Boeken over informatief & professioneel

 • Frank Libertas boeken
  Frank Libertas - Kyj, Stjsjek en Chryv

  In deze kroniek vernoemd naar de 3 broers die Kiev zouden hebben gesticht wordt de geschiedenis van deze bijzondere stad compact geschetst vanaf de oude Steentijd tot heden. Dit grensland bevindt zich thans op een breukvlak en heeft alles in zich om een succes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • De koninklijke serres van Laken

  De Koninklijke Serres van Laken zijn iets uitzonderlijks, niet alleen door hun sierlijke glas- en metaalarchitectuur, die vandaag nog evenveel indruk maakt als in de tijd dat de Serres werden gebouwd (1874-1905), en door de unieke plantencollectie die ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  36,50
 • Eddy Wegman

  Eddy (Everhardus Antonius) Wegman (17 februari 1918 - 12 mei 1998) werd geboren in Doetinchem. In zijn jonge jaren was hij een fanatiek bokser en wielrenner. In de oorlog heeft hij als lid van de Knokploeg van Johannes Post vele levens gered. Hiervoor is hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ronald Smit boeken
  Ronald Smit - Microsoft Office 2019

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Bijna iedereen die met een pc werkt heeft wel eens met Microsoft Office gewerkt. Of het nu gaat om een brief, rapport,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Derk Boswijk boeken
  Derk Boswijk - Waarom ik vertrok

  December 1913. Veehandelaar P.V. uit Ter Aar is zonder dat iemand daarvan wist naar Amerika vertrokken, zonder orde op zaken te stellen en achterlatende vrouw en 9 kinderen. Menig landbouwer in de gemeente is hiervan de dupe. Met dit korte krantenartikel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Xin Li boeken
  Xin Li - Residents’ Perceptions of Impending Forced Relocation in Urban China

  Since 1978, urban redevelopment in China has resulted in large-scale neighbourhood demolition and forced residential relocation, which can severely disrupt established people-place interactions in the demolished neighbourhoods. This issue of A+BE… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Ronald Wilfred Jansen boeken
  Ronald Wilfred Jansen - Amsterdam Toen en Nu

  140 jaar veranderingen in de stad AMSTERDAM TOEN EN NU IN DE VOETSPOREN VAN VINCENT VAN GOGHHet fotoboek laat de markante plekken in de historische binnenstad van Amsterdam zien die herinneren aan het levenvan Vincent van Gogh. Het is een sensatie om aan de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  129,00
 • P.D. Spies boeken
  P.D. Spies - Ambt Nederbetuwe Gerichtssignaat 1476-1478

  Dit eerste deel van de Serie Gerichtelijke Transcripties Nederbetuwe bevat de oudste bewaard gebleven handelingen van het Hoogadelijk Landgericht van de Nederbetuwe. De transcriptie wordt kort ingeleid en de getranscribeerde tekst is voorzien van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Dirkjan van Ittersum boeken
  Dirkjan van Ittersum - Handboek Wordpress 5

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extra's.WordPress is een populair contentmanagementsysteem voor websites. Het programma is geliefd om zijn gebruiksgemak en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,99
 • Gert De Sutter, Isabelle Delaere boeken
  Gert De Sutter, Isabelle Delaere - In balans

  In balans. Een inleiding tot vertaal- en tolkwetenschap biedt in 18 hoofdstukken een actueel, wetenschappelijk, Nederlandstalig overzicht van de belangrijkste inzichten uit de vertaal- en tolkwetenschap. De eerste vijf hoofdstukken schetsen de verschillende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  38,00
 • Werken aan vitaliteit

  “Het weeïge van de koeiendarm, de zware lucht van het vet rondom het darmscheil, de prikkelende lucht van het duizendblad maar ook het zachte van de kamillebloem. Het waren deze geuren, die me flink raakten, toen ik voor het eerst de compostpreparaten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Melle C. Van Der Goot boeken
  Melle C. Van Der Goot - Op reis met de NTM

  In 1880 werd de Nederlandsche Tramweg Maatschappij (NTM) opgericht. Doel van het bedrijf was in Nederland trambanen aan te leggen en te exploiteren, te beginnen met paardentrams, al snel gevolgd door de stoomtram. Busliefhebber Melle van der Goot schetst in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jan Bulsink boeken
  Jan Bulsink - de keuze van zonwering

  Poëzie op het podium (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Marie-Thérèse van Thoor boeken
  Marie-Thérèse van Thoor - Colour, Form and Space

