Boeken over informatief & professioneel

 • A. Timmer boeken
  A. Timmer - Praktijkboek MOS Excel Expert 2013

  De Praktijkboeken MOS zijn samengesteld uit 90 autonome modules die geschikt zijn voor iedereen die een of meerdere Office applicaties wil leren beheersen op specialist- of expertniveau en/of zich optimaal wil voorbereiden op een of meerdere examens van… (Losbladig)

  Lees meer...
  34,50
 • Ian Jeffrey boeken
  Ian Jeffrey - De kunst van het kijken Het verhaal van de fotografie

  Dit bijzondere Ludionboek neemt u mee door de geschiedenis van de fotografie in een chronologische presentatie van ruim honderd belangrijke fotografen en hun werk. De fotografen worden belicht en hun foto's onder de loep genomen en becommentarieerd. Hetzelfde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Willem Hendrik Gispen boeken
  Willem Hendrik Gispen - Het Afrika van de ijsvogel

  Het Afrika van de ijsvogel, een zoektocht als inspiratieIn Het Afrika van de ijsvogel leren we de wereldwijde ijsvogelfamilie kennen met in de hoofdrollen de ijsvogelsoorten die Gispen op zijn zoektocht in Afrika in verhalen tegenkomt. Het leest als een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Koen Terra boeken
  Koen Terra - Visueel communiceren

  Visueel communicerenBasisblokken voor productschetsenVoor iedereen die tijdens zijn studie of werk in aanraking komt met het ontwerpen en het ontwikkelen van producten is het praktisch en misschien zelfs noodzakelijk om je gedachten duidelijk en snel te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Beate Giebner boeken
  Beate Giebner - Gedeelde ruimte

  Zorgverleners zijn gericht op het welzijn van patiënten. Zij werken daarbij evidence based en zijn persoonlijk betrokken. Maar wat gebeurt er tijdens de patiëntencontacten eigenlijk met henzelf? Wat maakt dat zij zich vaak op een bevlogen manier kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jan Steyaert, Stefanie Meeuws boeken
  Jan Steyaert, Stefanie Meeuws - Langer thuis met dementie

  In Vlaanderen hebben ongeveer 116.000 mensen dementie. Daarvan woont naar schatting 70% thuis. Daar zo lang mogelijk blijven is de wens van velen. Het Vlaamse beleid zet daar ook op in. Maar zelfstandig thuiswonen is voor personen met dementie niet altijd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Peter Dombret boeken
  Peter Dombret - Peter positief

  Met een voorwoord van Franky Devuyst, voorzitter HIV Vereniging België.Natuurlijk, de wereld is aan de optimisten. Maar wat doe je wanneer je dokter je op een dag meedeelt: 'Uw bloedresultaten wijzen uit dat u seropositief bent'? Het is augustus 1995 en Peter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Flip Vuijsje, Frank van Wijck boeken
  Flip Vuijsje, Frank van Wijck - Keuzegids zorgverzekering 2016

  Binnenkort staat u weer voor de vraag: welke zorgverzekering kies ik? De keuze is er de laatste jaren niet gemakkelijker op geworden. Wel belangrijker. Want een verkeerde keuze, kan u duur komen te staan. Er komen steeds meer polissen met verschillende dekking… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • NERVIA - SINT-MARTENS - LATEM

  (Her)ontdek twee Belgische kunstgroepen uit het interbellum In het noorden van het land de school van Latem, de bakermat van de Vlaamse symbolisten en later de expressionisten (Gustave Van de Woestijne, Albijn Van den Abeele...). In het zuiden de Henegouwse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Rudy Van Roy boeken
  Rudy Van Roy - HET GEHEUGEN VAN LIER

  Het geheugen van Lier vertelt de geschiedenis van een gemeenschap die stad wordt in het gebied tussen het waterrijke Land van Ryen en de droge Kempen.In de ziel van de inwoners, bij de enen in religieuze bij de anderenin folkloristische zin, leeft de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,00
 • Willem Hansma boeken
  Willem Hansma - De Johanneskerk van Weidum

  De Johanneskerk van Weidum is een van de weinige Friese kerkgebouwen die gedurende de laatste eeuwen amper wijzigingen hebben ondergaan. De tufstenen toren dateert uit ongeveer 1100 en het schip is ruim honderd jaar later opgetrokken uit kloostermoppen. Binnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Gaius Valerius Flaccus, Stefan van den Broeck boeken
  Gaius Valerius Flaccus, Stefan van den Broeck - Argonautica

  Thessalië in mythische tijden: de usurpator Pelias probeert de rechtmatige troonopvolger, zijn neef Jason, uit de weg te ruimen door hem een onmogelijke opdracht te geven. Hij laat hem in het verre Colchis een magische Gouden Vacht (het Gulden Vlies)… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Jeannick Vangansbeke boeken
  Jeannick Vangansbeke - Andre Gretry

  Te voet trok hij van Luik naar Rome, op de terugweg in Genève leerde hij Voltaire en Rousseau kennen. Hij zou de ideeën van laatstgenoemde tot zijn laatste snik verdedigen en zelfs na diens dood zijn landgoed opkopen. Het verlies van zijn drie dochters… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Els van Lent boeken
  Els van Lent - Jaarboek kunstenaars 2016

