Boeken over informatief & professioneel

 • C.J.M. Breunesse boeken
  C.J.M. Breunesse - Losgemaakt uit de verdrukking

  Over het boek.Het onderwerp van deze publicatie is de opiniejournalistiek in de historische context van een kritische periode in de politieke geschiedenis van het huidige Nederland en het buurland België: de jaren 1828 tot en met 1832.De scheiding van Noord… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Elise Meier, Pieter van Rooij, Ineke Strouken, Albert van der Zeijden boeken
  Elise Meier, Pieter van Rooij, Ineke Strouken, Albert van der Zeijden - Gouden handen

  In een tijd die hecht aan 'natuurlijk, eerlijk en authentiek' is er sprake van een groeiende waardering voor het ambacht. Bij ambachten gaat het om met zorg gemaakte producten uit natuurlijke grondstoffen, waarin de hand van de meester is te herkennen. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Harry van de Wiel, Marion Siebelink, Floor van de Wiel boeken
  Harry van de Wiel, Marion Siebelink, Floor van de Wiel - In gesprek over het kind als donor

  Het boek In gesprek over het kind als donor beschrijft de gang van zaken rondom kinderdonatie en is bedoeld als een informatief naslagwerk. Het biedt ook praktische handvatten voor professionals. De basis waar het hier om gaat is het gesprek tussen de medische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • A.M. Kreuz boeken
  A.M. Kreuz - Die Ersten bauern mitteleuropas

  Seit dem sechsten Jahrtausend vor Christus finden wir in Mitteleuropa eine neue Wirtschafts- und Lebensweise, als deren wesentliche Grundlagen Bodenbau und Viehzucht anzusehen sind. In den betreffenden Gebieten war dies der Beginn der sogenannten Jungsteinzeit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • C.C. Bakels boeken
  C.C. Bakels - Analecta praehistorica leidensia

  Volume 20 contains eight articles based on research of the Faculty of Archaeology, Leiden University. The first presents results of the excavation of a site at the base of the Weichselian loess in the Maastricht-Belvédère pit. An explanation for the… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Marijke Carasso-Kok, Willem Frijhoff, Maarten Prak, Piet de Rooy boeken
  Marijke Carasso-Kok, Willem Frijhoff, Maarten Prak, Piet de Rooy - De complete geschiedenis van Amsterdam

  Een monument voor de stad in 5 banden. Schitterend uitgegeven en rijk geïllustreerd. (Harde kaft)

  Lees meer...
  150,00
 • Liselotte Visser boeken
  Liselotte Visser - Ja ik wil!

  Waarom vinden sommige mensen zo gemakkelijk hun wederhelft en leven lang en gelukkig, terwijl zo veel anderen keer op keer teleurgesteld raken? Hoe is het toch mogelijk dat we met zijn allen zo verlangen naar de liefde, maar dat het toch zo moeilijk blijkt om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Georgio Israel, Ana Millán Gasca boeken
  Georgio Israel, Ana Millán Gasca - Von Neumann

  John von Neumann (1903-1957) was een Hongaars-Amerikaans wiskundig genie, dat ook voor de fysica en informatica heel veel heeft betekend. Enkele deelgebieden waarin hij actief was zijn de verzamelingenleer, quantummechanica, numerieke analyse en statistiek.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • Diana Divera boeken
  Diana Divera - Houd moed

  Na het schrijven van de boeken 'Mijn extra X' (volwassenboek) en 'Een extra X in je genen' (kinderboek), lag er alweer genoeg materiaal voor auteur en ervaringsdeskundige Diana Divera om verder te gaan met deel 2. Echter, door het onderhouden van de inmiddels… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • De hemel van de verbeelding

  Van 's ochtends tot 's avonds zie je ze rijden: de autootjes van het Wit-Gele Kruis van Antwerpen, meeglijdend in het verkeer op het ritme van de verpleegkundige zorgen voor hun patiënten. De verpleegkundigen komen maar zelden aan het woord en ook hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Caroline de Westenholz boeken
  Caroline de Westenholz - De vogels

  De familie Vogel heeft meer dan een eeuw theatergeschiedenis gemaakt. Deze gloedvolle biografie beschrijft een uitzonderlijke, flamboyante familie, tegen de achtergrond van de dramatische gebeurtenissen van de twintigste eeuw: de beurskrach van 1929, de Tweede… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Ulco Schuurmans, Juliette Schuurmans boeken
  Ulco Schuurmans, Juliette Schuurmans - Slimme huizen, gebouwen en auto's

  Comfortabel, gezond en veilig wonen in het smarthome en daarbij flink op energie en water besparen. Een robothulp in het huishouden. Slimme kantoorgebouwen waarin het plezierig en ergonomisch werken is. De grootouder van tachtig of chronisch zieke die veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • René Marres boeken
  René Marres - Frederik Weinreb

