Boeken over informatief & professioneel

 • David Waterhouse boeken
  David Waterhouse - The harunobu decade

  The Museum of Fine Arts in Boston is home to the world's largest and richest collection of works by Suzuki Harunobu (1725?-70), the first great artist of the full-colour Japanese woodcut (nishiki-e). This complete and very detailed catalogue, compiled and… (Harde kaft)

  Lees meer...
  168,54
 • Flic Rverett boeken
  Flic Rverett - Super seks

  Alles wat je als vrouw moet weten voor een geweldig seksleven! Veel zaken worden beter naarmate je er meer van weet. Dat geldt zeker ook voor seks. En hoewel onze kennis over en ervaring met dit onderwerp oneindig veel rijker zijn dan die van vorige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Alex van der Hulst boeken
  Alex van der Hulst - Jozzy

  Leeftijdsgenoten konden eind jaren tachtig wel roepen dat ze 'no future' hadden, omdat er geen banen waren; voor Jozzy Rubenski gold het letterlijk. Zijn toekomst zou stoppen over twintig jaar. Of niet. Zijn moeder overleed aan de ziekte van Huntington, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Hugo Hens boeken
  Hugo Hens - Toegepaste bouwfysica en instalaties

  Dit zesde deel uit de reeks over de 'Gebouwentechniek' gaat verder met de bespreking van de installaties, nodig om een gebouw bruikbaar en leefbaar te maken. In dit boek komen verwarming en ventilatie aan bod. Beide zijn zo innig met de bouwfysische aspecten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Jan Best de Vries boeken
  Jan Best de Vries - Oorlogskinderjaren - grote letter uitgave

  "Waarom en voor wie heb ik gemeend het boek toch zelf te moeten schrijven? Allereerst ter vertroosting van de kinderen van Joden, verzetsmensen en fascisten die de Tweede Wereldoorlog en de nasleep daarvan hebben moeten meemaken en die als ongewilde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Eveline Passier boeken
  Eveline Passier - De opmars van de muziekindustrie

  Boek over Tilburgse muziekinstrumentmakers Kessels en Passier Auteur brengt eerbetoon aan vader Bert Passier RIEL - Met het boek 'De opmars van de muziekindustrie, Kessels en Passier, ondernemers met passie voor muziek' heeft Eveline Passier een lang… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Piet de Meer boeken
  Piet de Meer - Gezichten in Dordrecht

  Gezichten in Dordrecht is een primeur! Er zijn al veel boeken verschenen over Facebook, maar nog niet eerder één van Facebook.Piet de Meer, redacteur van De Stem van Dordt, begon dagelijks op zijn FB-pagina een foto van een doodgewone Dordtenaar te plaatsen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Zeg het met Kama: gevulde display

  Kamagurka Die eerste onbereikbare liefde, die eerste grijze haar, die lonkende midlifecrisis, die eerste rollator. Het zijn allemaal mijlpalen in het leven waar we graag aan voorbijgaan. Maar die tijd is nu voorgoed voorbij! Kamagurka stelt met zijn typerende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  238,80
 • Bart Willemen boeken
  Bart Willemen - The lord of Tolkien

  Dit boek neemt de lezer voor het eerst in ons taalgebied mee op een queeste naar Tolkiens spirituele leven en denken. Citaten van Tolkien zelf en van familie, vrienden en collega's plaatsen het onderwerp steeds in de juiste context. Bereid u voor op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Frits Gierstberg, Hans van Asch boeken
  Frits Gierstberg, Hans van Asch - Sprookje

  Onder de titel Troebel Landschap heeft Hans van Asch de afgelopen drie jaar het Nederlands landschap gefotografeerd als een verzameling van verschillende buitengebieden die naast elkaar, door elkaar en met elkaar ons huidige landschap uitmaken. Met een zekere… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Pieter Adriaans boeken
  Pieter Adriaans - Schilderen voor het brein

  Wie dit boek leest zal nooit meer op dezelfde manier naar een schilderij kijken. "Een schilderij is een programma voor de kijkmachine in ons brein", dat is de centrale stelling van waaruit Pieter Adriaans, schilder en hoogleraar informatica aan de UvA te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Martin Zichner boeken
  Martin Zichner - De grote levensspiraal

  In de Divina Commedia reist de ik-figuur Dante als levende ziel door de onzichtbare gebieden. De grote levensspiraal vormt een sleutel tot het mysterie Dante. De spirituele levensweg die via hel en louteringsberg naar de top voert, wordt aan de hand van veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Nicolien de Langen, Kees Peereboom , Wilfred Sip boeken
  Nicolien de Langen, Kees Peereboom , Wilfred Sip - Fit aan het werk!

