Boeken over informatief & professioneel

 • Tarthang Tulku boeken
  Tarthang Tulku - Nyingma psychologie Open bewustzijn

  Voor de vele mensen die naar manieren zoeken om de kwaliteitvan hun leven te verbeteren, geeft Open bewustzijn een heldereuitleg van de waarde van meditatie en hoe je bij de beoefeningervan te werk moet gaan.Door meditatie te definiëren als een manier om ons… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jo van Engelen, Hans van Bommel boeken
  Jo van Engelen, Hans van Bommel - De Verdieping

  In De Verdieping vergelijken bestuurder Van Engelen en IT'er Van Bommel het maken van gedetailleerde plannen in het bedrijfsleven met biljarten en fietsen; alle informatie van de plannenmakers zit verborgen in één stoot, terwijl natuurwetten bepalen dat de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Henk de Smaele boeken
  Henk de Smaele - Overheid en economie

  Of we het willen of niet, 'overheid' en 'economie' zijn steeds nauw verstrengeld. Historici en economen richten in dit boek hun aandacht op delange en complexe geschiedenis van dit spanningsveld.Zij behandelen daarbij uiteenlopende episodes, van de oudheid tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Aruna-M Siewert boeken
  Aruna-M Siewert - Raadgever gezondheid - Natuurlijke antibiotica

  Tegen elke kwaal is een kruid gewassenMet geneeskrachtige planten helpt u uw immuunsysteem op een doeltreffende manier om ziekteverwekkers te bestrijden en bent u snel en blijvend weer gezond.Wat vindt u in dit boek?* Een overzicht van de geschiedenis en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Toon van Hal boeken
  Toon van Hal - Ankura. Basiswoordenlijst Oudgrieks

  Dit overzicht van meer dan tweeduizend frequent gebruikte woorden in Oudgriekse teksten is bedoeld voor studenten hoger onderwijs en docenten middelbaar onderwijs, alsook voor iedereen die oude kennis wil opfrissen.De verwerving van een beredeneerde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • J. Cumps boeken
  J. Cumps - An a to z of common errors

  An A to Z of Common Errors is a handy and concise reference book enabling users to check tricky problems in the fields of grammar, vocabulary, pronunciation and spelling both quickly and easily.The explanations are phrased in simple, everyday language and are… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,40
 • J.A. van den Berg boeken
  J.A. van den Berg - Vermist, waarschijnlijk dood

  Jacqueline van den Berg, kleinkind van George won een aantal jaren geleden de eerste prijs bij de Volkskrant met het verhaal: De reis van je leven.Zij maakte uiteindelijk drie reizen in het spoor van George. Twee maal naar het Turkse Gallipoli en met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Jo van Engelen, Hans van Bommel boeken
  Jo van Engelen, Hans van Bommel - De Verdieping

  In De Verdieping vergelijken bestuurder Van Engelen en IT'er Van Bommel het maken van gedetailleerde plannen in het bedrijfsleven met biljarten en fietsen; alle informatie van de plannenmakers zit verborgen in één stoot, terwijl natuurwetten bepalen dat de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Cassel Museé de Flandre boeken
  Cassel Museé de Flandre - Vlaanderen en de zee

  Vlaanderen en de zee. Van Pieter Bruegel de Oude tot de Fluwelen Brueghel biedt een nieuwe kijk op de manier waarop Vlaamse kunstenaars de zee voorstelden. De 16de- en 17de-eeuwse schilderijen en gravures die voor deze tentoonstelling werden uitgekozen, komen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,00
 • Armando, Hans Den Hartog Jager, Christian Ouwens boeken
  Armando, Hans Den Hartog Jager, Christian Ouwens - ARMANDO armando

  ARMANDO armando is een 300 pagina's tellend, rijk geïllustreerd, overzichtsboek van de kunstenaar, schrijver, theatermaker) Armando (1929). Het boek geeft een breed beeld van dit multi-talent. Armando heeft zich ontwikkeld tot misschien wel de belangrijkste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Goedele Vercnocke boeken
  Goedele Vercnocke - Liefde ontmaskert

  Liefde is de oorsprong van ons bestaan, de drijvende kracht van het leven. Waarom kunnen wij dan niet constant liefde voelen en gelukkig zijn? 'Volg je hart' is het advies vaak, maar hoe gaat dat dan? Wat komen wij op aarde doen, waarom is er lijden en worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Joanna De Vos boeken
  Joanna De Vos - Rops | Fabre. Facing Time (NL)

  "Als er één kunstwerk was dat ik moest stelen uit een museum, dan was het wel Pornocratès van Félicien Rops," zei Jan Fabre in een interview in 2011.Namen, partner van Mons 2015, nodigt Jan Fabre uit voor een postume ontmoeting met Félicien Rops: een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,00
 • Anita van Dissel, Maurits Ebben, Karwan Fatah-Black boeken
  Anita van Dissel, Maurits Ebben, Karwan Fatah-Black - Reizen door het maritieme verleden van Nederland

