Hobbyboeken

 • Fred van Leer boeken
  E-book
  Fred van Leer - Leer van Fred

  In Leer van Fred doet stylist Fred van Leer een boekje open over zijn persoonlijke leven, en deelt hij zijn beste stylingtips. Want ook al kennen we Fred als Instagram-fenomeen en TV-host, hij blijft bovenal stylist. Wat moet je als vrouw minimaal in je… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Natasja Vreeswijk boeken
  E-book
  Natasja Vreeswijk - Workshop fair isle haken

  Workshop fair isle haken van Natasja Vreeswijk is een prachtig patronenboek voor haaksters die een stapje verder willen. Fair isle is een bekende breitechniek, maar kan ook toegepast worden bij het haken. In het eerste deel wordt de fair isle-haaktechniek… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Hendrik Winkelmans, Catherine Van Dijk boeken
  E-book
  Hendrik Winkelmans, Catherine Van Dijk - Het E-bike boek

  De elektrische fiets is aan een duidelijke opmars bezig. En terecht, want de e-bike biedt een volwaardig alternatief voor de auto zónder filestress! Bovendien geeft hij een lekker duwtje in de rug op heuvelachtige en langere parcours. Maar welke ondersteuning… (E-book)

  Lees meer...
  23,99
 • Thomas Erdbrink boeken
  E-book
  Thomas Erdbrink - Gelukkig nog altijd onze man in Teheran

  Thomas Erdbrink schrijft al jaren over zijn leven in Teheran. Zeventien jaar geleden verhuisde hij van Leiden naar de Iraanse hoofdstad, om daar kennis te maken met een voor hem volledig nieuwe cultuur. Sindsdien brengt hij het leven van zijn stadgenoten naar… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Michiel Alleman boeken
  E-book
  Michiel Alleman - Foto's bewerken op je computer

  Het boek"Foto's bewerken op je computer" is geschreven voor iedereen die geen of nog maar weinig ervaring heeft met het bewerken foto's op de computer. In het boek wordt eerst nader ingegaan op de digitale camera en de technische achtergrond van de digitale… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Sake P. Roodbergen boeken
  E-book
  Sake P. Roodbergen - De kievit

  In ‘De kievit’ van Sake P. Roodbergen, onderdeel van de Vogelserie, staat een iconische Nederlandse vogel centraal. De kievit is als voorbode van de lente bijzonder populair. In dit boek beschrijft Roodbergen, een van de grootste kenners van onze… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Michel van Egmond, Jan Hillenius boeken
  E-book
  Michel van Egmond, Jan Hillenius - Inside

  INSIDE is het onthullende, verbazingwekkende en bij vlagen onthutsende vervolg op de bestseller TOPSHOW uit 2014. Dit keer doen Michel van Egmond en Jan Hillenius van binnenuit verslag van de gang van zaken bij Voetbal Inside, uitmondend in de opmerkelijke… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Sytze de Boer boeken
  E-book
  Sytze de Boer - Het Amsterdam van Johan Cruijff

  Het Amsterdam van Johan Cruijff is een rijk geïllustreerd boek vol interessante verhalen en leuke anekdotes over de Amsterdamse jaren van Johan Cruijff. We gaan van Betondorp naar het centrum van Amsterdam, van de Jordaan naar Amsterdam-Zuid, en maken ook nog… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Nadia Narain, Katia Narain Philips boeken
  E-book
  Nadia Narain, Katia Narain Philips - Self-care

  Move over mindfulness; hier is self-care. De term bestond al even, en is internationaal nu definitief doorgebroken, met artikelen in de New York Times, op de cover van ELLE en 2,5 miljoen posts met de hashtag #selfcare op Instagram. Self-care is het op alle… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Megan Jayne Crabbe boeken
  E-book
  Megan Jayne Crabbe - Body Positive Power

  Geluk heeft niets met je kledingmaat te maken. We zijn ervan overtuigd geraakt dat geluk iets is dat alleen maar mogelijk is als we ons streefgewicht behalen, als we een sixpack hebben, als we die paar centimeter van onze taille af kunnen halen. We zien ons… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Matt Haig boeken
  E-book
  Matt Haig - Planeet Paranoia

  De wereld knoeit met onze geest. De mate van stress en angst neemt toe. Een snelle, gejaagde planeet zorgt voor een snel en gejaagd leven. We zijn meer verbonden, maar voelen ons steeds eenzamer. En we worden aangemoedigd om ons zorgen te maken over alles, van… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Grant Wahl boeken
  E-book
  Grant Wahl - Voetbalhelden

  In Voetbalhelden stelt Grant Wahl de vraag: 'hoe krijgen echte topvoetballers het spel onder de knie?' centraal. Door (internationale) spelers op alle sleutelposities de revue te laten passeren, onthult Wahl hoe topspelers en -coaches zowel op als naast het… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • David Vienna boeken
  E-book
  David Vienna - Zijn we er bijna?

