Boeken over informatief & professioneel

 • Anne-Marie T.M. Oudejans boeken
  Anne-Marie T.M. Oudejans - Animal Rendering

  Animal Rendering is de internationale term voor de destructie van dode dieren, en heeft een ruimere betekenis dan de Nederlandse term destructie. Het boek is de weerslag van een fascinerende zoektocht naar informatie over een onderwerp waar maar weinig mensen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Veerle Waterschoot boeken
  Veerle Waterschoot - Hydrolaten

  Hydrolaten zijn destillaten van zeer verscheiden plantenmateriaal zoals bloemen,bladeren, kruiden zaden, wortels,... Deze geurige, subtiele waters dragen zowel de fysieke als energetische kwaliteiten van de planten in zich. Dit boek wil bijdragen aan een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,00
 • Albert Speer, A. Wilten boeken
  Albert Speer, A. Wilten - Speer in Spandau

  De gevangenisdagboeken van een nazi-kopstuk, naast De Derde Rijk-dagboeken een must read In de Spandaugevangenis schreef Speer zijn dagboek op stukken wc-papier die door zijn familie naar buiten werden gesmokkeld Tijdens het proces van Neurenberg op 1 oktober… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Jaap van Ginneken boeken
  Jaap van Ginneken - Kurt Baschwitz: peetvader van journalistiek en communicatie

  een nieuw en zeer verhelderend inzicht in leven en werk van de wetenschappelijke pionier Kurt BaschwitzKurt Baschwitz is één van de grote pioniers van de psychosociale wetenschap. Hij stichtte de eerste naoorlogse van de journalistenopleiding, legde de basis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,75
 • Keith Lowe boeken
  Keith Lowe - Angst en vrijheid

  De tweede Wereldoorlog was een van de grootste catastrofes in de geschiedenis van de mensheid. Hoe hebben deze verschrikkelijke ervaringen, en de herinnering eraan, ons leven beïnvloed? De nieuwe wereldorde die na 1945 ontstond, betekende het einde van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Robert Jan van Pelt, Debórah Dwork boeken
  Robert Jan van Pelt, Debórah Dwork - Auschwitz

  Robert Jan van Pelt Debórah Dwork Auschwitz stad, fabriek, vernietigingskamp Auschwitz laat stap voor stap zien hoe het gewone stadje van voor de oorlog, dat in 1270 door de Duitsers is gesticht, Duitslands meest beruchte vernietigingskamp werd. Wat wij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • Dirk Sijmons, Yttje Feddes, Eric Luiten, Fred Feddes boeken
  Dirk Sijmons, Yttje Feddes, Eric Luiten, Fred Feddes - Room for the River

  ROOM FOR THE RIVER - SAFE AND ATTRACTIVE LANDSCAPES The Room for the River programme has made the Dutch river landscape fit for the demands of the changing climate. The floodplains are not only safer, but under the 'spatial quality' objective they have also… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Erik Schaap boeken
  Erik Schaap - Walraven van Hall

  De Zaandamse bankier Walraven van Hall speelde tijdens de Tweede Wereldoorlog een cruciale rol bij het verstrekken van geld aan vrijwel de gehele Nederlandse illegaliteit, talloze gezinnen van zeelieden, 30.000 spoorwegstakers en duizenden ondergedoken joden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Gert R. Rebergen boeken
  Gert R. Rebergen - Sprokkels 2

  Als het ervaren mag gaan spreken, is het goed opletten geblazen. Want het ervaringsspreken heeft een eigen idioom en wijkt regelmatig af van wat wij eigenlijk gewoon vinden. Vele voorbeelden passeren de revue, zoals: • Sien die wil weten hoe de binnenkant… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Heleen Kole boeken
  Heleen Kole - Polderen of niet? Participatie in het bestuur van de waterschappen Bunschoten en Mastenbroek vóór 1800

  'Polderen' is in de hedendaagse politiek een vertrouwd begrip, maar hoe zat het met polderen in de vroegere Nederlandse waterschappen? Waarover werd onderhandeld achter de middeleeuwse dijken en wie beslisten mee? Uitgerekend toen de beste jaren van de Gouden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Centrum voor Parlementaire Geschiedenis boeken
  Centrum voor Parlementaire Geschiedenis - Het volk spreekt - Jaarboek Parlementaire Geschiedenis 2017

  Dit jaar is het honderd jaar geleden dat het algemeen kiesrecht in Nederland werd ingevoerd. Burgers kregen een stem, maar voelden zich van meet af aan niet altijd gehoord. Dit Jaarboek staat in het teken van de vraag hoe 'het volk' in het verleden heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Jackie Sleper, Ingmar Heytze, Roderick Vos boeken
  Jackie Sleper, Ingmar Heytze, Roderick Vos - Jackie Sleper. Isola

  nspiratiebron voor beeldend kunstenaar Jackie Sleper. Flora en fauna in alle verscheidenheid en de betoverende sfeer rond Isola zijn de bron voor haar verbeeldingskracht, die hier is aangewend voor een reeks collages die wortelen in het surrealisme. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • OverHolland 18/19