  De oorlogsmemoires van de verzetsman Frederik Weinreb, Collaboratie en verzet 1940- 1945, een poging tot ontmythologisering (1969), zijn een meesterwerk van realistische, door- leefde beschrijving van de beangstigende werkelijkheid van de jodenvervolging. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Ties Wiegman boeken
  Ties Wiegman - De strijd van verzetsman Dirk van der Meer

  Bijna vijfentwintig jaar geleden overleed Dirk van der Meer (1906-1989). Hij was tijdens de Tweede Wereldoorlog in Enschede ambtenaar ten stadhuize en deed wat hij vond dat hij moest doen. Het begon met het achteroverdrukken van distributiebonnen voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ilse Akkermans boeken
  Ilse Akkermans - Bestemming Soerabaja

  In 1944, direct na de bevrijding van het zuiden van Nederland, meldt de zeventienjarige Harry Akkermans zich als oorlogsvrijwilliger om de rest van Nederland te helpen bevrijden. Zijn huis is verwoest, zijn favoriete oom is na een razzia spoorloos verdwenen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Alfred Gerits boeken
  Alfred Gerits - Illusie van de waarheid

  'Illusie van de waarheid' gaat over de wijze waarop we aangeleerd gedrag en verkregen informatie hebben gevormd tot onze eigen waarheid en mede op basis daarvan onbewust ons leven hebben ingericht. Er breekt een nieuwe tijd aan. Zowel economisch als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • John ter Horst boeken
  John ter Horst - Muskietengat

  Een van de bloedigste massamoorden in de geschiedenis van Zuidoost-Azië vond plaats toen Pol Pot in 1975 besloot om Cambodja te bevrijden van vier eeuwen imperialisme en kolonialisme. Deze antikoloniale revolutie krijgt een verrassend perspectief nu blijkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Okke Groot boeken
  Okke Groot - Het Leger Boek

  Het Leger Boek biedt een duidelijk beeld van het wezen en de ontwikkeling van de Landmacht in dit belangrijke historische tijdvak. Bovenal is het een boek waarin beeld en tekst een tijdgeest weten op te roepen. Voor liefhebbers van (militaire) geschiedenis,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Lucette ter Borg, Sandra Smets boeken
  Lucette ter Borg, Sandra Smets - Les deux garcons

  Verrassend, en soms verbijsterend - dat kan van de kunstwerken van Les Deux Garçons wel gezegd worden.Het kunstenaarsduo Michel Vanderheijden van Tinteren en Roel Moonen mag zich in en ook buiten Nederland verheugen in een steeds toenemende belangstelling.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Piet Paris boeken
  Piet Paris - Mode, de musical

  De visie van mode-illustrator Piet Paris Mode-illustrator Piet Paris laat in Mode, de musical zien hoe hij naar mode, kunst en stijlverschillen kijkt. De hoofdrollen zijn voor Chantal en Simone, twee uiteenlopende persoonlijkheden: de één barok en frivool,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ron Blom boeken
  Ron Blom - Amsterdam en de Eerste Wereldoorlog

  Langzaam groeit in Nederland het besef dat de Eerste Wereldoorlog toch echt niet ongemerkt aan ons is voorbij gegaan. Militair gezien wel, gelukkig. Maar sociaal gezien heeft deze oorlog haar sporen wel degelijk nagelaten. Vier jaar lang 200.000 mannen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Sarah Brands boeken
  Sarah Brands - Sterrenkunde voor in bed, op het toilet of in bad

  Wie op een heldere avond vanaf een donkere plek naar de hemel kijkt, ziet honderden, misschien wel duizenden sterren. Behalve dat zo'n sterrenhemel er prachtig uitziet, bevat hij ook een schat aan informatie. Met behulp van telescopen hebben sterrenkundigen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Yogagids Amsterdam

  De Yogagids Amsterdam is een handige gids met info en achtergronden over yoga plus een overzicht van de mooiste yoga-adressen in Amsterdam eo. Meer dan 50 yogascholen, studio's, opleidingen en shops stellen zich op persoonlijke wijze voor. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Nico Geldhof boeken
  Nico Geldhof - Dornier wal

  Cover als brondocument gebruiktIn het trio van grote vliegboottypen, welke voor de tweede wereldoorlog bij de Marine Luchtvaartdienst in gebruik waren, neemt de Dornier Wal een uitzonderlijke plaats in. Het was de eerste maritieme verkenner, welke in serie aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,95
 • Rupert Hochleitner boeken
  Rupert Hochleitner - Praktische gids voor edelstenen

  Edelstenen en sierstenen leren kennen en determineren op een eenvoudige manierDeze praktische gids is een uitstekend hulpmiddel voor iedereen die gefascineerd is door de wereld van edelstenen. Het eenvoudige determinatiesysteem stelt u in staat om edelstenen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95