Ilona de Lange e.a. - Deadline

In deze verhalen hangt de hoofdpersoon of iemand uit diens omgeving iets boven het hoofd. De hoofdpersoon heeft nog exact één etmaal om het noodlot af te wenden. Een duidelijke deadline die wellicht een zowel letterlijke als figuurlijke betekenis krijgt. Vierentwintig uur om jezelf of een dierbare uit de levensgrote problemen te helpen en de klok tikt genadeloos door.

Die deadline stond centraal in de jaarlijkse verhalenwedstrijd van uitgeverij LetterRijn en het was de bedoeling om er een spannend verhaal over te schrijven.

Deadline bevat 21 verhalen van de volgende Vlaamse en Nederlandse schrijvers: Ilona de Lange, Iane Myre, Carolien Cramer, Karel Bedert, Jaap Boekestein, Michiel van den Berg, Eric van Berkel, Franziska Weissenbacher, Karin Hazendonk, Alain De Lannoy, Liz Ouwens, Karin Bisschops, Lucy Neetens, Tamara Haagmans, Gea van Beuningen, Rik Raven, Debby Willems, Klaartje Gras, Marieke Jongejan, Melissa Skaye en Miriam Joosse.


Het boek deadline van Ilona de Lange e.a. is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Recensies & Video’s over "Deadline"

Ilona de Lange e.a. boeken - Deadline
ISBN 9789491875748
PAGINA’S 250
VERSCHENEN 09-11-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER LetterRijn
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,00
Bestel