Hobbyboeken

 • Willem Vissers boeken
  E-book
  Willem Vissers - Piet de Visser

  Piet de Visser (1934) krijgt nooit genoeg van voetbal. Met het enthousiasme van een schooljongen bereist hij de wereld, altijd op zoek naar die ene speler met uniek talent. Dankzij uitmuntende artsen, maar zeker ook door de morele steun van het voetbal,… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Bobbi Eden boeken
  E-book
  Bobbi Eden - Iedereen kan haken

  Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. Iedereen kan haken, daar is tv-persoonlijkheid en… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Michel van Egmond boeken
  E-book
  Michel van Egmond - Kieft

  Bijna twintig jaar lang droeg voetballer Wim Kieft een groot geheim met zich mee. Dat is nu voorbij. Aan Michel van Egmond, auteur van de mega-bestseller GIJP, vertelde hij zijn onwaarschijnlijke verhaal. KIEFT is het verslag van een bittere strijd tegen zijn… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Xelly Cabau van Kasbergen boeken
  E-book
  Xelly Cabau van Kasbergen - Hair

  Hair van visagiste en haarstyliste Xelly Cabau van Kasbergen is hét boek voor jou als je het beste uit je haar wil halen. Voor shoots en shows reist Xelly de hele wereld over en haalt ze haar inspiratie overal vandaan. Voor het eerst deelt zij welke tools je… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Bernd Heinrich boeken
  E-book
  Bernd Heinrich - Huiswaarts

  De bekende bioloog Bernd Heinrich gaat sinds zijn jeugd elk jaar terug naar zijn geliefde plek in de bossen van Maine. Waar komt, vroeg hij zich af, die heimwee naar een bepaalde plek vandaan? En waarom zijn emoties vaak zo sterk als het om iemands… (E-book)

  Lees meer...
  17,99
 • Thomas Braun boeken
  E-book
  Thomas Braun - Tweede adem

  Samen met acht wielervrienden staat journalist Thomas Braun voor een grote uitdaging: met de fiets van Genève naar Nice. Een waanzinnig zware tocht van zo’n 700 kilometer, waarin de beroemde bergen uit de Tour de France als de Col de la Bonette (2802… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Martin Ros boeken
  E-book
  Martin Ros - Heldenlevens

  Niemand in Nederland kan zo gepassioneerd verhalen over de gloriejaren van het wielrennen als Martin Ros, zelf ooit winnaar van de Ronde van Uithoorn. In zijn tijdloze sportklassieker 'Heldenlevens' komen de mythische renners uit zijn jonge jaren weer tot… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Vincent de Vries boeken
  E-book
  Vincent de Vries - Vechtlust geactualiseerd

  Twaalfvoudig international Fernando Ricksen (Heerlen, 1976) is een vechter. Niet alleen op het veld, waar hij als speler van Fortuna Sittard, AZ, Glasgow Rangers en Zenit Sint Petersburg geen duel schuwde en bij menig knokpartij betrokken was, maar ook ernaast… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Nico Dijkshoorn boeken
  E-book
  Nico Dijkshoorn - De vrije man

  Nico Dijkshoorn (Amsterdam 15 mei 1960) is uniek in zijn soort. Hij is dichter, schrijver, muzikant, maar vooral een begenadigd columnist. Het grote publiek kent hem als vaste gast in De Wereld Draait Door, waar hij de andere gasten op de hak neemt. In Voetbal… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Michel van Egmond, Jan Hillenius boeken
  E-book
  Michel van Egmond, Jan Hillenius - Topshow

  Na zeven turbulente jaren is er een einde gekomen aan de titel Voetbal International op televisie. In Topshow kijken bestsellerschrijver Michel van Egmond en eindredacteur Jan Hillenius terug. Topshow is een bij vlagen hilarische schets van de gang van zaken… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Ria Maes boeken
  E-book
  Ria Maes - Roger Ilegems

  Olympische Spelen 1984. Roger Ilegems, een 22-jarige blonde krullenbol uit Hemiksem, schrijft sportgeschiedenis als hij het goud in de puntenkoers in de wacht weet te slepen. Bij zijn terugkeer wordt Roger in zijn geboortedorp als een held onthaald en is… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Martine Prenen boeken
  E-book
  Martine Prenen - Be-time

  Elk nadeel heeft zijn voordeel, en voor elk probleem is er een oplossing In haar vierde boek toont Martine hoe je bewust en blij kunt leven zonder in te boeten aan luxe of budget. Wist je dat schoonmaakproducten eigenlijk heel schadelijk zijn voor het milieu… (E-book)

  Lees meer...
  19,99
 • Linda Polman boeken
  E-book
  Linda Polman - Death Row Dollies

  Het lijken merkwaardige koppels, de ruige (massa)moordenaars op death row in Texas en hun vriendinnen, middelbare huisvrouwen uit Europa. Met oog voor het absurde beschrijft journaliste Linda Polman de barbaarse ‘doodstrafindustrie’ in de Verenigde Staten… (E-book)

  Lees meer...
    8,95
 • Emile Bode, Jessica Bode boeken
  E-book
  Emile Bode, Jessica Bode - Als de dag van toen

