Boeken over watersporten

 • Eelco Piena boeken
  Eelco Piena - Watersportvaarboek

  ANWB Watersportvaarboek Handboek met praktische tips voor aan boord van een motorboot en voor optimaal zeilplezier op een zeilboot. Dit handboek vertelt wat er allemaal komt kijken bij het varen op de motor, zowel met een motorboot als met een zeilboot. Alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Fiona Sims boeken
  Fiona Sims - Borreltijd aan boord

  Dit boek gaat over het maken en serveren van lekkere drankjes en hapjes aan boord tijdens het happy hour. Allerlei soorten wijn, madeira en port, whisky en gin, bier en jenever, cider en calvados en nog veel meer passeren de revue. Fiona begint in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Rene Westerhuis boeken
  Rene Westerhuis - Boordboek Sloepen

  Boordboek sloepen zit boordevol praktische tips voor schippers, huurders en opstappers van alle open motor- boten! Gewapend met de kennis uit dit boordboek kan de schipper met zijn sloep niet alleen goed manoeuvreren, maar hij (of zij) vindt er ook informatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Dick Huges boeken
  Dick Huges - Boordboek Solo zeemanschap

  De passie voor zwerven onder zeil begint met een droom. De droom om met je boot op eigen kracht en inzicht een tocht te maken; op het IJsselmeer, de Zeeuwse wateren of langs de Nederlandse kust, een oversteek naar Engeland of Denemarken. Daarvoor moet je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • An Taets, Silke Plaetinck, Shela Van Puyvelde boeken
  An Taets, Silke Plaetinck, Shela Van Puyvelde - Wijs waterwennen - waterbestendige fiches

  Waterbestendige fiches, aanvullend bij het boek 'Wijs waterwennen'. De fiches kunnen gebruikt worden als illustratief materiaal tijdens de zwemles.De oefenfiches zijn ingedeeld in 3 bouwstenen en 3 vaardigheden. De overzichtelijke lay-out van iedere fiche… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • ANWB wateratlas : Staande mastroute

  ANWB Wateratlas Staande Mastroute 2017/2018De Wateratlas Staande Mastroute is een begrip onder zeilers die regelmatig met hun boot binnendoor van de ene kant van ons land naar de andere kant willen. Niet alleen staan de doorgaande vaarwegen hierin, maar ook de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Tine Sleurs boeken
  Tine Sleurs - Zwemmen zonder zwembad

  Terwijl meer en meer kinderen op zwemles gaan, zijn ze daar steeds minder op voorbereid. Ongeoefend in spel, en vaak nog met angst voor water staan ze aan de rand van het bad de leraar aan te kijken die het allemaal moet oplossen.Zwemmen zonder zwembad biedt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Cursusboek Marifonie/VHF

  Het cursusboek Marifonie/VHF is een veel gebruikt cursusboek bij vaarscholen en particulieren. Het boek is afgestemd op de beginnende watersporters: eenvoudige teksten, heldere illustraties, no nonsens en examengericht. Niet wij maar de examencommissie bepaalt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Bill Johnson boeken
  Bill Johnson - Reeds handboek bemanning

  Bemannen op een jacht is opwindend en belonend - je bent deel van een dynamisch team, bezig met heel verschillende activiteiten die noodzakelijk zijn voor het varen van het schip. Dat kun je alleen als je begrijpt wat er gebeurt en wat er van jou, als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • J. Peter Hoefnagels boeken
  J. Peter Hoefnagels - Het kleine zeilboek

  Het Kleine Zeilboek is hét cursusboek voor de beginnende zeiler. Lees hier meer!Het Kleine ZeilboekHet kleine Zeilboek is het broertje van Het Zeilboek. Het is een cursusboek voor de beginnende zeiler, geschikt voor CWO I en II, dat zich beperkt tot de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Frank Koorneef boeken
  Frank Koorneef - Vaarroutes Amsterdam

  Ontdek de waterwegen van Amsterdam! Met de gedetailleerde kaarten uit deze vaargids ontdek je de leukste plekken in Amsterdam en omgeving.Nieuw deel in de succesvolle Vaarroute-serieDe waterwegen van Amsterdam hebben een enorme aantrekkingskracht op motorboot-… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Wateralmanak 2 2017

  Wateralmanak, uitgave 2017Voor u ligt uitgave 2017 van deel 2 van de Wateralmanak. Met deze almanak aan boord beschikt u over de meest actuele vaartechnische informatie die voor een goede tochtplanning en veilige vaart nodig is. Na de handleiding hoe deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Wateralmanak 1 2017/2018

