Boeken over sportverhalen

 • Mart Smeets boeken
  E-book
  Mart Smeets - Afzien

  Mart Smeets is al een halve eeuw sportjournalist. Of het nu om schaatsen, wielrennen, tennis, voetbal, basketbal, honkbal, football, zwemmen of golf gaat, Smeets schrijft er bevlogen verhalen over, gebaseerd op zijn eigen ervaringen tussen de sporters en zijn… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Nicco Mattan boeken
  Nicco Mattan - VDB en Mattan

  Over wielrenner Frank Vandenbroucke bestaan er diverse mythes, bijvoorbeeld dat hij een rokkenjager zou zijn of een macho. Misschien kende niemand VDB beter dan zijn ploegmaat en knecht Nico Mattan. Vanaf halverwege de jaren 70 tot aan VDB?s dood gingen ze een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Peter Ouwerkerk boeken
  Peter Ouwerkerk - Groeten uit de Tour

  Wielrennen is meer dan hard fietsen. Wielrennen is het leven, is opera, is een bibliotheek aan verhalen. Wielrennen is de dood of de gladiolen, afzien en lijden, drama en entertainment. Wielrennen is verhalen vertellen en doorvertellen. Peter Ouwerkerk kan dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Jan D. Swart boeken
  21,00
 • Joep Scholten boeken
  14,90
 • Anton Slotboom boeken
  16,95
 • Tijdschrift Hard Gras boeken
  E-book
  Tijdschrift Hard Gras - Hard gras 126 - juni 2019

  Dit nummer gaat over het wereldkampioenschap voor vrouwen in Frankrijk en over vrouwen en voetbal in het algemeen. Suse van Kleef beschrijft haar eigen voetbalcarrière die duurde tot haar zeventiende. Anna Enquist interviewde bondscoach Sarina Wiegman. Robert… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Willem Vissers boeken
  E-book
  Willem Vissers - Meisjesdromen

  'De vrouw die nooit schiet, de vrouw die vond dat ze beter moest leren schieten, ja die vrouw, die schoot woensdag. Zomaar. Een laag schot van Jackie Groenen, van even buiten het strafschopgebied, diagonaal, bracht Nederland woensdag in de finale van het WK… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Fardau Wagenaar, Leon ten Voorde, Willem Pfeiffer, Gijs Eijsink boeken
  79,00
 • Tijdschrift Hard Gras boeken
  E-book
  Tijdschrift Hard Gras - Hard gras 127 - augustus 2019

  Hard gras 127 Veel voetballiefhebbers hebben nog steeds geen woorden kunnen vinden die het gevoel van een onrechtvaardig en nauwelijks verdiend verlies tegen Tottenham Hotspur benaderen. Is die nederlaag te vergelijken met het verlies van de WK-finale van… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Nico Swart, Bas Kammenga, Bas Dolle boeken
  25,65
 • Tijdschrift Hard Gras boeken
  E-book
  Tijdschrift Hard Gras - Hard gras 120 - juni 2018

  Hard gras nummer 120 staat in het teken van niemand minder dan Cristiano Ronaldo; in 2008, 2013, 2014, 2016 en 2017 verkozen tot de beste speler ter wereld. Geen enkele voetballer is zo geliefd én verguisd als de drieëndertigjarige Portugese topspits van… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Velominati boeken
  E-book
  Velominati - Wielergoden: de meest heldhaftige renners ooit

  Het palmares van een wielrenner wordt niet alleen gevormd door zijn uitslagen, maar ook door zijn bravoure en heroïek. Wielergoden, dat werd samengesteld door het illustere rennerscollectief De Velominati, gaat over doorgaan als anderen opgeven. Het bevat… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Tijdschrift Hard Gras boeken
  E-book
  Tijdschrift Hard Gras - Hard gras

  Het jaar 2018 gaf ons een prachtig WK. We zagen de geboorte van een superster: Mbappé, een fantasierijk Belgisch elftal met Hazard, Lukaku en Kevin de Bruyne. De mooiste verlengingen en penalty shoot-outs, de weergaloze Modric, wedstrijden om niet te vergeten… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Olivier Verhaege boeken
  E-book
  Olivier Verhaege - Het hoofd weegt zwaarder dan de benen

