Boeken over informatief & professioneel

 • Dominique Lanni boeken
  Dominique Lanni - Atlas van imaginaire landen

  Een reis door ruimte en tijd langs mythische landen Eeuwenlang hebben legendes en mythes leven gegeven aan verafgelegen landen en continenten, mysterieuze koninkrijken en vreemde mensen. Deze nieuwe poëtische atlas neemt je mee op een fascinerende reis langs… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Maarten Geerdes, Rénard Chaigneau, Ivan Kurunov, Oscar Lingiardi boeken
  Maarten Geerdes, Rénard Chaigneau, Ivan Kurunov, Oscar Lingiardi - Inleiding tot het hoogovenproces

  Dit boek beschrijft het hoogovenproces voor productiepersoneel. Het hoogovenproces wordt aanvankelijk omschreven als het smelten van ijzererts. Geleidelijk aan verduidelijken de auteurs de fysische, chemische en metallurgische achtergronden. Procesproblemen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  51,94
 • Marc De Decker boeken
  Marc De Decker - Alles is water

  'Les rivières sont des chemins qui marchent et qui portent où l'on veut aller', schreef de Franse filosoof en wiskundige Pascal. Zijn Britse tijdgenoot, 'the water poet' John Taylor beschreef ze als the 'cherishing veines of the body of every Countrey,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  59,00
 • Rob Herber boeken
  Rob Herber - Nico Bloembergen

  Nicolaas Bloembergen is een Nederlands-Amerikaans natuurkundige en Nobelprijswinnaar. Hij leverde een cruciale bijdrage aan één van de meeste vernieuwende technologieën van de moderne tijd: de laser. Bloembergen, geboren in 1920, studeerde natuurkunde in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Roel Cremer boeken
  Roel Cremer - Lessen uit het Dal

  Minder prettige voorvallen overkomen ons allemaal: kleine tegenslagen tot onuitwisbare ervaringen, het verlies van baan, een ongeluk of het verlies van naasten. Sommige tegenslagen worden ervaren als rimpelingen in ons bestaan, en anderen als ware… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jubileumuitgave christelijk-sociaal congres

  Deze Jubileumuitgave Christelijk-Sociaal Congres bestaat uit twee delen:1. Het visiedocument voor het Christelijk-Sociaal Congres 2016, getiteld: De kracht van verbondenheid; Perspectieven in een netwerksamenleving. 2. Een korte geschiedenis van 125 jaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Klaas Teunis Hoefnagel boeken
  Klaas Teunis Hoefnagel - Fotoboek Verleden in Heden Fotoboek verleden in heden

  Fotoboek Verleden in Heden Oosterbeek september 1944 Mooi fotoboek van 40 pagina's. Met historisch gecontroleerde feiten. In Oosterbeek heeft één van de meest heftige gevechten van de Tweede Wereldoorlog plaatsgevonden. Klaas Teunis Hoefnagel is fotograaf en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,44
 • Jeannick Vangansbeke boeken
  Jeannick Vangansbeke - Lorenzo Da Ponte

  Een jeugd in Venetië met Casanova als jeugdvriend, zijn laatste jaren op Broadway, waar hij een school runt in zijn eigen huis. Het rijk gevulde lange leven van Lorenzo Da Ponte, bijna negentig jaren, is vooral met muziek gevuld. Librettist van Mozart,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ludo Noens boeken
  Ludo Noens - De terugkeer van de Nazoreeër

  Wie slechts de vier oorspronkelijke canonieke evangeliën leest, zal vaststellen dat de Jezus die men hierin aantreft nauwelijks te rijmen valt met Gods Zoon Jezus Christus, Messias en Verlosser uit de talloze hedendaagse christelijke instituten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Eliane Van den Ende boeken
  Eliane Van den Ende - De Rossaert en zijn passanten

  De Rossaert was oorspronkelijk een winkel van zeemansgerei: matrozen kochten hun petten bij Rossaert en Luc Tuymans schafte er een zeeofficieren-kostuum aan. Het middeleeuwse huisje in de Nosestraat vleit zich tegen de Sint-Pauliskerk aan, met zijn museale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Sam van Clemen boeken
  Sam van Clemen - Wernher von Braun

  Raketgeleerde Wernher von Braun vertegenwoordigt een buitengewoon avontuur uit de geschiedenis van de twintigste eeuw. Geboren in Duitsland in 1912 en overleden in de Verenigde Staten in 1977, bestrijkt zijn leven een cruciale periode uit de geschiedenis van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • George Ebers boeken
  George Ebers - Warda

  Warda leeft in het Egypte van veertienhonderd jaren voor onze jaartelling. Ze lijkt een nietswaardige vrouw, die ondanks haar grote schoonheid, nergens aanspraak op mag maken. Toch wordt de zoon van de grote Ramses II, Rameri, verliefd op het meisje. Voor hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Inge van den Berg boeken
  Inge van den Berg - Bouwen in Leiden

