Hobbyboeken

 • Vivien Jackson, Christa Paige, Alison Richardson, Grace D'Otare boeken
  E-book
  Vivien Jackson, Christa Paige, Alison Richardson, Grace D'Otare - 5 Tinten verder historisch 5 - een trio (3-in-1)

  KORTE VERHALEN Pikante bekentenissen, verboden aanrakingen, schandalige liaisons... In de drie nieuwe verhalen in onze reeks 5 Tinten Verder historische roman nemen we een opwindend kijkje achter de kamerschermen... (1) DE UITDAGING - Lady Sophie Atherly en… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Coos van Amersfoort boeken
  E-book
  Coos van Amersfoort - Verlangen naar @Katja80

  'Kunnen we meteen even duidelijk zijn met elkaar? Ik word een beetje moe van mannen die om de hete brij heen draaien, ik hoop dat het met jou wat makkelijker gaat. Kunnen we afspreken voor seks, of ben je hier alleen om te praten?' Coos van Amersfoort (70),… (E-book)

  Lees meer...
    7,50
 • Chris Dusauchoit boeken
  E-book
  Chris Dusauchoit - Honden zoals ze echt zijn

  Chris Dusauchoit is dol op honden. Precies daarom schudt hij vaak het hoofd als hij hoort en leest wat mensen, en zelfs zogezegde hondenkenners en -fluisteraars over honden zeggen. Vlaanderens dierenvriend nummer 1 besloot daarom een boek te schrijven waarin… (E-book)

  Lees meer...
  17,99
 • Lucian Albis boeken
  E-book
  Lucian Albis - Faun

  Een Faun die zich aan jongens vergrijpt. Een Turkse taxichauffeur die een jong stelletje in natura laat betalen. Hoe douchen na een voetbalwedstrijd een onverwachte wending kan nemen. Waarom Marokkaanse jongensbillen de mooiste ter wereld zijn. En wat als een… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Chabepatterns boeken
  E-book
  Chabepatterns - Amigurumizakjes & andere tasjes

  Een schattige dinorugzak om je lunch te bewaken, zachte pyjamahouders om je nachtkledij op te bergen, een dubbelzijdige pennenzak om je stiften in alle kleuren samen te houden of een knuffelbare mand om je favoriete speeltjes in op te ruimen voor de volgende… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Suse van Kleef boeken
  E-book
  Suse van Kleef - Tim Visser

  Beroemd in het buitenland, anoniem in eigen land. Tim Visser is de beste Nederlandse rugbyer ooit, maar speelt voor Schotland. Het verhaal van een jongen met een enorm talent die kiest voor het avontuur en via een kostschool in Engeland de stap maakt naar het… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Maartje Willems boeken
  E-book
  Maartje Willems - Vanaf nu wordt alles beter

  Sinds Oprah stopte met haar show, wist Maartje niet meer waar ze terecht kon voor goed advies; ze besloot zelf een boek te schrijven Eerlijk, grappig en ontwapenend, voor de liefhebbers van Georgina Verbaan en Japke D. Bouma Waarom verstop je eten voor jezelf?… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Frans W. Saris boeken
  E-book
  Frans W. Saris - Darwins cijferslot

  Ondanks wereldoorlogen, genociden, epidemieën en natuurrampen is de wereldbevolking verviervoudigd, onze gemiddelde levensverwachting verdubbeld en leven we comfortabeler dan ooit. Dankzij onze memen, het erfelijk materiaal van onze cultuur, domineren wij de… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Ann De Bisschop boeken
  E-book
  Ann De Bisschop - Aftellen naar maandag

  De Monday Blues... iedereen heeft er wel eens last van. Het weekend is voorbijgevlogen en er staat je weer een lange werkweek te wachten. Voor velen is de maandagochtend als een berg waar ze tegenop zien. De Wereldgezondheidsorganisatie geeft aan dat in 2020… (E-book)

  Lees meer...
  16,99
 • Klaas Landsman boeken
  E-book
  Klaas Landsman - Naar alle onwaarschijnlijkheid

  Wat is toeval? Bestaat het? Hoe moeten we toeval interpreteren? Is alles logisch te verklaren, of is er meer tussen hemel en aarde? In dit boek kijken we naar toevallige ontmoetingen, ongelukken, de vermeende sleutel tot de ware identiteit van Shakespeare, de… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Tijdschrift Hard Gras boeken
  E-book
  Tijdschrift Hard Gras - Hard gras 118 - februari 2018

  Honderdachttien keer Hard gras. Meer dan duizend verhalen. En het verveelt nog lang niet. Dit nummer bevat verhalen van drie jonge schrijvers, dus aan toekomst geen gebrek. Melle Maré schrijft een buitengewoon komische verslag van een bloedige veldslag op een… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Martijn Sargentini boeken
  E-book
  Martijn Sargentini - Koersen over kasseien & kiezelstenen in Nederland

  De verborgen charme van de wielersport in ons land Over kasseien en kiezelstenen wordt al meer dan honderd jaar gefietst. Wielerwedstrijden, zoals de Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix en meer recent de Strade Bianche, danken hun internationale bekendheid en… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Nynke de Jong, Marijn de Vries boeken
  E-book
  Nynke de Jong, Marijn de Vries - Vrouw en fiets

