Boeken over informatief & professioneel

 • Helga Salemon boeken
  Helga Salemon - Russische ravage

  Dit boek bevat waargebeurde verhalen over gewone Russen. De verhalen kwamen tot stand vanaf 2007, toen Helga Salemon voor bijna drie jaar naar Moskou vertrok om te gaan werken als tolk-vertaler/analist op de Nederlandse ambassade. Al vanaf het begin nam zij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Philippe Van Cauteren boeken
  Philippe Van Cauteren - S.M.A.K.

  In 2019 bestaat S.M.A.K. 20 jaar, en tegelijkertijd is het 20 jaar geleden dat er een collectiecatalogus van het S.M.A.K. verscheen. Met S.M.A.K. Highlights for a future verschijnt een boek dat een genereus beeld geeft van de collectie van het museum. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  46,80
 • Wim de Groot boeken
  Wim de Groot - Handboek Excel 2019

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Microsoft Excel mag zich verheugen in een toenemende belangstelling. Steeds meer mensen ontdekken het gemak en de ontelbare… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,99
 • Peter Doolaard, Bob van Duuren, Peter Kassenaar, Erwin Olij, John Vanderaart boeken
  Peter Doolaard, Bob van Duuren, Peter Kassenaar, Erwin Olij, John Vanderaart - Windows 10

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Met Windows 10 slaat Microsoft meer dan ooit een nieuwe weg in. Daarnaast heeft het bedrijf de kritiek uit de markt ter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,99
 • Marie-Cécile van Hintum boeken
  Marie-Cécile van Hintum - Lokerman

  Op een avond in mei 1944 wordt Jo Lokerman in Maastricht door de Duitsers gearresteerd. De voorman van een Maastrichtse verzetsgroep en helper van vele onderduikers valt in handen van Richard Nitsch, ‘de beul van de Sicherheitsdienst’. Tientallen leden van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Arnold Smeets boeken
  Arnold Smeets - Helende zorg

  ARNOLd Smeets (red.) Helende zorg Een geïnspireerd perspectief op gezondheid en ziekte Helende zorg is anders dan genezende zorg. Het is de zorg die met aandacht, therapie, operaties of medicatie ziektes bestrijdt. Het maakt het perspectief op ziekte en ziek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Karin Broekhuijsen boeken
  Karin Broekhuijsen - Ode aan het hunebed

  “Het is niet zo van Drenten om trots te zijn op hun eigen landschap. Drentse bescheidenheid, u kent dat vast wel. Helemaal fout! Ik ben er apetrots op. Karin heeft me laten zien waarom.” Hein Klompmaker, Voorzitter Hunebed Highway Business Club Iedereen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Dorothee Struck boeken
  Dorothee Struck - Anticonceptie zonder hormonen

  Dr. Dorothee Struck legt in begrijpelijke taal uit hoe het vrouwelijke lichaam is opgebouwd en wat er zich bij de cyclus afspeelt. Op basis hiervan schrijft ze hoe alle hormoonvrije anticonceptiemethoden werken, van het spiraaltje via verschillende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • François Van Kerckhoven boeken
  François Van Kerckhoven - Van Expo 58… with love

  De Wereldtentoonstelling van 1958 was een fantastisch evenement en een fenomenaal toonbeeld van vooruitgang na jaren van oorlog en miserie. Miljoenen bezoekers kwamen in Brussel in vrede bij elkaar. Expo 58 was een droom én een uniek moment in onze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Kaj Alexander de Vries boeken
  Kaj Alexander de Vries - ziekte van Lyme (2019)

  Dit boek geschreven door een ervaringsdeskundige zal je helpen Lyme te herkennen, diagnosticeren en er van te genezen.Steeds meer mensen zijn chronisch ziek door de ziekte van Lyme, het merendeel van deze mensen is dit zonder het te weten. Want ze zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Wim Tigges boeken
  Wim Tigges - Hartstocht achter de horren

  Rond het jaar 1900 maakten zowel de Nederlandse letteren als de stad Den Haag ingrijpende ontwikkelingen door. De romans werden moderner, experimenteler, en vooral vrijmoediger. Deze bundel bespreekt romans van bekende Haagse auteurs als Louis Couperus en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Elco Brinkman boeken
  Elco Brinkman - Bouwen en bewaren

  Elco Brinkman bracht decennialang door op en rond het Haagse Binnenhof, ‘in het midden, op de brug tussen bestuur en politiek, tussen mensen en hun maatschappij, tussen verdienen en verdelen’. Hij groeide op in het openbaar bestuur, maar drong aan op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Bas Kast boeken
  Bas Kast - Het voedingskompas

  Bas Kast toont aan dat het nog niet te laat is: je kunt jezelf weer gezond maken door vandaag te beginnen met de juiste keuzes te maken Toen wetenschapsjournalist Bas Kast op zijn veertigste pijn op zijn borst kreeg, dacht hij: heb ik mijn gezondheid voorgoed… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Karel Vanhaesebrouck, Stef Lernous boeken
  Karel Vanhaesebrouck, Stef Lernous - Het abc van Abattoir Fermé