  Zal ik in mijn neus peuteren? Zal ik mijn eigen haar knippen? Zal ik de hond verkleden?In Zijn we er bijna? legt David Vienna het bizarre denkproces van kinderen vast in 36 hilarische flow charts. Zal ik dit in mijn mond steken is immers geen simpele… (E-book)

  Lees meer...
  10,99
 • Jelle Derckx boeken
  E-book
  Jelle Derckx - Verlangen naar minder

  In Verlangen naar minder neemt Jelle Derckx de lezer mee op een zoektocht naar een bewust en duurzaam leven; hij geeft in dit persoonlijke verhaal inspirerende, down-to-earth tools en tips. Voor Jelle begon het proces van bewustwording in de zomer van 2011.… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Rob van Scheers boeken
  E-book
  Rob van Scheers - Oorlog in de 16

  Het succes van de Utrechtse voetbalschool 'Spelers uit Utrecht pik je er zo uit. Ze staan bij een muurtje nooit met hun handen voor het kruis en kijken de schutter aan met een blik van: Wááág 't eens! - We weten je te vinden, hoor!' Jan Wouters Voor een… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Zlatan Ibrahimovic boeken
  E-book
  Zlatan Ibrahimovic - Ik, Zlatan

  Ik, Zlatan is het levensverhaal van de inspirerende Zweedse voetballer Zlatan Ibrahimovic, verteld in zijn eigen woorden en opgeschreven door David Lagercrantz (bekend van Wat ons niet zal doden, het vervolg op de Millenium-serie van Stieg Larsson). Van… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Vivien Jackson, Christa Paige, Alison Richardson, Grace D'Otare boeken
  E-book
  Vivien Jackson, Christa Paige, Alison Richardson, Grace D'Otare - 5 Tinten verder historisch 5 - een trio (3-in-1)

  KORTE VERHALEN Pikante bekentenissen, verboden aanrakingen, schandalige liaisons... In de drie nieuwe verhalen in onze reeks 5 Tinten Verder historische roman nemen we een opwindend kijkje achter de kamerschermen... (1) DE UITDAGING - Lady Sophie Atherly en… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Coos van Amersfoort boeken
  E-book
  Coos van Amersfoort - Verlangen naar @Katja80

  'Kunnen we meteen even duidelijk zijn met elkaar? Ik word een beetje moe van mannen die om de hete brij heen draaien, ik hoop dat het met jou wat makkelijker gaat. Kunnen we afspreken voor seks, of ben je hier alleen om te praten?' Coos van Amersfoort (70),… (E-book)

  Lees meer...
    7,50
 • Chris Dusauchoit boeken
  E-book
  Chris Dusauchoit - Honden zoals ze echt zijn

  Chris Dusauchoit is dol op honden. Precies daarom schudt hij vaak het hoofd als hij hoort en leest wat mensen, en zelfs zogezegde hondenkenners en -fluisteraars over honden zeggen. Vlaanderens dierenvriend nummer 1 besloot daarom een boek te schrijven waarin… (E-book)

  Lees meer...
  17,99
 • Lucian Albis boeken
  E-book
  Lucian Albis - Faun

  Een Faun die zich aan jongens vergrijpt. Een Turkse taxichauffeur die een jong stelletje in natura laat betalen. Hoe douchen na een voetbalwedstrijd een onverwachte wending kan nemen. Waarom Marokkaanse jongensbillen de mooiste ter wereld zijn. En wat als een… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Noah Strycker boeken
  E-book
  Noah Strycker - Grenzeloos vogels kijken

  Het is 1 januari 2015. Noah Strycker zit in een bubbelbad, boven op het dek van een schip dat hem naar Antarctica brengt. Het is de eerste dag van zijn Big Year. In Grenzeloos vogels kijken beschrijft Noah de 364 waanzinnige dagen die volgen: met rugzak,… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Chabepatterns boeken
  E-book
  Chabepatterns - Amigurumizakjes & andere tasjes

  Een schattige dinorugzak om je lunch te bewaken, zachte pyjamahouders om je nachtkledij op te bergen, een dubbelzijdige pennenzak om je stiften in alle kleuren samen te houden of een knuffelbare mand om je favoriete speeltjes in op te ruimen voor de volgende… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Suse van Kleef boeken
  E-book
  Suse van Kleef - Tim Visser

  Beroemd in het buitenland, anoniem in eigen land. Tim Visser is de beste Nederlandse rugbyer ooit, maar speelt voor Schotland. Het verhaal van een jongen met een enorm talent die kiest voor het avontuur en via een kostschool in Engeland de stap maakt naar het… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Maartje Willems boeken
  E-book
  Maartje Willems - Vanaf nu wordt alles beter

  Sinds Oprah stopte met haar show, wist Maartje niet meer waar ze terecht kon voor goed advies; ze besloot zelf een boek te schrijven Eerlijk, grappig en ontwapenend, voor de liefhebbers van Georgina Verbaan en Japke D. Bouma Waarom verstop je eten voor jezelf?… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Frans W. Saris boeken
  E-book
  Frans W. Saris - Darwins cijferslot

  Ondanks wereldoorlogen, genociden, epidemieën en natuurrampen is de wereldbevolking verviervoudigd, onze gemiddelde levensverwachting verdubbeld en leven we comfortabeler dan ooit. Dankzij onze memen, het erfelijk materiaal van onze cultuur, domineren wij de… (E-book)

  Lees meer...
  11,99