  De technische universiteiten in Delft en Eindhoven waren in Nederland de eerste waarvoor na de Tweede Wereldoorlog het 'campusmodel' werd ingevoerd, dat wil zeggen: de ontwikkeling van de universiteit tot autonoom stadsdeel. In deze aflevering van OverHolland… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Extra Extra: Kritiek

  Tijdschrift van het Fotomuseum in Antwerpen. Dit issue is gewijd aan het thema (foto) kritiek. Met artikelen over Teenage Kicks, Ai Weiwei, Monsanto, Martha Rosler, en meer. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Anne Quaars boeken
  Anne Quaars - Experttips boekenserie Experttips voor nooit meer concurrentie

  Hoe trek je klanten aan die bij jou passen? Hoe word je gezien en onthouden, juist in een overvolle markt? Hoe maak je méér impact met het werk dat je doet? Hoe kun je jezelf onnavolgbaar positioneren, zodat je nooit meer concurrentie hebt? Je leest het in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Paul Post boeken
  Paul Post - Chemotherapie, beeld en beleving

  Toen ik voor de keuze stond om wel of niet te starten met chemotherapie wist ik niet goed waarvoor ik dan zou kiezen. Ik kreeg geen kant-en-klaar antwoord op de vraag wat het resultaat zou zijn bij welke keuze ook. Wat mij is bijgebleven is de opmerking van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Hans Edink boeken
  Hans Edink - Eelco Gelling

  Eelco Gelling heeft een haast legendarische carrière als gitarist achter zich. Hij begon bij Cuby + Blizzards, speelde bij Golden Earring en als sessiemuzikant op platen van Boudewijn de Groot, Jazzpolitie, George Kooymans en Rinus Gerritsen. Na zijn vertrek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Nina Bergh, Ans van Berkum, Carine Neefjes, Anna van Leeuwen boeken
  Nina Bergh, Ans van Berkum, Carine Neefjes, Anna van Leeuwen - Outsider Art Now Outsider Art Now: Volume #1

  'Outsider Art Now: Volume #1', is een publicatie van het Outsider Art Museum (OAM) en voortzetting van het kunsttijdschrift Out of Art. Dankzij de jarenlange expertise van dit gerenommeerde kunstmagazine, geliefd bij Outsider Art-verzamelaars, kunstenaars,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Werner van den Belt boeken
  Werner van den Belt - Armando - alle beelden

  In 1988 maakte Armando zijn eerste bronzen sculptuur, een lange arm met een lengte van ruim een meter. Het was een begin van een serie van 174 verschillende werken in brons die met tussenpozen tot aan de dag van vandaag zijn oeuvre verrijken. De vorm van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Bas van Bavel boeken
  Bas van Bavel - De onzichtbare hand

  Het is een sprookje dat onze markteconomie een onmisbare voorwaarde voor welvaart en rechtsstaat is. Dat weet de internationaal gezaghebbende Nederlandse economisch historicus Bas van Bavel onweerlegbaar aan te tonen. Hij toetst de abstracte beweringen van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Anthony McCarten boeken
  Anthony McCarten - In duistere tijden

  Een nieuwe, fascinerende blik op Churchill; begin 2018 verschijnt de bijbehorende film The Darkest Hour Mei 1940: Groot-Brittannië is in oorlog. Winston Churchill is onverwacht premier geworden. De verschrikkingen van de Blitzkrieg leiden tot de val van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Theo Hoogbergen boeken
  Theo Hoogbergen - Piet van Kessel

  In het leven van de bescheiden Van Kessel rijst het beeld op van een alle moderne materialen beheersende vakman, maar ook van een bevlogen artiest, die avonden, weekenden en vakantiereizen met een schetsboek onder de arm, 's-Hertogenbosch, Brabant en Europa… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Harold Weistra boeken
  Harold Weistra - Basiscursus AutoCAD

  Technische tekeningen maken moeilijk? Niet met dit boek, al tien jaar een bestseller uit de bekende serie Basiscursus! Stapsgewijs en op heldere wijze leert u snel volledige tekeningen maken in AutoCAD en AutoCAD LT. Aan de hand van voorbeelden, illustraties… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Keith Lowe boeken
  Keith Lowe - Het woeste continent

  De Tweede Wereldoorlog liet Europa achter in chaos. Landschappen waren vernietigd, steden met de grond gelijkgemaakt en meer dan 35 miljoen mensen gedood. De criminaliteit was onuitroeibaar en economieën stortten in. In zijn grensverleggende boek over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Françoise Meesen boeken
  Françoise Meesen - Insta grammar Crazy Cabin

  Noem het nooit zomaar 'patchwork'. Er gaat een hele geschiedenis schuil achter de nobele kunst van het quilten, (een handwerktechniek waarbij drie lagen textiel met een doorstiksteek op elkaar genaaid worden). In dit overzichtsboek van het werk van Blanche… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99