Boeken over informatief & professioneel

 • Ben Rhodes boeken
  Ben Rhodes - Mijn jaren met Obama

  Ben Rhodes was een buitenbeentje in het politieke en diplomatieke universum van Washington D.C. toen hij zich in 2007 meldde bij de campagne van Barack Obama. Rhodes ging in de jaren daarna van campagnemedewerker naar speechschrijver, om uiteindelijk Obama’s… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Frank Krake boeken
  Frank Krake - De laatste getuige

  Wim Alosery (1923) zwerft als kleine jongen door de straten van Kattenburg in Amsterdam om uit de handen van zijn drinkende stiefvader te blijven. Daar leert hij te overleven en ontwikkelt hij eigenschappen die tien jaar later zijn leven zullen redden. Liggend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marieke Kuipers boeken
  Marieke Kuipers - Van Nellefabriek Rotterdam

  De iconische Van Nellefabriek is onlosmakelijk verbonden met de dynamische wereldhaven van Rotterdam. Dit modernistische meesterwerk langs de Schie is oorspronkelijk gebouwd voor de verwerking en verpakking van koffie, thee en tabak. De lichtreclame op het dak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • R. Bisschop boeken
  R. Bisschop - Puriteinen over geloof, gebod en gebed

  Het puritanisme – van oorsprong een kerkelijke en geestelijke reformatiebeweging binnen de Anglicaanse Kerk – kreeg tussen 1640 en 1660 een uitgesproken politiek gezicht. Tussen 1640 en 1653 nodigde het parlement regelmatig puriteinse voorgangers uit om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Geert Jan Olsder boeken
  Geert Jan Olsder - Mijn rondzwervingen door een toegepast wiskundig heuvellandschap

  Dit boek is een bewerkte versie van mijn uittreerede, uitgesproken op 14 november 2008. Deze bewerking betreft uitgebreidere toelichtingen, toevoegingen van extra voorbeelden en dergelijke. Sinds november 2008 hebben uiteraard nieuwe ontwikkelingen plaats… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jeroen Hermkens, Han van Ruler boeken
  Jeroen Hermkens, Han van Ruler - In de voetsporen van Erasmus

  Toen Jeroen Hermkens van het Erasmus Huis in Jakarta de opdracht kreeg een muurschildering te maken voor het trappenhuis, besloot hij te rade te gaan bij Erasmuskenner Han van Ruler. Tezamen kozen ze ervoor om die steden af te beelden die in het leven van onze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Bas van der Ven boeken
  Bas van der Ven - Bestiaantjes

  Na de succesvolle presentatie van "Bastiaantjes" op Valentijnsdag 2017, viel het de pers op, dat vooral de humor centraal staat in dit jubileumboekje. De rake aforismen schetsen daarbij in enkele woorden een herkenbare situatie, die in de meeste gevallen voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • P. de Zeeuw JGzn boeken
  P. de Zeeuw JGzn - Willem de Zwijger

  Toen keizer Karel V liet weten dat Willem, de oudste zoon van graaf Willem van Nassau, de bezittingen van René van Chalon had geërfd, gaf dat veel onrust op de Dillenburg. Willem werd prins van Oranje en kreeg rijke bezittingen in de Nederlanden. Hiervoor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • HistoriANT 5-2017

  Veel is er de laatste jaren te doen rond de heraanleg van de leien en de vernieuwing van het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten van Antwerpen. In dit kader wordt in een eerste artikel aandacht geschonken aan de opgravingen van belangrijke onderdelen van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,00
 • Ronald Wilfred Jansen boeken
  Ronald Wilfred Jansen - Natuurlijk Drenthe

  "Ik ben in een prachtig land"; deze woorden schreef Vincent van Gogh in 1883 aan zijn broer Theo, naar aanleiding van zijn verblijf in Drenthe. Ook nu nog is Drenthe een prachtig land, met haar eigen flora, fauna en landschap. In dit fotoboek geeft Ronald… (Harde kaft)

  Lees meer...
  74,95
 • Gert E. Schuitemaker boeken
  Gert E. Schuitemaker - Fastfood voor bavianen

  Hoe kan het dat een arts medicijnen voorschrijft zonder eerst naar de voeding te kijken? Dit vraagt Gert Schuitemaker, na meer dan dertig jaar hiermee bezig te zijn, zich nog steeds af. In dit boek vindt u van hem 41 columns, die gezamenlijk een goede… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,80
 • John Visser boeken
  John Visser - Digi-rust

  Dit boek is vooral geschreven voor mensen boven de 25 die efficiënter met alle digitale impulsen om willen gaan. Natuurlijk wil je niet leven zonder je smartphone, tablet en sociale media! Echter, het gebruik ervan kan zoveel effectiever. Daar zijn al talloze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Hein Heijnen, Merik van der Torren boeken
  Hein Heijnen, Merik van der Torren - Toverdrankjes voor geluk