  In de zomer van 2014 besluit Olivier Verhaege deel te nemen aan de Spartathlon van 2016, een legendarische non-stoploopwedstrijd van 246 kilometer van Athene naar Sparta. Na een maand voorbereiding begint het hem te dagen: het zal vooral een training van het… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • E-book
  Hard gras 119 - april 2018

  In de Krokusvakantie bezocht John Schoorl met zijn twee zonen, net als talloze andere vaders, de wedstrijd Barcelona-Girona. Terug in Nederland raakte hij niet uitgepraat over Messi. Van praten naar schrijven is bij John maar een hele kleine stap, vandaar zijn… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Tijdschrift Hard Gras boeken
  E-book
  Tijdschrift Hard Gras - Hard gras oktober 2018

  Hard gras 122 opent met een bijdrage van Stephanie Hoogenberk, die op de avond dat Wesley Sneijder in de Johan Cruijff Arena afscheid nam van het Nederlands elftal met haar moeder op Ibiza dineerde in het restaurant XaXa. Het afscheid van de… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Hard Gras boeken
  E-book
  Hard Gras - Hard gras 125 - april 2019

  Dit Hard gras nummer is haast een reünie van oudgedienden. Marcel van Roosmalen doet verslag van zijn laatste dagen met Theo Janssen. ‘Weet je dat ik nog steeds niets van Theo begrijp?’ vertrouwde hij de Hard gras-redactie in een moment van oprechtheid… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Willem Vissers boeken
  E-book
  Willem Vissers - Jongensdromen

  In Jongensdromen, het gouden seizoen van Ajax volgt verslaggever Willem Vissers van de Volkskrant de opkomst van het nieuwe Ajax op de voet. In het boek zijn de belangrijkste wedstrijdverslagen, reportages, interviews en columns chronologisch afgedrukt,… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Wilfried de Jong boeken
  E-book
  Wilfried de Jong - Souplesse

  In Souplesse komen alle sportieve hoogte- en dieptepunten van de afgelopen twee jaar voorbij: van wielrennen tot voetbal, van Formule 1 tot volleybal en van schaatsen tot zwemmen.Naast de beste sportcolumns van Wilfried de Jong zijn er oo achte korte verhalen… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • E-book
  Hard gras 123 - december 2018

  José Mário dos Santos Mourinho Félix, kortweg José Mourinho. Geen enkele trainer wordt zo zeer verguisd als verafgood als deze oefenmeester. ‘The special one’ reeg in het verleden overwinning na overwinning aaneen, maar bij Manchester United lijkt er… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Edwin Winkels boeken
  E-book
  Edwin Winkels - La Vuelta

  De Vuelta a España, het traditioneel 'kleine zusje' van de Tour en de Giro, is de laatste jaren uitgegroeid tot een immens populaire koers, zowel bij de renners als bij het publiek. Lang was de ronde onderdeel van politieke en maatschappelijke onrust, maar… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Tijdschrift Hard Gras boeken
  Tijdschrift Hard Gras - Hard gras 127 - augustus 2019

  Hard gras 127 Veel voetballiefhebbers hebben nog steeds geen woorden kunnen vinden die het gevoel van een onrechtvaardig en nauwelijks verdiend verlies tegen Tottenham Hotspur benaderen. Is die nederlaag te vergelijken met het verlies van de WK-finale van… (Diversen)

  Lees meer...
  10,95
 • Thijs Zonneveld boeken
  E-book
  Thijs Zonneveld - De Fiets, de fiets

  Nederlandse wielrenners dit jaar zijn dominanter dan ze jaren geweest zijn. Mathieu van der Poel wint alle superprestige crossen én het Wereldkampioenschap, de mannen en vrouwen op de baan domineren het WK met maar liefst zes titels en ook op de weg zijn Wout… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Thijs Slegers boeken
  E-book
  Thijs Slegers - Geen genade

  Ondanks een door trauma's gedomineerde jeugd in een Arnhemse volkswijk kon Andy van der Meijde (1979) bij Ajax uitgroeien tot de beste rechtsbuiten van zijn generatie. Met het bereiken van de Europese elite bij Internazionale in Milaan begon tevens zijn reis… (E-book)

  Lees meer...
    9,99