Boeken over informatief & professioneel

 • Studio Visual Steps boeken
  Studio Visual Steps - Werken met een Samsung telefoon met Android 8

  De telefoons van Samsung zijn zeer complete multimediatelefoons die erg geliefd zijn bij een groot publiek. Er zijn verschillende typen telefoons verkrijgbaar met een bepaalde versie van het besturingssysteem Android. Dit boek helpt om vertrouwd te raken met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ruud Offermans boeken
  Ruud Offermans - Het onbekende Nederland

  Na afloop ging Marnix naar de professor toe. ‘Ik ben in opleiding als dialectgeograaf en ik zou graag veldwerk willen doen in dit gebied.’ ‘Aha’, zei de professor, ‘het onbekende Nederland.’ Hij dacht even na. ‘De Benrather Linie is nog niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Herwig De Lannoy boeken
  Herwig De Lannoy - Een stad in omwenteling

  De periode tussen de Franse revolutie van 1789 en het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog in 1914 wordt bestempeld als de 'lange' negentiende eeuw. Zij doet denken aan de arme fabrieksarbeiders, de opkomende vervuilende industrie en een bitsige politieke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Robin te Slaa boeken
  Robin te Slaa - Daar dit een immorele aanslag is

  Tijdens de bezetting voerden de Duitse autoriteiten een antisemitische politiek die in het teken stond van het ontrechten en het beroven van Joden als opmaat tot hun deportatie. Ook onroerend goed viel onder de zorgvuldig geregisseerde roofoperatie van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Frank Hoes boeken
  Frank Hoes - Het witte konijn

  Je bent leidinggevende, bestuurder of adviseur. Je hebt alles onder controle, maar toch reikt je ambitie verder. Je wilt meer zelfstandigheid, enthousiasme en ondernemend gedrag stimuleren bij de mensen met wie je werkt. Je wilt losser, opener en autonomer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • J. Bader boeken
  J. Bader - Kroniek van 'n vervolging

  Dit boek beschrijft de lotgevallen van de joodse mensen in Breda en wijde omgeving in de roerige tijd van het Nationaal-Socialisme. Dit is geen oorlogsgeschiedenis die zich beperkt tot de periode van 10 mei 1940 tot en met 5 mei 1945, maar een uitvoerige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Filmjaarboek 2017/2018

  In het Filmjaarboek 2017/2018 vindt u beschrijvingen en uitgebreide credits van alle bioscoopfilms die in 2016 in Nederland zijn uitgebracht. Van Bridget Jones's Baby tot Bad Moms Van Ben-Hur tot Hail, Caesar! Van Sketches of Siberia tot Renesse In dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Jos Houweling boeken
  Jos Houweling - Afvalstillevens

  AFVALSTILLEVENS bevat 200 verrassende, kleurige fotocollages van JOS HOUWELING. JOS HOUWELING: 'Afval is wat overblijft. Lege dozen, plasticsoep, fijnstof en wansmaak. Soms lijkt het of we binnen een grote afvalcontainer leven. Je kan ook anders naar afval… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Brian Wood boeken
  Brian Wood - Adobe Illustrator CC Classroom in a book 2018 release

  De snelste, gemakkelijkste en meest uitgebreide manier om Adobe Illustrator CC te lerenOntwikkel een solide basis voor succesvol werken met Adobe Illustrator CC aan de hand van praktische projecten, zoals het maken van logo's, illustraties en posters. Leer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,99
 • Peter Kassenaar boeken
  Peter Kassenaar - Angular

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.Angular is de opvolger van AngularJS. Behalve de naam is er maar weinig dat de twee frameworks met elkaar gemeen hebben.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Emma W. Brouwer boeken
  Emma W. Brouwer - Een boekje open over vitamine B6-vergiftiging

  Een boekje open over vitamine B6-vergiftiging Emma W. Brouwer liep een vitamine B6-vergiftiging op. Ze is niet de enige. Helaas zijn er nog steeds mensen die ziek worden door te veel vitamine B6 te slikken. Dat een vitamine B6-vergiftiging heel eenvoudig te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,80
 • Fred Baggen boeken
  Fred Baggen - The Doors

  De muziek van The Doors was de soundtrack van de Summer of Love, en Jim Morrison was de spreekbuis van een mondige, politiek bewuste generatie jongeren met een ideaal: We want the world and we want it… NOW! De boodschap was luid en duidelijk, en The Doors… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Remko Wiltjer, Pim Peters, Rob Stark, Paul Korthagen boeken
  Remko Wiltjer, Pim Peters, Rob Stark, Paul Korthagen - De kunst van het construeren

  Constructies van gebouwen spelen meestal een rol op de achtergrond. Dienstbaar zijn ze, net als de vrouwen en mannen die ze ontwerpen en detailleren. Maar constructies doen veel meer dan alleen zorgen dat een gebouw overeind blijft staan. ‘De kunst van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Faidra Filippidou boeken
  Faidra Filippidou - Energy performance progress of the Dutch non-profit housing stock: a longitudinal assessment

