Boeken over informatief & professioneel

 • Luc Vanacker boeken
  Luc Vanacker - Over die oorlog

  ‘De tijd van de grote debatten over de oorzaak van de Eerste Wereldoorlog is voorbij,’ schreef de Duitse historicus Oliver Janz in 2013, maar niets bleek minder waar. In Duitsland had de historicus Fritz Fischer al in de jaren ’60 voor de ‘Fischer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Nanda Roep boeken
  Nanda Roep - Publiceer jezelf!

  'Publiceer jezelf!' leert hoe je een eigen boek kunt uitbrengen en meer. Het vertelt hoe je bekendheid creëert voor je werk en het gaat in op de verkoop en verspreiding van jouw boek. Schrijfster Nanda Roep publiceerde ruim vijftig titels bij gevestigde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,75
 • Willem Oltmans boeken
  Willem Oltmans - Memoires 1993-B

  4 oktober 1993 Jan Foudraine kwam me een uurtje in mijn kamer drie hoog voor, opzoeken. (…) Voor zijn vertrek vroeg ik hem wat Alexander Smit als gerealiseerde mens, zoals zij dat noemen, nu met zijn leven deed. (…) „Jan, durf jij met een ernstig gezicht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Martijn Pennekamp boeken
  Martijn Pennekamp - Experttips voor een succesvolle start als zzp’er

  Als (startende) zzp’er wil je goed voorbereid van start gaan. Je wilt je ondernemersdroom immers realiseren. Er komt nogal wat kijken bij het starten en opbouwen van een bedrijf. Wil je voor de toekomst echte waarde aan je bedrijf toevoegen en je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Hans Van Leunen MSc boeken
  Hans Van Leunen MSc - De Wiskunde van de Fysieke Werkelijkheid

  Het belangrijkste onderwerp van dit boek is een puur wiskundig model van de fysieke werkelijkheid. Het boek fungeert als een overzicht van het Hilbert Book Model project. Het project betreft een goed gefundeerd, puur wiskundig model van fysische realiteit. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Louis van Paridon boeken
  Louis van Paridon - Hollandse helden in de jaren 60

  Vergeten helden. Iconische helden. Helden in wording. In de stal van een oude, Brabantse boerderij werd een bijzondere vondst gedaan: het verloren gewaande kleurenarchief van de Amsterdamse fotograaf Louis van Paridon. In een ladekast, keurig gearchiveerd,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Erna van Holland, Sander van der Ham boeken
  Erna van Holland, Sander van der Ham - Buurten

  In Nederland, met name in het stedelijk gebied, is een grote behoefte aan nieuwe woningen. Veelal in bestaande buurten waar mensen nu al wonen en leven. Hoe doe je dat op plekken die liefde en aandacht nodig hebben en niet alleen om een fysieke aanpassing… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Conny Bakker, Marcel den Hollander, Ed van Hinte, Yvo Zijlstra boeken
  Conny Bakker, Marcel den Hollander, Ed van Hinte, Yvo Zijlstra - Products that Last

  Products that Last begint, waar de meeste boeken over productontwikkeling eindigen. Als een product ontworpen, gemaakt en verkocht is, verdwijnt het, vanuit het perspectief van ontwerpers en ondernemers voorbij de ‘nieuwheidshorizon’. Zij beseffen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • E. Spanjers boeken
  E. Spanjers - Zo doe je dat!

  Zo doe je dat! is een praktisch boek met oefeningen voor evenemententechnici. Een technicus die zelf bekabeling kan maken en schakelingen kan solderen heeft een streepje voor op collega’s. Daarnaast moet je als technicus ook regelmatig apparatuur controleren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Agata Toromanoff, Pierre Toromanoff boeken
  Agata Toromanoff, Pierre Toromanoff - ZEEGEZICHTEN

  Schilderijen van de zede, met haar steeds wisselende water- en wolkenpartijen en kleuren, zijn net zo fascinerend als landschappen. Veel beroemde kunstenaars lieten zich door de zee inspireren, zoals dit boek aantoont. De zee staat niet alleen symbool voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Till-Holger Borchert Borchert boeken
  Till-Holger Borchert Borchert - De Vlaamse Primitieven

  Five centuries ago, Bruges was home to the Flemish Primitives. At the time, Bruges was one of the most important cities in Europe: an international centre of trade and meeting place for foreign merchants. It is this medieval Bruges through which we are guided… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,45
 • Matthias Depoorter boeken
  Matthias Depoorter - Gruuthusemuseum, Brugge

  The Gruuthuse Museum is one of Bruges’ loveliest monuments. The building once served as a storage place for gruit – a herbal mixture used in beer-brewing – before the Gruuthuse family converted it in the early fifteenth century into a luxurious mansion,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,35
 • Linda Pasman boeken
  Linda Pasman - IN 10 STAPPEN NAAR EEN SLIM SAMENGESTELD GEZIN

