Boeken over informatief & professioneel

 • Arie van Stam, Patrick van 't Hek boeken
  Arie van Stam, Patrick van 't Hek - Acceptatietesten in de praktijk

  Geen bedrijf is in staat om goed te kunnen functioneren zonder ICT. Veel bedrijven ontwikkelen hun applicaties en programma’s zelf, andere bedrijven besteden deze werkzaamheden (deels) uit. In beide gevallen is het goed functioneren van programmatuur voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Lisa Spillebeen boeken
  Lisa Spillebeen - Over eitjes en bijtjes

  Lisa Spillebeen tekent op heerlijk herkenbare wijze hoe zij, haar vriend en omgeving omgingen met de ivf-pogingen die ze ondernamen. Op die manier doorbreekt ze heel wat taboes en maakt ze een geladen onderwerp bespreekbaar. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Bernard Goovaerts boeken
  Bernard Goovaerts - Drie broers

  Als de portretschilder Henri Goovaerts in 1912 plotseling overlijdt, breekt voor zijn vrouw en drie zoons een onzekere periode aan. De weduwe verhuist met twee zoons naar haar zus in Duitsland, waar ze langzaam maar zeker als Nederlanders gevangen raken in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Harm G. Dane boeken
  Harm G. Dane - Zelfredzaam...

  Robinson Crusoe, dat is toch dat jongensboek van overleven op een onbewoond eiland? Maar 300 jaar geleden bestond er geen jeugdliteratuur. Daniel Defoe schreef in 1719 wel een spannend boek, het was direct een groot succes in Engeland en daarbuiten. Hij wist… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jo Claes, Kathy Vincke boeken
  Jo Claes, Kathy Vincke - Kunst & Christendom

  Dankzij het boek Kunst & christendom heeft de religieuze kunst geen geheimen meer voor je! Wist je dat het alom bekende Lam Gods van de gebroeders Van Eyck de kruisdood en verrijzenis van Christus herdenkt? En dat de duif de Heilige Geest voorstelt?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Bas Kast boeken
  Bas Kast - Het voedingskompas

  Bas Kast toont aan dat het nog niet te laat is: je kunt jezelf weer gezond maken door vandaag te beginnen met de juiste keuzes te maken Toen wetenschapsjournalist Bas Kast op zijn veertigste pijn op zijn borst kreeg, dacht hij: heb ik mijn gezondheid voorgoed… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Karel Vanhaesebrouck, Stef Lernous boeken
  Karel Vanhaesebrouck, Stef Lernous - Het abc van Abattoir Fermé

  Abattoir Fermé in woord en beeld. De mens is, bij Abattoir, een bange aap met krassen op zijn ziel. Met dit boek legt de compagnie zelf zijn ziel bloot. Met een abc-darium begeleiden ze je door hùn universum, waar ze al 20 jaar onvermoeibaar de geheime… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,99
 • Peter Franken boeken
  Peter Franken - Het Heilig Baldakijn

  Religie is ontstaan als reactie op de ondraaglijke zinledigheid van het bestaan van de reflecterende mens. Binnen het firmament dat hem leek af te schermen van de oneindige leegte van de kosmos werd gaandeweg een godenwereld gecreëerd waardoor men de illusie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Mineke Schipper, Daniela Merolla, Inge Brinkman boeken
  Mineke Schipper, Daniela Merolla, Inge Brinkman - Afrikaanse letterkunde

  Afrika is niet alleen de bakermat van de mensheid, maar ook van prachtige literatuur. Naast oude schriftculturen, bijvoorbeeld in Ethiopië, Noord-Afrika en het Swahiligebied, is het continent rijk aan uiteenlopende mondelinge genres, van mythe tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Kris Van Hoofstadt boeken
  Kris Van Hoofstadt - STOP

  STOP is een 100% praktisch boek vol oefeningen, tips en trucs om het voortdurend denken te stoppen, of snel uit een beperkende emotie te stappen zoals stress (op school, op het werk, bij mensen, onderweg, tijdens bepaalde situaties, bij extreem verdriet of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,59
 • Ad van Liempt boeken
  Ad van Liempt - Gemmeker

  Hij was verantwoordelijk voor de deportatie van meer dan tachtigduizend joden vanuit Westerbork naar de vernietigingskampen. Meestal gaf hij persoonlijk, ‘met een wenk met de hand’, het vertreksein voor de treinen. Albert Konrad Gemmeker, commandant van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Henk van de Biezen, Bob Hendriks, Peter Sigmond boeken
  Henk van de Biezen, Bob Hendriks, Peter Sigmond - Scheepshistorie

  Scheepshistorie verschijnt in het voor- en najaar. Dus 2x per jaar. Volledig in kleur, 128 pagina’s, formaat 275 x 210 mm. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,95
 • Wannes Devos, Kevin Gony boeken
  Wannes Devos, Kevin Gony - Oorlog. Bezetting. Bevrijding

  De Tweede Wereldoorlog blijft tot vandaag de ophefmakendste periode in de Belgische geschiedenis. Vijfenzeventig jaar na de bevrijding is het debat over de donkere oorlogsjaren nog altijd brandend actueel. Met dit nieuwe referentiewerk over België en de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Francis Weyns boeken
  Francis Weyns - De Schaduwjaren