  Fit zijn en fit blijven is belangrijk. Niet alleen in je privé leven, maar ook in het werk. Het meeste werk vindt tegenwoordig zittend achter een beeldscherm plaats. Door langdurig in dezelfde houding te werken, kun je last krijgen van je nek en schouders.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,19
 • Nicole Bailey boeken
  Nicole Bailey - Het kleine sex secrets boekje

  Na de trend van 50 tinten is het nu tijd voor een even lief als uitdagend sexboekje! Een klein boekje voor in de tas, of op het nachtkastje vol fantasieën, technieken en adembenemende bekentenissen van vrouwen. Met mooie en spannende foto's en een leeslintje.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sanne van der Most boeken
  Sanne van der Most - Hoe diep zit de pijn

  Op 1 juli 2013 is het precies 150 jaar geleden dat de slavernij in de toenmalige Nederlandse koloniën Suriname en de Nederlandse Antillen werd afgeschaft. Dit boek is een inspiratiebron om het heden en verleden te verbinden, de vrijheid te vieren en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Rogier Alleblas boeken
  Rogier Alleblas - Oude muren, nieuw buren

  De volkswijken in de grote steden oefenen een grote aantrekkingskracht uit op fotograaf Rogier Alleblas. Ditmaal richt hij zijn lens op een straat in Amsterdam-Oost, dat onderdeel is van een stadsvernieuwingsproject. Tijdens een grootscheepse renovatie, op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Charlotte Laarman boeken
  Charlotte Laarman - Oude onbekenden

  In de loop van zestig jaar hebben circa één miljoen mensen uit voormalige Nederlandse koloniën hun weg gevonden naar Nederland. Door de migratie van Indische Nederlanders, Molukkers, Surinamers en Antillianen kwam een ontmoeting tussen 'oude onbekenden' tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • Jan Vandenbergen boeken
  Jan Vandenbergen - De burger is moe

  Over het boek:In pakweg vijftig jaar evolueerde onze maatschappij naar een interactieve samenleving, waar zowat alles binnen het bereik ligt. De creatieve postmoderne burger leeft hectisch en spendeert en ontwikkelt intussen flexibele strategieën om te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Mart-Jan de Jong, Yael Wodnitzky boeken
  Mart-Jan de Jong, Yael Wodnitzky - Afschaffing van de slavernij

  Over het boek:Slavernij is bijna zo oud als de mensheid. Ze kwam in de oudheid al voor bij de Egyptenaren, Grieken, Romeinen en vele andere volkeren in Azië, Afrika en Amerika. Dit boek gaat over de afschaffing van de slavernij. Hoewel dit historisch gezien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Peter-Jan In Der Rieden boeken
  Peter-Jan In Der Rieden - Bachbloesems als deelpersoonlijkheden

  BACHBLOESEMS ALS DEELPERSOONLIJKHEDENVelen hebben gehoord over de Bachbloesemremedies - ontwikkeld door Dr. Edward Bach - en de weldadige invloed daarvan op het welzijn ervaren.De relatie tussen de Bachbloesemremedies en de deelpersoonlijkheden vanuit de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Bernard van Daele boeken
  Bernard van Daele - Rome brandt

  Brandgevaar loerde overal, zeker ook in antieke steden. Aanvankelijk werden slaven als brandweer lieden ingezet en traden private ondernemingen op, maar dit bleek onvoldoende doeltreffend. Augustus richtte bij zijn legerhervormingen een permanent militair… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • The best of Vincenzo Cucca

  Dark Dragon Books has created this very special Art collection featuring the best works of todays popular artists working in the field of comics, paintings and gaming industry. Vincenzo Cucca is a master in drawing female curves. Always fresh, always with… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • T. Termote boeken
  T. Termote - Duinkerke

  Tomas Termote (°1975) is een geboren en getogen Oostendenaar. In 1997 studeerde hij met grote onderscheiding af als licentiaat aan de Katholieke Universiteit Leuven, met een licentiaatverhandeling over de Duitse onderzeebootwrakken in de Noordzee.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jacqueline Rijks boeken
  Jacqueline Rijks - Gezond en gelukkig

  Gezond eten, reinigen en bewustwording vormen de basis voor een gezond & gelukkig leven. In dit beknopte lifestyle boek legt Jacqueline Rijks uit welke invloed voeding en het zuur-base evenwicht kunnen hebben op je gezondheid. Door haar eigen zoektocht,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Erwin Olij boeken
  Erwin Olij - Ontdek photoshop CS6 / CC

  Haal alles uit Photoshop CS6! Ben je serieus met fotografie en design bezig? Dan is er maar één programma om vakkundig afbeeldingen op te poetsen en te ontwerpen... en waarmee je een loopje met de werkelijkheid kunt nemen. En dat is Photoshop van Adobe. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50