Boeken over informatief & professioneel

 • Ilse Vorstenbosch boeken
  Ilse Vorstenbosch - IN BEELD

  Het leven van Ilse Vorstenbosch wordt gekenmerkt door groei en tegenslag, door afscheid en veerkracht. Zij groeide op in een adoptie­gezin, maar werd, eenmaal volwassen, door vier eigen kinderen omarmd. Haar leven kreeg ook vorm door de speurtocht naar haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Linda Bijtebier boeken
  Linda Bijtebier - MEDISCHE QI GONG & de kracht van loslaten

  Welke invloed heeft het loslaten op onze gezondheid en welbevinden? Je hoort het zo vaak; laat het los, maar hoe doe je dat? En hoe werkt dat nu eigenlijk? In dit boek krijg je achtergrondinformatie over de medische Qigong met praktische oefeningen om de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • P.D. Spies boeken
  P.D. Spies - Ambt Nederbetuwe Gerichtssignaat Bank Kesteren 1646-1657

  Ambt Nederbetuwe Gerichtssignaat Bank Kesteren 1646-1657 Dit elfde deel van de Serie Gerichtelijke Transcripties Nederbetuwe bevat de handelingen van het Hoogadelijk Landgericht van de Nederbetuwe vanaf 1646 tot en met 1657. De transcriptie wordt kort ingeleid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Cor van Diejen boeken
  Cor van Diejen - Een harlekijneend, gans wit genekt, kwaakt:

  Na de internationale bestseller Een Modder van Inventie dacht ik op papier klaar te zijn met FZ. Toch ging het al snel weer kriebelen. Dat had twee oorzaken: Captain Beefheart kwam er bekaaid af in het modderboek en de hoeveelheid 'achterstallig onderhoud' bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Sebastiaan Dönszelmann boeken
  Sebastiaan Dönszelmann - Doeltaal-leertaal

  In Doeltaal-Leertaal presenteert Sebastiaan Dönszelmann,vakdidacticus moderne vreemde talen, een doeltaaldidactiek met een zeer gunstig effect op alle taalvaardigheden van leerlingen. In een goede Franse les klinkt veel Frans; in een goede Engelse les veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • Han Steenbruggen boeken
  Han Steenbruggen - Jaap Min

  Auteur Han Steenbruggen in samenwerking met Doeke Sijens en Kester Freriks. Monografie over de Noord-Hollandse expressionist Jaap Min (1914-1987) Uitgave Museum Belvedérè i.s.m. Uitgeverij Noordboek (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Christ Klep boeken
  Christ Klep - Van wereldmacht tot ‘braafste jongetje’

  In de zeventiende eeuw had Nederland het beste leger van Europa. Prins Maurits had rond 1600 ongekende innovaties doorgevoerd. Op zee werden we de sterkste. We vereerden helden over wie we nog steeds leren op school. Hoe anders kijken we naar het militaire… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Maximiliaan Martens, Danny Praet boeken
  Maximiliaan Martens, Danny Praet - Het Lam Gods

  Het Lam Gods van de Gebroeders van Eyck (1432) wordt wereldwijd erkend als een uitzonderlijk kunstwerk en als één van de meest invloedrijke schilderijen ooit gemaakt. Op ‘s werelds eerste grote olieverfschilderij is de religieuze mystiek alom aanwezig. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  59,00
 • Robert Smallshire, Austin Bingham boeken
  Robert Smallshire, Austin Bingham - Handboek Python

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extra's. Het Handboek Python is een praktische en grondige inleiding in de programmeertaal Python en voorziet je van het gereedschap… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Roald Dijkstra, Dorine van Espelo boeken
  Roald Dijkstra, Dorine van Espelo - Petrus in Rome

  Rome, ooit caput mundi of 'hoofdstad van de wereld' genoemd, is nog altijd het centrum van een van 's werelds grootste godsdiensten. De stad trekt bezoekers van over de hele wereld: niet alleen pelgrims op zoek naar religieuze vervulling, maar ook talloze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,90
 • Sofia Dupon, Jouke van der Werf boeken
  Sofia Dupon, Jouke van der Werf - Het Amsterdamse Bos

  Het is voorjaar 1934. In een modderige polder ten zuiden van Amsterdam gaat de eerste schep de grond in voor wat het grootste stadsbos ter wereld zou worden: het Amsterdamse Bos. In de decennia hierna groeide het Bosplan uit tot een uniek project. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Alice Taatgen boeken
  Alice Taatgen - Het Universum van Amsterdam

  De grootste kaarten ter wereld liggen in de vloer van de Burgerzaal, in het hart van het Koninklijk Paleis Amsterdam. De drie ronde mozaïeken hebben elk een diameter van ruim zes meter en laten de wereld en de sterrenhemel zien. Ze zijn tot op de dag van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marc Stakenburg boeken
  Marc Stakenburg - Music Trails USA

  ‘Muziekarcheoloog’ Marc Stakenburg reist al bijna 40 jaar veelvuldig naar de Verenigde Staten, bakermat van de popmuziek. Hij verzamelde tijdens zijn reizen opmerkelijke en soms krankzinnige verhalen over de herkomst van de blues, jazz, gospel,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Ulke Brolsma boeken
  Ulke Brolsma - Oorlog in en om Grou

  In Oorlog in en om Grou beschrijft Ulke Brolsma de gebeurtenissen in dit dorp tijdens de Tweede Wereldoorlog. In de loop van de oorlog kreeg Grou steeds meer last van de Duitse bezetter. Mede daardoor stak het verzet de kop op, mensen die hun leven op het spel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Alias Pyrrho boeken
  Alias Pyrrho - Een andere kijk op vrijheid.

