Boeken over informatief & professioneel

 • Nelleke van Zeeland boeken
  Nelleke van Zeeland - Theodoor Heynes (1920-1990)

  Leven en werk van schilder en tekenaar Theodoor Heynes (1920-1990) Het Nederlandse polderlandschap, geabstraheerde stillevens die lijken op landschappen, indringende portretten en robuuste havengezichten, dat zijn de vier voornaamste thema's uit Theodoor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Georgette Koning, Madelief Hohé boeken
  Georgette Koning, Madelief Hohé - Femmes Fatales

  ‘Dat naaistertje’, zo werd de befaamde Coco Chanel minachtend omschreven door haar tijdgenoot Paul Poiret. Hij viel haar aan op haar vrouw-zijn, maar feitelijk zag hij haar als grote concurrent. Tijden zijn veranderd. Nooit eerder stonden er zoveel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Sebastiaan van de Water boeken
  Sebastiaan van de Water - Sociale robotica

  Binnenkort komen we robots tegen in het klaslokaal, in het verzorgingshuis en misschien zelfs naast ons in bed. In de VPRO-serie Robo sapiens van Jelle Brandt Corstius zagen we al dat de robot van de toekomst veel meer is dan een hersenloze knecht. En Ronald… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Vivien Waszink boeken
  Vivien Waszink - Kids, koffietjes, comfortzone

  Qualitytime met de kids op papadag. Koffietje doen met de collegaatjes. Chillen op een fissa met je matties. Feedback over de schutting gooien. Hun irriteren zich aan die meisje. Krijg je jeuk van deze zinnen? Dat kan kloppen, want onnodig Engels,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Myriam Everard, Ulla Jansz boeken
  Myriam Everard, Ulla Jansz - Sekse

  De Nederlandse taal kent van oudsher een aantal woorden waarin de verschillen in lichaam, macht en status tussen vrouwen en mannen worden uitgedrukt: het allesomvattende ‘sekse’, het meer specifieke ‘geslacht’ en het ouderwetse ‘kunne’, woorden die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • Marga Coesel boeken
  Marga Coesel - Van vuilnisbelt tot natuurmonument

  Het Naardermeer gebruiken als vuilnisbelt? Onvoorstelbaar? Toch had het zomaar kunnen gebeuren. Begin vorige eeuw wilde B en W van Amsterdam het Naardermeer kopen om het vol te laten storten met stadsvuil. Het leek een ideale oplossing voor het afvalprobleem.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Marga Coesel boeken
  Marga Coesel - Eli Heimans

  Heimans en Thijsse. Hun namen worden vaak in één adem genoemd. Samen legden zij rond 1900 de basis voor de moderne natuurbeweging. Wie Jac. P. Thijsse was, is ook nu nog vrij algemeen bekend. De naam van Eli Heimans raakte wat op de achtergrond. Hij kwam in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Marga Coesel boeken
  Marga Coesel - Frederik Willem van Eeden

  Frederik Willem van Eeden? Dat is toch de man van Walden, de schrijver van De kleine Johannes? Jazeker! Maar dit boek gaat niet over hem, het gaat over zijn vader die voluit dezelfde namen droeg. De oude Van Eeden was minstens zo begaafd als zijn zoon en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Carine Green boeken
  Carine Green - Gezonder in 3 stappen

  Hoe goed voel jij je in je vel? In 'Gezonder in 3 stappen' reikt Carine Green, de auteur van 'Stress Reset', een aantal eenvoudige methoden aan om je algemene gezondheid te bevorderen. Maar ook mensen met specifieke klachten, gaande van chronische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Leroy Naarden boeken
  Leroy Naarden - Haal meer uit je leven

  Wil jij meer uit je leven halen? Dan moet je dit boek hebben. Veel mensen voelen zich ontevreden, ongezond, futloos en gespannen. Het is niet moeilijk om je veel vitaler te voelen. Maar vaak zie je zelf de oplossing niet, of houd je gezond gedrag niet vol. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Bonnie Vooijs boeken
  Bonnie Vooijs - G.R.I.P. als je anders denkt

  G.R.I.P. als je anders denkt Ben jij een coach, begeleider of hulpverlener die weleens werkt met volwassenen met AD(H)D en ASS en wil je hen helpen duurzame resultaten te bereiken? Heb je al van alles geprobeerd, maar lukt het je niet om je cliënt overzicht,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Patrick Dewals boeken
  Patrick Dewals - Medicinale cannabis

  Wat is medicinale cannabis? Bij welke medische indicaties helpt het en hoe? Weinig kwesties zijn zo controversieel als medicinale cannabis. Hoewel verschillende landen medicinale cannabis op een gereguleerde manier aan hun bevolking aanbieden, blijven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,00
 • The quest

