Boeken over informatief & professioneel

 • D.M. Hellendoorn, M.I. Berghuis, M. van Overveld, H.I. de Witte, P.J. van der Graaf boeken
  D.M. Hellendoorn, M.I. Berghuis, M. van Overveld, H.I. de Witte, P.J. van der Graaf - Verbeelding Bouwbesluit 2012 Brandveiligheid 2018/2019

  Hebt u te maken met de brandveiligheidseisen van het Bouwbesluit 2012? Dan is het geheel herziene boek Verbeelding Bouwbesluit 2012 Brandveiligheid uit de Reeks Bouwbesluit Praktijk een absolute must. In dit boek zijn die artikelen van Bouwbesluit 2012… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  84,75
 • Maite van Dijk, Joost van der Hoeven boeken
  Maite van Dijk, Joost van der Hoeven - Gauguin en Laval op Martinique

  In 1887 brachten Paul Gauguin en Charles Laval vier maanden door op het Caraïbische eiland Martinique, een verblijf dat beslissend werd voor hun artistieke ontwikkeling. Beide kunstenaars droomden ervan hier een idyllische omgeving te vinden. Ze gaven… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Janneke Monshouwer boeken
  Janneke Monshouwer - Trump, Grondwet en Wereld

  Winston Churchill: ‘In oorlogstijd is de waarheid zo kostbaar dat ze altijd begeleid hoort te worden door een bodyguard van leugens’ Laten wij ons ophitsen tot haat en oorlog? Wat is de bedoeling van het waanzinnig Amerikaans militair budget van 700… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Quentin Buvelot boeken
  Quentin Buvelot - National Trust

  Winter 2018/2019 toonde het Haagse Mauritshuis Hollandse meesters uit de omvangrijke schilderijenverzameling van de Britse National Trust. De in 1895 opgerichte Trust zorgt in Engeland, Wales en Noord-Ierland voor het behoud en beheer van vele historische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Arko Oderwald, Koos Neuvel, Abel Thijs boeken
  Arko Oderwald, Koos Neuvel, Abel Thijs - Een wondere wereld

  Ze kunnen zoveel tegenwoordig! Niets wat in de geneeskunde zo uitnodigt tot bewonderende kreten als het technische deel ervan. Het is met recht ‘een wondere wereld’; een wereld waar de buitenstaander weinig van begrijpt; ogenschijnlijk tovenarij maar dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Wim Huyskens boeken
  Wim Huyskens - Harrie Gerritz onderweg

  Aarde, water, lucht en vuur vormen al sinds jaar en dag de grondstoffen voor het beeldend werk van Harrie Gerritz (Wijchen, 1940). Landschappen dus? Zo ervaart hij het zelf wel, maar in zijn schilderijen, grafiek en sculpturen tilt hij elk landschap ver boven… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Hendrik van Leeuwen boeken
  Hendrik van Leeuwen - Atelier Warffemius III

  De schilderijen zijn teder en poëtisch, de sculpturen krachtig en stoer, maar vrijwel steeds roept het werk van Warffemius (Den Haag, 1956) meer of minder direct associaties op met de natuur. Daar gaat het hem echter niet om, betoogt auteur Hendrik van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • IJsbreker+ Deel 4 A2-B1

  Met IJsbreker+ leer je Nederlands. Je leert de taal om in Nederland te kunnen werken en wonen. Met deel 4 werk je van taalniveau A2 naar B1. Met IJsbreker+ kun je ook alles leren voor het inburgeringsexamen. Je kunt met IJsbreker+ veel zelf werken. In de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  65,00
 • Frederick Douglass boeken
  Frederick Douglass - Het levensverhaal van Frederick Douglass

  Frederick Douglass werd geboren als Amerikaanse slaaf en leerde zichzelf lezen en schrijven. Hij werd een gedreven strijder tegen de slavernij, briljant schrijver, journalist en spreker, wiens speeches het abolitionisme aanwakkerden. In zijn jeugd werd hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Angelica Balabanoff boeken
  Angelica Balabanoff - Rebel

  Wat zou er met Angelica Balabanoffs nalatenschap zijn gebeurd als zij net zo beroemd was geworden als haar vriendinnen Rosa Luxemburg, Clara Zetkin, Alexandra Kollontaj en Emma Goldman? Dat vraagt Elsbeth Etty zich in het nawoord bij deze uitgave van Rebel -… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Margot Fretz boeken
  Margot Fretz - Sasja Wagenaar

  Een eerbetoon aan de traditionele stillevens, maar dan wel met een knipoog. Het tweede boek van Sasja Wagenaar laat nog meer haar eigen handschrift zien. Monumentale stillevens, gekenmerkt door rust en sereniteit, vertellen een verhaal over leven en over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Liesbeth Kruyt, Christopher Harris boeken
  Liesbeth Kruyt, Christopher Harris - (How) Opera Works, (Hoe) opera werkt

