Boeken over informatief & professioneel

 • Rick de Leeuw, Remco Sleiderink boeken
  Rick de Leeuw, Remco Sleiderink - Ik Jan Smeken

  In 1517 sterft de Brusselse stadsdichter Jan Smeken. Nu vormen historische feiten en zijn oeuvre de basis voor een prikkelende roman over deze avontuurlijke dichter en toneelvernieuwer.In 1517 sterft de Brusselse stadsdichter Jan Smeken. Nu, vijfhonderd jaar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Goden van Egypte

  Ingewikkelde mythologische verhalen vol avontuur, geweld en erotiek vertellen over de duizenden goden van de oude Egyptenaren. We kunnen onze schouders erover ophalen, maar dan doen we die eeuwenoude godsdienst toch tekort. Meer dan drieduizend jaar lang… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Esther Shaya boeken
  Esther Shaya - Harry & Sieny

  Harry: ‘Ik ben toch tot de conclusie gekomen dat wij ook behoorlijk wat meegemaakt hebben.’ Harry Cohen en Sieny Kattenburg leren elkaar kennen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hij werkt voor de Joodse Raad, zij is kinderverzorgster in de crèche, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Bert Vanderbruggen boeken
  Bert Vanderbruggen - Barn life

  Achter de gevels van onze huizen zijn we op ons gemak en vinden we geborgenheid. Maar in de tuin, daar wordt het leven pas volop gesmaakt. Garage life toont schitterende poolhouses en fraaie bijgebouwen, al laat het vooral zien hoe creatieve geesten zich echt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,99
 • Dorit Aharon, Frederique Bavelaar boeken
  Dorit Aharon, Frederique Bavelaar - Orthomanuele diergeneeskunde

  Omdat Dorit Aharon op haar spreekuur veel patiënten zag met rugpijn en kreupelheid heeft zij een methode ontwikkeld om tot een nauwkeurige diagnose te kunnen komen. In een aanzienlijk deel van de praktijkgevallen bleken de honden en katten verschoven wervels… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  69,95
 • Pieter Slaman, Jo Bardoel, Evelyn Beer, Geert ten Dam boeken
  Pieter Slaman, Jo Bardoel, Evelyn Beer, Geert ten Dam - In de regel vrij

  Hoe kiezen we wat de school moet meegeven aan de volgende generatie, als elke groep in de samenleving daar anders over denkt? Waarom mag de één wel met steun van de overheid programma’s maken voor omroep of theater, en de ander niet? Wat moet worden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jos Smeets, Guus Meershoek boeken
  Jos Smeets, Guus Meershoek - Nederlandse gendarmes

  De Koninklijke Marechaussee bestaat ruim twee eeuwen. Dit boek vertelt haar verhaal aan de hand van negen sleutelmomenten, telkens vanuit het perspectief van een of enkele betrokken marechaussees. Zo krijgt de lezer onder andere een beeld van de oprichting van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Bob Timroff boeken
  Bob Timroff - Ontdek mac OS Mojave

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Een van de vele redenen om een Mac te gebruiken is macOS Mojave, het nieuwe besturingssysteem van Apple. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Kristien Hemmerechts boeken
  Kristien Hemmerechts - Vrouwen die schrijven leven gevaarlijk

  'Vrouwen die schrijven leven gevaarlijk' is een iconografie van schrijvende vrouwen, met portretten van vooraanstaande en karaktervolle schrijfsters van de Middeleeuwen tot nu. Hildegard von Bingen, Jane Austen, Colette, Virginia Woolf: vrouwen die verkozen te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Francine Püttmann boeken
  Francine Püttmann - Hier ligt begraven

  Ingeklemd tussen de huizen ligt de oude Joodse begraafplaats van Wageningen aan De Bleijk. Deze is in 1667 opgericht op de 'Sandcuil', een stuk grond in de zandafgraving aan de oostzijde van de stad dat deel uitmaakte van de Stads buitenbleek. Tot 1925 werden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Linda Bijtebier boeken
  Linda Bijtebier - Medische Qigong & de kracht van loslaten

  Welke invloed heeft het loslaten op onze gezondheid en welbevinden? Je hoort het zo vaak; laat het los, maar hoe doe je dat? En hoe werkt dat nu eigenlijk? In dit boek krijg je achtergrondinformatie over de medische Qigong met praktische oefeningen om de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Frans de Vlieger boeken
  Frans de Vlieger - Bewustzijn upgrade voor transitie in de 21ste eeuw

  Dit boek is voortgekomen uit onderzoek naar de werking van de menselijke psyche dat vergelijkbaar is met de blackbox-methode die in de natuurkunde gebruikelijk is. Het toont niet alleen aan dat de menselijke psyche anders werkt dan we gewoonlijk denken, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Peter van Dijk boeken
  Peter van Dijk - De beste krant van Europa

  In de achttiende eeuw werd er in Leiden een beroemde krant gepubliceerd, de Gazette de Leyde. De Gazette was de eerste kwaliteitskrant ter wereld. Machthebbers en intellectuelen in heel Europa lazen hem. In de Gazette las de elite over de Amerikaanse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Pieter Bergé boeken
  Pieter Bergé - Wie schreef het requiem van Mozart?