  50 jaar huishoudrevolutie ‘Het dagelijks leven in 1965 was onvergelijkbaar met 2015. Onze ochtend begon om een uur of zeven. Mijn moe- der legde voor de twee oudsten nooit schoon ondergoed klaar. Daar was over nagedacht. Zo hoopte ze dat we meerdere dagen… (E-book)

  Lees meer...
    8,95
 • Mart Smeets boeken
  E-book
  Mart Smeets - Thuis in de Tour

  Over de Tour op vaderlandse bodem Mart Smeets was – misschien wel als enige Nederlander – fysiek aanwezig bij alle Nederlandse openingsritten van de Tour de France. Al in 1954 ging hij met zijn vader naar het Olympisch Stadion voor de Tourstart, in 1973… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Zlatan Ibrahimovic boeken
  E-book
  Zlatan Ibrahimovic - Ik, Zlatan

  Ik, Zlatan is het levensverhaal van de inspirerende Zweedse voetballer Zlatan Ibrahimovic, verteld in zijn eigen woorden en opgeschreven door David Lagercrantz (bekend van Wat ons niet zal doden, het vervolg op de Millenium-serie van Stieg Larsson). Van… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Michel van Egmond boeken
  E-book
  Michel van Egmond - Gijp

  Als eindredacteur van het televisieprogramma Voetbal International maakte journalist Michel van Egmond de opkomst, ondergang en wederopstanding van het mediafenomeen René van der Gijp van dichtbij mee. Hij schreef er dit boek over. 'Gijp' is de schets van een… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Birgit van Dalen, Quintijn Puite boeken
  E-book
  Birgit van Dalen, Quintijn Puite - Wanneer is Cheryl jarig?

  In april 2015 zette een tv-presentator uit Singapore een wiskunderaadsel op zijn facebookpagina. De hersenkraker ‘Wanneer is Cheryl jarig?’ ging de hele wereld over en een discussie barstte los. Want, hoe los je deze lastige vraag op? In Wanneer is Cheryl… (E-book)

  Lees meer...
    7,95
 • Geert De Vriese, Frank Van Laeken boeken
  E-book
  Geert De Vriese, Frank Van Laeken - De Grote Duivels

  Jan Ceulemans, Eric Gerets, Jean-Marie Pfaff,… Ze schreven nationale voetbalgeschiedenis op Mexico ’86, maar zes jaar eerder al brachten ze het hele land in extase met een vaak vergeten maar eigenlijk nog sterkere stunt. Op de puinhoop van zijn voorganger… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Lucien Van Impe, Filip Osselaer boeken
  E-book
  Lucien Van Impe, Filip Osselaer - Lucien

  De laatste Belgische Tourwinnaar vertelt eindelijk zijn verhaal In de hete zomer van 1976 won Lucien Van Impe als laatste Belg de Ronde van Frankrijk. Nu, veertig jaar later, vertelt de Kleine van Mere voor het eerst zelf zijn verhaal. Een spannende vertelling… (E-book)

  Lees meer...
  15,99
 • Anouk van Kampen boeken
  E-book
  Anouk van Kampen - Geachte redactie 2015

  Geachte redactie, biedt een originele terugblik op 2014. In brieven aan de redactie komen lezers van NRC Handelsblad en nrc.next aan het woord die zich vrolijk, boos of zorgen maken over alles wat het nieuws afgelopen jaar genomineerde. Grappige brieven,… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Stan van Eck boeken
  E-book
  Stan van Eck - Grootmoeders tips

  Gezondheid Eenvoudige tips voor je gezondheid 'Niet om de dokter te vervangen en niet omdat vroeger alles beter was, wel om het goede uit grootmoeders tijd vast te houden.' Grootmoeders Tips geeft voor veel voorkomende gezondheidsproblemen adviezen en… (E-book)

  Lees meer...
    4,95
 • Rob Hoogland boeken
  E-book
  Rob Hoogland - De grote Hoogland

  Rob Hoogland (1950) begon zijn journalistieke carrière als sportverslaggever bij het Noordhollands Dagblad en belandde via een tussenstop bij het Haarlems Dagblad in 1976 bij De Telegraaf. Daarvoor schreef hij sinds 1989 tot nu toe circa 7000 columns... (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Chris Bos boeken
  E-book
  Chris Bos - De Wereld van Wandelen - editie 02

  In deze editie: Fantastisch wandelen in de Algarve. Genieten in het hooggebegte van de Val d'Aran in Catalonië. Servië is prachtig voor wandelaars. Noord-Ierland is zo mooi. Wereld van Wandelen is hét tijdschrift voor de actieve wandelaar. De natuur is een… (E-book)

  Lees meer...
    3,95
 • Bart M. Rijnhout boeken
  E-book
  Bart M. Rijnhout - Hier Fak Fak, Mariner meldt U ...

  Hier Fak Fak, Mariner meldt U ... De Martin PBM Mariner vliegboot was gedurende de Tweede Wereldoorlog een echt werkpaard voor de Amerikaanse marine. De toestellen werden met veel succes ingezet in de strijd met onderzeeboten, deden reddingen op zee en… (E-book)

  Lees meer...
  16,50