Boeken over informatief & professioneel

 • Marijke Kuper, Monique Teunissen boeken
  Marijke Kuper, Monique Teunissen - Piet Klaarhamer

  Piet Klaarhamer (1874-1954) was naast de leermeester van Gerrit Rietveld een onafhankelijke vakman die vernieuwing en zuiverheid in de kunst nastreefde. Met deze monografie wordt voor de eerste maal een publicatie gewijd aan het leven en werk van deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • Jos Muijres, Esther op de Beek boeken
  Jos Muijres, Esther op de Beek - Op de hielen

  Acht specialisten letterkunde van de Radboud Universiteit Nijmegen leggen acht boeken van nu onder het fileermes. In een tijd waarin de toekomst van de roman ter discussie staat, waarin de roman het volgens doemdenkers zal gaan afleggen tegen de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Dree Peremans sr. boeken
  Dree Peremans sr. - Patagonie

  Bericht aan de lezer: Patagonië bestáát. Neen, het is geen natie met afgelijnde grenzen en ja, er wonen meer schapen dan mensen. Maar zelfs vanuit het meest onooglijk dorp in Vlaanderen of Nederland reis je er binnen de 48 uur naar toe. Trein naar Brussel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Adrie Meijer boeken
  Adrie Meijer - Praktisch woordenboek Zweeds - Nederlands

  Zweden wordt als reisbestemming steeds populairder: heel wat Nederlanders kiezen het Scandinavische land als vakantie- of emigratiebestemming. De belangstelling voor de Zweedse taal neemt dan ook toe. Praktisch woordenboek Zweeds-Nederlands is een compleet en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Adrie Meijer boeken
  Adrie Meijer - Praktisch woordenboek Nederlands - Zweeds

  Zweden wordt als reisbestemming steeds populairder: heel wat Nederlanders kiezen het Scandinavische land als vakantie- of emigratiebestemming. De belangstelling voor de Zweedse taal neemt dan ook toe. Praktisch woordenboek Zweeds is een compleet en praktisch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Bart de Best boeken
  Bart de Best - Acceptatiecriteria

  Acceptatiecriteria zijn een meetinstrument voor zowel gebruiker als beheerder om te bepalen of nieuwe of gewijzigde informatiesystemen voldoen aan de afgesproken requirements ten aanzien van de functionaliteit, kwaliteit en beheerbaarheid.Er komt heel wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  44,95
 • Sylvia Bakker, Marcel van Stigt, Rianne Noordegraaf boeken
  Sylvia Bakker, Marcel van Stigt, Rianne Noordegraaf - Ondernemers van dichtbij

  Het belang van ondernemen en ondernemend zijn wordt steeds urgenter. Ondernemen en ondernemendheid kunnen manieren zijn om van talent, hobby of specifieke kennis werk te maken. Voor gemeenten en jongeren wordt dat ook steeds belangrijker. Gemeenten krijgen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Melle van der Goot boeken
  Melle van der Goot - Met de LABO door de noordwesthoek van Friesland

  De provincie Friesland kende in het midden van de vorige eeuw vele openbaar vervoerbedrijven. De Nederlandsche Tramweg Maatschappij, de Noord Oost Friesland, het Leeuwarder Auto Bedrijf en de Zuid West Hoek zijn voorbeelden daarvan. Auteur Melle van der Goot… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Joop Schaminée, John Janssen boeken
  Joop Schaminée, John Janssen - Het oude continent - natuur van Europa & natuurbeheer

  Een verzameling essays over de grote verscheidenheid aan natuur in Europa: wildernis, natuurlijke en oude cultuurlandschappen. Hoe staat het met de bescherming van deze uiteenlopende natuurtypen?Van de Europese laaglandrivieren en hun begeleidende hooilanden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Niels van Driel, Annemarie Houkes boeken
  Niels van Driel, Annemarie Houkes - Het vrijzinnige web

  Vrijzinnig-protestanten vormden nooit een massabeweging, maar velen van hen behoorden in de negentiende eeuw tot de maatschappelijke en intellectuele bovenlaag. In deze bundel worden onderdelen van het vrijzinnige netwerk in samenleving, cultuur, wetenschap en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Heidi Salaets, Katalin Balogh, Dirk Rombouts boeken
  Heidi Salaets, Katalin Balogh, Dirk Rombouts - Gerechtstolken

  Het complete handboek om efficiënt te werken met een gerechtstolk - Aan welke eisen moeten gerechtstolken voldoen? - Wat kun je van hen verwachten? Wat niet? In onze geglobaliseerde en multiculturele maatschappij worden we regelmatig geconfronteerd met mensen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Sandra van Assen, Jose van Campen boeken
  Sandra van Assen, Jose van Campen - Q-Factor

  Ruimtelijke kwaliteit wordt in Nederland al meer dan honderd jaar nauwkeurig besproken en beoordeeld in speciale commissies. Onderzoekers Sandra van Assen en Jos van Campen vroegen zich af hoe deze ruimtelijke kwaliteitsteams nu precies werken. Zijn de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Frank Pollet boeken
  Frank Pollet - RadioMuziek

