Boeken over informatief & professioneel

 • Caspar Visser 't Hooft boeken
  Caspar Visser 't Hooft - Een hof tot ons gerief

  In de negentiende en het begin van de twintigste eeuw woonden voorouders van de auteur in grote buitenhuizen. Deze huizen werden in de regel binnen de familie overgeërfd, er zijn veel verhalen en anekdotes mee verbonden. Op basis hiervan, en ook van oude… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Ben Nissen boeken
  Ben Nissen - Een polderjezuïet in Indonesië

  In de autobiografie Een polderjezuïet in Indonesië vertelt Ben Nissen (1929) eerlijk en openhartig zijn levensverhaal. Hij groeit op in de Ooypolder bij Nijmegen en gaat naar het seminarie van de Kruisheren in Uden. Hij raakt gefascineerd door het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Elspeth Diederix boeken
  Elspeth Diederix - When Red Disappears

  For her series 'When Red Disappears' Elspeth Diederix, ventured into the secret gardens of the Dutch waters in Zeeland. The benthic flora and fauna of this chilly, turbid, green-grey water turned out to display an extraordinary visual richness that was a… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Yvonne Molenaar boeken
  Yvonne Molenaar - Muiderslot

  Stoer en eigenwijs. Dát is het Muiderslot. Het oudste en best bewaarde kasteel van Nederland, onder de rook van Amsterdam. Een magische plek, omringd door groen en water. Het kasteel is gebouwd door graaf Floris V in 1285 en kent een lange geschiedenis waarin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Marcel van Guldener boeken
  Marcel van Guldener - Versailles 1919 en de geboorte van het nieuwe Europa

  Honderd jaar na het sluiten van de Vrede van Versailles kijken we nog steeds in verbazing achterom. De Twintigste Eeuw had de eeuw van vooruitgang, van moderniteit en van internationale samenwerking kúnnen worden. In plaats daarvan begon die eeuw met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Luc Vanacker boeken
  Luc Vanacker - Over die oorlog

  ‘De tijd van de grote debatten over de oorzaak van de Eerste Wereldoorlog is voorbij,’ schreef de Duitse historicus Oliver Janz in 2013, maar niets bleek minder waar. In Duitsland had de historicus Fritz Fischer al in de jaren ’60 voor de ‘Fischer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Willem Oltmans boeken
  Willem Oltmans - Memoires 1993-B

  4 oktober 1993 Jan Foudraine kwam me een uurtje in mijn kamer drie hoog voor, opzoeken. (…) Voor zijn vertrek vroeg ik hem wat Alexander Smit als gerealiseerde mens, zoals zij dat noemen, nu met zijn leven deed. (…) „Jan, durf jij met een ernstig gezicht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Martijn Pennekamp boeken
  Martijn Pennekamp - Experttips voor een succesvolle start als zzp’er

  Als (startende) zzp’er wil je goed voorbereid van start gaan. Je wilt je ondernemersdroom immers realiseren. Er komt nogal wat kijken bij het starten en opbouwen van een bedrijf. Wil je voor de toekomst echte waarde aan je bedrijf toevoegen en je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Luc Rombouts boeken
  Luc Rombouts - De Vredesbeiaard van de Abdij van Park

  De beiaard van de Abdij van Park kende een bewogen geschiedenis. Hij kwam tot stand in 1730, ontsnapte in 1797 aan opeising door de Franse bezetter en verhuisde in 1811 naar de Leuvense Sint-Pieterskerk om er de vals klinkende klokken van de stadsbeiaard te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Nienke Bakker, Ella Hendriks boeken
  Nienke Bakker, Ella Hendriks - Van Gogh en de zonnebloemen

  Zomertentoonstelling Van Gogh Museum - Van Gogh en de Zonnebloemen Van Gogh Museum, Amsterdam 21.06.2019 – 01.09.2019 boek bij tentoonstellingDe zonnebloemen-schilderijen behoren tot de bekendste werken van Vincent van Gogh. Hij maakte ze in Arles, in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Yvette Vermeulen boeken
  Yvette Vermeulen - Druk zijn is een keuze

  Wil jij ook meer tijd overhouden voor datgene wat er écht toe doet en waarvan je écht gelukkig wordt? Wil je meer focus voor het groeien van je business? Wil jij minder chaos en meer rust in je hoofd? In dit boek leer je stap voor stap alles over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • E. Spanjers boeken
  E. Spanjers - Zo doe je dat!

