Boeken over informatief & professioneel

 • Ben Westervoorde, Jan-Willem de Vries boeken
  Ben Westervoorde, Jan-Willem de Vries - André Hazes, De stripbiografie 1+2 VOORDEELPAKKET

  Nooit eerder was het levensverhaal van André Hazes, de grootste volkszanger die Nederland ooit heeft gekend, zo duidelijk in beeld gebracht in deze stripbiografie.Nooit eerder was het levensverhaal van André Hazes, de grootste volkszanger die Nederland ooit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Tom Dekker boeken
  Tom Dekker - SWITCH

  Hoe je een succesvolle carrièreswitch maakt en voorkomt dat je ongelukkig blijft met je werk. Nu met gratis bonuspakket t.w.v €191,- met o.a. het audioboek en een gratis ticket voor de Switch WorkshopSWITCH is een boek over het SUCCESVOL VERANDEREN VAN BAAN… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ronald Smit boeken
  Ronald Smit - Handboek Powerpoint 2019

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra’s. PowerPoint 2019 is het meest gebruikte programma om presentaties samen te stellen. Het is onderdeel van zowel Microsoft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Willem Oltmans boeken
  Willem Oltmans - Memoires 1991-B

  13 augustus 1991 Ik kon niet slapen en lag te piekeren hoe ik ooit mijn Memoires uitgegeven zou kunnen krijgen. Ik zou Freddy Heineken om financiële steun moeten vragen. Laatst kwam ik hem tegen. Ik herinner daaraan in een korte aangetekende brief waarin ik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Michel Veering boeken
  Michel Veering - Een liefde in Dresden

  Eind 1944 leert de jonge Jan Veering, die als dwangarbeider in Dresden werkt, de half-joodse Therese uit Oostenrijk kennen. Het is liefde op het eerste gezicht. Maar veel tijd is ze niet gegund: in de nacht van 13 februari 1945 breekt de hel los. Met een van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Sacha Bronwasser, Jhim Lamoree boeken
  Sacha Bronwasser, Jhim Lamoree - Trouble in Paradise

  Ter gelegenheid van de tentoonstelling ‘Trouble in Paradise’ in de Kunsthal Rotterdam van 7 februari – 26 mei, met kunstwerken uit de collectie van de privé-verzamelaar Rattan Chadha, verschijnt een prachtig boek met vele illustraties van de kunstwerken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Tom Buijtendorp boeken
  Tom Buijtendorp - Brittenburg

  Vanaf de late middeleeuwen tot eind 18e eeuw kwamen aan de kust bij Katwijk regelmatig de resten van een mysterieuze ruïne tevoorschijn die vanaf 1543 als curiosum regelmatig op Nederlandse kaarten werd afgebeeld. Volgens Romeinse bronnen moet hier een fort… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Hans Boland boeken
  Hans Boland - Van mensen die geen enge grenzen erkennen

  Bijna anderhalve eeuw na zijn dood is Dostojevski nog altijd een van de bijzonderste maar ook controversieelste schrijvers uit de geschiedenis. Zijn invloed is bepalend geweest voor het Europese literaire landschap. Dr. Hans Boland maakt korte metten met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Pieter Dhaeze, Hans Frederiks boeken
  Pieter Dhaeze, Hans Frederiks - Ontdek Lightroom Classic CC, inclusief e-update

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Ben je serieus met fotografie bezig? En schiet je regelmatig fotoseries in de RAW-indeling? Dan is er maar één programma… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Meredith MacArdle boeken
  Meredith MacArdle - Het wereldgeschiedenis-quizboek

  Vanaf de eerste keizerrijken en beschavingen – van de klassieke wereld van het Midden-Oosten en Afrika; het Parthische rijk; de eeuwenoude dynastieën in China; de stichting van Rome en de Romeinse republiek; de Peruaanse culturen; de middeleeuwen; het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Peter Paul Hattinga Verschure boeken
  Peter Paul Hattinga Verschure - Zie de stad

  Zie de stad is een kijkboek dat gaat over zien. Het schetst het beeld van het eeuwenoude Deventer in inkt en verf, in lijn en kleur, in lichte en donkere tinten. Ruim tweehonderd tekeningen en etsen portretteren de stad in al haar stemmingen en humeuren en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Ronald Wilfred Jansen boeken
  Ronald Wilfred Jansen - Amsterdam toen en nu

  Het fotoboek laat de markante plekken in de historische binnenstad van Amsterdam zien die herinneren aan het leven van Vincent van Gogh. Het is een sensatie om aan de hand van oude foto's en brieffragmenten de sporen van Vincent in Amsterdam te volgen. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  64,95
 • Armin Stein boeken
  Armin Stein - Albrecht Dürer

  Albrecht Dürer (Neurenberg, 21 mei 1471 - 6 april 1528) was een Duits kunstschilder, tekenaar, maker van houtsneden en koper-gravures, kunsttheoreticus en humanist uit de Noordelijke renaissance. De opkomst van de prentdrukkunst, die parallel loopt aan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Abel Janssens, Melissa Veth boeken
  Abel Janssens, Melissa Veth - Het communisme in Nederland, vergane glorie of springlevend?