  A profound approach to opera uncovers a gold mine of possibilities; opera is fuelled with the energy of the future. And while the search for gold will always go on, the other 'mines' - concealed in the operatic production process - must be tracked down and… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Merijn Oudenampsen boeken
  Merijn Oudenampsen - De conservatieve revolte

  De Fortuyn-opstand vormt een belangrijk keerpunt in de Nederlandse politieke cultuur. Vaak is deze omslag beschreven als een opstand van de onderbuik. In dit nu al veelbesproken boek beschrijft Merijn Oudenampsen de revolte in de bovenkamer. Hij gaat op zoek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Barbara Kooij boeken
  Barbara Kooij - Spaanse ooggetuigen over het beleg van Haarlem (1572-1573)

  De belegering van Haarlem (1572-1573) is minder bekend dan het ontzet van Alkmaar (1573) en Leiden (1574). De voornaamste reden hiervoor is wellicht dat Haarlem uiteindelijk geen stand heeft gehouden tegen het leger van Alva, Alkmaar en Leiden wel. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • Bram Bakker boeken
  Bram Bakker - De dokter als patiënt

  Bram Bakker is 54 jaar en leidt een druk leven als psychiater en publicist van onder meer kritische stukken over zijn vak. Ook daarnaast is zijn leven best hectisch. Maar alles loopt, en op het oog zijn er geen grote, onoplosbare problemen in zijn leven. Dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Writingplace Journal for Architecture and Literature

  Writingplace Journal for Architecture and Literature is an international, open-access, peer-reviewed journal focusing on architecture and literature.This journal is a vehicle for the Writingplace platform to continue its exploration of the relationship between… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jan Koning boeken
  Jan Koning - Klaar met die af.....Start!

  Steeds meer mensen (b)lijken klachten te ondervinden die duiden op een burn-out. De auteur neemt je mee van de mogelijke oorzaken tot aan het herstel. Hoe diep kun je gaan, en wat zijn de gevolgen, maar vooral, hoe ga je hier mee om? De wereld is ineens heel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Studio Visual Steps boeken
  Studio Visual Steps - Ontdek OneDrive, Dropbox en WeTransfer

  U heeft er misschien wel eens van gehoord. Bestanden opslaan in de cloud. Maar is dit wel veilig en hoe werkt dat precies? In deze titel worden de programma's OneDrive, Dropbox en WeTransfer uitgebreid behandeld voor zowel de Windows 10-computer als gebruik op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Tina Turner boeken
  Tina Turner - My love story

  Tina Turner, de lang heersende Queen of Rock ‘n’ Roll, onthult in deze onthutsende autobiografie het nooit eerder vertelde verhaal van een wonderbaarlijk leven in de spotlights. Alles komt aan bod: haar jeugd die ze katoenplukkend doorbracht in Nutbush,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Denis Doeland boeken
  Denis Doeland - Digitaal Vermogen

  Digitaal Vermogen, de kracht, macht en potentie van elke organisatie, een handleiding om een business te hacken. Het helpt organisaties om de bedrijfswaarde te vergroten door juist gebruik van data.Digitaal Vermogen, de kracht, macht en potentie van elke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Herbert Verhey boeken
  Herbert Verhey - Brieven van Bet

  Adriana Elisabeth (Bet) Verhey [Brielle 1832], dochter uit een kinderrijke Brielse familie, is meteen na haar huwelijk in 1859 met haar echtgenoot Rein Rauws naar Indië gegaan, heeft er een gezin gesticht en is aldaar overleden. Haar brieven vanuit Parijs in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Kevin Prenger boeken
  Kevin Prenger - Kerstmis onder vuur

  Stalingrad, Kerstmis 1942. Geplaagd door snerpende kou en het zenuwslopende geluid van mortierinslagen zongen Duitse soldaten kerstliederen. Ze aten hun schamele rantsoenen, verlangend naar gedekte kersttafels en ovengebraad. Op Gualdalcanal in de Stille… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Sofia Buitenhuis boeken
  Sofia Buitenhuis - Licht in de oorlog

  Het verhaal speelt zich af in de zomer van 1944. Een familie wordt door de oorlog uit elkaar gehaald. Johanna en Johannes maken iets vreselijks mee als kinderen. Ik, de schrijfster, ben 11 jaar. Ik ben in groep 8 een heel jaar bezig geweest en heb erover… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Gerard Mak boeken
  Gerard Mak - Toffe peren, rotte appels

  WARME WAARGEBEURDE POLITIEVERHALEN De vorming van de Nationale Politie gaat gepaard met grote problemen. De kritiek neemt met de dag toe en zelfs de top moet nu erkennen dat het allemaal te hoog gegrepen was. Zo hangt het personeelsplan van de reorganisatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Dirk Van Thuyne boeken
  Dirk Van Thuyne - Termont

  Daniël Termont is meer dan de burgemeester van een provinciehoofdstad. Hij is een fenomeen, met een naturel die bij vriend en vijand respect afdwingt. Goed tien jaar na zijn blijde intrede als dirigent van Gent en op een zucht van zijn pensioen, werd het tijd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99