Boeken over informatief & professioneel

 • H.A. Hoetink boeken
  H.A. Hoetink - Voer voor alfabeten

  Taal vind je overal, in alle soorten en maten. In een sollicitatiebrief, op een pak rijst, bij het afrekenen aan de kassa, op spandoeken, in een openingsspeech, op de achterkant van een boek... Taal lijkt zo vanzelfsprekend dat je bijna zou vergeten dat het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Bert Jansen boeken
  Bert Jansen - "Chacun son Marcel"?

  Vaak verguisd, door velen bewonderd, hoe je het ook wendt of keert, Marcel Duchamp is zonder twijfel de meest invloedrijke kunstenaar van de twintigste eeuw. Zijn principe van het readymade kunstwerk, een industrieel object dat de kunstenaar met zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Richard Wagner boeken
  Richard Wagner - Geschriften uit de nalatenschap, open brieven en herinneringen

  Vijftig jaar schrijverschap in één band. In dit negende deel van de reeks Prozageschriften van Richard Wagner zijn de teksten bijeengebracht die grotendeels ontleend zijn aan de postuum uitgegeven banden van Wagners verzamelde werken. Deze teksten geven in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Oleg Skrynnik boeken
  Oleg Skrynnik - DevOps Foundation Courseware - Nederlands

  Naast de publicatie DevOps Foundation Courseware - Nederlands (ISBN: 9789401804905) wordt u geadviseerd om de bijbehorende publicatie DevOps Handboek (ISBN: 9789401804363) te verkrijgen. DevOps Foundation is ideaal voor IT- en businessprofessionals die DevOps… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  71,97
 • Melissa Drost, Alkan Çöklü, Arjan Kropman, Jaap Peters, Daan Jeuken boeken
  Melissa Drost, Alkan Çöklü, Arjan Kropman, Jaap Peters, Daan Jeuken - GTST Magazine

  Voor het derde jaar op rij is het GTST Magazine verkrijgbaar. Het magazine is gemaakt door de acteurs, voor de fans. Met achtergrondverhalen en reportages achter de schermen, maar ook met persoonlijke artikelen van de acteurs. GTST Magazine zet de deuren open… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Sido Martens boeken
  Sido Martens - De Melanchool

  Weemoed en melancholie vormen immer grote en schier onuitputtelijke inspiratiebronnen. Bovendien eert Martens de sirenen die hem blijvend betoverden met een ode. De oplage bestaat uit 70 genummerde en gesigneerde exemplaren. Martens is wellicht beter bekend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Studio Visual Steps boeken
  Studio Visual Steps - Het opruimboek voor de computer

  Is uw computer ook zo traag? Opstarten lijkt lang te duren en werken met programma’s gaat langzaam. Dan is het tijd om de computer eens goed op te ruimen! In dit gebruiksvriendelijke boek wordt stap voor stap besproken hoe u de computer weer sneller kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Wim Voermans boeken
  Wim Voermans - Het verhaal van de grondwet

  Waar komen al die grondwetten toch vandaan? We leven in de eeuw van de grondwet. Bijna alle landen ter wereld hebben er tegenwoordig wel een. Een betrekkelijk recent fenomeen, trouwens, want driekwart van al die grondwetten is van na 1975. En dat terwijl de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Bart Nooteboom boeken
  Bart Nooteboom - Hoe bestaat het

  Waaruit bestaat een object? Een object heeft een interne structuur en externe relaties met andere objecten. De nadruk van het boek ligt op verandering: hoe een object zich ontwikkelt. Een object is meer een proces dan een vast ding. Een object heeft een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Patrick van 't Hek boeken
  Patrick van 't Hek - Acceptatietesten met gebruikers

  Nieuw ontwikkelde software moet worden getest. Door een 'gebruikersacceptatietest' uit te voeren kan worden bepaald of de gebruiker met de ontwikkelde software om kan gaan. Een slecht uitgevoerde gebruikersacceptatietest vergroot het risico op een inadequaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Luc Alofs boeken
  Luc Alofs - Koloniale mythen en Benedenwindse feiten

  De geschiedschrijving van de zogenaamd Spaanse periode van de Benedenwindse eilanden Curaçao, Aruba en Bonaire (ca. 1499-1634/6) wordt nog steeds gedomineerd door koloniale mythes over inheemse bewoners en Spaanse encomenderos. Inheemse bewoners worden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  75,00
 • Arie van Stam, Patrick van 't Hek boeken
  Arie van Stam, Patrick van 't Hek - Acceptatietesten in de praktijk

  Geen bedrijf is in staat om goed te kunnen functioneren zonder ICT. Veel bedrijven ontwikkelen hun applicaties en programma’s zelf, andere bedrijven besteden deze werkzaamheden (deels) uit. In beide gevallen is het goed functioneren van programmatuur voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • W. Craig Tomlin boeken
  W. Craig Tomlin - UX-Optimalisatie

