Boeken over informatief & professioneel

 • Toos Arends boeken
  Toos Arends - Juul Kraijer

  Binnen de Nederlandse kunstwereld neemt Juul Kraijer (Assen,1970) - bekend tot ver over de landgrenzen - een bijzondere positie in. Al meer dan twintig jaar zijn haar tekening de basis van haar consistent oeuvre. Naast tekeningen bestaat haar werk uit beelden,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Trudy van der Wees boeken
  Trudy van der Wees - Reeks 40-45 Delft 40-45

  Wat het betekent om in oorlogsomstandigheden te leven is voor veel mensen moeilijk voor te stellen. Die omstandigheden verschillen bovendien sterk van plaats tot plaats. Dit boek maakt met veel foto's zichtbaar wat er in Delft tijdens de Tweede Wereldoorlog… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Yvonne Brentjens boeken
  Yvonne Brentjens - V = Vorm

  In V = Vorm. Nederlandse vormgeving 1940-1945 richt kunsthistoricus Yvonne Brentjens voor het eerst de aandacht op de samenhang tussen de nationaal-socialistische cultuurpolitiek en de activiteiten van Nederlandse ontwerpers in de bezettingsjaren. Daarbij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • S. Sybrandy, P. van Tuinen boeken
  S. Sybrandy, P. van Tuinen - Geldzucht en godsvrucht Bloemlezing uit de brieven van rector Reinerus Neuhusius (1608-1679)

  Reinerus Neuhusius (1608-1679) studeerde in Franeker en werd daarna rector van de Latijnse school in Harlingen. In 1638 werd hij rector in Alkmaar,waar hij zijn school tot grote bloei bracht. De eraan verbonden kostschool trok leerlingen van heinde en ver:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Corwin Aakster, Fleur Kortekaas boeken
  Corwin Aakster, Fleur Kortekaas - Natuurgeneeskunde

  'Natuurgeneeskunde' wordt ten onrechte vaak gezien als synoniem voor 'alternatieve geneeswijzen'. De natuurgeneeskunde hanteert echter een eigen filosofie met een daarbij behorende werkwijze. Natuurgeneeskundigen kunnen een heel scala aan therapievormen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Jacqueline A. van den Berg boeken
  Jacqueline A. van den Berg - Vermist, waarschijnlijk dood

  Jacqueline van den Berg, kleinkind van George won een aantal jaren geleden de eerste prijs bij de Volkskrant met het verhaal: De reis van je leven. Zij maakte uiteindelijk drie reizen in het spoor van George. Twee maal naar het Turkse Gallipoli en met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Mariska Vonk boeken
  Mariska Vonk - Jan Cremer-Unseen eye (foto's)

  Tegelijk met dit boek verscheen de uitgave 'Jan Cremer in verf, 1951-2014'(ISBN 9789462620322). Zoals die boektitel al aangeeft, staat in dat boek de schilderkunst van Jan Cremer centraal. Om recht te doen aan de veelzijdigheid van kunstenaarschap van Jan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jarno Duursma boeken
  Jarno Duursma - WhatsApp voor bedrijven

  In Nederland zijn er 9,5 miljoen actieve gebruikers van WhatsApp en is het dagelijks de meest geopende app op de smartphone. Hierdoor onstaan er grote zakelijke mogelijkheden.Een aantal Nederlanse bedrijven gebruiken het bijvoorbeeld al om snel veel mensen op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • R.A. Kortram, Arnoud van Rooij boeken
  R.A. Kortram, Arnoud van Rooij - Epsilon uitgaven Analyse

  Dit boek sluit aan op Analyse voor beginners door A. van Rooij (deel 6 in deze reeks) en ook dit vervolg bevat noodzakelijke wiskundige basiskennis.Het gaat hierbij vooral om de behandeling van functies van meer veranderlijken. Het afstandsbegrip in Rn wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • Mike Rapport boeken
  Mike Rapport - Elementaire Deeltjes De oorlogen van Napoleon

  Tweehonderd jaar geleden, in 1815, werd keizer Napoleon Bonaparte in de Slag bij Waterloo definitief verslagen. De oorlogen die Napoleon voerde tussen 1792 en 1815 zijn van grote betekenis geweest voor de geschiedenis van Europa. Veel landen waaronder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Tiziana Caianiello, Alain Goublomme, Tim Vanheers, Emma van Wolferen boeken
  Tiziana Caianiello, Alain Goublomme, Tim Vanheers, Emma van Wolferen - Pass

  Onder de kerktorens tussen de glooiende, groene heuvels van de Vlaamse Ardennen loopt van 1 mei tot en met 5 juli de tentoonstelling PASS. Deze kunstmanifestatie laat hedendaagse kunst in confrontatie gaan met de idyllische sfeer van de landelijke dorpen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Casper Thomas boeken
  Casper Thomas - De twintig boeken die ons denken veranderden

  Het gebeurt heel af en toe. Er verschijnt een boek waarover iedereen het heeft en nog jaren napraat. Alles lijkt op zo'n moment samen te vallen: een schuivende tijdgeest, een scherpe denker die naar voren treedt en een hongerig publiek op zoek naar nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Corwin Aakster, Fleur Kortekaas boeken
  Corwin Aakster, Fleur Kortekaas - Kruidengeneeskunde

