Boeken over informatief & professioneel

 • John Klein Nagelvoort boeken
  John Klein Nagelvoort - Toean Stammeshaus

  Deze historische biografie beschrijft het wonderbaarlijke leven van F.W. Stammeshaus, een Indische Nederlander met Chinees en Duits bloed, geboren te Sigli in Atjeh in voormalig Nederlands-Indië. Zijn nauwkeurige beschrijvingen van de duizenden verzamelde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Michael Riemens boeken
  Michael Riemens - ‘Majesteit, U kent het werkelijke leven niet’

  Eelco Nicolaas van Kleffens geldt als een van de belangrijkste en invloedrijkste Nederlandse ministers van Buitenlandse Zaken (1939-1946) uit de twintigste eeuw. In Majesteit, U kent het werkelijke leven niet worden de vijf dagboeken die Van Kleffens tijdens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Antoine Weijzen boeken
  Antoine Weijzen - Racisme in Amerika

  ‘Racisme in Amerika’ van Antoine Weijzen behandelt uitgebreid de geschiedenis van 400 jaar voortdurende rassendiscriminatie in de VS. Van de slavernij, de Ku Klux Klan en gedwongen sterilisatie tot de tegenreacties van Martin Luther King, de Black Panthers… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Ronald Smit, Henk van de Kamer boeken
  Ronald Smit, Henk van de Kamer - Overstappen van Windows naar macOS

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Er komt een dag en dan weet je het: je wilt een Mac! Er zijn vele Windows-gebruikers die - al dan niet noodgedwongen - de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Ryan Mitchell boeken
  Ryan Mitchell - Webscraping met Python

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Programmeren is magie, maar webscrapen is een vorm van tovenarij. Met een eenvoudig geautomatiseerd programma kunt u… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Margje Beekenkamp boeken
  Margje Beekenkamp - Liefdevolle Omhulling

  Op de vooravond van haar vijftigste verjaardag neemt Margje een rigoureus besluit. Ze kiest ervoor een kleine dood te sterven om dansend en vol passie haar vrouwelijkheid te leven. Ze neemt je in Liefdevolle Omhulling mee in het jaar waarin ze een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Danny Ilegems boeken
  Danny Ilegems - Tuymans volgens Tuymans

  Al twintig jaar volgt journalist Danny Ilegems het spoor van Luc Tuymans, de bekendste levende kunstenaar van België en zowat de meest invloedrijke schilder wereldwijd. Van het atelier naar het café, van twijfel naar triomf, van de Antwerpse underground naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • John William, Ph.D. Greenacre boeken
  John William, Ph.D. Greenacre - Churchill's Spearhead

  This book covers the inception, growth and employment of Britain's airborne forces and describes Churchill's enthusiasm and backingThis book covers the inception, growth and employment of Britain's airborne forces (parachute and glider-borne formations)… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Lawrence Paterson boeken
  Lawrence Paterson - Hitlers Brandenburgers

  De allesomvattende geschiedenis van een uitzonderlijk en onwaarschijnlijk succesvol militair detachement van het Derde Rijk: de Brandenburgers, het elitekorps van Hitler Lawrence Paterson weet op onnavolgbare wijze de oorsprong en verdere geschiedenis van deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,99
 • Jared Diamond boeken
  Jared Diamond - Omwenteling

  Keerpunten in de moderne geschiedenis als basis voor de actualiteit In zijn eerdere boeken onderzocht Jared Diamond hoe beschavingen opbloeien en hoe ze ten onder gaan, maar nu richt hij zijn aandacht op de verbazingwekkende veerkracht van landen in crisis. En… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Studio Visual Steps boeken
  Studio Visual Steps - PowerPoint 2019, 2016 en Office 365

  Het programma Microsoft PowerPoint is een zeer populair en gebruiksvriendelijk programma voor het maken van professionele presentaties. In dit boek leert u zowel de basisbeginselen van het programma, als enkele geavanceerde functies. Door de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Elco Brinkman boeken
  Elco Brinkman - Bouwen en bewaren

  Elco Brinkman bracht decennialang door op en rond het Haagse Binnenhof, ‘in het midden, op de brug tussen bestuur en politiek, tussen mensen en hun maatschappij, tussen verdienen en verdelen’. Hij groeide op in het openbaar bestuur, maar drong aan op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Rob Smolders boeken
  Rob Smolders - Voorgoed voorbij bestaat niet

  In 1994 maakte de jonge schilder Paul van Dongen kennis met de toen 90-jarige tekenaar en portretschilder Sierk Schröder. Na een bezoek aan zijn huis in Wassenaar schreef hij: ’Vrijheid zonder fundament leidt tot oppervlakkigheid. Het fundament dat uw werk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • Luca Massaron, John Paul Mueller boeken
  Luca Massaron, John Paul Mueller - Machine Learning voor Dummies

