Hobbyboeken

 • Michel van Egmond boeken
  E-book
  Michel van Egmond - Gijp

  Als eindredacteur van het televisieprogramma Voetbal International maakte journalist Michel van Egmond de opkomst, ondergang en wederopstanding van het mediafenomeen René van der Gijp van dichtbij mee. Hij schreef er dit boek over. 'Gijp' is de schets van een… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Michel van Egmond boeken
  E-book
  Michel van Egmond - Kieft

  Bijna twintig jaar lang droeg voetballer Wim Kieft een groot geheim met zich mee. Dat is nu voorbij. Aan Michel van Egmond, auteur van de mega-bestseller GIJP, vertelde hij zijn onwaarschijnlijke verhaal. KIEFT is het verslag van een bittere strijd tegen zijn… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Michel van Egmond, Jan Hillenius boeken
  E-book
  Michel van Egmond, Jan Hillenius - Topshow

  Na zeven turbulente jaren is er een einde gekomen aan de titel Voetbal International op televisie. In Topshow kijken bestsellerschrijver Michel van Egmond en eindredacteur Jan Hillenius terug. Topshow is een bij vlagen hilarische schets van de gang van zaken… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Inez van Oord boeken
  E-book
  Inez van Oord - Rebible

  In ‘Rebible’ geeft Inez van Oord een nieuwe manier om naar de verhalen te kijken die in de Bijbel worden verteld. Jezus liep over water, Eva at een appel, Mozes ging de berg op: veel mensen herinneren zich deze verhalen wel. Wonderlijke verhalen, moeilijk… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Leia Rice boeken
  E-book
  Leia Rice - De geheime minnaar

  KORT VERHAAL Hofdame Arabelle zou zo graag eens van plaats wisselen met koningin Marie-Antoinette - maar niet vanwege haar rijkdom en macht. Nee, ze wil bemind worden door de clandestiene minnaar van de koningin! Hen samen zien wekt een vuur in haar op dat… (E-book)

  Lees meer...
    1,99
 • Alison Richardson boeken
  E-book
  Alison Richardson - Anna's escapades (3-in-1)

  KORTE VERHALEN Een deugdzaam leven leiden met een kuise echtgenoot? Onder geen beding, als het aan gravin Anna von Esslin ligt! Bovendien, waarom zou ze zich beperken tot één man als er zoveel aantrekkelijke lords rondlopen die haar graag van dienst zijn? Om… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Vivien Jackson, Christa Paige, Alison Richardson, Grace D'Otare boeken
  E-book
  Vivien Jackson, Christa Paige, Alison Richardson, Grace D'Otare - 5 Tinten verder historisch 5 - een trio (3-in-1)

  KORTE VERHALEN Pikante bekentenissen, verboden aanrakingen, schandalige liaisons... In de drie nieuwe verhalen in onze reeks 5 Tinten Verder historische roman nemen we een opwindend kijkje achter de kamerschermen... (1) DE UITDAGING - Lady Sophie Atherly en… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Vivien Jackson, Christa Paige boeken
  E-book
  Vivien Jackson, Christa Paige - De uitdaging

  KORT VERHAAL Lady Sophie Atherly en haar minnaar spelen een ondeugend spelletje. Tijdens hun erotische rendez-voustjes proberen ze elkaar zoveel mogelijk te choqueren. Sebastian staat op dit moment vóór, maar Sophie heeft een schandelijk plan om weer gelijk… (E-book)

  Lees meer...
    1,99
 • Alison Richardson boeken
  E-book
  Alison Richardson - Donker verlangen

  KORT VERHAAL Gravin Anna von Esslin herkent zichzelf gewoon niet. Ze heeft al twee jaar lang geen minnaar genomen! Geen van de lords in München voldoet aan haar eisen, en haar aartsvijand, James McKirnan, komt uiteraard helemáál niet in aanmerking - hoe… (E-book)

  Lees meer...
    1,99
 • Grace D'Otare boeken
  E-book
  Grace D'Otare - De sluierdans

  KORT VERHAAL Delilah Smith-Jones is niet alleen tolk voor de khan, ze onderwijst ook Engels aan de vrouwen in zijn harem. In ruil daarvoor leren zij haar de sensuele dansen waarmee ze hun meester amuseren. Op een avond halen ze Delilah over te dansen voor de… (E-book)

  Lees meer...
    1,99
 • Lynne Silver boeken
  E-book
  Lynne Silver - Achter gesloten deuren

  KORT VERHAAL Lady Elizabeth Fentworthy trouwt met alle plezier met Harrison Reedburn, de hertog van Walthingburn, zelfs al weet ze dat zijn kussen voorbehouden blijven aan zijn minnaar. Voor haar telt dat ze door dit huwelijk niet langer het gevaar loopt een… (E-book)

  Lees meer...
    1,99
 • Vivien Jackson, Christa Paige, Alison Richardson, Grace D'Otare, Leia Rice, Lynne Silver boeken
  E-book
  Vivien Jackson, Christa Paige, Alison Richardson, Grace D'Otare, Leia Rice, Lynne Silver - 5 Tinten verder historisch 5 (5-in-1)

  KORTE VERHALEN Pikante bekentenissen, verboden aanrakingen, schandalige liaisons... In de vijf nieuwe verhalen in onze reeks 5 Tinten Verder historische roman nemen we een opwindend kijkje achter de kamerschermen... (1) DE UITDAGING - Lady Sophie Atherly en… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Coos van Amersfoort boeken
  E-book
  Coos van Amersfoort - Verlangen naar @Katja80