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Combineer twee verschillende gegevensbronnen - kwantitatieve behavioral UX en kwalitatieve usabilitytests - in één… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Stefan Verstappen boeken
  Stefan Verstappen - De zesendertig oude Chinese krijgstactieken

  De Zesendertig krijgstactieken vormen een unieke verzameling van oude Chinese spreek­woorden die enkele van de meest doortrapte oorlogsstrategieën beschrijven.Waar andere Chinese militaire teksten, zoals Sun Zi?s Krijgskunst, zich richten op de militaire… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • M. Yeqon boeken
  M. Yeqon - Handboek voor BDSM-relaties

  BDSM vereist vertrouwen, zekerheid, vrijheid en een heel veel intimiteit binnen een relatie. Dit handboek focust zich op het relationele aspect van BDSM relaties. Zowel technische, psychologische als biologische aspecten van BDSM komen aan bod. Als je je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Maurice Zondag boeken
  Maurice Zondag - Vrouwen Versieren Kun Je Leren!

  Vrouwen versieren kun je leren! Ja! Ik was net als jij altijd in de veronderstelling dat je het of wel, of niet kan. Kun je het niet, dan heb je pech. Dan moet je maar geluk hebben dat je iemand tegen het lijf loopt die jou ook leuk vindt. NEE! Jij kunt het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Linda Bijtebier boeken
  Linda Bijtebier - Medische QI Gong & Depressie

  Een depressie kan ons allemaal overkomen. We zijn in toenemende mate met ons hoofd gaan werken, de hersenen raken daardoor overbelast. De balans lijkt zoek. Medische Qigong is gebaseerd op de Chinese visie op gezondheid, de 5-elementenleer en is complementair… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • S.M. Faber boeken
  S.M. Faber - Basiswiskunde voor HEO

  Steeds vaker blijkt dat het wiskundige niveau van hbo-studenten in het hoger economisch onderwijs niet aansluit bij het gewenste startniveau van de economische studies in het hbo. Er zitten grote verschillen in de wiskundekennis van studenten met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Jeannick Vangansbeke boeken
  Jeannick Vangansbeke - Consalvi en co.

  Volgens de Geschiedenis van de Girondijnen van Lamartine ‘ademde mevrouw de Staël politiek vanaf haar geboorte’. Dat viel te verwachten van de dochter van bankier Necker, naaste medewerker van Lodewijk XVI. Ercole Consalvi beklom op een trager, Romeins… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Peter Kassenaar boeken
  Peter Kassenaar - Web Development Library - Vue.js

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.Vue.js is een relatief nieuw front-end JavaScript-framework dat even krachtig is als de grote tegenhangers Angular en React.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Arjan Hoks boeken
  Arjan Hoks - Afscheid van Java

  Afscheid van Java is het verhaal van Arjan Hoks’ grootvader Johannes Hoks, die tabaksplanter was op Java. Hij liet een manuscript na waarin hij zijn leven beschreef. Aan de hand van dit manuscript en eigen research reconstrueert Hoks het leven van zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Dik Verkuil boeken
  Dik Verkuil - De gedrevene

  Geen Nederlandse regeringsleider was zo vastbesloten zijn land maatschappelijk te hervormen als Joop den Uyl. Hij bruiste van de plannen, had briljante bondgenoten en leek economisch het tij mee te hebben. Maar de euforie duurde nog geen half jaar; toen sloeg… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Ronald Wilfred Jansen boeken
  Ronald Wilfred Jansen - Amsterdam. Toen en Nu.

  Amsterdam Toen en Nu. In de voetsporen van Vincent van Gogh Ronald Wilfred Jansen • boek • paperbackHet fotoboek laat de markante plekken in de historische binnenstad van Amsterdam zien die herinneren aan het leven van Vincent van Gogh. Het is een sensatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Luc De Vos, Dave Warnier boeken
  Luc De Vos, Dave Warnier - 39-45. De Tweede Wereldoorlog

  Onmisbaar basiswerk. Unieke foto's, vaak nog niet eerder gepubliceerd, laten de harde werkelijkheid zien. 50 kaarten die speciaal voor deze publicatie werden ontwikkeld, tonen stap voor stap de militaire zetten. Met de inval in Polen wierp Hitler de lont in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Ap J.H.G. Cloosterman boeken
  Ap J.H.G. Cloosterman - De invloed van mens en kosmos op ons klimaat

  De verandering van het klimaat is van alle tijden. De mainstream wijst de CO2 als belangrijkste oorzaak aan. Maar dat is veel te kort door de bocht. Er zijn 17 natuurlijk oorzaken. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50