  Vrijheid is zowel een begrijpelijk als een ongrijpbaar fenomeen in het leven. In deze andere kijk op vrijheid, vanuit de evolutie, komt vrijheid in het licht van selectiedruk en selectieruimte. Een inzicht dat parallel loopt met de ontwikkeling van waarden. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Axel Ruiters, Felix Sperans boeken
  Axel Ruiters, Felix Sperans - Briefwisseling tussen een schizofreen en een autist

  Door stil te staan bij je eigen en andermans perspectief, bij de verschillende accenten en facetten van menselijke interactie, verrijk je je blik op het leven. Verrijken is ook wat dit boek doet. De auteurs geven inkijk in hun psychische kwetsbaarheid en in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • H.F.M. van de Griendt, E. Schutte boeken
  H.F.M. van de Griendt, E. Schutte - Conflictvaardig(er)

  Conflictvaardig(er) bevat meer dan 100 tips, quotes, inzichten en ideeën, alle ter inspiratie om conflicten eerder én beter op te lossen of zelfs te voorkomen. Aan de hand van drie thema's - communicatie, onderhandelen en conflicthantering - worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,75
 • Zweder von Martels, Michel Goldsteen, Enea Silvio Piccolomini, Pius II boeken
  Zweder von Martels, Michel Goldsteen, Enea Silvio Piccolomini, Pius II - Enea Silvio Piccolomini - Pius II(1405-1464)

  De brieven en Gedenkschriften van Aeneas Silvius Piccolomini behoren tot de welsprekendste voorbeelden van de vroege, Latijnse renaissanceliteratuur. Mede dankzij zijn welsprekendheid belandde de humanist, als Pius II, op de pauselijke troon. Na de val van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,00
 • Peter Lintelo boeken
  Peter Lintelo - Odilia

  Over Odilia van Oldenbarnevelt (1556- 1628) is maar weinig bekend. Er zijn wat overervingsakten, een scheidingsakte en er zijn inboedelbeschrijvingen. We weten dat zij in 1591 in het huwelijk trad met Gerrit Gerritsz. van Raetsvelt, een huwelijk dat kinderloos… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,15
 • Hidde Feenstra, Albert Reinstra boeken
  Hidde Feenstra, Albert Reinstra - Nijhuizum

  Net ten oosten van Workum ligt verscholen in het landschap de 'boerebuorren Nijhúzum'. In dit eeuwenoude dorpje dat omringd is door water en landerijen staat Frieslands kleinste kerk. In het Godshuis uit 1721, omringd door het oude kerkhof, lijkt de tijd te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Marry de Gaay Fortman boeken
  Marry de Gaay Fortman - Don't drown a dead duck

  Leading Dutch lawyer Marry de Gaay Fortman shares in ‘Don’t drown a dead duck’ her experiences as a woman at the top of a man’s world, and her advice on how to make connections in order to be more successful, decisive and innovative. In this book,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jan van Bon boeken
  Jan van Bon - ITIL®4 – Pocketguide

  De ITIL pocketguides van Van Haren Publishing worden al lange tijd beschouwd als een betrouwbare gids op het gebied van ITIL, in vele taalversies. Deze publicaties hebben een vaste plaats verworven als naslagwerk voor professionals en als hulpmiddel bij het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,57
 • Marta Breen, Jenny Jordahl boeken
  Marta Breen, Jenny Jordahl - Vrouwen in gevecht

  150 jaar geleden kon een vrouw niet stemmen of haar eigen geld verdienen. Ze had geen enkele politieke invloed, zelfs geen controle over haar eigen lichaam. Haar vader nam alle beslissingen tot ze getrouwd was en daarna nam haar echtgenoot het over. Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Bridget Davies boeken
  Bridget Davies - Do More Art: Inkt

  Veel vogels laten zich eerder horen dan zien. Wie de geluiden herkent, hoort en ziet veel meer vogels. De Veldgids Vogelzang is daarbij een handig hulpmiddel. De gids beschrijft de roep, zang, triller of roffel van 200 Europese soorten die vooral door hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Anneke van Loggem boeken
  Anneke van Loggem - Toen...Vroeger...

  Dit is het verhaal van Anneke van Loggem-Kouwenhoven. Zij haalt herinneringen op aan haar jeugd in toenmalig Nederlands-Indië, haar verblijven in jappenkampen aldaar, en aan de jaren daarna tot aan haar terugkeer in 1948 in een Nederland dat haar vrijwel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50