  This research seeks to provide insight into the energy performance progress, of the existing non-profit housing stock in the Netherlands, through the application of energy renovations. The non-profit housing stock comprises 30% of the housing market in the… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Peter Martijn boeken
  Peter Martijn - 'Van Soldaat tot Geitengeneraal'

  De auteur Peter Martijn is in 1966 opgeroepen om zijn militaire dienstplicht te doen. In dit boek beschrijft hij hoe hij als kleine jongen van zijn moeder te horen kreeg wat hem te wachten staat als de oproep tot inlijving in de bus valt. Als het moment daar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,39
 • Alice Peters-Mennen boeken
  Alice Peters-Mennen - Verbeeld

  Alice Peters-Mennen. Docente Beeldende vorming. Studente psychosociaal therapeut beeldend specialisatie ACT. Verbeeld - Dichter bij jezelf is een bundel om inzicht te geven in het verbinden van hart - hoofd en handen door middel van verbeelding. Verbeelden is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,47
 • H.F.M. van de Griendt, E. Schutte boeken
  H.F.M. van de Griendt, E. Schutte - Conflictvaardig(er)

  Conflictvaardig(er) bevat meer dan 100 tips, quotes, inzichten en ideeën, alle ter inspiratie om conflicten eerder én beter op te lossen of zelfs te voorkomen. Aan de hand van drie thema's - communicatie, onderhandelen en conflicthantering - worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Zweder von Martels, Michel Goldsteen, Enea Silvio Piccolomini, Pius II boeken
  Zweder von Martels, Michel Goldsteen, Enea Silvio Piccolomini, Pius II - Enea Silvio Piccolomini - Pius II(1405-1464)

  De brieven en Gedenkschriften van Aeneas Silvius Piccolomini behoren tot de welsprekendste voorbeelden van de vroege, Latijnse renaissanceliteratuur. Mede dankzij zijn welsprekendheid belandde de humanist, als Pius II, op de pauselijke troon. Na de val van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,00
 • Miriam van Kreij boeken
  Miriam van Kreij - Begeleiding van vrouwen met een miskraam

  Als een vrouw haar prille zwangerschap verliest, weet ze vaak niet hoe ze die ervaring goed kan verwerken. Dan heeft de verloskundige of echoscopist een belangrijke rol. Maar hoe begeleid je als hulpverlener de vrouwen met een miskraam of abortus ook goed op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Matthijs Schoemacher boeken
  Matthijs Schoemacher - Dood op recept

  Matthijs Schoemacher (1931) richtte de eerste privékliniek van Nederland op (1978), vooral bekend als de Dokter Schoemacher Klinieken. Als reactie op de ongekend grote invloed die geneesmiddelen als chemotherapeutica, cytostatica, psychofarmaca en middelen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Paul Gillaerts, Priscilla Heynderickx boeken
  Paul Gillaerts, Priscilla Heynderickx - De knikkers van het spel

  Schrijven is een ambacht. Dit handboek geeft niet alleen een overzicht van de belangrijkste schrijfadviezen, maar groepeert die rond een bepaald probleem van spelling, woordgebruik, zinsbouw of stijl. De adviezen worden met concrete voorbeelden en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,00
 • Samuel Mareel boeken
  Samuel Mareel - Roep om rechtvaardigheid

  Roep om rechtvaardigheid belicht de rijke en fascinerende wisselwerking tussen kunst, de praktijk van de rechtspraak en het idee van rechtvaardigheid in de gebieden die onder de jurisdictie van de Grote Raad van Mechelen hebben gestaan tijdens de hoogdagen van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,50
 • Jeanet Bathoorn boeken
  Jeanet Bathoorn - Experttips voor een Doorbraak in je Money Mindset

  Loopt je bedrijf wel aardig maar zit er niet veel groei in? Dan kan het zijn dat je jezelf onbewust saboteert, omdat je geldmindset nog niet op het goede niveau zit. Je vraagt continu te lage prijzen, je trekt koopjesjagers aan en je werkt te hard en verdient… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Philip Spinhoven, Claudi Bockting, Eric Ruhe, Jan Spijker boeken
  Philip Spinhoven, Claudi Bockting, Eric Ruhe, Jan Spijker - Comorbiditeit van psychische stoornissen

  Het gelijktijdig of op elkaar volgend voorkomen van meerdere psychische stoornissen bij dezelfde persoon is eerder regel dan uitzondering. Deze comorbiditeit of multimorbiditeit is groter dan op grond van het toeval verwacht kan worden en roept de fundamentele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Adjiedj Bakas boeken
  Adjiedj Bakas - Kopzorg

  Volgens Mind, het vroegere Fonds Psychische Gezondheid, hebben in Nederland op dit moment zo'n 3 miljoen mensen last van psychische klachten. Het gaat hier om een grotere groep dan alleen de mensen met een gediagnostiseerd ziektebeeld. Het CBS meldt dat er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95