Boeken over vechtsporten

 • Bart de Haas boeken
  Bart de Haas - De verborgen weg van Karate-do

  Bart geeft al 52 jaar les in onder andere diverse sporten. In militaire dienst volgde hij een instructeuropleiding. In die periode leerde hij bij sensei Tigele Kyokushin Karate. In 1969 selecteerde hij zich voor de nationale Militaire Vijfkampploeg. Gedurende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,89
 • Synthia Stoffer boeken
  Synthia Stoffer - Vechten als een vrouw

  'Vechten als een vrouw' is een combinatie van persoonlijke ervaringen, harde data en praktische adviezen voor vrouwen gebaseerd op de JUNO-filosofie Aware - Prevent - Action. Een unieke combinatie van mentale en fysieke zelfverdedigingstechnieken. Het is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Patrick Baas boeken
  Patrick Baas - De weg naar meesterschap

  In 'De weg naar meesterschap, kempo karate' leidt Baas de lezer langs het pad van discipline, zelfbeheersing, filosofie, meditatie, ademhalingstechnieken, spiritualiteit,voeding en oosterse geneeswijzen. Het boek geeft vernieuwende inzichten in de redenen van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Erik Hein boeken
  Erik Hein - Handboek kickbokstrainer

  Dit handboek voor de kickbokstrainer is het resultaat van het ontmoeten en opleiden van honderden kickboks- en MMA-leraren. Het behandelt de belangrijkste onderwerpen als het gaat om training en lesgeven in vechtsporten. Het boek is geschreven voor trainers en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Willem Bekink boeken
  Willem Bekink - Erfenis van de goden

  Klassieke tradities van de Japanse schermkunsten. Deze luxe hardcover uitgave is het standaardwerk van Sensei Willem Bekink over de klassieke Japanse schermkunsten: Kenjutsu en het afgeleide Kendo.Verschillende historische en moderne "samoerai" en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kees Groefsema boeken
  Kees Groefsema - Judosport

  Kees Groefsema is bijna tachtig jaar en beoefent al zijn levenlang de judosport. Hij heeft vele jaren lesgegeven in zijn eigen dojo en ook veel getraind bij de Japanse leraar Morioka Seijei. Door het uitsluitend trainen van het Nage-no-kata,Katame-no-kata en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,99
 • Daniël Dee, Karel ten Haaf boeken
  Daniël Dee, Karel ten Haaf - K-1

  Daniël Dee & Karel ten Haaf: K-1, van de schoonheid en de krachtEindelijk een boek over de K-1. Dit boek bevat interviews met wereldkampioenen, wedstrijdverslagen, sfeerimpressies en spelregels. Het is het verslag van een zoektocht naar het antwoord op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Bruce Lee boeken
  Bruce Lee - Tao van Jeet Kune Do

  Bruce Lee was de koning van kung fu en martial arts."The Tao of Jeet Kune Do" is het enige echte boek waarin Bruce Lee's eigen ideeën over vechtsport zijn gepubliceerd. Wereldwijd zijn er al meer dan een miljoen exemplaren van verkocht. De vele illustraties… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,99
 • Jan Lodder boeken
  Jan Lodder - Sekwondo - WTF-Taekwondo voor beginners boven 40 jaar

  Dit grensverleggende boek gaat over het verantwoord en plezierig onderwijzen van de Koreaanse verdedigingssport Taekwondo aan beginners ouder dan veertig jaar. Hoewel het primair als leidraad voor Taekwondo-trainers is geschreven, is het boek ook bedoeld om de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Dick van Belle boeken
  Dick van Belle - Karate, geschiedenis en achtergronden

  Dit boek behandelt de geschiedenis en achtergronden van karate en heeft een uitgebreide Japanse woordenlijst. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,25
 • Joost Verbrugge boeken
  Joost Verbrugge - Verantwoord werken aan veiligheid!

  Stichting Register Docent Gevaarsbeheersing (SRDG) is een stichting van, voor en door docenten gevaarsbeheersing, weerbaarheid en agressiepreventie. Onze stichting heeft de overtuiging dat personen die werkzaam zijn op het gebied van agressiepreventie, omgaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,02
 • Mas Blonk, Richard de Bijl, Ferry van Dijk boeken
  Mas Blonk, Richard de Bijl, Ferry van Dijk - Kodokan Goshin Jutsu

  Het uit 1956 stammende Kodokan Goshin Jutsu is opgenomen in de rijen van de Kodokan kata. Formeel is het echter geen kata. De technieken en volgorde staan vast, maar in de uitvoering heeft de judoka een grotere vrijheid dan bij de overige, officiële kata.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Patrick Baas boeken
  Patrick Baas - Kobudo