  In 'Vrouw & fiets' zetten toerfietser Nynke de Jong en profwielrenner Marijn de Vries alles opnieuw op een rijtje, van ontbijtkoek onderweg tot het soepel wisselen van een bandje.Vrouwen fietsen namelijk anders dan mannen. Ze kletsen graag onderweg, hebben… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Koos Dijksterhuis boeken
  E-book
  Koos Dijksterhuis - Handboek voor natuurwandelingen

  In ‘Handboek voor natuurwandelingen’ laat ‘Koos Dijksterhuis’ je kennis maken met de meest uiteenlopende landschappen: duinen, stranden, heiden, bossen, akkers, heuvels, rivieren, meren en moerassen. Elk landschap heeft zijn eigen planten, bloemen,… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • James Rhodes boeken
  E-book
  James Rhodes - Hoe speel je piano?

  Soms is het genoeg dat iemand je laat zien dat het kan. In Hoe speel je piano? neemt beroemd James Rhodes je mee op muzikaal avontuur en brengt hij langzaamaan het verlangen om Bach te spelen bij je naar boven. Zelfs als je nog nooit een piano hebt aangeraakt!… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Mark Vanhoenacker boeken
  E-book
  Mark Vanhoenacker - Hoe land je een vliegtuig?

  Soms is het genoeg dat iemand je laat zien dat het kan. Als je altijd al op de stoel van een piloot hebt willen zitten, is Hoe land je een vliegtuig? dé manier om in de cockpit te kruipen. Marc Vanhoenacker, de vliegenier-dichter die poëzie weet te maken van… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Christophe Galfard boeken
  E-book
  Christophe Galfard - Hoe begrijp je E=MC2?

  Soms is het genoeg dat iemand je laat zien dat het kan. Het is de beroemdste theorie aller tijden. Maar hoeveel van ons weten wat deze precies inhoudt? En waarom is ze honderd jaar later nog steeds relevant voor ons? De wereldberoemde wetenschapper Christophe… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Anne Kien boeken
  E-book
  Anne Kien - Zonder meer, zonder maar

  'Hoe ging het?', vraagt Margreet. 'Klote' zeg ik, en ik voel mijn ogen volstromen. Verdomme, ik ben een emotioneel wrak, dat gejank de hele tijd. 'Trek het je niet aan', zegt ze. 'Het zijn techneuten. Ze constateren gewoon wat er mis is en zeggen dat soms wat… (E-book)

  Lees meer...
    6,95
 • Marjet Verhoef boeken
  E-book
  Marjet Verhoef - Penseel!

  Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. Na het boek Krijt! waarin Marjet Verhoef (@metmarjet)… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Kees Camphuysen boeken
  E-book
  Kees Camphuysen - De zilvermeeuw

  In De zilvermeeuw vertelt Kees Camphuysen over een vogel die bij veel mensen weerstand oproept. Weerstand gevoed door vooroordelen. Als soort is de zilvermeeuw misschien opportunistisch, maar veel individuen blijken heel traditioneel. Aan de hand van… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Thijs Zonneveld boeken
  E-book
  Thijs Zonneveld - Het Panini-album van Thijs Zonneveld

  Het Panini-album van Thijs Zonneveld bevat de beste verhalen over het wielerseizoen. Een seizoen waarin de Nederlandse renners weer volledig meereden om de prijzen. Ert is sprake van een ware revival onder aanvoering van Tom Dumoulin. Zonneveld ontdekt naast… (E-book)

  Lees meer...
    7,50
 • Mijke Desserjer boeken
  E-book
  Mijke Desserjer - De geheime tuin

  De geheime tuin van Mijke Desserjer (@mijksje) laat zien dat botanisch illustreren helemaal niet moeilijk is. Mijke toont je hoe eenvoudige lijnen al snel uitgroeien tot tekeningen. In dit mooi gebonden boek deelt ze haar geheimen om over je ‘witte… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Thomas Sijtsma boeken
  E-book
  Thomas Sijtsma - Het Beest

  Begin 2017 laat Lieuwe Westra weten per direct te stoppen met wielrennen. De oorzaak: een zware depressie. Er zit een beest in zijn hoofd waar hij geen grip op krijgt. Westra hoort in de jeugd bij de top van zijn generatie tot hij terechtkomt in een wereld vol… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Sofie van den Enk, Eva Munnik boeken
  E-book
  Sofie van den Enk, Eva Munnik - De schoolfabriek

  Wanneer jouw kleuter naar school gaat, krijgt je leven als ouder een nieuwe dimensie. Je kind krijgt speelafspraakjes, wordt in razend tempo groot en komt thuis met allerlei leuke nieuwe vieze woorden. Als ouder sta je ook opeens dagelijks op het schoolplein… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Rob van Scheers boeken
  E-book
  Rob van Scheers - Oorlog in de 16

  Het succes van de Utrechtse voetbalschool 'Spelers uit Utrecht pik je er zo uit. Ze staan bij een muurtje nooit met hun handen voor het kruis en kijken de schutter aan met een blik van: Wááág 't eens! - We weten je te vinden, hoor!' Jan Wouters Voor een… (E-book)

  Lees meer...
    9,99