  Machine learning is een vorm van kunstmatige intelligentie die zich bezighoudt met de ontwikkeling van algoritmes en technieken waarmee computers kunnen leren. Het gebruik van machine learning door bedrijven neemt wereldwijd explosief toe. Als je vertrouwd wil… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Dorothee Struck boeken
  Dorothee Struck - Anticonceptie zonder hormonen

  Dr. Dorothee Struck legt in begrijpelijke taal uit hoe het vrouwelijke lichaam is opgebouwd en wat er zich bij de cyclus afspeelt. Op basis hiervan schrijft ze hoe alle hormoonvrije anticonceptiemethoden werken, van het spiraaltje via verschillende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • David Hakkenberg boeken
  David Hakkenberg - Koninklijk afscheid

  Hoe verliep de reis van de overleden koning Willem I vanuit Berlijn naar Delft? Welke predikant sprak bij de begrafenis van koningin Emma? Welke woorden klonken er in de Nieuwe Kerk bij de bijzetting van koningin Juliana en prins Claus? Dit rijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Pierre Trouillez boeken
  Pierre Trouillez - De Germanen en het christendom

  In deze heruitgave van ‘De Germanen het christendom’ geeft Pierre Trouillez een inkijk in de vroege historie van christelijk Europa. Tijdens de volksverhuizingen van de 5e tot 7e eeuw trekken de Germanen op strooptocht en nemen gebieden in het zuiden van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Arnout van Cruyningen boeken
  Arnout van Cruyningen - Johan van Oldenbarnevelt 1547-1619

  Historicus Arnout van Cruyningen vertelt in de biografie ‘Johan van Oldenbarenvelt’ over een van de grootste figuren van onze vaderlandse geschiedenis die aan de wieg stond van de Republiek. Johan van Oldenbarnevelt wist als doortastende landsadvocaat van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Philipp Blom boeken
  Philipp Blom - Een Italiaanse reis

  Rond 1700 reisde een vioolbouwer uit de Allgäu naar Italië. Zijn naam kennen we niet, wel is een van zijn instrumenten bewaard gebleven: een viool, ontworpen volgens de Zuid-Duitse traditie en vermoedelijk in Venetië vervaardigd. Ruim drie eeuwen later kwam… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Jan van Ingen Schenau boeken
  Jan van Ingen Schenau - Medische kennis voor senioren

  Dit boek begint met het ouder worden. Hoe voelen we ons nu we het zijn? Zijn we gelukkig? Kijken we met weemoed terug naar onze jeugd? En wat is onze levensverwachting? Het leeuwendeel gaat over veel voorkomende klachten, zoals buikpijn, spierpijn, obstipatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Wim Tigges boeken
  Wim Tigges - Hartstocht achter de horren

  Rond het jaar 1900 maakten zowel de Nederlandse letteren als de stad Den Haag ingrijpende ontwikkelingen door. De romans werden moderner, experimenteler, en vooral vrijmoediger. Deze bundel bespreekt romans van bekende Haagse auteurs als Louis Couperus en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Rianne Oosterom boeken
  Rianne Oosterom - Moffenmeiden

  Mei 1945. In de dagen vlak na de Bevrijding, wanneer Nederland bijkomt van vijf lange oorlogsjaren, worden meisjes die omgingen met Duitse soldaten kaalgeschoren of kaalgeknipt door een uitgelaten menigte. Waarom gebeurt dit? En wie doen eraan mee? In een reis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marcel Kocken boeken
  Marcel Kocken - Mechelen in prentkaarten - Alfred Ost

  Uit het omvangrijke en veelzijdige oeuvre van Alfred Ost wordt in dit boek aandacht besteed aan de prentkaarten die Ost tekende en schilderde van het Mechelen van omstreeks 1900 - 1914. Het is zijn kijk op een periode die voor de huidige Mechelaars pure… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • David Lesondak boeken
  David Lesondak - Fascia

  Fascia – wat het is en wat het doet David Lesondak Een rijk geïllustreerd en aanstekelijk geschreven boek, dat heldere en essentiële informatie biedt voor alle geïnteresseerden, of je nu leek of therapeut, yogadocent, arts, osteopaat, fysiotherapeut of… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Wim de Wagt boeken
  Wim de Wagt - De barones en de vluchteling

  Aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog maakt de Nederlandse barones en diplomatendochter Mellina van Asbeck (1886?1962) de balans op van haar leven en de dreigende toestand in Europa. Zij heeft zich teruggetrokken in een pension in Genève, waar ze werkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50