Boeken over informatief & professioneel

 • P.D. Spies boeken
  P.D. Spies - Ambt Nederbetuwe Gerichtssignaat Kesteren 1599-1606

  Dit vijfde deel van de Serie Gerichtelijke Transcripties Nederbetuwe bevat de handelingen van het Hoogadelijk Landgericht van de Nederbetuwe vanaf 1599 tot en met 1606. De transcriptie wordt kort ingeleid en de getranscribeerde tekst is voorzien van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • P.D. Spies boeken
  P.D. Spies - Ambt Nederbetuwe Gerichtssignaat Kesteren 1607-1610

  Dit zesde deel van de Serie Gerichtelijke Transcripties Nederbetuwe bevat de handelingen van het Hoogadelijk Landgericht van de Nederbetuwe vanaf 1607 tot en met 1610. De transcriptie wordt kort ingeleid en de getranscribeerde tekst is voorzien van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • P.D. Spies boeken
  P.D. Spies - Ambt Nederbetuwe Gerichtssignaat Kesteren 1611-1618

  Dit zevende deel van de Serie Gerichtelijke Transcripties Nederbetuwe bevat de handelingen van het Hoogadelijk Landgericht van de Nederbetuwe vanaf 1611 tot en met 1618. De transcriptie wordt kort ingeleid en de getranscribeerde tekst is voorzien van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • P.D. Spies boeken
  P.D. Spies - Ambt Nederbetuwe Gerichtssignaat Kesteren 1619-1628

  Dit achtste deel van de Serie Gerichtelijke Transcripties Nederbetuwe bevat de handelingen van het Hoogadelijk Landgericht van de Nederbetuwe vanaf 1619 tot en met 1628. De transcriptie wordt kort ingeleid en de getranscribeerde tekst is voorzien van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • P.D. Spies boeken
  P.D. Spies - Ambt Nederbetuwe Gerichtssignaat Kesteren 1628-1635

  Dit negende deel van de Serie Gerichtelijke Transcripties Nederbetuwe bevat de handelingen van het Hoogadelijk Landgericht van de Nederbetuwe vanaf 1628 tot en met 1635. De transcriptie wordt kort ingeleid en de getranscribeerde tekst is voorzien van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • P.D. Spies boeken
  P.D. Spies - Ambt Nederbetuwe Gerichtssignaat Kesteren 1636-1646

  Dit tiende deel van de Serie Gerichtelijke Transcripties Nederbetuwe bevat de handelingen van het Hoogadelijk Landgericht van de Nederbetuwe vanaf 1636 tot en met 1646. De transcriptie wordt kort ingeleid en de getranscribeerde tekst is voorzien van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Liesbeth Kruyt, Christopher Harris boeken
  Liesbeth Kruyt, Christopher Harris - (How) Opera Works, (Hoe) opera werkt

  (Hoe) Opera werkt laat zien hoe levend, relevant en urgent opera en muziektheater zijn en wat een uitdaging het is om de speurtocht én de dromen van Pierre Audi in de toekomst voort te zetten. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,99
 • Marcus Aurelius boeken
  Marcus Aurelius - Evenveel van jou als van mezelf

  Marcus Aurelius (121-180) is bekend als Romeinse keizer en als filosoof. Een verzameling Latijnse brieven uit zijn jeugdjaren is bewaard gebleven: de privécorrespondentie met zijn oudere leermeester in de retorica, Marcus Cornelius Fronto (ca. 100-167). De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Kathryn Tempest boeken
  Kathryn Tempest - Brutus

  Historica Kathryn Tempest schetst in de biografie ‘Brutus’ een portret van een bijzondere Romeinse senator. Hij was filosoof, staatsman, vredestichters en legeraanvoerder. Maar bovenal is Marcus Junius Brutus bekend als ’s werelds beroemdste moordenaar.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Dorothea Stoeten boeken
  Dorothea Stoeten - Het leukste boek ooit

  Iedereen kan op een simpele en luchtige manier een stap zetten in zijn of haar ontwikkeling. Dus lees dit boek! Dit boek met weinig tekst en veel plaatjes, helpt jou om jezelf te ontwikkelen.Iedereen, dus ook als je niet hoogopgeleid bent of rijk of veel tijd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Peter J.H. Pauwels boeken
  Peter J.H. Pauwels - Als een fonkelenden spiegel

  De ongerepte natuur en het eenvoudige landschap trokken vanaf het einde van de 19e eeuw tal van artiesten naar de boorden van de Leie. De kunst die in de dorpen tussen Gent en Deinze ontstond, vormde reeds het onderwerp van verschillende grote overzichten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  46,50
 • Nils Büttner boeken
  Nils Büttner - Rembrandt

  ‘Rembrandt is zo diep mysterieus dat hij dingen zegt waarvoor geen woorden in welke taal dan ook zijn.’ Vincent van Gogh In Rembrandt neemt de bekende kunsthistoricus Nils Büttner de lezer mee naar de Gouden Eeuw. Büttner presenteert aan de hand van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Alois van Doornmalen boeken
  Alois van Doornmalen - De Herlaars in het Midden-Nederlandse rivierengebied (ca. 1075-ca. 1400)