  Wil jij jouw samengesteld gezin slim vormgeven, valkuilen vermijden en proactief uitdagingen aanpakken? Geloof dan in de kracht van Gods liefde voor jullie nieuwe gezin. De 10 stappen die je in dit boek krijgt aangereikt, helpen je hierbij. Ruim de stenen uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Karrarikh Tor boeken
  Karrarikh Tor - Muziektheorie: De taal van het geluid - Naslaggids

  Ben je het beu om met je mede bandleden te vechten omdat je elkaars instrumenten niet begrijpt?Alle ongelooflijke kleurenafbeeldingen van Muziektheorie: de taal van het geluid geschreven voor gitaar en bas op één plek! De kleurenafbeeldingen verbinden de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Mind-Control

  Mind Control Menselijke robots in onze samenlevingMK ULTRAKindermisbruikRituele moordenNieuwe Wereld OrdeNieuwe Wereld Regering en hun toekomstplannen met u en mij.De gruwelijke feiten op een rijHoe ze het doen en wie het doenHet Hele Verhaaldoor : Quasimodo. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Luc Cortebeeck boeken
  Luc Cortebeeck - Er is nog werk

  Werk is een fundamenteel deel van ons leven. Daarom is het van zo'n groot belang dat werk voor iedereen beschikbaar én waardig is. Dat dat vandaag nog lang niet zo is, tonen de wantoestanden van moderne slavernij in Myanmar en Qatar, de onderwaardering van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Anita Twaalfhoven boeken
  Anita Twaalfhoven - Opera voor de Toekomst

  Holland Opera brengt opera in het hier en nu. Met eigentijdse (locatie)voorstellingen en educatieve projecten weet het gezelschap een breed publiek te ontroeren en te betoveren. De geavanceerde composities verbinden de oude verhalen met het heden, voeden de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Don Croonenberg boeken
  Don Croonenberg - Kat met stroop en laurier

  ‘We liepen over de Rijksweg en in het veld zagen we twee morsdode Duitsers met witte camouflagelakens om, rechtop, bevroren. Honderden mensen moeten die twee daar zo hebben zien staan.’ De grens tussen Duitsland en Midden-Limburg, een lijn op een kaart die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Luc Volders boeken
  Luc Volders - ESP32 Uitgelegd

  We willen steeds meer grip op onze leefomgeving krijgen. Niet alleen willen we weten hoe warm het in huis is en daar de thermostaat op af stemmen, we willen ook onze verlichting kunnen instellen vanaf ons werk. Maar we willen ook weten of de deuren wel echt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Joris Paesvelt boeken
  Joris Paesvelt - Integendeel

  Krijgt Rozelinde antwoord op deze vragen? Kunnen planten geen kwaad? Is sport gezond? Is onze gezondheidszorg de beste ter wereld? Staat de huisarts centraal? Worden we nooit meer ziek? Willen we ziekten genezen? Beoefenen artsen het mooiste beroep? Willen we… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Ulrich Knaack, Tillmann Klein boeken
  Ulrich Knaack, Tillmann Klein - JFDE

  This issue of the Journal of Façade Design and Engineering is a result of the second façade conference, PowerSkin, held on January 17th 2019, in the context of the building trade fair ‘BAU’ in Munich. The conference was organized collaboratively by TU… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ronald Wilfred Jansen boeken
  Ronald Wilfred Jansen - Fotografie in Hoogeveen 1875-heden

  Wanneer verschenen de eerste fotografen in Hoogeveen ? Hoe werkten zij en met wat voor apparatuur? Welke onderwerpen kozen zij en wat is de oudste prentbriefkaart van Hoogeveen ? Op deze en vele andere vragen geeft historicus, auteur en fotograaf Ronald… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Eva Schutte, Monique van de Griendt boeken
  Eva Schutte, Monique van de Griendt - Taal van de gespecialiseerde mediator

  Bij mediation speelt taal een belangrijke rol. Het gaat er niet alleen om welke vraag je in welke situatie stelt, maar ook hóe je de vraag stelt. De taal die je als mediator gebruikt hangt ook af van het aandachtsgebied waarin je werkzaam bent. Zo zal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Ineke Greveling-de Vries boeken
  Ineke Greveling-de Vries - Wetgeving voor de Binnenvaart, Deel III. Handboek Marifonie.

  Het Jaarboek Wetgeving voor de Binnenvaart, Deel III, Marifonie helpt u bij het bedienen van een marifoon aan boord van een binnenschip. De editie 2019 bevat na het Regionale akkoord, een algemeen deel, zoals internationaal vastgesteld, met daarin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  74,50
 • Rinse Poortinga boeken
  Rinse Poortinga - Analyse + Meetkunde

  Begrippen en methoden, waarmee we op school op min of meer intuïtieve wijze kennis hebben gemaakt, worden in dit boek op een wiskundig verantwoorde manier opnieuw onder de loep genomen.Dit boek behandelt de belangrijkste begrippen en methoden uit de analyse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50