Ilse van den Heuvel, Colette Montens-Nijs - Handel geweldloos

9 aanraders


Leerkrachten moeten geregeld hun energie steken in het balanceren tussen groepsdynamiek en het omgaan met leerlingen die probleemgedrag laten zien. En hoe kun je hiermee een bijdrage leveren aan het verbeteren van het pedagogisch klimaat op school? Door te werken vanuit de Nieuwe Autoriteit stel je grenzen op een kalme, vastberaden, geweldloze manier. Niet vanuit macht, maar vanuit verbinding. Deze TIBtool biedt handvatten voor de houding van de leerkracht en geeft je als IB’er tools hoe je haar als co-regulator kunt ondersteunen. Zo help je ‘het ijzer te smeden als het koud is’.

Colette Montens werkt 19 jaar binnen de specialistische jeugdzorg. Daarnaast geeft ze de training Nieuwe Autoriteit en Geweldloos Verzet. Tevens is zij HBO docent Social Work.

Ilse van den Heuvel heeft 20 jaar ervaring binnen de specialistische jeugdzorg. Ze is zelfstandig ondernemer en geeft de training Nieuwe Autoriteit en Geweldloos Verzet binnen (bijzonder) basisonderwijs en voortgezet onderwijs.


Het boek handel geweldloos van Ilse van den Heuvel, Colette Montens-Nijs is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 23,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Ilse van den Heuvel, Colette Montens-Nijs boeken - Handel geweldloos
ISBN 9789463171526
VERSCHENEN 31-05-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Instondo
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
23,50
Bestel