  'Kunnen we meteen even duidelijk zijn met elkaar? Ik word een beetje moe van mannen die om de hete brij heen draaien, ik hoop dat het met jou wat makkelijker gaat. Kunnen we afspreken voor seks, of ben je hier alleen om te praten?' Coos van Amersfoort (70),… (E-book)

  Lees meer...
    7,50
 • Chris Dusauchoit boeken
  E-book
  Chris Dusauchoit - Honden zoals ze echt zijn

  Chris Dusauchoit is dol op honden. Precies daarom schudt hij vaak het hoofd als hij hoort en leest wat mensen, en zelfs zogezegde hondenkenners en -fluisteraars over honden zeggen. Vlaanderens dierenvriend nummer 1 besloot daarom een boek te schrijven waarin… (E-book)

  Lees meer...
  17,99
 • Aydin Coban boeken
  E-book
  Aydin Coban - Ik spreek

  Aydin Coban beter bekend als Aydin C die al 4 jaar onschuldig vastzit heeft een boek geschreven in de PI waarin hij het in detail heeft over de Amanda Todd zaak, de Nederlandse strafzaak, zijn detentie, de gerechtelijke dwaling en meer. In dit boek beschrijft… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Lucian Albis boeken
  E-book
  Lucian Albis - Faun

  Een Faun die zich aan jongens vergrijpt. Een Turkse taxichauffeur die een jong stelletje in natura laat betalen. Hoe douchen na een voetbalwedstrijd een onverwachte wending kan nemen. Waarom Marokkaanse jongensbillen de mooiste ter wereld zijn. En wat als een… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Caroline van Dorenmalen boeken
  E-book
  Caroline van Dorenmalen - Geluksfactor 10

  Geluksfactor 10 brengt je naast een overdosis positiviteit ook inspiratie en uitdaging, én zal voor velen een eye-opener zijn. Je gaat aan de slag, met jezelf. En nee, we hebben het hier niet over een zelfhulpboek. Na jarenlang ongelukkig jojoën met haar… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Gene Hamilton, Katie Hamilton boeken
  E-book
  Gene Hamilton, Katie Hamilton - Klussen voor Dummies (eBook)

  Iets kapot? Een kleine lekkage? Niet blij met de fikse uurtarieven van loodgieter, timmerman of tegelzetter? Dan biedt 'Klussen voor Dummies' uitkomst! Lees hoe je in een handomdraai een lekkende kraan fikst, vergeeld behang vervangt, verlichting installeert… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Carsten Bönnen boeken
  E-book
  Carsten Bönnen - Zelfverdediging voor Dummies (eBook)

  Voel je je weleens onveilig? Zou je graag wat sterker in je schoenen willen staan? Dankzij dit boek ga je met een veiliger gevoel de straat op. Het leert je eenvoudige maar effectieve zelfverdedigingstechnieken. Weet wat je moet doen als je wordt gegrepen,… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Cecilia Campos boeken
  E-book
  Cecilia Campos - Trucker Girl - Deel 2 Stuurloos

  In dit laatste deel van het Trucker Girl duet, groeit de turbulente liefde tussen de mysterieuze Sebastian en de temperamentvolle Nina tot ongekende hoogte, om vervolgens keihard naar beneden te storten. Komen de verwachtingen die ze van elkaar hebben uit of… (E-book)

  Lees meer...
    6,49
 • Alex de Laat boeken
  E-book
  Alex de Laat - Michael van Gerwen. Het verhaal van de beste darter ooit

  Michael van Gerwen wordt op 25 april 1989 geboren in het Brabantse Boxtel. Nie¬mand kan op dat moment vermoeden dat hij nog geen dertig jaar later record na record zal gaan verbreken. Mighty Mike groeit uit tot de beste darter ter wereld. Wie is Michael van… (E-book)

  Lees meer...
    7,50
 • Leon Verdonschot boeken
  E-book
  Leon Verdonschot - Rico

  Schrijver Leon Verdonschot volgde de wereldkampioen kickboksen een jaar lang intensief. Tijdens trainingen, in voorbereiding naar wedstrijden, tijdens presentaties en workshops, thuis en in zijn vrije tijd. Hij sprak vele (jeugd)vrienden, familieleden,… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Riccardo Meggiato boeken
  E-book
  Riccardo Meggiato - Pokémon Go voor Dummies (eBook)

  Pokémon Go is zonder twijfel de succesvolste game van de afgelopen jaren. Maar het spel is veel meer dan alleen Pokémon vangen. 'Pokémon Go voor Dummies' is de perfecte gids voor iedereen die alle geheimen van de game wil ontdekken. Het legt de basis van… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Jamie Combs, Brenda Hoddinott boeken
  E-book
  Jamie Combs, Brenda Hoddinott - Tekenen voor Dummies, 2e editie (eBook)

  Ben je bang dat je niet genoeg talent hebt om een kunstenaar te zijn? Dat hoeft niet! Met de tips en technieken in 'Tekenen voor Dummies' kom je een heel eind. Je begint bij de basis: lijnen, vorm, arceringen, composities en perspectief. Vervolgens laat dit… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Zlatan Ibrahimovic boeken
  E-book
  Zlatan Ibrahimovic - Ik, Zlatan

  Ik, Zlatan is het levensverhaal van de inspirerende Zweedse voetballer Zlatan Ibrahimovic, verteld in zijn eigen woorden en opgeschreven door David Lagercrantz (bekend van Wat ons niet zal doden, het vervolg op de Millenium-serie van Stieg Larsson). Van… (E-book)

  Lees meer...
    9,99