  In Ammerzoden staat een prachtig en imposant kasteel, Ammersoyen. Het is een uitzonderlijk gebouw dat geheel voldoet aan het klassieke beeld van een burcht, een vierkant gebouw met op elke hoek een (ronde) toren. Adellijke huizen vormden een essentieel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,00
 • Harmen Binnema, Hans Vollaard boeken
  Harmen Binnema, Hans Vollaard - Provinciale politiek

  Provinciale politiek verschijnt voorafgaand aan de verkiezingen voor de Provinciale Staten op 20 maart. Het is de opvolger van De gemeenteraad, waarvan 10.000 exemplaren zijn verkocht. Maakt het iets uit op welke partij je stemt bij de verkiezingen voor de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Kees van Schoten boeken
  Kees van Schoten - Het interieurboek

  Alles over het interieur in één leerboek: technieken, stijl, kleur, materiaal. Het Interieurboek voorziet in de grote behoefte aan een betrouwbaar en actueel leerboek in het Nederlands. Het boek is gemaakt door Kees van Schoten (1958), ruim 25 jaar werkzaam… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Christophe Van Gerrewey, David Peleman, Bart Decroos boeken
  Christophe Van Gerrewey, David Peleman, Bart Decroos - OASE 102 Scholen & docenten / Schools & Teachers

  Architectural training seems to be more difficult to organize than ever before. After May 1968, education was radically democratized, or at least that was the intention. However, the 1999 Bologna Declaration radically changed the structure of architecture… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Rolf Hage boeken
  Rolf Hage - Eer tegen eer

  De bekendste schaking tijdens de Republiek was die van Catharina van Orliens in 1664. Zij werd 17 maart ’s avonds op hardhandige wijze uit het huis van haar familie in Den Haag ontvoerd door Johan Diederik de Mortaigne. Deze geruchtmakende zaak is een van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • Toon Lauwen boeken
  Toon Lauwen - Best Buildings - Holland

  Following Best Buildings – Belgium, Luster brings a second title in the new Best Buildings series: Best Buildings – Holland. The concept is the same: this book presents over 90 buildings completed after 1900 in the Netherlands, with a photo and a short… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,00
 • René van Weeren, Tine De Moor boeken
  René van Weeren, Tine De Moor - Ja, ik wil!

  ‘Handtasten’, letterlijk naar de hand tasten, was in vroegere eeuwen een verantwoorde en nette manier om een huwelijksaanzoek te doen, daar waar we tegenwoordig iets heel anders onder handtastelijkheden verstaan. Terwijl het aanzoek en vele andere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Dani Rabaiotti, Nick Caruso boeken
  Dani Rabaiotti, Nick Caruso - Laat het een scheet?

  Duizendpoten doen het, dinosaurussen deden het en jij doet het zeker! Welk dier laat een scheet als hij schrikt? Welk dier beweegt zich voort door scheten te laten? En welk dier laat zulke stinkende winden dat de zwavelgeur die vrijkomt bij het bierbrouwen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Henry Drost boeken
  Henry Drost - Harlingen Zee Havenstad

  Harlingen zoals het is geworden! Een tijdsbeeld dat vertelt over de ontwikkeling en groei van de havens van Harlingen. Want Harlingen is een stad om trots op te zijn. De schrijver hoopt met de vele foto’s in dit boek aan te tonen, dat de stad ongetwijfeld… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,50
 • Petty Bange boeken
  Petty Bange - Ridders in de middeleeuwen

  Ridders spreken nog steeds tot de verbeelding. Bij het woord denkt men al gauw aan geharnaste krijgers te paard, die er dapper op uit trokken om het onrecht in de wereld aan te pakken. De realiteit is vaak een stuk minder romantisch, al werd in de middeleeuwen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Filip De Pillecyn boeken
  Filip De Pillecyn - Tegen de muur

  Wat beleefde en dacht een alom gerespecteerd Vlaams romanschrijver, journalist en intellectueel Filip De Pillecyn toen hij van 1944 tot 1949 wegens collaboratie in de gevangenis zat? Hoe verwerkte hij de nederlaag van de zaak waarvoor hij zich als flamingant… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Bart Cusveller boeken
  Bart Cusveller - Ethiek voor verpleegkundigen

  Als vakvrouw of -man leer je goede dingen te doen en de goede dingen goed te doen. Verpleegkundige ethiek hoort bij het gebruik en scherp houden van je verpleegkundige gereedschap. Soms gaat dat niet vanzelf, maar je kunt het leren. Dit studieboek ondersteunt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Amber Albarda, Cathelijne Wildervanck boeken
  Amber Albarda, Cathelijne Wildervanck - De Gelukspiramide

  De Gelukspiramide gaat over letterlijke voeding (wat stop je in je mond) maar ook over de spreekwoordelijke ‘wat haal je je in je hoofd’? Wat gebeurt er van binnen allemaal wat je uitput of juist energie geeft, waar je van wakker ligt of juist heerlijk op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,99