Boeken over informatief & professioneel

  • Bart van Loo boeken
    Bart van Loo - De Bourgondiërs

    Gezien bij DWDD.'Een proeve van groot meesterschap' - Frits van Oostrom 'Vol cliffhangers en aangrijpende passages. Onweerstaanbaar' - Herman Pleij De Bourgondiërs vertelt de geschiedenis van de vroege Nederlandse eenwording. Het is een wonderlijk relaas van… (Harde kaft)

    Lees meer...
    34,99
  • Ton Van der Lee boeken
    Ton Van der Lee - Lex Harding

    LEX HARDING 50 jaar media- en popcultuur Ton van der Lee Lex Harding is niet alleen een legendarische DJ bij Radio Veronica, maar ook een invloedrijk media-ondernemer. In dit boek vertelt hij voor het eerst – en voor het laatst – zijn verhaal. Het is een… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Freddie Mercury & Queen

    Dit boek vertelt Freddie’s verhaal – en dat van Queen – aan de hand van interviews en foto’s. Hoewel zijn verhaal al vele malen is verteld, blijft deze visionaire artiest toch iets raadselachtigs houden. Wat dreef Freddie Mercury? Wat bracht hem ertoe… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,99
  • Wie is de Mol? - Molboekje 2019

    Het Molboekje 2019 is een niet te missen notitieboekje waarin je al je aantekeningen en wetenswaardigheden kwijt kunt om zo ‘de Mol’ van 2019 te kunnen ontmaskeren. Ook zijn er invulschema’s te vinden die je helpen bij het ontrafelen van geheimen en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Han van Bree boeken
    Han van Bree - Het aanzien van 2018

    Han van Bree kijkt terug op het jaar 2018 In Het aanzien van 2018 geeft Han van Bree op zijn bekende en veelgeprezen manier een overzicht van twaalf maanden wereldnieuws: direct, verhelderend en met de nodige humor. Aandacht voor: aardbevingen in Groningen, de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,99
  • Jochen Krimm boeken
    Jochen Krimm - Acoustically effective façades design

    The silhouettes of the great European metropolises are characterised by a high density of high-rise facades made of glass, metal or stone. On one hand this density stands for economic power and good employment values. On the other hand, the large… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    29,95
  • Inge Bobbink boeken
    Inge Bobbink - De Landschapsarchitectuur van het Polder-boezemsysteem

    The Dutch lowlands is an artificial landscape, created as a result of the wish to regulate the water that dominated the topography in the Delta. This ‘confined’ lowland water, the polder-boezem system12, features an enormously diverse range of water… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    39,95
  • Birgit Jürgenhake boeken
    Birgit Jürgenhake - De gevel – een intermediair element tussen buiten en binnen

    This study is based on the fact that all people have a basic need for protection from other people (and animals) as well as from the elements (the exterior climate). People need a space in which they can withdraw from the rest of the world. The two states,… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    49,95
  • Ann Boel boeken
    Ann Boel - Van mythische Heksenbal tot betoverende Kerstbal

    Antieke mondgeblazen, gespiegelde ballen werken op de verbeelding van elkeen. Ze schitteren dat het een lieve lust is en hun kleuren zijn betoverend. De enen zien er magische ballen in, de anderen betoverende kerstballen. Vaak worden ze “heksenballen”… (Harde kaft)

    Lees meer...
    34,95
  • Wim de Groot boeken
    Wim de Groot - ExpertHandboek Business Intelligence

    Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra’s. Als bedrijf kunt u succesvoller zaken doen door principes van Business Intelligence (BI) te gebruiken. Een krachtig… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    49,99
  • M. de Baar, C.M. Lenarduzzi, G. Verhoeven boeken
    M. de Baar, C.M. Lenarduzzi, G. Verhoeven - Jaarboek De Zeventiende Eeuw 2018

    Lees vooral niet verder! De inhoud van het themadossier is immers strikt geheim! Met een nummer over secreten in de kunst, heimelijke diplomatie en stiekeme politiek in de zeventiende eeuw exploreert dit Jaarboek de schimmige achterkamertjes van de Gouden Eeuw… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Godfried-Willem Raes boeken
    Godfried-Willem Raes - Logos@50

    Logos@50 biedt een authentieke kijk op de geschiedenis van experimentele avant-gardemuziek in Vlaanderen vanuit zijn belangrijkste productiecentrum Stichting Logos en bij monde van oprichter en bezieler Godfried-Willem Raes. In een bijzondere combinatie van… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Bronnen voor de geschiedenis der dagvaarten van de Staten van Zeeland 1318 - 1572

    Band 1: Inleiding, lijsten en teksten 1318-1478Het bestuur van het gewest Zeeland werd in de late middeleeuwen en in de zestiende eeuw voornamelijk gedragen door de vergaderingen van de Staten. In dit orgaan overlegden afgevaardigden van de geestelijkheid, de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    120,00
  • Bronnen voor de geschiedenis der dagvaarten van de Staten van Zeeland 1318 - 1572