  In 1948 werd Gaston Delbeke gefusilleerd wegens collaboratie in Wereldoorlog II. Hij was de grootvader van auteur Francis Weyns. Dit vernam Weyns echter pas meer dan 60 jaar later, toen zijn moeder hem dit vertelde na zoveel jaren van stilzwijgen in de schaduw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Emerson Vermaat boeken
  Emerson Vermaat - Architect van de Holocaust

  Heinrich Himmler, één van de grootste massamoordenaars aller tijden en architect van de holocaust, was afkomstig uit een conservatief katholiek Beiers gezin. Himmler en zijn SS waren verantwoordelijk voor de moord op meer dan 6 miljoen Joden. Hierover wisten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Albert van der Schoot boeken
  Albert van der Schoot - Kapitein Walther Boer en het galaconcert

  Bij het galaconcert op 5 januari 1937, ter gelegenheid van het huwelijk van prinses Juliana met prins Bernhard, gaf de Nederlandse regering het Residentie Orkest de opdracht het gehate Horst Wessellied te spelen, het partijlied van de nazi’s. Dirigent Peter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • François Van Kerckhoven boeken
  François Van Kerckhoven - Van Expo 58… with love

  De Wereldtentoonstelling van 1958 was een fantastisch evenement en een fenomenaal toonbeeld van vooruitgang na jaren van oorlog en miserie. Miljoenen bezoekers kwamen in Brussel in vrede bij elkaar. Expo 58 was een droom én een uniek moment in onze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • M.A. Barendsz, C.H. van Eldik, A.F. Hamerlinck, J.P. den Hollander, M.B.J. van Odenhoven, J.A.M. Roosendaal, H.H. Snijder boeken
  M.A. Barendsz, C.H. van Eldik, A.F. Hamerlinck, J.P. den Hollander, M.B.J. van Odenhoven, J.A.M. Roosendaal, H.H. Snijder - Hallen

  Dit boek behandelt de kenmerken en constructiesystemen van stalen hallen en het ontwerp van een éénbeukige geschoorde hal volgens Eurocode 3. • Hoofdstuk 1 gaat over de bouwopgave van hallen en behandelt de algemene (niet-constructieve) aspecten die te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  134,50
 • Johan Francke boeken
  Johan Francke - Al die willen te kaap'ren varen

  De Republiek was tijdens de Vierde Engelse Oorlog (1780-1784) niet opgewassen tegen de maritieme kracht van Groot-Brittannië. Na de Slag bij Doggersbank zouden alleen de Nederlandse kapers nog in actie komen om schepen te rantsoeneren (het vragen van losgeld)… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Henk van Nierop boeken
  Henk van Nierop - De vernuftige etser

  Romeyn de Hooghe was de meest creatieve en productieve prentmaker van de late Gouden Eeuw. Zijn reputatie is omstreden. Werd hij vanouds weggezet als een oplichter, dief, pornograaf en atheïst, tegenwoordig beschouwen historici hem als een aanhanger van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Willem Koert boeken
  Willem Koert - Legale pep

  In Legale PEP vind je honderd manieren om met behulp van voedingssupplementen een betere versie van jezelf te maken. Slimmer, mooier, relaxter, fitter, sterker, slanker, doortastender of gewoon gezonder. Dat is wat dit boek je biedt. Bijna alle supplementen in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Samuel De Korte boeken
  Samuel De Korte - Executie aan de Meppelerstraatweg

  De Tweede Wereldoorlog was bijna afgelopen. Toch werden er op de vooravond van de bevrijding, op 31 maart 1945, vijf mannen doodgeschoten aan de Meppelerstraatweg in Zwolle als vergelding voor een aanslag op een spoorbrug. Wilhelmus van Dijk, Hermanus Bosch,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kirsten Hannema, Lara Schrijver, Robert-Jan de Kort boeken
  Kirsten Hannema, Lara Schrijver, Robert-Jan de Kort - Architectuur in Nederland/Architecture in the Netherlands 32

  For English please see below Architectuur in Nederland is al ruim 30 jaar een onmisbaar overzichtswerk voor iedereen die zich voor de Nederlandse architectuur interesseert of er vakmatig bij betrokken is. Elk jaar presenteert een driekoppige redactie in deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Linda Bijtebier boeken
  Linda Bijtebier - Medische QI Gong & Depressie

  Een depressie kan ons allemaal overkomen. We zijn in toenemende mate met ons hoofd gaan werken, de hersenen raken daardoor overbelast. De balans lijkt zoek. Medische Qigong is gebaseerd op de Chinese visie op gezondheid, de 5-elementenleer en is complementair… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ronald Wilfred Jansen boeken
  Ronald Wilfred Jansen - Amsterdam. Toen en Nu.

  Amsterdam Toen en Nu. In de voetsporen van Vincent van Gogh Ronald Wilfred Jansen • boek • paperbackHet fotoboek laat de markante plekken in de historische binnenstad van Amsterdam zien die herinneren aan het leven van Vincent van Gogh. Het is een sensatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95