Boeken over informatief & professioneel

 • Louis Sicking boeken
  Louis Sicking - Licht op het oudste scheepsmodel

  In de collectie van Het Scheepvaartmuseum bevindt zich een scheepsmodel dat bekend staat als het oudste, complete Nederlandse scheepsmodel. Historicus Louis Sicking deed in opdracht van het museum onderzoek naar dit buitengewone object. In deze publicatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Rijks Geschiedkundige Publicatiën Grote Serie Generale Missiven van Gouverneurs-Generaal en Raden aan Heren XVII der Verenigde Oostindische Compagnie 14: 1761-1767 - Band 1

  Band 1 van 2 Deel XIV in de serie Generale Missiven van de VOC bestaat uit twee banden. Deze bevatten samenvattingen in hedendaags Nederlands en oorspronkelijke citaten van de algemene brieven van Gouverneur-Generaal en Raden in Batavia aan Heren XVII in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Dermatica op Recept

  Dermatica op Recept is het standaard naslagwerk bij het voorschrijven en beoordelen van dermatologische receptuur en het zoeken naar alternatieven. Het beschrijft zowel de toepassing van basispreparaten als werkzame stoffen en hulpstoffen.Dit naslagwerk helpt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Frederik Willem Daem boeken
  Frederik Willem Daem - Oogst - Vol.12

  Oogst is een onafhankelijk tijdschrift over beeldende kunst, literatuur en film. In tijden van clicks en snelheid kiezen we bewust voor papier en traagheid. De inhoud is niet gebonden aan de actualiteit en daardoor tijdloos. Medewerkers Oogst 12: Olivié Keck… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Vilis Inde, Alistair Rider, Cees de Boer boeken
  Vilis Inde, Alistair Rider, Cees de Boer - Cecilia Vissers. Flatness in Space

  Cecilia Vissers maakt deel uit van de beweging New Minimalism. Hoewel haar werk geïnspireerd is door kunstenaars als Donald Judd, gaat zij veel verder dan zijn formele thema's. De industriële perfectie van Vissers staat duidelijk op gelijke hoogte als die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Marc Nahuys boeken
  Marc Nahuys - Spreekuur Thuis Acne vulgaris

  Wie achteloos roept dat acne 'er nu eenmaal bij hoort op een bepaalde leeftijd', begrijpt niet hoe groot het probleem voor iemand kan zijn. Ook de term 'jeugdpuistjes' wil je laten geloven dat er niks anders op zit dan lijdzaam afwachten tot het over is. Maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Jutta Chorus boeken
  Jutta Chorus - Beatrix, Prinses der Nederlanden

  Openingen, onthullingen, vieringen, uitreikingen, ontvangsten - het is vijf jaar geleden dat koningin Beatrix haar ambt aflegde, maar als prinses levert ze nog altijd volop haar bijdrage aan de publieke zaak.Typerend voor die altijd aan haar plichten voorrang… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Willem Oltmans boeken
  Willem Oltmans - Memoires Willem Oltmans Memoires 1989-C

  10-10-1989 Televisienieuws "goes Hollywood", aldus Richard Zoglin. ABC TV World News Tonight liet op het nieuws een gedramatiseerde overhandiging van een aktetas door de spion Felix Bloch aan een KGB-man zien. Mam zei altijd al: "Truth is stranger than fiction… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Maki boeken
  Maki - Tees

  TEES shows the work of 80 of the most creative t-shirt designers around the world. Designs are included from t-shirt studios that exclusively make t-shirts and from established designers who also produce t-shirts as a sideline. Contact details for purchases… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,00
 • Cécile de Morrée boeken
  Cécile de Morrée - Voor de tijd van het jaar. Vervaardiging, organisatie en gebruikscontext van Middelnederlandse devote liedverzamelingen (ca. 1470-1588)

  Honderden overgeleverde liederen getuigen van een levendige liedcultuur in en rond de vele laatmiddeleeuwse conventen van de moderne devotie in de Lage Landen. Dit boek laat voor het eerst zien hoe deze devote liederen werden verzameld in handschriften en hoe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,00
 • Pieter van Wissing boeken
  Pieter van Wissing - In louche gezelschap. Leven en werk van de broodschrijver Philippus Verbrugge (1750-1806)

  Naast bekende achttiende-eeuwse auteurs als Betje Wolff en Willem Bilderdijk, timmerden ook andere schrijvende tijdgenoten aan de weg. Soms is hun levensgeschiedenis de oorzaak van hun latere onbekendheid. Dat geldt zeker voor de gesjeesde predikant en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • Ronald Smit boeken
  Ronald Smit - 101 tips en trucs voor windows 10, 2e editie

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.Windows 10 is op een groot aantal pc's geïnstalleerd en wordt door miljoenen mensen gebruikt. Ondertussen zijn er talloze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Rudolf Hecke boeken
  Rudolf Hecke - De Sixties