  Zo doe je dat! is een praktisch boek met oefeningen voor evenemententechnici. Een technicus die zelf bekabeling kan maken en schakelingen kan solderen heeft een streepje voor op collega’s. Daarnaast moet je als technicus ook regelmatig apparatuur controleren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Matthias Depoorter boeken
  Matthias Depoorter - Gruuthusemuseum, Brugge

  The Gruuthuse Museum is one of Bruges’ loveliest monuments. The building once served as a storage place for gruit – a herbal mixture used in beer-brewing – before the Gruuthuse family converted it in the early fifteenth century into a luxurious mansion,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,35
 • Gert De Sutter, Isabelle Delaere boeken
  Gert De Sutter, Isabelle Delaere - In balans

  In balans. Een inleiding tot vertaal- en tolkwetenschap biedt in 18 hoofdstukken een actueel, wetenschappelijk, Nederlandstalig overzicht van de belangrijkste inzichten uit de vertaal- en tolkwetenschap. De eerste vijf hoofdstukken schetsen de verschillende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  38,00
 • Ovidius boeken
  Ovidius - Heldinnenbrieven

  Sterke vrouwen als Penelope, Medea en Dido zijn bekend uit de mythologie, waarin mannen de dienst uitmaken. Nu zijn de vrouwen aan het woord. Ze schrijven brieven aan hun geliefden. Ze voelen zich in de steek gelaten, verdrietig, boos, soms zelfs radeloos.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Fredrik Hamer boeken
  Fredrik Hamer - Spiekboekje Excel Query SQL

  Veel bedrijven en organisaties werken met de software van Microsoft voor het beheren van data. Er is dan ook veel behoefte aan personeel dat in staat is om snel en accuraat overzichten te maken met behulp van Excel, Access en SQL. Met het naslagwerk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,65
 • Arthur Graaff, Michiel Roscam Abbing boeken
  Arthur Graaff, Michiel Roscam Abbing - Rembrandt voor Dummies

  Rembrandt van Rijn is zonder twijfel de grootste schilder die ons land heeft voortgebracht. Je hebt vast ooit een paar schilderijen van hem gezien en waarschijnlijk weet je ook wel iets over zijn liefdesleven en zijn faillissement.Maar wat voor een man was hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Gerdy Verschuure-Stuip boeken
  Gerdy Verschuure-Stuip - Welgelegen

  In de zeventiende eeuw liet de stedelijke elite op grote schaal buitenplaatsen en landgoederen in het Hollandse laagland aanleggen. Zij verkozen de meest welgelegen plaatsen voor hun zomerverblijf met speelhuizen, bomenlanen en geschoren hagen. De voorkeur om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Hans Van Leunen MSc boeken
  Hans Van Leunen MSc - De Wiskunde van de Fysieke Werkelijkheid

  Het belangrijkste onderwerp van dit boek is een puur wiskundig model van de fysieke werkelijkheid. Het boek fungeert als een overzicht van het Hilbert Book Model project. Het project betreft een goed gefundeerd, puur wiskundig model van fysische realiteit. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Inez Vandenbussche, Marina Danckaerts boeken
  Inez Vandenbussche, Marina Danckaerts - But beautiful

  Alle mensen zijn verschillend, maar sommigen verschillen veel van de anderen.Heb je daarbij hulp nodig? Dan nemen wij je bij de hand. Samen ontdekken en schrijven we je eigen verhaal. (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Bert Verdonck boeken
  Bert Verdonck - De kleine Snapchat voor Dummies

  Snapchat wordt niet alleen door jongeren gebruikt om ludieke video’s met elkaar te delen, je kunt het platform ook zakelijk inzetten: om ermee te communiceren of om een influencer te worden. Het lijkt makkelijk om korte video’s te maken en een paar filters… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • De koninklijke serres van Laken

  De Koninklijke Serres van Laken zijn iets uitzonderlijks, niet alleen door hun sierlijke glas- en metaalarchitectuur, die vandaag nog evenveel indruk maakt als in de tijd dat de Serres werden gebouwd (1874-1905), en door de unieke plantencollectie die ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  36,50
 • Bob Van Duuren boeken
  Bob Van Duuren - Leer jezelf snel... Windows 10, 3e editie

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.Windows 10 is de nieuwste versie van het veelzijdige besturingsprogramma van Microsoft, dat ook op tablets gebruikt kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Peter Kassenaar boeken
  Peter Kassenaar - Web Development Library - Vue.js

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.Vue.js is een relatief nieuw front-end JavaScript-framework dat even krachtig is als de grote tegenhangers Angular en React.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Ronald Smit boeken
  Ronald Smit - Microsoft Office 2019

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Bijna iedereen die met een pc werkt heeft wel eens met Microsoft Office gewerkt. Of het nu gaat om een brief, rapport,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99