Boeken over sport met dieren

 • Henk Bouman, Brenda Bouman, Machteld Stilting boeken
  Henk Bouman, Brenda Bouman, Machteld Stilting - Iedere hond kan speuren

  Met Iedere hond kan speuren is er eindelijk een Nederlandstalige handleiding voor praktijkspeuren. En dat was nodig, want steeds meer honden en hondeneigenaren ontdekken hoe leuk deze manier van speuren is. Jij en je hond leren met Iedere hond kan speuren zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Lisanne Thomas boeken
  Lisanne Thomas - Biomechanica van het paard

  BIOMECHANICA VAN HET PAARD vat de wetenschap van de bewegingsleer samen in begrijpelijke taal. Dit complexe maar zeer interessante onderwerp krijgt steeds meer aandacht van ruiters en paardenmensen uit alle disciplines, die hun viervoeters op verantwoorde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Inga Wolframm boeken
  Inga Wolframm - Zelfverzekerd paardrijden

  Meer zelfvertrouwen in het zadel Welke ruiter kent het niet: een bokkend paard, een te hoge sprong, een belangrijke wedstrijd - dan spelen er al angstgevoelens op. Maar wat moet je doen als angst jouw vaste begeleider wordt? Als zelfs het dagelijks rijden niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Lisanne Thomas boeken
  Lisanne Thomas - Beleren, geen kunst

  Beleren (g)een kunst is een uitgebreid naslagwerk voor iedere ruiter, trainer of paardeneigenaar die te maken krijgt met het opvoeden, opleiden of inrijden van een (jong) paard. Zowel voor de onervaren paardenliefhebber als voor geroutineerde ruiters biedt dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Lisanne Thomas boeken
  Lisanne Thomas - Feiten en fabels over Bitloos Rijden

  Dit boek biedt heldere informatie over de mogelijkheden van rijden zonder bit, zowel voor het buitenrijden als het technisch en dressuurmatig rijden. De vele fabeltjes die de ronde doen over zowel bitten als bitloos rijden worden opgehelderd met behulp van… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Michael J. Stevens boeken
  Michael J. Stevens - Dressuurtraining

  Dressuurtraining, praktische oefeningen voor paard en ruiterDressuurtraining maakt aan de hand van eenvoudige, praktische oefeningen duidelijk dat bijna ieder paard beter kan presteren dan voor mogelijk wordt gehouden. Gebruikmakend van klassieke technieken en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Arthur Kottas-Heldenberg boeken
  Arthur Kottas-Heldenberg - Kottas over Dressuur

  Kottas over dressuur is een bundeling van de praktijkervaringen en de filosofie van een van de meest gewaardeerde, internationale trainers van deze tijd: Arthur Kottas-Heldenberg. Zijn basisprincipe: ÔIk zie het paard altijd als een partner. Hij moet langzaam… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Lammert Haanstra, Jet Haanstra boeken
  Lammert Haanstra, Jet Haanstra - Trainen tot een goed gaand paard

  Alweer voor de derde keer is Lammert Haanstra samen met zijn vrouw Jet gaan zitten om een boek te schrijven. In het boek "Trainen tot een goed gaand paard" legt hij de link tussen de onderwerpen uit hun voorgaande boeken. Ook gaat hij wat dieper in op het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Nanda van Gestel - van der Schel boeken
  Nanda van Gestel - van der Schel - Het pad van de leidende merrie

  Het was gemakkelijk voor Nanda om de stroom van het leven te volgen, zolang die haar naar meer ruimte en vrijheid leidde. Terug in Nederland had ze soms het gevoel dat de verbondenheid met de paarden, het Al en de natuur haar ontglipte. Op dat moment komt Flow… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Inga Wolframm boeken
  Inga Wolframm - Mentaal fit: perfecte rit

  Sportpsychologie voor succesvol paardrijden De juiste instelling en mentale vaardigheden zijn van groot belang, wanneer je in de sport de top wilt bereiken. En toch heeft voor veel ruiters het trainen en onderhouden van de mentale gesteldheid niet altijd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Rob van Dijk boeken
  Rob van Dijk - Spey Casting

  Spey Casting is een techniek voor het werpen met vliegenhengels. Deze vorm van vliegvisserij vindt zijn oorsprong in Schotland voor het vissen met tweehandige vliegenhengels op zalm en zeeforel. In Nederland en de omringende landen zoals België en Duitsland… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Anneke Hallebeek boeken
  Anneke Hallebeek - 100+ vragen over de voeding van het paard