  Abattoir Fermé in woord en beeld. De mens is, bij Abattoir, een bange aap met krassen op zijn ziel. Met dit boek legt de compagnie zelf zijn ziel bloot. Met een abc-darium begeleiden ze je door hùn universum, waar ze al 20 jaar onvermoeibaar de geheime… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,99
 • Judith Schuyf boeken
  Judith Schuyf - Heidense heiligdommen

  Judith Schuyf gidst de lezer in ‘Heidense heiligdommen’ langs de zichtbare overblijfselen van een verloren, heidens verleden. Onze streken kenden in de pre-christelijke periode veel heilige bomen, waterbronnen, stenen, heuvels en kuilen. Ze verwezen naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Vos Marjoleine de, Justin Kroesen, Eelco Van Es boeken
  Vos Marjoleine de, Justin Kroesen, Eelco Van Es - Ode aan de oude Groninger kerken

  Bij het 50-jarig bestaan in 2019 van Stichting Oude Groninger Kerken – binnen Europa de meest prominente en professionele organisatie van religieus erfgoedbeheer – verschijnt voor het eerst een compleet overzicht van haar bezit. Marjoleine de Vos en Justin… (Harde kaft)

  Lees meer...
  69,50
 • Jaap R. Bruijn, Louwrens Hacquebord boeken
  Jaap R. Bruijn, Louwrens Hacquebord - Een zee van traan

  Er is sinds de publicatie van de driedelige Geschiedenis van de oude Nederlandse walvisvaart van de Zuid-Afrikaanse economisch historicus C. de Jong (1972, 1978 en 1979) veel verder onderzoek gedaan naar allerlei facetten van het Nederlandse walvisvangst… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Kris Van Hoofstadt boeken
  Kris Van Hoofstadt - STOP

  STOP is een 100% praktisch boek vol oefeningen, tips en trucs om het voortdurend denken te stoppen, of snel uit een beperkende emotie te stappen zoals stress (op school, op het werk, bij mensen, onderweg, tijdens bepaalde situaties, bij extreem verdriet of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,59
 • Frouwkjen van Duin boeken
  Frouwkjen van Duin - 3x3 een passend gewicht voor iedereen

  Gezond leven en afvallen worden vaak te ingewikkeld gemaakt. Dat is jammer want daardoor leggen mensen zichzelf veel te veel regeltjes op. Dit verkleint de kans op succes maar bovenal word je er niet gelukkig van. Terwijl dat toch is waar het uiteindelijk om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Jet van Swieten boeken
  Jet van Swieten - Vijftien misvattingen en andere artikelen over NAH

  Nadat haar partner in 2008 een herseninfarct kreeg, kwam de Nieuwegeinse schrijfster Jet van Swieten terecht in een ware roller coaster die haar langs de rand van de wereld bracht in een ander leven. Zonder afscheid te kunnen nemen van het leven dat zij kende,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Bert Middel boeken
  Bert Middel - Die meneer is van ons...

  In Die meneer is van ons? beschrijft en analyseert Bert Middel met ironie, relativering en (zelf)kritiek zijn rondgang langs de macht en onmacht van politiek en bestuur. Als 'een gewone jongen uit de Groningse Oosterparkbuurt, die mocht doorleren' raakte hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Inga Rossi-Schrimpf boeken
  Inga Rossi-Schrimpf - The New Berlin

  Het kosmopolitische en mythische Berlijn was de hoofdstad van de eerste Duitse democratische republiek. Tijdens het interbellum maakte de stad uiterst woelige tijden door, die werden gekenmerkt door artistiek pluralisme. Op dit kruispunt tussen het Oosten en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Julia Seiderer-Nack boeken
  Julia Seiderer-Nack - Leververvetting

  WEG MET LEVERVERVETTING! Onze energie en vitaliteit beginnen in de lever. In geen enkel ander orgaan van ons lichaam vinden er tegelijkertijd zoveel verschillende stofwisselings- en zuiveringsprocessen plaats. De voeding en levensstijl van de westerse wereld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • J.W. Ooms, B.J. van Os boeken
  J.W. Ooms, B.J. van Os - De 33 van soesterberg

  Op 19 november 2017 is het precies 75 jaar geleden dat op de vliegbasis Soesterberg 33 verzetshelden door de Duitse bezetter standrechtelijk werden geëxecuteerd en in een massagraf werden begraven. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Johan Verberckmoes boeken
  Johan Verberckmoes - Ontmoetingen in het Westen

  Al in de eerste eeuwen van onze jaartelling was de wereld een lappendeken van routes en contactzones. De druk bevaren Middellandse Zee was een uitwisselingsplek voor vele christenen en moslims. De Sahararoutes verbonden West-Afrika met het Euraziatische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50