  Als opdracht voor het vak Nederlands, niveau HAVO 3, moesten wij, Abel Janssens en Melissa Veth, een werkstuk schrijven over een zelfverzonnen onderwerp. Wij hadden gekozen voor ‘Wat is de invloed van het communisme in Nederland’. Maar alleen wat tekst op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Dirk-Jan De Kooter boeken
  Dirk-Jan De Kooter - Hoe Houwaert zijn naam verborg in het Wilhelmus

  Rondom het Wilhelmus hangt een dikke mist. De wording van dit overbekende lied is geheel in nevelen gehuld. Wie was de auteur? En wat voor leven had hij? Het vormt al eeuwenlang een raadsel. Middels een vernieuwende auteursherkenningsmethode komt nu een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marjan Brouwers boeken
  Marjan Brouwers - Van meester tot master

  220 jaar geleden, op woensdag 17 januari 1798, stond een tiental leerlingen te kleumen op de hoek van de Oude Kijk in 't Jatstraat en de Uurwerkersgang. Zij kregen die dag voor het eerst tekenles van de Vlaamse kunstschilder Gerardus de San aan de Academie van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Marina Laméris boeken
  Marina Laméris - Waar een wil is, is een omweg

  Duurzaam denken en doen volgens Bart Jan Krouwel, Herman Wijffels, Jacqueline Cramer, Sharon Dijksma en vele anderen. Energietransitie, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, duurzaamheid: je hoort niet anders meer en je kunt er niet meer omheen. Niet als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Martha Pelkman boeken
  Martha Pelkman - #Ik ben gepest

  Ben jij vroeger ook gepest en heb je daar nu nog last van? Wil jij leren hoe je ermee om moet gaan? Dan is dit het boek voor jou. Je leert hierin hoe je omgaat met die vervelende herinneringen die je in je dagelijks leven nog steeds lastigvallen op de meest… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Vanessa Everts, Pauline Van Lynden boeken
  Vanessa Everts, Pauline Van Lynden - Levend ijzer

  IJzer kleurt ons bloed en de aarde; het zit diep in ons en is overal om ons heen. Wij bewonderen mensen met een ijzeren constitutie of stalen zenuwen en bijna alles wat we doen heeft met ijzer en staal te maken. Toch lijken we nauwelijks te beseffen hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Lisa de Visscher, Jan de Zutter boeken
  Lisa de Visscher, Jan de Zutter - Statie Stuifduin

  For English see below -- In dit boek belichten de architecten van het Belgische bureau a2o hun onderzoekende en verbindende benadering van architectuur door middel van een evocatieve analyse van hun nieuwste project, crematorium Statie Stuifduin in Lommel,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Pauline van Lynden boeken
  Pauline van Lynden - Donkere Palissaden

  De houten palenrijen die op de Zeeuwse stranden het lager gelegen gebied achter de duinen en dijken al vijfhonderd jaar tegen de zee beschermen, vormen een belangrijk cultuurhistorisch erfgoed. zij getuigen van een lange geschiedenis van vallen en opstaan in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Johan Op de Beeck boeken
  Johan Op de Beeck - Van strateeg tot keizer

  Napoleon Bonaparte (1769-1821) is een van de beroemdste en belangrijkste figuren uit de wereldgeschiedenis en spreekt nog steeds tot de verbeelding. Napoleon groeide op met de idealen van de Verlichting en de Franse Revolutie. Na zijn militaire overwinningen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Floris van de Vooren boeken
  Floris van de Vooren - Opkomst en ondergang van beschavingen

  Wat bepaalt opkomst, bloei en ondergang van beschavingen? Aan de hand van een scenarioanalyse onderzoekt econoom Floris van de Vooren de factoren die de ontwikkeling van beschavingen bepalen.Als we denken aan de toekomst, zijn we vaak pessimistisch en geloven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Vincent Van Bijnen boeken
  Vincent Van Bijnen - Hekate

  De toekomst was toen. Hekate is het beklemmende verhaal van een groep tijdreizigers, die probeert het verleden zodanig te veranderen, dat de mensheid in de toekomst kan overleven. Morgans groep krijgt als opdracht mee, een einde te maken aan de gewelddadige en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,61
 • The who in Nederland

  Na bijna 50 jaar heeft de Britse band The Who een rijke geschiedenis achter de rug. Hun liveshows zijn tot op de dag van vandaag ongeëvenaard en ze werden daarom ook de beste live band ooit genoemd. Dit boek richt zich op hun bezoeken aan Nederland. Vanaf hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95