  Aan het einde van de zestiende eeuw zwermden Nederlandse zeevaarders naar alle windstreken uit. Schepen en hun bemanning voeren langs de kusten van Europa, over de Atlantische Oceaan naar de Nieuwe Wereld en voorbij Kaap Hoorn of Kaap de Goede Hoop naar Azië.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Patricia Vorstenbos boeken
  Patricia Vorstenbos - Mijn leven stond stil

  Wat doe je als je van een levenslustige en energieke vrouw verandert in iemand die doodziek op bed komt te liggen? Het overkwam Patricia Vorstenbos. De diagnose: MS, een ongeneeslijke ziekte. Dat kan niet, voelde ze intuïtief aan. Ze luisterde naar het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Van Dale Beeldwoordenboek Nederlands

  Van Dale Beeldwoordenboek Nederlands Leer een taal door middel van beelden! Beelden helpen enorm bij het onthouden van de woordenschat: beelden bieden je direct houvast en zijn daardoor aansprekender dan tekst alleen, ze motiveren je en maken het leren leuker… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Edmond Hofland boeken
  Edmond Hofland - Het Duitse wonder

  Met de val van de Muur in 1989 kwam na veertig jaar een einde aan de Duitse deling. Op 3 oktober 1990 werd de DDR met West-Duitsland herenigd. Voor het eerst in de Duitse geschiedenis vielen vrijheid en eenheid samen en werd de Bondsrepubliek een volledig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jeannick Vangansbeke boeken
  Jeannick Vangansbeke - Offenbach

  Offenbach werd door de Parijzenaars uitgelachen vanwege zijn slechte Frans. Hoe dan ook, Jacques was niet graag op het conservatorium en ontvluchtte de ijzeren discipline van Cherubini al na een jaar. Zijn broer vond onderdak bij de opera van Bordeaux, over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Praktijkboek Passiefhuis

  Ook in de Nederlandse bouwsector is passiefhuis een begrip geworden en is synoniem met energiezuinige bouw. Het ontbreken van een praktisch Nederlandstalig handboek en de enorme ontwikkeling die passiefhuis de laatste jaren heeft doorgemaakt zijn dan ook de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  121,90
 • Jan Frerejean boeken
  Jan Frerejean - Familie Frerejean

  Gefascineerd door mijn achternaam ben ik altijd op zoek geweest naar de oorsprong van de familienaam en de familie. In dit boek heb ik getracht alle mij bekende en onderzochte gegevens bij elkaar te zetten. Veelal is gebruik gemaakt van openbare bronnen. Mede… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,59
 • Jürgen Mettepenningen, Karim Schelkens boeken
  Jürgen Mettepenningen, Karim Schelkens - Godfried Danneels - Biografie

  Godfried DanneelsBiografieGodfried Danneels (1933) was de afgelopen decennia het gezicht van de kerk in België. Het levensverhaal van deze minzame, enigmatische man loopt van Kanegem tot Rome, en ver daarbuiten. Danneels heeft, als professor, priester en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,50
 • Adriaan van Riemsdijk boeken
  Adriaan van Riemsdijk - Fabrice de Bassecourt

  Fabrice de Bassecourt werd geboren in het zestiende-eeuwse Wallonië, dan nog deel van de Spaanse Nederlanden. Als derde zoon in een katholieke adellijke familie is hij voorbestemd om tot priester gewijd te worden. Maar als jonge pastoor raakt hij overtuigd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Olivier Hekster, Corjo Jansen boeken
  Olivier Hekster, Corjo Jansen - De wereld van Hadrianus

  Onder het bewind van keizer Hadrianus (117-138) was het Romeinse Rijk een echt wereldrijk. Hadrianus bleef niet in het centrum ervan, in Rome, maar trok van Brittannië en Spanje tot Egypte en Klein-Azië. Overal in die globaliserende wereld drukte hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Jennifer Kuiper boeken
  Jennifer Kuiper - This is your work

  Je staat er misschien niet bij stil, maar je werk biedt oneindig veel mogelijkheden om te leren. This is your work helpt je bij het grijpen van deze mogelijkheden en het realiseren van je eigen doelen. Met praktische en leuke opdrachten van een paar minuutjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Joannes Antonides van der Goes boeken
  Joannes Antonides van der Goes - Ystroom

  Amsterdams lof is vaker bezongen, maar zelden in een zo uitvoerig gedicht als de Ystroom (1671) van Joannes Antonides van der Goes. Deze jonggestorven dichter oogstte, mede als Vondelnavolger, grote lof, maar kreeg om diezelfde reden ook felle kritiek, vooral… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Matthijs van Nieuwkerk boeken
  Matthijs van Nieuwkerk - Aznavour

  Twee jaar lang, iedere week een column. Over maar één man, Charles Aznavour, volgens Matthijs van Nieuwkerk 'de beste zanger die ooit geleefd heeft'. Als een toegewijde missionaris neemt hij ons mee naar het leven en werk van de Franse zanger. (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00