  De misvatting dat karateka altijd met 'lege handen' vochten, of zoudenbehoren te vechten, is een wetenschappelijk achterhaalde illusie. Karateen kobudo zijn als broer en zus altijd al onafscheidelijk geweest. In zijnnieuwste, rijkelijk geïllustreerde uitgave;… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Marcel Smit boeken
  Marcel Smit - Kyokushin karate

  Kyokushin karate is een full-contact vorm van karate die werd ontwikkeld door Masutatsu Oyama. Hij combineerde de sterkste elementen van de verschillende vechtstijlen die hij jarenlang had bestudeerd. Vandaag de dag wordt Kyokushin karate door velen ook wel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,00
 • Patrick Baas boeken
  Patrick Baas - Straatwijs

  Over het boek In zijn nieuwste uitgave 'Straatwijs' beschrijft Baas de psychologische en fysieke aspecten van het straatvechten, maar ook van diverse andere vormen van geweldpleging. Hij beschrijft uitvoerig hoe ruziezoekers vaak te werk gaan, wat daders… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Bok Kyu Choi boeken
  Bok Kyu Choi - Sibpalki

  Dit werk is een historische benadering van traditionele Koreaanse krijgskunsten met de nadruk op Sibpalki, de achttien vechtkunsten voor ‘close combat’ ten tijde van Korea’s Joseon tijdperk. Sibpalki is van cruciaal belang voor de bestudering van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,14
 • Henk Kat, Martin van Noort boeken
  19,99
 • Carsten Bönnen boeken
  E-book
  Carsten Bönnen - Zelfverdediging voor Dummies

  Voel je je weleens onveilig? Zou je graag wat sterker in je schoenen willen staan? Dankzij dit boek ga je met een veiliger gevoel de straat op. Het leert je eenvoudige maar effectieve zelfverdedigingstechnieken. Weet wat je moet doen als je wordt gegrepen,… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Bruce Lee boeken
  E-book
  Bruce Lee - Tao van Jeet Kune Do

  Bruce Lee was de koning van kung fu en martial arts. "The Tao of Jeet Kune Do" is het enige echte boek waarin Bruce Lee's eigen ideeën over vechtsport zijn gepubliceerd. Wereldwijd zijn er al meer dan een miljoen exemplaren van verkocht. Deze herziene en fors… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • thomas Hauser boeken
  E-book
  thomas Hauser - Muhammad Ali

  Thomas Hauser, auteur van de alom geprezen biografie Muhammad Ali. His Life and Times, schreef deze meeslepende terugblik op het leven van Muhammad Ali. Op basis van eigen inzichten, gesprekken met mensen die Ali van nabij kenden en andere tijdgenoten, en… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Willem Bekink boeken
  E-book
  Willem Bekink - Erfenis van de goden

  Klassieke tradities van de Japanse schermkunsten. Deze uitgave is het standaardwerk van Sensei Willem Bekink over de klassieke Japanse schermkunsten: Kenjutsu en het afgeleide Kendo. Verschillende historische en moderne samoerai en zwaardmeesters zijn van… (E-book)

  Lees meer...
    9,95
 • Paul van Beersum, Willem Jansen boeken
  E-book
  Paul van Beersum, Willem Jansen - Taekwon-do

  Over Taekwon-Do zijn al vele boeken verschenen. Plaatjesboeken, theoretische boeken, boeken van de grondlegger en boeken van zijn volgelingen. Dit boek over Taekwon-Do is een waardevolle aanvulling daarop. Enerzijds omdat het een gestructureerde handleiding… (E-book)

  Lees meer...
  12,95
 • Willem Bekink boeken
  E-book
  Willem Bekink - Erfenis van de goden

  Klassieke tradities van de Japanse schermkunsten. Deze uitgave is het standaardwerk van Sensei Willem Bekink over de klassieke Japanse schermkunsten: Kenjutsu en het afgeleide Kendo. Verschillende historische en moderne samoerai en zwaardmeesters zijn van… (E-book)

  Lees meer...
    9,95
 • Bruce Lee boeken
  E-book
  Bruce Lee - Tao van Jeet kune do

  Bruce Lee was de koning van kung fu en martial arts. "The Tao of Jeet Kune Do" is het enige echte boek waarin Bruce Lee's eigen ideeën over vechtsport zijn gepubliceerd. Wereldwijd zijn er al meer dan een miljoen exemplaren van verkocht. De vele illustraties… (E-book)

  Lees meer...
    9,95
 • Dr. Bok Kyu Choi boeken
  Dr. Bok Kyu Choi - Sibpalki

  The seeds for the current Korean martial arts were sown 400 years ago. Over the next 200 years the successive Joseon monarchs laid the foundation of an illustrious martial arts system epitomized by the 18 essential skills, which had evolved in Korea as well as… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,64