Boeken over informatief & professioneel

 • Frank Krake boeken
  Frank Krake - De laatste getuige

  Wim Alosery (1923) zwerft als kleine jongen door de straten van Kattenburg in Amsterdam om uit de handen van zijn drinkende stiefvader te blijven. Daar leert hij te overleven en ontwikkelt hij eigenschappen die tien jaar later zijn leven zullen redden. Liggend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Maaike de Vries boeken
  Maaike de Vries - Hoe word ik een supervetverbrander

  In Hoe word ik een Supervetverbrander lees je hoe je voor altijd (nóg) slanker, fitter en strakker wordt. Binnen een maand. Niet met het zoveelste dieet, maar door je lijf te leren haar lichaamseigen vetten aan te spreken. Maaike de Vries vertelt je hoe je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Marcel Langedijk boeken
  Marcel Langedijk - Gordon

  Hij verkocht miljoenen platen, stond in bomvolle theaters, sporthallen en arena's, en maakt al jarenlang de best bekeken en meest spraakmakende tv-programma's van Nederland: Gordon Heuckeroth.Van zijn roerige jeugd in Amsterdam-Noord tot aan de glamourvilla's… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tom Barten boeken
  Tom Barten - Personal Body Plan - the fat burning guide

  'Toms aanpak is zo simpel en nuchter dat het revolutionair is.' – John Heitinga Zet nu de stap naar de beste versie van jezelf! Vanuit een persoonlijke drijfveer bedacht Tom Barten op zijn zolderkamer Personal Body Plan. Een decennium later is dit plan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Marieke Kuipers boeken
  Marieke Kuipers - Van Nellefabriek Rotterdam

  De iconische Van Nellefabriek is onlosmakelijk verbonden met de dynamische wereldhaven van Rotterdam. Dit modernistische meesterwerk langs de Schie is oorspronkelijk gebouwd voor de verwerking en verpakking van koffie, thee en tabak. De lichtreclame op het dak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Marleen Teunis boeken
  Marleen Teunis - Ziek zijn, maak er werk van

  Ziek zijn, maak er werk van De bedrijfsgezondheidszorg ligt onder vuur; vanuit verschillende hoeken: politiek, vakbond en maatschappij, zijn er geluiden dat het anders moet. Ondertussen hebben werkgevers en werknemers behoefte aan een aanpak die medewerkers… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • R. Bisschop boeken
  R. Bisschop - Puriteinen over geloof, gebod en gebed

  Het puritanisme – van oorsprong een kerkelijke en geestelijke reformatiebeweging binnen de Anglicaanse Kerk – kreeg tussen 1640 en 1660 een uitgesproken politiek gezicht. Tussen 1640 en 1653 nodigde het parlement regelmatig puriteinse voorgangers uit om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Martine Ferment, Cris Donze boeken
  Martine Ferment, Cris Donze - Top research in customer interaction management Menselijke service in een digitale wereld

  Het onderzoek is ontworpen om als referentiepunt te dienen voor aspecten die van invloed zijn op customer service en klantinteractie. Het rapport bevat kengetallen gebaseerd op gegevens van grote en kleine contact centers, uit allerlei sectoren en regio's. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Geert Jan Olsder boeken
  Geert Jan Olsder - Mijn rondzwervingen door een toegepast wiskundig heuvellandschap

  Dit boek is een bewerkte versie van mijn uittreerede, uitgesproken op 14 november 2008. Deze bewerking betreft uitgebreidere toelichtingen, toevoegingen van extra voorbeelden en dergelijke. Sinds november 2008 hebben uiteraard nieuwe ontwikkelingen plaats… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jeroen Hermkens, Han van Ruler boeken
  Jeroen Hermkens, Han van Ruler - In de voetsporen van Erasmus

  Toen Jeroen Hermkens van het Erasmus Huis in Jakarta de opdracht kreeg een muurschildering te maken voor het trappenhuis, besloot hij te rade te gaan bij Erasmuskenner Han van Ruler. Tezamen kozen ze ervoor om die steden af te beelden die in het leven van onze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Bas van der Ven boeken
  Bas van der Ven - Bestiaantjes

  Na de succesvolle presentatie van "Bastiaantjes" op Valentijnsdag 2017, viel het de pers op, dat vooral de humor centraal staat in dit jubileumboekje. De rake aforismen schetsen daarbij in enkele woorden een herkenbare situatie, die in de meeste gevallen voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • P. de Zeeuw JGzn boeken
  P. de Zeeuw JGzn - Willem de Zwijger

  Toen keizer Karel V liet weten dat Willem, de oudste zoon van graaf Willem van Nassau, de bezittingen van René van Chalon had geërfd, gaf dat veel onrust op de Dillenburg. Willem werd prins van Oranje en kreeg rijke bezittingen in de Nederlanden. Hiervoor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • HistoriANT 5-2017

