Boeken over informatief & professioneel

 • Marcel Bergen, Irma Clement boeken
  Marcel Bergen, Irma Clement - Onvoltooid

  Onvoltooid geeft een overzicht van ruim 435 vroeg overleden bekende personen uit de wereld van de politiek, literatuur, muziek, film, sport, radio en televisie. Marcel Bergen & Irma Clement schrijven boeken over bijzondere onderwerpen en fenomenen. Van hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mark Goslinga, Martin Hiemink boeken
  Mark Goslinga, Martin Hiemink - Assen gephotographeerd

  In de tweede helft van de negentiende eeuw was Assen sterk in ontwikkeling en dankzij het nieuwe medium fotografie is daarvan veel vastgelegd. Niet eerder is een uitgave met foto's uit de jaren omstreeks 1860 tot 1910 verschenen. Ruim 200 unieke foto's zijn in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Ben Westervoorde, Jan-Willem de Vries boeken
  Ben Westervoorde, Jan-Willem de Vries - Hazes

  Hazes - De Stripbiografie deel 2 beschrijft het leven van André Hazes van 1977 tot 1990.Met het zweet op zijn voorhoofd en het geluid op z’n hardst staat André op het podium. Het publiek schreeuwt mee. Van bouwvakkers tot chirurgen, heel Nederland houdt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ben Westervoorde, Jan-Willem de Vries boeken
  Ben Westervoorde, Jan-Willem de Vries - André Hazes, De stripbiografie 1+2 VOORDEELPAKKET

  Nooit eerder was het levensverhaal van André Hazes, de grootste volkszanger die Nederland ooit heeft gekend, zo duidelijk in beeld gebracht in deze stripbiografie.Nooit eerder was het levensverhaal van André Hazes, de grootste volkszanger die Nederland ooit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Tom Dekker boeken
  Tom Dekker - SWITCH

  Hoe je een succesvolle carrièreswitch maakt en voorkomt dat je ongelukkig blijft met je werk. Nu met gratis bonuspakket t.w.v €191,- met o.a. het audioboek en een gratis ticket voor de Switch WorkshopSWITCH is een boek over het SUCCESVOL VERANDEREN VAN BAAN… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Willem Oltmans boeken
  Willem Oltmans - Memoires 1991-B

  13 augustus 1991 Ik kon niet slapen en lag te piekeren hoe ik ooit mijn Memoires uitgegeven zou kunnen krijgen. Ik zou Freddy Heineken om financiële steun moeten vragen. Laatst kwam ik hem tegen. Ik herinner daaraan in een korte aangetekende brief waarin ik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Ronald Smit boeken
  Ronald Smit - Handboek Powerpoint 2019

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra’s. PowerPoint 2019 is het meest gebruikte programma om presentaties samen te stellen. Het is onderdeel van zowel Microsoft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Sacha Bronwasser, Jhim Lamoree boeken
  Sacha Bronwasser, Jhim Lamoree - Trouble in Paradise

  Ter gelegenheid van de tentoonstelling ‘Trouble in Paradise’ in de Kunsthal Rotterdam van 7 februari – 26 mei, met kunstwerken uit de collectie van de privé-verzamelaar Rattan Chadha, verschijnt een prachtig boek met vele illustraties van de kunstwerken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Pieter Dhaeze, Hans Frederiks boeken
  Pieter Dhaeze, Hans Frederiks - Ontdek Lightroom Classic CC, inclusief e-update

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Ben je serieus met fotografie bezig? En schiet je regelmatig fotoseries in de RAW-indeling? Dan is er maar één programma… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Jos W.L. Hilkhuijsen boeken
  Jos W.L. Hilkhuijsen - Hermanus Willem Koekkoek (1867-1929)

  Het markante oeuvre en de bijzondere levensloop van H.W. Koekkoek, telg van de beroemde schildersfamilie, zijn het onderwerp van dit boek. De taferelen van de Frans-Duitse oorlog (1870/71), van eigentijdse internationale militaire typen en cavalerie- en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Gianni Morelli, Roberto Mottadelli boeken
  Gianni Morelli, Roberto Mottadelli - De invloedrijkste mensen van onze tijd

  Welke mensen hebben onze wereld voorgoed veranderd? Namen als Marie Curie, Le Corbusier en Mao Zedong klinken je wellicht bekend in de oren, maar weet je nog waarom precies ze zo belangrijk zijn? Fris je geheugen op met deze vijftig portretten in woord en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Michael Niclaus boeken
  Michael Niclaus - Succesvol minderen of stoppen met alcohol

  Afhankelijkheid van alcohol begint al snel. Het is een fabeltje dat je iedere dag laveloos moet zijn om van een verslaving te spreken. In Succesvol minderen of stoppen met alcohol laat Michael Niclaus je op een andere manier naar alcohol kijken. Hij doet je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Ernesto Assante boeken
  Ernesto Assante - Woodstock '69