  Hoeveel water kan mijn paard achter elkaar opdrinken? Kan ik runder- of varkensbrok aan mijn paard voeren? Waarom laat mijn paard brokken voer uit zijn mond vallen? Op deze en nog veel meer vragen heeft Anneke Hallebeek het antwoord De voeding van je paard is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Afke Teunen boeken
  Afke Teunen - Tussen je oren, onder je cap

  Een gebrek aan zelfvertrouwen is maar een van de vele issues waar ruiters mee te maken kunnen krijgen. Er zijn er meer. Neem bijvoorbeeld angst. Vrijwel elke ruiter valt weleens en dat kan grote gevolgen hebben. Niet alleen jij, ook de relatie met je paard kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Michael Kahlstadt, Ranier Korn boeken
  Michael Kahlstadt, Ranier Korn - Hengelsport

  Hengelsport - Het complete handboek is behalve een praktische handleiding ook een waardevol naslagwerk voor iedere sportvisser. U vindt in dit boek namelijk alles wat u moet weten over vissen in zoet en zout water, van materiaal en toebehoren tot vistechnieken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Lisanne Thomas boeken
  Lisanne Thomas - De kracht van dressuur

  Dressuur rijden kan op verschillende manieren en om uiteenlopende redenen. Maar wat is nu eigenlijk de kracht van dressuur voor je paard? In dit boek lees je niet alleen wat rijtechnische oefeningen, van een eenvoudige volte tot de Levade, doen voor je paard,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Lisanne Thomas boeken
  Lisanne Thomas - In balans met je paard

  Dit zeer praktijkgerichte boek biedt de ruiter een breed scala aan oefeningen, ondersteund door heldere theorie, waarmee hij of zij stap voor stap het lichaamsbesef en ruitergevoel vergroot. Balans, coördinatie en soepelheid van de ruiter worden verbeterd,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Lammert Haanstra, Jet Haanstra boeken
  Lammert Haanstra, Jet Haanstra - Training van ruiter en paard

  In Training van ruiter en paard wordt zowel de fysieke als de psychische kant van de training van ruiter en paard op een voor iedereen begrijpelijke manier beschreven aan de hand van Haanstra's ervaringen. Ook bekende ruiters uit diverse disciplines, zoals… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Nikki Van Olst boeken
  Nikki Van Olst - Vrijheidsdressuur

  Over het boek en de auteur: Vrijheidsdressuur kan meer voor een paard betekenen dan alleen een leuk kunstje, een oefening of een keer spelen. Het kan een paard geestelijk en lichamelijk verbeteren... Mijn naam is Nikki van Olst, ooit begonnen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Tessa van Daalen boeken
  Tessa van Daalen - Paardrijden voor je plezier

  Ken je het fantastische gevoel dat een paard met plezier jouw aanwijzingen opvolgt? Dat je zo’n goede band met elkaar hebt, dat je maar iets hoeft te denken en hij doet het al. Met veel gemak en zo licht als een veertje. Of je nou wedstrijden rijdt of niet,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Afke Teunen boeken
  Afke Teunen - Manegeruiters rijden beter

  Rijden manegeruiters beter?Je hebt helemaal geen eigen paard nodig om goed te leren rijden. Dat lukt ook met een uurtje per week op de manege. Veel manegeruiters rijden zelfs beter dan ruiters met een eigen paard. Zij rijden immers op verschillende paarden en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • R. Barret boeken
  R. Barret - 101 horsemanship oefeningen

  De perfecte gids om het vertrouwen in uw paard, het begrip, de concentratie, de souplesse en gehoorzaamheid, zowel op de grond als in het zadel te verbeteren gebaseerd op hoe uw paard reageert op de training. Duik in de 101 oefeningen zodat u uw eigen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Inga Wolframm boeken
  E-book
  Inga Wolframm - Mentaal fit, perfecte rit

  Sportpsychologie voor succesvol paardrijden De juiste instelling en mentale vaardigheden zijn van groot belang, wanneer je in de sport de top wilt bereiken. En toch heeft voor veel ruiters het trainen en onderhouden van de mentale gesteldheid niet altijd… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • M. Roberts, P. Roberts boeken
    9,95
 • Joyce Heuitink boeken
  17,95
 • Sharon Wilsie, Gretchen Vogel boeken
  29,95