  Frank Pollet heeft altijd iets met muziek gehad. Als kind playbackte hij Dave Berry met een bobijn van zijn moeders naaimachine. Later werd Frank deejay bij een illegale alternatieve vrije radio. Heel veel van zijn flink gespaarde centen gingen op aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Charles Darwin boeken
  Charles Darwin - De reis om de wereld met de Beagle

  Charles Robert Darwin (Shrewsbury (Shropshire), 12 februari 1809 - Downe (Kent), 19 april 1882) was een Engels autodidact op het gebied van natuurlijke histo-rie, biologie en geologie. Darwin ontleent zijn roem aan zijn theorie dat evolutie van soorten wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Bert Spoelstra boeken
  Bert Spoelstra - Een maandag in augustus

  Bert Spoelstra (1953) startte als zeventienjarige een carrière bij de rijkspolitie. Na vierenveertig dienstjaren bij de Limburgse politie ging hij per 1 oktober 2014 met pensioen. Van die jaren was hij ongeveer achtendertig jaar bij diverse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Christophe Van Gerrewey boeken
  Christophe Van Gerrewey - Christophe Van Gerrewey. 50 fictieve gebouwen

  De ruimte waarin een verhaal zich afspeelt wordt zelden afdoend beschreven in de roman en staat haaks op de vaak verregaande psychologisering van het personage. Toch plaatst de verbeelding van de lezer de handeling van de protagonisten in een latent decor.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Ineke Akkermans, Esther Liebregts boeken
  Ineke Akkermans, Esther Liebregts - Stichting Gezondheid Stoppen met roken

  Door inzicht en kennis wordt je kans op succes groter. Dit boek legt de werking van je motivatie, gevoelens, gedachten en gedrag uit en geeft je doelgerichte oefeningen. Jaarlijks doet 27% van de rokers een stoppoging, van wie 1% tot 7% na een jaar nog steeds… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Toon Bosch, Sjef Schmiermann boeken
  Toon Bosch, Sjef Schmiermann - 'In het welbegrepen belang der gemeente'

  In het begin van de negentiende eeuw worden de contouren zichtbaar van het moderne Nederlandse gemeentebestuur. Vanaf dat moment komt zeer geleidelijk een eind aan eeuwenoude lokale en regionale bestuurlijke praktijken. Uiteindelijk bakenen nationale wetten de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Renske Cohen Tervaert, Judith Niessen, Annette de Vries boeken
  Renske Cohen Tervaert, Judith Niessen, Annette de Vries - Onder Kunsthistorici - De Vereniging van Nederlandse Kunsthistorici (VNK), 1939-2014

  Met het thema 'verleden, heden en toekomst' viert de Vereniging van Nederlandse Kunsthistorici (VNK) in 2014 haar 75-jarig bestaan. De VNK vertegenwoordigt als enige in Nederland met bijna duizend leden alle disciplines (beeldende kunst, architectuur,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Linda Menkhorst, Yolande van Rosmalen boeken
  Linda Menkhorst, Yolande van Rosmalen - Quantum-Touch voor iedereen

  Quantum-Touch voor iedereen van Linda Menkhorst en Yolande van Rosmalen brengt helen met je hart en handen binnen bereik van iedereen. Dit Ankertje is bedoeld voor leken, ouders, therapeuten, leerkrachten en andere professionele hulpverleners. Het behandelt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Matt Thorne boeken
  Matt Thorne - Prince

  Prince is al meer dan 35 jaar een popfenomeen. Maar wie is deze legende? In deze unieke kwaliteitsbiografie komt de man achter de mythe tevoorschijn. Voor het eerst krijgen fans naast een uitzonderlijk compleet overzicht van zijn muzikale productie ook een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Martin Berendse, Stephen E. Lucas boeken
  Martin Berendse, Stephen E. Lucas - The Act of Abjuration

  The Act of Abjuration The Dutch Declaration of Independence (1581) De vertaling van het Plakkaat van Verlating Koning Willem-Alexander citeerde eruit in zijn Inhuldigingstoespraak en president Barack Obama bekeek het origineel tijdens zijn bezoek aan het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jan Strikwerda boeken
  Jan Strikwerda - Lou Leeuw

  Jan Strikwerda Lou Leeuw, een rockende tijger biografie (muziek) Lou Leeuw (Groningen, 1946) geldt al sinds de jaren zestig als een vooraanstaande rockartiest in Groningen en wijde omgeving. Vanaf zijn veertiende treedt hij op in ontelbare bandjes als zanger,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Joost Schrickx boeken
  Joost Schrickx - Basisboek scenarioschrijven

  Dit Basisboek scenarioschrijven behandelt alle theorie die nodig is om een scenario of concept voor een speelfilm, documentaire of opdrachtflim te kunnen schrijven. Van visualiseringstools, tot structuurregels, tot concrete marketingtips. Van suspense tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • H.TH. Bussemaker boeken
  H.TH. Bussemaker - Indisch verdriet - Strijd om erkenning

  Na de Tweede Wereldoorlog ging in Nederlands-Indië de strijd door, nu voor onafhankelijkheid. Daarna volgde, na jarenlange ontberingen in zogeheten Jappenkampen en de Bersiap, voor de Indische Nederlanders een strijd voor erkenning van hun leed en voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,90