  'De dag waarna in het leven van Raimund Gregorius niets meer zou zijn als ervoor, begon als talloze andere dagen.' Met het lezen van deze eerste zin in de roman 'Nachttrein naar Lissabon' van Pascal Mercier, zou ook in het leven van fotograaf Annemarie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  31,00
 • Sven Bussens boeken
  Sven Bussens - Waakzaam zorgen voor tieners

  Jongeren opvoeden, het is geen kinderspel. Ouders doen hun uiterste best om hun kinderen te begeleiden gedurende de soms chaotische puberteit en de verdere ontwikkeling. Daarvoor moeten ze vaak balanceren tussen kansen bieden en grenzen trekken. Dat de relatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Michiel Purmer boeken
  Michiel Purmer - Het landschap bewaard

  Natuurmonumenten is vooral bekend als natuurbeheerder. Minder bekend is dat de vereniging een van de grootste erfgoedbeheerders van Nederland is. In de gebieden van Natuurmonumenten bevindt zich een staalkaart aan typisch Nederlandse landschappen. Ook beheert… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,00
 • Jan Renette boeken
  Jan Renette - Mijn Holland

  Mijn Holland Tussen Land & Zee "Eens ging de zee hier tekeer, maar die tijd komt niet weer. Zuiderzee heet nou IJsselmeer. Een tractor gaat er nou greppels graven. 'k Zie tot de horizon geen schepen meer." De Zuiderzeewet van 1918 biedt Nederland bescherming… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,00
 • Richard Van Zijl boeken
  Richard Van Zijl - Tien jaar verder

  In Tien jaar verder beschrijft de auteur op openhartige wijze over zijn jeugd, zijn ervaringen met dokters en psychologen en de lange, soms bizarre weg tot aan de diagnose POTS/dysautonomie. Dit boek geeft op tragikomische wijze weer hoe moeilijk het is om met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,37
 • Ronald Wilfred Jansen boeken
  Ronald Wilfred Jansen - Amsterdam. Toen en Nu.

  Amsterdam Toen en Nu. In de voetsporen van Vincent van Gogh Ronald Wilfred Jansen • boek • paperbackHet fotoboek laat de markante plekken in de historische binnenstad van Amsterdam zien die herinneren aan het leven van Vincent van Gogh. Het is een sensatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Adri van Oosten boeken
  Adri van Oosten - Nieuwdorp in oorlogstijd

  In 'Nieuwdorp in Oorlogstijd', de Slag om de Sloedam, heeft Adri van Oosten zijn herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog opgeschreven zoals hij die als vijfjarig jongetje beleefde. De schrijver werd op 27 december 1938 in Nieuwdorp geboren. Bijna een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Marcel Reijmerink boeken
  Marcel Reijmerink - Gezonddoorwerken

  "Het is vandaag de dag ondubbelzinnig duidelijk dat gezondheid hand in hand gaat met innovatiekracht en productiviteit -dus vaardigheden van medewerkers waar organisaties onvoorwaardelijk op aangewezen zijn. Organisaties die met een holistische blik oog hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Roel van Duijn boeken
  Roel van Duijn - Een zoon voor de Führer

  'Julia's ongeduldige perfectionisme lijkt op dat van mij. En ik krijg de zenuwen: zou het dan mogelijk zijn geweest dat ik, als ik in een ander nest en wat vroeger was geboren, ook nazi geworden was?' - Roel van Duijn, oprichter van Provo en pacifist Dit is de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Studio Visual Steps boeken
  Studio Visual Steps - iPad voor senioren met iOS 12 en hoger

  De iPad is sinds het verschijnen in 2010 enorm populair. Inmiddels zijn diverse generaties iPads verschenen en heeft het besturingssysteem ook meerdere keren een update met nieuwe functies gekregen. Dit najaar verschijnt weer een nieuwe versie van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Gers Pardoel boeken
  Gers Pardoel - Gers

  Gers Pardoel is een fenomeen. Hij is een Nederlander, maar vooral een idool in Vlaanderen. Dankzij zijn hits ("Ik neem je mee", "Bagagedrager", "Broodje Bakpao" ...). Dankzij zijn concerten (hij tourt tot eind 2018 exclusief in alle grote Vlaamse steden). Hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jeroen Engelaer boeken
  Jeroen Engelaer - Wil jij meer tijd?

  Gebruik jij de computer en je smartphone intensief voor je werk? Heb je een druk leven en verlang je naar meer tijd en rust? Of worstelen jouw medewerkers hiermee? Met dit boek leer je hoe je door slim gebruik te maken van onder andere Microsoft Outlook, weer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Harry Grob boeken
  Harry Grob - Laat je de kop niet gek maken

  Balans of Balanceren? Dit boek doet beseffen dat bij het vinden van balans, balanceren hoort. Dat het zinloos is om compleet door te slaan in een dieet, lifestyle of sport, maar dat juist dosering, relativering en evenwichtige zelfzorg een prettige(r) staat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50