Ichiro Okumura - Verzinken in god

Zenmeditatie en christelijk gebed


Heb je hier het zoveelste boek over bidden in handen? Ja, maar dan toch anders van inhoud en stijl. Om te beginnen: de schrijver werd in 1923 in Japan geboren. In zijn jeugd was hij overtuigd boeddhist en bestreed hij het christendom. Tijdens zijn universitaire studies overviel hem een bijzondere ervaring waardoor hij zich liet dopen. Hij trad in de Karmelorde in. Na enkele jaren werd hij in Rome raadgever voor de interreligieuze dialoog.

De wijze waarop hij over het bidden schrijft is dan ook origineel: vanuit zijn intensieve zenoefeningen werpt hij nieuw licht op het gebed van de christen. Deze bladzijden zijn een gezonde en verrijkende dialoog tussen Oost en West. Hier worden vooroordelen uit de weg geruimd. De eenvoud en verhaaltrant van deze bladzijden zijn verfrissend. En toch is het een boekje dat de weg toont naar mystiek bidden.


Het boek verzinken in god van Ichiro Okumura is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Ichiro Okumura boeken - Verzinken in god
ISBN 9789492434005
PAGINA’S 96
VERSCHENEN 12-06-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Carmelitana Vzw, Uitgeverij
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,95
Bestel