  ToVErDrANkjEs Voor GELUk. Deze bundel bevat 20 duetten, een samenspel van Hein Heijnen en Merik van der Torren. Elk duet bestaat uit een verhaal gevolgd door een passend gedicht. De sfeer is meestal opgewekt-weemoedig. In de meeste verhalen speelt de troost… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jos Buurlage boeken
  Jos Buurlage - Mulisch met tulband

  In zijn romans, verhalen, poëzie en toneel verwerkte Harry Mulisch veel materiaal uit de orfische traditie, gegrondvest door de mythische zanger Orpheus. De middeleeuwse alchimisten, ook actief binnen deze traditie, beschouwde hij als geestverwanten. Hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Joris Janssen boeken
  Joris Janssen - Exoplaneten

  Het heelal wemelt van de meest vreemde planeten. Sommige zijn compleet bedekt met water, andere bestaan voor een groot gedeelte uit diamant en weer andere lijken als twee druppels water op de aarde. Nieuwe ontdekkingen van tot de verbeelding sprekende werelden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Louis Sicking boeken
  Louis Sicking - Licht op het oudste scheepsmodel

  In de collectie van Het Scheepvaartmuseum bevindt zich een scheepsmodel dat bekend staat als het oudste, complete Nederlandse scheepsmodel. Historicus Louis Sicking deed in opdracht van het museum onderzoek naar dit buitengewone object. In deze publicatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Dermatica op Recept

  Dermatica op Recept is het standaard naslagwerk bij het voorschrijven en beoordelen van dermatologische receptuur en het zoeken naar alternatieven. Het beschrijft zowel de toepassing van basispreparaten als werkzame stoffen en hulpstoffen.Dit naslagwerk helpt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Vilis Inde, Alistair Rider, Cees de Boer boeken
  Vilis Inde, Alistair Rider, Cees de Boer - Cecilia Vissers. Flatness in Space

  Cecilia Vissers maakt deel uit van de beweging New Minimalism. Hoewel haar werk geïnspireerd is door kunstenaars als Donald Judd, gaat zij veel verder dan zijn formele thema's. De industriële perfectie van Vissers staat duidelijk op gelijke hoogte als die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Maki boeken
  Maki - Tees

  TEES shows the work of 80 of the most creative t-shirt designers around the world. Designs are included from t-shirt studios that exclusively make t-shirts and from established designers who also produce t-shirts as a sideline. Contact details for purchases… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,00
 • Ineke Haisma boeken
  Ineke Haisma - NoCx

  NoCx zijn alle stoffen die niet in ons lichaam thuis horen en daardoor bijdragen aan gezondheidsproblemen. Als je niet weet wat NoCx zijn en wat ze doen, herken je ze niet bij het boodschappen doen in de supermarkt en kun je ze niet voorkomen. We eten ons ziek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Guikje Roethof boeken
  Guikje Roethof - Gordon Bennett!

  'Gordon Bennett!' roepen de Engelsen wanneer zij een vloek willen vermijden. Zo leeft de Amerikaanse krantenmagnaat James Gordon Bennett voort in een hoekje van het collectieve geheugen. Zijn naam staat voor verwondering en voor uitzinnig gedrag. De steenrijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Stan Roestenberg, Arnaud Bom boeken
  Stan Roestenberg, Arnaud Bom - Complex? ja, leuk!

  De verbouwing van het Centraal Station in Rotterdam, de Noord/Zuidlijn, een nieuw gemeentehuis van een grote stad... Complexe projecten hebben geen al te beste reputatie: ze staan vooral bekend om forse budgetoverschrijdingen en vertragingen. Gelukkig kan het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Tamara Ingels boeken
  Tamara Ingels - Memento Mori

  MEMENTO MORI. GEDENK TE STERVEN. Een praktisch inspiratieboek voor gidsen, leerkrachten en iedereen die begraafplaatsen door heel andere ogen wil leren zien. Begraafplaatsen zijn bijzondere plekken die ons naar de essentie van het leven brengen. Ze doen ons… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • F.L. Martens boeken
  F.L. Martens - Participatiewet. Tekstuitgave januari 2018

  Deze uitgave is bedoeld voor gemeenteambtenaren en iedereen die te maken heeft met verlening van bijstand, werkloosheid en ondersteuning bij arbeidsinschakeling. In deze tekstuitgave treft u de geheel nieuwe tekst aan van de Participatiewet en de volgende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  59,00
 • Paul van den Ouweland boeken
  Paul van den Ouweland - Getallen bepalen uw leven

  In deze cursus wordt aangetoond hoe je, uitsluitend met de geboortedatum als uitgangspunt, je karakter en capaciteiten kan ontleden, welke tendenzen thans je leven bepalen en hoe de toekomst zal evolueren. Moeilijk? Er is niet de minste voorkennis van Tarot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00