  Woodstock: De rock-’n-rollrevolutie van 1969 vertelt het boeiende verhaal van de totstandkoming van het muziekevenement en de mensen die er geschiedenis mee schreven. Hoe kun je vijftig jaar later uitleggen wat Woodstock was aan mensen die niet het geluk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Robert Jan Blom boeken
  Robert Jan Blom - Volksgeneeskunde

  We zijn het bijna vergeten, maar de natuur geneest óók! Niet voor elke kwaal of klacht is een dokter of alternatieve therapeut nodig. De natuur biedt genezende planten, krachten en andere ‘materialen’ die vaker dan we denken een snelle genezing… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Andrew Roberts boeken
  Andrew Roberts - Churchill

  Zoeken we een voorbeeld van onvervalste moed, dan denken we algauw aan Winston Churchill: de visionaire leider, immuun voor de gangbare conventies, die nooit van zijn standpunten week, zelfs niet toen iedereen aan hem twijfelde. Maar hoe werd de jonge Winston… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,99
 • Lieze Aerts boeken
  Lieze Aerts - (OVER)LEVEN MET ADHD.

  Op 31 jarige leeftijd viel ik uit met een burnout en depressie. Ik werd opgenomen in het Psychosociaal centrum en kreeg de diagnose ADHD. In overleven met adhd beschrijf ik mijn ervaringen van de dagelijkse moeilijkheden, en zoek ik een weg van overleven naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Jeroen Koppes boeken
  Jeroen Koppes - Het gat in de klok

  Nelly Steeghs (1935) was 4 toen de oorlog in mei 1940 uitbrak en 9 toen in september 1944 de geallieerden Liessel bevrijdden. Helaas was die bevrijding van korte duur. Eind oktober waren de Duitsers weer terug. Dit is haar verhaal, van twee keer moeten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Ronald Wilfred Jansen boeken
  Ronald Wilfred Jansen - Amsterdam toen en nu

  Het fotoboek laat de markante plekken in de historische binnenstad van Amsterdam zien die herinneren aan het leven van Vincent van Gogh. Het is een sensatie om aan de hand van oude foto's en brieffragmenten de sporen van Vincent in Amsterdam te volgen. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  64,95
 • Armin Stein boeken
  Armin Stein - Albrecht Dürer

  Albrecht Dürer (Neurenberg, 21 mei 1471 - 6 april 1528) was een Duits kunstschilder, tekenaar, maker van houtsneden en koper-gravures, kunsttheoreticus en humanist uit de Noordelijke renaissance. De opkomst van de prentdrukkunst, die parallel loopt aan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marjan Brouwers boeken
  Marjan Brouwers - Van meester tot master

  220 jaar geleden, op woensdag 17 januari 1798, stond een tiental leerlingen te kleumen op de hoek van de Oude Kijk in 't Jatstraat en de Uurwerkersgang. Zij kregen die dag voor het eerst tekenles van de Vlaamse kunstschilder Gerardus de San aan de Academie van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Marina Laméris boeken
  Marina Laméris - Waar een wil is, is een omweg

  Duurzaam denken en doen volgens Bart Jan Krouwel, Herman Wijffels, Jacqueline Cramer, Sharon Dijksma en vele anderen. Energietransitie, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, duurzaamheid: je hoort niet anders meer en je kunt er niet meer omheen. Niet als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Martha Pelkman boeken
  Martha Pelkman - #Ik ben gepest

  Ben jij vroeger ook gepest en heb je daar nu nog last van? Wil jij leren hoe je ermee om moet gaan? Dan is dit het boek voor jou. Je leert hierin hoe je omgaat met die vervelende herinneringen die je in je dagelijks leven nog steeds lastigvallen op de meest… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Abel Janssens, Melissa Veth boeken
  Abel Janssens, Melissa Veth - Het communisme in Nederland, vergane glorie of springlevend?

  Als opdracht voor het vak Nederlands, niveau HAVO 3, moesten wij, Abel Janssens en Melissa Veth, een werkstuk schrijven over een zelfverzonnen onderwerp. Wij hadden gekozen voor ‘Wat is de invloed van het communisme in Nederland’. Maar alleen wat tekst op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Dirk-Jan De Kooter boeken
  Dirk-Jan De Kooter - Hoe Houwaert zijn naam verborg in het Wilhelmus

  Rondom het Wilhelmus hangt een dikke mist. De wording van dit overbekende lied is geheel in nevelen gehuld. Wie was de auteur? En wat voor leven had hij? Het vormt al eeuwenlang een raadsel. Middels een vernieuwende auteursherkenningsmethode komt nu een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lisa de Visscher, Jan de Zutter boeken
  Lisa de Visscher, Jan de Zutter - Statie Stuifduin

  For English see below -- In dit boek belichten de architecten van het Belgische bureau a2o hun onderzoekende en verbindende benadering van architectuur door middel van een evocatieve analyse van hun nieuwste project, crematorium Statie Stuifduin in Lommel,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95