Training in Nederland

  Personal training (PT) geniet een grote populariteit en heeft zich in de afgelopen decennia ontwikkeld tot een substantiële sector. Er is echter weinig feitelijke informatie over deze bedrijfstak voorhanden. Er is daarom behoefte aan antwoorden op vragen als:… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,50