Boeken over informatief & professioneel

 • Isaac Isphahan boeken
  Isaac Isphahan - De Toekomst: nachtmerrie of droom

  In een tijd dat de kerken leeglopen en dat de overheersende -ismes zoals fascisme en communisme failliet zijn gegaan en ook te ver doorgevoerd liberalisme niet de gewenste oplossing biedt, terwijl reële problemen in de wereld uit de hand dreigen te lopen, is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,00
 • Rita Van Audenrode boeken
  Rita Van Audenrode - VolHART

  Me too? #... Ik ook! Plots besef je twijfelend of weet je met zekerheid dat je grensoverschrijdend gedrag of seksueel misbruik meemaakt(e): incest ervaarde, aangerand of verkracht werd ... Wat ga je doen? Wat heb je nodig? Wie kan jou ondersteunen? Zoveel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Janneke Monshouwer boeken
  Janneke Monshouwer - Trump, Grondwet en Wereld

  Winston Churchill: ‘In oorlogstijd is de waarheid zo kostbaar dat ze altijd begeleid hoort te worden door een bodyguard van leugens’ Laten wij ons ophitsen tot haat en oorlog? Wat is de bedoeling van het waanzinnig Amerikaans militair budget van 700… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Leo Klinkers boeken
  Leo Klinkers - Verbondenheid, veiligheid en voorspoed

  De Europese Unie valt uit elkaar. Toenemende interne conflicten geven weinig hoop op behoud van verbondenheid. Wat er na WOII is opgebouwd dreigt teloor te gaan. De EU wordt bestuurd op een manier waarbij niemand weet wie de baas is. Gebrek aan democratisch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Julien Volper boeken
  Julien Volper - Weergaloze kunst

  Dit boek, dat verschijnt ter gelegenheid van de opening van het museum, ontsluiert een ensemble van 77 belangrijke werken uit de collectie van het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika. Het betreft stukken die door academici, conservatoren en kenners van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Aldo Druyf boeken
  Aldo Druyf - Klassiek In Zicht

  Klassiek in zicht is dé lees- en luistergids voor een ontdekkingsreis door de mooiste klassieke muziek. En iedereen kan mee! Van jong tot oud, van beginner tot ervaren liefhebber, thuis en op school! Door de unieke indeling in genres krijg je een duidelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Joris Vermassen boeken
  Joris Vermassen - Heilige tekst, goddeloos beeld

  Joris Vermassen tekent cartoons voor De Standaard. De aanslag op Charlie Hebdo raakte hem diep. Zijn interesse in de gespannen relatie tussen de ‘heilige’ tekst en het ‘goddeloze’ beeld leidde tot dit boek. Vermassen bekijkt het conflict in een bredere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Liesbet Nys boeken
  Liesbet Nys - De kracht van wetenschap

  Eerste publicatie over de geschiedenis van de Dienst Onderzoekscoördinatie en het onderzoeksbeleid aan de KU LeuvenIn 2016 vierde de Dienst Onderzoekscoördinatie van de Leuvense universiteit zijn dertigste verjaardag. De geschiedenis van deze door de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Frank Ferdinand boeken
  Frank Ferdinand - Toontaal

  Sprekende Surinaamse liedjes van 1650 tot 1950 De tekst en muziek van de 71 in dit boek opgenomen (Creoolse) liedjes hebben generaties lang uit de hearts and minds van de Surinamers geklonken. Sommige liedjes zijn bekend, andere zijn in vergetelheid geraakt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Drents Prehistorische Vereniging boeken
  Drents Prehistorische Vereniging - Nieuwe Drentse Volksalmanak 2018

  De Nieuwe Drents(ch)e Volksalmanak, opvolger van de Drentsche Volksalmanak (1837-1851), verschijnt sinds 1883. In de loop van de jaren is de almanak uitgegroeid tot historisch en archeologisch jaarboek van Drenthe. Het is hét podium voor zowel professionele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Virginia Jobse boeken
  Virginia Jobse - Van gezellig dik naar sportief gezond

  Sinds mei 2017 ben ik de trotse eigenaar van een maag ter grootte van een kiwi. Door een maagverkleining heb ik 50 kilo achter mij kunnen laten. Een mooi middel zo'n maagverkleining, maar er gebeurt meer in je lichaam dan het verliezen van kilo's. Mindset,… (Losbladig)

  Lees meer...
  24,95
 • Petra Rutgers, Nancy Schonhage boeken
  Petra Rutgers, Nancy Schonhage - Relax

  Twijfel jij wel eens over je jezelf? Krijg je al stress als je aan de feestdagen denkt? Heb je zorgen over je inkomen? Zeg je te vaak ja in plaats van nee? Wil je leren hoe je meer relaxt door het leven gaat? Dan is dit boek echt iets voor jou! Het is vaak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Henri Dr. Stellman boeken
  Henri Dr. Stellman - What is Antizionisme?