  Feiten, geruchten en verzinsels zijn in de Requiemgeschiedenis nauwelijks te onderscheiden. De meeste versies baseren zich op geruchten die niet helemaal onwaar zijn, en zelfs de waarheden blijken vaak vertakter dan men redelijkerwijs van een waarheid kan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Michiel Verweij boeken
  Michiel Verweij - Ovidius

  Publius Ovidius Naso werd op 20 maart 43 v.Chr. geboren in Sulmona, een klein stadje in de Abruzzen. Volgens de bronnen overleed hij wellicht in 17/18 n.Chr., nu 2000 jaar geleden dus. Tot op de dag van vandaag blijven zijn sprankelende verzen boeien. Ovidius… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Pieter Uittenbogaard boeken
  Pieter Uittenbogaard - Detroit

  "We were proud to see Detroit bounce back!' Ben Rhodes, voormalig adviseur en speechschrijver van president Barack Obama (Amsterdam, juli 2018) Het verhaal van Detroit begint op 24 juli 1701. Op die dag geeft een Franse legerofficier het startsein voor de bouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Peter van Dam boeken
  Peter van Dam - Wereldverbeteraars

  Vijftig jaar geleden werd de beweging voor fair trade geboren. Vanuit Nederland waaierde de beweging uit over de hele wereld. Tegenwoordig ligt fair trade in de schappen van elke supermarkt.Historicus Peter van Dam onderzocht de geschiedenis van deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Henk de Vries boeken
  Henk de Vries - Tussen twee bruggen

  De aanleg van het Nieuwe Kanaal in 1895 betekende een uitbreiding van Leeuwarden naar het oosten. Aan de nieuwe levensader ontstond aan weerszijden een zeer gevarieerde bebouwing van statige herenhuizen, afgewisseld met pakhuizen en fabrieken. In combinatie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Karel-Peter Companje, Ton Kappelhof, Robert Mouton, Patrick Jeurissen boeken
  Karel-Peter Companje, Ton Kappelhof, Robert Mouton, Patrick Jeurissen - Vijftig jaar kostenbeheersing in de zorg. Deel I: 1966-1995

  Kostenbeheersing is al vele decennia een centraal thema in de geschiedenis van de gezondheidszorg en collectieve uitgaven. De auteurs gaan in een tweeluik in op de vraag hoe het kostenbeheersingsbeleid in de jaren 1966-2017 werd ontwikkeld onder invloed van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Maartenjan Hoekstra boeken
  Maartenjan Hoekstra - Stedebouwkundig(e) ­ontwerpen in woorden

  The realisation of an urban design involves many players, such as designers, critics, politicians, journalists, public relations specialists and residents. In order to consult with each other they make use of drawings, but also frequently of words, to be able… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Peter Luscuere boeken
  Peter Luscuere - Circulariteit, op weg naar 2050?

  Dit boek is geschreven naar aanleiding van de ministeriële publicatie ‘Rijksbreed programma Circulaire Economie’ uit september 2016, waarin de ambitieuze doelstelling wordt uitgesproken dat Nederland zich voor 2050 moet ontwikkelen naar een volledig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Roelie Roorda, Silvie Kamphuis boeken
  Roelie Roorda, Silvie Kamphuis - Belevingsgerichte zorg aan huis

  Belevingsgerichte zorg aan huis is een pleidooi voor menselijke, betaalbare thuiszorg. Dit boek beschrijft Roelie Roorda’s werk en wordt geïllustreerd door verhalen over bijzondere relaties met cliënten.‘Nou, stapt u maar in mevrouw Zeeuw. Deze is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Wybo Palstra boeken
  Wybo Palstra - Wat zit er in... shampoo?

  Toen een vriendin vroeg: 'Wat is dat eigenlijk voor een stof en waarom zit die in shampoo', ben ik me daarin eens gaan verdiepen. Voordat ik het wist zwom ik in feitjes, eigenschappen en wetenswaardigheden. Nadat ik de eerste ingrediënten van een product had… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Dr. Fried Schmidt-Marlissa en Martha Schmidt-Marlissa-Gelzenleuchter

  DR. FRIED SCHMIDT-MARLISSA en Martha Schmidt-Marlissa-Gelzenleuchter Veendamse musici op de grens van twee werelden Dit boek is het resultaat van een jarenlange speurtocht door de auteur naar de persoon van Dr. Fried Schmidt-Marlissa (1894-1946), zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • M.D.B. Schutjens boeken
  M.D.B. Schutjens - Teksten Farmaceutisch recht

  Geneesmiddelen zijn van groot belang voor de gezondheidszorg. Zij worden in toenemende mate op industriële schaal bereid en vinden hun weg naar de patiënt via vele kanalen en partijen. Er bestaat veel en strikte wet- en regelgeving op dit terrein. Het gaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  65,00