  Veel is er de laatste jaren te doen rond de heraanleg van de leien en de vernieuwing van het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten van Antwerpen. In dit kader wordt in een eerste artikel aandacht geschonken aan de opgravingen van belangrijke onderdelen van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,00
 • Petra van Langen boeken
  Petra van Langen - Verheffing en solidariteit. Een eeuw Katholieke Dirigenten en Organisten Vereniging 1917-2017

  De eerste vakvereniging voor katholieke musici was klein en voor een specifieke doelgroep, maar slaagde erin om in de woelige twintigste en eenentwintigste eeuw staande te blijven. In deze cultuurhistorische studie wordt de geschiedenis van de Katholieke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Ronald Wilfred Jansen boeken
  Ronald Wilfred Jansen - Natuurlijk Drenthe

  "Ik ben in een prachtig land"; deze woorden schreef Vincent van Gogh in 1883 aan zijn broer Theo, naar aanleiding van zijn verblijf in Drenthe. Ook nu nog is Drenthe een prachtig land, met haar eigen flora, fauna en landschap. In dit fotoboek geeft Ronald… (Harde kaft)

  Lees meer...
  74,95
 • Michel Draguet boeken
  Michel Draguet - Magritte, Broodthaers en de hedendaagse kunst

  50 jaar na zijn overlijden, boeit René Magritte nog steeds. Hij brengt onze zekerheden voortdurend aan het wankelen. Magrittes mysterieus en uitdagend werk blijft de generaties na hem beïnvloeden, van pop art en conceptuele kunst tot de meest hedendaagse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,00
 • Gert E. Schuitemaker boeken
  Gert E. Schuitemaker - Fastfood voor bavianen

  Hoe kan het dat een arts medicijnen voorschrijft zonder eerst naar de voeding te kijken? Dit vraagt Gert Schuitemaker, na meer dan dertig jaar hiermee bezig te zijn, zich nog steeds af. In dit boek vindt u van hem 41 columns, die gezamenlijk een goede… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,80
 • John Visser boeken
  John Visser - Digi-rust

  Dit boek is vooral geschreven voor mensen boven de 25 die efficiënter met alle digitale impulsen om willen gaan. Natuurlijk wil je niet leven zonder je smartphone, tablet en sociale media! Echter, het gebruik ervan kan zoveel effectiever. Daar zijn al talloze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jan Middelkamp boeken
  Jan Middelkamp - Coaching van trainingsgedrag in fitness en sport

  Er is de laatste decennia een grote hoeveelheid onderzoek gepubliceerd waaruit blijkt dat training (exercise) een positief effect heeft op legio gezondheidsfactoren. Er wordt geconcludeerd dat exercise is medicine oftewel training is een medicijn voor de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,50
 • Negentiende-eeuwse kunst

  Een zeer handzaam formaat met aandacht voor het leven en werk van een aantalberoemde schilders en de bekendste kunstrichtingen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Hein Heijnen, Merik van der Torren boeken
  Hein Heijnen, Merik van der Torren - Toverdrankjes voor geluk

  ToVErDrANkjEs Voor GELUk. Deze bundel bevat 20 duetten, een samenspel van Hein Heijnen en Merik van der Torren. Elk duet bestaat uit een verhaal gevolgd door een passend gedicht. De sfeer is meestal opgewekt-weemoedig. In de meeste verhalen speelt de troost… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jos Buurlage boeken
  Jos Buurlage - Mulisch met tulband

  In zijn romans, verhalen, poëzie en toneel verwerkte Harry Mulisch veel materiaal uit de orfische traditie, gegrondvest door de mythische zanger Orpheus. De middeleeuwse alchimisten, ook actief binnen deze traditie, beschouwde hij als geestverwanten. Hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Joris Janssen boeken
  Joris Janssen - Exoplaneten

  Het heelal wemelt van de meest vreemde planeten. Sommige zijn compleet bedekt met water, andere bestaan voor een groot gedeelte uit diamant en weer andere lijken als twee druppels water op de aarde. Nieuwe ontdekkingen van tot de verbeelding sprekende werelden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Elise Nijmegen boeken
  Elise Nijmegen - Nederland, ons land! Deel 2

  Dit boek gaat over ons Nederland! Net zoals in deel 1 van Nederland, ons land!, beschrijf ik ook in dit boek met een kritische noot de bizarre situatie die is ontstaan in ons Nederland door wanbeleid dat gevoerd is en nog gevoerd wordt door het eurofiele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Louis Sicking boeken
  Louis Sicking - Licht op het oudste scheepsmodel

  In de collectie van Het Scheepvaartmuseum bevindt zich een scheepsmodel dat bekend staat als het oudste, complete Nederlandse scheepsmodel. Historicus Louis Sicking deed in opdracht van het museum onderzoek naar dit buitengewone object. In deze publicatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95