  “a thoughtful, moderate and important piece of work. It deserves wide exposure. The evidence for the central thesis is overwhelming. Readers will not fail to be impressed by the book’s range, thoroughness, scholarliness and relevance.” – David Stone,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Reinout Sterk boeken
  Reinout Sterk - De missie Mali

  In 2014 werd besloten bij te dragen aan de door de VN gestuurde inlichtingenmissie in Mali. Het werd de grootste Nederlandse troepeninzet sinds Afghanistan. Maar waarom sturen we Special Forces en gevechtshelikopters naar een inlichtingenmissie? Die zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Ben Kahmann boeken
  Ben Kahmann - De Verwisseling

  Dit boek speelt in 1940, aan het begin van de Tweede Wereldoorlog. Op een verjaardagsfeestje besluiten vier goede vrienden een verzetsgroepje op te richten. Maar ja, hoe doe je zo iets? En hoe loop je zelf zo min mogelijk risico? Er worden allerlei… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Hester den Boer boeken
  Hester den Boer - Onderdrukt door de verlosser

  Hester den Boer onderzoekt in ‘Onderdrukt door de verlosser’ de rol die het stalinistische verleden speelt in het Rusland van nu. Tijdens het bewind van Stalin werden miljoenen mensen in goelagkampen gevangengezet, verbannen of geëxecuteerd. Pas eind… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Thomas Auer, Ulrich Knaack, Jens Schneider boeken
  Thomas Auer, Ulrich Knaack, Jens Schneider - Powerskin conference

  The building skin has evolved enormously over the past decades. Energy performance and environmental quality of buildings are significantly determined by the building envelope. The façade has experienced a change in its role as an adaptive climate control… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Ulrich Knaack, Tillmann Klein boeken
  Ulrich Knaack, Tillmann Klein - JFDE

  This issue of the Journal of Façade Design and Engineering is a result of the second façade conference, PowerSkin, held on January 17th 2019, in the context of the building trade fair ‘BAU’ in Munich. The conference was organized collaboratively by TU… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anke Verweijen boeken
  Anke Verweijen - Mama's moed

  Anke en Dennis wensten zo intens dat hij bij de geboorte van hun tweede kindje, Timo, kon zijn. Maar Dennis overleed vier weken voor de bevalling. Anke blijft achter met Robin en Timo. Verdrietig, maar ook vol energie schrijft ze Mama’s moed, een terugblik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Kees Thijn boeken
  Kees Thijn - Erasmus Bernardus von Dülmen Krumpelmann 1897-1987

  Deze uitgave over Bernard von Dülmen Krumpelmann geeft op beknopte wijze een beeld van deze kunstschilder en de belangrijke rol die hij heeft gespeeld in het kunstleven van Drenthe. Als jonge kunstenaar verhuisde hij van Amsterdam naar het dorp Zeegse in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Nils Büttner boeken
  Nils Büttner - Bruegel

  2019 is Bruegeljaar: in o.a. Antwerpen, Brussel en Wenen wordt zijn 450e sterftejaar herdacht met grote tentoonstellingen Bruegel de Oude is een fenomeen. Zijn werken zijn ruim 450 jaar oud, maar nog steeds meer dan indrukwekkend. Al tijdens zijn leven was hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Annie Dillard boeken
  Annie Dillard - Pelgrim langs Tinker Creek

  In 1971 woont Annie Dillard, schrijfster van ‘Pelgrim langs Tinker Creek’, een jaar in de Amerikaanse staat Virginia, in een vallei waardoor de rivier Tinker Creek stroomt. Bijna dagelijks zwerft ze langs de oevers, waar haar geen detail ontgaat. Energiek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Mick Wall boeken
  Mick Wall - When Giants Walked the Earth

  Ze waren de laatste grote band van de jaren zestig, de eerste grote band uit de jaren zeventig. When Giants Walked the Earth is het hoogtepunt van jaren onderzoek en vertelt het volledige, schokkende verhaal van Led Zeppelin van binnenuit, geschreven door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Olaf Aarts boeken
  Olaf Aarts - Wat je wilt is 'Vrijheid'

  Als je zoveel vrijheid kunt hebben als je maar wilt, ten opzichte van wat je maar wilt... wat zou je dan nog meer kunnen willen? Dit boek helpt je bij het vinden van meer vrijheid. Er zijn echter twee soorten vrijheid: mentale, en fysieke. Dankzij de een kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Hans Vogel boeken
  Hans Vogel - Als de avond valt

  Hier is de vijfde bundel van amateurdichter Hans Vogel. Hij dicht al sinds 1987 en na honderden gedichten blijft dit één van zijn favoriete bezigheden naast computers en sport. Met zijn 56 jaar levenservaring en opleidingen Havo en MTS hoopt hij met zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95