  This new book on the Rietveld Schröder House (by Gerrit Th. Rietveld, 1924) sheds light on the thorough restorations of its exterior (1970s) and interior (1980s), and the principles for the furnishing when it opened as a museum house for the public, in 1987.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Tineke Van der Berg boeken
  Tineke Van der Berg - Veranderen in vogelvlucht

  In “Veranderen in vogelvlucht” stipt auteur Tineke van der Berg losjes diverse thema’s rondom organisatieontwikkeling aan. Het boek biedt een mooie mix tussen theorie en praktijk, met veel voorbeelden en tips. Helder en toegankelijk geschreven; voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Govert Schilling boeken
  Govert Schilling - Sterrenbeelden

  Sterrenbeelden is een rijk geïllustreerde, fascinerende gids voor alle 88 sterrenbeelden aan de hemel. Perfect voor hobby-astronomen en sterrenliefhebbers van elke leeftijd. In Sterrenbeelden neemt wetenschapsjournalist Govert Schilling je mee op een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Marian Plug boeken
  Marian Plug - Achter de voorstelling ontstaat het schilderij

  Uitgave in samenwerking met Fondation Custodia, Parijs Marian Plug (1937) is een romantisch landschapschilder anno nu. Ze gebruikt ongeveer dezelfde bestanddelen als Caspar David Friedrich twee eeuwen geleden, met dat verschil dat bergen, bossen, rotsen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Inez Vandenbussche, Marina Danckaerts boeken
  Inez Vandenbussche, Marina Danckaerts - But beautiful

  Alle mensen zijn verschillend, maar sommigen verschillen veel van de anderen.Heb je daarbij hulp nodig? Dan nemen wij je bij de hand. Samen ontdekken en schrijven we je eigen verhaal. (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Ovidius boeken
  Ovidius - Heldinnenbrieven

  Sterke vrouwen als Penelope, Medea en Dido zijn bekend uit de mythologie, waarin mannen de dienst uitmaken. Nu zijn de vrouwen aan het woord. Ze schrijven brieven aan hun geliefden. Ze voelen zich in de steek gelaten, verdrietig, boos, soms zelfs radeloos.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Conny Bakker, Marcel den Hollander, Ed van Hinte, Yvo Zijlstra boeken
  Conny Bakker, Marcel den Hollander, Ed van Hinte, Yvo Zijlstra - Products that Last

  Products that Last begint, waar de meeste boeken over productontwikkeling eindigen. Als een product ontworpen, gemaakt en verkocht is, verdwijnt het, vanuit het perspectief van ontwerpers en ondernemers voorbij de ‘nieuwheidshorizon’. Zij beseffen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Winibert Segers, Gijs-Walt van Egdom boeken
  Winibert Segers, Gijs-Walt van Egdom - Leren vertalen

  Leren vertalen is het eerste vertaaldidactische handboek dat een taaloverstijgend kader voor het vertaalonderwijs biedt. Via een online platform heeft de lezer toegang tot visuele ondersteuning bij dit kader. De lemmata in Leren vertalen vormen een aanzet tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • E. Spanjers boeken
  E. Spanjers - Zo doe je dat!

  Zo doe je dat! is een praktisch boek met oefeningen voor evenemententechnici. Een technicus die zelf bekabeling kan maken en schakelingen kan solderen heeft een streepje voor op collega’s. Daarnaast moet je als technicus ook regelmatig apparatuur controleren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Agata Toromanoff, Pierre Toromanoff boeken
  Agata Toromanoff, Pierre Toromanoff - Zeegezichten

  Schilderijen van de zede, met haar steeds wisselende water- en wolkenpartijen en kleuren, zijn net zo fascinerend als landschappen. Veel beroemde kunstenaars lieten zich door de zee inspireren, zoals dit boek aantoont. De zee staat niet alleen symbool voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Till-Holger Borchert Borchert boeken
  Till-Holger Borchert Borchert - De Vlaamse Primitieven in Brugge

  Five centuries ago, Bruges was home to the Flemish Primitives. At the time, Bruges was one of the most important cities in Europe: an international centre of trade and meeting place for foreign merchants. It is this medieval Bruges through which we are guided… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,45
 • Matthias Depoorter boeken
  Matthias Depoorter - Gruuthusemuseum, Brugge

  The Gruuthuse Museum is one of Bruges’ loveliest monuments. The building once served as a storage place for gruit – a herbal mixture used in beer-brewing – before the Gruuthuse family converted it in the early fifteenth century into a luxurious mansion,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,35