  'The times, they are a-changin.' Een halve eeuw geleden hing de oerkreet overal, je hoorde het op pleinen, aan universiteiten, in fabrieken en keukens. Dit boek is de biografie van die opwindende periode en vertelt het verhaal van een generatie die de oude… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Xandria WILLIAMS boeken
  Xandria WILLIAMS - Praktisch handboek leverontgifting

  Dit boek over leverontgifting biedt eenvoudige en praktische ideeën om u te helpen bij het afvallen en voor de aanpak van verschillende gezondheidsproblemen die worden veroorzaakt door de druk van het dagelijks leven. Uw lever is verantwoordelijk voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Nicolas Cauwe boeken
  Nicolas Cauwe - Oceania. Reizen in het Onmetelijke

  Dit boek voert ons mee op 4 uitzonderlijke reizen. Een eerste reis brengt het verhaal van de kolonisatie van de Stille Oceaan. Een tweede reis belicht de ontdekkingstochten in dit gebied. Een 3de tocht brengt België op het Paaseiland terwijl de 4de reis de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,00
 • Ineke Haisma boeken
  Ineke Haisma - NoCx

  NoCx zijn alle stoffen die niet in ons lichaam thuis horen en daardoor bijdragen aan gezondheidsproblemen. Als je niet weet wat NoCx zijn en wat ze doen, herken je ze niet bij het boodschappen doen in de supermarkt en kun je ze niet voorkomen. We eten ons ziek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • K.F.M. Joosten, D. van Waardenburg, C.M.F. Kneepkens boeken
  K.F.M. Joosten, D. van Waardenburg, C.M.F. Kneepkens - Werkboek Kindergeneeskunde Werkboek Voeding voor zieke kinderen

  Het Werkboek Enterale voeding bij kinderen, verschenen in 1996, was een van de populairste boeken in de reeks Werkboeken Kindergeneeskunde. Nu heeft het een opvolger: het Werkboek Voeding voor zieke kinderen. Dit geeft een overzicht van de huidige inzichten in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  38,95
 • Daan de Clercq boeken
  Daan de Clercq - Nederland's Patriciaat 95 (2016/2017)

  In Nederland's Patriciaat, beter bekend als het 'Blauwe boekje', worden genealogieën opgenomen van families die de afgelopen 150 jaar (of langer) een vooraanstaande rol hebben gespeeld in de Nederlandse samenleving en waarvan de leden nog steeds op de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  58,50
 • Anne Adriaens-Pannier boeken
  Anne Adriaens-Pannier - Léon Spilliaert: de droom van anderen

  Bij de meeste kunstliefhebbers zijn ze vrijwel onbekend: de illustraties van Léon Spilliaert (1881-1946) in uitgaven van het werk van Belgische schrijvers als Emile Verhaeren, Maurice Maeterlinck, Franz Hellens, Paul Neuhuys en vele anderen. Spilliaert… (Harde kaft)

  Lees meer...
  55,00
 • Bread & Roses

  Bread & Roses bevat een verzameling woorden en beelden die op prachtige wijze de wereld van werkende vrouwen toont in een tijd van grote verandering. Met een selectie indrukwekkende foto's van toonaangevende en prijswinnende fotografen en begeleidende essays… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Guikje Roethof boeken
  Guikje Roethof - Gordon Bennett!

  'Gordon Bennett!' roepen de Engelsen wanneer zij een vloek willen vermijden. Zo leeft de Amerikaanse krantenmagnaat James Gordon Bennett voort in een hoekje van het collectieve geheugen. Zijn naam staat voor verwondering en voor uitzinnig gedrag. De steenrijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Chemiekaarten Light 2018

  Chemiekaarten® 2018 Light Editie geeft duidelijkheid over de gevaren van chemische stoffen. Een praktisch handboek voor dagelijks gebruik!In alfabetische volgorde worden 500 enkelvoudige (zuivere) stoffen behandeld. Op de kaart staat basisinformatie die nodig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  200,00
 • Koen Fillet boeken
  Koen Fillet - Koen Fillet. The trail

  In The Trail bekijkt Koen Fillet één object - een houten trap - vanuit verschillende gezichtspunten. De uitgebreide reeks bestaat uit zes kleine paneeltjes, zes doeken die vier keer zo groot zijn, en één monumentaal werk van 275 bij 250 centimeter. Wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  50,00
 • Francisco de Brito Freire boeken
  Francisco de Brito Freire - Bahia, Recief en ander ongerief

  Van 1630 tot 1654 probeerde de West-Indische Compagnie een deel van Brazilië te koloniseren en daarmee de Portugezen uit dit gebied te verdrijven. De Braziliaanse suikerproductie, die voor rekening kwam van de door de Compagnie uit Afrika gehaalde slaven, zou… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Stan Roestenberg, Arnaud Bom boeken
  Stan Roestenberg, Arnaud Bom - Complex? ja, leuk!

  De verbouwing van het Centraal Station in Rotterdam, de Noord/Zuidlijn, een nieuw gemeentehuis van een grote stad... Complexe projecten hebben geen al te beste reputatie: ze staan vooral bekend om forse budgetoverschrijdingen en vertragingen. Gelukkig kan het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95