Iebele Abel - Prediker in een adem. Een hedendaagse kijk op het wijsheidsboek Prediker.

Een hedendaagse kijk op het oudtestamentische wijsheidsboek


Prediker in een adem is een vrije en diepzinnige vertolking van misschien wel het bekendste wijsheidsboek uit de westerse geschiedenis. Het is losjes en makkelijk leesbaar geschreven, wars van dogmatiek en met een scherp oog voor de enorme diversiteit aan spirituele belevingswerelden van vandaag de dag.

?ebele Abel toont zich in deze uitgave door en door vertrouwd met de nuchtere wijsheid van Prediker, de geestelijk leraar van ruim 2000 jaar geleden die nog steeds volop tot de verbeelding spreekt. Zijn originele denkwijze wordt in korte teksten op een sprekende manier uiteengezet, ook voor mensen die niet vertrouwd zijn met spirituele of religieuze teksten. Een boek waar iedereen in iedere levensfase volop inspiratie uit kan putten.

Denken over leven, dood en werken. Wie doet het niet? Iebele Abel schreef met dit boek een indrukwekkende verzameling korte teksten waar veel mensen zich in zullen herkennen. In de lange traditie van de wijsheidsliteratuur schakelt hij moeiteloos tussen bittere levenslessen en alledaagse beslommeringen en intimiteiten. Met dit boek is een rigoureus en toegankelijk stuk literatuur afgeleverd waarmee religieuze gevoelens opnieuw - en op een volkomen nieuwe manier - op de kaart worden gezet.


Het boek prediker in een adem. een hedendaagse kijk op het wijsheidsboek prediker. van Iebele Abel is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 20,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Iebele Abel boeken - Prediker in een adem. Een hedendaagse kijk op het wijsheidsboek Prediker.
ISBN 9789080894006
PAGINA’S 252
VERSCHENEN 23-06-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Het Hogeland
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
20,00
Bestel

Andere boeken van Iebele Abel