  Fytotherapie is de toepassing van plantaardige geneesmiddelen of kruiden bij de genezing van ziekten. Kruidengeneeskunde was oorspronkelijk een vorm van volksgeneeskunst, maar tegenwoordig zijn veel kruiden wetenschappelijk onderzocht. Binnen verschillende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Mark Eyskens boeken
  Mark Eyskens - Veelal

  Unieke mix van wetenschap, filosofie en de magie van de roman Met Veelal levert minister van Staat Mark Eyskens zijn meest ambitieuze boek af. Een ideeënroman op de grens tussen wetenschap en verbeelding. In Veelal laat Eyskens zijn grenzeloze fascinatie voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Fiona Harrold boeken
  Fiona Harrold - De beste massage technieken

  Deze handige massagegids in zakformaat staat boordevol ontspannende en stimulerende massages om helemaal tot rust te komen of uzelf weer op te laden. Naast een volledige lichaamsmassage van ongeveer een uur, vindt u in dit boek kortere sessies van 20 en 30… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Arne Molfenter, Rüdiger Strempel boeken
  Arne Molfenter, Rüdiger Strempel - De monsignore en de Nazi

  Hoe de Vaticaanse 'Schindler' 6000 mensen redde van de nazi's Dit bloedstollende verhaal van een Vaticaanse priester die ruim 6000 mensen van de nazi's redde, doet meer dan eens aan 'Schindler's List' denken. Eindelijk krijgt de heldhaftige Ier O'Flaherty de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lodewijk Wagenaar boeken
  Lodewijk Wagenaar - Aan de overkant

  In de zeventiende en achttiende eeuw hebben meer dan een miljoen mannen en een paar duizend vrouwen de verre reis gemaakt naar de koloniale vestigingen van de VOC en WIC. Hoe leefden ze daar en wat weten we eigenlijk van hun opvattingen over de exotische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Ronald Tukker boeken
  Ronald Tukker - Rotterdam in the House

  Rotterdam in the House is een absolute must have voor iedere houseliefhebber. Top-dj's en producers als Paul Elstak, Michel de Hey, Ferry Corsten, Jeroen Verheij (Secret Cinema), party-organisator Ted Langenbach en vele anderen komen uitgebreid aan het woord.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Niek Pas boeken
  Niek Pas - Provo!

  Vijftig jaar geleden liet Provo voor het eerst van zich horen. En al bestaat Provo allang niet meer, de beweging is nog altijd omgeven door smakelijke verhalen, mooie herinneringen en nog altijd uitdijende mythes. Maar wat was Provo nou precies, en wat wilden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Arie Bleijenberg boeken
  Arie Bleijenberg - Nieuwe mobiliteit

  Het autoverkeer is de afgelopen 50 jaar stormachtig gegroeid. Onze steden, onze economie en ons gedrag hebben zich aangepast aan de flexibiliteit en snelheid van de auto. We zijn een 'autosamenleving' geworden. Maar de auto heeft ons ook hardnekkige files… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Astrid Baxter boeken
  Astrid Baxter - Baxter's English Survival Kit

  Andy en Astrid BaxterBaxter' s English Survival KitIs het nu its of it's, bring of take, off of of? Dit handzame en praktische naslagwerk behoedt u voor de meestgemaakte fouten in het (zakelijk) Engels. Het bevat een verzameling tips over spelling, leestekens,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Wijnand Libbenga boeken
  Wijnand Libbenga - Mensen zoals bonobo's en chimpansees

  We gaan steeds verder richting ingewikkelde samenlevingen met ondoorzichtige bestuursapparaten waarin de mens is zoekgeraakt. Mensen zoals bonobo's en chimpansees is een romantisch, maar wetenschappelijk onderbouwd verhaal dat ons juist weer de andere kant mee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Marc Jansen boeken
  Marc Jansen - Grensland. Een geschiedenis van Oekraïne

  er dan tien eeuwen geleden liet de vorst van Kiev zijn onderdanen massaal dopen in de rivier de Dnepr. Het was het begin van de Russische orthodoxe staat, volgens Moskou. Odessa, Sebastopol, het zijn bij uitstek plaatsen van de Russische cultuur. Maar liggen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Thorsten Weiss boeken
  Thorsten Weiss - Moringa

  Moringa bevat alle voedingsstoffen die je nodig hebt van je geboorte tot op hoge leeftijd. Er is geen boom of plant die zoveel voedingsstoffen bevat en zoveel gezondheidsvoordelen biedt. Niet voor niets wordt moringa ook wel 'de meest veelzijdige boom ter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Tom Willems boeken
  Tom Willems - Bob Dylan in Nederland voorjaar '65

  Vijftig jaar geleden, in mei 1965 veroverde Bob Dylan als een donderslag bij heldere hemel naamsbekendheid bij de Nederlandse muziekliefhebber. Wat ging er vooraf aan die donderslag in mei 1965? Wat bracht CBS Nederland er toe om in mei 1965 de single… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95