Boeken over informatief & professioneel

 • Cedric Engels boeken
  Cedric Engels - De kracht van geluid

  Weinig mensen staan er bij stil, maar geluid is er altijd en overal. Het ergerlijke geluid van de wekker, van verkeer, van lawaai. Het opbeurende geluid van vogels, van muziek, van een zachte stem. Iconische geluiden, de schreeuw van Tarzan, het opstartgeluid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Jaap de Bruijn, Bert Verdonck boeken
  Jaap de Bruijn, Bert Verdonck - Social Media voor Dummies

  De ‘nieuwe’ social media buitelen over elkaar heen. Het lijkt soms wel of er elke dag weer een nieuw platform bijkomt. Social media voor Dummies maakt je wegwijs in ‘de wereld die social media heet’. Welk platform past bij jou? Waar moet je beginnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Niall Kishtainy boeken
  Niall Kishtainy - Een kleine geschiedenis van de economie

  Wat voor ons vanzelfsprekend is - neem bijvoorbeeld de aanschaf van dit boek - is voor talloze mensen op onze planeet ondenkbaar. Voor hen is een boek gewoonweg onbetaalbaar. Waarom kan men zich in sommige landen boeken, schoolgebouwen en salarissen voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Sylvia Wenmackers boeken
  Sylvia Wenmackers - Kans op chocoladetaart

  Een wiskundige speeltuin voor de denkende mens (slogan) ‘Een kop verse koffie, een herinnering uit de lagereschooltijd of de spelcomputer van zoonlief, Sylvia Wenmackers neemt alledaagse observaties als vertrekpunt om intrigerende vragen uit de fysica,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Bart De Clerck, Joost Houtman boeken
  Bart De Clerck, Joost Houtman - De rest is parking

  Waarom Adam en Eva echt wel Antwerps spraken in het Aards Paradijs? Waarom Brabo, volle neef van Julius Caesar, de hand van reus Antigoon afhakte en zo Antwerpenaren inspireerde om lekker contrair te doen? Wat Thomas More, Winston Churchill en Albert Einstein… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Het Oranje Kruis boeken
  Het Oranje Kruis - Levensreddend Handelen

  Wilt u weten hoe u bij levensgevaar eerste hulp kunt verlenen? Het boekje Levensreddend Handelen bevat de lesstof voor het diploma of het certificaat Levensreddend Handelen en laat u de handelingen zien om in dergelijke situaties adequaat op te treden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Lisa Kuitert, Ton den Boon, Maia Swaanswijk boeken
  Lisa Kuitert, Ton den Boon, Maia Swaanswijk - Lucebert - De zin van het lezen

  Dichter en beeldend kunstenaar Lucebert was een verwoed lezer. Tijdens het lezen maakte hij aantekeningen in zijn boeken. Die commentaren, onderstrepingen en krabbels - de zogenoemde 'lezerssporen' - bieden een blik in de hersenpan van een van de belangrijkste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Bram Oosterwijk, Piet de Ruiter boeken
  Bram Oosterwijk, Piet de Ruiter - 's Lands werf

  ’s Lands werf gaat over de geschiedenis van een niet zo bekend, maar historisch zeer belangrijk en interessant stukje Rotterdam. Het eerste exemplaar werd aangeboden door de schrijver, Piet de Ruiter, en Peter Egge namens Uitgeverij Watermerk, aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,75
 • Josien Beltman, Paul Knolle boeken
  Josien Beltman, Paul Knolle - Johann Friedrich August Tischbein en de ontdekking van het gevoel

  Johann Friedrich August Tischbein was rond 1800 een begrip in Duitsland. Als ’s lands bekendste portretschilder vereeuwigde hij vorsten en vooraanstaande burgers in Duitsland en omringende landen. Dat deed hij op een zeer vernieuwende manier. De mannen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Winfred Evers, Eric Min boeken
  Winfred Evers, Eric Min - Photolumen

  Het overzichtsboek UTOPIA OF LIGHT bevat een selectie van ca. 300 fotowerken uit het rijkgeschakeerde oeuvre dat WINFRED EVERS (1954, Haarlem) sinds 1975 heeft opgebouwd.In de vroege jaren '80 schikte Evers objecten tot kleine stillevens en maakte hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  75,00
 • Jan C. Lagendjk, Lars P. Roobol, Femke P. Roobol-Lintelo boeken
  Jan C. Lagendjk, Lars P. Roobol, Femke P. Roobol-Lintelo - Genealogische Familiekroniek Lagendijk-Bierens

  Deze kroniek is samengesteld door J.C. Lagendijk met als doel het vastleggen van bijzondere vondsten, gebeurtenissen, feiten en gegevens van de families Lagendijk en Bierens, zijn echtgenote. In 1985 werden de eerste gegevens verzameld voor zover bekend binnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • Bart Peeters boeken
  Bart Peeters - Anneke Grönloh, de biografie

