Iebele Abel - Prediker in een adem

Een hedendaagse kijk op het oudtestamentische wijsheidsboek


Deze nieuwe vertolking van het boek Prediker is een prachtige verzameling korte teksten die stuk voor stuk je hart raken. Een mooi geschenk voor bijzondere gelegenheden, geschikt voor elke levensfase.

Prediker in een adem is een vrije en diepzinnige vertolking van misschien wel het bekendste wijsheidsboek uit de westerse geschiedenis. Het is losjes en makkelijk leesbaar geschreven, wars van dogmatiek en met een scherp oog voor de enorme diversiteit aan spirituele belevingswerelden van vandaag de dag.

?ebele Abel toont zich in deze uitgave door en door vertrouwd met de nuchtere wijsheid van Prediker, de geestelijk leraar van ruim 2000 jaar geleden die nog steeds volop tot de verbeelding spreekt. Zijn originele denkwijze wordt in korte teksten op een sprekende manier uiteengezet, ook voor mensen die niet vertrouwd zijn met spirituele of religieuze teksten. Een boek waar iedereen in iedere levensfase volop inspiratie uit kan putten.

Denken over leven, dood en werken. Wie doet het niet? Iebele Abel schreef met dit boek een indrukwekkende verzameling korte teksten waar veel mensen zich in zullen herkennen. In de lange traditie van de wijsheidsliteratuur schakelt hij moeiteloos tussen bittere levenslessen en alledaagse beslommeringen en intimiteiten. Met dit boek is een rigoureus en toegankelijk stuk literatuur afgeleverd waarmee religieuze gevoelens opnieuw - en op een volkomen nieuwe manier - op de kaart worden gezet.


Het boek prediker in een adem van Iebele Abel is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 20,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Iebele Abel boeken - Prediker in een adem
ISBN 9789080894006
PAGINA’S 252
VERSCHENEN 23-06-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Het Hogeland
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
20,00
Bestel

Andere boeken van Iebele Abel

 • Iebele Abel - Manifestaties van bewustzijn
  Iebele Abel - Manifestaties van bewustzijn

  In gesprek met toonaangevende wetenschappers en denkers geeft kunstenaar Iebele Abel misschien wel een van de meest vooruitstrevende visies op kunst, wetenschap en spiritualiteit van deze tijd.De Nederlandse kunstenaar Iebele Abel brengt de complexe wereld van het menselijk…

  Lees meer...
  34,95
 • Iebele Abel - Body in Resonance
  Iebele Abel - Body in Resonance

  Body in resonance helpt je om snel en effectief energie op te doen, doordat het elektromagnetische veld om je lichaam wordt hersteld. Dit veld ? dat wordt opgewekt door de elektrische activiteiten van het lichaam ? is bij veel mensen beschadigd door langdurig contact met…

  Lees meer...
  14,90