  Ter gelegenheid van de Kunstweek 2015 verschijnt het nieuwe Jaarboek Kunstenaars 2016. Nieuw zijn onder andere het 30% grotere formaat en de indeling op discipline. Ook is een deel van de komende editie ingeruimd voor beroepskunstenaars. Het wordt een prachtig… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Wim Kamerbeek boeken
  Wim Kamerbeek - Atahuallpa's Vergissing

  Hoe is het mogelijk dat het grootste rijk op aarde als een kaartenhuis instortte door een legertje van 168 woestelingen? Was het omdat Atahuallpa, de heerser van het Inca-rijk, zich vergiste in de Spaanse conquistadores? Hoe had de wereld er uitgezien als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Bernard de Grunne boeken
  Bernard de Grunne - DJENNE-DJENO, 1000 Ans de Sculpture en terre cuite au Mali

  Grâce a un sol argileux d'une qualité exceptionnelle, le Delta intérieur du Niger, remarquablement fertile, a joué un rôle crucial dans l'essor de l'architecture et de la sculpture en terre en Afrique occidentale. L'argile est aussi le médium des… (Harde kaft)

  Lees meer...
  79,95
 • Elly Koen boeken
  Elly Koen - Ruloff S.A. Manuputty

  Ruloff Manuputty wordt in 1926 geboren op het afgelegen eiland Kei-Kecil in de Zuid-Molukse archipel en overlijdt in Groningen in 2002. Hij is de oudste zoon van een Ambonese predikant. In 1949 komt hij naar Nederland, studeert aan het IvKNO (de huidige Gerrit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Peter van der Molen boeken
  Peter van der Molen - De schepper van Don Quichote

  Op 22 april 2016 is het 400 jaar geleden dat Miquel de Cervantes Saavedra is overleden. Hij is echter blijven voortleven in de persoon van zijn wereldwijd bekende geesteskind Don Quichote de la Mancha. In zijn 400ste sterfjaar zal de schepper van deze literair… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mirjam Knotter, Yvonne Brentjens, Maaike Feitsma, Lisa Goudsmit, Ilja Meijer boeken
  Mirjam Knotter, Yvonne Brentjens, Maaike Feitsma, Lisa Goudsmit, Ilja Meijer - Benno Premsela & Max Heymans - Vormgeving, couture en homo-emancipatie in naoorlogs Nederland

  Benno Premsela en Max Heymans is het optimistische verhaal over veerkracht en vorm in Nederland in de tweede helft van de twintigste eeuw; de vormgever en de couturier die design en couture in Nederland een belangrijke impuls gaven. Dit rijk geïllustreerde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • David Vergauwen boeken
  David Vergauwen - Kolommen van harmonie

  Muziek speelde een voorname rol in het maçonnieke leven van het negentiende-eeuwse Brussel. Er werden liederen geschreven, cantates gecomponeerd en er werd gezongen dat het een lieve lust was. Deze studie gaat na wat het repertoire was dat in tempels of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Jan Willem Kumpel boeken
  Jan Willem Kumpel - De herinneringen van Jan Willem Kumpel (1757-1826). Het rampspoedige leven van een Amsterdams jurist, publicist en Orangist

  De Amsterdammer Jan Willem Kumpel (1757-1826) stond al jong in de schijnwerpers als een ambitieus en getalenteerd dichter. Hij genoot de bescherming van de Oranjes en was de boezemvriend van Willem Bilderdijk. Het duurde echter niet lang voordat hij in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Martijn Lak boeken
  Martijn Lak - Tot elkaar veroordeeld. De Nederlands-Duitse economische en politieke betrekkingen tussen 1945-1957

  De economische relaties tussen Nederland en Duitsland zijn sinds het midden van de negentiende eeuw bijzonder intensief. Ondanks de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog en de Duitse bezetting realiseerden politici en ondernemers zich dat Nederland voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,00
 • Kengetallen onderhoud wegverhardingen 2016

  Een keur aan kleine maatregelen voor het onderhoud aan verkeerswegen worden hier beschreven. Per maatregel wordt volgens een vast patroon de volgende informatie gegeven: schadebeeld, onderhoudsmaatregel, omstandigheden, productie, materiaal,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  315,00
 • Jacqueline de Braal-Schouten boeken
  Jacqueline de Braal-Schouten - Succes met stress

  SUCCES MET STRESSWist je dat stress een supervitamine is? Dat het kan zorgen voor wervelwinden in je lijf? Nooit gehoord dat je er succes mee kunt hebben? Dan is dit boek voor jou. Lees hoe tien succesvolle mensen stress gebruiken in hun voordeel.Je laat je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Paul Post boeken
  Paul Post - Museum Romeinse Katakomben Valkenburg

  Meer dan honderd jaar geleden, in de zomer van 1910, werd in een mergelgroeve te Valkenburg een uniek project geopend voor het publiek. Het was een van de eerste attracties van het toen als toeristisch centrum opkomende stadje: een nauwgezette kopie van delen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95