  -- MET 10 INCH LP MET NIET EERDER UITGEBRACHTE NUMMERS -- Hitnoteringen van Suriname tot Singapore, vermeldingen in The Guinness Book of Records, officier in de Orde van Oranje-Nassau, en met 30 miljoen verkochte platen wereldwijd de succesvolste Nederlandse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Sofie Hoebeeck boeken
  Sofie Hoebeeck - Een dans van woorden

  Poëzie is schrijven vanuit je hart, vanuit je ziel, vanuit wat je in je diepste raakt. Poëzie is een manier om je creatief te uiten, het ouderschap te beleven, je sensualiteit een plaats te geven,een weg van afscheid en nieuw leven... Sofie neemt je graag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,09
 • Johan Huizinga boeken
  Johan Huizinga - De wetenschap der geschiedenis

  Facsimile heruitgave naar de uitgave uit 1937.Historicus Johan Huizinga verkent in De wetenschap der geschiedenis de grenzen van geschiedschrijving als wetenschappelijke en artistieke discipline. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Karrarikh Tor boeken
  Karrarikh Tor - Muziektheorie: De taal van het geluid - Naslaggids

  Ben je het beu om met je mede bandleden te vechten omdat je elkaars instrumenten niet begrijpt?Alle ongelooflijke kleurenafbeeldingen van Muziektheorie: de taal van het geluid geschreven voor gitaar en bas op één plek! De kleurenafbeeldingen verbinden de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Mind-Control

  Mind Control Menselijke robots in onze samenlevingMK ULTRAKindermisbruikRituele moordenNieuwe Wereld OrdeNieuwe Wereld Regering en hun toekomstplannen met u en mij.De gruwelijke feiten op een rijHoe ze het doen en wie het doenHet Hele Verhaaldoor : Quasimodo. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Luc Volders boeken
  Luc Volders - ESP32 Uitgelegd

  We willen steeds meer grip op onze leefomgeving krijgen. Niet alleen willen we weten hoe warm het in huis is en daar de thermostaat op af stemmen, we willen ook onze verlichting kunnen instellen vanaf ons werk. Maar we willen ook weten of de deuren wel echt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Peter Bogucki boeken
  Peter Bogucki - De Barbaren

  ‘De Barbaren’ van historicus Peter Bogucki geeft een schitterend overzicht van de voorouders van de hedendaagse Europeanen. De oude beschavingen van Rome en Griekenland stonden niet op zichzelf. Ten noorden van deze mediterrane samenlevingen leefden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Alexis De Tocqueville boeken
  Alexis De Tocqueville - Het Ancien Régime en de Revolutie

  Na het succes van Over de democratie in Amerika verschijnt nu ook het tweede hoofdwerk van Tocqueville in vertaling. Een klassieker.Het Ancien Régime en de Revolutie is veel meer dan een historisch essay over de oorzaken van de Franse Revolutie: het stelt de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Annette van der Post, Henk Th. van Veen boeken
  Annette van der Post, Henk Th. van Veen - Zeven eeuwen Allersmaborg

  Zeven eeuwen Allersmaborg Annette van der Post en Henk Th. van Veen Verscholen tussen de bomen in het Reitdiepdal bij Ezinge ligt de historische borg Allersma. Een statig maar sober gebouw met een lange en rijke geschiedenis, die in dit boek voor het eerst… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Natacha Michiels boeken
  Natacha Michiels - Kantoor Kafka

  Wat een droomjob leek, werd de start van een professionele rollercoaster die twee jaar bleef doorrazen. Natacha werkte op vier verschillende kantoren, maar nergens vond ze de normale werkplek waar ze zo naar zocht. Kon ze dan niet net als iedereen in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Frank Dikötter boeken
  Frank Dikötter - Acht dictators uit de twintigste eeuw

  De dictoriale macht van persoonsverheerlijking Of het nou gaat om het fascistische Italië onder Mussolini of om de communistische Volksrepubliek China onder Mao Zedong, over één gegeven waren alle dictators uit de vorige eeuw het eens: angst en geweld zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Frank Seberechts boeken
  Frank Seberechts - Vechten voor de vrede

  In september 1944 wordt Antwerpen bevrijd. Daarmee hebben de geallieerden een grote havenstad in handen, belangrijk voor de voortzetting van de strijd tegen nazi-Duitsland. De vreugde om de herwonnen vrijheid is groot. Maar is de vrede dan al binnen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Frits Bosch boeken
  Frits Bosch - Schaft ook Nederland zich af?

  In dit boek vertelt Frits Bosch over onze prachtige maatschappij, maar die toch minder schitterend is dan het lijkt. Dat heeft alles met ons gevoelsleven te maken. We ontberen zingeving, moreel leiderschap en gemeenschapszin. We gooien empathie en compassie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,10
 • Arianne Baggerman, Rudolf Dekker, Michiel Plomp boeken
  Arianne Baggerman, Rudolf Dekker, Michiel Plomp - Jong in de 19de eeuw

  In de 19e eeuw veranderde onze kijk op kinderen radicaal. Aan het begin werden kinderen nog gezien als kleine volwassenen. Beroemde schilders als Jan Adam Kruseman, Adriaan de Lelie en Charles Howard Hodges beeldden ze ook zo af: rechtopstaand, statig, direct… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95