    Band 2: Teksten 1479-1536Het bestuur van het gewest Zeeland werd in de late middeleeuwen en in de zestiende eeuw voornamelijk gedragen door de vergaderingen van de Staten. In dit orgaan overlegden afgevaardigden van de geestelijkheid, de adel en de steden met… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    39,95
  • Bronnen voor de geschiedenis der dagvaarten van de Staten van Zeeland 1318 - 1572

    Band 2: Teksten 1479-1536Het bestuur van het gewest Zeeland werd in de late middeleeuwen en in de zestiende eeuw voornamelijk gedragen door de vergaderingen van de Staten. In dit orgaan overlegden afgevaardigden van de geestelijkheid, de adel en de steden met… (Harde kaft)

    Lees meer...
    120,00
  • Bronnen voor de geschiedenis der dagvaarten van de Staten van Zeeland 1318 - 1572

    Band 3: Teksten 1536-1572 en indicesHet bestuur van het gewest Zeeland werd in de late middeleeuwen en in de zestiende eeuw voornamelijk gedragen door de vergaderingen van de Staten. In dit orgaan overlegden afgevaardigden van de geestelijkheid, de adel en de… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    39,95
  • Bronnen voor de geschiedenis der dagvaarten van de Staten van Zeeland 1318 - 1572

    Band 3: Teksten 1536-1572 en indicesHet bestuur van het gewest Zeeland werd in de late middeleeuwen en in de zestiende eeuw voornamelijk gedragen door de vergaderingen van de Staten. In dit orgaan overlegden afgevaardigden van de geestelijkheid, de adel en de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    120,00
  • Karen De Vries boeken
    Karen De Vries - Metaaltijden 5

    Deze bundel vormt de neerslag van het eerste lustrum van de Nederlandse Metaaltijdendag op 6 en 7 oktober 2017 in Oss. Het lustrum had als thema 'Graven en grafheuvels' en bestond uit anderhalve dag lezingen, gevolgd door een excursie naar de bekende… (Harde kaft)

    Lees meer...
    75,00
  • marcellus boeken
    marcellus - Dierbare herinneringen

    Vijftig herinneringen van vijftig herinneringen.Fotograaf marcellus maakte een bundeling van portretten van mensen op hoge leeftijd na hen gevraagd te hebben wat hun mooiste herinneringen zijn. Ook deze verhalen zijn in dit boekje opgenomen. Een gedeeld en te… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Jeroen van den Eijnde, Hans Ansems boeken
    Jeroen van den Eijnde, Hans Ansems - De vijf pijlers van design

    Hoe verschillend ontwerpers ook zijn, basiskennis van de vijf belangrijkste thematische pijlers waarop elk product is gebouwd, is onmisbaar: materiaal, constructie, functie, betekenis en markt. Kennis van deze pijlers helpt de ontwerper bij het kritisch… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    35,50
  • Bart Van der Lugt boeken
    Bart Van der Lugt - zo'n áárdige man

    Duco Anton Schreuder werd op 11 januari 1931 geboren in Rotterdam. Hij maakte in Breda de tweede wereldoorlog mee, en verhuisde in 1949 naar Delft om te gaan studeren aan de Technische Hogeschool. Als dienstplichtig eerste luitenant bij de Koninklijke… (Harde kaft)

    Lees meer...
    34,99
  • Frank Oosterboer, Marcel Reijmerink, Perry Pierik boeken
    Frank Oosterboer, Marcel Reijmerink, Perry Pierik - Koude Oorlog

    Konden troepen van het Warschaupact in zeven dagen doorstoten naar de Rijn, al dan niet met de massale inzet van kernwapens? Wat betekende zo’n aanval voor de Nederlandse infanterie die permanent in West-Duitsland was gelegerd, dicht in de buurt van het… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      9,95
  • Henk Feikema boeken
    Henk Feikema - Archeologie ondergraaft geschiedenis

    In het volste vertrouwen laten we ons over het verleden informeren door historici. We twijfelen geen moment aan hun deskundigheid. Hoewel historici zich gesteund weten door archeologen die hun visie op het verleden bevestigen, is dit geen garantie dat zij… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    12,95
  • Johanna Karssen-Schüürmann, Marianne van Lidth de Jeude boeken
    Johanna Karssen-Schüürmann, Marianne van Lidth de Jeude - John Bergmans (1892-1980)

    John Bergmans ontwikkelde zichzelf als plantenkenner en werkte als kweker, als auteur over de plantenwereld en als tuin- en parkontwerper. In Noord-Brabant en Limburg voorzag hij de industriële en burgerlijke elite, bedrijven en gemeenten van tuinen, parken… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    39,00
  • Jozef De Vliegher boeken
    Jozef De Vliegher - De Chronologie II

    Dit boek is ingedeeld in tijd, van miljarden en miljoenen jaren geleden tot onze jaartelling. Slechts in een beperkt aantal gevallen moeten we het doen met slechts één datering, maar meestal kunnen we ons baseren op twee of meer tijdsaanduidingen.… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    18,95