Hugo Borst, Matthijs van Nieuwkerk, Henk Spaan, Zeger van Herwaarden, Frank van Kolfschooten - Hard gras 114 - juni 2017

Speciaal Spanje nummer


Hard Gras 114 Spanje-special

Met bijdragen van o.a. Marcel van Roosmalen, Edwin Winkels en Carolina Trujillo

De zomer vangt aan: de zon bestuift het Spaanse land.

Messi is terug in Argentinië, Neymar in Brazilië, Luis Suárez drinkt maté in Uruguay, Toni Kroos een groot glas ijskoud bier in Mecklenburg- Voor-Pommeren, Luka Modric eet in Zadar, Kroatië, de buren van zijn moeder en Ronaldo heeft een heel groot privé cruiseschip afgehuurd om zich daar midden op de oceaan in alle eenzaamheid dag in dag uit af te beulen in de sportschool.

Intussen beschouwen wij het Spaanse voetbal. Jimmy Burns, voorzitter van de British Spanish Society, geeft een

overzicht van de invloed van het rooms-katholicisme op het voetbal in La Liga.

Ook wij hebben een Spanje-expert, Sierd de Vos, bijgenaamd El Sierd. Hij onthult aan Marcel van Roosmalen zijn voorkeur voor Frankrijk.

Carolina Trujillo onderzocht de wortels van het Spaanse woord voor voetbal.

Marcela Mora y Araujo, een oude bekende in Hard gras, schrijft over de nu al legendarische trainer Jorge Sampaoli die nog niet zo lang geleden wel degelijk een telefoontje kreeg van Louis van Gaal over zijn eventuele beschikbaarheid voor het Nederlands elftal. Dat werd uiteindelijk Dick Advocaat. Tel uit je winst.

Henk Spaan, Matthijs van Nieuwkerk, Hugo Borst


Het boek hard gras 114 - juni 2017 van Hugo Borst, Matthijs van Nieuwkerk, Henk Spaan, Zeger van Herwaarden, Frank van Kolfschooten is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 9,95 excl. verzendkosten.


Hugo Borst, Matthijs van Nieuwkerk, Henk Spaan, Zeger van Herwaarden, Frank van Kolfschooten boeken - Hard gras 114 - juni 2017
ISBN 9789026338816
VERSCHENEN 07-06-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Ambo|Anthos
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
  9,95
Bestel

Andere boeken van Hugo Borst, Matthijs van Nieuwkerk, Henk Spaan, Zeger van Herwaarden, Frank van Kolfschooten