  Iedereen kan zien dat er aan de randen van de stad in de laatste jaren veel is gebouwd in Leiden, maar vaak rijst de vraag: waarom zo en waarom daar? Aan de hand van veel markante gebouwen beschrijft architecte Inge van den Berg de stedenbouwkundige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Gábor Lenkei boeken
  Gábor Lenkei - Toestanden die op ziektes lijken

  Zou het kunnen dat u medicijnen neemt terwijl dat helemaal niet nodig is? Zou het kunnen dat u niet eens ziek bent? Ook al hebt u gezondheidsproblemen die erg veel lijken op een echte ziekte?Dat is zeker mogelijk. De reguliere geneeskunde maakt immers geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,75
 • Bram Pietersen boeken
  Bram Pietersen - Houtskool door Bram Pietersen

  Hier vindt u verschillende houtskool tekeningen uit de afgelopen periode van Bram Pietersen. De tekeningen zijn gemaakt van slechts alleen houtskool, alleen op verschillende manieren gebruikt. Door het verschillend te gebruiken kun je zien dat er op een andere… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • S. Bal boeken
  S. Bal - De keten uitgedaagd

  Verantwoording is een maatschappelijk vraagstuk van de eerste orde, maar ook een bron van groeiende zorg en irritatie voor veel organisaties. In 2004 startten het ministerie van Financiën en het ministerie van Justitie een onderzoek naar de mogelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  84,80
 • Mick Eekhout boeken
  Mick Eekhout - Componentontwerpen en productontwikkelen

  Vanuit de 'design & build' ervaringen in zijn eigen bedrijf in Delft heeft Mick Eekhout een geactualiseerde versie geschreven van het boek over de methodologie die hij gebruikt als ontwerper van draagconstructies en bouwconstructies in gevels en daken. Hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  47,70
 • Jan van der Woord boeken
  Jan van der Woord - Gieten en kneden

  Dit boek is het werk van Jan van der Woord, die een speciale belangstelling had voor gieten en kneden in de jaren dat hij universitair hoofddocent was bij de leerstoel Productontwikkeling aan de Faculteit Bouwkunde TU Delft. Hij heeft dit boek als nalatenschap… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  43,46
 • Jaap Janzen boeken
  Jaap Janzen - Een kwestie van overleven

  De in Nederlands Indië geboren Jacob Willem Janzen schrijft in dit boek zijn leven van zich af. Voor de lezer een geluk dat hij dit gedaan heeft, ook al zegt hij niet te zijn opgeschoten met deze als therapie bedoelde oefening. Het verhaal leest vlot en het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,75
 • Geert Thyssen boeken
  Geert Thyssen - Een andere kijk op ziekte en gezondheid

  Meer en meer mensen worden geteisterd door een of andere 'ziekte'. Vaak leggen we ons lot in handen van een externe behandelaar waardoor echte 'genezing' niet zo snel gevonden wordt. Geert Thyssen vertrok vanuit zijn eigen ervaring voor het schrijven van dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Bart Tritsmans boeken
  Bart Tritsmans - 'Bomen zijn waardevolle bijkomstigheden'

  Stedelijk groen in de moderne stad.Stedelijke groenruimtes spelen vandaag een cruciale rol in debatten over de leefbaarheid van steden. Sinds de tweede helft van de negentiende eeuw al duikt de vraag naar stedelijk groen op als een beleidsthema. 'Bomen zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  55,00
 • Liesbet Nys boeken
  Liesbet Nys - Van mensen en muizen

  50 jaar onderwijs en onderzoek aan de Faculteit Geneeskunde. In 1963 werd de medische faculteit van de toen nog unitaire Leuvense universiteit gesplitst. Franstaligen en Nederlandstaligen volgden vanaf dan hun eigen koers. Aanvankelijk deelden zij nog de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,00
 • T.J. Klemmeier, Sebastiaan Vroegop boeken
  T.J. Klemmeier, Sebastiaan Vroegop - Zorgatlas Astma en COPD

  Hoe leg je als huisarts, longarts, praktijkondersteuner of (long)verpleegkundige uit wat het belang is van goed inhaleren of waarom therapietrouw zo belangrijk is? De prachtige illustraties en handige teksten in deze luxe atlas helpen u 19 onderwerpen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Rutger J.B. Brandt, Axel Rüger boeken
  Rutger J.B. Brandt, Axel Rüger - Carlos Sagrera - Inside the shadow

  Carlos Sagrera (1987, Madrid) toont in zijn schilderijen interieurs, ateliers of ruimtes waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan. De ruimtes roepen meteen associaties op uit het verleden, als kijker vraag je je af of het bestaande interieurs zijn of dat ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Yves Van Damme boeken
  Yves Van Damme - Vragen voor Eckhart. De Dialoog tussen Eckhart en de leek en de zoektocht naar een veertiende-eeuwse lekenspiritualiteit

  Leken in de Nederlanden zochten in de veertiende eeuw naar nieuwe vormen van geloofsbeleving. Zij streefden naar een meer verinnerlijkte spiritualiteit en een persoonlijke relatie met God. Vaak maakten ze deel uit van kleine gemeenschappen, los van kerkelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,00