  Deel 1, uitgave 2017-2018Deze uitgave van de Wateralmanak bevat de scheepvaartreglementen die op de Nederlandse en Belgische kust- en binnenwateren van kracht zijn. Voor een aantal reglementen geldt dat, als u vaart op de wateren waar ze van kracht zijn, er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Peter Bruce boeken
  Peter Bruce - Zwaar weer zeilen

  Zwaarweerzeilen is een onschatbare bron van kennis over alle aspecten van zwaar weer op zee, vol ervaringen uit de eerste hand en adviezen van experts. De ontwikkelingen staan niet stil - niet omdat de zee veranderd is, maar omdat de nieuwe generatie jachten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Clemens Kok boeken
  Clemens Kok - Langs het ijs

  Hoe zeil je een tall ship? 'Langs het ijs' is een pakkend verhaal van een zeilreis naar Antarctica én een informatieve kijk in het leven aan boord van een traditioneel tall ship. Compleet met uitgebreide gebruikershandleiding. Nederlandse tall ships zijn geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Fiona Sims boeken
  Fiona Sims - Het Kombuis Kookboek

  Voor iedereen met een kleine kombuis aan boord die houdt van vers, prachtig voedsel is er goed nieuws: met dit boek geen saai eten meer. Door deze geweldige en makkelijke recepten, allemaal te maken met minimale moeite en maximale smaak, zul je jezelf kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Erik van den Berg, Danielle Berloth, Arno Beuken boeken
  Erik van den Berg, Danielle Berloth, Arno Beuken - De reizen van de Tijgerhaai

  Europa per motorboot ontdekken is voor velen een lang gekoesterde wens. Dit boek beschrijft in pakkende hoofdstukken de vele reizen door Europa van de motorboot Tijgerhaai, het redactieschip van het bekende blad Waterkampioen. Het is geschreven voor ieder die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Vivian Oskam boeken
  Vivian Oskam - Blijven drijven

  Een inspirerend verhaal over de droomreis met een zeiljacht van een jong gezin. De 27-jarige Bram en Vivian kiezen heel bewust voor iets anders dan een leven met hypotheek, carrière en crèche. Ze worden verliefd op een klassiek zeiljacht en beginnen aan een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Dag Pike boeken
  Dag Pike - Keurmeester van je eigen schip

  Alles wat je moet weten voor een grondige inspectie van een jacht.Aan de hand van de technieken die professionele jachtexperts gebruiken leert dit boek je:*Hoe je stap voor stap een grondige keuring van je eigen motor-of zeiljacht uitvoert*Elementaire kennis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Frank Koorneef boeken
  Frank Koorneef - 10 vaarroutes door Friesland

  Friesland is verreweg de populairste watersportprovincie. Door het waterrijke, open landschap en de vele aantrekkelijke dorpen en steden - en niet te vergeten de typisch Friese sfeer op en rond het water - is het een paradijs voor motorboot- en sloepvaarders.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Zo zit dat op een boot

  Er bestaan maar weinig tijdsbestedingen waar ontspanning en techniek zobij elkaar horen als de watersport. Dát iets werkt is natuurlijk fijn, maar hóéhet dan werkt is niet altijd even duidelijk. Waarom wijst een kompas eigenlijkhet noorden aan? Hoe werkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Hans Guikink boeken
  Hans Guikink - Varend door Nederland

  Varend door Nederland, van noordwest naar zuidoost, biedt een prachtige vaartocht van Den Helder naar Maastricht, met een aantal keuzemogelijkheden voor alternatieve routes. De routebeschrijving is zo gemaakt dat u op elk punt kunt inhaken en zo een deel van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Jan-Willem Polman boeken
  Jan-Willem Polman - Handboek splitsen van moderne lijnen

  Dit handige en instructieve boek is een nieuw standaardwerk voor het gebruik van moderne lijnen. Door de komst van nieuwe, sterkere kunststofvezels zijn de toepassingsmogelijkheden van touwwerk in de watersport drastisch veranderd. Afgezien van het verschaffen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Marije den Breems, Morene Dekker boeken
  Marije den Breems, Morene Dekker - SUP in Nederland

  Steeds meer mensen worden besmet met het sup-virus. Ontstaan als variant op golfsurfen is stand-up paddling, oftewel sup, de snelst groeiende vorm van surfen. Het is een fantastische manier om Nederland vanaf het water te ontdekken. Staand op een langwerpig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Rene Westerhuis boeken
  Rene Westerhuis - Boordboek Marifonie

  Een handzaam en overzichtelijk naslagwerk met procedures, spelling en uitspraak bij communicatie via de marifoon. Compleet met de opbouw en voorbeelden van berichten in de Nederlandse en Engelse taal die zijn bestemd voor nood-, spoed- en veiligheidsverkeer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90